Donaldson Polska

Nasza historia

Produkty

Nasze marki

3. Opinie o pracodawcach Skarbimierz
  5. Opinie o Donaldson Polska Sp. z o.o.

Opinie o Donaldson Polska Skarbimierz

Nie przegap nowości o Donaldson Polska Sp. z o.o.!

Ew

16.07.2026 09:17

Szkoda że Donaldson nie zaciąga opinii u poprzednich pracodawców zatrudniając pracownika ,naturalnej opinie , " Pani Alinka

Radzio

08.07.2026 12:45

W Adient też średnio. Poza tym się zamyka. Idą gdzie taniej.

ciumeg

09.07.2026 18:59

No na pewno nie do donaldsona 😂 chyba ,że dezerterzy ze wschodu

24.06.2025 12:29

Wiecie jaka jest definicja szaleństwa ? robiąc w kółko jedno i to samo myśląc że coś się zmieni. to jest Donaldson NIC się nie zmienia i NIC się nie zmieni
    Rozczarowanie

06.07.2026 00:19

To jaki zakład polecasz gdzie jest lepiej

Luzak

08.07.2026 02:47

Wiadomo, że Adient. Najlepiej płatna fabryka w okolicy. Bez dwóch zdań!!!

03.07.2026 09:28

ha ha ;:) Dobrze powiedziane - sami malkontenci na forach, wszedzie be i źle tylko oni sa tacy dobrzy ale swiat niesprawiedliwy, a prawda taka ze wszedzie trzeba pracowac i nic za darmo sie nie dostanie...
    Halina

27.01.2026 23:02

Pracowałam w Donaldsonie i z przykrością muszę stwierdzić, że firma została daleko w tyle za resztą strefy w Skarbimierzu. Zarobki są śmiesznie niskie w porównaniu do sąsiednich zakładów. Najbardziej zawiodłam się jednak na kadrze zarządzającej – brak wsparcia i zainteresowania problemami pracowników jest na porządku dziennym. Jeśli szukasz stabilności finansowej i dobrej atmosfery, szukaj gdzie indziej.
    Rozczarowanie

02.07.2026 23:27

Czyli gdzie szukać,w której firmie są lepsze zarobki i praca ? Bo jak narazie słyszę ,że wszędzie jest podobnie
    bleble

16.06.2025 10:52

Załadunki kiepsko, kiepsko. Pisze tu jako kierowca a anonima bo jestem w Donaldsonie dosyć czesto. Kieeedyś jak był blądas i blądyna młota to wszystko szlo gładko, i z uśmiechem załadunki rozładunku 😃 teraz i ostatnimi czasy trzeba sie naczekać. Ogolnie to git
    anonimekdimek

08.07.2025 08:29

toprawda, jak jezdziłem na załadunki w 2024 zawsze mozna było sie pośmiaać, porozmawiać, szybko ładnie sprawnie. teraz jest tragedia, jestem ciekaw czy ten pracownik i młoda sie sami zwolnili czy co? nie zdziwiłbym sie
    PlePle

01.07.2026 15:07

Z tej strony młoda 😊 sami się zwolnili. Słabe zarobki, niedoceniani pracownicy ale chociaż można było się pośmiać! Pozdrawiam
    Spioszek

26.06.2026 16:18

Pracuje tu od niedawna i to co tu sie wyprawia to istny cyrk.Nikt nie dba o maszyny,ciagłe awarie i pretensje kierownictwa i pseudo liderów po zawodówce ,dodatkowo na hali ponad 33 stopnie i cwaniaczki z biura nie pozwalają nawet uchylić często bram na hali.Zarobki bez nadgodzin są bardzo śmieszne jak na takie warunki pracy w rakotwórczym środowisku i chińskiej chemii .O jakości produkowanych filtrów juz nie wspomnę ,media ciągana po podłodze ,wszędzie kurz i syf z maszyn ,filtry robione na ilość i tony scrapu.Nie polecam ,chyba że ktoś potrzebuje pracy na chwilę

30.06.2026 10:01

Piszesz że termometr jest umieszcozny pod wentylacją, a za chwile piszesz że nie ma wentylacjji... Oczywiście ze jest - a 2 tygodnie temu oddano nową centralę w budynku C. A bramy oczywiście można otywierać i większośc z nich jest otwarta cały czas , nawet w nocy są luidzie zorganizowani któryz je otwierają.
    Wk16

30.06.2026 20:40

Czy ty rozumiesz że zamontowali Termometr nad wywiewem z maszyn ?. Poza tym mówisz o Budynku C a nie pozostałym pracowałeś tam wentylacji czy klimatyzacji nie ma ?. Bramy mają być zamknięte na pierwszych zmianach to po pierwsze takie zarządzenie dało polecenie z góry. Proszę się do informować.
    n

03.06.2026 22:04

ni polecam pracy w labolatorium, liderzy sa straszni, nie znaja sie i nie potrafia zarzadzac zespolem, zaden z panujacych teraz i kiedys, te baby z labolatorium to sa jakies straszne co mnie
    Wk2026

06.02.2026 23:55

Praca w firmie Dolanson to jedno wielkie nieporozumienie i absolutnie odradzam to miejsce każdemu, kto liczy na stabilne warunki. Zarobki są tragicznie niskie, a szczytem bezczelności jest próba rozliczania się z pracownikiem za pomocą kart podarunkowych zamiast normalnych przelewów na konto. W zakładzie panuje totalna samowolka, gdzie technicy zachowują się, jakby nie obowiązywały ich żadne zasady i robią tylko to, na co akurat mają ochotę. Najgorsza jest jednak sytuacja na produkcji, która od tygodni stoi w miejscu przez niekończące się awarie maszyn. Dział utrzymania ruchu jest kompletnie niekompetentny i nie potrafi naprawić sprzętu z tygodnia na tydzień, przez co wszyscy tracą czas i nerwy w atmosferze wszechobecnego chaosu. To miejsce to strata czasu dla kogoś, kto chce uczciwie zarobić i pracować w profesjonalnym zespole.
    #OperatorProdukcji
    Wk2016

09.02.2026 20:14

Fascynujące jest Twoje niezachwiane przywiązanie do oczywistości – dziękuję za ten błyskawiczny wykład z podstaw prawa pracy i bankowości. Cieszy mnie, że Twoje konto bankowe regularnie odnotowuje sukcesy przed dziesiątym każdego miesiąca, choć szkoda, że równie sprawnie nie docierają do Ciebie pewne metafory.
    Ktos

18.02.2026 17:28

Przejmujecie się postojami i angażujecie w produkcję jakby to conajmniej pieniądze z waszej wypłaty za nie zabierali.A co do ur to nie miej pretensji ,tutaj zawodzi brak szkoleń.Druga sprawa to przyczyna postojów leży w tym ,że wszystko naprawiane jest jak widzę na szybko, bo produkcja stoi... i takie są konsekwencje tego chada procederu
    Zainteresowany

10.02.2026 10:06

Proszę napiszcie mi czy warto przyjść do waszej firmy ? Czy duża jest rotacja ? Czym firma może mnie zachęcić w przeciwieństwie do innych firm ? Po opiniach mam wątpliwości czy warto

10.02.2026 16:42

chłopie, daj sobie spokój z opiniami, większość to maruderzy. polegaj na sobie w życiu, próbuj to tu to tam i sam się przekonasz.
    Zenek

11.02.2026 06:54

wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. masz 3 mc próbnego spróbuj i sam wyrób sobie opinie.

22.07.2025 05:11

Anka

23.07.2025 07:32

1000 za wczasy, są jeszcze bony na Wielkanoc i Wigilię
    Wk2016

06.02.2026 23:51

Tak są karty na święta (grudzień) 500 zł Na wielkanoc 300 zł Oczywiście podarunkowe😉
    Halina

27.01.2026 20:23

#OperatorLiniiProdukcyjnej
    Brzeżanin

26.08.2025 23:29

Witam czy Firma zatrudnia magazynierów załadunki czy rozładunki lub operatorów wysokiego składowania? I w jakich warunkach 2 lub 3 zmianowo ? Pozdrawiam
    rewia

06.01.2026 17:11

Firma obecnie poszukuje wykwalifikowanych osób na stanowisko elektryka wysokich napięć. Magazynostwo wysokich składowań to przestarzały sposób i nie jest już praktykowany. W Donaldson Company & Partners Skarbimierz stosuje się nowocześniejsze sposoby zarządzania powierzchniami magazynującymi.
    były kandydat

09.10.2025 20:36

Ten zakład to tragedia. Ogłoszenia na konkretne stanowisko wiszą miesiącami do czasu znalezienia osoby zgadzającej się na wynagrodzenie niewiele większe niż wynagrodzenie minimalne. Na wyniki rozmowy rekrutacyjnej się czeka do "Świetego Dygdy", co jest nie szanowaniem czasu kandydata poświęconego na rozmowę. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej informują cię, że będziesz też pracował w "soboty wolne", bez prawa w zamian do dnia wolnego w innym terminie, co jest jawnym złamaniem przepisów Prawa Pracy. Częste, nieuzasadniona praca w godzinach nadliczbowych, rekompensowana wynagrodzeniem, a nie wolnym, może skutkować interwencją Państwowej Inspekcji Pracy. Kodeks Pracy Art. 281. § 1. Kto, będąc pracodawcą lub działając w jego imieniu: [...] 5) narusza przepisy o czasie pracy lub przepisy o uprawnieniach pracowników związanych z rodzicielstwem i zatrudnianiu młodocianych, [...] – podlega karze grzywny od 1000 zł do 30 000 zł.
    Zenek

14.11.2025 07:25

To jakieś herezje ,można za nadgodziny odebrać dzień wolny i nikt nie robi problemu. Nie pisz bzdur a swoje frustrację wylej biegając (usunięte przez administratora)
    Syl

03.12.2025 20:25

Czy miałeś okazję poznać panią aline
    Wolly

29.07.2025 17:10

Witam Czy w firmie są prasy krawędziowe? I ewentualnie jakie zarobki? Chciałbym porównać +- Pzdr

06.06.2025 13:11

Szoszon

11.06.2025 21:05

To ile da się zarobić Netto?

12.06.2025 10:17

No cóż by tu napisać,najniższa krajowa i tyle niby opcja premi ale jak weźmiesz chorobowe lub uz,po zamiatane także szału brak
    Mateusz

26.05.2025 09:55

Donaldson praca w laboratorium technik praca dość fajna ale za 5200 brutto to się mija z celem brak premii i z sobotami ciężko

26.05.2025 19:10

Nareszcie ktoś rozsądny bo co niektórzy zaślepieni tym dobrobytem w tej firmie nie dadzą złego słowa powiedzieć nie ukrywamze te, szukam coś innego niż ten Raj
    Mieczysław

24.01.2025 11:25

Czy w pracy jest gdzie zjeść posiłek? Jestem chory na cukrzyce i zastanawiam się czy jest kantyna lub stołówka gdzie moge spozyc ciepły posiłek lub przyniesiony z domu.

21.03.2025 17:32

Nie będę komentować,szkoda mi czasu chyba nie pracowałeś gdzie indziej skoro wychwalasz pod niebiosa tak stołówkę a ten czas do posiedzenia to 25 minut w przypadku kobiet to trochę kiepsko pozatym chyba za ten cukier to premie powinieneś dostać darmowa reklama jak nic

23.03.2025 19:37

Oczywiście że pracowałem, no i w Donaldsonie naprawdę jest ok. moje zdanie. a 25 minut pracy to o wiele więcej niż wymaga kodeks, dla przypomnienia kodeks mówi o 15 minutach, więc 25 całkiem nieźle.
    Jenny

19.03.2025 22:19

Dla mnie praca ok, 8godz i do domu. Ludzie w większości mili (chociaż idioci też się trafiają...). Jak ktoś chce sobie postać i nic nie robić to niech się nie dziwi, że nikt za niego robić nie chce.

19.03.2025 20:10

Dobrze się zastanów, brak związków i podejścia do pracownika z szacunkiem zero reakcji i najniższa krajowa odradzam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Donaldson Polska?

Kontakt - Donaldson Polska Sp. z o.o.

Sienna 64 00-825 Skarbimierz

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
    technik były

04.02.2025 07:54

nie polecam, cały czas brakuje obsady na liniach, techników więcej się zwalnia niż jest zatrudnianych. Liderzy i kierowniczka się dwoją i troją aby zapewnić ciągłość produkcji. Pracownicy sfrustrowani i nie doceniani. Najniższą krajową zarobisz wszędzie. Zgłosić żeby zakład dal więcej pieniędzy nie ma komu, jest jakiś przedstawiciel pracowników ale ma zabronione rozmawiać o kwestiach finansowych. wiec jak masz wybór to omijaj ten zakład z daleka.
    Ciekawa

09.03.2025 10:36

@technik były, Szukają pracownika kontroli jakości, czy mógłbyś coś powiedzieć jak wyglada praca i itp.
    Tereska

19.03.2025 12:11

Hej. Dostałam propozycję pracy w Donaldson, więc stwierdziłam, że poczytam komentarze, zanim podejmę decyzję. Mam pytanie w odniesieniu do Twojego komentarza: przedstawiciel pracowników to jakieś stanowisko biurowe (ktoś podstawiony przez szefostwo, np. z działu kadr, żeby pracownicy mu się wypłakiwała na ramieniu), czy masz na myśli związki zawodowe? I czy są tam związki zawodowe? Jeśli tak: na jakiej zasadzie działają? Raczej liżą 'wiadomo co' szefostwu i są na pokaz, czy faktycznie działają na rzecz pracownika? I ogółem, czy szefostwo jest mocno 'odklejone' od rzeczywistości?

06.03.2025 14:24

Tragedia i niedowierzaniem gorzej PRL ,ludzie skacza sobie do gardlaza parę groszy,nie wiem poci, kliki,i (usunięte przez administratora) oraz confidenci .Omijajcie jaj najdalej
    Były technik

22.01.2025 23:10

(usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) Zatrudniają na techników emerytów, którzy nic nie ogarniają. Każą pracować na kilka działów na raz, przy czym mają być pretensje, że coś się źle zrobiło, bo zwyczajnie nie jest się w stanie wszystkiego wyłapać, biegając między jedną halą a drugą. Ludzie są już zwyczajnie zmęczeni ciągłą gonitwą. Wieczne nadgodziny, do których technicy są zmuszani ponadto straszą karami finansowymi (usunięte przez administratora) Nikt tu nie chce już pracować. Albo technicy uciekają na zwolnienia lekarskie, ponieważ są już przemęczeni ( wcale się nie dziwię). Nie wspomnę o zwykłych pracownikach, którzy również mają wywalone na robotę, aby tylko odbębnić 8h i do domu. Przydałyby się spore roszady bo to cyrk na kółkach… Lider ma wieczne pretensje - niech się weźmie za nierobów a dopiero później niech wylewa żale na techników, którzy są Bogu ducha winni. Radzę się zastanowić nad podjęciem pracy w tym zakładzie.
    technik jakosci

15.10.2024 18:39

W internecie pojawiło się ogłoszenie technik jakości. Jak wygląda praca i atmosfera w dziale? Na jakie zarobki można liczyć? Po opiniach widzę, że cieniutko u was.
    Koralgol

02.10.2024 16:30

Nie polecam. Ludzie fajni i praca nie jest ciężka ale zarobki to kpina ,najniższa krajowa. Jest dużo fabryk w Skarbimierzu które płacą więcej pracujemy dla pieniędzy nie dla idei
    A

10.06.2024 09:43

Donaldson obecnie rekrutuje na stanowisko inżyniera sprzedaży - możecie się wypowiedzieć na temat tego stanowiska?

29.05.2024 09:24

Ja tam jestem zadowolony. Praca nie jest ciężka a atmosfera jest w porządku
    Poza

18.05.2024 12:37

Praca w porządku, uważam że wszystkiego można się nauczyć natomiast są pewne starsze kobiety na liniach, które notorycznie gnębią i wyżywają się na innych, zwłaszcza jak przychodzą nowe osoby, co skutkuje tym, że ktoś popracuje chwilę i po prostu odpuszcza. Przychodzimy do pracy wykonać swoje zadania i wrócić w spokoju do domu a nie stresów się czyimiś problemami psychicznymi

13.05.2024 19:58

Wypłata na stanowisku technika kompletnie nie adekwatna do obowiązków, zwłaszcza na dziale AIR. Firma kompletnie nic z tym nie robi, i zastanawia się dlaczego nikt nowy nie chce przyjść. Każdemu kto ubiega się o to stanowisko niech 10 razy przemyśli, jeżeli ma zamiar być trybikiem w tym korpo-wyścigu i zarabiać marne pieniądze to drzwi otwarte.
    Ciekawy

16.07.2023 16:01

Witam Chciałbym dowiedzieć się czy może szukają pracowników? Bo chciałbym złożyć cv na technika,mam doświadczenie.Pozdrawiam
    Chętny

08.05.2024 19:39

A ile zarabia średnio technik ?

10.05.2024 12:41

Lepiej nie mają zbyt duże wymagania a zarobki słabe byłem na rozmowie i dzięki ale nie
    Waldemar

03.05.2024 05:44

Płaca minimalna, żałosna premia 900 zł raz na 3 miesiące. Połowa ludzi to przybysze z upainy. Szkoda czasu i nerwów. Ktoś tam napisał, że niby praca lekka. To chyba tylko dla kobiet jest lżej, jak jesteś facetem to módl się, żeby nie trafić na któryś z działów AIR. Szczególnie air 2 I 3. Zapierdziel, że ludzie stamtąd potrafią uciekać po kilku dniach. Ta firma i ich polityka płacowa to jakiś żart. Serdecznie nie polecam, szkoda czasu. No i jest jeszcze problem taki, że tam nie ma stabilnego zatrudnienia Zamówienia są a za kilka tygodni już nie ma i ludzi przerzucają z lini na linie bez.pytania o zdanie. A zatrudnionych na zlecenie zwalniają. Jednym słowem tragedia, szczególnie te zarobki.Tfu....
    Waldemar

03.05.2024 05:46

Zapomniałem dodać, że premia oczywiście brutto. Czyli 600 na rękę xD Masakra
    Zenon

10.04.2024 16:06

Płacą najniższą krajowa ,w tych czasach to kpina.jak chce się mieć dobrego pracownika to trzeba go odpowiednio wynagrodzić . Na strefie Skarbimierz Donaldson płaci najmniej .
    Zenon

12.04.2024 07:41

premia kwartalna to około 800zl jeżeli nie posiadasz absencji w tym okresie. Absencja chorobowa, Uż, siła wyższa
    Pablo

12.02.2024 22:12

Praca na linii Ok. Głównie stojąca ale nie trzeba dużo dźwigać. Ludzie mili, fajna atmosfera, czasem trafi się jakiś (usunięte przez administratora) no ale to chyba wszędzie...
    Pablo

19.02.2024 09:11

Praca na 2 zmiany, niektóre linie na 1. Weekendy wolne, czasem nadgodziny w sobotę.
    Ola

03.01.2024 18:07

Witam, jak wyglądają zarobki w donaldsonie? I jak podchodzi biuro do człowieka na rozmowie kwalifikacyjnej? Pozdrawiam
    Kasia

31.01.2024 17:44

Zarobki są wysokie, wręcz gigantyczne. Donald&Son to najlepszy zakład w okolicy, zapraszamy do aplikowania. Ilość miejsc ograniczona, przyjęci zostaną jedynie najlepsi.

01.02.2024 09:16

Wynagrodze to najniższa krajowa chyba że awansujesz.podwyżka raz w roku uzależniona od oceny pracowniczej.Jeśli to najlepszy zakład w okolicy to dlaczego ludzie odchodzą?
    Oliwia

06.12.2023 16:39

Nie polecam.płace najniższą krajowa, atmosfera ok ale pracujemy dla pieniędzy a w donaldsonie płacą marnie .
    dudu

20.01.2024 22:24

Benefitem jest możliwość poznania nowoczesnego procesu produkcyjnego oraz przebywanie w obecności wspaniałych ludzi. Zapraszamy do aplikowania do Donaldson Polska Company Ltd.
    Vyqnvkvr

13.03.2023 19:12

Świetna praca, w życiu nie myślałem,że będę się tak dobrze czuł na produkcji. Wyśmienity leader, idealny zespół, czego chcieć więcej? Pracuje na linii AIR4. Nie żałuję,że poszedłem do Donaldsona, to jedna z lepszych decyzji w moim życiu.
    Alojzy

29.04.2023 16:22

Tak, bardzo mocno schodzimy z norm i produkujemy dużo mniej. Premia jest nadal taka sama, bez znaczenia na targety. Nie zwalniają też pracowników, po prostu mamy więcej czasu na wykonywanie czynności. Wychodząc z pracy w ogóle nie jesteśmy zmęczeni. W innych fabrykach ludzi wyciskają jak cytrynę, ale nie w Donaldson Polska Sp. zo.o. Skarbimierz. Dlatego jest tu tak dobrze.
    Pracuje

09.08.2023 08:15

A kto jest Twoim liderem lub technikiem? Bo to,że masz dobrze,zasługa ludzi pewnie

23.02.2023 10:16

Donaldson to firma niezastąpiona. Menadżer zarządzający to człowiek z zasadami i znalazł się na dobrym miejscu. A co za tym idzie? Jak góra jest w porządku to czemu inni mają być gorsi. Pracuje się tam dobrze, gdyż szanują pracownika. Jak w każdej sprawie są plusy i minusy. Nie dogodzi się każdemu. Wystarczy, że się rozmawia. Firma godna polecenia.
    Poleć

22.02.2023 08:16

Ogólnie firma godna polecenia. Pracowałem na kilku działach, z wieloma współpracowałem i ogólnie mogę polecić. Wiadomo, są działy gdzie jest lepiej, gdzie jest gorzej - ale w każdym z nich można sobie śmiało poradzić. Kadra menadżerska zróżnicowana, są mili i sympatyczni, ale są też Ci drudzy - nie ma reguły że wszyscy są źli. Firma daje możliwości awansu, co chwila są rekrutacje wewnętrzne gdzie można naprawdę wspiąć się w górę. Niejednokrotnie ktoś z produkcji awansował na młodszego inżyniera, czy technika inżynierii, czy do QC, a nawet do UR - kwestia umiejętności i doświadczenia oraz ambicji. Atmosfera jak w każdej dużej firmie, jak jest ciśnienie to wiadomo że chcą wszystko szybko zrobić - ale nie ma zbytniej nagonki, chyba że to już kwestie indywidualne lidera danej zmiany. Wynagrodzenia ok, jeżeli nie masz ambicji i umiejętności to nie zarobisz 6-7k, ale jeżeli będziesz się wykazywać i rozwijać myślę że na pewno zostanie to zauważone. Z plusów to: darmowy transport, opieka medyczna, świętowanie rekordów linii w postaci pączków czy też innych smakołyków, latem chłodne napoje i lody. Widać, że firma się rozwija, stawia nowe linie i nie zamyka się tylko na montaż. Polecam.
    Kamila

03.11.2022 20:38

Czy to prawda, że firma dzieli pracowników i traktuje nierówno produkcję od biura w podstawowych kwestiach? Szary papier i ręczniki dla jednych, a drudzy mają biały i delikatny? Biurowe pupy potrzebują większej troski? Czy nadal pracownicy biurowi mają tańsze pakiety medyczne pomimo tych samych posiadanych w nich świadczeń?
    Kamila

06.11.2022 13:30

Jeszcze jedno: z tym, że wszyscy powinni zarabiać tyle samo i najlepiej, żeby byli biali to trochę popłynąłeś i jest to dowód na to, iż nie masz zielonego pojęcia o pracy z ludźmi i zasadach równego traktowania pracowników, albo jesteś po prostu osobą o bardzo wąskich horyzontach myślowych, która nie miała nigdy do czynienia z kulturą organizacyjną firmy i nie wiesz jak, te pozorne pierdoły, mają wpływ na wydajność pracy, więc zwyczajnie zejdź z tej drabinki na którą próbujesz się wejść komentując mój post, bo to dla Ciebie za wysoko.
    inny

07.11.2022 12:37

to nieprawda - piszesz nieprawde, pracownicy z biura maja okienko ale nie na 6 , niestety nie maja jak skorzystac z transportu.

16.08.2022 11:05

Jaka atmosfera jest między działami w Donaldson Polska Sp. z o.o.?
    Cynamon

30.09.2022 15:51

Ludzie tam sa jak roboty.Nie ma luzu,chyba ze chodzi o ukrainskich cwaniakow i cwaniary ktorzy pracuja wiecej niz 2 lata.Ludziska bez kultury, przechodza kolo ciebie i nawet nie otworza geby zeby powiedziec "czesc".Czuc na sobie te wredne spojzenia jakgdybys mial im zabrac te miliony ktore zarabiaja.Podejscie ludzi wogole nie zacheca zeby tam pracowac.Ogolnie to nie polecam chyba ze jestes introwertykiem i potrzebujesz milczec.
    Raisa

09.10.2022 20:13

Faktem jest ze wiekszośc "kuerownictwa" slów takich jak "dzień dobry" nie ma w swoimi słowniku. Draństwem jest lazenie wybrancow na fajki podczas gdy innych sie za palenie gania. Palarnia powinna byc dla wszystkich lub dla nikogo. Chyba wszyscy tam pracuja na ponoc takich samych zasadach? Ciekawe czy to juz kwestia etyki czy jeszcze nie zglaszac? Wiecie ze w Donaldsonie mozna sie nasluchac ze sie zeszlo na sniadanie pol minuty wczesniej?Mozna sie nasluchac za stanie bez miotły podczas gdy maszyna ma awarię. Generalnie taki maly (usunięte przez administratora) tam niektórzy tworzą. Jak macie szanse na prace w innym.zakladzie to szukajcie tam szczescia. W Donaldsonie przelozeni nie znaja pojecia "dobra atmosfera"

Zostaw merytoryczną opinię o Donaldson Polska Sp. z o.o.