MOMOX

3.8/5

• Kim jesteśmy
  • Zrównoważony rozwój – wspólnie dbamy o środowisko.
  • Oddział w Polsce
  • Zespół
  • Kogo szukamy?

Kim jesteśmy

Zrównoważony rozwój – wspólnie dbamy o środowisko.

Oddział w Polsce

• Warzymice
  • Bezrzecze
  • Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Stobno - MOMOX Polska Sp. z o. o.

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o MOMOX

Opinie o MOMOX Szczecin

Nie przegap nowości o MOMOX!

Logic

12.03.2022 14:18

Chyba coś tutaj jest nie halo. Wyjazd do Lipska ze Stobna odwołali, podobno bo mamy dużo pracy.. po czym w czwartek i piątek zostajemy wypuszczani do domu z powodu braku tego towaru??? Po chwili przyjeżdża pack to stock,czyli proces z 7R na którym ludzie jezdza juz dłuższy czas do Lipska ponieważ podobno tam nie ma towaru. Wiec Stobno nie jedzie do Lipska i robi towar z 7R a oni jezdza do Lipska. Pozdro
    XD

15.03.2022 11:45

Hoho, jaki mądrala! Faktycznie wożenie ciuchow na Stobno i mediów na 7R ma ogromny sens!
    GHz

24.03.2022 09:34

Z P2S z 7R raczej nikogo nie puścili do Lipska, pojechały dziewczyny z innych procesów. P2S jest zawalony towarem dlatego Wy dostaliście żeby wspomóc. Na 7R tez jest mało.towaru i tak będzie do końca marca podobno.
    Pączek

14.03.2022 16:01

Firma wiecznie robi pracowników w ciula... Szkoda tylko że nie potrafią dotrzymać słowa skoro zbierali ludzi na Lipsk to powinni się tego trzymać i wyjazd powinien się odbyć... Firma logistyczna a brak jakiejkolwiek logistyki w tej firmie co za tym idzie totalne (usunięte przez administratora)
    G

12.02.2022 09:02

Hmmmmm.... Wygląda na to, że na stobnie shift1 będzie potrzebny koordynator, ciekawe kto się zgłosi, ilu będzie chętnych. Swoją drogą ciekawe kogo ludzie by chcieli ( bo uważają za kompetentną osobę), a na kogo postawią TL oraz hr zakładając, że będzie konkurs.
    Zbyniu

14.02.2022 08:01

Nie ma co się napalać bo nie będzie nowej rekrutacji podobno

14.03.2022 14:41

A kto odszedł z koordynatorów?
    Zadowolony

10.03.2022 20:05

Wpis nr 2000 . Miłego dnia życzę. Bądźcie mili dla wszystkich!!!
    newcheck

11.03.2022 10:45

z tej okazji 2000zł dla pracowników:) ale nie dla pracowników z Polski
    Damian

28.02.2022 20:06

Następna stacja (usunięte przez administratora).Co tam,jak tam fajnie się pracuje z ochroną na plecach XD.Powiem tylko jedno ciesze się,że nie przedłużyli mi umowy.
    Prasa pełna

01.03.2022 08:07

Wychodzi na to że firma nam nie ufa
    Słoneczko

10.02.2022 18:02

A ja powiem tylko tyle, że jako były pracownik uwielbiam czytać tą patologię do popcornu. Co za satysfakcja, gdy po rezygnacji zamiast się poprawić, robi się tam jeszcze większe (usunięte przez administratora) a osoby które tam ciągle pracują topią się w tym po same uszy zamiast nabrać do siebie szacunku i znaleźć normalną robotę. Ha ha
    Tamten

11.02.2022 23:05

Jasnowidz jest wśród nas...
    Sramten

13.02.2022 18:25

Prawda w oczy kole :D
    Plastikowykubek

06.02.2022 17:12

Ciekawe czemu tak mało towaru na mediach ? Po co te media na 7r ?
    Julia

02.02.2022 19:24

Momox Szczecin firma marzeń. Wyplaty i stawki sa ok.Za ciężką pracę. Pracujesz 8 godz przed komputerem a masz jako 4 .Zeby nie miec przerwy dodatkowej.Na chali powinno byc minimum 18 st zima jest 12 a latem 40.Niemiecki raj "cichaj i (usunięte przez administratora) %kadry pracowniczej to kobiety , niestety jak sie zachoruje na nowotwór kobiecych spraw jest sie wyrzucany jak stara szmata.Niepotrzebny wybrakowany towar.Niemiecka firma w Niemczech nie mogłaby sobie pozwolić na tak nie ludzkie zachowanie.Ale u nas kobieta bez macicy to juz nie pracownik. Kobieta ktora była na zwolnieniu lekarskim to juz nie pracownik.Nadaje się do smietnika.Wstyd MomoxPolska#.Wspolczesne Auschwitz. Jestes chora to (usunięte przez administratora) póki na ryj nie padniesz. Widocznie ukrainskie dziołchy zdrowsze są Bo Polski pracownik śmierdzi firmie.Pierdolony PolskiŁad .Nie dla nas Polaków a dla zagranicznych firm zatrudniających ukrainskie kobiety.Ale o tym wszędzie cisza.Polskie kobiety straciły szacunek ale to my rodzimy i wychowujemy przyszłych Polaków....A później jestesmy zwalniane.

04.02.2022 21:34

Troszkę empatii by ci nie zaszkodziło w obecnej sytuacji, po co ten komentarz.? P. S. Życzę powrotu do zdrowia...
    !!!

06.02.2022 09:38

Proszę popracować nad ortografią zanim się zaczniesz udzielać na tego typu portalach. Taka sama pustka w głowie co w pisowni widzę skoro tego typu komentarze (chamskie z brakiem empatii) wrzucasz.
    Reziw

03.02.2022 10:41

Stobno shift 1 Wczorajsza sytuacja przerosła TL tak zwane przedłużenia pracy wyznaczają pewna ilość osób na reziw żeby później przyjść pod koniec pracy i Ciebie tam wysłać żeby zapierniczac skończyć towar i nie usłyszeć nawet dziękuję ciągle chodzenie za plecami przez TL czepianie się nie masz chwili żeby nawet odsapnac bo towar musi być skończony pójdziesz nalać sobie wody to BikMak leci za Tobą Ciekawe czy do toalety też za Tobą pójdzie ?
    Reziw

05.02.2022 01:12

Dla mnie to nie problem czy reziw czy jump daję z siebie wszystko jestem pracowity zrobię swoją robotę pogadam sobie z chekerkami ale pilnuje swojej roboty ja pracuje na reziw od ponad roku chętnie pójdę na jumpa popracować zgadzam się nikt mi nie podziękuje robię 7h na jumpie słyszę od kordynatora jest misja na reziw zgadzam się i też nic najważniejsze skończyć towar i siema Jedni (usunięte przez administratora) drudzy się (usunięte przez administratora)a pieniądze takie same
    On@2

06.02.2022 09:29

To prawda. PANOWIE zamiast brać się do roboty, przez osiem godzin to z jednej to z drugiej strony podchodzili do koleżanki i urządzali sobie romanse. Od czasu do czasu przechadzajac się po hali z udawanym wysiłkiem rozerwali kartony czy opróżnili kisty. Takich to nikt nie widzi i jest ok a ci co tak na prawdę (usunięte przez administratora) są nie doceniani, a mowa o kolegach którzy sami wyskakują z pomoca a pot leję się im z czoła, ponieważ odwalają robotę za tych co przyszli pogadać czy poukrywać się za kartonami.

02.02.2022 15:38

Ciekawe kiedy powiedzą o likwidacji Stobna ?
    Mateussz

03.02.2022 23:51

A czy również rozniosła się już plotka, że nie wszyscy znajdą zatrudnienie w centrum?

04.02.2022 10:58

Nie wszyscy bo część się zwolni np.ludzie że Stobna Gumieniec. Po drugie firma ma się rozwijać a nie zwalniać ludzi .
    Jumper Lubeckiego

08.01.2022 20:21

Uwazajcie wszyscy na Mateusza. Nic nie robi tylko chodzi po ludziach zbiera informację i roznosi plotki. Przez niego są same roznoszone plotki oraz nie prawdziwe informację. Nie ma własnego życia i żywi się tylko plotkami i podsłuchiwaniem "kto,co" obrabia (usunięte przez administratora) każdemu. Uważajcie na niego . Pozdrawiam
    Jumper

18.01.2022 09:07

To jest pisanie prawdy a nie nienawiści . Jak nie umiesz odróżniać prawdy od nienawiści to się nie wypowiadaj .
    Jumper

03.02.2022 07:55

Teraz pojechał do Niemiec siać plotki i ferment . W Szczecinie już każdego obgadał teraz czas na Niemcy . Uważajcie na niego ,bo to niezły plociuch i nie rób
    26cm

03.02.2022 01:16

Obecnie na stobnie shift 1 jest chyba najgorszy zespół TL jaki mógłby być, nie ogarniają co się tak naprawdę dzieje na hali a jedyne co potrafią to czepianie się o byle co i szpiegowanie za plecami zarazem pokazując że nie warto się starać bo słowa uznania za dobrą pracę od nich nie usłyszysz, usiądziesz na chwilę to od razu się przyczepią mimo że masz normę bądź wszystko zrobione (Jump), sami znikają co chwilę na kawkę a najbardziej to chyba tzw. TL BigMac
    mama adisona

21.01.2022 13:42

Zakaz wnoszenia czegokolwiek na hale, przezroczyste saszetki również zabronione. Fajnie, ze pracodawca widzi w nas potencjalnych złodziei:) zwłaszcza po akcji gdzie włamali się do szafek jest to śmiechu warte..
    twuj luj

01.02.2022 14:13

chyba nie trudno sie domyślić ze miałem na myśli wynagrodzenie
    Taki

01.02.2022 18:08

Entschuldigung, ale trudno było się domyśleć co autor miał na myśli.
    Hahahaha

25.01.2022 19:44

To co się dzieje teraz odnośnie pensji trenerów jest po prostu jednym wielkim napluciem w twarz od dyrekcji, w szczególności do trenerów którzy znają dużo procesów, do trenerów którzy bez żadnych pytań idą na inną zmianę dla wsparcia innych zmian, do trenerów którzy pracują ponad 3 lata i nadal to robią, do trenerów którzy gotowi są do jakiej kolwiek pracy. Praca teraźniejszych trenerów teraz jest nie oceniana w ogóle, ponieważ jest śmieszna różnica między pracownikiem Brandcheka a trenerem w 1,5 zł, a praca i odpowiedzialność absolutnie inna. Również naplucie w twarz koordynatorów - ich praca jest troszeczkę cenniejsza niż praca Brandcheka. Dzięki managerom Momox, motywujcie do szukania nowej pracy.
    Komar

26.01.2022 12:09

Również naplucie w twarz koordynatorów - ich praca jest cenniejsza niż praca TL
    Ktoś

30.01.2022 23:35

Praca każdego w tej firmie jest ważna, ale nie porównujmy pracy koordynatora jednego z shiftów, który nawet nie ma pojęcia co się dzieje pod względem logistycznym na brandchecku a jumperów muszą szkolić i pilnować na każdym kroku trenerki. Druga sprawa, jest ogromna różnica w wiedzy jakie musi posiadać pracownik/trener Branda a przykladowo wkładaniem łaszków do woreczka czy cykaniem zdjęć. Kolejny proces, który zasługuje na uznanie zaraz po Brandach to Returny, bo PRACOWNICY na tym procesie mają naprawdę ogrom pracy i "starsi" pracownicy stażem mają bardzo dużą wiedzę.
    Stobno Shift 1

16.01.2022 19:40

Oj bardzo nie podoba mi się tym bardziej teraz gdy mamy wśród TL dwie kobiety…to, że faworyzowani są na tej zmianie mężczyźni. Oni moga trochę wiecej „nic nie robić”, mogą usiąść, w sumie dużo by wymieniać. Podejście do nich i sposób w to jaki TL się do nich zwracają jest zupełnie inny niż podejście do kobiet.
    Ups.

27.01.2022 21:46

Szkoda że niektórzy faceci w momox nie potrafią nawet tej fizycznej roboty wykonać. Sudoku, wykreślanka, krzyzóweczka może?
    Ele mele

29.01.2022 13:55

Bo takimi to powinni zająć się koordynatorzy, ale że już ich nie ma to cóż
    GayLove

26.01.2022 17:19

Kiedy Oskarek i Anton dostaną podwyżkę za swoją ciężką pracę na jumpie? Aż przykro patrzeć bo niedługo się wykończą biedaczyska...

27.01.2022 20:00

No niestety, ty jak nie robisz normy to wylatujesz, oni nie robiąc nic dalej są :/
    ŚmiechNaHali

24.01.2022 13:32

To co wyszło na jaw dzisiaj bije na łeb wszystko inne. Tajemnica wielmoznych brand checkow uderzyła wszystkich pozostałych w głowę niczym karton z książkami spadający z samej góry klatki. Wszyscy na ,,VIP” procesie, od pracownika liniowego, przez trenerów do specjalistów, zarabiają więcej od reszty momoxowego plebsu. To nic ze pracownicy gorszego sortu musza dźwigać ciężkie paczki, znajdują w owych paczkach często niespodzianki typu odchody, zdechłe ryby, znoszona bielizna. To nic ze maja do zapamiętania setki tabelek, mogą dostać błąd za multum rzeczy, nogi wchodzą im w cztery litery, trenerzy musza ogarniać po 20 osób a czasami wiecej. A tymczasem taki trener brand który ma problemy z obsługa komputera zarabia tyle co TL. Z całym szacunkiem, ale siedzenie cały dzień na (usunięte przez administratora) i sprawdzenie czy logo jest równo wyszyte nie jest adekwatne do wynagrodzenia jakie otrzymują. To jest skandal.
    Jak

26.01.2022 21:16

Ja nie pracuję na tym procesie ale nie mam takiego bólu (usunięte przez administratora) jak ty. Jak tak głośno szczekasz w internecie to pewnie będziesz miał jeszcze więcej odwagi by pójść wypowiedzieć się w imieniu pracowników na ten temat i przedstawić swoje argumenty. Wait... xd. Jeśli tam pracują kompletni idioci to się nadajesz na ten proces idealnie.
    Ten

27.01.2022 17:47

Czytaj ze zrozumieniem , ja o bobryku.
    komar

25.01.2022 16:55

witam, jestem komar, pracowałem większość swojego komarzego życia w momoxie rozcinając paczki na returnach, bo do niczego innego się nie nadawałem, czemu nie dostałem 2zł więcej, jak leszcze na brandchecku?

26.01.2022 11:59

Wyobraź sobie ze Ci delikwenci którzy nawet na p2s nie dają sobie rady trafiają na bobryk, i zarabiają więcej niż Ci którzy radzą sobie świetnie. Także Ty musiałeś być wybitny
    Tak

17.01.2022 15:12

Zaraz wszyscy będziemy w jednym miejscu .
    @

12.01.2022 11:56

Czy Wy dziewczyny jesteście aż tak oporne na informacje które zostały wywieszone w toaletach? Dodane zostały informacje obrazkowe z opisem w trzech językach co należy zrobić z zużytym papierem toaletowym a Wy dalej wrzucacie go do koszy skąd wydobywa się smród. Sam ten widok powoduje niechęć skorzystania z toalet! Moze potrzebujecie PREZENTACJI jak prawidłowo się to robi!!
    XOMOM

13.01.2022 23:40

A mówią że kobiety to takie czyściochy :D a temat kibli się nie kończy. Proponuje tłumaczyć obrazkami, jak czytać ciężko w 3 językach. Niepaniemaju.
    Uszatek

17.01.2022 14:35

Są obrazki, jest tekst w trzech językach a w kabinach nadal bród od zużytego papieru i smród. Dziewczyny ładny przykład dajecie innym i ładne wynioslyscie zasady z domu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MOMOX?

Kontakt - MOMOX

Druckiego-Lubeckiego 1D 71-656 Szczecin

Branża główna: Magazynowanie i centra logistyczne

Pytanko

14.01.2022 07:20

Gdzie jest TL Fala?Zniknął?
    Nie ma fal

15.01.2022 13:44

Chwalisz się czy żalisz że numer dałaś? Bo raczej nie ma się czym chwalić.
    PanTera

16.01.2022 19:18

No właśnie. Mam nadzieje ze jeszcze wroci, bo to jedna z tych normalniejszych tl w firmie.
    Zainteresowany

14.01.2022 15:28

Witam Pytanko, jakie stawki mają na magazyniera? Druckiego Lubeckiego! Będę wdzięczny za informację!
    Monkey

12.01.2022 12:27

Ile czeka się na odpowiedź po rozmowie rekrutacyjnej?
    zatrudniona w momox

13.01.2022 21:48

do mnie zadzwoniła pani w następny dzień po rekrutacji i trzy dni po tym podpisałam umowę (na druckiego lubeckiego). ale moja znajoma naprzykład czekała ponad tydzień (to na stobnie) więc chyba zależy na którego rekrutera się trafi
    dawid

12.01.2022 18:03

Nie polecam Firmy MOMOX i Samson okradli nas i znajomych po odejsciu na laczna sume 800Euro
    Wtf

04.01.2022 00:45

Masakra, skąd się urwał ten koordynator PS ? Niech lepiej wraca już na to stobno, jak można być takim bucem?
    Ele mele

11.01.2022 15:47

W sensie akcja „poszukiwany, poszukiwana”? Aż dziwne ze nikt z tym nic nie zrobił
    Wtffff

11.01.2022 18:54

A co sądzisz o trenerkach check? Jak dla mnie sutuacja jest identyczna.. pare groszy wiecej od checkera a zachowują sie rownie źle obrabianie (usunięte przez administratora) w swoim kółku różancowym każdemu, wyśmiewanie sie z innych, co chwile idą jakieś skargi na nie i tylko chciałyby ciągle wychodzić.. EZ to ciagle drze(usunięte przez administratora) jakby sie czuła tam najważniejsza, żal...
    Łukasz Jumper shift 2

10.01.2022 15:15

Hala 7 r Szczecin. Trzeba uważać bo w szatni kradną dosłownie. Zostawiłem polar w piątek po pracy bo zapomniałem go schować (usunięte przez administratora) już nie ma jakas faja się przykolegowala i drzwigla mi polar.(usunięte przez administratora)
    Bhbh

10.01.2022 22:53

Polar to polar, dobrze że ci samochodu nie ukradli jak to było na stobnie, (usunięte przez administratora) wszedł jak do siebie a firma w ogóle nie chciała brać odpowiedzialności za to wydarzenie
    Tortilla

11.01.2022 09:32

Tylko ciekawe jest to czy coś z tym zrobi firma dla bezpieczeństwa żeby takie akcje się nie powtarzały. Teraz ludzie boją się zostawiać rzeczy w szafce a na hale niby zakaz jest wnoszenia. TL z trenerami na kawe chodzą ale to jeszcze za wczesna pora była :)
    @pracownik

09.01.2022 00:38

Jedno mnie zastanawia… skoro taaaak wam źle, że musicie ciągle wylewać swoje frustracje na goworku, dlaczego nie zmienicie pracy ? Śmiało droga wolna :) może w końcu przestaniecie psuć atmosferę reszcie pracownikom którzy są zadowoleni z pracy.

10.01.2022 20:19

A może to tamci pracownicy których hobby jest lizanie (usunięte przez administratora) I podp... I obgadywanie innych zmieniliby pracę? Albo specjalny shift dla nich utworzyć? To właśnie oni psują atmosferę w pracy! I przez te ich kółka różańcowe nie chce się do pracy chodzić.

04.01.2022 10:25

Czescia pracy checkerek jest wrzucanie Sobie kartonow na stanowisko oczywiscie do 12kg jest to uregulowane przepisami bhp. Jezeli cos sie komus nie podoba to niech sie zwolni a nie wylewa tutaj Swoje zale.
    Tro

08.01.2022 13:42

Kubuś o czym ty piszesz. Tam nie ma czegoś takiego jak kultura. Kilku ją ma a reszta to sobie dopowiedz...
    Kubuś Puchatek

08.01.2022 22:42

O tych kilku mowie.... :p

04.01.2022 11:29

Jezeli czegos nie rozumiesz to proponuje wynajac Sobie prywatnego tragarza bo My Nimi nie bedziem. Nawet jak dorzucamy kartony to niektore osoby nie potrafia powiedziec dziekuje. Takze macie co chcecie. A jak chcesz miec stawke jumpera to popros lidera o przejscie na kartony shift1 linia C i powodzenia. Choc mysle ze wszyscy powinni miec dodatek jumperski no bo co robi pan na stretchu. Czy on tam sie wysila.
    Hhaah

08.01.2022 10:58

No mało że dodatki dostajecie to jeszcze wam dziękować trzeba ? I prawdziwemu facetowi nie trzeba tłumaczyć czemu kobiety nie powinny dźwigać tych kartonów. Chłopcze widać ze z Amazona przyszedłeś i nie masz pojęcia o tym, że praca może sprawiać przyjemność (zamiast się chować po kątach i jej unikać) współczuję checkowi całym sercem bo mi plecy wysiadały nawet jak miałam pomocny team na lini który bez proszenia się wrzucał mi towar. No ale jak hołotę zatrudniają to rotacja ciągle będzie. Z jakiego powodu niby firma cały rok rekrutuje pracowników ? O czymś to chyba świadczy i jako były pracownik wiem, że nie chodzi wcale o to że się rozrasta.
    Druciaka lubeckiego

05.01.2022 11:56

Trenerki check i atrybut to na wczasach sa? Nie ma dnia zeby te „modelki” nie staly w grupach po kilka godzin i nie plotkowaly xdd wielki szacunek do trenerek foto ktore faktycznie nie skupiaja sie caly dzien na rozmawianiu miedzy soba, a tl juz pobijaja rekordy znikania z hali XD nie pozdrawiam
    Słoń Trąbalski

06.01.2022 11:11

To prawda, tl ciagle na kawce przesiadują i jak trzeba nigdy ich nie ma wiec trenerzy korzystają. Tylko my mamy (usunięte przez administratora). A góra ma w nosie choć dostaje tyle sygnałów, przykre.
    Niebieski

08.01.2022 08:59

Wkoncu ktoś napisał prawdę o tych pesldo trenerkach . Nic nie robiła tylko chodzą i plotkują. Wiele do życzenia jest praca trenerski z atrybutów na 1 zmienię którą nie posiada żadnej wiedzy ani stażu pracy . Góra powinna się zainteresować jej praca oraz jak źle szkoli pracowników,bo wiedzy nie ma żadnej a jest tyle błędów,że się w głowie nie mieści . Wchodzi każdemu to w (usunięte przez administratora) bez wazeliny. Powinna się wziąść za pracę i się szkolić,bo wiedzę ma tylko kiedy sobie powiększyć wary. Księżniczka przychodzi jak na tanią rewie mody .
    Ela

04.01.2022 18:57

Czy na magazynie w Stobnie pracuje się w weekendy ? Bo osoba od rekrutacji mówi że nie a czytałam gdzieś w tu w opiniach że tak
    OlaFasola

05.01.2022 10:49

W soboty są nadgodziny dla chętnych

05.01.2022 15:32

Jak jest dużo towaru to są nadgodziny w sobotę (zdarzały się nawet niedzielę) ale nie są obowiązkowe ;)
    Byla

26.12.2021 15:06

Nie polecam. Wieczna rotacja, jak w lotto strzelać trzeba czy ci przedłuża umowę czy nie, bo jeśli zdarza ci się brać L4 to roczna umowa jest ostatnia, albo akurat jest za dużo ludzi i ktoś musi odpasc. HR tak ogarnięty, że szafek nie potrafi dopilnować i czego wynikiem po dwie osoby dostaja kluczyk do 1 szafki. Kwestia szczęścia czy zdążysz zauważyć, że coś jest nie tak zanim cię (usunięte przez administratora). Na szeregowego pracownika patrzy się z góry, TL mają o sobie zbyt wysokie mniemanie, są beznadziejni i przyczepia się nawet jeśli za dużo korzystasz z toalety bo czas zalogowania musi się zgadzać. Norma też. Jak ci ktoś nie poda kartonu(czego trzeba się spodziewać) to nikogo nie obchodzi że musisz sobie radzić z takimi czy innymi problemami(dostaniesz zamknięty karton albo jakiś (usunięte przez administratora) postawi karton do góry nogami tak, że podniesiesz i wszystko leci, podniesiesz cięższy karton i cię plecy rozbola to nie wolno siadać), że się gorzej dziś czujesz, masz miesiączkę, przeziebienie etc. CZAS I NORMA MUSZA BYC! Bo się będziesz świecić na czerwono w systemie. Jumperzy jak wyżej ktoś pisał, albo romansów szukają albo się chowają a kilku pracowitych próbuje gonić robotę (taki to zazwyczaj długo nie pracuje). Układy, znajomości, coraz więcej wymagań. Darmowe napoje z automatu ktorego nikt nigdy nie czyścił. Duuuzo można napisać. Generalnie, popracowałam w przelocie i atmosfera okropna nikomu nie polecę.

04.01.2022 11:47

I dobze ze Cie nie ma juz. Idz do Amazona tam dostaniesz zaporowa norme a na packu sama Sobie bedziesz sciagala pojemniki 25 do 30 kg. Wtedy ponarzekasz.
    Laleczka czaki

04.01.2022 21:36

Z takimi madrosciami powinieneś być autorem doktoratu, a jeśli już mówisz o Amazon to nie każdy ma tak wysokie ambicje i porównania jak Ty. Bo są tacy, co pracują tu gdzie pracują że względu na obecną sytuację , nie z upodobań. Ale, są gusta i gusciki, paczki Jumperzy będą podawać bo mają to w obowiązkach i za to m. in. dostają co miesiac wynagrodzenie. Wielu z was odsyła do Amazon. Tylko takie miejsce pracy znacie?serio? :) :) :)
    Hahaha

04.01.2022 20:53

Ciekawe któż to tym razem dostanie pięćset plus od firmy. Pewnie znowu same (usunięte przez administratora) i kable. Puła powiększona. Wątpię aby tyłu super pracowników u nas było.
    @

25.12.2021 20:50

Dlaczego nam checkerkom dokłada się coraz to nowe obowiązki które dotychczas wykonywali Jumperzy?? Wymagacie od nas normy, jakości i wykonywania więcej rzeczy za cały czas tą samą stawkę. A oni nie robią już nic, jedynie zakładają rączki i sobie spacerują albo popierają godzinami na hahahha hihi hihi. Skandal. Przy takim podejściu powinni być zwolnieni a ich wynagrodzenie przyznane powinno być dla nas skoro już mamy robić za nich wszystko!!! A najdziwniejsze jest to że musimy przecinac kartony a powinni to robić Jumperzy. Nas bolą ręce i plecy od tego, nie mówiąc już że nie mamy szkolenia i że tracimy czas do tej waszej normy. A przede wszystkim to wykracza poza nasz zakres obowiązków i jeśli mamy to robić oczekujemy wyższej stawki, stawki jumperskiej. Jumperzy na obecną chwilę nie robią nic, oczywiście nie wszyscy bo są tacy co zasowaja ale większość tylko wystaje przy stanowiska dziewczyn i podsmiewuja, albo chowają się po kątach i wiecznie trzeba ich szukać.
    !!!

29.12.2021 11:10

Podejrzewamy ze Na stobnie, ziemowita i 7R Lubeckiego na shifcie I i II, to się nie mieści w głowie. Co pomysłodawcy mieli w tym momencie w głowie ze dołożyli nam kobietom takich dodatkowych obowiązków. Zdejmowanie z klatek ciężkich kartonów które nie ważą 12kg tylko 25 i ponad co wychodzi ponad kodeks, teraz i rozcinanie, kisty tez musimy sobie dokładać puste bo jumperow trzeba szukać bo stoją w kułeczkach rozancowych, można ich namierzyć po rżeniu badz stojących przy małolatach próbując im zaimponować chyba albo pochowanych po kątach. Niedługo będziemy musiały sobie same przywieźć te klatki z kartonami, rozładować, porozcinać i jeszcze na koniec porozrywać i wywieźć w pojemnikach do prasy a panowie Jumperzy będą się przechadzać z założonymi rączkami. Jawna dyskryminacja i brak szacunku.
    &&

30.12.2021 11:04

Brak szacunku, dyskryminacja że względu na płeć, zajmowane stanowisko. Do atosa wymaga się podchodzić 2 minuty przed końcem pracy a część najbardziej "zapracowanych" podchodzi sobie 20 minut przed końcem i nikt tego nie widzi. Na stołówce informacja po jednym owocu na osobę w trzech językach a są tacy co wynoszą tyle że aż im wypadają, na wejściu na stołówkę i przy wyjściu ze stołówki, w 3 językach informacja to za mało, trzeba powiesić inf w mongolskim żeby niektórzy zrozumieli.? Panowie Jumperzy jak i niektóre panie 20+ z makijażem z klubu w Las Vegas zamiast do pracy przychodzą na randki w ciemno. Jumperow którzy faktycznie pracują i są życzliwi można policzyć na palcach jednej ręki. Reszta nie robi nic i mruczy pod nosem bo ktoś śmiał o coś poprosić. Chowają się po kątach, na krzeseleczkach z tyłu hali, albo za nieczynna linia c, koordynatorzy i liderzy siedzą nie interesują się swoimi obowiązkami. Jesli za karę tutaj są zatrudnieni to chętnie ich zastapimy, ale za ich stawkę niestety bo za swoją stawkę mamy obowiązków aż nadto. Co do braku przestrzegania kodeksu można wyliczać....
    Resiv5.0

01.12.2021 03:25

A może jakiś strajk do momentu aż nie dadzą konkretniej podwyżki ? U nas w Stobnie już pół roku temu TL mówili że musimy poczekać i tak czekamy czekamy ( żadnych wieści o premiach o nowych stawkach kompletnie nic ) .... Od nowego roku dadzą 50g więcej ???? i niech ,,pleps" się cieszy ale się zdziwią oj zdziwią jak po ogłoszeniu tej zacnej nowiny dostaną masowe wypowiedzenia....

02.12.2021 16:08

Oni wartościowych ludzi gnębią i (usunięte przez administratora) stosują. Ciagle tylko gadają jakim to się jest super pracownikiem, aby cie połechtac żebyś większą normę robil. Jak się patrzy jak się gimnastykują i przymilają podczas oprowadzania nowych pracowników albo szkolenia w pierwszy dzień to się słabo robi. A później mają cie człowieku gdzieś. Masz zapierdzi.elać i nic nie gadać.
    Bilans roczny

21.12.2021 19:51

Na miejscu "góry" zainteresował bym się też pracą area menadżerów na Fashion.W ciągu pół roku odeszło/znikneło 5 Team Leaderów.To chyba nie jest dobry wynik na tle Stobna? A ludzie na liniach nie są zadowoleni że co miesiąc się zmienia TL na procesie.W końcu się skończy "materiał" do awansów z trenerów i kordynatorów którzy nie mają doświadczenia w zarządzaniu z ludźmi i maja po 2pare lat.Ale liczą się wierni żołnierze...

18.12.2021 12:03

Plusy pracy w Momox : - umowa o pracę - autobus pracowniczy - 25 minutowa przerwa - darmowe owoce i posiłki raz w miesiącu - wolne weekendy i święta - możliwość nadgodzin - praca indywidualna Minusy pracy w Momox : - (usunięte przez administratora) oraz brak pomocy w tej kwestii ponieważ osoby wyżej mają plecy - Brak szacunku do pracowników na niższych stanowiskach - Ciągłe kontrolowanie wydajności Twojej pracy - Słaba motywacja oraz organizacja firmy - Kolesiostwo - mnóstwo kurzu na hali i brak dostępu do świeżego powietrza ponieważ nie wolno wyjść z hali samowolnie - monotonna praca

21.12.2021 12:19

Tak naprawdę odpracowujesz cala przerwę. Gdyz po przerwie norma leci na łeb na szyję xdddd
    Ktoś

21.12.2021 16:53

A kto powiedział, ze ja nie wole??? Czytaj chłopie ze zrozumieniem. Jest napisane, ze tego nie można zaliczyć do plusów. Plusem byłoby , gdyby nie trzeba było odpracowywać tych 10 minut.
    Młody

17.12.2021 15:48

Szacunek dla firmy za tą podwyżkę od stycznia, w końcu pokazali klasę, oraz to że nas jako pracowników szanują.

18.12.2021 19:23

Łachę zrobili wielka. Należało się nam a nie szacun. Dopiero teraz zobaczymy co to jest brak szacunku
    Annnanana

16.12.2021 09:25

Czy w Szczecinie przyjmują? Jaka stawka na początek?

16.12.2021 12:31

od stycznia 21 zł/h brutto + 300 zł premii
    Ktos

17.12.2021 07:51

Na początek 21zl po roku pracy 23zl.
    Retsa

10.12.2021 11:28

Jaka podstawa na łapę?
    Pomocny

16.12.2021 09:32

Po podwyżce od stycznia 21 zł/h na początek
    Ada

03.02.2020 16:00

Ludzie co wy za bzdety wypisujecie.Konkretnie i na temat jaka to praca ile sie zarabia czy jest ciezko czy wyplaty sa na czas...A wy zrobiliscie sobie pogaduszki o (usunięte przez administratora) nic sie dowiedziec konkretnego z waszych opinii nie mozna.Ogarnijcie sie to nie bazar...
    On

08.02.2020 10:18

Nie strasz. Zadna dziewczya nie ma szansy ciezko ciezko pracowac. Owszem praca jest na stojaco jak w wielu firmach, ale z calym szcunkiem... czy ogladanie ksiazek, plyt albo markowych ciuchow nalezy do ciezkich zadan? Poza tym widać, ze firma dba o pracownikow dosc dobrze. Warto sprobowac i samemu sie przekonac:) Pierwsze umowy sa krotkie, zatem jest ok. Pozdro
    Alinka

16.12.2021 09:29

Zgadzam się, same wylewanie pomyj na tym profilu, nic nie można się dowiedzieć :(

Zostaw merytoryczną opinię o MOMOX