3.8/5

• Kim jesteśmy
  • Zrównoważony rozwój – wspólnie dbamy o środowisko.
  • Oddział w Polsce
  • Zespół
  • Kogo szukamy?
  • Benefity

Kim jesteśmy

Zrównoważony rozwój – wspólnie dbamy o środowisko.

Oddział w Polsce

• Warzymice
  • Bezrzecze
  • Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Stobno - MOMOX Polska Sp. z o. o.

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o MOMOX

Opinie o MOMOX Szczecin

Nie przegap nowości o MOMOX!

29.03.2023 20:36

Jumperzy znów zaczną się zwalniać albo pójdą masowe L4 z przepracowania. Ile można robić za dwie osoby. Coraz więcej obowiazkow na jednego człowieka. Na checku i returze jeden jumper, kiedyś było po dwóch a obowiązków na linii było mniej. Na foto jeden jumper, kiedyś było dwóch itd. Potem dziewczyny narzekają bo jumpera nie ma albo nie wyrabia. Jak ma wyrabiać jak fizycznie się nie da. Wcześniej przy większej liczbie zawsze było dwóch i czasem trzeci przychodził na wsparcie. Teraz nawet drugiego nie dadzą i wiecznie wymówka "bo nie mamy ludzi". Za chwilę będzie ich jeszcze mniej bo ta praca wykończy tych co na prawdę pracują a zostaną same lesery.
    Zadowolona

08.04.2023 19:43

W Biedronce?? Chyba żartujesz.Pewnie nigdy nie pracowałaś w handlu..Praca w weekendy, harówa jakich mało, ciągle ludzi brakuje. Klienci masakra, tam to jest dopiero zero szacunku. Traktują Cię jak zero. Po 6 latach w handlu w różnych miejscach od 2 lar pracuje w Momox. Przychodzę do pracy i po 8h wychodze i niczym się nie przejmuje. Nie ma większych problemów z urlopami. Byłam tez 2 miesiące na zwolnieniu po operacji i normalnie umowa tez została mi przedłużona. Przełożeni wiedzieli czemu mam dlugie L4. Wystarczy byv normalnym człowiekiem. Wiem gdzie pracuje, znam warunki. Godzisz się na to albo nie. Nikt nikogo do pracy nie zmusza.

17.05.2023 22:25

Zgadzam się . @Pracodawca jako firma muszę zarabiać żeby zatrudniać pracowników , gdzieś musi, porostu musi Oszczędzać ( o tych temperaturach było mówiono i dostaliśmy kamizelki! którzy nas grzeją ), naprawdę, trudne czasy. Widzę, ze firma stara się i dba o pracownikach. Dla każdego niemożliwe być najlepszym.

28.04.2023 18:05

Czemu na nadgodzinach w sobotę często na shift 1 pracowników częstują pizzą , a na shift 2 nie?
    Marcin Lidke

06.05.2023 23:21

.... No cóż całkiem możliwe, że przeoczyłem kontekst.... Zdarza się....
    Marcin Lidke

17.05.2023 05:03

Za nadgodziny w dni wolne ( weekendy i dni np 1,3 V ) masz płacone setki, za nadgodziny w tygodniu jest +50% , chyba, że są nadgodziny nocne wtedy masz płacone setki + 5 PLN brutto do każdej przepracowanej godziny.
    Aniutwk177

24.04.2023 08:34

Witam Pracuje nie dość długo w momox chciałam zapytać jak wyglądaja na mediach zmiany pracy.

24.04.2023 09:47

Cześć, na obu biznesach pracujemy od poniedziałku do piątku w systemie dwuzmianowym w godzinach 6.00-14.10 lub 14.10-22.20. Mamy stały harmonogram, tydzień na tydzień.

07.04.2023 13:28

Z okazji Wielkanocy życzymy wszystkim rodzinnego czasu w gronie najbliższych, zdrowia, spokoju, szczęścia i wielu radosnych chwil!

News image
    Mietek

07.04.2023 11:58

Szkoda czasu na czytanie tego co tu się dzieje. Sami maruderzy. Pracowałem w różnych firmach i chyba naprawdę nie wiecie co to znaczy pracować w kiepskich warunkach.

07.04.2023 01:05

07.04.2023 09:13

Dziękujemy za opinię. Jeśli masz jakieś uwagi lub zastrzeżenia prosimy o kontakt oficjalnymi kanałami komunikacji. Aby móc reagować na pojawiające się problemy musimy jak najlepiej zapoznać się z poruszanym tematem. Zapraszamy do rozmowy!
    Pracownik2

04.04.2023 16:23

Fajnie Momox że się zaczęliście się w końcu udzielać. Moje pytanie, które jest zadawane TL od dawna a oni sobie widocznie z nim nie radzą bo ich odpowiedź jest taka, że nic się nie da zrobić: co Wy zmierzacie? Czy musimy pracować w takim zimnie i przeciągu przez cały dzień? Wiecie że, utrata premii przez zwolnienie przy tej inflacji i wydawanie masy pieniędzy w aptece nie jest fajna? Jak napisze maila do hr to się pośmiejecie i go usunięcie? ;) Zacznijcie się w końcu interesować pracownikami a nie zamiatać wszystko pod dywan bo za to Wam nie płacą.
    GHz

06.04.2023 06:33

Poczekaj, zaraz będzie maj, bedzie lato będzie ciepło i się rozgrzejesz( aż ponadto). Niestety ale.to prawda jeśli o chodzi o L4, tu nie możesz być chora więcej niż dwa dni bo zabiorą premie, a dla zwykłego.pravownika taka kwota mniej na koncie to już jest duży problem. Trudno, nie zostanie nic jak podkurowac się przez dwa dni i wrócić chorym do pracy. Gorzej gdy to będzie dos poważniejszego np złamana taka ale wypadałoby w takim stanie przyjść do.pracy, niech zobaczą do czego doprowadzają.
    Oni

06.04.2023 22:33

Ludzie mdleja podczas upałów to chodzą liderzy i się śmieją bo przecież nic się nie stało...
    Śmieszne

06.04.2023 09:07

I co, tak napisali ze zapraszają do rozmowy a nic nie robią poza szukaniem nowych pracowników bo po co żeby obecnym było lepiej. Komunikacja jest najważniejsza hahahahah

04.04.2023 13:39

To że się oficjalnie podpięli na goworku , to nie znaczy że wszyscy pracownicy przestaną pisać jak są w poniżający sposób traktowani i w jakich spartańskich warunkach muszą pracowac

04.04.2023 20:48

Dobrze napisane . Warunki tacy sami jak tim liderzy i trenerzy z 1 zmiany
    Tl

05.04.2023 07:26

Na 2 wcale nie jest lepiej
    Agata

04.04.2023 16:43

Praca jak każda inna. Wyplata na czas, a właściwie prawie zawsze szybciej. Nic wielkiego nie trzeba umieć. Są plusy i minusy jak wszędzie. Te wszystkie komentarze są dodawane przez takich co im nigdzie nie będzie pasowało. Dla mnie jest ok.
    NYC

05.04.2023 03:20

Jakby jeszcze nie płacili to już nikt by tam nie pracował. Dla Ciebie jest ok że dostajesz pieniądze za to że na nie pracujesz? Słabo

28.03.2023 12:29

Angelika

28.03.2023 23:31

Wielka rodzina team lederów. Ręka ręke myje
    Warzywniak

05.03.2023 15:35

Nie no elegancki 'dzień docenienia pracownika' dali po cukierku i się ciesz człowieku, że możesz pracować w Momox. Dali by chociaż po tej stówce. BTW ostatnio BigMak coś się za bardzo poczuwa, na każdym kroku grozi różnymi karami za byle pierdołę. Niech go ktoś ogarnie.
    NN

18.03.2023 07:25

Obecnie też tacy są i nikt im uwagi nawet nie zwróci. Obrywa się tym co naprawdę pracują. Fashion shift2

23.03.2023 10:34

Nie ma żadnych kar finansowych, nie czytaj głupot
    Joanna

15.03.2023 10:42

Super by było jak by firma puściła autobus na każdej ze zmian. Tak jak było w Stobnie! Czemu z tego zrezygnowano?! Zwracam się do przedstawicieli pracowników. Może coś by dało w tej kwestii zrobić

15.03.2023 19:20

Zrezygnowano z tego bo w porównaniu do Stobna jest dużo lepsze połączenie komunikacji miejskiej. Wątpię, żeby przedstawiciel pracowników cokolwiek zdziałał .
    ELO

22.03.2023 14:16

kto jest przedstawicielem pracowników?

15.03.2023 18:14

Pracowałam tutaj z 8/9msc w czasie pandemii. Spoko praca na chwilę. Polecam tą pracę głównie dla studentów co szukają szybkiego zarobku i są bez doświadczenia. Z biegiem czasu wiem, że to prawdziwy (usunięte przez administratora). Miałam tutaj 25min przerwy w ciągu dnia xD a stałam 8h, w biurze siedzę przy kompie i mam 45min przerwę. Teraz po dwóch latach zmieniłam kolejną firmę i zarabiam na razie ok 5.5k brutto. Pozdrawiam.

15.03.2023 00:32

15.03.2023 08:48

Nie sugeruj się opiniami, nie jest tak źle , przyjdź na okres próbny albo Ci się spodoba albo nie. Ocenisz sam.
    Anonim.

12.03.2023 16:03

Tak fajnie doceniają pracownika, że z dnia na dzień dowiedziałam się, że nie przedłużają mi umowy i można powiedzieć, że zostałam z niczym.
    PP

13.03.2023 09:28

Nie Ty jedna. Tylko po co ciągle ogłoszenia że szukają do pracy. Tam wszyscy (usunięte przez administratora)
    Krzysztof

08.03.2023 13:34

Witajcie, widziałem że jest ogłoszenie na pracownika magazynu w momox. Jak jest z dojazdem, jest jakiś darmowy autobus z osiedla Słonecznego może? Pracuje się tydzień 1zmiana i tydzień 2 zmiana? Ciężko wyrobić normy? Z urlopami nie ma problemu? Pozdrawiam
    Ona

11.03.2023 10:38

Nie. Dojezdzasz na własny koszt jak do każdego innego zakładu pracy. Jest autobus pracowniczy wieczorem po drugiej zmianie że względu na nijaka komunikację miejską i pozna porę powrotów.
    Sara

11.03.2023 21:48

Nie do każdego bo na każdy inny magazyn są autobusy pracownicze a nie tylko jeden

02.03.2023 09:17

Ile jest zmian w MOMOX?
    wabik

03.03.2023 07:15

W Momoxie mamy 2 zmiany.06:00-14:10 i 14:22:20 .Czasem są nadgodziny nocne dla chętnych .
    Odpowiedź

07.03.2023 00:22

Dwie, 6:00-14:10 i 14:10- 22:20, nie ma grafiku, cały czas jest na przemian. Weekendy zawsze wolne, chyba że jest możliwość nadgodzin w sobotę, ale to dla chętnych. Przerwa trwa 25 minut i 10 minut się odrabia.
    Pracownik shift 1

19.12.2022 09:56

Czy wysoka góra może w końcu zrobić coś z tym zimnem? Dlaczego z okolicy tylko momox oszczędza na ogrzewaniu ? My chcemy tylko pracować w normalnej temperaturze co nie jest niczym złym ani dziwnym
    Sam

30.01.2023 23:53

To nie można normalnie odpowiedzieć? Najlepiej powiesić kartkę ch wie gdzie i tyle. Gratuluję pomysłowości, w sumie czego można było się spodziewać. O głupotach można piexxdolić na apelach ale o ważnych rzeczach już nie ???? Jesteśmy rzeczami, tanim sprzętem do sortowania, człowiek się nie liczy.
    Lokalnyprzewodnik

24.02.2023 13:37

Na hali zimno i zaduch bo nie wietrzone, warunki pracy uragajce wszystko się psuje lecz nikogo to nie obchodzi mamy tylko stać i się głupio uśmiechać kiwać głowa że wszystko jest ok i czekać na normy. Zepsuty sprzęt każą wybierac nam z innego zepsutego bo a może będzie działał i zawsze jest ta sama wymówka żeby pytać Jumperow a Jumperzy maja za zadanie wyreczac jednego ze swoich kolegów bo on nic nie robi ma plecy u liderów i opuszcza sobie stanowisko kiedy chce i na ile chce bez konsekwencji na przerwy też sobie chodzi kiedy chce a nie tak jak my wg grafiku. My za takie zachowanie dostajemy nagany i wypowiedzenia, mamy nawet zakaz rozmów miedzy sobą.
    Nowa

26.01.2023 13:16

Witam. Mam pytanie czy są przyjęcia do Momox Szczecin przy sortowaniu?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MOMOX?

Kontakt - MOMOX

Druckiego-Lubeckiego 1D 71-656 Szczecin

Branża główna: Magazynowanie i centra logistyczne

apex predator

18.01.2023 21:29

Szafki... Czy tak trudno rozplanować ich podział pomiędzy shift 1 i shift 2? Obyło by się bez fukania, zgrzytów i spań. I wieszaki na ścianach. No na kurteczki. Bo miejsce na ich montaż jest
    Natka

19.01.2023 17:14

Właśnie, w tej chwili nie da rady się normalnie rozebrać ani ubrać . Strasznie wąsko praktycznie , każdy się ociera o siebie, szafki i rozdysponowanie ich zupełnie bez pomysłu. Macie i walczcie o przetrwanie.
    Weronika

15.12.2022 21:29

Widzę że własnie pojawiło się nowe ogłoszenie na stanowisko juniorskie jako it operations specialist. Ciekawi mnie czy firma często szuka kogoś na to miejsce? :P Warunki wydają się spoko, ale nigdzie nie ma podanej kwoty wynagrodzenia, i to mnie troche martwi. Co myślicie jak pracownicy? Warto podesłać aplikację?

20.12.2022 12:51

Czyli nic się nie zmieniło.
    shift 1 albo 2

10.01.2023 01:29

Dokładnie tak... pracowałam tam i na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia co mnie podkusilo aby tam pójść, zero perspektyw... A pracownik to G.owno...

31.12.2022 13:53

Kalinyfornian dude

01.01.2023 18:13

Możesz zawsze emigrować jeśli masz wybór
    Ból

25.12.2022 11:16

o co chodzi że wychodzić zapalić TL mogą w dowolnym momencie? Dlaczego w takim razie my nie możemy? Przecież widzimy przykład góry godzinka pracy - dwie godziny kawki z papierosami. Ale my musimy nie mieć przerw, nawet jeśli mamy normę, nawet sobie pójść normalnie ogrzać się do grzejnika nie ma opcji bo się boisz. A im nie ma kogo się bać. Nikt nie kontroluje ich pracy, nikt nie pyta naszej opinii jak komu się wspólpracuje z TL. Po co? przecież widać że cyferki się zgadzają i wystarczy.
    Jack Kista

27.12.2022 22:53

MałaŁyżka

18.12.2022 11:36

I jak , zadowoleni z podwyżek ? Hahaha

23.12.2022 08:48

Jak dżamperzy dalej będą się tak (usunięte przez administratora)i jak ostatnie (usunięte przez administratora)kisty na wózeczkach wozić, to wcale bym się nie zdziwił....i w sumie byłaby to tylko i wyłącznie ich wina.... Bo prawda jest taka, że w tzw. nowym systemie to za bardzo się nie narobią
    Trol

24.12.2022 00:00

Ważne że dziewczyny muszą same dźwigać paczki i je rozcinac. Za darmo. Ponieważ Jumperzy maja dużo obowiązkow.
    ACIMA

30.10.2022 22:18

DEMANT podwyżki dla pracowników, Lidl, Biedronka i inne większe lub mniejsze firmy obdarzyły swoich pracowników podwyżkami. Czy i my możemy spodziewać się od podwyżek za wykonywana dla Was prace?! ( nie wspominając oczywiście o zapowiedzianyvh podwyżkach od rządu, marne 10gr, ŻAL). Czy droga FIRMA ma zamiar zadbać o swoich pracowników Czy dalej przeznaczac pieniądze na naprawy tandetnych maszyn do pakowania po których są góry kist do pakowania ręcznego, które muszą poprawiac dziewczyny po tej zakze zajefajnej maszynie za paręnaście baniek?!, czy tez pięćdziesięciu nowych członków ekipy ochroniarzy (mniejsza o większość). Obiadów za zlotowke( jak to jest we wszystkich NORMALNYCH firmach) nie było, nie ma i nie będzie,LUZ, autmaty w socjalu chodzą jak by chciały ale nie mogły, niektórzy niestety nawet nie zdążą chlipnac ciepłej kawy, kit z autobusami, suche bułki tez zabraliscie, nawet owoce dajecie juz tylko dwa razy w tygodniu. Pytanie więc dalej do cudownej firmy, jak zamierzacie rozwiązać temat podwyżek dla pracowników, jak w ogóle zamierzacie zatrzymać tych pracowników bo z tego co widać ludzie rzucają wypowiedzeniami. Mają dość takiego traktowania
    Ktos

31.10.2022 08:17

Teraz mają w biurze 19 stopni to też nie ma powodów by się o nas martwić. Robiąc cała brudna robotę w kurzy w blaszaku mamy 17 stopni a odczuwalna jest coraz niższa temperatura potrafią tylko normy podawac, norma najważniejsza. Przecież się rozgrzejemy dzwigajac wielkie kartony rozcinajac je (bez dodatku za kolejny obowiązek,) za ciąganie kist i dźwiganie tak samo. Inflacja coraz większą i żadnych perspektyw nie mówiąc o szacunku do pracownika. Konkurencja daje podwyżki bo dba o swoich pracowników a tutaj człowiek jest tania masa robocza. Bez prawa do własnego zdania a gdzie kodeks pracy. W zamian usłyszeliśmy za to że można wyjechać do Lipska "w ramach nagrody...". W ramach nagrody szczęśliwcy wespra oddzial, niech z niemieckiego oddziału przyjada wesprzeć nas i zobaczą w czym ich wyreczamy. Wstyd. Każdy został myśląc że się coś zmieni w podejściu do człowieka ale zmienia się na gorsze. Managerzy i liderzy niebawem sami będą wszystko robić bo nikt tu nie zostanie. Przynajmniej ci którzy z nas drwia że bolą nas kręgosłupy albo każą zmieniać nastawienie aby pracowalo się lepiej.
    Zenon

15.11.2022 21:02

Nikt tutaj nie jest z przymusu raczej. Zawsze mozna zdecydowac sie na obiad za 1 zly. Idziesz ze mna?

09.11.2022 11:40

Trzeba tych trenerek z media pozmieniać, bo nic nie wiedzą. Jedna mówi jedno, druga drugie, trzecia trzecie. Nie mogą między sobą dogadać co i jak oceniać. Swoim przyjaciółkam czas odpisują, statystyki zmieniają. (usunięte przez administratora) ruszają dopiero po 4 godzinach pracy.Żenada
    Pola

12.11.2022 16:20

Dokładnie, przychodzi taka jedna z druga nabzdyczona od samego początku , ze strach się o cokolwiek zapytać. Niektóre z długim stażem się za bardzo pewnie czuja.
    z. y. x

12.11.2022 18:08

Nie można podwazac opinii funkcyjnych :ppppp
    Stobno2

19.10.2022 18:17

MATEUSZ JESTEŚMY Z TOBĄ! Trzymaj się kolego i wracaj do nas szybko Shift 2

04.11.2022 16:31

Bardzo, bardzo ważna wypowiedź - też się pod tym podpisuje!
    CzujnaWażkaWLocie

05.11.2022 00:08

@Bocheneksera To widzę ze jesteś pracownikiem , który uważa się za najlepszego pracownika co? Chyba się wszystko tobie należy . Jak się towarzystwo nie podoba to zawsze możesz zmienić pracę lub zmianę
    Jakala

17.09.2022 06:19

Firma traktuje każdego jak potencjalnego złodzieja. Brak wykształcenia logiatycznego widać gołym okiem. Wystarczy spędzić chwilę czasu na hali. BHP leży. Jak ci rodzinę auto rozjedzie dowiesz się po pracy bo za telefon na hali można wylecieć. Okropna firma z okropnymi ludźmi.
    Evest

31.10.2022 11:41

To ze siedzą to jest najmniejsze zlo, za to W JAKI SPOSÓB siedzą to już jest coś. Aż odechciewa się się jeść nawet najglodniejszemu. Jest to nie smaczne beż kultury i szacunku do nas pracowników, zwłaszcza ze większość pracownikow to kobiety. OHYDA! FUJJ! BLEHH!
    Warzywo

31.10.2022 18:20

Jak i gdzie bo nie tylko na stolowce. Przy wyjściu z hali też się rozsiada jak w taniej knajpie z tanim browarem.

01.07.2022 19:58

Firma Momox jako zakład pracy bez rewelacji a wręcz tragicznie niby Nowa lokalizacja magazyn 7R ale to co dzieje się w środku to masakra . Magazyn logistyczny tylko że tam brak z wykształceniem logistycznym ,zasady BHP w lesie nikt ich nie przestrzega już się nie wspomina o chigienie i bezpieczeństwie pracy ,magazyn otwarty już prawie rok a alarmu przeciw pożarowego nie było jak by coś się stało to nikt nie wie gdzie jak się wydostać gdzie miejsce spotkania po wyjściu z magazynu ,jesteśmy jak małpki po 2 w kładce . Dookoła regały poustawiali na miejscu gdzie jest wyjście stoją kładki z paczkami i wyrazie czego nie ma jak się wydostać już nie wspomnę żeby nam pomuc jak by się coś stało . Ale najważniejsze że w biurach nasze szefostwo mają wiatraki i mają chłodno zero zainteresowania zwykłymi pracownikami nie schodzą na chałę bo po co tylko tabelki się liczą żeby na koniec miesiąca była wyrobioną norma i żeby świeciły się tabelki na zielono że ważne jakim kosztem . Nasi TL ganiają nas o normy a tak naprawdę to nie mają pojęcia o naszej pracy każdy z nich powinien mieć szkolenie na swoim procesie żeby poznać specyfikę pracy a nie tylko wymagać niech sami staną w te upały i wyrobią normę a nie chodzą na papierosa co 30 min .no i'm wolno . Ten zakład pracy to jedna wielka porażka Ukraińców jest więcej bo oni się nie odezwał bo się boją o pracę i robią to co im mówią albo się panoszą i każą się nam uczyć ukraińskiego bo ich jest więcej A Polacy nie mają szans przebicia i nic nie działają nawet jak będą gadać to nikt ich nie słucha . Ja tego magazynu nie polecam Ci którzy znają swoją wartość już tu nie pracują bo szkoda naszego zdrowia i nerwów .
    Op

29.10.2022 12:54

Jest ok
    Rydy i koledzy

30.10.2022 00:58

Wielkie pozdrowienia dla TL z fashion. Jesteś super , wasze podejście do ludzi jest na najwyższym poziomie. Elokwencja , szacunek, zaangażowanie w pracę .To jest coś czego każda firma potrzebuję .
    Reziw

21.10.2022 22:10

Ostatnio na Stobie mamy za dużo TeamLider tylko 3 krzesła a ich jest 6 nawet ilu ich jest nie potrafią podać norm do 10 są ostatnio jakoś zaniżone ( nie do godzinny 10 ) SHIFT 1 Ostatnio nakazują przez BHP noszenia nowych rękawiczek na reziw sprawdzają nas co Chwilę jak można popsuć pracownikom robotę są nie wygodne grube ale są zakazane 2 pracownikom wyskoczyły uczulenie po nie krótkim użytkowaniu Dlaczego firma wysłała kilka sztuk tych rękawiczek gdzie dostała negatywne oceny od użytkowników i postanowiła zamówić ich więcej Momox to nie firma która słucha pracowników Pozdrawia Pracownik co dalej pracuje tutaj 3 lata
    Koks

09.10.2022 22:53

Ile wynosi stawka godzinowa dziś w tej firmie

16.10.2022 09:30

Do wszystkich namiętnie odpowiadających na moje wypociny....w moim wpisie nie ma ani grama reklamy, tylko sucha informacje na temat stawek. Delikatna sugestie, że jak ktoś potrzebuje pracy, to niech składa papiery i opinia, że nie jest ciężko. A , że wy widzicie coś innego to już wasz problem....
    Abc

18.10.2022 16:17

HR jesteś? Ciężko nie jest?! A podobno kisty z książkami "trochę" ważą! T
    Marc

10.10.2022 20:34

Kilka lat temu pracowałem w momoxie. Teraz przeczytałem Wasze ostatnie opinie. Widzę że nic się nie zmieniło. Dalej ta firma to dno.
    Jasny gwint

15.10.2022 19:04

Oj dużo się zmieniło. Pracuje tu praktycznie od tych dobrych czasów i firma idzie na dno niczym Titanic. Zero szacunku dla pracownika. Stołki obstawione lizusami. Śmiech na sali.

05.10.2022 15:44

08.10.2022 06:03

Teraz ludzie raczej stąd odchodzą , niż się zatrudniają. Brak nadgodzin w sobotę jak już są to bardzo sporadycznie , czasami są w tygodniu ale płacone 50% i to dopiero na koniec okresu rozliczeniowego, który trwa trzy miesiące. Płace stoją w miejscu , gdzie przy dzisiejszym wzroście cen trudno się jest utrzymać za te pieniądze. Dopóki ludzie się nie zbuntują, kierownictwo będzie uważać, ze nie ma sprawy i nic nie zrobi w kierunku jakiejkolwiek podwyżki. Co najwyżej dorzuca nowych obowiązków za te same pieniądze.
    carter

14.10.2022 17:56

Widzę że momox ma konto premium na goworku bo moja opinia zniknęła... Szacun dla działu rekrutacji ;)

01.10.2022 21:11

Loop

02.10.2022 17:13

Fajnie Błażej , tak trzymać)))
    Misiu

20.09.2022 00:16

Shift 1 na stobnie i ich TL to totalna porażka, nie dostajecie odsiedzin przez te 8 godzin? Żadnego z was pożytku jedyne co potraficie to wypić kawusie z trenerami i wyczytać normę, wy siedzicie na pośladach przez większość swojej pracy a jak ktoś inny usiądzie na chwilę odpocząć to już źle i ganiacie do pracy, serdecznie odradzam pracę na tej zmianie
    Ktoś

30.09.2022 10:13

I tu się mylisz ja już nie pracuje w tej firmie postawiłam na rozwój a nie na narzekanie pozdrawiam ????
    Sru

01.10.2022 19:57

Napisał pewnie TL xD Naucz się interpunkcji bo słabo
    Zosia

01.09.2022 21:14

Czy ktoś się może wypowiedzieć na temat Szczecina ? Jak ludzie i atmosfera?

11.09.2022 19:45

Gdzie Ciebie dadzą, tam będziesz. Nie masz wpływu na to gdzie....
    Gucio

01.10.2022 17:46

Atmosfera beznadziejna, ludzie co chwila odchodzą do innego pracodawcy

24.09.2022 21:35

25.09.2022 09:43

Zadzwoń pod ten nr 536 451 250, do działu HR . Tam powinnaś otrzymać wszystkie informacje, które Ciebie interesują .
    Beka

07.09.2022 23:09

Wiecej l4 bierzcie leniwce to na pewno bedzie nam jumperom latwiej, co za ofermy

22.08.2022 19:55

Mieczysław

24.08.2022 00:21

Proszę liderów żeby nie przynosić problemów domowych do pracy bo później odbija się to na wszystkich chodzicie strzelacie dziwne miny czepiacie się wszystkiego, jedna chodzi jakby była (usunięte przez administratora)no ludzie dajcie spokój bo się pracować nieda. Wszyscy wiedzą że ludzi traktujecie jak (usunięte przez administratora) na każdym kroku umniejszacie wszystkim pokolei a jesteście tylko zwykłymi pionkami którym wydaje się że możecie wszystko. Szantaże słowne z waszej strony są na porządku dziennym "nie zrobisz tak jak my chcemy dostaniesz upomnienie",(usunięte przez administratora) trochę zrozumienia i szacunku do drugiej osoby(usunięte przez administratora).

Zostaw merytoryczną opinię o MOMOX