PETRALANA S.A.
2 190 6 1

Opinie o PETRALANA S.A.

Nick

Super firma. Polecam. Powinniście się od nich uczyc. Moje sugestie dla PETRALANA S.A.: Powinni zlikwidować gowork - pasożyt, kłamcogenne medium internetowe. Lubię atmosferę w PETRALANA S.A. za: Że ma w życi gowork

Anna
@Nick 20.10.2018 01:00

@Nick, nie bardzo rozumiem wydźwięk Twojego komentarza. Przecież piszemy tutaj o pracy w PETRALANA - co ma do tego GoWork.pl? Dlaczego zarzucasz nam, że jesteśmy "kłamcogennym medium"? Rzucanie takich określeń bez pokrycia nie powinno mieć miejsca.

Szukajaca pracy

Czy bez jakiegokolwiek doświadczenia przyjmują ludzi w wieku powyżej 40 lat chodzi mi o kobiety

AssYY
@Szukajaca pracy 11.10.2018 21:48

przyjmą idz i zapytaj wszystkich teraz przyjmuja

Anna
@AssYY 13.10.2018 20:49

@AssYY, czym spowodowane są takie duże przyjęcia, o których piszesz? Czy w firmie jest duża rotacja ludzi czy też po prostu dynamicznie się rozrasta i potrzebuje wielu nowych pracowników? Jeśli pracujesz obecnie w PETRALANA, to napisz proszę, kilka słów swojej opinii o tym pracodawcy.

Anna

@amortyzator, rozumiem, że chciałeś zapytać o poziom wynagrodzenia w firmie PETRALANA. Takie sprawy jak wysokość zarobków często są objęte tajemnicą handlową, ale może jednak ktoś zechce Ci odpowiedzieć. Wysyłałeś już swoje CV do pracy w PETRALANA czy na razie się rozglądasz?

amortyzator

wyciagne na produkcji 3000 na reke bo mam teraz 2800

Anna

@wysokisklad, może warto więc skonfrontować swoje oczekiwania z wymaganiami firmy na rozmowie. Daj znać, czy zdecydujesz się aplikować do pracy w PETRALANA. @Hyster w gazie, po Twojej wypowiedzi wywnioskować można, że pracujesz w tej firmie. Jak oceniasz tego pracodawcę? Jestem ciekawa też, czy jest jakiś socjal dla pracowników w firmie.

wysokisklad

jestem ciekaw czy warto w ogole sie interesowac ta firma, wynagrodzenie to wstep abym sie zdecydowal wyslac cv, firma musi spelnic jescze wiele innych czynnikow

Hyster w gazie
@wysokisklad 16.09.2018 17:24

szczerze to takich kozaków przerabialiśmy tutaj kilku asy magazynów a na petralanie mało się nie pozabijali z premiami kasa jest , ale trzeba mieć jaja żeby tu pracować i każdy kto jeździ widlakiem u nas dłużej wie o co mi chodzi , no i nie szukają na magazyn a na produkcje co najwyżej .

Anna

@wysokisklad, widzę, że jesteś zainteresowany podjęciem pracy w PETRALANA. Wysyłałeś już swoje CV? Myślę, że zawsze warto spróbować! Warto też mieć na uwadze, że wynagrodzenie często ustalane jest indywidualnie z pracownikiem i zależy od wielu czynników, chociażby takich jak dotychczasowe doświadczenie czy kompetencje.

wysokisklad

czy na magazynie wyciągnę na reke 3500? teraz mam 3100 ale to malo dajcie znac to moze zloze papiery

Anna

@Stars, rozumiem, że piszesz z perspektywy byłego pracownika PETRALANA. Jak najbardziej rozumiem, że można mieć negatywną opinię o pracy w danym miejscu, ale proszę o wyrażanie jej w sposób merytoryczny i kulturalny przede wszystkim. Długo pracowałeś w tej firmie? Może od Twojego odejścia z niej zaszły tam jakieś istotne zmiany? Może ktoś z użytkowników forum ma jakieś informacje na ten temat?

Stars

Firma. Pożal się Boże. NIE POLECAM. szatnia (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Brygadzisci ok. Oprócz jednego z brygady 4 ;) kierownictwo wyżej ????. Każdego z góry traktują. Miałem 3dniowe L4 na 2 miesiące. I dowiedziałem się że nie przedłużona odpowiedź za całokształt. I to jak to mówią człowiek wykształcony używa takich słów nie potrafiac nic wytłumaczyć. Wózkowi muszą podpisywać klauzulę że zarabiają o wiele więcej niż produkcja,a tak naprawdę nic się nie narobia. Pracowałem tam też w tamtym roku. Więc wiem jaka prawda. Ciuchy robocze to przy dobrych wiatrach po miesiącu się otrzyma. A najlepsze to że awaria maszyny masz sprzątać.

Anna

@polak ale nie ten ..., długo już pracujesz w PETRALANA? Jakie Twoim zdaniem mogłyby zajść pozytywne zmiany w firmie? Masz jakiś pomysł? Zachęcam do rozbudowania swojej opinii na temat pracy w tym miejscu. Czy ktoś z Was podjął niedawno pracę w tej firmie? Jak oceniacie oferowane przez pracodawcę warunki?

polak ale nie ten idiota

beznadziejne warunki pracy.bhp żałosne.dużo obcokrajowców. jak to możliwe że Ukraińcy zarządzają Polakami.po z tym mało profesjonalne podejście pracowników do wykonywania pracy czy to na produkcji jak i na UR.

Anna

@bobrek, jeśli jakieś opinie zostały usunięte z forum, to zrobił to, po pierwsze, administrator forum, a nie osoby związane z firmą, a po drugie, zostały usunięte tylko i wyłącznie dlatego, iż została stwierdzona ich rażąca niezgodność z regulaminem. Zachęcam do zapoznania się: https://www.gowork.pl/regulamin @NIkByt, planujesz związać się na dłużej z tą firmą? Czy mógłbyś jeszcze dopowiedzieć, czy pracownikom tej firmy przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne?

NIkByt

Pracuję w tej firmie od roku na linii, praca bardzo fajna z fajnymi ludzmi, na pewno nie ma jakiegoś parcia u kierowników i robienia ponad możliwości. Podobnie jest na UR i ktoś kto pisze ze jest to robota beznadziejna najwidoczniej do tej roboty się nie nadaje, ja jestem zadowolony, umow jest i ustalone pieniądze na koncie o czasie.

Kinia

Może firma nie jest idealna ale czy takie w ogóle są?

trybun

nie polecam pracy na UR beznadzieja

Waldi

Podpowiedzcie na jaką można liczyć na poczatku?

Tomasz

Czy tak dobrze pracuje się, że nie piszecie?

bobrek
@Tomasz 20.05.2018 16:42

nie - usuwają wszystkie krytyczne opinie:D

Anna

Czy ktoś z użytkowników może powiedzieć coś na temat warunków pracy w PETRALANA? Ktoś aplikował tam w ostatnim czasie? @Tomasz, czy możesz wypowiedzieć się na temat atmosfery w PETRALANA? @TomTop, może zechcesz nam opowiedzieć o przebiegu procesu rekrutacji w firmie PETRALANA? Jeśli oczywiście dysponujesz takimi informacjami. @O..k..o, czy skorzystałeś z którejś z ofert prezentowanych na stronie firmy? A może już jesteś pracownikiem PETRALANA?

Luidzi

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

O..k..o
@Luidzi 24.04.2018 22:42

na stronie w zakładce kariera są aktualne rekrutacje

TomTop
@Luidzi 24.04.2018 22:42

tak, wszystkie informacje o aktualnie poszukiwanych ludziach, znajdziesz na ich stronie.

produkcja

a ja podam i co mi zrobisz, zakazy dotyczące niejawności wynagrodzenia dyskryminują pracowników i powinny być jawne - doczytaj i doszkól się. Zarabiam 2600 zł netto

Igor

Wysokość wynagrodzenia to temat indywidualny i na forum nikt nie może podać.

MarcinB

Pracuje w tej firmie i mam nadzieję, że to się nie zmieni, pensja jest wypłacana regularnie, mam podpisną umowę o pracę od samego początku, teraz na czas nieokreślony. Praca nie jest taka ciężka jak na początku wszyscy mówili. jest duża rotacja ale głłównie na najniższych stanowiskach. jeśli się wywiązujesz tutaj ze swoich obowiazków i masz potencjał to awansujesz, nawet dość szybko, a z każdym awnasem masz tez zaproponowane lepsze warunki. Ciągle dział HR szuka pracowników -teraz także wózkowych z doświadczeniem na kolejna zmianę.

Maksymilian
@MarcinB 27.02.2018 16:26

Ile oferują operatorowi wózka widłowego?Posiadam usprawnienia na każdy rodzaj wózka (I,II,III WJO)wraz z kilkunastoletnim doświadczeniem co jak łatwo się domyślić żaden wózek nie stanowi dla mnie problemu. Moją skromną osobę wyceniam na min.20zlnetto/godz. Jest sens abym aplikowal?

Maksymilian
@MarcinB 27.02.2018 16:26

O jakich warunkach finasowych mowa na stanowisko operatora wózka widłowego? Posiadam uprawnienia.(I,II, III WJO) na każdy rodzaj wózka widłowego z kilkunasto letnim doświadczeniem co jak łatwo się domyślić żaden wózek widłowy nie stanowi dla mnie problemu. Moją skromną osobe wyceniam na min.20zł netto/godz.więc czy jest sens aplikowa

Zenek

Jak ktoś chce pracować to nawet gorsza praca nie jest zła. Ale niestety nie wszyscy idą do pracy żeby pracować!!!

TadeRak
@Zenek 21.01.2018 10:25

fajna atmosfera, z kadra można się dogadać, praca na 4 zmiany, jak chcesz pracować to będziesz zadowolony, te komentarze pisza ci którzy mają dwie lewe ręce do pracy i za wszystkie problemy obwiniają mistrzów. Linia jest zautomatyzowana, można sobie prace poukładać, Firma jest nowa na rynku masz pracę w oparciu o umowę -ja polecam bo szukają na linię.

Jarek
@TadeRak 23.01.2018 09:50

Na cztery zmiany? To wy tam pracujecie 6 godzin?

kolega oczka
@Jarek 21.02.2018 16:17

4 zmianowa czyli 3 zmiany pracują 8h/24 a jedna odpoczywa tzn pracujesz 4 dni na rano 6 14 potem 14 22 potem 22 6 rano i w między czasie wolne

Karl

Zgadzam sie praca fajna ale na początek mogli by dawać więcej, nie wiem na co czekają az ludzie zaczną odchodzic? Pieniądze przynajmniej są co miesiąc bez opóźnień na koncie. Zatrudniają na umowe i to tez jest plus. Jak nie robisz numerów to masz gwarancje pracy -spoko

Stach

witam, chciałem napisac ze firma fajna a szczgólnie ludzie, gdyby pominąc karierowiczów co jezdzą na cudzych plecach -tych to nie pozdrawiam! Moje zdanie jejst takie ze lepiej pracowac tutuaj w polskiej firmie ktora sie rozwija i widac zmiany, niz po jakiś agencjach pracy!

TomcioTom

Szybka i konkretna informacja o przebiegu rekrutacji -pozdrawiam dział HR.

Luki

Jak wygląda praca na produkcji warto iść na rozmowę

Jarek kaczka

(usunięte przez administratora) kiła i mogiła nie polecam Produkcja praca masakra DUR tego działu tam nie ma kilku niby fachowców od gazowych dzwonków. Kadra śmiech na sali. Po z tym pełno przychodów.

panatoni

pracowałem na petrabałaganie - masakra płacą ale nie polecam nie ma normalnych ludzi,jakieś niedorozwoje z isovera + obcokrajowcy

Bobrek
@panatoni 10.01.2018 16:34

A opinie są że firma się rozwija

Nikt ważny
@Bobrek 11.01.2018 12:38

Bo firma się rozwija, polska firma i miejsca pracy w Bytomiu -super, tak trzymać! Pamietam jak po tym terenie jeździły wózki do biedaszybów i węgla kradzionego ze składów, przygnębiający obraz zdewastowanego poprzemysłowego terenu (kiedyś tu była huta) -teraz stoi ladny budynek i potężna hala produkcyjna bez względu na to co piszą frustraci, którym nie chce się robić.

pantalon
@panatoni 10.01.2018 16:34

Bo firma się rozwija, polska firma i miejsca pracy w Bytomiu -super, tak trzymać! Pamietam jak po tym terenie jeździły wózki do biedaszybów i węgla kradzionego ze składów, przygnębiający obraz zdewastowanego poprzemysłowego terenu (kiedyś tu była huta) -teraz stoi ladny budynek i potężna hala produkcyjna - zmienia się Bytom, bez względu na to co piszą frustraci, którym nie chce się robić.

Zostaw opinię o PETRALANA S.A. - Bytom

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PETRALANA S.A.