Etravel S.A.

Adres: Woronicza 15, 02-625 Warszawa

NIP: 5213614786 KRS: 0000394089

Etravel S.A.
3 7 16 5 1

Opinie o Etravel S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Nickniemożebyćpusty
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Biuro bardzo prężnie działające na rynku, bardzo fajna atmosfera i super ludzie. W dziale rezerwacji hotelowych duże możliwości rozwoju, szkolimy się z różnych systemów rezerwacyjnych, których jest naprawdę sporo. Bardzo duży nacisk jest stawiany na wysoką jakość obsługi klienta. Co prawda pracy jest bardzo dużo ale wszystko da się zrobić. Zawsze mogę liczyć na pomoc jeżeli jej potrzebuję. Ogólnie ja jestem zadowolony i polecam.

Pomocna?
Tak1Nie2
Dawid
 Opinia
@Nickniemożebyćpusty 03.04.2019 12:22

Piszesz, że pracujesz w dziale rezerwacji hotelowych. Akurat Etravel szuka osoby na stanowisko konsultant do spraw rezerwacji hotelowych, więc tym bardziej Twoja opinia jest cenna. Dobrze wypowiadasz się o pracodawcy i masz pozytywne doświadczenia. Wspominając o rozwoju masz na myśli szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe? Czy nowo przyjęci pracownicy tez mogą na nie liczyć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia
@Dawid 27.05.2019 12:25

Polecam to stanowisko, sam pracuję na podobnym i praca naprawdę fajna, ludzie spoko, kontak z klientem bardzo rowija i uczy nowych rzeczy, szkolenia też są.

Pomocna?
TakNie
Helena
 Opinia
@Maja 03.06.2019 08:31

To super! Rzadko zdarza się ktoś, kto jest aż tak zadowolony z pracy jak jesteś właśnie Ty. Sądzę, że wiele osób będzie chciało się teraz ubiegać o stanowisko Konsultanta ds. Rezerwacji Hotelowych w Etravel. Widziałam jednak, iż wymagana jest między innymi znajomość języka angielskiego, a dodatkowy język będzie atutem. Podpowiesz nam zatem, na jakim poziomie należy znać angielski? Czy w stopniu komunikatywnym wystarczy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
HB
 Opinia
@Nickniemożebyćpusty 03.04.2019 12:22

Jak wygląda sytuacja z pracownikami? Duża rotacja czy można "zostać na dluzej"? Czy ktoś z podstawowym angielskim da sobie tam radę? Czy jest to praca na zmiany lub w nocy? Jak z urlopami/dniami wolnymi? Widziałem ogłoszenie i zastanawiam się czy aplikować. Obawiam się jednak, ze praca ta jest wyłącznie dla młodych po szkole na tzw. start.

Pomocna?
TakNie
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracuję w tej firmie od ok. pół roku. Przyjazna atmosfera, współpracownicy zawsze pomocni, umowa o prace, wynagrodzenie naprawdę spoko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
doświadczona
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Pracuję w eTravel od nastu lat. Atmosfera wg mnie jest bardzo dobra- można nawiązać przyjaźnie- ale można tez spokojnie robić swoje nie wchodząc w bliższe relacje. Szkolenia fakt- mogłby sie odbywać częściej- jeśli chodzi o sam produkt jednak to sami się szkolimy na nim pracując. Umowa o pracę, pensja ZAWSZE na czas- i zgodnie z moim rozeznaniem aktualnie jedna z lepszych na rynku.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
x
 Opinia

Praca w tej firmie to żadna przyjemność, świadczyć o tym może duża rotacja wśród pracowników. Sam/a pracowałem/am także wiem o czym mówię. Najważniejsze są zyski a nie pracownik. Wyzysk, pod każdym względem.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aaa
 Opinia
@x 18.10.2016 13:01

Witam. Właśnie znalazłam ich ogłoszenie do kadr (Warszawa). Czy wiesz może jaka tam panuje atmosfera i ilość pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik ET
 Opinia
@x 18.10.2016 13:01

Z bólem potwierdzam. Czyli widać nic się nie zmieniło... Obecnie: chaos jakich mało. Pracownik w ogóle się nie liczy. Niedodpowiednie osoby na stanowiskach kierowniczych! Skutkuje to brakiem poczucia bezpieczeństwa, przewlekłym stresem i brakiem wsparcia metorycznego. Taśma, callcenter i tyle. Nie polecam osobom z doświadczeniem i poczuciem własnej wartości.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik ET
 Opinia
@Pracownik ET 06.12.2018 18:33

Trochę literówek na szybko, ale mam nadzieję zrozumiecie:) Osoby na stanowiskach kierowniczych są nieodpowiednie, to już może rozwinę. Nie dają wsparcia, nie szkolą, rzucają na szeroką wodę i radź sobie sam. Dbają tylko o własny wizerunek. Brak wsparcia merytorycznego. Raz jeszcze, nie polecam!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dawid
 Opinia
@Pracownik ET 06.12.2018 18:33

To, że firma jest nastawiona na zysk i wysoką wydajność nie powinno nikogo dziwić, ale oczywiście rozumiem Cię, że pracownik tez powinien być szanowany i dostawać odpowiednią gratyfikacje. Napisz, czy prócz wynagrodzenia, dostajesz premie lub inne bonusy? Czy wcześniej atmosfera w pracy była lepsza, a dopiero teraz uległa pogorszeniu? Spokojna i merytoryczna rozmowa z przełożonym mogłaby coś zmienić i poprawić stresujące według Ciebie warunki pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zaskoczona pozytywnie
 Opinia

Dopiero dobijam do zespołu tej firmy. Póki jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Umowy o pracę, pełen legal, nic pod stołem. Na moim stanowisku, fakt specjalistycznym - uczciwe zarobki. U mnie akurat przesympatyczny zespół. Naturalnie, że prowadzą szkolenia. No cóż, odpocząć to czasami człowiek tam pewnie nie odpocznie. Trudno chyba pisać opinię o tej firmie. Każdy dział inny, wiele biur w całej Polsce, pod sobą wiele wchłoniętych spółek. Decyduję się na komentarz, gdyż ktoś tu pisze o umowach zlecenie i najniższych krajowych? Na jakich stanowiskach? Może dla ludzi bez żadnego doświadczenia? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Etravel S.A. o opisanie aktualnej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

W eTravel jest bardzo dużo pracy z uwagi na kolejne przejęcia spółek. Niestety kadra zarządzająca oszczędza na pracowniku jak tylko może. Umowy są dzielone, zazwyczaj umowa o pracę na najniższą krajową i reszta na zlecenie. Jest duża rotacja pracowników, dla oszczędności zatrudniają osoby zaraz po szkole średniej w całości na umowę zlecenie. Praca dobra na pierwszy rok po szkole średniej dla zdobycia doświadczenia. Potem lepiej szukać innej. Ludzie pracują tam fantastyczni ale na swoim doświadczeniu radzę się nie zasiedzieć w eTravel.

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Weronika
 Opinia

@x, a możesz przybliżyć innym użytkownikom warunki pracy w eTravel S.A.? Co więcej możesz powiedzieć o firmie jako pracodawcy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Etravel S.A. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej