Mahle Thermal And Fluid Systems Poland

• Kołątajew
  • Jelitów
  • Wysocko Wielkie

3. Opinie o pracodawcach Ostrów Wielkopolski
  5. Opinie o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.

Opinie o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Ostrów Wielkopolski UL. WODNA 15

WebsiteIconMAHLE Krotoszyn

Nie przegap nowości o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.!

Ona

30.11.2020 20:28

A potraficie dziewczyny wskazać najciekawszego serwisanta?

22.11.2020 02:21

Jaki waszym zdaniem jest najlepszy kierownik?? Jeśli nie po nazwisku bo nie wiem czy można to chociaż dział z którego jest.....
    Ktoś

24.11.2020 13:46

Chyba nie miałeś z nią wiele do czynienia ze tak ją lubiłeś.
    były oper

30.11.2020 20:23

pewnie że nie ,bo byłem skoczkiem i przez to mam porównanie ,ale i ona była świeża wtedy ,zresztą daaawne czasy ,teraz na tydzień walę co wtedy przez miesiąc ,no a samo Mahle to najgorsza firma pod względem traktowania pracownika ,a zaliczyłem ich sporo (w samym O.Wlkp 5).

27.11.2020 18:46

nick

29.11.2020 18:22

łysych jest w tej firmie sporo wiec nie wiemy o kogo chodzi
    Zniesmaczona

11.11.2020 16:26

Dlaczego teraz przedłużają umowy mahle???? A osobom którym nie przedłużono, musza teraz co dwa tygodnie lecieć do manpower i nigdy niewiedza kiedy ich zwolnią, albo nie zwolnią..., a może przedłuż umowy, a może nie, takie to chore....czy osobom którym nie przedłużono, to teraz jak innym przedłużaja, to nam też powinni dac umowy na stałe prawda?? (usunięte przez administratora)
    Lager

19.11.2020 12:26

Już od razu kredyt,raty nic aby całe życie na kredycie ogarnij się i dorób się czegoś a tak to zgadzam się z tobą krótki okres trwania umowy nie jest w porządku ale skoro masz opłacony ZUS to chyba nie jest śmieciowa hmmm ?
    Operator operatorki

20.11.2020 23:18

Oczywiście, że NIE jest to żadna umowa śmieciowa, ale poziom intelektualny pracowników jest niestety taki, że nawet nie oganiają co jest śmieciówką a co nie.
    pracownik produkcyjny

20.11.2020 09:38

Do dyrektora (usunięte przez administratora) Koniecznie proszę zrobic audyt audytorów zatrudnionych w zakladzie bo mam wrazenie ze polowa jest nie potrzeba która zaprzyjazniła sie z paleniem papierosów w palarni i robieniem niepotrzebnych kilometrów po zakładzie

19.11.2020 14:03

Ludzie omijajcie z daleka dział Delta. Zero zrozumienia dla pracownika zero kultury ze strony przełożonych jak słyszałem jak traktują tam kobiety okropne nikt z tym nic nie robi. Gdzie szkolenia dla kadry która powinna się nauczyć wysokiej kultury. Praca w tej firmie jest ok ale nie ten dział. Kadra do wymiany na lepszy model lub do wysłania na szkolenie wysoko kulturalne

08.11.2020 09:15

Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w MAHLE Ostrów Wielkopolski. Czy taka w ogóle w niej istnieje?
    Operator operatorki

08.11.2020 13:34

Zależy jak konkretnie definiujesz pojęcia rozwoju i co masz na myśli - halę, czy biuro. W kwestii hali pracowniczej, odpowiedź brzmi - nie.

09.11.2020 18:20

W kwestii biura - to zależy; jeżeli będą chcieli w ciebie inwestować to tak. A jak to zrobić by "chcieli", kwestia otwarta
    Janusz

27.08.2020 13:39

A to ten zakład jeszcze stoi ? Myślałem że padł ale widać ludzie to frajerzy że się dają (usunięte przez administratora) za grosze i jeszcze wracają . Żal mi was naprawdę tak słabo się cenić . Ale jak tam dalej płacą za marne 3000 brutto ?

29.08.2020 17:01

Naiwini zawszę wrócą prędzej czy później takich potrzebują najwięcej ci co cicho będą siedzieć pozdrowienia z nowej lepszej i spokojnej pracy

06.11.2020 14:57

Chyba z kuroniówki ha, ha

06.11.2020 11:49

Jesteś pracownikiem manpowera więc do nich miej pretensje A nie do zarządu Mahle.

05.11.2020 16:44

Dlaczego manpower nie dostaje na święta ani grosza pomimo tego że robi tak samo jak pracownik mahle a nawet więcej bo na nadgodzinach to większość ludzi z manpower przychodzi.
    kobieta- pracownik

12.10.2020 10:28

Dla tych którzy pytają o warunki pracy: praca 3 zmianowa, stojąca, raczej ciężka fizycznie dla kobiet (zależy od działu), na pewno nie jest to miejsce dla flegmatyków, bo tempo pracy na linii produkcyjnej bywa szaleńcze do tego stopnia że nie ma czasu na wc :( osoby ambitne i kreatywne też nie mają raczej czego tu szukać.... na początek 2600 brutto, po 3 mies podwyżka, wypłata na czas, ale przez agencję umowa tylko na 2 tyg. i trzeba chodzić za następną....można przywyknąć jak się trafi na fajnych ludzi, ale czy warto to już każdy musi sobie sam odpowiedzieć. Na pewno od kobiet więcej się wymaga niż od mężczyzn nawet na tym samym stanowisku. Nowi pracownicy są czasami przerzucani na inne działy do pomocy. Starałam się pisać obiektywnie, ale za dużo plusów chyba nie napisałam :):) Pozdrawiam
    XXX

24.10.2020 20:35

może sie dziewczyny starają na tych wtryskarkach bo potrzebują stabilnej i długotrwałej pracy
    krotek

25.10.2020 00:49

...a ja sobie palę nawet przed kamerami i mam to w pupie...na wszystkich zmianach.
    Bajabongo

02.09.2020 16:26

Byłem niedawno na rozmowie w tym kołchozie mahle praca przez agencję mam power na 3 zmiany nieraz tylko mogę iść 3 dni w tygodniu 2600 brutto przez pierwsze 3 miesiące później 2850 brutto i jeszcze masz przedłużona umowę jak się zgodzi kierownik z mahle a tu wkołko podwyżki śmieci zaraz 25 za osobę ja nie jestem tania siła robocza dla Niemca to już się skończyło .....
    Do pracownik

16.10.2020 16:01

Weekend to jest na wypoczynek i pracę w domu ja nie mam zamiaru żyć dla tej szwabskiej pod polskim nadzorem firmy wystarczy mi praca do piątku . Bez przesady a później Polak jest wszędzie wykorzystywany jak zwykle.
    Janusz

17.10.2020 15:58

I to za pół darmo

08.10.2020 15:16

Czy ktoś się orientuje co będzie z osobami co nie przedluzyli umowy i wróciły przez manpower, to chore jest, ponoć przedłużają teraz umowy, a my jesteśmy pokrzywdzeni w ten sposób, co dyrektorzy na to???
    Kkk

09.10.2020 18:27

Obecnie jest sporo pracy dlatego. Zmniejsza się zamówienia to wtedy out. Tak wygląda obecną polityka tej firmy. Przemyśl czy nie lepiej iść do normalnej pracy. Pozdrawiam były pracownik. W tej firmie nie liczy się pracownik tylko kasa
    Gość

10.10.2020 23:34

Jestes spowrotem w agencji i starasz sie żeby przyjeli Cię do Mahle, umowy przedłużają ale na razie nie słychać żeby proponowali pracownika Manpower umów do Mahle i za szybko sie to nie zmieni
    Zuzia

26.09.2020 20:10

Hejka Pan pytanko mam.propozycje pracy w mahle jak to wygląda chodzi mi o działy ludzi i warunków płacy ????
    Haha

27.09.2020 12:20

Praca przez mampower - uwowa co 2 tygodnie 2600 brutto Praca 3 zmiany Unikaj a300 dział Powaznie przemyśl ta praca

30.09.2020 17:07

Widzę że kierownik RJ "trzyma" nadal poziom
    pytanie

29.09.2020 17:54

czy praca na produkcji jest ciężka? i jakie są zmiany, 7-15, 15-23 i nocki? myślałam, żeby się zatrudnić ale nie wiem czy warto....

30.09.2020 17:04

Zależy gdzie trafisz - zarówno dział jak i stanowisko. Najgorsza robota jest na piecach, serwisanci (zwłaszcza układarek) też lekko nie mają. Na liniach montażowych jest psychoza wykonania normy (ale to jak wszędzie). Co do działów - najmniejsza psychoza jest na rurkach i dużych wymiennikach, największa na starych projektach. Co do reszty musieli by się wypowiedzieć pracownicy, którzy się ostali.
    Do xyz

24.09.2020 11:03

Na praktyki to nie wiem czy potrzebują ale na pewno szukają bezrobotnych jeleni za 2600 brutto na 3 zmiany!!!!?zgroza po prostu
    Ktoś

23.09.2020 18:02

Kadry się orientują.
    Xyz

22.09.2020 23:59

Czy ktoś się orientuje, czy w Mahle biorą uczniów technikum na praktyki?
    Nn

23.09.2020 16:19

Ale jako kto chesz mieć praktykę?
    Mania

22.09.2020 15:51

Nawet na wódkę nie mam

23.08.2020 00:04

Jak to możliwe, że właśnie trwa zakładowa wycieczka? Maseczki, odległości, a tu takie coś! Absurd!
    Morea

30.08.2020 14:02

Jak ty chcesz premie indywidualne chłopie to nie akord że każdy ma indywidualne stanowisko jak ktoś umie wykorzystać że ściemnia to co rób to samo ale jak jesteś głupi to robisz za dwóch
    XXX

06.09.2020 20:00

Aż nie wypada przyjsć do pracy i ściemniać , sory ale w robocie sie pracuje a nie po chamsku stać i zgrywać nie wiadomo kogo trzymać rąk w kieszeni

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mahle Thermal And Fluid Systems Poland?

Kontakt - Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.

UL. WODNA 15 63-400 Ostrów Wielkopolski

MAHLE Krotoszyn
    Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

MAHLE Ostrów Wielkopolski

01.09.2020 10:40

Nasza światowa rywalizacja sportowa „Global MAHLEforME Sport Challenge” rozpoczyna się dzisiaj! Razem z naszymi współpracownikami na całym świecie chcemy we wrześniu zebrać tyle kilometrów, ilu jest pracowników MAHLE tj. 77 000. Bieganie, spacery, jazda na rowerze, pływanie czy jazda na rolkach - liczy się każdy kilometr. Pokonajmy te trudne czasy, poprawmy naszą kondycję, połączmy się z kolegami z całego świata, pokażmy, że jesteśmy zespołem i bądźmy silniejsi #StrongerTogether!

Jeśli jesteś pracownikiem MAHLE i chcesz dołączyć to odwiedź http://www.endomondo.com, zarejestruj się, wyszukaj wyzwanie „Global MAHLEforME Sports Challenge”  i dołącz.
    Liczymy na Ciebie! 3,2,1 startujemy!
    News image

27.08.2020 22:16

Z pewnością nie masz więcej na swoim zasiłku ha. ha,

25.08.2020 22:50

Tylko narzekać potraficie weźcie się lepiej za uczciwą robotę.
    Jakoś

25.08.2020 15:32

Nie zły (usunięte przez administratora) mają choćby w manpower gdzie ludzie czekają kilka dni bądź 2tygodnie aż miła pani da im umowę. I robią bez umowy.. szkoda słów
    Wycieczkowicz

25.08.2020 08:48

Sandomierz i okolice było super
    Xxx

24.08.2020 08:30

Właśnie wracamy z tej wycieczki jest wszystko na poziomie towarzystwo ,kierowca, pilot, a ci przywieziemy na pewno dobre wspomnienia a wam żal ściska pozdrawiamy Was.

21.08.2020 02:15

Zarząd Mahle ma was gdzieś..... Przepraszam że tak brutalnie, ale taka jest prawda, tutaj wychodzą z założenia że na Twoje miejsce przyjdą inni, szybkie przeszkolenie i (usunięte przez administratora) Wielu dobrych, sprawdzonych i solidnych pracowników zwolniono, przyszli inni i tak się to kręci..

22.08.2020 17:10

Na takich warunkach można by przepracować te minimum czyli 6 miesięcy po których można przejść do mahle, ja tak przechodziłam i tak jest ok, ale absolutnie nie dłużej a już nie rozumiem ludzi którzy byli w Mahle, nie przedłużyli im umów i poszli znowu do manpower... ale to już nie moja sprawa Zaraz skończy się sezon urlopowy, ludzie powracają, korona znowu zaatakuje bardziej i wtedy bez skrupułów tym ludzią podziękują....
    Martin

22.08.2020 21:51

Zarząd mahle moze i ma gdzieś pracowników to fakt jeżeli chodzi o umowy to kierownicy mają g do gadania w tym temacie komu przedłużyć komu nie a agencja swoją drogą przyjmuje jak ktoś jest kunaty to wie kto ma układy z tą agencja bo było głośno o tym na zakładzie ktoś musi zarobić lepiej aby agencja zarobiła niż pracownik atak ogólnie pracy będzie spokojnie popatrzcie na Czechy na ogłoszenia automotive pracy jest tam full i zarobki całkiem fajne więc się rusza i ruszyło

19.08.2020 20:39

Nie przedłużono nam umów w mahle więc jesteśmy w manpower, i teraz chodzą już informacje że umowy przedłużają w mahle, pytanie co z nami?? Czy to jest w porządku, nas też powinni do mahle wziąć , ciekawa jestem co zrobi z ta sytuacja zarząd mahle???
    Bbb

20.08.2020 13:40

Po prostu słabe względy u kierowników .Tak to można wytłumaczyć . Tylko wybrani widać mają umowy w mahle. Byłbym się zastanowił czy warto pracować w takiej firmie
    Gosc

20.08.2020 22:51

Zwyklym ludzia na produkcji nie przedłużają, bo jedna babka co pracuje obok mnie wlasnie jej nie przedłużyli sierpniowej. Ponoc przedluzaja fachowca
    Mahle12345

19.08.2020 14:56

Byłem u nich na rozmowie na początek przez 3 miesiące 2600 brutto najnisza krajowa później po 3 miesiącach 2850 brutto na 3 zmiany jeszcze jak się zgodzi kierownik z mahle hhaha w sklepie koło mnie sprzedawczyni w sklepie ma 3100 brutto na jedną zmianę lepiej niech to na Słowację przeniosą może tam znajdą (usunięte przez administratora) na lato .....
    Wiki

15.08.2020 15:38

I co następne sprzątaczki zwolnione .A kierowników nikt nie rusza .Tylko łazić i wymyślać pracę. Jeszcze trochę to zostaniemy bez sprzątaczek .Zostaną fleje tak jak na tulejach , ale najważniejsze że są panowie na chali do podrywania.

16.08.2020 09:44

Bo Mahle kryje duzo zagadek i dużo zeczy niewiadomych , tak jak jeden kierownik przyszedł z taca placków do biura bo miał urodziny dla mnie to lekka przesada

16.08.2020 15:05

Zgadzam się z Tobą . Technicy tak samo chodzą i tylko telefony w ręce .

02.08.2020 10:16

Właśnie że niektórym przedłużają... :-)
    Gość

04.08.2020 22:42

Przedłużają umowy na tej drugiej hali gdzie prototypownia, znajomej na bmw nie przedłużyli lipcowej, drugiej znajomej z bmw kończy sie umowa w sierpniu i tez po rozmowie kierownikiem mowila ze nie przedłuża
    X

07.08.2020 13:17

To prawda, że niektórym przedłużają. Chociaż komuś się uda :-)

03.08.2020 18:15

Przedłużają, ale oczywiście nie wszystkim i proszę mi nie pisać że mam nie robić zamieszania bo wiem co piszę... Pozdrawiam
    Go

29.07.2020 15:46

Dalej nie przedłużają umów pracownikom mahle?
    Vv

29.07.2020 23:45

Tak .Nie przedłużają .ewenutanie można przejść do mampower
    @FX

31.07.2020 15:25

Nie ma reguly z umowami ponoc w biurach przedluzaja takie plotki sa
    Mahle

29.07.2020 00:32

Jeśli o zarobki . Na ten czas Jeśli komuś kończy się umowa mahle proponuję najpierw i tyle w tym temacie . Wiele osób rezygnuje z tego . A najlepiej mają się technicy i liderzy

23.07.2020 13:23

Jaka stawka początkową jest teraz w manpower?
    Mix

26.07.2020 09:42

Chyba za 2 miesiące
    Mix

26.07.2020 09:44

Nie rób ferment w Adecco mają najniższa krajowa a w MAHLE troszeczkę lepiej ale nie 5500 na rękę 3 k brutto masz
    Zły

15.07.2020 09:42

Widać gołym okiem jak pracownicy mahle rozładowują swoją złość i frustrację na pracownikach z manpower co wrócili,to bardzo chamskie zachowanie z waszej strony,miejcie pretensje i aluzje do zarządu mahle że was tak traktuje a nie do ludzi z manpower.
    Zły

16.07.2020 10:04

Max do końca sierpnia i trzeba stąd pryskać,ciekawe co by bez tego manpower zrobili bo jak potrzeba na sobotę do pracy to większość ludzi z manpower przychodzi bo ludzie z mahle wypukane na to mają.

17.07.2020 10:52

Jaką złość i na co?? Może trochę doprecyzować trzeba, matko co za bzdury tu ludzie piszą!!

MAHLE Ostrów Wielkopolski

09.07.2020 11:22

Kolejny etap powrotu do pełnej wydajności produkcji w zakładzie MAHLE w Ostrowie.

Kilkutygodniowa wiosenna przerwa w pracy zakładu dawno za nami. W czasie dwóch ostatnich miesięcy, które upłynęły od ponownego uruchomienia produkcji po przerwie, stopniowo zwiększamy produkcję i powracamy do pełnej wydajności. Cieszymy się, że od początku lipca możemy ponownie zaoferować pracę pracownikom tymczasowym, dostosowując zatrudnienie do tych nowych realiów. Wierzymy, że sytuacja na rynku motoryzacyjnym będzie się poprawiać i tym samym możliwy będzie dalszy rozwój produkcji oraz działów inżynierskich i europejskiej obsługi logistycznej MAHLE w Ostrowie oraz w pozostałych naszych placówkach w Krotoszynie i Wrocławiu. Jesteśmy częścią dużego światowego koncernu MAHLE składającego się ze 160 zakładów i kilkunastu Centrów Badań i Rozwoju, z których jedno działa w Ostrowie i pracuje nad rozwiązaniami termicznymi dla samochodów spalinowych, hybrydowych i elektrycznych.
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Rozczarowany

11.07.2020 17:04

Jak tak ładnie piszecie że daje prace pracownikom tymczasowym to napiszcie jeszcze jak wywalacie pracowników mahle
    Waldek

12.07.2020 19:05

A dla mnie logiczne nie przedłużają bo wiedzą że aż tyle pracy nie będzie listopad grudzień więc po co mają przedłużać i płacić postojem to umowa agencyjna 2 tyg i jak coś do widzenia problem sam się rozwiązuje agencja będzie działać 2 3:miesiące i później koniec i tak na nowo od początku roku
    Niezadowolony

10.07.2020 10:28

Niby wszystko wraca do normalności . Nic już tam nie będzie normalne tylko więcej pracy dla jednej ososoby. Kiedy pensje wrócą do normalności . Cały czas utrzymują postoje. A trzeba robić tyle co zawsze . Tylko bajki opowiadają

04.07.2020 08:37

Lager

06.07.2020 22:48

Ludzie niech się w garść wezmą jakąś alternatywa musi być a taka jest prawda że jak zakład padnie to połowa ludzi do niczego się nie nadaje
    Kkk

06.07.2020 23:51

. Ludzie się teraz nie liczą tylko ekonomia . Spójrz były zakłady które więcej zatrudnialy niż mahle w Ostrowie .

03.07.2020 21:56

Z tego co jest łatwo zauważyć we firmie mahle jest duże grono ludzi w wieku tuż przed emeryturą i logiczne że za te osoby potrzebne będzie zastępstwo o czym firma mahle już powinna myśleć a tymczasem swoim ludziom umów nie przedłuża albo kieruje ich do agencji pracy tymczasowej no żenujące postępowanie jak by mi taką propozycję złożono tak od razu bym podziękował, rozumiem że są ludzie co nie mieli wyjścia bo kredyty itd ale mam nadzieję że grono tych ludzi których firma tak potraktowała im tego nie zapomni kiedy to wszystko się uspokoi już.powodzenia wam życzę.

Zostaw merytoryczną opinię o Mahle Thermal And Fluid Systems Poland Sp. z o.o.