PETRALANA S.A.
2 190 6 1

Opinie o PETRALANA S.A.

Pih

Praca w Petralanie - wypłata na czas a można się zdziwić w ilu firmach dostaje sie z opoznieniami. W Bytomiu jak w bytomiu ciezko o robote szczegolnie na bobku :D

Aśka
@Pih 11.01.2019 12:43

a umowę o pracę dają? to istotne!

Hyster w gazie
@Aśka 15.01.2019 18:42

każdy ma umowę o pracę

Solidarni
Zweryfikowany użytkownik

Wszystkie firmy poszkodowane przez portal gowork zachęcamy do dołączenia się do pozwu grupowego przed Sądem . Wszystkich zainteresowanych z całej polski zachęcamy do kontaktu na nieprawdziwe12[małpa]gmail.com .Jedynie ruch solidarny położy kres tym kłamstwom i kalumniom Piszcie będziemy się wspólnie bronić

Remko

Witam, a jak wyglada dzial utrzymania ruchu w firmie? Bo mysle, zeby zlozyc papiery. Chodzi o stanowisko elektryka.

Anna
@Remko 05.01.2019 21:52

Na razie jeszcze nikt nie odpowiedział Ci na zadane pytanie o pracę w firmie PETRALANA, ale trzymam kciuki, aby to jeszcze uległo zmianie! Widzę, że interesuje Cię podjęcie zatrudnienia w tym miejscu - jakie czynniki sprawiają, że bierzesz tego pracodawcę pod uwagę przy szukaniu pracy?

Szukasz pracy?

bezrobotna

Chamski dział HR zachowujący się jakby robili wielką łaskę że prowadzą rekrutacje. Jak dzwoniłam z pytaniem co z moim CV czy dostane prace to pani mi kazała napisać mejla, a jak dopytałam ile czasu będę czekać na odpowiedź to odwarkła że "pani chce już odpowiedź a jeszcze mejla nie wysłała". Napisałam mejla na którym nawet ponownie załaczyłam CV ale żadnej odpowiedzi nigdy nie dostałam.

pracujący
@bezrobotna 22.12.2018 21:51

Chyba ktoś nie dostał pracy i szuka winnych. Dla mnie najlepsza część firmy, sympatyczne dziewczy zadbały że się nie błąkałem po fabryce.

Dawid

Hahah Pozdrowienia dla pracowników poswiecajocych swieta dla welny????????

ivan

same obcokrajowcy nie polecam

piekarmen

A jak wygląda praca na Kontroli Jakości? Jakie są warunki? Też obowiązują 4 zmiany? Pozdrawiam.

Hyster w gazie
@piekarmen 11.12.2018 18:04

fajne laski poprzyjmowali więc i praca będzie miła, na pewno pracują w systemie 4 brygadowym 3 zmianowym cały rok jak idzie produkcja .

Nick

Super firma. Polecam. Powinniście się od nich uczyc. Moje sugestie dla PETRALANA S.A.: Powinni zlikwidować gowork - pasożyt, kłamcogenne medium internetowe. Lubię atmosferę w PETRALANA S.A. za: Że ma w życi gowork

Anna
@Nick 20.10.2018 01:00

@Nick, nie bardzo rozumiem wydźwięk Twojego komentarza. Przecież piszemy tutaj o pracy w PETRALANA - co ma do tego GoWork.pl? Dlaczego zarzucasz nam, że jesteśmy "kłamcogennym medium"? Rzucanie takich określeń bez pokrycia nie powinno mieć miejsca.

Szukajaca pracy

Czy bez jakiegokolwiek doświadczenia przyjmują ludzi w wieku powyżej 40 lat chodzi mi o kobiety

AssYY
@Szukajaca pracy 11.10.2018 21:48

przyjmą idz i zapytaj wszystkich teraz przyjmuja

Anna
@AssYY 13.10.2018 20:49

@AssYY, czym spowodowane są takie duże przyjęcia, o których piszesz? Czy w firmie jest duża rotacja ludzi czy też po prostu dynamicznie się rozrasta i potrzebuje wielu nowych pracowników? Jeśli pracujesz obecnie w PETRALANA, to napisz proszę, kilka słów swojej opinii o tym pracodawcy.

Anna

@amortyzator, rozumiem, że chciałeś zapytać o poziom wynagrodzenia w firmie PETRALANA. Takie sprawy jak wysokość zarobków często są objęte tajemnicą handlową, ale może jednak ktoś zechce Ci odpowiedzieć. Wysyłałeś już swoje CV do pracy w PETRALANA czy na razie się rozglądasz?

amortyzator

wyciagne na produkcji 3000 na reke bo mam teraz 2800

Anna

@wysokisklad, może warto więc skonfrontować swoje oczekiwania z wymaganiami firmy na rozmowie. Daj znać, czy zdecydujesz się aplikować do pracy w PETRALANA. @Hyster w gazie, po Twojej wypowiedzi wywnioskować można, że pracujesz w tej firmie. Jak oceniasz tego pracodawcę? Jestem ciekawa też, czy jest jakiś socjal dla pracowników w firmie.

wysokisklad

jestem ciekaw czy warto w ogole sie interesowac ta firma, wynagrodzenie to wstep abym sie zdecydowal wyslac cv, firma musi spelnic jescze wiele innych czynnikow

Hyster w gazie
@wysokisklad 16.09.2018 17:24

szczerze to takich kozaków przerabialiśmy tutaj kilku asy magazynów a na petralanie mało się nie pozabijali z premiami kasa jest , ale trzeba mieć jaja żeby tu pracować i każdy kto jeździ widlakiem u nas dłużej wie o co mi chodzi , no i nie szukają na magazyn a na produkcje co najwyżej .

Anna

@wysokisklad, widzę, że jesteś zainteresowany podjęciem pracy w PETRALANA. Wysyłałeś już swoje CV? Myślę, że zawsze warto spróbować! Warto też mieć na uwadze, że wynagrodzenie często ustalane jest indywidualnie z pracownikiem i zależy od wielu czynników, chociażby takich jak dotychczasowe doświadczenie czy kompetencje.

wysokisklad

czy na magazynie wyciągnę na reke 3500? teraz mam 3100 ale to malo dajcie znac to moze zloze papiery

Anna

@Stars, rozumiem, że piszesz z perspektywy byłego pracownika PETRALANA. Jak najbardziej rozumiem, że można mieć negatywną opinię o pracy w danym miejscu, ale proszę o wyrażanie jej w sposób merytoryczny i kulturalny przede wszystkim. Długo pracowałeś w tej firmie? Może od Twojego odejścia z niej zaszły tam jakieś istotne zmiany? Może ktoś z użytkowników forum ma jakieś informacje na ten temat?

Stars

Firma. Pożal się Boże. NIE POLECAM. szatnia (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Brygadzisci ok. Oprócz jednego z brygady 4 ;) kierownictwo wyżej ????. Każdego z góry traktują. Miałem 3dniowe L4 na 2 miesiące. I dowiedziałem się że nie przedłużona odpowiedź za całokształt. I to jak to mówią człowiek wykształcony używa takich słów nie potrafiac nic wytłumaczyć. Wózkowi muszą podpisywać klauzulę że zarabiają o wiele więcej niż produkcja,a tak naprawdę nic się nie narobia. Pracowałem tam też w tamtym roku. Więc wiem jaka prawda. Ciuchy robocze to przy dobrych wiatrach po miesiącu się otrzyma. A najlepsze to że awaria maszyny masz sprzątać.

Anna

@polak ale nie ten ..., długo już pracujesz w PETRALANA? Jakie Twoim zdaniem mogłyby zajść pozytywne zmiany w firmie? Masz jakiś pomysł? Zachęcam do rozbudowania swojej opinii na temat pracy w tym miejscu. Czy ktoś z Was podjął niedawno pracę w tej firmie? Jak oceniacie oferowane przez pracodawcę warunki?

polak ale nie ten idiota

beznadziejne warunki pracy.bhp żałosne.dużo obcokrajowców. jak to możliwe że Ukraińcy zarządzają Polakami.po z tym mało profesjonalne podejście pracowników do wykonywania pracy czy to na produkcji jak i na UR.

Anna

@bobrek, jeśli jakieś opinie zostały usunięte z forum, to zrobił to, po pierwsze, administrator forum, a nie osoby związane z firmą, a po drugie, zostały usunięte tylko i wyłącznie dlatego, iż została stwierdzona ich rażąca niezgodność z regulaminem. Zachęcam do zapoznania się: https://www.gowork.pl/regulamin @NIkByt, planujesz związać się na dłużej z tą firmą? Czy mógłbyś jeszcze dopowiedzieć, czy pracownikom tej firmy przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne?

NIkByt

Pracuję w tej firmie od roku na linii, praca bardzo fajna z fajnymi ludzmi, na pewno nie ma jakiegoś parcia u kierowników i robienia ponad możliwości. Podobnie jest na UR i ktoś kto pisze ze jest to robota beznadziejna najwidoczniej do tej roboty się nie nadaje, ja jestem zadowolony, umow jest i ustalone pieniądze na koncie o czasie.

Kinia

Może firma nie jest idealna ale czy takie w ogóle są?

trybun

nie polecam pracy na UR beznadzieja

Waldi

Podpowiedzcie na jaką można liczyć na poczatku?

Tomasz

Czy tak dobrze pracuje się, że nie piszecie?

bobrek
@Tomasz 20.05.2018 16:42

nie - usuwają wszystkie krytyczne opinie:D

Anna

Czy ktoś z użytkowników może powiedzieć coś na temat warunków pracy w PETRALANA? Ktoś aplikował tam w ostatnim czasie? @Tomasz, czy możesz wypowiedzieć się na temat atmosfery w PETRALANA? @TomTop, może zechcesz nam opowiedzieć o przebiegu procesu rekrutacji w firmie PETRALANA? Jeśli oczywiście dysponujesz takimi informacjami. @O..k..o, czy skorzystałeś z którejś z ofert prezentowanych na stronie firmy? A może już jesteś pracownikiem PETRALANA?

Luidzi

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

O..k..o
@Luidzi 24.04.2018 22:42

na stronie w zakładce kariera są aktualne rekrutacje

TomTop
@Luidzi 24.04.2018 22:42

tak, wszystkie informacje o aktualnie poszukiwanych ludziach, znajdziesz na ich stronie.

produkcja

a ja podam i co mi zrobisz, zakazy dotyczące niejawności wynagrodzenia dyskryminują pracowników i powinny być jawne - doczytaj i doszkól się. Zarabiam 2600 zł netto

Igor

Wysokość wynagrodzenia to temat indywidualny i na forum nikt nie może podać.

MarcinB

Pracuje w tej firmie i mam nadzieję, że to się nie zmieni, pensja jest wypłacana regularnie, mam podpisną umowę o pracę od samego początku, teraz na czas nieokreślony. Praca nie jest taka ciężka jak na początku wszyscy mówili. jest duża rotacja ale głłównie na najniższych stanowiskach. jeśli się wywiązujesz tutaj ze swoich obowiazków i masz potencjał to awansujesz, nawet dość szybko, a z każdym awnasem masz tez zaproponowane lepsze warunki. Ciągle dział HR szuka pracowników -teraz także wózkowych z doświadczeniem na kolejna zmianę.

Maksymilian
@MarcinB 27.02.2018 16:26

Ile oferują operatorowi wózka widłowego?Posiadam usprawnienia na każdy rodzaj wózka (I,II,III WJO)wraz z kilkunastoletnim doświadczeniem co jak łatwo się domyślić żaden wózek nie stanowi dla mnie problemu. Moją skromną osobę wyceniam na min.20zlnetto/godz. Jest sens abym aplikowal?

Maksymilian
@MarcinB 27.02.2018 16:26

O jakich warunkach finasowych mowa na stanowisko operatora wózka widłowego? Posiadam uprawnienia.(I,II, III WJO) na każdy rodzaj wózka widłowego z kilkunasto letnim doświadczeniem co jak łatwo się domyślić żaden wózek widłowy nie stanowi dla mnie problemu. Moją skromną osobe wyceniam na min.20zł netto/godz.więc czy jest sens aplikowa

Zostaw opinię o PETRALANA S.A. - Bytom

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PETRALANA S.A.