Polska Agencja Przedsiębiorczości

3 Dodaj opinię
Polska Agencja Przedsiębiorczości
3 47 53 5 1

Opinie o Polska Agencja Przedsiębiorczości

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Opinia
@Stefan 18.06.2018 20:29

Wynagrodzenie to podstawa + premie za napisane teksty. Firma organizuje również regularne integracje i szkolenia, a stałym pracownikom przyznaje bonusy w formie voucherów na wyjazdy na weekendowe SPA, bilety na koncerty lub karnety na siłownię. Zapraszamy do aplikowania!

Pomocna?
Tak5Nie3
greg
 Opinia

Dzięki tej pracy, w najbliższy poniedziałek (28.05) w Dzienniku Gazecie Prawnej znajdzie się artykuł podpisany moim nazwiskiem :))))

Pomocna?
Tak3Nie1
Mar89
 Opinia

Byłem na pierwszym etapie, same konkrety, bez ściemniania. Biuro bardzo fajne. Polecam

Pomocna?
Tak3Nie2
nowaaaa
 Opinia

Pracuję dwa miesiące i jest ok - 8h dziennie, weekendy wolne, kasa na czas.

Pomocna?
Tak6Nie1
Zaintrygowany
 Opinia

A co to się stało? Żadnych pochwalnych opinii przez 5 miesięcy? Ani wydania jakiegokolwiek gazetki przez ostatanie 3? :)

Pomocna?
Tak7Nie1
Pracownik
 Opinia
@Zaintrygowany 09.05.2019 22:24

Ktoś tu chyba cierpi na bezsenność z powodu PAP :) Drogi czytelniku, zachęcam do zakupu najbliższych wydań Dziennika Gazety Prawnej oraz Gazety Wyborczej, gdzie już jutro (tj. 14.05.) znajdą się nasze obszerne rozszerzenia biznesowe. Zapewniam, że będzie co czytać! Pozdrawiam gorąco - cieszymy się, że mamy tak oddanych fanów.

Pomocna?
Tak4Nie4
Stefan
 Opinia

Jak się wam pracuje? Czy cos z socjalnych dodatków macie?

Pomocna?
Tak2Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Stefan 18.06.2018 20:29

Wynagrodzenie to podstawa + premie za napisane teksty. Firma organizuje również regularne integracje i szkolenia, a stałym pracownikom przyznaje bonusy w formie voucherów na wyjazdy na weekendowe SPA, bilety na koncerty lub karnety na siłownię. Zapraszamy do aplikowania!

Pomocna?
Tak5Nie3
rozbawiona
 Opinia
@Stefan 18.06.2018 20:29

Tam jest nic. Praca to call center - i to chamskie wciskanie ludziom "artykułów sponosorowanych". I pisanie artykułów i szukanie tematów odbywa się "poza biurem" tj. w czasie wolnym... dotyczy to nawet robienia baz danych. Radzę unikać tej firmy jak ognia bo podstawa jej pracy opiera się na wciskaniu ludziom bajek i żerowaniu na cudzej naiwności. Oczywiście 90 % "zatrudnionych na okres próbny" nie odstaje się dalej. Choć pracują tam cudowni ludzie - sympatyczni, obrotni i charyzmatyczni.

Pomocna?
Tak10Nie1

Pracodawca

 Opinia
@rozbawiona 28.11.2018 11:46

Prawdopodobnie pomyliła Pani firmy. U nas wszyscy pracownicy przyjęci są na umowie o pracę - w 90% na czas nieokreślony. W tym roku mieliśmy tylko dwa przypadki, w których osoby zatrudnione na okres próbny zrezygnowały po jego zakończeniu. Nikt nie wykonuje swoich obowiązków w czasie wolnym - zwyczajnie nie ma takiej potrzeby. Firma ma ponad 500 partnerów z całej Polski, z którymi utrzymuje długofalowe relacje - żerowanie na naiwności nie daje takich efektów. Dziękujemy za miłe słowa o naszych pracownikach, staramy się tworzyć i rozwijać zespół o wymienionych przez Panią cechach

Pomocna?
Tak3Nie3
przemo
 Opinia
@rozbawiona 28.11.2018 11:46

Potwierdzam.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ciągleposzukujący
 Opinia

Czy zapadły już decyzje kto dostał się do drugiego etapu rekrutacji?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@ciągleposzukujący 10.12.2018 11:09

To zależy, kiedy był Pan na pierwszym etapie :) kandydaci, którzy pierwszą rozmowę mieli 7 lub 10 grudnia, maile z zaproszeniem na drugi etap otrzymają jutro - 12 grudnia, do godziny 16.00

Pomocna?
Tak2Nie
Mar89
 Opinia

Byłem na pierwszym etapie, same konkrety, bez ściemniania. Biuro bardzo fajne. Polecam

Pomocna?
Tak3Nie2
#szukampracy
 Opinia

Widzę, że jest rekrutacja na stronce. Czy ktoś z załogi mógłby napisać ile ludzi poszukujecie i jak będzie wyglądała rekrutacja? Kiedy zaczyna się prace itp?

Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Opinia
@#szukampracy 05.11.2018 15:39

Dzień dobry, w obecnym procesie rekrutacji planujemy zatrudnić cztery osoby. Nowi pracownicy zaczną pracę od początku stycznia 2019. Zapraszamy do przesyłania CV. Rozmowy kwalifikacyjne rozpoczną się w drugiej połowie listopada.

Pomocna?
Tak3Nie
bezloginu
 Opinia

powyższy chwalebny i rozbudowany komentarz napisany pewno przez braciszka p. Pomarańskiego?

Pomocna?
Tak8Nie1

Pracodawca

 Opinia
@bezloginu 12.07.2018 14:54

Niestety nie wiemy, kto jest autorem tego komentarza. Prawdopodobnie jeden z naszych pracowników. Jeśli bardzo Pani/Panu zależy, możemy zapytać.

Pomocna?
Tak3Nie1
Doświadczony
 Opinia

Jestem ciekawy, czego jeszcze dowiem się o panu Pomarańskim z forum GoWork. Pracuję w tej firmie prawie 4 lata i byłem świadkiem wielu zmian, jakie zachodziły w PAP w tym czasie. Z firmy, która zatrudniała 6 osób na podstawie umowy zlecenia kilka lat temu, przekształciła się w spółkę, która zatrudnia prawie 25 osób na podstawie umowy o pracę w wys. od 2000 zł netto w górę. Kiedyś wynajmowaliśmy niewielkie pomieszczenie przy placu Grunwaldzkim, dziś nasze biuro to dwa piętra w prestiżowej kamienicy przy ul. Słowackiego. Kiedyś organizowaliśmy wydarzenia dla 300 osób, dziś na Polski Kongres Przedsiębiorczości przyjeżdża 1500 osób. Minister Rostowski, Pani Henryka Bochniarz, prezes Urzędu Patentowego, rektor Politechniki Poznańskiej oraz ambasadorzy największych europejskich krajów nie przyjechaliby na wydarzenie organizowane przez call center. Call center nie wynajmuje Międzynarodowych Targów Poznańskich i nie wygrywa poważnych przetargów na organizację wydarzeń o skali ogólnopolskiej. Kongres co roku jest w innym mieście? Tak - dzięki temu Polski Kongres jest najszybciej rozwijającym się niezależnym wydarzeniem biznesowym w kraju. Pomarański czasami przeklnie? Nie dziwię mu się, skoro na rozmowach kwalifikacyjnych każdy, który teraz się wymądrza na tym forum, przedstawia się jako kreatywnego, przedsiębiorczego i konsekwentnego specjalistę, a po tygodniu się okazuje, że jest jeszcze dzieckiem, które do prawdziwej pracy nie dorosło.

Pomocna?
Tak10Nie2
Marek
 Opinia
@Doświadczony 08.05.2018 10:24

Dobry tekst, panie Pomarański

Pomocna?
Tak3Nie1
Marek
 Opinia
@Doświadczony 08.05.2018 10:24

Dobry tekst, panie Pomarański

Pomocna?
Tak5Nie1
Mira
 Opinia

Słyszałam, że firma ma opinię dobrego pracodawcy, warto aplikować?

Pomocna?
Tak2Nie
PiterK
 Opinia
@Mira 06.06.2018 12:45

Warto spróbować to na pewno

Pomocna?
Tak2Nie
greg
 Opinia

Dzięki tej pracy, w najbliższy poniedziałek (28.05) w Dzienniku Gazecie Prawnej znajdzie się artykuł podpisany moim nazwiskiem :))))

Pomocna?
Tak3Nie1
nowaaaa
 Opinia

Pracuję dwa miesiące i jest ok - 8h dziennie, weekendy wolne, kasa na czas.

Pomocna?
Tak6Nie1
Pracownik
 Opinia

Nieszczęściem internetu jest to, że każdy w dowolnej chwili może na tym forum napisać co chce i widzę, że administracja przepuszcza komentarze, które znacznie odbiegają od regulaminu. PAP nie jest ogromną korporacją i pojawienie się niepochlebnych, a nawet kłamliwych i obraźliwych komentarzy od "rzekomych" pracowników powołujących się na jakiś staż pracy w PAP jest mocno dziwne. Inną kwestią jest to, że komentarze te są dosyć subiektywne. Dla mnie targety nie są nierealne, praca nie kojarzy mi się z call center, nie odczuwam ścisku. Z rzeczy obiektywnych - wszyscy mamy umowę o pracę, urlopy i pieniądze zawsze na czas. Podsumowując, jeśli ktoś jest zainteresowany pracą, albo weryfikacją tego co to jest napisane to powinien to skonfrontować w realnym świecie.

Pomocna?
Tak6Nie
Administrator
 Opinia

Wiesz jak wyglądają zarobki w Polska Agencja Przedsiębiorczości? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo cenna!

Pomocna?
TakNie
Stella
 Opinia

Czy tak dobrze się pracuje i od dawna nikt nie pisze?

Pomocna?
TakNie
PAP
 Opinia
@Stella 01.02.2018 19:43

Wszyscy pracownicy już się na forum wypowiedzieli. Nie ma potrzeby pisać dwa razy. Za niedługo uruchamiamy rekrutację, więc zapraszamy :)

Pomocna?
Tak3Nie
tojestto
 Opinia

To jest praca dla ludzi, którzy po prostu nie boją wyzwań, również tych związanych z wymagającą pracą. Praca od 8 do 16, miła atmosfera i przede wszystkim przełożeni, którzy mają dla Ciebie czas i pomagają w pracy. Do tego oczywiście bardzo duże zarobki. Ja polecam.

Pomocna?
Tak8Nie
Andżela
 Opinia

polecam gorąco, firma cały czas się rozwija i pozwala rozwijać pracownikom, nagradza tych, którzy rzetelnie pracują. Atmosfera jest fajna, praca bez stresu, duże pieniądze z prowizji - zarabiasz tyle ile chcesz zarobić - wszystko w Twoich rękach :-). Nie ma na co narzekać!!!

Pomocna?
Tak4Nie
:)
 Opinia

Normalna praca dla nietuzinkowych ludzi :) ładne pieniadze, standardowe godziny, proste zasady sprzedazy ;) tyle, ze jest to praca dla ludzi ambitnych, ale tym sie mozna akurat "zarazic" od zalogi w biurze. Ja polecam :)

Pomocna?
Tak4Nie
Shultz
 Opinia

Jeżeli masz w sobie ikrę i zew wojownika jak główny bohater filmu "Wilk z wall street", to praca w sam raz dla Ciebie! Ja osobiście polecam i zachęcam do spróbowania swoich sił.

Pomocna?
Tak5Nie
3maj
 Opinia

Od poniedziałku do piątku, wszystkie weekendy wolne, ogromne zarobki z prowizji + uczciwa podstawa.

Pomocna?
Tak5Nie
PAP4EVER
 Opinia

Elaboraty o tym jak źle jest w PAPie mogą tworzyć osoby,którym po prostu nie chce się pracować. Fakt,wtedy nie masz tu czego szukać. Mity o wielogodzinnym tworzeniu baz,telemarketingu itp. Jak nie masz pomysłu albo jesteś raczej szarą myszką to faktycznie - kreatywność może Ci zająć godziny. Chcącemu - góra 2 h w weekend i masz baze na tydzień. Ponadto, nie znam żadnej firmy,która utrzymywałaby pracownika,który nic nie robi. A nic nie robieniem w PAPie jest brak wyników,bo nawet przy najmniejszej inwencji jesteś w stanie "coś ogarnąć". Zarząd mierzy wysoko,ale czyż nie to jest wyznacznikiem sukcesu? Pracuję w PAPie półtorej roku,są lepsze i gorsze miesiące,ale nie ma chwili na nude. Codziennie możesz dzwonić gdzie indziej,nitk nie suszy Ci głowy za nowe pomysły,nic nie narzuca. Sam kreujesz swoją pracę,a jeszcze dostaje za to bardzo przyzwoite wynagrodzenie. Umowa o prace na czas nieokreślony,super ludzie,dobra atmosfera. Biorąc pod uwagę obecny rynek pracy - jest bardzo ok. A jeśli boisz się rozmawiać z ludźmi, nie masz na siebie pomysłu, nie potrafisz zarabiać powyżej średniej krajowej,a nawet malutka pomysłowość Cię przeraża - to faktycznie,schowaj się w telemarketingu. Albo nie! Popracuj tam chwilę,a potem przyjdź do PAPu. Gwarantuję - wtedy już nie użyjesz tego porównania.

Pomocna?
Tak6Nie
gruzin
 Opinia
@PAP4EVER 03.07.2017 13:20

Czyli jednak prawdą jest, że musisz robić bazy przez weekend w domu? Zwykłe cebulactwo i janusze biznesu. Po to chodzisz do pracy i spędzasz tam 8 h dziennie na całym etacie żeby wykonać swoją pracę. NIE WIEM CZY SŁYSZAŁEŚ O TYM, ŻE TO CO ROBISZ TO SĄ NADGODZINY, a jak ci nikt za to nie płaci, a wymaga tego od ciebie to łamie kodeks pracy. żal.pl

Pomocna?
Tak3Nie1
normal
 Opinia
@gruzin 10.07.2017 20:59

Wybór, kiedy robisz sobie bazę klientów należy tylko i wyłącznie do Ciebie. Jeśli nie chcesz tego robić w pracy, MOŻESZ (nie musisz) to robić w domu. Poza tym zawsze można podejść do przełożonego i poprosić o pomoc. Nakręcasz bezsensowną dyskusję, nie znając tematu. Jest tyle atutów pracy w tej firmie, począwszy od atmosfery, ludzi, którzy tutaj pracują aż do zarobków, a Ty akurat doczepiłeś się kwestii, która mija się z prawdą. Faktycznie - "Januszostwo" i "cebulactwo" - z Twojej strony.

Pomocna?
Tak3Nie
PAP4EVER
 Opinia
@gruzin 10.07.2017 20:59

Możesz to robić rano i popołudniu w pracy,a to jak organizujesz sobie weekend i popołudnia jest Twoja prywatną sprawą. Tylko wiesz co? Współczuje Ci strasznie,że nigdy nie znalazłeś/aś pracy,na którą bez wachania można poświęcić trochę czasu w domu i CO WIĘCEJ nawet nie wiedzieć,że pracujesz,bo jest to najzwyczajniej w świecie ciekawe. Aczkolwiek odnoszę wrażenie,że biorąc pod uwagę wykorzystywane przez Ciebie sformułowania typu "żal.pl",których ludzie używają we wczesnym stadium podstawówki, możesz tego nigdy nie doświadczyć. Drżyjcie pracodawcy,dzieci walczą o stanowiska!

Pomocna?
Tak4Nie
Blond999
 Opinia

Hej, niestety z przyczyn niezależnych ode mnie musiałam wyprowadzić się z Katowic, w związku z czym po ponad roku zrezygnowałam z pracy u Pana Pomarańskiego. Zawitałam tu, aby zostawić swoją opinię (zgodnie z moim sumieniem), ponieważ przez ponad rok czasu zawsze mogłam liczyć na wsparcie oraz pomoc. Godne zarobki, szkolenia, wsparcie przełożonych (redaktora prowadzącego i naczelnego) czy brak problemu z dostaniem urlopu to rzeczy na porządku dziennym. Podstawa wyższa od minimalnej krajowej zawsze na czas, a dzięki moim wynikom średnio zarabiałam ok. 5 000 PLN netto. To chyba godne warunki, jak na dzisiejsze czasy? Nigdy się na nikim nie zawiodłam, dlatego z przykrością odchodzę, a ludzie, którzy piszą negatywne opinie to po prostu lenie, którzy po studiach chcieli by nic nie robić i zarabiać od razu 10 000 na rękę za to, że po prostu są.

Pomocna?
Tak4Nie
Pozwana
 Opinia

Witam, w obecnym czasie jestem odobą pozwaną do sądu, za to że głośno skomentowałam, że burmistrz mojego miasta dostała statuetkę od PAP po tym jak wykupiła w tej firmie artykuł za 12 tys. PAP czyli W.P. zeznawał jako świadek, że nagrody nie maja żadnego związku z wykupywaniem artykułów. Co o tym myślicie?

Pomocna?
Tak4Nie1
zbulwersowana
 Opinia
@Pozwana 02.07.2017 20:05

Myślę, że nie ma Pani racji. Jestem rzecznikiem prasowym miasta, które w 2015 roku zostało nagrodzone przez Polską Agencję Przedsiębiorczości nagrodą "Lider Rozwoju Regionalnego". Nagroda została przyznana za konkretne działania i zapewniam Panią, że ani Burmistrz, ani nikt inny nie zapłacił za nią w żadnej formie - tym bardziej w formie publikacji czy artykułu. Znam też innych laureatów, którzy mogą potwierdzić moje słowa. ps. Szanowna Pani "Pozwana" szukała najwidoczniej powodów, aby usunąć konkurencję i wygrać tym samym wybory samorządowe... niestety kłamstwem niczego wygrać się nie da. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak8Nie
bawimieto
 Opinia

jestok / weteran / aka / wenge - widze ze zmasowana akcja jednego adresu IP tez tak mozna

Pomocna?
Tak5Nie1
Ciekawski
 Opinia
@bawimieto 29.06.2017 20:20

Jak można sprawdzić IP geniuszu?

Pomocna?
Tak5Nie
wenge
 Opinia

Pracuję ponad dwa lata, polecam.

Pomocna?
Tak4Nie
aka
 Opinia

atmosfera jest super, praca czasem trudna, ale generalnie ok. no i pieniądze zawsze na czas.

Pomocna?
Tak5Nie
weteran
 Opinia

Ja pracuję tu już prawie trzy lata, więc na pewno mogę powiedzieć więcej niż ludzie, którzy byli u nas dwa dni i piszą tu elaboraty. Branża jest specyficzna - nie jest to produkt tak niezbędny firmom jak prąd czy internet, ale zarobki są o wiele wyższe, a ludzie z którymi rozmawiamy - o wiele ciekawsi. Klienci pokazują nam swoje dokonania, wynalazki, miejsce pracy - rzeczy, których nie można zobaczyć w firmach z zewnątrz. Nawiązujemy kontakty z naukowcami, samorządowcami i biznesmenami - ci ludzie nas znają i współpracują z nami od lat. Tworzymy jedno z większych wydarzeń biznesowych w Polsce, na które sponsorzy przeznaczają znaczne kwoty. a praca na co dzień polega na rozmawianiu z ludźmi, o których potem piszemy artykuły. Są to ludzie z całej Polski, więc naturalne, że najpierw do nich dzwonimy. Dowiaduje się tego każdy kto bierze udział w rekrutacji, więc nie wiem skąd to zdziwienie, gdy zaczyna się pierwszy dzień pracy. W pracy się pracuje, a nie siedzi na komputerze i przegląda facebooka. Jeśli ktoś szuka pracy nie związanej ze sprzedażą, to niech nie odpowiada na ogłoszenie, w którym pierwszy obowiązkiem jest "Pozyskiwanie Partnerów Biznesowych". Pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie
jestok
 Opinia

Pracuję w firmie już prawie rok. Zarobki są stabilne, jest dobra podstawa plus wynagrodzenie uzależnione od sprzedaży. Można realizować swoje projekty, przełożeni też chętnie służą pomocą. Ja polecam.

Pomocna?
Tak5Nie
Rozsądny
 Opinia

Uważam, że największy problem tej firmy nie polega na tym co robią, bo każda działalność tak naprawdę, redukując ją do zerowych wartości piarowych, sprowadza się do sprzedaży, ale w tym jak to robią. Moim zdaniem produkt czyli czas antenowy lub miejsce w gazecie, jest produktem całkiem przyzwoitym. Nie tak łatwo w końcu dogadać się z dużym podmiotem medialnym, aby zamieszczał tam treści, które dostarcza firma zewnętrza. Ogłoszenie o pracę i rozmowy wcale nie wskazują na to kogo ta firma poszukuje do pracy. I myślę, że z tego wynika tak olbrzymie rozgoryczenie większości komentujących. PAP to nie jest opiniotwórcze imperium medialne. To fajny produkt sprzedażowy i wizerunkowy, który może otworzyć ci drzwi do wielu firm, które naprawdę są zainteresowane jego nabyciem. Problem polega na tym, że nie każdy redaktor, PRowiec, marketingowiec, dziennikarz ma ochotę być przede wszystkim przedstawicielem handlowym na słuchawkach. A niestety firma tworzy swego rodzaju złudzenie, że będziesz miał możliwość rozwoju w wyżej wymienionych kierunkach, kiedy tak naprawdę i realnie rzecz ujmując musisz namówić firmę, do zakupienia powierzchni reklamowej lub udziału w audycji, która ma charakter promocyjny. Uważam, że dla doświadczonego handlowca to jest naprawdę świetna praca. Dlaczego? Bo pracujesz z ładnie zapakowanym produktem, który spełnia swoją rolą, czyli klient w cale nie czuje się oszukiwany. W końcu duże firmy i instytucje mają budżety promocyjne i gdzieś te pieniądze muszą włożyć. Dlaczego by nie w kanały promocyjne proponowane przez tę firmę? Przyzwoite prowizje, podstawa, która również daje szansę na wzięcie sobie jakiego kredytu oraz umowa na czas nieokreślony, to są dobre warunki. Tylko, że utrzymanie się w tej pracy warunkuje jeden czynnik: wyniki sprzedażowe. I znowu podkreślam, że nie ma się czemu dziwić. Normalne. Dlatego podsumowując: plusami jest to co sprzedajesz, spora prowizja i ładnie marketingowo zapakowany produkt (kongres gospodarczy, nagrody wizerunkowe, audycje, dodatki do wyborczej) oraz przyzwoite warunki finansowe. minus: szukają nieodpowiednich ludzi, poprzez źle sformułowane ogłoszenia, bo zgłaszają się do nich osoby z doświadczeniem lub zainteresowane trochę inną formą pracy, a po krótkim czasie okazuje się, że uczymy się technik sprzedażowych, perswazyjnych i dotarcia do osób decyzyjnych. Dlatego, jeżeli jesteś osobą, która chce nauczyć się sprzedaży i pracy z tym związanej, na naprawdę interesującym produkcie i nie przeszkadza Ci poświęcanie pierwszej i ostatniej godziny pracy, na tworzenie bazy klientów na następny dzień, a następnie spędzanie 6 h dziennie na sprzedaży audycji/powierzchni w gazecie prezesom firm, to jest to praca dla Ciebie. Po kilku miesiącach pewnie więcej czasu będziesz spędzał na tworzeniu nowych kanałów sprzedażowych, pobawisz się marketingiem, zaczniesz pomagać przy wdrożeniu nowego projektu itd. Od czasu do czasu faktycznie pojedziesz zrealizować wywiad, ale to jest margines twojej pracy. Także, jak masz gdzieś to, że nie będziesz w rzeczywistości Panem Redaktorem i chcesz zarobić szmal, bo kumasz to, że bez ostrego ( usunięte przez administratora ) i wydzwonienia dziennie 40 miejsc nic nie zarobisz, nigdzie w sprzedaży bezpośredniej, to bierz tę robotę. Naczelny to naprawdę świetny gość, atmosfera jest przyjemna, dużo się dowiesz i nauczysz, cały czas masz feedbacki i możesz głośno mówić co wg ciebie jest nie tak, a co byś zmienił. Jeżeli natomiast cały czas szukasz jakiejś ciekawej i interesującej roboty, bo w życiu zajmowałeś się już wieloma ciekawymi rzeczami, a cały czas trafiasz na rewelacyjnie brzmiące oferty pracy, które finalnie kończą się tak, że jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] telemarketing, na który już nie masz w życiu ani czasu, ani sił, ani najmniejszej ochoty. To tego nie rób. Szukaj dalej, albo skończ marzyć i załóż własny biznes, bo to nie ma po prostu w tym kraju sensu. Tagi: #sprzedaż na słuchawkach #dobre warunki finansowe #fajni ludzie #telemarketing #lubisz handel #masz 24 lata #bez doświadczenia, ale z energią #po roku będziesz wymiatał i znajdziesz coś lepszego

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były
 Opinia

Miałem, niestety, wątpliwą "przyjemność" pracowania ( usunięte przez administratora ). Tragedia. Uciekajcie ludzie.

Pomocna?
Tak4Nie
Kandydat
 Opinia

Mam pytanie czy ktoś ostatnim czasie był na rozmowie kwalifikacyjnej ? Jakie proponują warunki zatrudniania ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zorientowany
 Opinia
@Kandydat 02.04.2017 21:26

Umowę o pracę z podstawą powyżej najniższej krajowej + dobre warunki dodatkowego wynagrodzenia od osiągniętych wyników. Oczywiście na początku jest okres próbny, a później od razu na czas nieokreślony.

Pomocna?
Tak5Nie
Zorientowany
 Opinia

Również pracuję w tej firmie i nie mam zastrzeżeń. Praca w ustalonych godzinach, bez nadgodzin czy weekendów. Cenię sobie moją umowę o pracę (nigdy nie byłem tutaj zatrudniony na umowę zlecenie czy dzieło) i przyjazną atmosferę. Nie rozumiem skąd przekonanie o tym, że ktoś tutaj kogoś kłamie, oszukuje czy naciąga fakty. Na samym początku otrzymujesz informację na temat działalności firmy i wszystko pokrywa się z rzeczywistością. Polecam!

Pomocna?
Tak5Nie
Zainteresowany
 Opinia
@Zorientowany 07.02.2017 14:33

Ciekawy przykład wewnętrznego Pr na zlecenie lub przypodobanie się górze. Co do nadgodzin to faktycznie są i to w tej najlepszej odsłonie - darmowej. W przypadku upominania się o nie pracownik słyszy stek bzdur od swojego głównego przełożonego. Powodzenia.

Pomocna?
Tak5Nie

Zostaw opinię o Polska Agencja Przedsiębiorczości - Katowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny