Zoeller Tech

4.1/5

Na podstawie 2065 ocen

• Pracownicy i kandydaci do pracy
  • Planowane przyjęcia
  • Filmy

Pracownicy i kandydaci do pracy

Planowane przyjęcia

• Celbowo
  • Kąpino
Rekowo Górne - Zoeller Tech

3. Opinie o pracodawcach Rekowo Górne
  5. Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Opinie o Zoeller Tech Rekowo Górne

Nie przegap nowości o Zoeller Tech Sp. z o.o.!

spawacz

07.09.2017 14:49

Witam cienki temat po rozmowie wstępnej wybuchłem śmiechem chcą doświadczonego fachowca spawacz najlepiej z 5 letnim doświadczeniem za 8 zł netto ludzie co to za śmieszna firma jak wy się godzicie na takie stawki no i jeszcze usłyszałem tekst roku że po przepracowanych 10 latach dostał bym 11 zł netto a znajomy rozwozi tylko towar paleciakiem i ma 2500 tys życzę powodzenia ludzim co pracują w tej firmie
    Herod

02.09.2017 12:08

Witam panowie, jakie wynagrodzenie dla planisty produkcji zaproponowac - 2 letni staz pracy, jakie widelki? Ktos moze podpowiedzieć?
    Praca.

04.08.2017 09:52

A ty tak obeznany jestes we wszystkim kto co robi wiec pewnie znajac zycie nic oprocz obserwowania ludzi nie robisz. Pewnie jestes lewusem do pracy. Ktos cie (usunięte przez administratora) za to że nic nie robisz i teraz piszesz ze jestes zawiedziony. Haha A ty to chyba nie byles na zmianie Aleksandra. jak go prosisz o czesci to dostaniesz je za dwa dni albo wcale. A jak cos sie pytasz to z wielka łaska moze ci cos powie albo przyniesie rysunki.naprawde osoba co chce i daje rade. Weźcie sie pracownicy z produkcji za prace i kreatywnosc to na pewno nie bedziecie mieli czasu na pisanie. Jak komus zle to niech sie zwolni..
    Praca.

04.08.2017 09:51

Zawiedziony

28.07.2017 08:51

Witam,napiszę jak wygląda praca liderów na hali gdzie się składa śmieciarki.Marcin to osoba która unika pracy tzn.ktoś czegoś potrzebuje to odpowiedz jest taka cyt. zapytaj kogoś bo nie mam czasu,a jak są jakieś braki magazynowe to tego też nie załatwia wysyła pracownika aby to sam załatwił,a ten musi tam stać w kolejce bo tam stoi całe stado takich wypchniętych z hali. Adam to dzieciak który podlizuje się każdemu nic nie robi zażywa wszędzie tabakę i robotą się wcale nie interesuje po prostu jest i to chyba wszystkim pasuje. Zygmunt i Aleksander to są ludzie co mają chęci i chcą oni dają radę.
    transport

11.07.2017 13:57

witam, czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat "działu transportu" o ile taki istnieje/ osobami zajmujące się transportem w firmie lub działem związanym z zakupami importem ogólną logistyką? jestem świeżo po studiach, posiadam 2 letnie doświadczenie w spedycji i zastanawiam się czy składać papiery do Rekowa??
    Koala

17.07.2017 20:22

Jest liczący kilka osób dział zakupów, w którym jedna osoba zamawia tiry do transportu produktow gotowych - to jest wlasciwie caly transport. Pozostałe osoby kupują materiał. Dział ma fajnego i doswiadczonego szefa, ale z powodu złego planowania w firmie zadania działu zakupów w głównej mierze ograniczaja sie do przyspieszania dostaw pilnych materiałów. Jesli chcesz sie rozwijac i masz juz podstawowe doswiadczenie, to odradzam, bo niczego sie tam nie nauczysz.
    Kuźnia

04.07.2017 19:34

My jesteśmy zadowoleni, jest super.
    Kuźnia

07.07.2017 19:02

Pracujesz tam z przymusu???? Wolny kraj człowieku, chyba że nic nie umiesz poza staniem za skrzyniami
    Anty Zoeller

09.07.2017 20:32

Panie KUŹNIA ja za dlugo pracuje w tej firmie zeby sie chowac za skrzyniami i zeby sie nie znac na tym co robie w przeciwienstwie do panow pracujacych w dzale konstrukcyjnym juz pusalem ze tytul inzyniera to nie wszystko trzeba miec pojecie i praktyke a oni ani tego ani tamtego nie maja. Ludze na samym dole szczebla wasze bzdury wylapuja a itak nic z tym nie robicie.
    rozsadny

04.06.2017 11:58

Panowie może wyjdźmy na przeciw oczekiwaniom i napiszmy, ale z pełną kulturą i bez fali hejtu, co nam się nie podoba w stosunku do pracowników biurowych - mam tu na myśli dział inżynierów. Mi się nie podoba jedno, tak jak ktoś pisał wyżej, inżynier powinien zejść na dół, ubrać kask i zobaczyć jak wygląda robota, pomierzyć potrzebne rzeczy etc., a nie projektować z głowy. Czego jeszcze od nich oczekujecie? Myślę, że wymienienie uwag na pewno nie zaszkodzi, a może będzie cień nadziei, że ktoś to zauważy i wyciągnie odpowiednie wnioski.
    Ciekawy

27.06.2017 21:29

Powiedz mi dlaczego nie ma rozwoju? Lepszą część pracy wykonują Niemcy?
    Byly pracownik

30.06.2017 17:53

Jak ma byc rozwoj jak pseudo konstruktorzy nie potrafia nic dobrze zaprojektowac a jak juz cos zaprojektuja to i tak jest to niewypal. Niech mi kturys z gosci pokarze chociaz dwie identyczne smieciarki? Ja wiem nie ma takich. I jaka to jest jakosc. Jak byl jeden maister to robota szla dobrze teraz porobili kierownikow zmian i nic niewiedzacych liderow to stal sie totalny haos nie potrafia nic zalatwic na czas tylko ciagle pretesje do ludzi czemu nic nie robia a jak tu robic jak niema z czego. Wlaczcie myslenie i poslochajcie starych pracownikow panie prezesie bo jak tak dalej pujdze jak robicie to nie bedzie czym ani kim budowac tych smieciarek. Jest zle ze pracownicy z dlugim srarzem maja stawki mniejsze jak nowi pracownicy ktuzy nie maja pojecia co robia i nie potrafia czytac dokumetacji. Jedno szczescie ze ja sie juz uwolnilem od tego kolchozu bo inaczej nie mozna zoeller techu nazwac.
    stefan

29.06.2017 14:40

teraz szukają szefa jakości?
    SUZI77

29.06.2017 11:53

2200 brutto + premia
    Zainteresowany

28.06.2017 17:45

Ile proponują za pracę w dziale technologii/ planowania produkcji na początek ? Był ktoś na rozmowie i może się wypowiedzieć ??
    wolf3333

28.06.2017 15:44

Widac jak kierownik bez pojecia zaczyna rzadzic tak sie dzieje jak sie dzieje firma upada na psy i te wszystkie kontrole na bramkach to jest smieszne przeciez nikt smieciarki nie wyniesie to jest chore i liderzy moze i odchodza ale jak nie maja pojecia to po co oni tam i prawde zawsze malo na psie pieniadze i raczej to sie nie zmieni nie polecam

18.06.2017 16:41

Bylem na rozmowie kwalidikacyjnej z pania od rekrutacji i zaszokowala mnie swoja gadka. Po przedstawieniu warunkuw zatrudnienia (srednio kozystne) dodala praca jest w systemie dwu zmianowym po minimum 10 godz i trzeba przyjsc w wszystkie soboty i co najmniej w dwie niedzele. Szok.
    bezradny

20.06.2017 17:17

Ludzie kiedy Wy to w końcu zrozumiecie? Temat, że jest to kołchoz i że tam się nie idzie do pracy, bo warunki, zarobki i atmosfera to dno jest poruszany od wielu miesięcy, ale Wy nadal nie wierzycie. Ile można powtarzać??? Chcesz zmarnować sobie życie idź, nawet pomogę Ci załatwić tam pracę, tylko jak potem Ci się odechcę to nie do mnie pretensję.
    Xxxxxxx

15.06.2017 12:22

Dno, liderzy, psełdo spawalnik bez szkoły w tym kierunku, masakra trzeba szukać pracy.
    RCV

14.06.2017 10:30

Jakie są widełki dla konstruktorów, ile może liczyć konstruktor z 5-letnim doświadczeniem?
    barszcz biały

10.06.2017 22:36

A jak wygląda praca w dziale kadr w Ekocel?? zarobki, atmosfera itp ??
    k

12.06.2017 01:12

Kolego Ekocel nie ma kadr, kadry są wspólne. W ekocelu to robi parę osób,może 20 więc tam nie mają czym się zajmować.. jeśli chcesz pracować w kadrach to tylko w zoeller. Mówiąc w skrócie wredne i niekompetentne
    barszcz biały

10.06.2017 22:35

A jak wygląda praca w Ekocel w kadrach???, zarobki atmosfera itp?

04.06.2017 18:33

Dokladnie wiedza jak czytaja oco chodzi niekture rzeczy sa im zglaszane od kilku lat jeden nawet potrafil powiedzec po dodaniu kolejnego elemetu do odwloka cytuje "tyle lat wam pasowalo a teraz wam nie pasuje" a dodany element kolidowal z innym dawniej zaprojektowanym. Wiec poco pisac wiecej na kartce czy w kompie wszystko pasuje tylko zaden znich nie bierze pod uwage istniejacych projektow. Ti co chcieli sie wykazac i przychodzili pytali sie czy cos nam nie pasuje czy cos zmienic to juz nie pracuja bo byli niewygodni.
    Co tu sie dzieje ???

29.05.2017 21:57

Ledzie po co pracujecie w Zoeller Tech skoro tak wam zle. Jak Ci nie pasuje to się zwolnij i znajdź lepszą pracę. Ten Zoeller Tech to skupisko jakiś niespełnionych marzeń i roszczeń o wszystko i do wszystkich.
    ttt

30.05.2017 15:47

Zoeller to skupisko durnych pomysłów i nieodpowiednich ludzi szczególnie z "biura". Jak nie wiesz jak jest to nie pisz. A że tam pracujemy to świadomy, ale to ze jest źle to już nie.
    Anty Zoeller

02.06.2017 21:11

(usunięte przez administratora). Kto mowi ze jest nam zle nam nie jest dobrze jak to jest mozliwe ze nic nie umiejacy ukraincy maja wiecej na godzine jak polak nawet jak stoi i nic nie robi przez dwie trzy godziny to mu nikt nie zwruci uwagi a polaka sie bluzga.
    inz

28.05.2017 18:57

@Czarna hala Oczywiście, że nie mam pojęcia o pracy inżyniera w owej firmie. W swojej wypowiedzi nigdzie nawet nie poruszyłem tej kwestii. Mój komentarz odnosi się to bezargumentacyjnego stwierdzenia użytkownika @lol "rynek jest przesycony inżynierami". Proszę czytać ze zrozumieniem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zoeller Tech?

Kontakt - Zoeller Tech Sp. z o.o.

Nowa 8 84-123 Rekowo Górne

NIP:5870201044

Branża główna: Transport drogowy

Franciszkanin

27.05.2017 23:21

Da się więcej zarobić niż w ''F'' food system jako spawacz ? (czyli pow 4000 brutto) i czy są nadgodziny bo u nas Ukraina zabiera.
    anty zoller

27.05.2017 22:18

Najlepiej zatrudniac umyslowych darmozjadow a fizyczny musi na nich zarabiac co za polityka tej firny
    inz

27.05.2017 22:17

@lol Widzę, że komuś w życiu chyba nie wyszło. Co to znaczy, że rynek jest przesycony inżynierami? Możesz rozwinąć tą myśl? Co wobec tego mają robić młodzi ludzie, jaką ścieżkę wybrać? Proszę nie porównuj zarobków w Biedronkach i jej pochodnych z pensją dobrego inżyniera. Młody inżynier na start ma więcej niż w tych zakładach.

28.05.2017 09:34

Ty chyba nie masz pojecia o pracy inzyniera w zoeller tech. 80% zeczy zaprojektowanych w tej firmie to pomysly zwyklego pracownika a ci pseldo inzynierowie tylko jak ktos im nakarze zejsc i przerysowac i nakoniec chwali sie ze to on zaprojektowal. Bo to co oni narysuja to sie nie nadaje do niczego a na korekty w projektach trwaja po pol roku albo i dlozej bo konstruktorzy nie maja czasu sie tym zajac.
    starszy

27.05.2017 20:11

@lol Ty chyba edukacje na średniej albo zawodówce skończyłeś? Bo raczej nie wiesz jakie są realia pracy dla inżynierów w branży technologii.
    lol

28.05.2017 13:46

Właśnie takie są realia, bo zawsze znajdzie się student, który po 5 latach studiów zgodzi się na stawkę jak na kasie w markecie. A jak nie on, to Ukrainiec. Bo i jeden i drugi jakoś musi dożyć kolejnego miesiąca. Jest zbyt wielu ludzi z wykształceniem a zbyt mało przemysłu. To pracodawca dyktuje warunki a nie pracownik. Pracownik za mniejszą kwotę zawsze znajdzie się bez problemu, a polityka firm, ograniczając się do finansów, często nie bierze pod uwagę potencjału i tego, że zadowolony pracownik, którego stać na dalszy rozwój kwalifikacji, przyniesie również większy zysk. No i nie "tą" a "tę" myśl panie wykształcony. Gdybyś porządnie zarabiał, to by Cię tak nie zapiekło. Dobre zarobki zaczynają się od 10-15tys. netto na rękę. Trójkę czy czwórkę, to luźno robią ludzie świeżo po ekonomii czy innych studiach spod szyldu gier i zabaw zaliczając swój pierwszy open space, bo jest na nich popyt i mają większe pole manewru przy negocjacjach. Co do wypowiedzi "inz", nie, nie ma więcej na start. Nie masz pomysłu na siebie, to chociaż sprawdź raporty płacowe, przejrzyj fora i przeanalizuj co jest opłacalne. Sam dyplom to tylko przepustka na rozmowę. Nie idzie z nim w parze zbyt wiele kwalifikacji, bo poziom nauczania od strony praktycznej jest niski. Poza tym, obaj nie zrozumieliście wypowiedzi. Na starcie kasa może być nawet niższa niż w pizzeri, ale jest chociaż cień szansy na dalszy rozwój i poprawienie sytuacji w przeciwieństwie do pizzeri. To nie kasa jest priorytetem na starcie. Dobrze, jeśli w ogóle jest, bo ogrom studentów zgodzi się na bezpłatny 6-miesięczny lub roczny staż. Skoro rynek na to pozwala, pracodawcy z tego korzystają. Kolego "anty zoeller" nikt nie zabronił Ci zdobywać wykształcenia. Tak działa wolny rynek, że wysokie kwalifikacje wiążą się z wyższymi zarobkami, przynajmniej w cywilizowanych krajach. Na edukację trzeba poświęcić czas, wykazać trochę chęci do nauki i jakoś w tym czasie się utrzymać. Chcesz, żeby ktoś zarabiał na Ciebie, to załóż działalność i przestań robić z siebie męczennika. Nie zrobisz tego, bo to ryzykowne a i trzeba do tego wiedzy z innych dziedzin. Kiedy Ty robiłeś swoje pierwsze pieniądze, inni siedzieli w książkach i biedowali. Poświęcili kilka lat słabszej sytuacji na rzecz dalszych możliwości.

29.05.2017 19:23

Jol. To co piszesz ze sie uczyles i ze my fizole tez mozemy sie uczyc jest super tylko ty niemasz pojecia o przemysle nawbiles sobie formulek do glowy i tylko tyle wiesz. Bo wy inzynierowie konstruktorzy narysujecie wam wszystko pasuje ale na kartce czy w komputerze tylko jest jedna zasade jak cos projektujesz to wciagasz ubranie robocze i budujesz to razem z nami a nie gajerek i stac sie wymadrzac bo ty masz racje tylko to ty nie masz racji bo papier to nie wszystko. W niemczech jak cos nie pasowalo to konstruktor schodzil na hale i bral miare a nawet flexa i poprawial a nastepnie szedl do biurka i nanosil poprawki a wy co cieszko wam ruszyc t...i bo takie sa fokty.
    banan

24.05.2017 08:39

Ktoś wie jakie zarobki na start w dziale konstruktorskim? Mowa o początkujących inżynierach, bez żadnego doświadczenia, czyli coś w rodzaju stażu.
    lol

27.05.2017 00:37

Jeśli interesują Cię zarobki, wybierz McDonald's/LIDLa/Biedronkę/pizzerię. Rynek jest przesycony inżynierami.

20.05.2017 14:44

Firma byla dobra do czasu az przyszla pani dyrektor i wprowadzila swoje rzady wszystko nam chce pozabierac niewie nawet czym ludze musza pracowac. Jak chcesz jakies narzedza zamuwic to najpierw wysyla bzdurne emaile poco to ludzom albo do czego tego uzywaja. Bhpowiec sciga o helmy a nie widzi innych warznych rzeczy. Karza nam robic dluzej a nie widza tego ze nie ma z czego budowac tych smieciarek bo zamiast dopilnowac zamuwien to mysla jak nas pracownikow ponizyc i upokorzyc.
    Udciwy

22.05.2017 23:40

(usunięte przez administratora) .
    Do Admina

25.05.2017 23:22

Panie Adminie czemu usunięto post kolegi, który pisał prawdę???? Wiemy, że Pani dyrektor pochodzi z US i całą prawdę znamy. Usunięcie tego postu nie zmieni prawdy!!!
    Inzynier

18.05.2017 15:27

Jak wygladaja praktyki w dziale projektowym ? Warunki pracy itp.
    Zainteresowany

23.05.2017 08:20

Istnieje możliwość zmiany działu podczas praktyk ( lub gdy się już podejmie prace na stałe) np. z konstrukcyjnego na technologiczny lub w drugą stronę ? Czy tam gdzie zacząłeś już trzeba zostać ? W firmach w których byłem do tej pory była taka możliwość .
    Trab

23.05.2017 19:47

Zainteresowany a Ty technolog czy konstruktor? A nie sory...ani to ani to, czyli jak wszyscy ktorzy tam pracuja, bez specjalizacji tylko gdzie się uda lub gdzie łatwiej. Takich mamy "panow" inzynierow w biurach, w sumie nadajesz się, będziesz jak wszyscy, czyli do niczego
    Zainteresowany pracą

17.05.2017 08:12

Witam Wie ktoś może jak wygląda sprawa z handlowcami? Mam propozycje pracy w tym zakładzie, ale czytając wypowiedzi zastanawiam się czy w ogóle podejmować temat. Będę wdzięczny za jakiekolwiek informację. Pozdrawiam
    Ekocel

17.05.2017 20:48

handlowiec? To pewnie chodzi Ci o Ekocel? Bo Ekocel zajmuję się sprzedażą, a Zoeller produkcją. Firmy są w tym samym miejscu, ale w Ekocel nad Tobą jest Waldi. W porządku facet, oczywiście pewnie znajdą się osoby, które będą miału mu coś za złe, ale jak dla mnie jest on nieliczną osobą z zarządzający, którzy są ok. I w Ekocelu jest inaczej. Moim zdaniem możesz spróbować, chociaż o samym stanowisko to powinieneś spytać się jakiegoś handlowca, ale o to będzie ciężko. Poza tym plus tej pracy jest taki, że rzadko musisz do tego wariatkowa przyjeżdżać. Natomiast zoellera to szczerze odradzam, do póki szefowie się nie zmienią. Chyba, że chcesz zostać konstruktorem... oni to nic nie robią tylko 5 razy dziennie śniadania jedzą i zachowują się jak święte krowy w tej firmie. Tylko w zoellerze to nigdy nie wiesz, kiedy ktoś przyjdzie i Cie wywali bo się "nie sprawdziłeś", albo masz "własne - inne" zdanie.
    xyz

14.05.2017 16:02

Zastanawia mnie kiedy zarząd zrozumie że to złotousty kierownik "Smerf Ważniak" jest głównym problemem tej firmy.
    Co tu sie dzieje ???

10.05.2017 13:49

2.5 tys. to można na kasie zarobić w supermarkecie .... Do tego nie są potrzebne 5 letnie studia i dojeżdżać nie trzeba.
    Bez pomysłu

29.04.2017 21:44

Spoko Liderzy uciekają jeden po drugim a kierownik sam nie wie co zrobić i kombinuje bez pomyslu. Ludzie z produkcji nie są ważni w tej firmie
    Bronq

16.05.2017 07:48

No właśnie - mam ten sam dylemat, chcę złożyć tam papiery ale jak widzę jak tu po nich jadą to się waham. W sumie to nigdzie nie jest idealnie i zawsze będą narzekać. Składam,..
    wrzutnik

17.05.2017 21:09

Kolega to nie jest to że ktoś tu narzeka, bo lubi. Gdybym nie fakt, że tu pracuję i znam sprawę od środka to może bym nie uwierzył. Na szczęście długo tu już nie będę. Poczytaj sobie wypowiedzi, gdyby nie było tu tak źle chociaż 1 osoba by napisała, że jest fajnie? A widziałeś taki post, bo ja nie. Parę miesięcy temu Pani rekruterka wypowiadała się, bo myślała, że może zmienić wizerunek firmy, ale jak widać, po kilku wypowiedziach zrozumiała, że pracuję w obozie i nie da się ludzi oszukiwać. Tu nikt nie narzeka, tu ludzie po prostu uciekają i to nie jakiś tam szary pracownik, tylko kiero z prefabrykacji, manager produkcji etc. Z ludzi, którzy zarządzali produkcją w wiekszośći pozostały wspomnienia i to nie dlatego, że mieli kaprys, albo dostali więcej mieli poprostu dosyć tej schizofrenii zarządu. Chcesz to przychodż załapiesz się na ten śmieszny piknik w lipcu i urlop wakacyjny, ale jak po paru miesiącach poznasz zarząd i te ich cyrki co wyrabiają to Ci odechcę. Tylko uważaj potem, żebyś nie poleciał z tej firmy w jeden dzień, bo ktoś Cię zaprosi na ważną rozmowę...
    Zukrycia

09.03.2017 21:52

Kolejny bzdurny wybryk naszego ZOELLER TECHU obowiazek noszenia helmow a ich durny BHpowiec nawet nie zna przepisow bo w takim zakladze jak zoeller tech nie ma potrzeby noszenia helmow. Moja kolejny pretekst do gnebienia nas pracownikow. Niech sobie BHapowiec poczyta w jakich zaklodach wymagane sa helmy ochrone bo chyba na tych lekcjach nie byl.
    Lotnik

04.05.2017 17:13

Wiesz dobrze, że te kaski nic Ci nie pomogą, bo jak uderzy w Ciebie, albo spadnie na Ciebie zabudowa Medium to żaden kask Ci nie pomoże. Zwłaszcza, że te kaski to tylko ładnie wyglądają, ale ich jakość zostawia wiele do życzenia... Przy okazji Pani, które sprzątają też nie mają kasków, też je ukarałeś:D
    Wolf1234

05.05.2017 13:36

Ludzie,... dlaczego wy myślicie, że ja pracuję w tym bagnie :) Naprawdę, nie mam z tą firmą nic wspólnego aczkolwiek patrzałem kilka razy na oferty. Nie pracuję tu. To że jakiś Zukrycia mnie o to podejrzewa i sam się wkręca to nie moja wina :) Wypowiedziałem się tylko co do zasadności kasków. Skoro jakaś firma wprowadza taki "dress code" no to raczej powinno się go przestrzegać tak jak u mnie krawatów i też nie jest mi to na rękę. Pozdrawiam :)
    asystent

27.02.2017 20:42

Witam! Mamy pytanie dotyczące pracy na stanowisku ASYSTENTA BIURA..jak duże doświadczenie -czy roczny staż wystarczy? W jakich godz? I jakie wynagrodzenie?
    Ochroniarz

28.02.2017 13:09

Najlepiej 24 na dobe za darmo i jeszcze potulny jak baranek.
    Nico

26.02.2017 14:54

Kierownik hali C zapomniał za kiedyś był pracownikiem a teraz najlepiej by ludzi gnebił
    Zukrycia

23.02.2017 20:01

Witam wszystkich pracownikow zoeller tech mamy juz dowod na to ze jestesmy szykanowani przez firme nakrecilem pana F jak stoi w budze i wywjera na ochronie przeszukiwanie nas co jest nie zgodne z prawem o ochronie osob i mienia. Czekam na wasza opinie. Bo tak dluzej byc nie moze zeby nas ciagle podejzewali o kradziez ale czego smieciarek po kawalku.
    Obserwator

22.02.2017 20:54

Dzisiaj nasz nowy kierownik zrobil sobie sniadanie na pseldo stolowce i stwierdzil ze pracownicy maja za dluga przerwe bo on zdarzyl zjesc w 12 minut . Pewnie skruci nam ta przerwe a te patafiany na gorze nic nie robia co pol godziny sobie kawe robia czy herbare a my robole jak przekasimy cos w czasie pracy to majstry wygaduja ze to nie przerwa. I jaka tu sprawiedliwosc my ciagniemy ta firme a oni nas traktoja jak wiezniow nawet nie mozemy wyjsc jak ludze do domu bo przetrzymuja nas na zakladze konczymy o 14 a wychodzimy o 14.30 bo ciecie by najchetniej nam w d... zajzeli. Pomysl pan panie prezesie nad swoim poczynaniem bo bedziesz pan sam te smieciarki budowal. Moze was wkoncu cola dyrekcje Tomas wywali za takie traktowanie ludzi.
    Obserwator

21.02.2017 19:38

Jesli chcecie miec rodziny i spokojne nerwy to unikajcie zoeller tech. Duzo obiecuja a jeszcze wiecej wymagaja.
    Ochroniarz

19.02.2017 11:03

Jacy mistrzowie produkcji przeciez to imbecyle zero pojecia. Zachowuja sie jak kapo w obozie a co do terminow to wyjzyjcie za okno biuwcy tam stoja takie srebrne mercedesy smueciarki bardzo pilne byly w zeszlym roku i tez kazali robic dluzej. Albo te Lodze pilne byly jestem ciekawy czy ten u gury dostal po premi za ten niewypalony kontrakt bo watpie a robolowi by zaraz zabrali.
    BHala

18.02.2017 21:28

Poraszka. Mistrzowie produkcji zamiast pomagac ludziom to strasza,jak człowiek nie chcę zostac nadgodzin..a jak sie juz zgodzi i jeden dzień nie zostanie bo nie moze to juz glupie teksty przy wszystkich w twoja strone.. tu w tej firmie nie można skonczyc jak człowiek po 8 godz. Bo traktowany jest jak przestepca.. masz sie poswiecic zeby firma wyrobila sie w terminach i nie placila kar a ty i tak nic z tego nie masz. Nawet dziekuje nie powiedzą.
    Zoll

18.02.2017 04:16

Pracuję dla tej firmy ponad cztery lata nie powiem że w ostatnim czasie nie przyznam z dnia na dzień jest coraz gorzej przy wyjściu takie kontrole jak bym co najmniej smieciarke wynosił . Szczerze nie polecam . A w ramach tych kontroli zapytał bym na górze jakim prawem wymyślili coś takiego to oni powinni.udzielać informacji a nie pytasz. .ciecia a on ci mówi że to nie ich wina . No.to pytam.się czyja (usunięte przez administratora) Porażka !!!! Zbiorowe podpisy na.górę i.wyjaśnić

Zostaw merytoryczną opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o.