3.8/5

• Kim jesteśmy
  • Zrównoważony rozwój – wspólnie dbamy o środowisko.
  • Oddział w Polsce
  • Zespół
  • Kogo szukamy?

Kim jesteśmy

Zrównoważony rozwój – wspólnie dbamy o środowisko.

Oddział w Polsce

• Warzymice
  • Bezrzecze
  • Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Stobno - MOMOX Polska Sp. z o. o.

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o MOMOX

Opinie o MOMOX Szczecin

Nie przegap nowości o MOMOX!

24.04.2025 16:07

Dzień dobry czy można u waz być na umowie zlecenie
    yyy

25.04.2025 11:02

Co to znaczy waz? ;) Jeśli będziesz zatrudniony bezpośrednio przez Momox, to jest tylko umowa o pracę, natomiast jakie są warunki zatrudnienia przez agencję tego nie wiem.
    Normalny

11.12.2024 08:24

Czytając niektóre opinie można pomyśleć, że praca tutaj to jakiś koszmar. Ale prawda jest taka, że firma oferuje naprawdę sporo fajnych rzeczy o których nikt nie pisze. Mamy darmową prywatną opiekę medyczną w medicover, pół dnia wolnego w dniu urodzin, platformę benefitową i dużą dopłatę do urlopu – bez żadnych wymagań. Praca jest spokojna, bez nocek i weekendów, więc naprawdę trudno narzekać. Jeśli komuś jest aż tak źle, to przecież zawsze może zmienić pracę. Nikt nikogo tu siłą nie trzyma. Moim zdaniem to dobra firma, a narzekają głównie ci, którzy wszędzie znajdą powód do marudzenia. Ja jestem zadowolony i uważam, że warto tu pracować.
    Ona

24.04.2025 11:48

Właśnie umówiłam się na rozmowę i takie komentarze daja mi troszke nadziei ???? zawsze jest więcej tych którzy narzekaja w obecnej pracy mam to samo
    onon

24.04.2025 23:45

Niech ustanie na procesie i pozasuwa rączkami na czas będzie zadowolony bardziej
    Patryk

18.02.2025 22:08

Pierwsza i najgorsza praca na pełen etat, zero szacunku do pracownika. Co chwile podbijanie norm i czepialstw o drobnostki. Nikt Ci nie podziekuje za lepsze wyniki a jak zostaniesz w toalecie minute za dlugo to mozna dostac 'nagane'. Nie polecam pracy tutaj

23.04.2025 14:25

Dzień dobry, zaproponowano mi tę pracę. Czy ktoś może mi powiedzieć, na ile miesięcy podpisują umowę?

23.04.2025 14:29

Witaj! Pierwsza umowa o pracę na okres próbny jest zawierana na 2 miesiące.

23.04.2025 14:22

3 maj

21.04.2025 11:45

Czy wiadomo już kiedy dostaniemy wolne za 3 maja?

22.04.2025 15:50

Na tą chwilę nie, ale obstawiam, że tak jak zawsze czyli pod koniec okresu rozliczeniowego za kwartał. Większość firm dostanie 2, ale na pewno nie my.
    Martynka

11.04.2025 13:40

Zrezygnowałam, ze względu na zakaz wnoszenia telefonu na hale.. Zero kontaktu z dzieckiem czy ze szkołą, nie wyobrażam sobie sytuacji w której mojemu dziecku coś się stało i nie mam żadnego kontaktu. Wróciłam do poprzedniej pracy.
    Dudu

12.04.2025 14:55

Nie dziwię się, to jest bardzo głupi i denerwujący zakaz, który oczywiście nie dotyczy Team leaderów.
    Margaret

12.04.2025 19:29

Temat w sprawie telefonu był nie raz poruszany przez pracowników ale nic z tym nie zrobili i raczej nic nie zrobią....to prawda gdyby coś się wydarzyło nie ma nawet jak człowiek się dowiedzieć....Ale "góra"ma to gdzieś bo oni tego nie rozumieją, bo sami mają przy sobie telefon w pracy ???? ????‍↕️ Moja znajoma pracuje w podobnym miejscu i jakoś bez problemu mogą mieć przy sobie telefon,nikt żadnego problemu nie robi.
    Ma dam

19.03.2025 20:42

W jakich godzinach są zmiany w pracy magazynie?
    Marcin

05.04.2025 14:41

Dzień dobry, chciałbym zapytać, czy istnieje możliwość pracy w firmie w jednym, stałym wymiarze godzin — na przykład wyłącznie w godzinach porannych? Z góry dziękuję za odpowiedź.

07.04.2025 07:25

Dzień Dobry! Praca odbywa się w systemie dwuzmianowym w godzinach 6.00 - 14.10 i druga zmiana 14.10-22.20 - tydzień na tydzień.
    Dudu

27.02.2025 18:13

Dlaczego na fashion jedna zmiana ma rotację na przerwach, a druga ma cały czas przerwy o tej samej porze? Procesy, które mają cały czas pierwszą lub ostatnią przerwę są przez to poszkodowane.

28.02.2025 09:19

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jeśli macie Państwo jakiekolwiek pytania lub sugestie dotyczące warunków pracy, zachęcamy do kontaktu z działem People & Culture. Jesteśmy otwarci na dialog i zawsze chętnie wysłuchamy Waszych spostrzeżeń.
    Andrzejek

28.02.2025 16:00

Kiedyś cały czas była rotacja przerw i było sprawiedliwie.

20.02.2025 15:23

Czy ktoś z osób decyzyjnych mógłby wyobrazić sobie pracę na naszym stanowisku i przez cały dzień skanować 170 książek i płyt bezbłędnie? Częste zmiany wytycznych oraz rosnące wymagania sprawiają, że atmosfera staje się coraz trudniejsza, a my czujemy się coraz bardziej obciążeni. Dodatkowo system oceniania, w którym już dwa błędy skutkują oznaczeniem na żółto, a brak poprawy w ciągu trzech tygodni może prowadzić do zwolnienia, budzi duży niepokój i presję. Zależy nam na jak najlepszej jakości pracy, ale obecne warunki stają się coraz bardziej wymagające.

21.02.2025 11:03

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Nie możemy odnosić się do anonimowych komentarzy ,ale zawsze jesteśmy otwarci na dialog i sugestie. Jeśli macie uwagi dotyczące organizacji pracy, zachęcamy do rozmowy – razem możemy znaleźć najlepsze rozwiązania.
    Mik

23.02.2025 07:46

Dokładnie, normy na receive też mocno zawyżone ,przez lata było 53 paczek na godzinę a teraz 70.

14.02.2025 21:04

Beznadziejna sytuacja

16.02.2025 13:59

Skoro firma musi uciekać się do takich metod, to już samo w sobie mówi dużo o tym, jaka tam jest atmosfera. Jeśli oni robią wszystko, żeby zamieść sprawę pod dywan, to raczej nie zapowiada się, żeby cokolwiek w tej firmie się poprawiło.

17.02.2025 09:58

Dziękujemy za komentarz. Chcemy podkreślić, że anonimowe wpisy na forum nie są najlepszym sposobem na rozwiązywanie ewentualnych problemów. Zależy nam na otwartej i konstruktywnej komunikacji, dlatego zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z działem P&C lub przełożonym. Tylko w ten sposób możemy realnie odnieść się do sytuacji i wprowadzać ewentualne zmiany.

03.04.2023 14:22

Witamy Cię na oficjalnym profilu momox Polska!
    Pamiętajcie, że komunikacja jest podstawą dobrych i trwałych relacji- również tych z pracodawcą!
    Zachęcamy do kulturalnej wymiany uwag, opinii i sugestii. Postaramy się pomóc i ustosunkować się do kwestii, które będą budzić wątpliwość.
    Nie wyrażamy zgody na brak szacunku, oraz obraźliwe i wulgarne komentarze.
    Wpisy, które naruszają regulamin portalu oraz przepisy polskiego prawa są archiwizowane przez administratora.
    W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z działem P&C: [email protected]

07.04.2023 09:11

Wpisy, które naruszają regulamin portalu oraz przepisy polskiego prawo są archiwizowane przez administratora. Prosimy o rzetelne, sprawdzone i prawdziwe informacje. Zachęcamy do kontaktu bezpośredniego.

14.02.2025 14:08

A te które naruszają przepisy polskiego lewo są ok?
    Zażenowana

05.02.2025 20:46

Dlaczego Repair na mediach rządzi się swoim prawami? Dlaczego zarabiają więcej a chowają się po kątach udając że pracują… nikt ich nie rusza. Gdzie ich normy?
    nie jestem wszyscy

12.02.2025 17:56

wróć proszę do mojego poprzedniego komentarza, przeczytaj go jeszcze raz. czytanie ze zrozumieniem naprawdę nie jest niczym trudnym. potrzebowałam trochę czasu, żeby nadążyć za Twoim tokiem myślenia, ale cóż, i tak poniosłam klęskę. skoro uważasz, że pracownicy z działu REPAIR "robią swoją pracę dobrze", no to w czym Ty masz człowieku problem? ponadto zarzucasz mi, że nie jestem w stanie pojąć konkretnie czego? że w Naszej firmie istnieje wiele działów o różnej specyfice pracy? dla Twojej informacji, mnie także obowiązują zarówno normy, jak i czas zalogowania oraz quality, ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy, aby anonimowo wykrzykiwać swoje żale wynikające tylko i wyłącznie z tego, że w moim mniemaniu ktoś ma lepiej niż ja. na sąsiadów też donosisz jak kupią sobie nowy telewizor? mam szczerą nadzieję, że nigdy nie będziemy pracować na tej samej zmianie, bo brzydzę się takim zachowaniem i żal mi ludzi, którzy patrzą na świat tak jak Ty. życzę Ci, żebyś pozbył/a się tej chorej zawiści. trzymaj się tam!
    Robot

13.02.2025 13:48

Znalazłam nową pracę więc gratuluję zadowolenia i sukcesów w firmie Momox. Niech się pani wiedzie! Ja uważam ,że to pani mnie nie zrozumiała. Powiem tak: nie jest pani wszyscy ale na pewno jest pani jednostką bo większość myśli tak jak ja. Chodzi głównie o media. Nie widzę sensu dalszej dyskusji i obrażania.

01.02.2025 14:18

czytajciE a znajdzieciE

08.02.2025 21:33

wyzuluj czytaj dokladnie CAŁY wpis a znajdziesz odpowiedz. To nie takie trudnE. A parze damy jeszcze czas;)
    Jfub

12.02.2025 15:28

Nie zmienia się i się nie zmieni...

17.01.2025 23:50

@Pracodawca Okropna atmosfera w pracy. Pracuję na chcecku shift 1 i to prawdziwe piekło przede wszystkim przez TL. Cały czasz gdzieś tam sobie chodzą, znikają nagle na 2 godziny (nie myślę że mają spotkanie ważne o 20:00 i później). Pała za bramką, ciągle w telefonach osobistych bądź z kawusią gdzieś w części administracyjnej a pracowników pilnują jak (usunięte przez administratora) Masakra a nie ludzi. Nie mam nadzieję że coś tam się zmieni więc szukam nowej prace. A takim ludzi życzę okazać się kiedyś na naszym miejscu pod takim samym przyłożonym.

05.02.2025 16:51

@Pracodawca dlaczego moja odpowiedz byta usunięta?Bo nie spodobata sie?) cos, jeszcze raz powtórze. Czy panstwo nie smieje sie z wrasnej hipokryzji? Ta rzekoma otwartość na skargi przejawia się jedynie w słowach i komentarzach. Ale w rzeczywistości, bez wzgledu na to, jak czesto ja lub ktokolwiek inny apeluje w jakiejś sprawie, nic sie nie dzieje. Pewnego dnia ludziom zabraknie cierpliwośći do tego stopnia, że zorganizują tu manifestacje. Mam nadzieje , że zobaczę to na własne oczy. Pewnego dnia tłum z jakiegoś procesu na pewno pójdzie do pana Grzegorza i opowie mu, wraz z dowodami, o wszystkim, co się dzieje w tym gównie. Udało wam uniknąć skandalu z wyciekiem farby w październiku - następnym razem nie będzie takiej pobłażliwości. Do dzis nie zapomniałam , jak źle się czułam tego dnia w pracy. A jakze obrzydliwa była hipokryzja i unikanie odpowiedzialności ze strony firmy , kiedy byto pozwolenie odejść Mediom kosztem firmy, a Fashion działał w takiej sytuacji. Jedna rodzina, tak?! Następnym błąd będzie wam drogo kosztować, obiecuję.
    @mohito

09.02.2025 12:22

Jesteśmy jedną firmą ale zależy od sytuacji korzystnej dla strony.
    Shift 1

07.02.2025 00:00

Kiedy ktoś zajmie się regulowaniem podziału na Shift 1, premii trenerskich dla „koleżanek” , premie są przyznawane tym samym treneram kilka razy z rzędu bez względu na l4, urlopy i wcześniejsze wyjście. Oczwewicze menedżer z tym nic nie zrobię, to może góra zwruczy na to uwagę . Praca TLQ na Shift 1 jest (usunięte przez administratora) potrzebuje retreningu. Trenery już dawno potrzebuję poważnej rozmowy z dyrektorem.
    niewiadomokto

07.02.2025 19:19

Nie tylko u ciebie problem z trenerami,shift 2 to samo,team leader quality jest w miare okej,chociaz wiecej jej nie ma niz jest na tej hali
    Nic z tego

04.02.2025 14:47

Jak to jest możliwe że są jednostki z dłuższym stażem pracy? Dajcie znać jak tego dokonać.
    Niemozliwe

04.02.2025 22:37

Nie można chorować i się spóźniać żeby nie stracić premii a tym samym miało to wplyw na przedłużenie umowy.

02.02.2025 17:09

Może z perspektywy dziewczyn praca jumpera wydaje się fajna i przyjemna. Na każdej zmianie trzeba robić po kilkanaście kilometrów i nosić ciężkie kisty. Wprowadzane są idiotyczne zmiany, które tylko utrudniają pracę, a góra ma to gdzieś, bo statystyki im się zgadzają. Większość chłopaków myśli o zmianie pracy,bo po ostatnich zmianach organizacyjnych nie da się samemu ogarnąć swojej pracy, i trzeba liczyć na wzajemną pomoc. Będzie tylko gorzej, powodzenia z One Momox
    @yeah

02.02.2025 23:17

Zgadzam się Praca A raczej,,ta" firma zeszła ją samo (usunięte przez administratora)
    Aha

03.02.2025 19:04

Każda normalna szanującą się osoba już złożyła wypowiedzenie albo zrobi to niebawem ,warunki pracy ,watpliwe atmosfera i zasady nie pozwalają na dłuższe funkcjonowanie w tym miejscu

29.01.2025 07:24

Koleżanki

02.02.2025 11:20

Wiem o kim i o czym mówisz słuchanie o braku normy i wiatraczkach odczas najgorszych upałów jak nie miałyśmy siły stać na nogach o zgłaszaniu problemów jeśli takie są a jak już zgłosiłaś to teksty jak do tepego dziecka bo miałaś pożałować ze sie odezwałaś a twoje zarzuty są nie na miejscu....czas logowania w tej firmie to świętość trzeba robić w majtki żeby liderzy nie podeszli ze są braki w cyferkach chodzą i patrzą czy przypadkiem nie usiadłaś albo nie rozmawiasz z koleżanką obok zimno okropnie i teksty ze nikt nikogo nie zmusza nie znam innego takiego pracodawcy i przelozonych

02.02.2025 18:11

nie mamy kompetencji aby sobie pomagac
    Pati

31.01.2025 01:25

Zimno,umowy na krótko maszyny totalnie się psują minimalna krajowa.Kablowanie i kolesiowstwo.Każdy zagląda co ty robisz ,a sami się(usunięte przez administratora).Nie polecam
    Itap

31.01.2025 23:20

Najważniejsze jest ze dzięki nam kilkadziesiąt milionów rzeczy otrzymało drugie życie nie zapracowaliśmy na godne warunki pracy
    Tiger

29.01.2025 22:50

Witam, kiedy będzie nabór na stanowisko pracownika magazynu w 2025? Pozdrawiam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MOMOX?

Kontakt - MOMOX

Druckiego-Lubeckiego 1D 71-656 Szczecin

Branża główna: Magazynowanie i centra logistyczne

Zdzisław

27.01.2025 19:04

Negatywna opinia ,stawiają na ludzi bez doświadczenia o małym stażu wogóle w jakim kolwiek zawodzie ,nie stawiają ,na ludzi co cechuje ich bycie i tych co chcą się rozwijać oceniam na dwie gwiazdki
    Lol

17.01.2025 23:23

Czy pracodawca w ogóle ma pojęcie co się tam dzieje? Kanapki ze zgniłą sałatą , woda śmierdząca, zimno. Szanowanie ludzi na poziomie 0 Nie przedłuża umowę bez żadnego wyjaśnienia. Liderzy non stop na bramkach na fajce . Benefity są ale nikt nie wspomina że później po wykorzystaniu pod gruszą i benefitów jeżeli summa przekracza 1100 to odliczą z twojej wypłaty podatek i wychodzi że tak naprawdę już nie jest tak fajnie. Kierownictwo w tej firmie robi co chce i nie wiem czy górne kierownictwo o tym wie …

20.01.2025 08:27

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Zależy nam na tworzeniu odpowiednich warunków pracy i dbałości o komfort naszych pracowników. Jeśli doświadczasz trudności, o których wspominasz, zachęcamy do bezpośredniego zgłoszenia ich do działu P&C lub swojego przełożonego. Dzięki temu możemy podjąć odpowiednie kroki, by wyjaśnić sytuację i wprowadzić ewentualne zmiany. Każda opinia jest dla nas cenna, jednak na portalu publicznym trudno o merytoryczną i szczegółową rozmowę. Jesteśmy otwarci na dialog w bezpośredniej formie, aby znaleźć najlepsze rozwiązanie.
    @out

26.01.2025 18:39

Za pewne o większości nie wie. New,, menedżery '' wymyślają jak bardzo przypodobać się samej górze naszym kosztem. Czas zalogowania, żeby wyciągnąć z nas jak najwięcej pokazując jacy to oni są (usunięte przez administratora). Tylko ze to My tracimy na zdrowiu fizycznym i psychicznym, zwłaszcza nim. Większość boi się chodzić do toalety, stoi zastraszona byle by mieć czas zasranego zalogowania, albo biegnie patrząc na zegarek czy się zmieści w 5min. Brak szacunku dla kobiet. Ciekawi mnie czy chwalą się tym jak nas traktują swoim (usunięte przez administratora) Na pewno dumne są czy bylyby z takiego podejścia do kobiet. Mamy XXIw, a zrobili z tego miejsca uwczesne (usunięte przez administratora) Zadowolonym życzę powodzenia a rozsądnym i szanującym swoje zdrowie a zwłaszcza siebie i swoją godność lepszego życia i szybkiej zmiany pracy.
    Barbarjan

16.01.2025 11:05

Pracuje w tej firmie juz jakis czas wiec sam sie wypowiem . Wchodzac do tej firmy nie wiedzialem czego sie spodziewac . Wczesniej pracowalem w takich miejscach ,ze niepomyslalbym , ze zrobie taki szpagat zmieniajac branze . Ale do rzeczy … na lep nie pada , masa benefitow , ekipa na mojej zmianie jest zgrupowaniem milych , ciekawych oraz pomocnych ludzi , liderzy (a jest ich dwoch) moze wygladaja na pierwszy rzut oka strasznie i powaznie ale jak sie dobrze pracuje to okazuje sie ,ze to swojskie chlopy ktorzy zawsze pomoga , trenerzy zawsze pojawia sie obok Ciebie w odpowiednim momencie zeby sluzyc Ci rada i pomoca . KAWUSIA ZA DARMOCHE !!! I tyle by bylo z pozytywow . Nie mozesz miec telefonu przy sobie (jak masz naprawde sytuacje ,ze musisz go miec to mozna sie z liderami dogadac) , brak muzyki (dla kogos kto wczesniej poczatek pracy zaczynal od ulubionych kawalkow a teraz wchodzi na hale i jedyne co slyszy to szum maszyn moze byc to troche szokujace ) Przerwa trwa 25min i tutaj to co sie dzieje to jest walka o przetrwanie . 25min niby spoko ale zanim wyjdziesz z hali , dojdziesz do szatni ,wezmiesz jedzenie ,dojdziesz na stolowke i zjesz to okazuje sie ,ze zostaje Ci 7min jeszcze wiec jak jestes osoba palaca to musisz sie sprezac i przyspieszyc tepo . Niby mozesz miec dluzsza przerwe ale jak sie nie odbijesz na specjalnym urzadzonku przed uplywem 25min to leci Ci premia . Te urzadzenia na ktorych sie trzeba logowac to tez inny wymiar swiadomosci ale idzie sie przyzwyczaic . Reasumujac . Dla kogos kto wykonuje swoje obowiazki a nie szuka dziury w calym, to praca tutaj jest naprawde spoko . Jak ktos przychodzi z nastawieniem wielkiej ksiezniczki czy ksiecia to lepiej sobie odpuscic . P.S. Medicover i mozna sie w allianz ubezpieczyc .
    Gargamel

17.01.2025 09:14

Lepiej mieć nastawienie księżniczki znać swoją wartość niz nie mieć ambicji i szacunku do siebie, wolę nie wiedzieć gdzie pracowałeś jeżeli ciągle zimno i odór na hali z darmowa kawusia są dla ciebie spoko
    Barbarian

19.01.2025 15:57

@Gargamel a powiesz co tam robisz ? Jak jestes tak wartosciowym i ambitnym czlowiekiem to rozumiem ,ze tam za kare jestes xD Siedze na tej hali ,mam polarek i mi jest cieplo , smrodu nie czuje wiec nie szukam problemow na sile . Dla mnie jest spoko bo od takiego zakladu nie oczekuje kwiatow na wejscie ,czerwonego dywanu i stekow na stolowce . Chce wejsc , odbebnic 8h i wyjsc . Wiecej do szczescia nie potrzebuje :) a jak cos mi nie bedzie pasowac to zmienie prace i tyle . Zycze wszystkiego dobrego :)
    Dominika

09.01.2025 14:30

Firma jest naprawdę godna zaufania, dbają o atmosferę w pracy a to uważam za bardzo ważny aspekt, też jest dużo benefitów więc mogę bardzo polecić tą firmę.
    Co to to nie

14.01.2025 15:39

Pracuje tutaj już jakiś czas ale nigdy nie odniosłam wrażenia , ze ktoś zakazuje rozmów między sobą .
    O my mind

16.01.2025 23:46

Benefity zgoda ale ja mam wrażenie jakby ludzie rozmawiali o dwóch różnych miejscach. Doprecyzujecie o jakiej zmianie piszecie i czy o mediach czy o faschion.
    Xyz

26.12.2024 12:19

“ Zależy nam, żeby informacje, które pojawiają się na naszym profilu były rzetelne i prawdziwe. ” prawdziwe? 3 prawdziwe komentarze nawet nie zostały dodane tu. I dziwicie się że ludzie nie chcą przychodzić i zgłaszać czegokolwiek…
    Kot w butach

12.12.2024 17:47

Zarobki przeciętne, nie najgorzej. Teraz nie ma jakichś wielkich różnic kasy w podobnych miejscach. Ogólnie praca nie jest ciężka, trochę monotonna,ale wagazynach tak jak już jest. Ja już pracuje parę lat i jak ktoś ceni sobie spokój i robi co ma robić to nikt się nie czepia. W każdej firmie są rożni ludzie, jedni fajni a inni nie. Wszystkim nie dogodzisz. Najlepiej samemunsprawdzic i ocenić.
    Zdziwiona

11.12.2024 16:57

Ehhh, tutaj tylko wylewają swoje żale frustraci. Ciężko tu przeczytać vos konkretnego i sensownego. Nie ma co tu wchodzić.
    @robak

08.12.2024 21:57

Ta firma spada a raczej spadla na samo dno. A przynajmniej w oczach wieloletnich pracownikow. Taki gest ze strony firmy na Mikołaja. Wypasiona torba, praktyczna na każdy dzień. Z TEMU hurtowo za 5zl zapakowana w elegancki worek foliowy prosto wyciągnięte z kartonów zbiorczych. Niektórzy dadzą pewnie komentarz że to zero wdzięczności, przecież dali od siebie premie świąteczna. Żabki, Kauflandy, Lidl czy Biedronka podarowała pracownikom super prezenty, od.praktycznych rzeczy typu patelnie, słodycze itp po bony pieniężne w wysokości.lepiej nie wspomnę, a to wszystko zapakowane w kartony świąteczne. Wielu urazonych pewnie podpisze żebym poszedl i wiecie co? Pójdę, nie tylko dlatego że lepsze prezenty daja, to sie nazywa wdzięczność ale szacunek do parcownika. Tu niestety go nie ma.
    on

10.12.2024 19:32

Zmieniłem 3 lata temu a obrażasz się sam i to całkiem nieźle hehe
    Stary Pracownik

11.12.2024 08:17

Jak tu już nie pracujesz 3 lata to po co w ogóle się odzywasz, komentuj obecnego pracodawcę - na pewno masz tam wspaniale! :D
    Guga

05.12.2024 14:09

Zamiast usuwać opinie pracowników , weźcie sobie do serca to co piszemy. W tej firmie niestety nie da się już pracować. Zatrudniacie coraz to nowszych pracowników, którzy po miesiącu czy dwóch uciekają jak zobaczą co tu się dzieje. Żyjecie tam w biurze jakiejś utopii a ja wam powiem , dobrze nie będzie , dopóki nie postawicie na wykwalifikowanego pracownika , który zostanie w tej firmie na dłużej!

06.12.2024 07:52

Dziękujemy za wszystkie opinie, zarówno te pozytywne, jak i krytyczne. Doceniamy zaangażowanie, ponieważ zależy nam na budowaniu jak najlepszego środowiska pracy dla wszystkich naszych pracowników. Jednocześnie pragniemy przypomnieć, że naszym priorytetem jest otwarty dialog i efektywne rozwiązywanie problemów. Zachęcamy każdą osobę, która ma uwagi lub propozycje zmian, do bezpośredniego kontaktu z naszym działem P&C lub swoim przełożonym. Tylko w ten sposób możemy wspólnie omówić konkretne sytuacje i podjąć odpowiednie działania. Na platformach takich jak GoWork jesteśmy w stanie udzielić jedynie ogólnych odpowiedzi, dlatego szczegółowe kwestie najlepiej omawiać w sposób bardziej bezpośredni. Dziękujemy za zrozumienie i zapraszamy do współpracy w tworzeniu jeszcze lepszego miejsca pracy.
    @out

06.12.2024 23:55

Mamy propozycję. Skoro nie potraficie utrzymać u siebie pracowników za wasz brak szacunku do obecych pracowników, może w zamian tego bo nikt już tu nie zostanie,.sprowadzicie sobie w ramach nagrody towarzystwo z Lipska?!

06.12.2024 13:03

Pacjęt

06.12.2024 21:45

Wpis kolegi o nagrodę za 5 lat pracy 150zl brutto również usunienty

03.12.2024 13:28

@biedak

04.12.2024 18:28

Nie zapomnij ze jest to 150zl BRUTTO Tyle jesteś wart, całe brutto. Brak kultury, brak szacunku ,brak wdzięczności dla pracownika,ale a i tacy co ustaną na apelach i oklaskują pierdoloty jakie Wam wciskają. A normalni ludzie przez takich oklaskiwaczy cierpią. Brak słów żeby to wszystko opisać
    Jakson

06.12.2024 12:42

I przez takich co z radością wypełniają obowiązki trenerek czy koordynatorów za fri
    Zmęczony

18.10.2024 14:28

Atmosfera tworzona przez kierownictwo nie zachęca do pracy. Coraz więcej obowiązków a podwyżek brak i ciągły brak pracowników.
    Robot

05.12.2024 10:56

Zgadza się! Nie wolno wszystkich wkładać do jednego worka. Sama widzę panie , które pracują i mają podejście do ludzi. Bym chciała spr . quality nowym albo przy nich stać lub być na procesie gdzie nie ma norm. Ale nikt mnie nie wybiera na to! Dodam , że bardzo długo pracuję już kilka lat. Co idzie nie tak?
    xyz

05.12.2024 17:31

To prawda ale to jest bardzo nieliczne grono,moze jedna,dwie trenerki na shift 2 media
    Wierny jumper

01.12.2024 17:20

W tym momencie chciałbym podziękować wszystkim którzy przyczynili się do tego, że w ostatnim czasie nadgodziny październikowe i listopadowe się odbyły. Powiedziałem przyjdę bo jesteście tu dla mnie, lubię swoją pracę i byłem - mam nadzieję, że wam się podobało. Dziękuję również moim team leaderom! :)
    @wielki brat

26.11.2024 10:03

Nie wiem czy ktoś odpowiedzialny to czyta ale jeśli tak to niech wezmą sobie to do serca że brak jest jamperow a TL z każdego sziftu mają po dwóch pomocników co mają nas pilnować . Chodzą z rękami w kieszeni nawet nie pomogą a ty człowieku zasówasz za dwóch mają to gdzieś.My wiemy co mamy robić więc i oni niech się wezmą za pracę a nie chodzą i się zacieszaja.Zenada

26.11.2024 10:27

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Chcemy zapewnić, że zawsze jesteśmy otwarci na dialog i zależy nam na rozwiązywaniu wszelkich zgłaszanych kwestii. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z działem People & Culture, który jest do dyspozycji w przypadku jakichkolwiek pytań, wątpliwości czy sugestii. Wierzymy, że wspólna rozmowa jest najlepszym sposobem na znalezienie rozwiązań.
    Owerloff

01.11.2024 10:36

Szift 1 to masakra,nie doświadczeni trenerki, kiedy do nich podchodzisz to nie wiedzą co mają zrobić z rzeczą i idą do swojego T.L,która sama nie wie co z tym robić. Trenerzy dorabiają dziury, plamy.Potrzebnie robić rekrutację trenerów a nie pracowników. Kiedy dziewczyny skarżą się T.L.,ten rozwodzie rękami i mówię że nic z tym zrobić nie mogę.A od nas wymagają jakości. Żenada Muszą uczyć się od trenerów z sziftu 2 ,zostaję na nadgodziny i tam jest zupełnie inaczej,dziewczyny znają swoją pracę, nie obgadują za plecami,inna organizacja pracy,doświadczoną T.L z Jakosci.
    @Kick

02.11.2024 14:40

Dokladnie Na jednym.i drugim shifcie wiedza trenerów błaga o pomstę do nieba, albo patrzy jedna na drugą jaka decyzję ma.podjac albo pytają się swojego TL który tez za wiele nie wie. Zwykły pracownik na.linii posiada większą wiedzę niż one wszystkie razem wzięte

25.11.2024 11:29

Doceniamy każde spostrzeżenie dotyczące naszej firmy. Jeśli mają Państwo pytania lub chcą omówić swoje uwagi, prosimy o bezpośredni kontakt z działem People & Culture. Jesteśmy otwarci na konstruktywną rozmowę i chętnie rozwiejemy wszelkie wątpliwości.

08.11.2024 18:14

Dziwni ludzie tutaj pracują, każdy na każdego gada.. jeszcze przerwę usunęli i jest ciasno na solówkach, aż ludzi wychodzą na dwór aby spokojnie zjeść. Ja zrezygnowałem, a wam życzę abyście swoimi sprawami się interesowali, a nie cudzymi. Nie pozdrawiam
    Xyz

14.11.2024 07:48

Przerwa była zlikwidowana na prośbę pracowników i była informacja o tym że może wystąpić przeludnienie. Na tamten moment nikt nie wyraził sprzeciwu :) Wystarczy słuchać na apelach o czym mówią TL

25.11.2024 11:29

Nikt

23.11.2024 17:45

Temperatura na hali jest straszna, ludzie mają na sobie kilkanaście warstw a nawet nie ma mocno minusowych temperatur ???? co będzie przy -5 na zewnątrz?! A w HR temperatura taka ze jak się wejdzie to można w krótkim rękawie być
    Haha

24.11.2024 18:42

Przyjechać?przecież cytujac"co ich to obchodzi"....jedyne co ich obchodzi to norma i sie pytaja czy nie możesz założyć większej podpaski żeby do toalety rzadziej chodzić, kobieta do kobiety takie teksty,w dodatku przezlozona ,pani lider ,bo pani lider zapomniała jaka jest jej rola ,możemy nie czuć się człowiekiem to możemy czekać w deszczu

25.11.2024 11:26

Co to jest

22.11.2024 19:15

Czy może mi ktoś powiedzieć co oni nawymyślali ze stołami na stołówce, po co i w jakim celu tak poustawiali czy to przymusowa integracja?
    Taki tam

24.11.2024 14:33

Tez tego nie rozumiem. Traktują nas jak małe dzieci. Jak zrobią , my musimy się dostosować bez prawa głosu. Beznadziejnie się już tutaj pracuje.

25.11.2024 11:26

24.11.2024 18:16

25.11.2024 11:25

Dziękujemy za przekazanie swojej opinii. Zależy nam na budowaniu otwartej komunikacji, dlatego w przypadku pytań, wątpliwości lub uwag zachęcamy do kontaktu z naszym działem People & Culture. Zawsze staramy się znaleźć rozwiązania, które będą satysfakcjonujące dla obu stron.

25.11.2024 11:18

Mam nadzieję, że jak teraz ruszy temat ze wsparciem mediów, to flexy i nowi pracownicy będą wysyłani na szkolenie, a nie cały czas te same osoby, które wielokrotnie musiały tam być.

Zostaw merytoryczną opinię o MOMOX