Mahle Thermal And Fluid Systems Poland

• Kołątajew
  • Jelitów
  • Wysocko Wielkie

3. Opinie o pracodawcach Ostrów Wielkopolski
  5. Opinie o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.

Opinie o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Ostrów Wielkopolski UL. WODNA 15

WebsiteIconMAHLE Krotoszyn

Nie przegap nowości o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.!

10.03.2022 06:29

Czy to prawda, że szykują się zwolnienia?
    Idol

09.03.2022 18:15

A niech jadą na wycieczkę kto chce a komuś żal to jego sprawa niech się bawią dobrze.

07.03.2022 20:53

Romek jak Ci starczy 3 z przodu to miej, zobaczymy jak będzie rodzina kredyt na dom dzieci żona zobaczymy czy starczy no chyba że masz sponsorów i masz tylko ja swoje zachcianki,nie masz pojęcia chyba o życiu a nie daj jakiejś choroby itd .
    Romek

08.03.2022 23:28

Jeszcze zostanie

04.03.2022 10:17

Czy to prawda, że w Mahle znowu szykuje się postój ? Urlopy bezpłatne ?

05.03.2022 08:13

manpower już wywalili, także kto wie co dalej
    Julia

08.03.2022 12:51

Pracowników z Mahle też będą zwalniać?

05.03.2022 17:04

Ludzie niech wygra Ukraina
    Ja.

20.02.2022 06:45

Firma szuka operatorów bo na Facebooku co chwilę widać,niestety ale za 3354 brutto to o dobrym operatorze i jakimkolwiek firma może zapomnieć a i jeszcze z czasem zacznie tracić tych co ma a nie docenia bo 3354 to są pieniądze które operator powinien dzisiaj mieć na rękę bez nadgodzin.
    Nn

27.02.2022 23:22

Mówisz ze technicy i liderzy mają ledwo 4 brutto. Tylko spojrzą co oni robią przez 8 H. Operator więcej się narobi niż oni

05.03.2022 09:55

Trzy zmiany (praca zmianowa uszkadza i skraca życie) za takie pieniądze to jest żart.
    Lucuś

02.03.2022 19:41

Kiedy podwyżki bo wszystko drożeje. Na chleb nie mam.

04.03.2022 13:34

Chyba jakieś żarty z tymi bonami

05.03.2022 09:08

Tam to większość decyzji kierownika to żarty ....

05.03.2022 08:19

Przestańcie głupoty pisać weźcie się za porządki.
    Qr

03.03.2022 15:44

Doszły mnie słuchy że szykuje się postój w Mahle. Pozdrawiam wszystkich pracowników
    Juruś

04.03.2022 15:53

Tak jak w tamtym roku

03.03.2022 11:07

Podwyżka raczej ochłapy teraz nie ma pracy bo ma dać ochłapy jak z premią jak zabrali to praca się ruszyła tak będzie z ochłapami
    Jaja

01.03.2022 19:57

Witam czy dojeżdża ktoś z Pleszewa lub okolic Karminka?
    Mloda

01.03.2022 18:23

Mam pytanie czy jeździ ktoś z Pleszewa do mahle ale na 3 zmiany ? Chętnie bym się zabierała z tą osobą do pracy ...

24.01.2022 20:00

W Krotoszynie związki wywalczyły podwyżki 850 zł brutto

24.02.2022 14:00

No to żegnaj i powodzenia w lepszej pracy.

27.02.2022 10:41

Firma Mahle w Ostrowie jest ok , jest w porządku , tylko zarząd firmy to gbury i niektórzy kierownicy i liderzy , Oni nie umieją prowadzić pracowników i nie są w interesie pracowników , Aby usiąść jeden z drugim odpekać 8 godzin i do domu . Ci kierownicy tylko patrzą na swoje cztery litery ...

25.02.2022 08:02

Ha ha juz teraz sieją panikę u nas że na kartę będzie kasa do sklepów jako podwyżka to tak jak z tą rybiarnią no a jeszcze trzeba wykupić paliwo ,papier toaletowy, mąkę cukier chleb i wypłacać kasę z banku a na koniec wojsko będzie zabierać auta ,ludzie gdzie wy macie rozum.
    Kobieta

17.02.2022 17:33

Zauważyłam że od jakiegoś czasu , wogole nie jest sprzątane w szatni damskiej obok wtryskarki do góry, czy mozna coś z tym zrobić? Klęby kurzu leza na podłodze, no i w toaletach tez nie zaciekawie, dodam że kiedyś było wszystko ok, a teraz od jakiegoś czasu jest brud i smród, Panie sprzątające chodzą, ale widzę że aby kawki spijaja po kątach , sprzątanie chyba nie istnieje, przykre, ale tak niestety jest.
    Kałmuk

23.02.2022 16:49

Pisanie o śmieciach czy braku porządku w sytuacji, gdzie wszystko drożeje po 40-60% a podwyżki są minimalne jest albo głupotą albo celowym odwróceniem uwagi. Stawiam na to drugie.

24.02.2022 12:49

Szerokiej drogi życzę nikt Cię tu nie trzyma.
    Janusz

21.02.2022 12:23

Kiedy wy się nauczycie że jak Polak rządzi taką firmą z zagranicznym kapitałem to to się nigdy dobrze nie kończy ściągnąć Niemców i zobaczymy jak będzie wywalić Polaków nie wywala a nawet Ukraińców nie będą zatrudniać bo nikt mu za takie pieniądze nie pójdzie robić a że Polaka można wykorzystać to nie widzi w tym problemu
    Robol

19.02.2022 15:11

Ciekawe jak te podwyżki, bo jakies śmieszne 3-4% niech(usunięte przez administratora) sobie wsadzą, jeszcze dyrektor smieje sie ludziom prosto w oczy, w ogóle chore że podwyżki cały czas w procentach i później elita dostaje rzędu tysiac podwyzke a pracownicy jakies 120 brutto... ludzie sie nie postawia to beda (usunięte przez administratora)

16.02.2022 14:47

Czy ktoś może wie kiedy dokładnie i czy wogóle będą wyrównania wypłat za miesiąc styczeń?bo ewidentnie się pomylili.

16.02.2022 23:58

Pewnie nie będzie bo w tej firmie wszystko możliwe

17.02.2022 02:17

Co to znaczy wyrównania za miesiąc styczeń?? Nadgodziny kwartalne były wypłacane w styczniu, ale wyrównania za styczeń???... Nie wiem o co chodzi.....

13.02.2022 10:39

Niedługo to najniższa krajowa przekroczy nasze zarobki co podwyżki to coraz gorzej zarabiamy nawet emeryci mają 13,14 i podwyżkę mają dostać?a nam zabrali wszystko nawet jubileuszowki,a premia ? zabiorą jak zachorujesz zatem póki co chodzimy przeziębieni lub inna choroba ,idziemy i pracujemy ludzie zacznijcie myśleć a nie za to co dają mamy być full cheppy.

15.02.2022 13:42

Nikt nie może nikogo zmusić do pracy po 10,12h .jak się dajecie tak robić wasz problem . Zdrowie ważniejsze niż to 240zl

15.02.2022 23:35

Zgadzam się z tą. Jestem operatorem na ukladarce i doszedłem do wniosku już dawno że trzeba robić tyle ile płacą nigdy się nie wysilam .
    Owp

15.02.2022 21:40

Rozwiązanie jest zamknąć ten zakład albo nowe władze powinni być lub biurowi niech za nas robią

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mahle Thermal And Fluid Systems Poland?

Kontakt - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.

UL. WODNA 15 63-400 Ostrów Wielkopolski

MAHLE Krotoszyn
    Branża główna: Części i akcesoria samochodowe
    Ola123

09.02.2022 01:14

Hmm. Jestem ciekawa gdzie ci tyle zapłacą co w mahle ;) każdy narzeka na wypłaty w mahle gdzie większość w innych pracach zarabia najniższa .... Więc ja bym nie narzekała. Gdzie w takim mahle może robisz te 3 zmiany ale masz wczasy pod gruszą , dają premie na święta itp., masz możliwość nauki języka angielskiego z osobą towarzyszącą. Więc dlaczego tak ludzie narzekają na tą firmę ? W każdej pracy jest coś nie tak. Gdzie zarobisz tyle co w mahle ? Skoro tak idź w swoim zawodzie to zobaczymy ,albo zacznij jeździć na tirach to zarobisz więcej ;) jaka praca taka płaca.

11.02.2022 10:00

Uczciwą pracą jeszcze nikt się nie dorobił ha, ha, hah.
    Leos

12.02.2022 07:36

Zadroscie że tyle zarabiam,przynajmniej nie muszę chapac po 12 godzin żeby mieć takie zarobki. Nie muszę robić w tak dziadoskiej firmie jakie jest mahle. A wy siie daje wykorzystywać (usunięte przez administratora)
    Zainteresowany

09.02.2022 02:39

Witam, jakie zarobki oferuje firma na stanowisku inżynier produktu?

10.02.2022 09:30

Widzę, że nie brakuje żartownisiów, którzy komentują chyba tylko po to aby sprowokować i wzbudzić kontrowersje. Z drugiej strony nie oczekuj też bardzo konkretnej odpowiedzi, bo wynagrodzenie na takim stanowisku jest ustalane w oparciu o zakres obowiązków, doświadczenie i umiejętności - widełki mogą być szerokie - pewnie może być 5-6k brutto ale też 8k i więcej (i wszystko pomiędzy). W MAHLE raczej nie odbiega ani na minus ani na plus od standardów rynkowych. Najlepiej porozmawiać o tym podczas rozmowy z rekruterem i potencjalnym managerem. Spróbuj, aplikować nie zaszkodzi. Powodzenia.
    Zainteresowany

11.02.2022 11:55

Dziękuję za uczciwą odpowiedź :) Doświadczenia jako inzynier produktu nie mam, za to 2 lata jako konstruktor.
    Joseph

07.02.2022 08:33

Podobno 4 procent podwyżki ma być. Podobno kryzys i przez to tak mało.
    Haha

08.02.2022 08:31

Chyba jakieś żarty z tą podwyżka haha.

05.02.2022 13:57

A jak romanse w Ostrowie? Na opm dalej kwitnie?

05.02.2022 23:30

To musisz iść i zapytać na opm.. Kurcze co to kogo obchodzi gdzie i jakie romanse kwitną, chyba że ktoś nie na własnego życia to żyje życiem innych :-) Pozdrawiam

04.02.2022 14:55

Mam pytanie kiedy skończą się taryfy ulgowe dla wybranych ? Dlaczego Pani M.K nadal może chodzić tylko na jedną zmianę ? Też mam dzieci i nie mam takich przywilejów, nie ma zmiłuj się nocki też muszę robić, a ona tylko na rano. GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ ?
    Owp

30.01.2022 19:58

Kto rządzi w tej firmie Polak czy Niemiec ?

31.01.2022 20:31

Tu rządzi chaos ha, ha.
    Leos

01.02.2022 21:26

Dokładnie masz rację jest jeden wielki chaos

27.01.2022 12:10

Mahle Krotoszyn płaci dużo więcej z tego co widzę. Może warto skombinować dojazd w kilku i jeździć do Kroto ?
    Operator 3

21.01.2022 17:11

Pracuje na nowej hali i do dziś mnie to zastanawia za co mają płacone liderzy na rurkach skoro nie robią nic ... Albo siedzą w telefonie u siebie za tą śmieszna pleksa zwana biurem albo u kierownika u nas nie ma lidera i jakoś wszystko działa sprawnie...

26.01.2022 02:09

Wcale ich nie żałuję jak się dają zastraszyć to tylko ich problem. Mnie też próbowano zastraszać ale się nie dawałem więc zostałem przeniesiony na inny wydział z czego jestem bardzo zadowolony. Nareszcie normalni ludzie i normalni kierownicy.

26.01.2022 16:47

Hahaha świetny komentarz, tylko ostatnimi czasy to w tej żółtej strefie stoi wszystko, z różnych odcinków... Wiosna idzie bo tam ciągle żółto hahaha... Ale komentarz mnie rozbawił :-)
    WEDM

19.12.2021 10:55

Jakie wynagrodzenie na stanowisku elektrodrążacz / operator elektrodrążarki?
    Fox

23.01.2022 19:04

Nigdzie nie jest napisane że kwota jest podana natto więc skąd to oburzenie wynagrodzenia zazwyczaj są podawane brutto.Pozdrawiam

23.01.2022 21:05

Nigdy zwykły operator godnie w tej firmie nie zarobi lepiej szukać innej firmy

25.12.2021 12:27

XXX

08.01.2022 19:36

No właśnie wielkie przywileje jak królowie są traktowani co niektórzy szopka na kółkach niech sie za robotę wezmą Anie wszyscy wielcy królowie jeszcze nie długo Bendą im czerwone dywany pod nogi wywijali
    Fox

21.01.2022 16:38

Racja... nie ma niby na podwyżki dla pracowników a trzymają takich ściemniaczy na stanowiskach lidera chociażby pracowałem na nowej hali i tam to masakra siedzą po 8h i nie robią kompletnie nic. Siedzi taki za tą pleksa i ogląda mecze czy też filmy a nie jeden spi cala noc tak zmęczony praca
    Rez

08.01.2022 01:40

Dlaczego oni tego nie zamkną ?

10.01.2022 18:06

Razem z Tobą.
    Janusz

15.01.2022 14:31

Xxx bierny ale wierny

04.01.2022 03:05

Pozdrawiam najlepszych kierowników z FR4:-)

11.12.2021 21:51

25.12.2021 12:30

Może to chodźi o rurki sw3

30.12.2021 10:55

Widać że na każdym dziale są osoby które mają przywileje.
    Idol

28.12.2021 07:12

A ja życzę wszystkim na nowy rok zdrowia i spokoju.pozdrawiam

24.12.2021 14:09

Kkk

24.12.2021 23:02

Popieram. Dość tego wyzysku.
    operator

23.12.2021 23:11

Wszystkim pracownikom Mahle chcialabym życzyć Zdrowych, wesołych świąt Bożego Narodzenia, dużo zdrówka, odpoczynku i wszystkiego co najlepsze, oraz Szczęśliwego Nowego Roku, lepszego od tego, ale nie gorszego :-) Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia 3 stycznia....
    z

13.12.2021 10:12

jakie są najlepsze działy, na które można trafić w tej firmie, a jakie najgorsze?
    Haha

15.12.2021 13:53

Nie ma takich działów. Może jedynie nie polecam pieców
    Joseph

08.12.2021 20:22

Witam wiadomo kiedy będą wysyłać do tej rybiarni?
    Mm

09.12.2021 16:18

Jak chesz to tej rybiarni to zwolnij się. Mahle nikt ciebie nie trzyma hehe

11.12.2021 12:00

To racja niektórzy tam przychodzą tylko trzymać ręce w kieszeni i sie głupkowato mądrować ., Bo są po wielko letnim stażem pracy.
    Zniesmaczona

06.12.2021 19:56

Mahle jak to mahle, raz dobrze raz źle.Proponuje się zainteresować odbijaniem kart na czytniku osobom które nie sa w pracy..., chyba ze tylko sa duchem bo cialem napewno nie bylo ich.Bo są takie sytuacje....

09.12.2021 06:13

Akurat nie mam takich znajomości aby ktoś za mnie podbijał przepustkę o ile coś takiego zaistniało. Zajmuję się swoją pracą a nie rozglądam czy ktoś jest czy też go nie ma.
    Ktoś

09.12.2021 10:10

Kolejna zwolenniczką teorii spiskowych... weż się lepiej za uczciwą pracę.

30.11.2021 19:34

Chodzą słuchy, że narkoman, który już 2 razy został zwolniony, znowu zostanie przyjęty na UKL. Widocznie jeszcze za mało (usunięte przez administratora) w tym zakładzie. Coraz gorzej, już toniemy, czy jest jeszcze nadzieja dla tej firmy?
    X

02.12.2021 13:00

Taki klinczowy koło 30

06.12.2021 13:10

Hmmmm, to nie wiem o kim mowa... Generalnie w tym zakładzie można spotkać baaaardzo różnych ludzi. .

Zostaw merytoryczną opinię o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.