Donaldson Polska

• Jaźwiny
  • Zajączkówko
  • Gawroniec

3. Opinie o pracodawcach Skarbimierz
  5. Opinie o Donaldson Polska Sp. z o.o.

Opinie o Donaldson Polska Skarbimierz

Nie przegap nowości o Donaldson Polska Sp. z o.o.!

Kokoszka

09.10.2020 21:44

Witam. Napiszcie proszę jak wygląda praca w Donaldson. Jakie warunki itp. Pozdrawiam
    !!!

02.08.2020 11:51

Witam,czy mógłby ktoś napisać jakie są zarobki operatora produkcji w Donaldsonie?

30.07.2020 10:27

Czy w Donaldson Polska Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?
    nick

30.07.2020 11:04

cóż za pytanie - jasne że są, ale to zależy od wielu czynników...

24.04.2020 10:08

Witam Drogie Kierownictwo mam pytanie czy w przyszłości będzie możliwy dojazd z miejscowości Oława lub Godzikowice. Czy rekrutacja nadal jest wstrzymana. Proszę o informację. Pozdrawiam
    Rumpel

02.06.2020 12:40

Czemu nie ma dojazdu z Godzikowic i Olawy tam jest duzo dobrych pracownikow co nie maja czym dojechac..Mondelez ma transport z Olawy
    Borsuk

26.07.2020 17:12

Kogo firma szuka sami nie wiecie zakładałem cv byłem na rozmowie doświadczenie na produkcji obsługa maszyn praca lini i po 3 tygodniach odpowiedź negatywna jaki powód nikt nie powiedział a ja 3 tygodnie zmarnowane obiecanki Cacanki

18.07.2020 00:07

ZENON

18.07.2020 10:49

ty tez widocznie byles obsrany ,ze juz nie pracujesz. gratuluje slownictwa.
    P.s.

19.07.2020 16:26

Dobrze, że tacy ludzie się wykruszaja. Ps. Kultura jest zawsze w modzie ????

11.07.2020 21:18

Praca ok , typowa dla produkcji atmosfera, ale nie można narzekać bo biorąc pod uwagę okoliczne zakłady ten wypada względnie ok, choć zarobki mogłyby być wyższe... plus bo przystojni i sympatyczni inżynierowie na liniach :)

20.06.2020 21:25

Operator

24.06.2020 16:35

Chciałem tylko nadmienić że w/W Pani pracuje bardzo dobrze i solidnie i radziłbym brać przykład. Natomiast sposób i treść tego wpisu świadczy o bardzo małej inteligencji....... Więc radziłbym skupić się na pracy i sobie A nie innych . Tym wpisem właśnie potwierdzasz fakt kto się zajmuje " obgadywaniem" żenada.

09.06.2020 18:53

Witajcie jak wygląda sytuacja w firmie napiszcie czy nowy zakład pracuje czy są rekrutację. Pozdrawiam
    JakiśFacet

02.04.2020 17:26

Zakład jak zakład. Decyzje mniej racjonalne lub w ogóle ich brak ze strachu przed górą. W Państwie jest ogłoszona pandemia -> epidemia, a kierownictwo argumentuje niemożliwość zatrzymania zakładu tym że bez decyzji sanepidu lub państwa zakład nadal będzie kontynuował pracę.. Moim zdanie skrajnie nieodpowiedzialne że człowiek tak czy siak zostaje przymuszony do pójścia między ludzi którzy z równie olewatorskim podejściem nie stosują się do ogólnych zaleceń ochrony zdrowia typu rękawiczki lub niespotykanie się w większych grupach. Podjęte wytyczne pomiaru temperatury pracowników są, lecz gdy granicę 37,0 stopni C przekraczało zbyt wiele osób w pierwszych 2 tygodniach i zostali odesłani profilaktycznie do domu, norma ta została podniesiona do 37,6 stopni C.. Przecież to śmiech na hali! #ZOSTAŃwDOMU!! #NIE IDĘ NA WYBORY

06.04.2020 13:59

A jakby powiedzieli że zamykają zakład pierwszy byś krzyczał że urlop każą ci wybierać.

08.05.2020 01:02

Serio??? Jakoś wszyscy pracują i nikt nie jest zarażony. Cieszymy się że dbają o nas i że mamy pracę.. Chyba ktoś tu jest przewrażliwiony na punkcie '' pandemi''..

07.05.2020 18:52

Witam Drogie Kierownictwo szkoda że nie mam możliwości dojazdu do pracy dużo moich znajomych chętnie złożyłoby CV i są osoby chętne do pracy ale nie ma dojazdu. Pracodawco. Pomyślcie ludzie chcą pracować w Firmie z taką tradycją. Pozdrawiam. Proszę odpiszcie.
    JESTEMBEZPRACY

29.04.2020 18:35

Witam, czy po weekendzie majowym będą przyjęcia? Pracownik produkcji /operator maszyn?

20.04.2020 10:02

Co wchodzi w socjal Donaldson Polska Sp. z o.o.?
    obecny

20.04.2020 10:56

karta sportowa, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, dojazd autobusowy
    Meggi

15.04.2020 21:58

Witam czy może mi ktoś udzielić informacji czy jeździ autobus z Oława czy mam wysyłać CV pozdrawiam

16.04.2020 12:35

Dzień dobry, obecnie poszukiwane są osoby na stanowiska Operatora i Technika Produkcji jak również Technika Utrzymania Ruchu. Aplikacje można przesyłać na adres mailowy: [email protected] Istnieje możliwość skorzystania z transportu do pracy na trasach z Grodkowa i Popielowa.
    !!!

14.04.2020 12:49

Witam,proszę o informację czy w obecnym czasie są przyjęcia do pracy na produkcję
    ZENON

14.04.2020 19:23

WITAM, na obecna chwile ze wzgledu pandemi rekrutacje sa wstrzymane.
    Artur

20.03.2020 11:37

Dzień dobry w jaki sposób mam wysłać CV na magazyniera bo nigdzie nie mogę znaleźć takiej możliwości
    Operatór wozka

20.03.2020 23:24

Po co,chyba nie czytasz komentarzy,widocznie nikogo nie potrzeba

24.03.2020 10:00

Dzień dobry, aplikacje można przesyłać na adres mailowy: [email protected]
    Stefan

06.03.2020 22:06

Czy firma aktualnie rekrutuje na stanowiska produkcyjne ??? Ile teraz płacą podstawy i ewentualnej premii ?? Soboty płatne, czy za dzień wolny ?? Byłbym wdzięczny za odpowiedzi .
    Janek

08.03.2020 15:29

Rekrutacja trwa, 3000 zł brutto, premia frekwencyjna 900 zł brutto wypłacana co 3 miesiące. Soboty płatne 100% dla chętnych.
    zwykły ja

20.01.2020 16:52

Witam , Proszę o odpowiedź jaka atmosfera jest na magazynie - czy warto składać cv ? jakie zarobki ?
    Operator wózka

28.01.2020 01:36

Atmosfera bardzo dobra :) z zarobkami trochę gorzej bo na start około 3000 brutto ale generalnie polecam.
    Operatór wozka

01.02.2020 22:55

Atmosfera tragedia,nie warto składać cv a co do zarobków to się zgadza
    Jarek.

29.12.2019 14:05

Jakie typy wózków są na magazynie ? Systemowe czy boczne ? Jaka jest atmosfera ? Pozdrawiam.

12.12.2019 12:13

Nie polecam ,małe zarobki. Często nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich miejscach.

15.11.2019 16:05

Na rozmowie dowiedziałem się że stawka 2600 brutto, parsknołem Śmiechem i wyszedłem :D

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Donaldson Polska?

Kontakt - Donaldson Polska Sp. z o.o.

Sienna 64 00-825 Skarbimierz

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
    Zapraszam

06.11.2019 21:08

Zapraszam do lektury (usunięte przez administratora)

14.10.2019 00:34

Lysy

06.11.2019 08:40

Wielka szkoda,ze nie napisales ile ludzi sie zwolnilo z tego (usunięte przez administratora).Nie mieli ukladow z liderami I technikami byli dla nich zwyklymi smieciami.Za to teraz sniejemy sie z tego wszystkiego I nigdy nikomu nie polecimy tam pracy :-) :-) Dzis w inntm zakladzie mamy szacunek I swoje3500 brutto plus premie :-)
    l 2

06.11.2019 15:56

oj ty biedny, tak cie męczyli w tym niedobrym miejscu, a ty taki super byles tylko nikt tego nie widzi, oj biedny łysy. a teraz pracujesz w raju i w ogole nic nie robisz i sama kasa leci i nie ma żadnych układow i w ogole jest super. a świstak siedzi i zawija w sreberka...
    Kuba 91

21.10.2019 23:15

Ja pracuje i nie chodzę na nadgodziny jakos nie ma zmuszanie na lq wyje....mam na innych co mówią robie swoje fakt małe zarobki . Do niczego CIĘ nie mogą zmusić A po drugie zawsze można nagrać dyktafon.
    Garbusek

16.10.2019 20:26

Na jaką stawkę może liczyć technik produkcji i mechanik UR/UO ?
    obecny

21.10.2019 10:16

powyżej 4 dla technik produkcji na poczatek. ur to nie wiem
    Anika

09.10.2019 15:10

Czy to prawda ze nie mając wyższego wykształcenia mogę zajść tak wysoko że aż do biura. ???? ogarnę worda jakoś i exela i będzie ok?
    Janek

13.10.2019 12:12

Tak, bez wyższego wykształcenia możesz awansować. Niestety Word i Excel nie wystarcza!
    dsfsdkl

13.10.2019 12:13

tak to ostatnio wygląda jak z zewnątrz ludzi brak..
    Kaczor Donald farmę miał...

30.08.2019 09:54

Na jakie zarobki może liczyć "Operator produkcji"?
    Xd

09.10.2019 09:38

To jest wynagrodzenie brutto 2600?! Współczuję pracownikom tej firany. Nic dziwnego, że ludzie uciekają na Oławe i dalej. Takie wynagrodzenie to śmiech na sali.
    technik

09.10.2019 19:01

czasem ktos sie zawinie, jak wszedzie przyjecia sa caly czas, ale glownie na technika, czeka sie krotko.
    Patryk

05.10.2019 20:41

Zarobki w firmie bardzo śmieszne 2600 brutto na rękę 1870 za cały miesiąc pracy czyli 21 dni premia 600zl jeśli przepracujesz 3 miesiące bez chorobowego.Karta podarunkowe 30zl co miesiąc A setki sobota płatne 120zl masakra.Traktuja lepiej Ukraińców od Polaków

02.07.2019 19:41

Obserwator postronny:-)

28.09.2019 01:00

Szanowny Panie dyrektorze! Proponuję przejrzeć na oczy... Należało by zacząć od liderów którzy poprzez swoje działania wstrzymują rozwój firmy. Zapewne nie docierają do Pana informacje że mógł by Pan mieć lepszą produkcję gdyby Pańscy liderzy nie zabraniali poprawy i ulepszenia sprawności linii. Miałby Pan też wielkie oszczędności gdyby zamiast zatrudniać nieudolne firmy zewnętrzne ( które liczą sobie poprawę jakości w tysiącach złotych )rozejrzał się kogo ma na hali produkcyjnej. Dobry szef umie wśród kamieni dostrzec diament. Pozdrawiam

28.09.2019 12:15

Nie jeden kajzen poszedł w zapomnienie ????Ale i tak było warto. Spokojnej pracy bez przystoi .
    Aga 11

02.09.2019 19:23

Witam proszę o informację gdzie można składać cv?
    Aga11

03.09.2019 19:46

Chodzi mi o pracę na produkcji. Pracowałam przez 3 Lata w Autoliv w Oławie.

04.09.2019 11:15

Dzień dobry, Aplikacje można wysyłać na adres mailowy [email protected] lub bezpośrednio w siedzibie Donaldson Polska w Skarbimierzu ul. Smaków 6. Donaldson Polska
    Każeł

30.08.2019 16:51

Wspólne szafki śniadaniowe przesada jedna dla dwóch osób.....
    Nick sie

31.08.2019 09:47

Kazdy ma swoją dużą szatni, oraz dodatkową na linii. te o ktorych piszesz to opcjonalne pewno na jadalni, jak nue cgcesz to nie musisz jej brac...
    Jakub J

23.08.2019 22:21

Po pierwsze nikt nie może zmusić cie do nadgodzin, jak i do soboty proste państwowa inspekcja pracy jak nie pomorze to uderzyć wyżej. Swoje prawa musisz znać.
    hmmm

06.08.2019 21:13

Duzo ludzi odchodzi, z produkcji ale i z biura i to o czymś świadczy. O czym - niech kazdy odpowie sobie sam.
    Que pasa

02.08.2019 21:47

Praca jak każda inna. Ogulnie zakład nie jest najgorszy. Liderzy też ujda, ludzie też są spoko można pogadać itd... Ludzie z biura też są ok. po za jednym pustym zadufanym nadentym pajacem który myśli że jak zna dyra to wszystko mu wolno chodzi po hali żuje gumę jak by się czegoś naćpał, zapewne wali mu z ryja hehehe.... Zarobki też porażka chyba że jesteś technikiem i dobrze lizesz (usunięte przez administratora) to pozyjesz i zarobisz, będziesz się starał spinal pośladki a potem i tak cię zwolnia bo się coś nie spodoba jakiemuś lamusowi z biura. No i też trzeba uważać co się mówi i do kogo bo strzelają z ucha i co najlepsze nic z tego nie mają.... Oprucz złej opinii i miana konfitury.... Pozdrawiam donaldinio..... ????
    lala

23.07.2019 14:22

jestem technikiem pracę załatwił mi mój chłopak-polecam znajomości - masz znajomości to należą ci się najlepsze stanowiska bez umiejętności
    Boa

06.07.2019 18:21

A ja myślę o tym by nierobow usunąć. Nauczcie się pracy.
    Ciupakabra

07.03.2019 22:17

Robota jak każda inna tylko (usunięte przez administratora) trzeba skończyć wybrzydzac i wziąć się do roboty. Dają zarobić klimat ujdzie. Ogulnie spoczko. Lubię atmosferę w Donaldson Polska Sp. z o.o. za: Kasa
    Szczera33

29.06.2019 09:02

Piszesz nieprawdę ,jest dyskryminacja i wykluczenie takich osób Jesteś postawiona marionetka
    Jolka 44

05.07.2019 13:12

Tak zgadzam się nie ma baneru bo jako jedyny zakład na Skarbimierzu przyjmuje pracowników z Ukrainy, za których my musimy pracować. A zarobki też nie powalają ,jedne z najniższych w Skarbimierzu. I uprzedzę odpowiedź w wielu zakładach na Skarbimierzu pracuje się w systemie 2 i 3 zmianowym.
    Lara

04.07.2019 18:17

Dlaczego kasowane są krytyczne wpisy o firmie?
    Ewa

07.03.2019 17:22

Jakie obecne zarobki proponuje Donaldson??
    baltazar

20.05.2019 14:13

bardzo dobre rewelacyjne
    kandydat

20.01.2019 15:15

Cześć, podobno potrzeba ludzi na magazyn i chciałem prosić o jakieś info odnośnie pracy,warunków,atmosfery itp. Słyszałem że na magazynie są elastyczne godziny pracy i nie ma problemu z przychodzeniem na różne godziny. Dajcie znać co i jak zanim zaproszą mnie na rozmowę

16.11.2018 02:11

Wpeowadzona praca na 3 zmiany a zarobki bez zmian zal zenada
    nick 2

26.11.2018 14:36

to nieprawda dodatek za nocki został podniesiony wobec tego co wymagane prawem o prawie 100%

Zostaw merytoryczną opinię o Donaldson Polska Sp. z o.o.