Zoeller Tech

4.1/5

Na podstawie 2065 ocen

• Pracownicy i kandydaci do pracy
  • Planowane przyjęcia
  • Filmy

Pracownicy i kandydaci do pracy

Planowane przyjęcia

• Celbowo
  • Kąpino
Rekowo Górne - Zoeller Tech

3. Opinie o pracodawcach Rekowo Górne
  5. Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Opinie o Zoeller Tech Rekowo Górne

Nie przegap nowości o Zoeller Tech Sp. z o.o.!

Jak

04.03.2018 03:33

To kwestia szczerości nie żaden wybór ..prawda i pojednanie
    Mela

05.03.2018 14:06

Poeci się znalezli????
    guly

06.03.2018 10:44

dziwak i tyle. czasem się tu wypowiada taki jeden i głupoty pisze. szkoda nawet komentować...
    nie

05.03.2018 16:57

jeszcze Polska nie zginela poki my zyjemy
    Obserwator

01.03.2018 23:48

Panie kierowniku wlacz myslenie i rusz dyrekcje do dzialania bo zostaniecie sami z tymi smieciarkami ludze juz maja dosyc waszych zakazow. Te nieudaczniki konstruktory cztery pszerwy maja nic nierobia i jest ok a nas sie traktuje jak niewolnikow. Ja osobiscie jeszcze troche poczekam jesli jeszcze raz ten pajac z ochrony rambo karze mi wyjac z kieszeni moje prywatne rzeczy wezwe policje i wniose sprawe do sadu za nieprawne przeszukanie. Za to grozi 3 lata wiezienia.
    Rybak

05.03.2018 11:45

Trzeba- wziasc na żadanie 2,3 dni pod rząd i sie obudzi biuro ze nie ma kto im składać tego złomu tylko żeby sie razem skrzyknąć ale jeden, pojdzie drugi nie i taka jest Polska solidarnosc......
    Kto

03.03.2018 23:30

Nie ma problemów kto nie ma przyczyn czy uczuć-przyczyny zawsze są ale uczuć nie ma bez zarzutów..rujnuja nasze plany jesteśmy diablami dla nich biorą nas za nic a w tłumie tez jesteśmy sami..my-ukryty w mieście krzyk
    Behind blue eyes

03.03.2018 21:35

Lift me up-moby
    Zygo

14.01.2017 19:30

Mela przeciez ona Ci nie poda kwoty, tylko bedzie gadała takie bzdury jak powyżej, o doświadczeniu, kwalifikacjach itp... Dobry spawacz zarabia od 25zl/h w górę takie sa stawki tam gdzie ja pracowalem
    Anno

03.03.2018 08:17

A gdzie teraz pracuje?
    Mela

03.03.2018 20:08

NIE
    cool

02.03.2018 14:12

byłem w gorszych i lepszych niż zoeller zakładach i powiem jedno że nie ma co wybrzydzać. robota nigdzie łatwa nie jest, tu też. do zoellera można się pewnie i przyczepić o parę rzeczy, ale powiem wam tak ludzie. nie ma firm idealnych. nie ma nigdy tak, żeby nam się wszystko podobało. to co znamy jest najlepsze i mi zoeller odpowiada.
    Willie

28.02.2018 09:38

wszyscy tacy mądrzy, a przecież jak nie chceta tu pracować to można iść gdzie indziej. pracy jest dość. ale w każdej się WYMAGA, przyzwyczajcie się do tego. w KAŻDEJ pracy. może wam nawet dobrze zrobi przejście gdzie indziej, to sobie zobaczycie jak naprawdę ciężka robota wygląda i docenicie zoellera.
    Obserwator

28.02.2018 11:43

Ty pajacu czytaj ze zrozumieniem nam nie chodzi o ciężką prace a o traktowanie nas jak ludzi bo ty to jestes od tych co nas maja za smieci. Tylko my sobie nato nie pozwolimy.
    Mariuszzz

12.02.2018 17:55

Ile zarabia monter spawacz?
    PUCKI

28.02.2018 11:11

100% PREMII JEST - 50%= 50%
    Yhy

28.02.2018 08:44

W tej firmie nadal proponuja zarobki 11 zl netto. Nie wiadomo czy sie smiac sie czy plakac. Juz bardziej sie oplaca isc na ochroniarza ,kasa ta sama i brak wymagan. A oferty z urzedu pracy ze bedzie sie zarabiac nie wiadomo jakie kokosy to juz wogole sciema totalna.
    Góral

27.02.2018 14:13

Czy dużo wymagają? No tak, to nie ma co owijać w bawełnę. Ale jak pracujesz na swoim stanowisku i robisz to, co masz w obowiązkach, to spokojnie zarobisz i praca doskwierać Ci nie będzie, to na pewno. Z ludźmi to już zależy, ale jeśli wziąć pod uwagę wszystkich to tak źle nie jest.
    Paluch

22.02.2018 10:32

Cieżko ocenić pracę na serwisie bo to męcząca robota. wszędzie taka jest, miejsce pracy nie ma znaczenia. no ale jakbym już mial zoellera oceniać to pracuje się dobrze bez problemow. ludzie jacyś tacy życzliwi do siebie chyba to nie takie powszechne teraz. pozytywnie oceniam. pozytywnie
    biedronk

19.02.2018 15:56

czasem cisną z robotą, ale muszą, bo normy trzeba trzymać, żeby interes się kręcił, ale reszta jest znośnie
    Wieszcz

20.02.2018 12:06

Dobrze, niech cisną, póki warunki do pracy są zachowane, to nie ma się co czepiać. Nawet lepiej, bo znaczy, że jest co robić, firma dobrze stoi i pracownik się o przyszłość martwić nie musi.

15.02.2018 05:40

stopperon

15.02.2018 11:46

Rybak przestań zaśmiecać forum. Zajmij się swoim życiem!!!!!!!!!!!!
    Mariuszzz

12.02.2018 22:53

A ile zarabia monter spawacz?
    Petarda

14.02.2018 20:38

12zl
    wizus

14.02.2018 15:13

niektore z tych tu opini są krzywdzace. nie jest łatwo ale sie robi czas mija całkie szybko i leci. wynagrodzenie daja na czas i super wiecej człowiekowi nie trzaa.
    Krystian

12.02.2018 23:08

A jak to wyglada z premią w tej firmie?
    Spawman

07.02.2018 12:11

W Zoellerze pracowałem na stanowisku spawacza. Robota ciężka, ale w bardzo dobrych warunkach i z dobrym sprzętem, nie to co w innych tego typu firmach, gdzie głównie stary złom jest. Pracowałem w otoczeniu fajnych ludzi. Umowa bardzo dobra, stawki też.
    hallux

09.02.2018 14:16

jakbyś nie zauważył to firma raczej nie lata w powietrzu i jak ktoś się musi przenieść do innego miasta albo coś w tym stylu, to firma za nim magicznie nie leci. czasem się rezygnuje z fajnej pracy, chociaż się nie chce, bo życie nie zawsze się układa jak chcemy. życzę Ci, żebyś nigdy nie był w takiej sytuacji
    Natural

12.02.2018 11:07

rybaczyna już się tyle razy wypowiadał bez sensu, że nie ma go co słuchać, bo gada jak potłuczony...
    Potter

31.01.2018 15:46

może to nie jest idealne miejsce pracy, ale żeby od razu krytykować, to raczej nie ma specjalnie o co. dużo roboty, ale ja nie z takich, co to odstrasza, raczej zadowolony jestem, że zajęcie mam i co do garnka włożyć.
    TYK

03.02.2018 07:35

Tak, tak...wszyscy dobrze wiedza, ze w biurze siedza nieroby, ktore nie znaja sie na swojej robocie. Nie jest tak jak piszesz, bo mamy pojecie co robicie. Przerysowac to kazdy potrafi, a jak potrzeba pomocy na dole, to wszyscy sie boja podejsc....zreszta widac przez okno Wasze wieczne przerwy
    Optymist

05.02.2018 15:55

nieroby? w każdej firmie zdarzą się wyjątki, ale żeby wszystkich nazywać nierobami to już przesada... opanuj się gościu!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zoeller Tech?

Kontakt - Zoeller Tech Sp. z o.o.

Nowa 8 84-123 Rekowo Górne

NIP:5870201044

Branża główna: Transport drogowy

Ja tylko pytam

30.01.2018 12:38

Na stronie urzedu pracy w pucku widnieje kilka ofert pracy z zoellera i sa nawet podane stawki tylko szkoda ze nie prawdziwe bo rzekomo w firmie ma sie zarabiac od ok 3500brutto a w rzeczywistosci jest to ok 2500 brutto wiec jak to w koncu jest?
    Pele

31.01.2018 09:34

Oczywiscie ze tyle zarobisz tylko ze jest jeden maly szczegol,niby ma sie tyle zarobic pracujac 40h tygodniowo a nie ponad 50h. W ofercie pracy jest wyraznie napisane od 3500 brutto przy zachowaniu 40h tygodniowo pracy,ma sie to nijak do rzeczywistowsci. Otrzymujac 12 zl na start nigdy nie wyjdzie to 3500.
    Rybak z Pucka

31.01.2018 18:53

Tak wszyscy gadaja i gadają wode nigdy nie wyjdziesz 3500 przy 40h tyg jak zrobisz nie wiadomo ile nadgodzin to moze i zarobisz ja mam zrobic 168 godz miesiecznie i zarobic a nie dymać nie wiadomo ile godzin miesiecznie bujda na resorach te ich ogloszenia i wymyslanie bajek
    sprawiedliwym

17.10.2017 19:44

Ludzie weźcie się za robotę a nie piszcie głupot!Jak komuś jest źle to niech się zwolni ,ja uważam ze jest ok płacą na czas pracujemy w ciepłym .Majstrowie też są ok musza pilnować dyscyplinę inaczej nikt by nic nie robil.Kierownik ma dobra ekipę tak dalej
    Gordżus

24.01.2018 12:23

Zauważyłeś, że jesteś tu sam? Tylko Ty masz problem z tą firmą. Już znamy Twoją opinię i starczy. Nie musisz jej powielać milion razy.
    odef

30.01.2018 12:57

ten Rybak już wiele razy pisał takie bezsensowne opinie, więc nie ma się co awanturować. ot, głupoty pisze sobie po prostu, bo musi się gdzieś wyżyć.
    ZZ Top

29.01.2018 10:27

Pracowałem dla tej firmy kilka lat. Bardzo porządni ludzie w niej pracują i też nią kierują. Nie miałem zastrzeżeń żadnych większych. Samej pracy rzeczywiście jest dużo. Pensja standardowa na region. Po prostu polecam.
    mariuszz

26.01.2018 23:19

a ile zarabiają spawacze w tej firmie?
    Pucki

27.01.2018 08:30

7zł na reke i umowa zlecenie
    polo kokta

26.01.2018 14:53

robota jak robota. dużo pracy, ale warunki dobre.
    Obecny pracownik

17.01.2018 19:16

Jak jest tak źle to lepiej zmień firmę i nie pisz bredni.
    spokojny

19.01.2018 11:03

podbijam. wszyscy jakoś pracują i nie mają problemów, a winternecie to wszyscy mądrzy
    polska

18.01.2018 19:40

Tak sobie jest zła atmosfera
    potok

18.01.2018 19:10

Praca ok ale liderzy wymagają czasu pracy A sami tego nieprzestrzegaja A wogule Ci na czarnej hli pod oknem niech sami zaczną tych zasad przestrzegać posiłki jemy na stołówce a nie w budzie panowie i trwa to 15 min a nie puk Dnia
    Feniks Reda Fight Club

14.01.2018 20:45

Znalazłem ogłoszenie w sprawie pracy o treści- pomocnik lakiernika. Warto?
    jarobot

15.01.2018 10:25

jak chcesz się poduczać na lakiernika to praca super. znajomy tak robił i mówił, że było w porządku
    tyle w temacie

17.01.2018 14:12

a ty jak chcesz zaśmiecać to forum jakimiś głupimi opowiastkami, to lepiej znajdź sobie na to inne miejsce. siedź sobie na tym kutrze w pucku i się z niego nie wychylaj, bo brednie gadasz.

09.01.2018 21:34

Sp

10.01.2018 15:05

(usunięte przez administratora)jakie 12? To czemu ja rok temu miałem 30? A teraz dają mi 35? Marny z Ciebie spawacz skoro tak cię cenia
    Kutrowy z rybą

10.01.2018 21:52

Na działalności chyba
    friedrich

10.01.2018 12:18

Są zakłady pracy w których nie uświadczysz normalnych warunków do pracy i ludzi do pomocy. Nie to co tu. Pożyjecie to zobaczycie co mówie. Dlatego cenie Zoellera.

04.01.2018 14:48

NIE_PRACUJĄ

09.01.2018 01:57

Hahah "którzy nie pracuja" a według Ciebie do pracy sie chodzi po to zeby nie pracowac? Czyli twoja definicja pracy jest taka ze :Ty nic nie robisz a firma ma placic i jest Git ,wszyscy zadowoleni.. Nie,no padne czytajac glupoty ludzi. Pewnie pisza to jakies nieroby co dostali (usunięte przez administratora) albo gowniarze co mysla tylko gdzie sie schować, albo pogadac, byle nie pracowac. Prosze was .normalni ludzie nie pisali by tychy bzdur,nawet nie wpadlo by im do glowy zeby tu wchodzic i tracic czas na wymyslanie takich bajek. Ogarnijcie sie.
    Alo alo

29.12.2017 08:57

hej forum, nie wiecie może czy nie szukają kogoś na serwis? dajcie znać, no i czy warto też parę słów. dzięki
    r

05.01.2018 11:06

szukaja serwisanta
    alo alo

08.01.2018 16:10

dzięki, wysłałem zgłoszenie, zobaczymy co będzie
    Chora

05.01.2018 11:02

Są osoby, które tu pracują długo, więc widocznie warto. Ale nie każdego się zadowoli, wszystko zależy od tego jak się do pracy nastawimy.
    hekson

28.12.2017 13:21

Dobra robota tu była. Dużo doświadczenia można zebrać. Sporo pracy wprawdzie, ale pracowałem w takich zakładach, że dużo więcej się robiło za te samą kasę w dodatku.
    mikołaj

24.12.2017 18:40

Wesołych Świąt Zoeller..
    ukłony

19.12.2017 10:20

ZOELLER JEST W PORZĄDKU. tyle w temacie
    Korbbb

15.12.2017 14:11

w zoellerze jest praca fizyczna. nie jakieśtam siedzenie za biurkiem, więc wysilić się trza, żeby zarobić pieniążki na życie. jak się wysilisz to masz. nie ma miejsca na leni, które tu wypisują niestworzone rzeczy o zoellerze.
    Jopek

13.12.2017 10:20

ludzie, jak macie z czymś problem, to zgłoście to w firmie, a nie piszecie nie wiadomo co w Internecie. tu to każdy pierwszy do krytyki, a do pracy to wszyscy ostatni. zoeller to bardzo porządny zakład pracy, nie czytajcie tych bzdur, które tu zamieszczają jacyś frustraci...
    Mechmech

11.12.2017 16:05

w zoeller pensję zawsze dostawałem na czas, co patrząc na inne firmy i to co sie teraz dzieje, to super. warunki optymalne i naprawdę fajni ludzie. mógłbym z nimi zawsze i wszędzie pracować. szefostwo ok.

Zostaw merytoryczną opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o.