Polska Agencja Przedsiębiorczości
3 46 6 1

Opinie o Polska Agencja Przedsiębiorczości

Mar89

Byłem na pierwszym etapie, same konkrety, bez ściemniania. Biuro bardzo fajne. Polecam

Stefan

Jak się wam pracuje? Czy cos z socjalnych dodatków macie?

Polska Agencja Przedsiębiorczości
pracodawca
@Stefan 18.06.2018 20:29

Wynagrodzenie to podstawa + premie za napisane teksty. Firma organizuje również regularne integracje i szkolenia, a stałym pracownikom przyznaje bonusy w formie voucherów na wyjazdy na weekendowe SPA, bilety na koncerty lub karnety na siłownię. Zapraszamy do aplikowania!

rozbawiona
@Stefan 18.06.2018 20:29

Tam jest nic. Praca to call center - i to chamskie wciskanie ludziom "artykułów sponosorowanych". I pisanie artykułów i szukanie tematów odbywa się "poza biurem" tj. w czasie wolnym... dotyczy to nawet robienia baz danych. Radzę unikać tej firmy jak ognia bo podstawa jej pracy opiera się na wciskaniu ludziom bajek i żerowaniu na cudzej naiwności. Oczywiście 90 % "zatrudnionych na okres próbny" nie odstaje się dalej. Choć pracują tam cudowni ludzie - sympatyczni, obrotni i charyzmatyczni.

Polska Agencja Przedsiębiorczości
pracodawca
@rozbawiona 28.11.2018 11:46

Prawdopodobnie pomyliła Pani firmy. U nas wszyscy pracownicy przyjęci są na umowie o pracę - w 90% na czas nieokreślony. W tym roku mieliśmy tylko dwa przypadki, w których osoby zatrudnione na okres próbny zrezygnowały po jego zakończeniu. Nikt nie wykonuje swoich obowiązków w czasie wolnym - zwyczajnie nie ma takiej potrzeby. Firma ma ponad 500 partnerów z całej Polski, z którymi utrzymuje długofalowe relacje - żerowanie na naiwności nie daje takich efektów. Dziękujemy za miłe słowa o naszych pracownikach, staramy się tworzyć i rozwijać zespół o wymienionych przez Panią cechach

#szukampracy

Widzę, że jest rekrutacja na stronce. Czy ktoś z załogi mógłby napisać ile ludzi poszukujecie i jak będzie wyglądała rekrutacja? Kiedy zaczyna się prace itp?

Polska Agencja Przedsiębiorczości
pracodawca
@#szukampracy 05.11.2018 15:39

Dzień dobry, w obecnym procesie rekrutacji planujemy zatrudnić cztery osoby. Nowi pracownicy zaczną pracę od początku stycznia 2019. Zapraszamy do przesyłania CV. Rozmowy kwalifikacyjne rozpoczną się w drugiej połowie listopada.

bezloginu

powyższy chwalebny i rozbudowany komentarz napisany pewno przez braciszka p. Pomarańskiego?

Polska Agencja Przedsiębiorczości
pracodawca
@bezloginu 12.07.2018 14:54

Niestety nie wiemy, kto jest autorem tego komentarza. Prawdopodobnie jeden z naszych pracowników. Jeśli bardzo Pani/Panu zależy, możemy zapytać.

Doświadczony

Jestem ciekawy, czego jeszcze dowiem się o panu Pomarańskim z forum GoWork. Pracuję w tej firmie prawie 4 lata i byłem świadkiem wielu zmian, jakie zachodziły w PAP w tym czasie. Z firmy, która zatrudniała 6 osób na podstawie umowy zlecenia kilka lat temu, przekształciła się w spółkę, która zatrudnia prawie 25 osób na podstawie umowy o pracę w wys. od 2000 zł netto w górę. Kiedyś wynajmowaliśmy niewielkie pomieszczenie przy placu Grunwaldzkim, dziś nasze biuro to dwa piętra w prestiżowej kamienicy przy ul. Słowackiego. Kiedyś organizowaliśmy wydarzenia dla 300 osób, dziś na Polski Kongres Przedsiębiorczości przyjeżdża 1500 osób. Minister Rostowski, Pani Henryka Bochniarz, prezes Urzędu Patentowego, rektor Politechniki Poznańskiej oraz ambasadorzy największych europejskich krajów nie przyjechaliby na wydarzenie organizowane przez call center. Call center nie wynajmuje Międzynarodowych Targów Poznańskich i nie wygrywa poważnych przetargów na organizację wydarzeń o skali ogólnopolskiej. Kongres co roku jest w innym mieście? Tak - dzięki temu Polski Kongres jest najszybciej rozwijającym się niezależnym wydarzeniem biznesowym w kraju. Pomarański czasami przeklnie? Nie dziwię mu się, skoro na rozmowach kwalifikacyjnych każdy, który teraz się wymądrza na tym forum, przedstawia się jako kreatywnego, przedsiębiorczego i konsekwentnego specjalistę, a po tygodniu się okazuje, że jest jeszcze dzieckiem, które do prawdziwej pracy nie dorosło.

Marek
@Doświadczony 08.05.2018 10:24

Dobry tekst, panie Pomarański

Marek
@Doświadczony 08.05.2018 10:24

Dobry tekst, panie Pomarański

Mira

Słyszałam, że firma ma opinię dobrego pracodawcy, warto aplikować?

PiterK
@Mira 06.06.2018 12:45

Warto spróbować to na pewno

greg

Dzięki tej pracy, w najbliższy poniedziałek (28.05) w Dzienniku Gazecie Prawnej znajdzie się artykuł podpisany moim nazwiskiem :))))

nowaaaa

Pracuję dwa miesiące i jest ok - 8h dziennie, weekendy wolne, kasa na czas.

Pracownik

Nieszczęściem internetu jest to, że każdy w dowolnej chwili może na tym forum napisać co chce i widzę, że administracja przepuszcza komentarze, które znacznie odbiegają od regulaminu. PAP nie jest ogromną korporacją i pojawienie się niepochlebnych, a nawet kłamliwych i obraźliwych komentarzy od "rzekomych" pracowników powołujących się na jakiś staż pracy w PAP jest mocno dziwne. Inną kwestią jest to, że komentarze te są dosyć subiektywne. Dla mnie targety nie są nierealne, praca nie kojarzy mi się z call center, nie odczuwam ścisku. Z rzeczy obiektywnych - wszyscy mamy umowę o pracę, urlopy i pieniądze zawsze na czas. Podsumowując, jeśli ktoś jest zainteresowany pracą, albo weryfikacją tego co to jest napisane to powinien to skonfrontować w realnym świecie.

Administrator

Wiesz jak wyglądają zarobki w Polska Agencja Przedsiębiorczości? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo cenna!

Stella

Czy tak dobrze się pracuje i od dawna nikt nie pisze?

PAP
@Stella 01.02.2018 19:43

Wszyscy pracownicy już się na forum wypowiedzieli. Nie ma potrzeby pisać dwa razy. Za niedługo uruchamiamy rekrutację, więc zapraszamy :)

tojestto

To jest praca dla ludzi, którzy po prostu nie boją wyzwań, również tych związanych z wymagającą pracą. Praca od 8 do 16, miła atmosfera i przede wszystkim przełożeni, którzy mają dla Ciebie czas i pomagają w pracy. Do tego oczywiście bardzo duże zarobki. Ja polecam.

Andżela

polecam gorąco, firma cały czas się rozwija i pozwala rozwijać pracownikom, nagradza tych, którzy rzetelnie pracują. Atmosfera jest fajna, praca bez stresu, duże pieniądze z prowizji - zarabiasz tyle ile chcesz zarobić - wszystko w Twoich rękach :-). Nie ma na co narzekać!!!

:)

Normalna praca dla nietuzinkowych ludzi :) ładne pieniadze, standardowe godziny, proste zasady sprzedazy ;) tyle, ze jest to praca dla ludzi ambitnych, ale tym sie mozna akurat "zarazic" od zalogi w biurze. Ja polecam :)

Shultz

Jeżeli masz w sobie ikrę i zew wojownika jak główny bohater filmu "Wilk z wall street", to praca w sam raz dla Ciebie! Ja osobiście polecam i zachęcam do spróbowania swoich sił.

3maj

Od poniedziałku do piątku, wszystkie weekendy wolne, ogromne zarobki z prowizji + uczciwa podstawa.

PAP4EVER

Elaboraty o tym jak źle jest w PAPie mogą tworzyć osoby,którym po prostu nie chce się pracować. Fakt,wtedy nie masz tu czego szukać. Mity o wielogodzinnym tworzeniu baz,telemarketingu itp. Jak nie masz pomysłu albo jesteś raczej szarą myszką to faktycznie - kreatywność może Ci zająć godziny. Chcącemu - góra 2 h w weekend i masz baze na tydzień. Ponadto, nie znam żadnej firmy,która utrzymywałaby pracownika,który nic nie robi. A nic nie robieniem w PAPie jest brak wyników,bo nawet przy najmniejszej inwencji jesteś w stanie "coś ogarnąć". Zarząd mierzy wysoko,ale czyż nie to jest wyznacznikiem sukcesu? Pracuję w PAPie półtorej roku,są lepsze i gorsze miesiące,ale nie ma chwili na nude. Codziennie możesz dzwonić gdzie indziej,nitk nie suszy Ci głowy za nowe pomysły,nic nie narzuca. Sam kreujesz swoją pracę,a jeszcze dostaje za to bardzo przyzwoite wynagrodzenie. Umowa o prace na czas nieokreślony,super ludzie,dobra atmosfera. Biorąc pod uwagę obecny rynek pracy - jest bardzo ok. A jeśli boisz się rozmawiać z ludźmi, nie masz na siebie pomysłu, nie potrafisz zarabiać powyżej średniej krajowej,a nawet malutka pomysłowość Cię przeraża - to faktycznie,schowaj się w telemarketingu. Albo nie! Popracuj tam chwilę,a potem przyjdź do PAPu. Gwarantuję - wtedy już nie użyjesz tego porównania.

gruzin
@PAP4EVER 03.07.2017 13:20

Czyli jednak prawdą jest, że musisz robić bazy przez weekend w domu? Zwykłe cebulactwo i janusze biznesu. Po to chodzisz do pracy i spędzasz tam 8 h dziennie na całym etacie żeby wykonać swoją pracę. NIE WIEM CZY SŁYSZAŁEŚ O TYM, ŻE TO CO ROBISZ TO SĄ NADGODZINY, a jak ci nikt za to nie płaci, a wymaga tego od ciebie to łamie kodeks pracy. żal.pl

normal
@gruzin 10.07.2017 20:59

Wybór, kiedy robisz sobie bazę klientów należy tylko i wyłącznie do Ciebie. Jeśli nie chcesz tego robić w pracy, MOŻESZ (nie musisz) to robić w domu. Poza tym zawsze można podejść do przełożonego i poprosić o pomoc. Nakręcasz bezsensowną dyskusję, nie znając tematu. Jest tyle atutów pracy w tej firmie, począwszy od atmosfery, ludzi, którzy tutaj pracują aż do zarobków, a Ty akurat doczepiłeś się kwestii, która mija się z prawdą. Faktycznie - "Januszostwo" i "cebulactwo" - z Twojej strony.

PAP4EVER
@gruzin 10.07.2017 20:59

Możesz to robić rano i popołudniu w pracy,a to jak organizujesz sobie weekend i popołudnia jest Twoja prywatną sprawą. Tylko wiesz co? Współczuje Ci strasznie,że nigdy nie znalazłeś/aś pracy,na którą bez wachania można poświęcić trochę czasu w domu i CO WIĘCEJ nawet nie wiedzieć,że pracujesz,bo jest to najzwyczajniej w świecie ciekawe. Aczkolwiek odnoszę wrażenie,że biorąc pod uwagę wykorzystywane przez Ciebie sformułowania typu "żal.pl",których ludzie używają we wczesnym stadium podstawówki, możesz tego nigdy nie doświadczyć. Drżyjcie pracodawcy,dzieci walczą o stanowiska!

Blond999

Hej, niestety z przyczyn niezależnych ode mnie musiałam wyprowadzić się z Katowic, w związku z czym po ponad roku zrezygnowałam z pracy u Pana Pomarańskiego. Zawitałam tu, aby zostawić swoją opinię (zgodnie z moim sumieniem), ponieważ przez ponad rok czasu zawsze mogłam liczyć na wsparcie oraz pomoc. Godne zarobki, szkolenia, wsparcie przełożonych (redaktora prowadzącego i naczelnego) czy brak problemu z dostaniem urlopu to rzeczy na porządku dziennym. Podstawa wyższa od minimalnej krajowej zawsze na czas, a dzięki moim wynikom średnio zarabiałam ok. 5 000 PLN netto. To chyba godne warunki, jak na dzisiejsze czasy? Nigdy się na nikim nie zawiodłam, dlatego z przykrością odchodzę, a ludzie, którzy piszą negatywne opinie to po prostu lenie, którzy po studiach chcieli by nic nie robić i zarabiać od razu 10 000 na rękę za to, że po prostu są.

Pozwana

Witam, w obecnym czasie jestem odobą pozwaną do sądu, za to że głośno skomentowałam, że burmistrz mojego miasta dostała statuetkę od PAP po tym jak wykupiła w tej firmie artykuł za 12 tys. PAP czyli W.P. zeznawał jako świadek, że nagrody nie maja żadnego związku z wykupywaniem artykułów. Co o tym myślicie?

zbulwersowana
@Pozwana 02.07.2017 20:05

Myślę, że nie ma Pani racji. Jestem rzecznikiem prasowym miasta, które w 2015 roku zostało nagrodzone przez Polską Agencję Przedsiębiorczości nagrodą "Lider Rozwoju Regionalnego". Nagroda została przyznana za konkretne działania i zapewniam Panią, że ani Burmistrz, ani nikt inny nie zapłacił za nią w żadnej formie - tym bardziej w formie publikacji czy artykułu. Znam też innych laureatów, którzy mogą potwierdzić moje słowa. ps. Szanowna Pani "Pozwana" szukała najwidoczniej powodów, aby usunąć konkurencję i wygrać tym samym wybory samorządowe... niestety kłamstwem niczego wygrać się nie da. Pozdrawiam

bawimieto

jestok / weteran / aka / wenge - widze ze zmasowana akcja jednego adresu IP tez tak mozna

Ciekawski
@bawimieto 29.06.2017 20:20

Jak można sprawdzić IP geniuszu?

wenge

Pracuję ponad dwa lata, polecam.

aka

atmosfera jest super, praca czasem trudna, ale generalnie ok. no i pieniądze zawsze na czas.

weteran

Ja pracuję tu już prawie trzy lata, więc na pewno mogę powiedzieć więcej niż ludzie, którzy byli u nas dwa dni i piszą tu elaboraty. Branża jest specyficzna - nie jest to produkt tak niezbędny firmom jak prąd czy internet, ale zarobki są o wiele wyższe, a ludzie z którymi rozmawiamy - o wiele ciekawsi. Klienci pokazują nam swoje dokonania, wynalazki, miejsce pracy - rzeczy, których nie można zobaczyć w firmach z zewnątrz. Nawiązujemy kontakty z naukowcami, samorządowcami i biznesmenami - ci ludzie nas znają i współpracują z nami od lat. Tworzymy jedno z większych wydarzeń biznesowych w Polsce, na które sponsorzy przeznaczają znaczne kwoty. a praca na co dzień polega na rozmawianiu z ludźmi, o których potem piszemy artykuły. Są to ludzie z całej Polski, więc naturalne, że najpierw do nich dzwonimy. Dowiaduje się tego każdy kto bierze udział w rekrutacji, więc nie wiem skąd to zdziwienie, gdy zaczyna się pierwszy dzień pracy. W pracy się pracuje, a nie siedzi na komputerze i przegląda facebooka. Jeśli ktoś szuka pracy nie związanej ze sprzedażą, to niech nie odpowiada na ogłoszenie, w którym pierwszy obowiązkiem jest "Pozyskiwanie Partnerów Biznesowych". Pozdrawiam

jestok

Pracuję w firmie już prawie rok. Zarobki są stabilne, jest dobra podstawa plus wynagrodzenie uzależnione od sprzedaży. Można realizować swoje projekty, przełożeni też chętnie służą pomocą. Ja polecam.

Rozsądny

Uważam, że największy problem tej firmy nie polega na tym co robią, bo każda działalność tak naprawdę, redukując ją do zerowych wartości piarowych, sprowadza się do sprzedaży, ale w tym jak to robią. Moim zdaniem produkt czyli czas antenowy lub miejsce w gazecie, jest produktem całkiem przyzwoitym. Nie tak łatwo w końcu dogadać się z dużym podmiotem medialnym, aby zamieszczał tam treści, które dostarcza firma zewnętrza. Ogłoszenie o pracę i rozmowy wcale nie wskazują na to kogo ta firma poszukuje do pracy. I myślę, że z tego wynika tak olbrzymie rozgoryczenie większości komentujących. PAP to nie jest opiniotwórcze imperium medialne. To fajny produkt sprzedażowy i wizerunkowy, który może otworzyć ci drzwi do wielu firm, które naprawdę są zainteresowane jego nabyciem. Problem polega na tym, że nie każdy redaktor, PRowiec, marketingowiec, dziennikarz ma ochotę być przede wszystkim przedstawicielem handlowym na słuchawkach. A niestety firma tworzy swego rodzaju złudzenie, że będziesz miał możliwość rozwoju w wyżej wymienionych kierunkach, kiedy tak naprawdę i realnie rzecz ujmując musisz namówić firmę, do zakupienia powierzchni reklamowej lub udziału w audycji, która ma charakter promocyjny. Uważam, że dla doświadczonego handlowca to jest naprawdę świetna praca. Dlaczego? Bo pracujesz z ładnie zapakowanym produktem, który spełnia swoją rolą, czyli klient w cale nie czuje się oszukiwany. W końcu duże firmy i instytucje mają budżety promocyjne i gdzieś te pieniądze muszą włożyć. Dlaczego by nie w kanały promocyjne proponowane przez tę firmę? Przyzwoite prowizje, podstawa, która również daje szansę na wzięcie sobie jakiego kredytu oraz umowa na czas nieokreślony, to są dobre warunki. Tylko, że utrzymanie się w tej pracy warunkuje jeden czynnik: wyniki sprzedażowe. I znowu podkreślam, że nie ma się czemu dziwić. Normalne. Dlatego podsumowując: plusami jest to co sprzedajesz, spora prowizja i ładnie marketingowo zapakowany produkt (kongres gospodarczy, nagrody wizerunkowe, audycje, dodatki do wyborczej) oraz przyzwoite warunki finansowe. minus: szukają nieodpowiednich ludzi, poprzez źle sformułowane ogłoszenia, bo zgłaszają się do nich osoby z doświadczeniem lub zainteresowane trochę inną formą pracy, a po krótkim czasie okazuje się, że uczymy się technik sprzedażowych, perswazyjnych i dotarcia do osób decyzyjnych. Dlatego, jeżeli jesteś osobą, która chce nauczyć się sprzedaży i pracy z tym związanej, na naprawdę interesującym produkcie i nie przeszkadza Ci poświęcanie pierwszej i ostatniej godziny pracy, na tworzenie bazy klientów na następny dzień, a następnie spędzanie 6 h dziennie na sprzedaży audycji/powierzchni w gazecie prezesom firm, to jest to praca dla Ciebie. Po kilku miesiącach pewnie więcej czasu będziesz spędzał na tworzeniu nowych kanałów sprzedażowych, pobawisz się marketingiem, zaczniesz pomagać przy wdrożeniu nowego projektu itd. Od czasu do czasu faktycznie pojedziesz zrealizować wywiad, ale to jest margines twojej pracy. Także, jak masz gdzieś to, że nie będziesz w rzeczywistości Panem Redaktorem i chcesz zarobić szmal, bo kumasz to, że bez ostrego ( usunięte przez administratora ) i wydzwonienia dziennie 40 miejsc nic nie zarobisz, nigdzie w sprzedaży bezpośredniej, to bierz tę robotę. Naczelny to naprawdę świetny gość, atmosfera jest przyjemna, dużo się dowiesz i nauczysz, cały czas masz feedbacki i możesz głośno mówić co wg ciebie jest nie tak, a co byś zmienił. Jeżeli natomiast cały czas szukasz jakiejś ciekawej i interesującej roboty, bo w życiu zajmowałeś się już wieloma ciekawymi rzeczami, a cały czas trafiasz na rewelacyjnie brzmiące oferty pracy, które finalnie kończą się tak, że jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] telemarketing, na który już nie masz w życiu ani czasu, ani sił, ani najmniejszej ochoty. To tego nie rób. Szukaj dalej, albo skończ marzyć i załóż własny biznes, bo to nie ma po prostu w tym kraju sensu. Tagi: #sprzedaż na słuchawkach #dobre warunki finansowe #fajni ludzie #telemarketing #lubisz handel #masz 24 lata #bez doświadczenia, ale z energią #po roku będziesz wymiatał i znajdziesz coś lepszego

Były

Miałem, niestety, wątpliwą "przyjemność" pracowania ( usunięte przez administratora ). Tragedia. Uciekajcie ludzie.

Kandydat

Mam pytanie czy ktoś ostatnim czasie był na rozmowie kwalifikacyjnej ? Jakie proponują warunki zatrudniania ?

Zorientowany
@Kandydat 02.04.2017 21:26

Umowę o pracę z podstawą powyżej najniższej krajowej + dobre warunki dodatkowego wynagrodzenia od osiągniętych wyników. Oczywiście na początku jest okres próbny, a później od razu na czas nieokreślony.

Zorientowany

Również pracuję w tej firmie i nie mam zastrzeżeń. Praca w ustalonych godzinach, bez nadgodzin czy weekendów. Cenię sobie moją umowę o pracę (nigdy nie byłem tutaj zatrudniony na umowę zlecenie czy dzieło) i przyjazną atmosferę. Nie rozumiem skąd przekonanie o tym, że ktoś tutaj kogoś kłamie, oszukuje czy naciąga fakty. Na samym początku otrzymujesz informację na temat działalności firmy i wszystko pokrywa się z rzeczywistością. Polecam!

Zainteresowany
@Zorientowany 07.02.2017 14:33

Ciekawy przykład wewnętrznego Pr na zlecenie lub przypodobanie się górze. Co do nadgodzin to faktycznie są i to w tej najlepszej odsłonie - darmowej. W przypadku upominania się o nie pracownik słyszy stek bzdur od swojego głównego przełożonego. Powodzenia.

jannek

Pracuję tu od 4 miesięcy. Po miesiącu dostałem umowę o pracę, wypłatę mam zawsze na czas. Dziennie rozmawiam przez telefon z 5-6 osobami. Weekendy i popołudnia wolne. Czasem jest ciężko, ale nie trudniej niż w innych firmach. No i w gazecie są artykuły z moim nazwiskiem, a na tym mi zależało.

Kapitan Ahab

Gloryfikowany telemarketing - dobrze, nie sprzedajesz planów taryfowych panu Janowi Kowalskiemu z Pcimia Dolnego, ale sprzedajesz artykuły sponsorowane/audycje radiowe panu Janowi Kowalskiemu, wójtowi Pcimia Dolnego. Szumnie nazwany jesteś redaktorem, kiedy tak naprawdę twoi zadaniem jest dzwonienie po różnych instytucjach i namawianie ludzi na zakup tego co oferujesz. Dostajesz marketingową papkę o tym jak to co robisz to nie sprzedaż ani marketing, ale prawie PR lub, że robisz to na wyższym poziomie - kiedy tak naprawdę masz dotrzeć do jak największej liczby osób decyzyjnych i wcisnąć im swój produkt. Firma dla ludzi, ( usunięte przez administratora )dodatkowo nie przeszkadza im fakt, że w domu muszą tworzyć sobie bazy klientów do obdzwonienia na następny dzień. Typowy przykład polskiego kapitalizmu.

Rozsądny
@Kapitan Ahab 18.01.2017 18:21

Zgodzę się z tym, że jest to gloryfikowany marketing i słabe jest to, że nie mówią o tym w prost i od razu, bo zaoszczędziliby czas wielu ludzi, a może po prostu w końcu znaleźliby zespół sprzedażowy z prawdziwego zdarzenia, a nie musieli patrzyć na puste biurka i ciągłą rotację. Bzdurą jest tworzenie baz klientów w domu. Masz czas na to przed wydzwanianiem ludzi jakąś godzinkę i po 15, bo i tak nic nie załatwisz. Nie wiem ile czasu na to potrzebujesz, ale mi zrobienie bazy na dwa dni nie zajmowało więcej czasu niż 1,5 h. Słaby jest brak komputera na każdym stanowisku pracy, bo jak już chcą mieć telemarketerów, to niech dadzą im narzędzia telemarketera. Bo pisanie raportów na kartkach, to jest najbardziej żenująca rzecz jaką widziałem w firmie od dłuższego czasu.

Zostaw opinię o Polska Agencja Przedsiębiorczości - Katowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Agencja Przedsiębiorczości