3.6/5

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o JobRun

Opinie o JobRun Poznań

Nie przegap nowości o JobRun!

Maja

25.01.2022 19:43

Heej, czy jakas spokojna osoba jedzie może na cebulki kwiatowe na początku lutego (obstawiam u siebie od 7.01.22). Byłoby raźniej. Sama mam 22 lata, jestem spokojna i bez nałogów. Jestem już w Holandii trochę czasu i jestem doświadczona, mogę coś podpowiedzieć w razie czego :)
    Maks

30.01.2022 16:35

Hej ja właśnie rozważam pracę na kwiatkach w Aalsmeer, lat 19, spokój - stoicki.
    Anka

21.01.2022 12:00

Cześć jest ktoś z Katowic lub okolicy chętny do wyjazdu pod koniec lutego? ???? Byłoby raźniej

30.01.2022 09:39

Witaj ja chcem pod koniec lutego tylko jeszcze nie wiem gdzie
    Magda

29.01.2022 14:40

Witam. Jestem z Poznania. Wybieram się do Holandii na początku marca do 28 lutego mam okres wypowiedzenia. Mam 33 lata. Projekt nieistotny fajnie jakby było sporo godzin. Mam prawo jazdy ale auta brak. Zapraszam do kontaktu [email protected]
    Magda

24.01.2022 17:03

Hej jade za tydzień do Holandii jeszcze nie wiem do jakiej pracy bo wiadomo szukam i szukam gdzie by bylo lepiej.. Jesli ktos tez nie ma z kim wyjechać to piszcie na [email protected]
    Aga

19.01.2022 22:07

Witam.Był ktoś przy warzywach i owocach,jak tak to proszę o opinię.
    Zuza

18.01.2022 02:40

Chce wyjechać na samym początku lutego. Jestem z Poznania.interesuje mnie praca przy kwiatach.mam 25 lat, bez nałogów, cenie sobie spokój, wiec szukam spokojnych znajomych żeby milej bylo tam żyć
    Xxxx xxx

18.01.2022 15:24

Cześć, jaka stawka jest na kwiatach? Też planuje wyjechać jakoś w lutym ale narazie rozglądam się po agencjach. Niedaleko poznania mieszkam

18.01.2022 15:34

Witam, W zależności od oferty pracy na kwiatach jest stawka €10,48 + dodatki lub €10,46 + dodatki lub €10,56 + dodatki. Najlepiej prosimy przesłać swoje CV lub nr tel kom na [email protected] Oddzwonimy i szczegóły przedstawimy telefonicznie. Pozdrawiamy :) Zespół JobRun
    Zainteresowana

17.01.2022 14:01

Czy pracował ktoś z Was jako order picker na magazynie jumbo? Jak z godzinami pracy i wypłatą?
    Paweł

17.01.2022 23:09

Dołączam się do pytania jeśli chodzi o Jumbo i Albert H. Chcialbym wyjechać na początku lutego właśnie do jednej z tych firm jako order picker . Opinie jakie czytałem o tej agencji są chyba jedne z lepszych , chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej na temat lokalizacji zakwaterowania , jakie warunki jakie pokoje. Bo to co słyszałem na temat lokalizacji innych agencji to żeby źle się nie wyrazić to raczej ludzkie warunki nie są. Proszę o opinie i odpowiedź .Pozdrawiam :-)

13.01.2022 10:06

Mam doświadczenie w pracy jako Pracownik Budowlany. Myślicie, że firma JobRun będzie w przyszłości potrzebować takich pracowników?
    Marcin88

17.01.2022 19:25

Witam jestem tynkarzem dziewczyna będzie pracować na sałatkach w Dronten . Czy macie gdzieś w okolicy pracę dla tynkarza Mm

17.01.2022 19:40

Witam, Niestety nie mamy oferty pracy dla tynkarza w Holandii w okolicach Dronten. Potrzebujemy specjalistów nie jako tynkarzy lecz do pracy jako malarze, stolarze i nie w Holandii lecz w Niemczech. Trudno będzie pogodzić. Przesłał Pan do nas swoje CV? Może razem z partnerka podejmie Pan pracę na sałatkach w Dronten i zawsze na miejscu można się rozglądać. A może na sałatkach się Panu spodoba? :) Zapraszamy do kontaktu [email protected] 518891884, 5173627797, 517017884 668749068 tu w przeważającym stopniu rekruter zajmuje się rynkiem niemieckim Pozdrawiamy :) Zespół JobRun
    Igor

10.01.2022 16:05

Cześć. Planuję wyjechać do Holandii pod koniec stycznia. Posiadam własne auto gotowe do wyjazdu. Chętnie zabiorę ze sobą osoby spokojne i bez nałogów (najlepiej w ogóle niepijące alkoholu). Jeżeli też planujesz wyjazd i chcesz o tym pogadać to pisz na [email protected] (dam ci mój numer tele/whatsapp).
    Robert29

30.04.2021 11:40

Witam. Chciałbym wyjechać przez tą firmę do pracy. Ale szukam jakiejś chętnej na wspólny wyjazd dziewczyny. Wiadomo kobiety są spokojniejsze A mam zamiar jechać do pracy a nie imprezować. Mile widziana spokojna osoba. Mam własny samochód więc transport zapewniony. Tylko poważne odpowiedzi poproszę . Podam kontakt. Pozdrawiam:)
    Marzena

14.12.2021 16:32

Jestem spokojną i bez nałogów. Chętna na wyjazd od zaraz. Szukam osoby z transportem na wyjazd do Holandii lub Niemiec i na wspólny kwaterunek. Proszę o smsy na nr 783 939 325
    Oski

08.01.2022 10:23

Pisz
    Anna

07.10.2021 12:16

Hej, czy jest ktoś z Poznania lub z wlkp, kto planuje wyjazd do pracy? :) Chodzi mi o osobę spokojną, która chce zarobić, a nie wydawać wszystko na imprezy itd. Sama mam 30 lat i z chęcią poznam kogoś przed wyjazdem - wiadomo, że razem raźniej :)
    Kamil

17.12.2021 16:23

Cześć też mam zamiar wyjechać . Tylko że ja z Warszawy . Jak coś to się odezwij ???? pozdrawiam
    Amanda

19.12.2021 15:36

Hej tez planuje w styczniu z kolega jechac mamy po 20lat. [email protected]
    Robson7755

17.12.2021 08:00

Witam wszystkich Ja obecnie pracuję przez inną agencję pracy tzn Wercpost i to co oni z ludźmi robią to jest porażka.Oczywiście pokój masz zawiozą Cię do pracy a z powrotem czekaj ile chcesz bo oni nie mają czasu.Ludzie po pracy czekają na transport od 1h do nawet 4h. Nic nie potrafią pomóc,mają w nosie ludzi. W związku z tym chcę się przenieść do agencji Jobrun ponieważ ma dobra opinię ale potrzebuję adres do biura w Holandii ,ponieważ mija to się z celem żebym jechał do Polski i z Polski do holandii skoro jestem na miejscu.Może ktoś ma jakiś namiar numer telefonu adres będę bardzo wdzięczny
    Mariusz12

17.12.2021 18:08

Jestem u nich w Renswoude. Tu nazywają się Workstead. Mogę Ci dać nr do mojej koordynatorki.
    Krystian

17.12.2021 16:51

Część jest ktoś z Warmii i Mazur chętny na wyjazd do Holandii jestem osobą spokojna 31 lat wyjazd w styczniu
    Anna

13.12.2021 22:37

Cześć. Czy jest ktoś może z lubuskiego kto ma w planach wyjechać?Chce się zgłosić na wyjazd a razem zawsze może być raźniej. Poznam chętnie osobę spokojną i rozważną - chce pojechać pracować, troche zarobić a nie imprezować. Mam 48 lat.
    Pawel

20.11.2021 14:17

Witam jest ktoś chętny na wyjazd w styczniu praca na magazynie lub produkcja osoby chętne niech się odezwa podam fb i się zgadamy. Samemu trochę lipnie jechać a w grupie raźniej
    Vincent

26.11.2021 13:42

Tez się podłączam Ja tez z Warszawy
    Wiktoria

09.12.2021 17:33

Cześć, mogę prosić o fb?
    Ghallab

24.11.2021 11:12

Hi.i like to work as one team..fast and smart harde work.long hur

24.11.2021 14:18

Hello, If you want us to introduce you current job offers, please mail us your CV and we’ll call you back. Best regards, JobRun Team ????

23.11.2021 13:17

JobRun zatrudni osobę na stanowisko Magazynier. Braliście udział w procesie rekrutacji i zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami!
    Ghallab

24.11.2021 11:18

Moze pirv rozmowisz
    Mały

23.11.2021 20:00

Witam może ktoś jedzie w ten weekend na sałatki
    Piotr

15.10.2021 10:16

Cześć.Czy ktoś z Bielska-Białej lub okolic wybiera się do pracy w Holandii w tym roku?
    PABLO

20.11.2021 14:05

Witaj też planuje wyjechać styczniu samemu a jakby tak jechać jakąś grupa to raźniej
    MARCIN

23.11.2021 14:03

Ja również bym teraz pojechał .....jak wiadomo w grupie raźniej niż samemu. Jestem otwarty na nowe znajomości i ew. wspólną pracę.
    Mariusz

21.11.2021 11:40

Pracował ktoś na plastikach w Scherpenzeel ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w JobRun?

Jib

24.10.2021 21:23

Siema chce wyjechać za praca z nimi jest ktoś chętny Wlkp ? Mam 19 lat [email protected] napiszcie jak ktoś chętny
    PABLO

20.11.2021 14:04

Siema wyjechałeś czy jeszcze nie? Bo planuje jechać w styczniu

18.10.2021 23:21

Wyjeżdża ktoś w piątek do Bergen op zoom na order picker na hali z ubraniami lub ktoś tam jest i może mi opowiedziec coś o tej pracy?
    Adidas

27.10.2021 00:50

Pracowałem w Bergen oo Zoom jakieś 3 lata temu ale z inną agencją ale ogólnie rzecz ujmując praca fajna. Przed wyjazdem zaznaczyłem że Chcialbym pracować. Na stanowisku pakowacza i tak też się stało. Co nie zmienia faktu że nie pracowałem na innych działach/ stanowiskach. Ludzie ogólnie ogarnięci, należy znać trochę ang żeby dogadać się z kierownikami na zmianie. Po nowym roku pracy było znacznie mniej więc się zwolniłem :)

19.10.2021 13:25

Witam. Czy wyjeżdża ktoś w sobotę 23 do pracy w Aalsmeer? Jadę sama i fajnie byłoby kogoś poznać. Jakąś koleżanka do pokoju?
    Klaudiusz

04.10.2021 04:12

Witam czy jest ktos chetny na wyjazd w przyszlym tygodniu na order picker albo magazyn z odzieza ? Samemu jechac troche slabo sooo... Prosze pisac [email protected]
    Daniel

15.10.2021 21:23

Ja chcę wyjechać właśnie na oreder picker do Holandii
    Ania

13.09.2021 16:54

Czy jest ktoś może z trójmiasta kto ma w planach wyjechać? Ja chce się zgłosić na wyjazd a razem rażniej ;)

08.10.2021 05:31

Hej. Proszę o kontakt. [email protected]
    Nat.

14.10.2021 15:01

Jak praca jesteś już w Holandii

Oferty pracy - JobRun

Operator WÓZKA WIDŁOWEGO reachtruck - praca ZAGRANICĄ - WYSOKIE zarobki

Doetinchem

Produkcja, Magazyn / PAKOWANIE SAŁATEK - praca za granicą - DUŻO godzin, od ZARAZ

Wezep

PAKOWANIE, Produkcja / SAŁATKI - praca za granicą - DUŻO godzin, od ZARAZ

Wezep

PROSTA PRACA - Sortowanie, Pakowanie - OWOCE, WARZYWA, KWIATY - praca za granicą - BEZ języka! też Pary!

Rotterdam

Praca produkcyjna - PAKOWANIE RYB - praca za granicą - także praca dla PAR

Urk

MAGAZYN - Załadunek / rozładunek kontenerów - praca za granicą - GWARANCJA GODZIN przez cały rok!

Hedel

Paweł

08.10.2021 21:38

Siemanko . Ja mam takie pytanie był ktoś może z tej Agencji w pracy jako Pracownik Recyklingu /Ładowacz Nieczystości w Eindhoven ? Jeśli tak to bardzo proszę o jakąś opinie ????
    Nowa

06.10.2021 12:35

Czy ktoś może powiedzieć jak to ogólnie wygląda z tym numerem sofi że pomagają załatwić co mi daje posiadanie tego numeru Jak jest w tych sałatkach, czy daleko jest kwatera, jakie warunki tam są, czy ta agencja jest godna zaufania, jakie zarobki są na ile czasu max można jechać i po jakim czasie wrócić

06.10.2021 14:52

Dzień dobry, Numer SOFI nazywany BSN to jakby odpowiednik polskiego Peselu lub NIP. Jest to nr podatkowy przypisany do danej osoby, nadany na całe życie. Taki numer organizuje pracodawca Holandii. Tzn. pracodawca umawia w urzędzie spotkanie. Koordynator z ramienia pracodawcy jedzie z Państwem do urzędu, jest chociażby tłumaczem. W urzędzie składa się podpis i otrzymuje kartkę A4 w języku holenderskim z nadanym numerem. Sofi / BSN jest niejako potwierdzeniem legalnego zatrudnienia. Jest potwierdzeniem ze pracodawca w Holandii odprowadza podatki od Państwa wynagrodzenia. Zapewniam, że my JobRun jesteśmy wiarygodną firmą / biurem pracy / agencją pracy. My Państwa rekrutujemy do firmy / biura pracy w Holandii, który jest Państwa pracodawcą. My współpracujemy z firmami, tylko tymi, które działają rzetelnie i legalnie. Jeżeli chodzi o pracę przy produkcji sałatek, tj. jedna z nielicznych ofert pracy, gdzie pracodawca oficjalnie informuje nas, że macie Państwo gwarancję godzin. Co oznacza ze w tygodniu jest 40 godzin pracy, że nie ma przestojów i "pustych dni". To czyni tą ofertę pracy stabilną. Można fajnie zarobić. Wiemy, że luzie pracują tam nawet latami. Co to zakwaterowania, te oferuje oczywiście holenderski pracodawca. I jest zasada, jeżeli jest blisko, np 2, 3 km, to jeździcie Państwo rowerami. Jeżeli 10 km lub więcej, to pracodawca dostarcza samochody firmowe. Pracodawcy zależy, aby odległość od miejsca zamieszkania do pracy była bliska, bo żadnemu nie opłacałoby się wozić Państwa np. 30 km w jedna stronę. Byłby to duży koszt paliwa, koszt eksploatacji samochodów. Okres na jaki Państwo jedziecie zależy od was samych. Pracodawcy holenderskiemu zależy, aby każda osoba pracowała jak najdłużej, bo została przeszkolona, bo dopiero po pewnym czasie staje się bardziej efektywna. Zna po prostu pracę i wykonuje ją lepiej. Natomiast jeżeli dana osoba zdecyduje się zjechać, zakończyć pracę np. po 2, 3 miesiącach, to trudno. I tak się dzieje. I nikt nikomu nic nie zrobi. Są rożne sytuacje życiowe i różne decyzje. Zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami :) mail: [email protected] kom: 517017884, 518891884, 517362797 Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    BeRa

06.10.2021 11:13

Witajcie, Czy ktoś pracował w Dronten przy produkcji sałatek ? Macie jakieś doświadczenia i opinie na temat tej pracy i zakwaterowania w tej miejscowości?
    szukam

19.09.2021 21:08

Hej, jedzie jakaś młoda dziewczyna na magazyn odzieżowy do Holandii? Nie mam z kim jechać, a sama troche się boję
    Martyna

29.09.2021 17:02

Cześć, ja też bym chciała jechać ale sama się jednak boje :/
    Dissminsive

05.10.2021 12:31

Ja zaczynam juz od poniedzialku. A wyjezdzac pewnie wyjade w tym tygodniu
    Karo

05.10.2021 12:05

Hejka jest ktoś z trojmiasta i planuje wyjazd tak za 3tygodnie? (20-30 października)? Raźniej byłoby z kimś wyjechać ????

Kontakt - JobRun

Mostowa 25/12 61-504 Poznań

NIP:7831200834

Branża główna: Rekrutacja i HR

03.10.2021 20:35

Wybiera się ktoś do pracy w tej agencji pod koniec tygodnia? (11-12 październik) chętnie z kimś się zabiorę, we 2ch zawsze raźniej (21 lat)
    Ewela

25.09.2021 22:47

Jakaś dziewczyna chętna na wyjazd w Październiku?
    Martyna.

29.09.2021 17:03

Ja jestem chętna
    katarzyna

03.10.2021 13:19

Z tej agencji są oferty na magazyn odzieżowy ?
    misiaa86

30.08.2021 12:42

wyjechałam z jobrun.robie na sałatkach. mam godziny,praca spoko, ludzie tez.
    Minda

01.10.2021 19:15

Hej dużo się zarobi na tych sałatkach.? Ja w czwartek mam być tam w pracy i chciałam się zapytać czy się opłaca..
    Pracuś;)

02.10.2021 14:59

Jest dobry pieniądz ale praca w 7 stopniach Po jakimś czasie da się przyzwyczaić :) Praca tez w weekendy i wtedy zarabia się więcej

28.09.2021 00:32

Hahaha

28.09.2021 17:17

Ciekawe czemu tak często widzę napis USUNIĘTE PRZEZ ADMINISTRATORA

28.09.2021 19:12

Witam, USUNIĘTE PRZEZ ADMINISTRATORA, tzn usunięte przez pracowników / moderatorów firmy GoWork. Usuwają zwykle wulgaryzmy, przekleństwa. Z tego wynika że te są nadużywane. Pozdrawiamy zespół JobRun
    Z

26.09.2021 19:26

Hej jakie macie opinie o pracy jako housekeeping?
    Użytkownik 2134

26.09.2021 19:14

Jakie macie opinie pracy jako housekeeping ?
    MaM

22.09.2021 13:31

Hej, jaka ofertę najbardziej polecacie jesli chodzi o prace dla par? Czy planuje ktoś wybrać się w październiku?
    BeRa

22.09.2021 20:05

Mamy w planach wybrać się z żoną po 5 października. Też ciekawi nas co polecacie.
    MM

22.09.2021 14:11

Cześć, czy pracuje ktoś albo pracował na magazynie odzieżowym w Nieuwegein lub Lelystad i jest w stanie coś powiedzieć o tej pracy oraz o miejscu zamieszkania? Będę wdzięczna za odpowiedź
    Kika

09.09.2021 15:26

Hej, opowiedzcie mi coś więcej o tej agencji proszę, jestem obecnie w poszukiwaniu pracy.
    Piotrek

13.09.2021 19:49

Jak co to się odezwij [email protected]
    Paula

21.09.2021 09:57

Przy czym pracujesz? Pracujecie razem czy oddzielnie? Jak to wygląda?
    Szukam osoby chętnej na wyjazd

27.07.2021 20:45

Tak jak w tytule, do pracy na magazyn farmaceutyczny w Venlo, chętnie poznam miłą i uczciwą osóbkę, sam obecnie mam 22 lata i szukam kogoś zdecydowanego, chętnie kogoś poznam aby nie jechać w ciemno, zapraszam do komentowania :D pozdrawiam
    Kamila

02.08.2021 22:22

Hej! Dajcie znać jakie macie wrażenia, jak mieszkanie itp. po przyjeździe na miejsce :) Tez planuje wybrać się do tej pracy od początku września.
    Paula

21.09.2021 09:44

Cześć, również ja i mój chlopak chcemy wyjechać do pracy. Jak wrażenia po przyjeździe jak praca, mieszkanie itd?

Zostaw merytoryczną opinię o JobRun

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną Agencją Pośrednictwa Pracy specjalizującą się w rekrutacji pracowników między innymi do pracy w Holandii, Anglii, Skandynawii czy Niemiec. Współpracujemy z wieloma pracodawcami zagranicznymi, których wachlarz stale poszerzamy tym samym zwiększając różnorodność proponowanych Państwu ofert pracy.

Strefa Kontrahent

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną agencji pośrednictwa pracy JobRun z siedzibą w Poznaniu w Polsce. Specjalizujemy się w dostarczaniu personelu. Jesteśmy szybko rozwijającą się firmą, poszerzającą swoją działalność o kolejne kraje. Obecnie współpracujemy z firmami z Wielkiej Brytanii, Niemiec, Holandii, Szwecji. Pracownicy, których rekrutujemy, spełniają najwyższe standardy kwalifikacyjne, skorelowane z Państwa potrzebami, dzięki czemu możemy zapewnić dostarczenie kandydatów najwyższej jakości.

Przewodnik Pracownika

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Przewodnik Pracownika:   - Wymagane dokumenty - Dojazd do danego kraju - Umowa - Wynagrodzenie - Zakwaterowanie - Dojazd z miejsca zakwaterowania do pracy

Cenne Porady

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Podpowiadamy, jak znaleźć pracę bez wykształcenia. Masz problem ze znalezieniem pracy? Obawiasz się, że bez wykształcenia nikt nie będzie chciał Cię zatrudnić? Wcale nie musi tak być! O powodzeniu na rynku pracy decydują nie tylko stopnie naukowe. Podpowiadamy, jak znaleźć pracę mimo braku dyplomu z wyższej uczelni.

BuildingIcon
    AiInnovationIcon