PETRALANA

• Siemianowice Śląskie
  • Wojkowice
Opolskie - PETRALANA S A

3. Opinie o pracodawcach Bytom
  5. Opinie o PETRALANA S.A.

Opinie o PETRALANA Bytom

Nie przegap nowości o PETRALANA S.A.!

Zizi

20.04.2023 20:55

Zdecydowanie nie jest to praca na dłuższą metę. Szkolenia stanowiskowe pozostawiają wiele do życzenia. Duży chaos, brak organizacji pracy, wieczne pretensje i duża presja. Warunki pracy nie są najlepsze.
    maniek

21.04.2023 09:10

na jakim stanowisku? Bo na hali sie dobrze pracuje.
    Karierowicz

13.03.2023 16:08

Jaka stawka od marca 2023 ?
    mody

24.03.2023 10:09

stawka jest ok i na czas.
    Anatol

10.03.2023 15:21

Było jak było ale dobrze wpsominam czas pracy w tej firmie, tylko dojazdy za dalekie, zasypiałem w busie.
    maciek

23.02.2023 16:23

moim zdaniem nie ma co narrzekać. Robota jak robota, mi sie podoba
    Alek

22.02.2023 15:51

Ta korporacja stawia teraz na ukroli Polacy nie mają szans wymagania jak na stołek prezesa ale ukrol od pługa wyrwany dostaje prace od ręki i stawke ma większą od Polaka takie to czasy nastały Polak dla Polaka Wilkiem
    bronek

06.02.2023 10:41

nie mam zarzutów, dobrze jest
    Cz

04.02.2023 22:16

Dzięki pracy w Petralanie wiem że żona jest ze mną z miłości a nie dla pieniędzy

29.01.2023 10:14

Witam jestem operatorem wózka widłowego napiszę tak NIESTETY ale jest tutaj tylko najniższa krajowa na wózku , nowy pracownik a pracownik stary ze stażem[starszy magazynier] na dzień dzisiejszy mają tyle samo JEST TO MOIM ZDANIEM ŻENUJĄCE!!!. Zaczynamy my operatorzy powoli się rozglądać za innymi robotami niestety takie są realia a nadgodzin ciągle nie będziemy stukać. Ciekawe jak operatorzy zaczną się zwalniać kogo oni tam posadzą na tych stanowiskach może sami usiądą ?! Ja polecam tą firmę ale nie za takie stawki jakie są...
    Pracownik1

01.02.2023 06:56

Taka prawda , teraz są nowi dwóch na hali jedna na zaladukach pierdząca w siedzenie i ma taką samą stawkę jak wszyscy śmiech na sali
    Napoleon

08.07.2019 15:04

Rotacja przeogrommna wyjaśnia wszystko Weni widi wici nie warte polecenia
    Bonaparte

29.01.2023 23:25

ROTACJA słowem przewodnim firmy.
    Laborant

11.02.2021 01:39

Co jest powodem tego, że co jakiś czas wystawiane jest ogłoszenie na stanowisko specjalisty ds. kontroli jakości?
    Ktosiek

21.09.2022 20:51

Też to zauważyłem. Znowu pojawiło się ogłoszenie na to stanowisko.
    Mati

28.01.2023 23:55

Rotacja spora jak widać.
    Ilona

25.01.2023 22:52

Skąd tyle różnych opini?Jedni mówią, że jest okej, drudzy nie. Macie tu jakieś działy?

26.01.2023 22:01

Myślę że pomiędzy pracą w biurze, a pracą na produkcji jest ogromna różnica, dlatego tyle różnych opinii. Praca na produkcji nie jest łatwa, warunki bywają trudne i sama styczność z wyrobem dla niektórych nie jest przyjemna. Do tego dochodzą kwestie dogadywania się pomiędzy pracownikami poszczególnych działów.

28.01.2023 18:51

Na produkcji pracuje dużo cwaniaków, którzy wywlekają na tego typu portale prywatne sprawy pracowników. Ostatnia sytuacja temu dowodzi, więc chyba nie jest to dobre miejsce do pracy szczególnie w takim towarzystwie. A firma jak widać zero konsekwencji i trzyma te osoby, które psują i niszczą reputację firmy.
    Ale

26.01.2023 12:55

Niestety mile Panie z HR nie dają informacji zwrotnej o wyniku rekrutacji
    Młody

24.01.2023 22:22

Cześć wszystkim czy warto aplikować do petralany pracowałem 2 lata na koskowni kolega pracuje tutaj i bardzo sobie ceni tą pracę
    Tomek ze Sosnowca

10.01.2023 15:39

<3 https://www.gowork.pl/reklamacja P.s 2023 wszystko pisze w google co i jak wystarczy wytężyć mózg i poszukać by zaradzić głupocie... .....I NA RYM ZAKOŃCZYMY...
    Wełna

22.01.2023 13:02

I się nauczyła koleżanka korzystać z tego co to jest reklamacja na GoWork.pl.... Rampampammmmmmm trudne sprawy
    Iza Z.

19.01.2023 20:08

Witam, jak wygląda rekrutacja na stanowisko biurowe ( do sekretariatu ) ?
    Kris

13.12.2022 13:40

Praca ok, grunt, że na czas płacą zawsze
    Dynis

17.01.2023 15:14

Zależy na jaką brygadę trafisz, są takie na których jest miła atmosfera a są i takie ze złośliwymi bucami :p Na dowód tego, że nie jest źle to ja przyszedłem w 2017 tylko przezimować, no i tak już zimuje szóstą zimę.
    BajteL

18.01.2023 06:28

U mnie szósty rok i dalej tutaj siedzę i narazie nigdzie się nie wybieram ....
    nik

13.01.2023 11:29

kiedys pracowałem chwile w tej firmie i jesli ktos jest ciekaw mojego zdania to moge powiedziec tylko tyle ze w tej firmie jest najniższy standard poszanowania pracownika z jakim sie w zyciu zetknalem
    Maciek

12.01.2023 10:21

Widzę, że jakoś sporo negatywów jest, ale mi się podoba, nie narzekam
    Szok

08.01.2023 22:25

Katastrofa co tutaj się dzieje... Nikomu nie życzę ani nie polecam pracy w tej firmie.
    Pan dodający opinie

05.10.2022 14:44

Płaca spoko, atmosfera mogłaby być lepsza, a no godne godziny pracy.
    ABCDEFGHIJK

22.12.2022 08:10

Nie wiem kim jesteś, ale Tobie oceniać czy to przez pracę, czy nie. Równie dobrze mógłby być to udar czy nowotwór. Takie gadanie serio jest żenujące. Są różni ludzie i różne historie, ale oczywiście NA PEWNO KTOŚ PODSTAWIONY MOŻE TO PISAĆ, NIE? Nie może się nikomu w Petralanie podobać? To, że Tobie się nie podobało, to nie znaczy, że innym również. Nie mierz ich swoją miarą ;)
    Daro

26.12.2022 12:58

Nie każdemu musi się wszystko podobać. Negatywne opinie świadczą o tym że nie jest tu wszystko idealnie, trzeba to przyjąć na klatę, a tu widzę wielkie oburzenie bo ktoś śmiał napisać negatywny komentarz...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PETRALANA?

Kontakt - PETRALANA S.A.

Mazowiecka 11 40-732 Bytom

Branża główna: Przemysł ciężki

akcent

14.11.2022 14:56

Nie ma to jak chcieć popsuć opinie firmie. Wstydzcie sie.
    Rekin

22.12.2022 22:44

Przecież każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania. Opinie zawsze będą i te złe i dobre.
    ZYX

25.12.2022 21:46

Robią szkodę bo wprowadzają w błąd przyszłych pracowników, a pisanie nieprawdy jest po prostu złe.
    Diamencik

24.12.2022 23:30

Nie polecam pracy w tej firmie.
    Mis :)

21.09.2016 19:27

Mam wyraźnie ze tylko kilka osób na tym forum wie cokolwiek o tej firmie , jej kierownictwie i atmosferze ale jeśli ktokolwiek chce przejść szkole życia, nauczyć sie jak przeżyć za minimalna kwotę , nauczyć sie kombinować i liza (usunięte przez administratora) to polecam wszystkim. Szkoda tylko mi tych osób które tam poznałem a które dla tej firmy odeszły z dużo lepszych firm a juz napewno z firm stabilnych, gdzie nie trzeba co miesiąc martwić sie o wypłatę i o to czy za miesiąc nadal będzie sie pracowało. Ale jak to juz ktoś napisał , budujcie , racjonalizujące , wypruwajcie sobie żyły a może będzie wam dane :) a jak nie będzie to trudno ;) pamiętajcie - za naukę ( a raczej za nauczkę) tez sie płaci :)
    Lolek

22.12.2022 22:57

Słuszne spostrzeżenie.

15.12.2022 14:35

Dostałem ofertę na produkcji, czy warto tam iść? Znajomy polecał, ale chce znać wasze opinie.

22.12.2022 08:32

Zaryzykuje, czyli zatrudnie się jako nowy pracownik. Co wam się wszystkim ubzdurało, że ktoś z biura to pisze? Czy według was nikt nie może się w tej firmie zatrudnić, bo wam jest tam źle albo było? Masakra, ludzie co z wami...

22.12.2022 22:33

Bo tak to wszystko wyglada jakby pisał ;)
    nowym na produkcji bede sobie

22.12.2022 09:28

Jak tam sytuacja? jest okej? od nowego roku zaczynam
    Vini

20.12.2022 13:09

Każdy z was ma jakąś wyrobioną opinię i każdy ma do niej prawo. Mam nadzieję.. ;) Jedni złą, drudzy pozytywnie, ale po co zaraz mówić, że ktoś z firmy pisze komentarze. To trochę takie nie na miejscu.
    janak

20.12.2022 14:04

Też tego nie rozumiem wgl. Ja tam pracowałem i może nie było idealnie, ale w jakiej firmie tak naprawdę jest?
    ABCDEFGHIJK

22.12.2022 09:04

Chyba trochę odklejkę, serio. Jak ktoś mówi, że było fajnie to było. Po co to podważasz? To, że Tobie było źle to nie znaczy, że każdy jest na Twoim miejscu. Zbastuj trochę.
    Anti

19.12.2022 15:12

Bardzo dobrze wspominam okres pracy w Petralanie w Bytomiu. Nigdy nie narzekałem na szefostwo i współpracowników.
    Utyk

20.12.2022 12:31

No i takie podejście mi się podoba ;)
    jupek

19.12.2022 12:52

Polecam każdemu tą pracę na początek i na ewentualne przejście.
    delfin

19.12.2022 14:08

Pracuje tam już dwa lata i nie narzekam. Z pieniędzmi nigdy się nie spóźnili i jestem dobrze traktowany. Wydaje mi się, że to wszystko zależy od podejścia pracowików.

28.07.2022 17:56

Porażka, jedna poważniejsza awaria i już redukcja etatów. Ludzi już przed awarią brakowało a oni teraz jeszcze zwalniają. Jak i tak mają problem z pozyskaniem nowych za tą śmieszną stawkę
    Ktosiek

15.12.2022 22:18

To jest to, zgadzam się w 100%. Porażka :/

19.12.2022 11:28

Hmm, ciekawa opinia. To trochę dziwne podejście, bo przecież awarie sie zdarzaja nawet dobrych maszyn. PS. jestem nadal kandydatem, ale zapominalm, ze trzeba to wybrac przy statusie :P
    antoni

15.12.2022 15:03

nie bywało znowu tak źle. było git
    rrrrrr

15.12.2022 15:32

zawsze traktowali mnie dobrze, zarobki byly zadowalajace, a atmosfera taka se. duzo do poprawy, ale na pierwsza prace polecam
    Teo

12.12.2022 11:39

Dla mnie ok
    YZ

26.11.2022 00:20

Praca do najlżejszych nie należy, warunki nie są zbyt dobre, a płaca bardzo niska. Zdecydowanie nie jest to praca na dłuższą metę.
    Weniek

28.11.2022 10:54

mnie tez sie tam dobrze pracuje, pensja jest ok.

05.12.2022 23:43

Nie trzeba być ekspertem, żeby dojść do takich wniosków. Wystarczy być pracownikiem ;)
    Produkcja

04.07.2019 11:29

Ktoś nagania tymi komentarzami. Przecież to zwykła reklama pisana przez jedną osobę na tyle mało inteligentną, że pisze wiele podobnych komentarzy jednego dnia. Praca ciężka w warunkach bardzo dużego zapylenia i wysokiej temperatury zwłaszcza latem zimą na hali jest jak na placu. Dział BHP tylko po to żeby urwać ci premię za nienoszenie czpki. Wypłata raczej na czas, wysokość zależy od premii a z tą różnie bywa.
    ???

28.11.2022 23:25

No coś w tym jest jak się dobrze poczyta te wszystkie komentarze to wygląda jakby pisała to jedna osoba.
    Zbychu

27.05.2019 22:18

Duży problem tej firmy to to, że często podejmowane są nieracjonalne decyzje o zwolnieniach lub nieprzedłużaniu umów. Jeśli ktoś zwalnia się, by pracować w Petralanie, musi się liczyć z takim ryzykiem, niezależnie od tego ile daje z siebie. Lecą wózkowi, operatorzy, mechanicy, pomocnicy piecowych. Poziom zarządzania pracownokami jest w tej firmie żenujący.
    Ktosiek Cosiek

28.11.2022 23:19

Zgadzam się, często wystawiane są ogłoszenia o pracę, duża rotacja pracowników.
    podziekowal

29.07.2016 20:32

poczytałem opinie, zobaczyłem składowiska nie sprzedającego się towaru wystającego po za ogrodzenie na przeciwko mc i zapomniałem o ofertach z petralanay bo szkoda tracić czas i psuć sobie cv :)
    @petralana

30.11.2016 10:03

Przecież wełna będzie pylić po całej okolicy a wdychanie jej jest mega zagrożeniem dla zdrowia a nawet życia ludzi.

28.11.2022 23:15

Zgadzam się, szkoda czasu.
    Zwierz

28.11.2022 23:10

Praca taka sobie, płaca niska jak na dzisiejsze czasy.
    Negatw

28.11.2022 23:07

Rewelacji nie ma, płaca kiepska, zdecydowanie praca na chwilę.
    Mambro

28.11.2022 13:58

Zmiany są dobre, a ja zmieniłem swoją niefajną pracę na pracę w petralanie i poki co jestem zadowolony.
    yhym

28.11.2022 15:08

witam cie na pokladzie drogi kolego nieznajomy. niech ci sie pracuje zacnie
    Pieron

28.11.2022 13:11

Bywało lepiej, ale nie ma też najgorzej.
    Fran

28.11.2022 12:03

Jasny gwint, ale opinie. Widzę, że są one grubo podzielone. Pracowałem tam kilka lat i było okej. Więc nie wiem o co poniektórym chodzi.

Zostaw merytoryczną opinię o PETRALANA S.A.