Mahle Thermal And Fluid Systems Poland

• Kołątajew
  • Jelitów
  • Wysocko Wielkie

3. Opinie o pracodawcach Ostrów Wielkopolski
  5. Opinie o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.

Opinie o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Ostrów Wielkopolski UL. WODNA 15

WebsiteIconMAHLE Krotoszyn

Nie przegap nowości o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.!

15.12.2018 12:47

Zamówienia maleją więc ludzi zwalniają. Szkoda tylko że zwalniają dobrych ludzi z Adecco a nierobów,osób których często niema w pracy zostawiają bo są w Mahle. Ale jak się jest(usunięte przez administratora) to się jest nietykalnym. Niektórzy przełożeni niemają "jaj" bo to operatorzy nimi rządzą. Wielkie straszenie minusami za nieprzestrzeganie zasad np brak okularów a wystarczy się przejść po hali to co drugi operator niema okularów a liderzy niereaguje bo się boją zwrócić uwagę . Nie wspomnę już o paleniu papierosów w toaletach i nie tylko papierosów .......

24.01.2019 20:17

Nie nie ściska . Ale jeśli ktoś zobowiązuje się być liderem to niech pełni tą funkcję tak jak powinien . Lider ma obowiązek upomnieć operatora jeśli robi coś nie tak a nie stać i patrzeć w oczy i pozwalać na pewne rzeczy np wychodzenie na papierosa do toalety . Młody lider za wiele nie potrafi za dużo się niezna to w inny sposób próbuje sobie zdobyć sympatię ludzi . A potem jaki to on fajny jest bo nic niewymaga . Nawet niewymaga przezbrojeń bo panie powiedzą że się nie będą przezbrajać i koniec . Potem są wyniki na tej zmianie takie jakie są. Byle koleżanki się nieprzepracowały. Jak tak dalej pójdzie to 35 up szybko upadnie z takimi liderami . Gówniarze myślą że wszystkie rozumu pozjadali i są nietyklani.

20.04.2020 21:57

ale to jest wszystko do czasu jak jest bez okularów to jest tylko jego sprawa kierownik boi się zwrócić uwage i tyle to jet takiego typa wizerunek
    On

11.06.2019 20:49

39 stopni na hali woda plus dodatkowa przerwa i nic więcej. Jeszcze o te przerwy trzeba się prosić
    Kobieta

02.07.2019 20:12

Nie narzekajcie, nic na sile, owszem jest gorąco ale taka praca, gdy bylo goraco mialam 4 przerwy nikt nie stwarzal zadnych problemow woda jest i wiatraki tez sa, da sie przeżyć. Co do wakacyjnego to prawda dawno wszystko było podane i nigdy problemu nie było zawsze wypłacane w lipcu, ludzie czytajcie ogłoszenia po ta są, i zawsze możecie dopytać kierownika lub w kadrach Panie zawsze chętnie odpowiadają.

20.04.2020 21:46

a na Sklejkach lepiej płacą niż tu w mahle ??????

28.01.2019 20:54

Szanują młodych pracowników a starych maja w (usunięte przez administratora) Młodzi zarabiają w tym zakładzie prawie tyle samo co ludzie którzy pracują tu po 15lat!!! Kpina i nic więcej.

16.03.2019 09:58

Problem w tym że ten zakład nie szanuje nikogo a tym bardziej pracowników. Jesteś robolem który ma (usunięte przez administratora) za marne grosze żeby oni mieli porządne wypłaty.
    orgia

20.04.2020 21:44

musisz sie do nich przyzwyczaić po prostu wiecej ci nie zapłacą niż masz w umowie

03.01.2019 21:38

Dokładnie na bmw mogą wszystko. Ludzie z bmw są nie nauczeni roboty. Zapraszam ludzi z bmw na dział a3300 tam by im się oczy otworzyły. Na Lini trzeba (usunięte przez administratora) bo wiecznie mało. Już po tygodniu uciekali by z tego zakładu bo mieli by dość.

08.02.2019 18:49

Proszę cie. Mam tam przyjść i po miesiącu wam normę podnieść ? Więc licz się ze słowami bo na BMW też ludzie (usunięte przez administratora) i nie gadaj że ludzie nie nauczeni są roboty.

20.04.2020 21:23

oo to to właśnie to ludzie boją sie tam odezwać bo niektórzy to wielcy bohaterowie kierownik też sie boi zwrócić uwagę w szczególności na nocce

20.04.2020 21:06

To kto mnie gdzieś wkręci? gdzie jest 4ka na rękę
    Zwolniony.

20.04.2020 19:35

Manpower wywalone,lavoro ponoć na wypowiedzeniu także drodzy koledzy i koleżanki z mahle zostaliście sami na placu boju niestety powodzenia.

16.04.2020 17:24

Ile zarabiacie w mahle jako operator bo chciałbym się zatrudnić można liczyć na 3000 netto ?

20.04.2020 09:56

Na 3k na rękę to raczej nie możesz liczyć, a na pewno nie jak zaczynasz, bardziej ok. 3000 brutto plus premia (ostatnio ponad 400zl) zatem bliżej 3,5 brutto.

20.04.2020 16:23

na początek masz 1800 zł jak na umowie przecież co ty nie umiesz czytać ?

17.04.2020 16:56

To za 2 tyś na 3 zmiany słabo

20.04.2020 09:37

Z tego co wiem to na początek jest trochę ponad 3000 brutto plus premia, ostatnio to była chyba 420 brutto, czyli 3500 brutto a to 2500 na rękę.

20.04.2020 15:59

Co ile ta premia pewnie rozumiem że są jakieś restrykcje odnośnie jej otrzymania a tak bez premi to 2300 netto jeśli się nie mylę?

12.04.2020 22:42

Mam pytanie do kiedy jest przerwa z powodu tego wirusa ?

13.04.2020 20:24

to zależy od działu ? czy od sytuacji tego wirusa nie wiem o co tu chodzi ale to jest bez sensu
    uściślenie

20.04.2020 09:32

Bo widzisz, my wysyłamy swoje wyroby do różnych klientów. Jeżeli klient nie pracuje, to nie zamawia. A skoro nie zamawia, to po co chcesz produkować? Kto ci za to zapłaci?
    operator

12.04.2020 22:17

Przepraszam od 20ego kwietnia do końca czerwca 50% wynagrodzenia
    Pepe

14.04.2020 11:13

Oficjalny komunikat, do 19-tego 95% wynagrodzenia, a później 50%, ale w sumie nie niżej niż minimalna krajowa.
    uściślenie

20.04.2020 09:30

Jeżeli puszczasz na forum takie info to napisz co było w tym komunikacie. A stało jak byk, do 19 04 95% postojowego. Później 50%, również postojowego. Jak twój wydział ruszy i będziesz pracował, to masz normalną pensję.

07.04.2020 02:39

Dlaczego w kadrach pracuje tak dużo osób? Oni obsługują też inne fabryki Mahle w Polsce czy jak?
    heh

07.04.2020 18:02

Połowa tych w kadrach to sztuczne etaty po znajomości. Odpowiadając na Twoje pytanie, oni tam są od wstawiania wody w czajniku i parzenia kawy.
    orgie

19.04.2020 20:38

jak ktoś ma znajomości i rodzine to na pewno mu sie łatwiej pracuje w tej (usunięte przez administratora) karuzeli niejasności

13.07.2019 00:55

Firma mahle była by spoko gdyby nie trzymała w swoim gronie pośrednika pracy wcześniej adecco teraz manpower to chore jak na dwudziesty pierwszy wiek bo nie rozumiem czym człowiek z manpower różni się od człowieka z mahle a wykonuję tą samą pracę co ten z mahle.Za 1600 na rękę na takiej produkcji nikt za długo w u pośrednika robić nie będzie bo markety lepiej płacą i to bez nocek,obudzcie się.

19.04.2020 19:39

Ale też z drugiej strony pójdzie sie do pracy nie wiem np. do takiego marketu i będziesz musiał do klienta podchodzić z szacunkiem i z uśmiechem w przeciwnym razie zrobi ci opinie w internecie negatywną tam też maja swoje wymagania niestety
    Kobieta

10.10.2019 17:11

Praca jest rozna, atmosfera beznadziejna ciagle za malo zrobione, a za duzo ludzi wg firmy oczywiscie, kieerownicy beznadziejni wybierani poznajomosci, z reszta wszystko w tej firmie to" uklady", jak sie odezwiesz to juz masz przerabane najlepiej siedziec cicho, bo w przeciwnym razje bedziesz chodzisz z mopem przez pól hali, liderzy nie rabia nic tylko spijaja kawy, technicy to samo, A zwykły operator ma szarpać za 3 osoby.
    eXtreme

20.10.2019 13:00

Proponuję napisać eurekę pt. "jak zaoszczędzić setki tysięcy złotych - zwolnić wszystkich liderów, techników i kierowników" i osobiście zanieść dyrektorowi. Gość obraca milionami euro miesięcznie a nigdy wcześniej na to nie wpadł, haha.

19.04.2020 19:29

nie powiem bo niektórzy są też w porządku , ale niestety zdarzają sie takie sytuacje co byłem światkiem że ktoś z wieloletnim stażem w mahle nękał osobę w która dopiero przyszła , takie osoby sie zdarzają ze przy kierowniku są świeci a jak kierownika nie było już pokazywał rogi i co to nie on

19.04.2020 14:53

Witam wszystkich serdecznie ktoś wie może do kiedy przerwa z powodu tej Epidemi ? proszę info ?

18.04.2020 17:31

jak rusza piec to dwóch pracowników pracują koło siebie , a musi być zachowana odległość co najmniej metra od siebie wiec jedno wyklucza drugie
    Bez komentarza

17.04.2020 15:45

Piątek 17 tego a kierownicy nic nie wiedza kiedy do pracy, zero kontaktu, brak słów
    Szok

18.04.2020 11:00

Kierownicy są na bieżąco informowani o tym kiedy dana linia ma ruszyć. Niestety ze względu na postoje klientów ciężko jest przewidzieć czy data rozpoczęcia produkcji się nie zmieni
    Zmartwiona

17.04.2020 10:52

Jak to jest, czlowiek tyle lat pracuje w mahle a teraz zeby umowe przedłuzyc to sie wypinaja na nas zostawiają nas teraz w tym ciężkim czasie na lodzie , gdzie teraz znajdziemy prace ??? Może dyrektor nam odpowie??Poprzedni dyrektor tak ludzi nie traktowal a rowniez byly kryzysy....Szkoda że dla niektórych człowiek jest niczym, i myślą tylko o swoich ....
    Roman

17.04.2020 18:36

Ile.lat pracuje pani w mahle skoro teraz negatywne komentarze widocznie mało tyle lat czyli ile 2 3 jeżeli więcej to bynajmniej umowa na czas nieokreślony
    Operaror

17.04.2020 23:38

Dla Ciebie, dla mnie i innych jest trudny czas ale i dla pracodawców również niestety... Wiadomo że nie będą zwalniać ludzi którzy mają umowę na czas nieokreślony bo musi być okres wypowiedzenia bądź tych którzy mają dłuższe umowy, niestety Ci którym kończą się umowy po prostu nie przedłużają i strasznie mi żal tych ludzi ale rozumiem też pracodawców niestety.... Bardzo to wszystko przykre... Sama już miesiąc jestem w domu a od poniedziałku będą naliczać 50% pensji ale nie buntuje się, po prostu trzeba to przeżyć i przeczekać...

14.04.2020 20:13

Jak to w końcu jest z tą pomocą rządową bo warunkiem pomocy jest ponoć nie zwalnianie ludzi a tymczasem manpower wysyła świadectwa pracy ludziom,no chyba że w manpower nie robią ludzie tylko bydło to ma się rozumieć
    PE

15.04.2020 14:31

Pomocy rządowej dla średnich i dużych przedsiębiorstw jak dotąd nie ma (tzw. tarcza dotyczy mikro i małych). Są deklaracje rządu, że będzie pomoc dla większych zakładów, ale co dokładnie to się dopiero okaże i generalnie dla wielu osób trochę za późno.
    Skończie juz

15.04.2020 20:34

Pracownicy Manpower itp agencji skończcie już swoje płacze.Taka to branża ze w razie kryzysu czy braku zamówień mają pole do manewru,nie potraficie tego zrozumieć że po to właśnie jest ileś ludzi zatrudnionych przez agencje??? ciągle płacze że zobaczymy jak praca się ruszy to będą dzwonić i się wypniecie. Musze Was zmartwić że nikt do was nie będzie dzwonił ,co najwyżej na odwrót. Rozumiem że brak przedłużenia umowy to nic miłego ale każdy kto już troszkę lat przepracował przez to kiedyś przechodził (ja także). Każdy kij ma dwa końce,co ma zrobić pracodawca? utrzymywać kilkuset pracowników kiedy nie ma pracy? Nie bronie tu w żadnym wypadku Mahle bo sam mam sporo zastrzeżeń ale to akurat potrafię zrozumieć nawet jako szary pracownik produkcyjny.
    Były

11.04.2020 09:36

Umowa nie przedłużona to już wiem z manpower ale świadectwa pracy brak ???? a chciałbym np zarejestrować się w urzędzie pracy bo Kuroń mi się należy jakieś parę groszy ale zawsze coś bo z manpower za miesiąc ani grosza nie dostanę,czy panie z kadr wiedzą o tym że we fatalnej sytuacji teraz nas stawiają???
    pracownik agencji

12.04.2020 17:56

poki nie masz swiadectwa pracy jedz na chorobowym jak ja to robie juz drugi miesiac
    Ktoś

14.04.2020 18:42

Drodzy pracownicy, informujemy ze w ubieglym tygodniu zostaly wyslane listownie swiadectwa pracy. Jednoczenie informujemy, ze zaklad MAHLE jest zamkniety do dnia 19.04.2020 - jak tylko pojawi sie mozliwosc powrotu do pracy bedziemy sie z Panstwem niezwlocznie kontaktowac. Takie info przyszło.

13.04.2020 20:16

Ludzie jak pozamykali granice to chyba pierwsza zmiana zrobi plan na całą dobę Czy jak może ktoś to wyjaśnić ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mahle Thermal And Fluid Systems Poland?

Kontakt - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.

UL. WODNA 15 63-400 Ostrów Wielkopolski

MAHLE Krotoszyn
    Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

13.04.2020 18:24

ja słyszałem że od 14 kwietnia a znowu druga grupa mówi ze od 20 kwietnia zaczynają prace , To ja już nie wiem czy 14 czy 20 ? Wie ktoś może ?
    operator

12.04.2020 22:07

Wiecie że od 20ego marca do 6ego czerwca jeśli nic się nie zmieni będą na naliczać 50% pensji?? Czy to jest legalne?? I to pewnie będzie od najniższej krajowej czyli od 2600zl brutto...
    Marcin

13.04.2020 12:14

Musisz dostać najmniej 1920 zl netto jeżeli będzie pistoj cały czas ani gr mniej rozumiesz s jeżeli pójdziesz kilka dni to zaacone masz 100 procent od podstawy 1920 masz gwarantowane
    Mariusz

13.04.2020 17:08

Tak legalne otrzymasz nie mniej niż 1920 netto to musisz otrzymać jeżeli nie pójdziesz do pracy czyli postój jeżeli pójdziesz to dostaniesz więcej np 2 dni pojdziesz3 w domu chyba że będziesz pracował cały miesiąc wtedy masz tyle co było ale mniej niz1920 nie możesz otrzymać
    ????️????️????️????️

01.04.2020 12:54

Wirus wykosi tyle ludzi w Hiszpanii i we Włoszech co smutne jest niestety ???? i zobaczycie że te dwa kraje kiedy już wszystko minie będą nawet Polaków chcieli do pracy byle tylko w miarę stanąć gospodarczo i nawet języka nie będą wymagać a w Polsce wówczas zacznie się wojna o pracowników,wtedy to pracownik będzie Panem a nie firma,zobaczycie że wspomnicie te słowa wkrótce.Zacznie się ogromna migracja zarobkowa.kwestia czasu.a teraz sobie mnie wzywajcie i krytykujcie,każdy ma swoje zdanie.pozdrawiam.
    Były emigrant

08.04.2020 19:36

Wiesz ile możesz zarobić w Hiszpanii czy we Włoszech 1300-1400 euro z tego mieszkanie 700 euro + koszty utrzymania a bezrobocie tam jest największe poza może Grecja kiedyś tam Polacy jeździli do pracy w latach ,90 do opieki albo turystyki teraz to jedynie co mogą potrzebować to lekarzy,pielęgniarki i cały personel medyczny
    Operator operatorki

11.04.2020 10:48

Po pierwsze, piszesz o branży żywnościowej - akurat ta, chyba jako jedyna a w każdym razie jedna z nielicznych, przejdzie przez ten kryzys suchą stopą. To logiczne i zrozumiałem. Po drugie, sam piszesz o pracownikach sezonowych a nie stałych. Po trzecie, to znamienne, że chodzi o Niemcy, gdzie już niemal w pierwszych dniach podjęto decyzję o zagospodarowaniu środków w wysokości setek miliardów euro, w związku z czym przeciętny Niemiec ma głęboko gdzieś zapieprzanie na jakichś szparagach. On sobie spokojnie przeczeka kryzys w domu, bo rząd mu za to zapłaci normalną pensję. A na szparagach to niech sobie (usunięte przez administratora). Po czwarte, niektóre branże przeżyją, ale wiele znajdzie się w stanie katastrofalnym, w efekcie czego, owszem Polacy będą wyjeżdżać na zachód, ale sezonowo, na szparagi, bo nigdzie indziej (nie licząc jednostek). W USA, 1 kwietnia rejestruje się 10 milionów bezrobotnych - niech to świadczy o tym, czy czeka nas rynek pracodawcy, czy pracownika.

11.04.2020 06:24

Jeśli umowa kończy się w kwietniu to napewno jej nie przedłużają. Mam znajomego i został poinformowany ze umowa nie zostaje przedłużona.
    Zmartwiona

10.04.2020 15:06

Witam czy orientuje się ktoś czy jak komuś w mahle kończy się umowa to przedłuża? Lub kiedy informują że nie? Pozdrawiam.
    Ktoś.

10.04.2020 22:58

Muszą Cię poinformować, że umowa nie zostaje przedłużona, a najlepiej dowiadywać się samemu w biurze ,bo kierownicy są różni. Zapewniają ,że umowy przedłużają a potem okazuje się ,że zostajesz bez pracy. Ale w teraźniejszym czasie nie liczyłbym żeby została ona przedłużona jak wszyscy co mieli do marca zostali bez pracy.
    Operaror

10.04.2020 23:50

A do kiedy masz umowę?? Strasznie to przykre ale jeśli kończy Ci się w najbliższym czasie to nie sądzę żeby przedłużyli ale może zadzwoń do swojego kierownika bądź spróbuj do kadr chociaż nie mam pojęcia jak oni pracują i czy się dodzwonisz i porozmawiaj Trzymam kciuki żebyś nie stracił/a pracy!!
    ZAPierdzielamy

10.04.2020 18:53

A jak z ludźmi z DUR przecież musza mieć mechaników
    Głębokozawiedziony.

21.03.2020 10:07

Świetnie firma mahle załatwiła pracowników z manpower którym z końcem marca kończy się umowa, brawo.zadzwonia za miesiąc ,dwa i wszystko od nowa ze stawki 3220 na 2650?i kadencja w manpower od nowa 18 miesięcy bo (usunięte przez administratora) miał kaprys wyrzucić nas na zbity pysk i potraktować wszystkich jednakowo,wiem że takich jak ja trochę osób jest dlatego trzeba się będzie zastanowić kilka razy nad powrotem bo w ten o to sposób 18 miesięcy może trwać ze 3 lata.
    hehe

05.04.2020 20:33

za granicą bedzie tyrał od świtu do zmierzchu

07.04.2020 01:12

Tak ale jedzie i zarobi a nie tu niemiecki zakład a śmieszna stawka i łamanie się za 2 k brutto :)

04.04.2020 20:14

Jak nie wrócimy do 19.04 to po tym czasie mamy dostawać 50% minimalnie pensji.
    Marcin

01.04.2020 16:33

Do Kiedy macie przerw ?
    Nygus

01.04.2020 11:53

Witam serdecznie wszystkich nygusów. Słychać jakieś szepty kiedy do pracy? pozdro
    piszę z domu

30.03.2020 10:40

Umowa czasowa to zawsze dodatkowy stres i niepewność co do przedłużenia umowy, mimo że praca taka sama, i to jest duży minus takich umów. Inna sprawa ze w tej chwili trudno być zupełnie spokojnym o swoją prace. Zakład będzie walczył o przetrwanie i rolą kierujących zakładem jest zapewnić to przetrwanie. Nadal nie wiadomo jak epidemia się rozwinie, a utrzymanie zakładu na powierzchni jest ważne dla wielu ludzi. Tu chodzi o tysiące ludzi w jakiś sposób powiązanych z zakładem jako pracownicy, dostawcy, usługodawcy itd. Branża moto już przed koroną nie była w cudownej kondycji a teraz zakłady w Europie stoją a ludzie/firmy samochodów teraz nie kupują. Z budżetu wszystkich Polaków rząd planuje dać w tej chwili 1300 brutto na pracownika w przypadku przestoju (o ile spełni się warunki) zatem większość kosztów pozostaje i tak po stronie zakładu. No chyba że jakoś uda się firmie załapać na opcję wsparcia w wysokości 40% średniego wynagrodzenia, to wtedy wsparcie byłoby większe. Tutaj piszą na ten temat https://www.money.pl/gospodarka/tarcza-antykryzysowa-kto-moze-liczyc-na-pomoc-oto-wszystko-co-musisz-wiedziec-6493796799342209a.html ale co ostatecznie będzie to się dopiero okaże. Pozdrawiam z domu.
    Łukasz

24.03.2020 11:47

Jeszcze niedawno były naciski i płacz żeby zakład zamknąć bo koronawirus. Zdecydujcie się w końcu czego chcecie. No tak, najlepiej postojowe 300%

29.03.2020 14:36

Czym się przejmować najlepiej niech ten (usunięte przez administratora) zamkną od razu bo za 2 tysiące to ludzie by życie oddali
    Inteligentny

22.03.2020 10:40

Siema, mam pytanie i proszę o poważna odpowiedź. Chcę się zatrudnić. Ile zarabiają pracownicy agencji a ile pracownicy mahle? Chodzi mi oczywiście o kwotę brutto na umowie. Bo z tego co się orientuję to ta sama pracę wykonuje sie tam. Dzięki za odp

25.03.2020 18:00

Ja mam na myśli ludzi produkujących

25.03.2020 19:02

Mam na myśli tych którzy ten zakład trzymają napędzaja czyli operatorzy

25.03.2020 10:05

Kto tam ma 3.500 na rękę chyba kierownicy ludzie z kad wy bierzecie te stawki w agencji jest 1.900 na rękę i plus premie która wyrobisz i tyle a zapieprzasz tak samo jak pracownik mahle albo i gorzej.
    Hmm

20.03.2020 19:22

Drodzy pracownicy w trosce o wasze zdrowie wysyłamy was na urlop wakacyjny... jesteśmy tak fajni że mamy 2 korzyści zamykamy zakład A wam nie musimy płacić z naszej kieszeni :) A co z ludźmi którzy przychodzą jeszcze w poniedziałek i wtorek co na to inspekcja pracy ? Chciałbym pozdrowić :p p.s możecie nas wysłać na NASZE urlopy jak nic nie podpisywaliśmy ?

23.03.2020 10:15

Z tego co wiem to za urlop płaci jednak pracodawca. I w sumie nie myślę, że coś w tej sytuacji jest korzystne dla zakładu. Wiadomo, że fajnie byłoby móc wykorzystać cały urlop tak jak chcemy ale to akurat teraz jest chyba nasz najmniejszy problem. A stopniowe wygaszanie produkcji mnie nie dziwi, szczególnie w tak dużym zakładzie. Pozdrawiam.

22.03.2020 16:37

Co z pracownikami Mpowrr którzy mieli umowy do końca marca .zostają na bruku bez ubezpieczenia a co jesli powiedzą że nie przedłużają umow
    ????

21.03.2020 09:07

a kiedy ruszy zakład? może to być maj przecież bo kwiecie jest pod znakiem zapytania przecież. Niby po 20 kwietnia ale wątpię
    Operator operatorki

21.03.2020 15:33

Zakład ruszy, gdy z Niemiec nadejdzie informacja o zapotrzebowaniu na towar. Po takim ponagleniu "troska o zdrowie pracowników" przestanie mieć jakiekolwiek znaczenie.

20.03.2020 19:29

Nikolas

21.03.2020 02:14

Zauważyłem to właśnie, żenada

19.03.2020 09:56

takie pytanie,umowa do końca marca w manpower zaraz postój może nawet miesiąc czy będą przedłużać umowy?ktoś coś wie? bo w biurach jak zawsze powiedzą że mamy się nie martwić itd.

20.03.2020 17:25

Niby jak ruszy zakład to mają być Alr to nie jest pewne

21.03.2020 00:48

Ciekawe ilu z tych starych pracowników im wróci po takim karygodnym potraktowaniu.

20.03.2020 12:42

Dlaczego pan dyrektor z firmy Mahle potraktował nas jak drugi gatunek pracownika .Nie przedłuża nam umowy nie ma żadnej informacji z jego strony co do pracowników z agencji pracy czy my jesteśmy inni .

20.03.2020 20:17

zgadza się nie ma nowych umów i co teraz z pracownikiem kiedy jest wirus

Zostaw merytoryczną opinię o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.