3.6/5

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o JobRun

Opinie o JobRun Poznań

Nie przegap nowości o JobRun!

olo

20.04.2022 13:05

Hej, czy ktoś już wyjechał z udziałem tej agencji? Jak zakwaterowanie, praca? Czy wszystko się zgadza?
    Nata

15.04.2022 17:52

Dzień dobry. Jestem z Mazowieckiego czy też mogę liczyć na Waszą pomoc w sprawie pracy i wyjazdu?

16.04.2022 22:54

Witam, Tak, jak najbardziej. Zapraszamy. Proszę wysłać CV na [email protected] Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Kama

11.04.2022 20:03

Planuję wyjechać do tej pracy opinie bym chciała
    Piotr

03.04.2022 10:48

Witam, jestem z Poznania, byłby to mój pierwszy taki wyjazd, jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji i chciałby jechać z kimś, napisz [email protected]
    Monia

03.04.2022 17:46

Cześć Też wybieram się do pracy przez tą agencje. Chciałabym na pakowanie wafli a Ty?
    Kawa

21.03.2022 07:09

Witam . Wybiera sie ktos pod koniec marca poczatek czerwca?
    Anja

21.03.2022 19:47

ja jadę pod koniec maja a gdzie to się okaże jakie będą oferty????
    Patrick

25.03.2022 02:59

Ja bede jechał do sałatek
    Bronek

14.03.2022 16:10

Jadę przez tą firmę jobrun 18.03.2022r do sałatek we dwoje raźniej mój kontakt 511352025 jestem z opolskiego
    Anja

24.03.2022 19:21

Jesteś już na miejscu? Jak warunki?

21.03.2022 11:07

Dziendobry chcem jechac z kolegą do holandi 15 Maja jak załatwic to u panstwa kiedy wysyłac cv kiedy odtrzymamy jakies oferty pracy, bez jezyka jak mozna juz pracowalismy przy zbioze pomidorów i papryki ma państwo takie moze oferty pozdrawiam....

21.03.2022 19:43

Witam, Tak mamy takie oferty. Ze względu ze oferty zmieniają się dynamicznie, tj. np. na początku tygodnia jest dana oferta, a np w czwartek już jest zrealizowana. I ta sama oferta w następnym tygodniu może być zamknięta. Lecz w kolejnym znów możemy szukać do danej pracy osoby. Dlatego CV najlepiej proszę przesłać około 2 tygodnie przed wyjazdem. Pozdrawiamy, Zespół JobRun

23.03.2022 20:08

A wypłaty sa juz po pierwszym tygodniu pracy czy dopiero bo Deich tygodniach pracy pozdrawiam...
    Liza

23.03.2022 14:20

Dzień dobry, Chcemy wyjechać niedługo z chłopakiem. Czy mają Państwo prace w której jest możliwość pracy razem, lub blisko siebie? Pozdrawiam

23.03.2022 16:23

Dzień dobry, Podczas rekrutacji my mówimy prawdę, jaką można zastać w Holandii, tzn. mieszkacie Państwo zawsze razem, tylko we dwoje. Lecz do pracy możecie iść, ze np. partner jedzie do zakładu w lewą stronę a Pani jedzie do pracy do firmy w prawą stronę. Pracodawcy zależy, abyście Państwo pracowali na tych zmianach, tak jak np. w Polsce, każdy z was pracuje w innej firmie lecz rano i wieczorem czy w weekendy widzicie się. Możecie Państwo pracować w tym samym miejscu, lecz przed wyjazdem nie możemy tego zapewnić. Zachęcamy do przesłania CV na [email protected] Pozdrawiamy, Zespól JobRun

23.03.2022 15:24

Dziendobry mam pytanie wypłaty sa odrazu za pierwszy tydzień pracy czy trzeba najpierw przeracowac tydzień i dopiero na drugi tydzień jest wypłata u panstwa pozdrawiam...

23.03.2022 16:17

Witam, Wypłaty w dwóch systemach. W zależności od pracodawcy holenderskiego. Albo co 4 tygodnie i po każdym przepracowanym tygodniu jest zaliczka. Albo w systemie cotygodniowym. Wówczas pierwsze wynagrodzenie jest przelewane pod konie 2-go tygodnia pracy. Proszę o napisanie telefonu do Pana. Widzę ze ma Pan / Państwo dożo pytań. Nr telefonu można wysłać na mail [email protected] Oddzwonię i wszystko przedstawię :) Pozdrawiam, Zespół JobRun
    Krzysztof

22.03.2022 12:04

Dzień dobry, jak wygląda kwestia dojazdu do pracy? Jest organizowany przez Państwa czy na własną rękę?

22.03.2022 12:56

Dzień dobry, Współpracujemy z firmą transportową, która zabiera Państwa z każdego miejsca w Polsce i zawozi pod dokładnie wskazany adres w Holandii. My możemy zorganizować transport i opłatę sami Państwo regulujecie bezpośrednio firmie transportowej. Oni kontaktują się z Państwem, dokładnie wyliczają koszty, bo zalezą one od ilości km. Zapraszamy do kontatku. CV można przesłać na [email protected] Oddzwonimy. Pozdrawiamy, Zespół JobRun

19.03.2022 20:15

Dziendobry mam pytanie czy w poznaniu mozna przyjsc do panstwa do biura dzwoniłem na kazdy numer i nikt nie odebrał....

21.03.2022 15:15

Dziendobry chcemy wyjechac z kolega 15 Maja jak załatwic to u panstwa kiedy wysyłac cv kiedy odtrzymamy jakies oferty pracy bez jezyka pozdrawiam

21.03.2022 17:42

Witam, Tak, mamy oferty pracy także bez języka. CV najlepiej przesłać około 2 tyg przed planowanym wyjazdem.

18.03.2022 14:26

Czy w jobrun sa wypłaty po tygodniu pracy i wilu jest sie osób w pokojach czy mozna samemu być i czy trzeba byc zaszczepionym pozdrawiam...

18.03.2022 15:09

Witam, U niektórych pracodawców są wynagrodzenia w systemie co tygodniowym, u niektórych co 4 tygodnie lecz tu zaraz po każdym przepracowanym tygodniu można pobrać zaliczkę. Pokoje są zazwyczaj 2 osobowe. Bardzo sporadycznie 1os czy 3 os. Pary zawsze maja 2-osobowe. Mamy tylko jedna firmę, która wymaga aby osoby były zaszczepione. We wszystkich innych nie trzeba być zaszczepionym. Zapraszamy do kontaktu [email protected] Pozdrawiamy Zespół JobRun
    Alice97

16.03.2022 19:59

Witam, pracował ktoś na sałatkach w Dronten? Proszę o opinie
    Aleksandra

07.03.2022 21:45

Cześć, planuję wyjechać do Holandii około 20 marca. Jest ktoś chętny wyjechać (miło z kimś wyjechać, zawsze raźniej). [email protected]
    Marek maeek

16.03.2022 19:51

Mam w planie pierwszy raz chce jechać nigdy nie bylem mam obawy jak możesz mój kontak 698749531
    Ela

13.03.2022 17:51

Dzień dobry, posiadają Państwo oferty przy pakowaniu kosmetyków, gadżetów reklamowych lub innych tego typu rzeczy? Jak wygląda dojazd do pracy i zakwaterowanie? Pozdrawiam
    Bob45

13.03.2022 13:50

Czy pracował ktoś w branży budowlanej? Chcę wyjechać jako malarz,może ktoś coś opisać o pracy z jobrun? Jakie warunki itp.
    Arni

06.03.2022 07:19

Agencja dobra mieszkanie też było dobre tylko praca (usunięte przez administratora),nie jedzcie do pracy na tartak,obozy pracy ja wytrzymałem dwa tygodnie bo mi renka spuchła od dźwigania kantuwek,nawet szawki do przebrania nie było bo po co po tygodniu się zwolnisz taki przemiał ludzi,ja dopracowałem żeby na busa powrotnego mieć
    Kamil

28.02.2022 11:01

Jak jest z zakwaterowaniem i jakie koszty?
    Kamil

02.03.2022 10:39

Chciałbym wyjechać z dziewczyną rozumiem że pokoje są dwuosobowe?

02.03.2022 10:45

Witam, Tak, dla par pokoje są zawsze 2-osobowe. Pozdrawiamy i zapraszamy do kontaktu [email protected] Zespół JobRun
    Ciekawa.

01.03.2022 13:08

Witam.Czy jest możliwość pracy w tej firmie na miesiac do półtorej?

01.03.2022 14:00

Witam, Każdy pracodawca holenderski chce, aby każdy pracował jak najdłużej. Bo na początku osoba przeucza się i w późniejszym etapie jest po prostu bardziej efektywna. Natomiast, jeżeli zadzieje się nieoczekiwana sytuacja, że pracownik będzie musiał zakończyć pracę szybciej, to trudno. Nikt nikogo nie zmusza do pracy. Takie sytuacje także się zdarzają. Pozdrawiamy i zachęcamy do przesłania CV na [email protected] Zespół JobRun
    Wicia

01.03.2022 06:09

Kiedy się do Państwa zgłosić jeśli chcę jechać w połowie maja? Mają Państwo oferty 1- 2- zmianowe? Bez nocek. Pozdrawiam

01.03.2022 10:28

Witam, Oferty są różne, także bez zmian nocnych. Prosimy najlepiej zgłosić się około 2 tygodnie przed planowanym wyjazdem. Ponieważ rekrutacje zwykle prowadzimy na bieżący i kolejny tydzień. CV najlepiej wysłać na [email protected] Zapraszamy :) Zespół JobRun

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w JobRun?

Wiola

17.01.2022 20:02

Witam. Jestem z województwa warmińsko - mazurskiego Szukam osób co chciałyby wyjechać pod koniec lutego. Jadę pierwszy raz a samej tak nie fajnie. Odpisz a podam namiary :)
    Kacper

21.02.2022 21:17

Hej, jeśli jeszcze kogoś szukacie to odezwij się się [email protected]. Mam 21 lat, też żaden imprezowicz????.
    Wiola

28.02.2022 10:43

Witaj Mam pytanie czy już jesteś w Holandii ?

08.02.2022 15:19

Witam. Chciałabym wyjechać do pracy z agencja JobRun i szukam towarzyszki do wspólnego wyjazdu(zawsze to raźniej).Mieszkam w woj lubelskim. Mam 50 lat i jestem spokojna pozbawiona nałogów osoba.

22.02.2022 14:58

Dzień dobry. Jeszcze nie wyjechałam. Pani Igo i pani Jolu jeżeli byście chciały porozmawiać to podaje mój nr 696 991 471

23.02.2022 08:55

Dzień dobry, jeszcze nie wyjechałam, jeszcze szukam pracy.
    Praca

22.02.2022 18:09

jaka jest stawka brutto/godz przy sadzonkach truskawek?Czy pracuja tam Polacy?slabo z moim angielskim..
    Marcin

22.02.2022 16:59

Dzień dobry . Szanowni państwo czy w waszej firmie trzeba przedstawić zaświadczenie o niekaralności ?

22.02.2022 17:06

Dzień dobry, Nie, nie trzeba przedstawiać zaświadczenia o niekaralności. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Kasia

21.02.2022 15:43

Czy ktoś z Was jest już w pracy oferowana przez ta agencje? Możecie opisać o pracy i warunkach? Chce wyjechać z chłopakiem pod koniec lutego początek marca ale nie wiemy gdzie się udać Jakieś propozycje ?

20.02.2022 11:39

Hej planuje wyjazd około 8-10 marca. Może ktoś się wybiera i chciałby jechać razem? Jestem w trakcie szukania ofert odezwij się może znajdziemy coś razem. [email protected]

19.02.2022 16:36

Wiola ja też w warmińsko mazurskiego i chce wyjechać początek marca odezwij się[email protected]

14.02.2022 17:21

Witam, zamierzam wyjechać do Holandii pod koniec lutego lub początek marca. Jest ktoś chętny do wspólnego wyjazdu? Mam na myśli wyjazd jako "para", jeden pokój itp. Jeśli jest ktoś zainteresowany to niech się odezwie.

19.02.2022 15:49

Hej, odezwij się. [email protected]. ????
    K

16.02.2022 20:20

Cześć, wybiera się ktoś do Holandii przez tą agencje? Mam 21 lat i planuje pojechać pod koniec lutego, jadę pierwszy raz. Może ktoś chciałby się zgadać wcześniej i wspólnie pojechać? Jak ktoś chce to niech się odezwie.

17.02.2022 14:47

Hej też szukam pracy i planuje wyjazd, jak chcesz odezwij się
    K

17.02.2022 22:27

No to fajnie, tutaj masz mój e-mail " [email protected] ".
    P

16.02.2022 01:53

Ile zarabia się na godzinę przy cebulkach kwiatowych w ‘t Zand? Jak wygląda dojazd do i z pracy, czy jest to gwarantowany bus czy może rower? W jakie dni i w jakich godzinach się pracuje? Jak wygląda sprawa z przerwami? Czy w miejscu zakwaterowania są kamery na wypadek kradzieży? co w sytuacji gdy do takowej dojdzie? Ile kosztuje zakwaterowanie na tydzień?

16.02.2022 21:55

Witam, Jeżeli Pan / Pani (w niku jest tylko litera "P") jest zainteresowana/y wyjazdem to proszę przesłać swoje CV na [email protected] Skonstatujemy się i po zaakceptowaniu kandydatury odpowiemy na wszelkie nurtujące pytania. Pozdrawiamy, Zespół JobRun

Kontakt - JobRun

Mostowa 25/12 61-504 Poznań

NIP:7831200834

Branża główna: Rekrutacja i HR

Agata

14.02.2022 20:55

Dobry wieczór :) W jaki sposób odbywa się rekrutacja? Trzeba się gdzieś zarejestrować? I ile się czeka na wyjazd już po rekrutacji? Z góry dziękuje za odpowiedź! :)

15.02.2022 07:43

Dzień dobry, Rekrutujemy zwykle na bieżący i przyszły tydzień. Oferty pracy zmieniaj się dynamicznie w ten sposób ze na początku tygodnia jest zapotrzebowanie na daną ofertę pracy, podczas gdy np w środę grupa jest już zamknięta. Dana oferta może się pojawić następnego tyg lecz może także być tak, ze będzie aktywna za 2 tyg. Dlatego najlepiej wysłać do nas CV na [email protected] Można tez zarejestrować się wypełniając formularz zgłoszeniowy na naszej str www.jobrun.pl Zadzwonimy i wszystko omówimy tel :) Oprócz wysłania CV można ok 2 tyg przed wyjazdem skontaktować się z nami. Niektóre osoby wyjeżdżają w ciągu np 3 dni, inne w ciągu 1-2 tyg. Zapraszamy do kontaktu :) Pozdrawiamy, Zespół JobRun ,
    Kar.332

11.02.2022 19:30

Witam. Przy rekrutacji jakie papiery trzeba dostarczyc? ( świadectwa pracy, dyplom szkolny itp)

13.02.2022 13:21

Dzień dobry, Przy rekrutacji potrzebujemy jedynie CV :) Prosimy o przesłanie, najlepiej na [email protected] Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    pp

10.02.2022 17:55

Cześć, mam 21 lat chce pojechać do Holandii pod koniec lutego, jadę pierwszy raz. Może ktoś chce się przyłączyć? Razem raźniej ;)
    Paulina

11.02.2022 16:32

Ja wyjeżdżam wraz z chłopakiem pod koniec lutego, z jakiego województwa jesteś?
    Pejner

11.02.2022 17:33

Cześć tak samo jak ty chce wyjechaća samemu mi się nie chcę a wiadomo z kimś jest inaczej jeśli jesteś zainteresowany to daj znać czekam
    pp

10.02.2022 15:35

Dzień dobry, czy jest możliwość, za dopłatą, zakwaterowania w 1 osobowym pokoju?

10.02.2022 17:02

Dzień dobry, Niestety nie. Pokoje są zwykle 2-osobowe. Jeżeli popracuje się już trochę dłużej, to warto porozmawiać z koordynatorem. Jeżeli widzi ze dana osoba jest w porządku, pracuje, normalnie zachowuje sie na zakwaterowaniu, to jest szansa na pokój 1-osobowy. Wówczas koszt jest taki sam :) Pozdrawiamy i zapraszamy do kontaktu [email protected] Zespół JobRun
    Kacper

08.02.2022 23:56

Witam. Planuje wyjechać do Holandii pod koniec lutego i szukam kogoś z podobnymi zamiarami, m 21 lat.
    Nina

08.02.2022 10:59

Czy oferty pracy są niezależnie od pory roku? Czy są to prace typowo sezonowe? Obecnie jestem na wypowiedzeniu do końca maja i w tym czasie chciałabym od razu jechać żeby nie mieć "luki" Są oferty bez zmiany nocnej? Będę wdzięczna za odpowiedź :)

08.02.2022 12:01

Dzień dobry, Mamy dużo ofert pracy, które zmieniają się dynamicznie w taki sposób, że w danym tygodniu jest otwarta i rekrutujemy osoby, potem nagle jest zrealizowana i ponownie np. z 3 tygodnie znów się pojawia. Na pewno jest dużo ofert pracy i w okresie maj / czerwiec będzie ich jeszcze więcej, także odpowiednią na pewno dopasujemy :) Obecnie luty jest miesiącem, gdy ofert jest nieco mniej. Jeżeli chodzi o zmiany, są prace gdzie są zmiany także nocne oraz takie, gdzie praca jest tylko podczas dnia. Wszystko będziemy ustalać na bieżąco. Prosimy o przesłanie CV na [email protected] Skontaktujemy się :) Proszę tez bliżej wyjazdu, około 2 tygodni przed, ponownie skontaktować się z nami, wówczas będziemy mieć najświeższy obraz aktualnych ofert pracy :) Zapraszamy, Zespół JobRun
    Nina

08.02.2022 18:09

Super ???? konkretna odpowiedź na moje zapytanie. To się ceni ???????? napewno będę się z Państwem kontaktować, pozdrawiam ????
    Marysia

07.02.2022 13:44

Dzień dobry, mam kilka pytań odnośnie: - stawki netto przy różach/kwiatach: Jaka jest stawka netto? - zakwaterowania: Czy jest możliwość otrzymania dwu osobowego pokoju dla mnie i mojej koleżanki? Jaki jest miesięczny koszt zakwaterowania? - szczepień: Czy trzeba być zaszczepionym? Czy raczej wystarczy zrobić test na covid? - transportu: Przykładowo jeśli moja koleżanka jest z województwa Mazowieckiego a ja z Dolnośląskiego czy jechałybyśmy do Holandii tym samym transportem? Jaki jest koszt transportu z Polski do Holandii państwa przewozami? - transport na miejscu pracy: Czy na miejscu pracy jest możliwość transportu do i z pracy? - dokumentów: Jakie dokumenty trzeba posiadać na wyjazd do pracy za granicę?

07.02.2022 14:25

Dzień dobry, Pani Marysiu bardzo proszę o przesłanie CV najlepiej na [email protected] Tu Rekruter oddzwoni i wszystko Pani dokładnie opowie. Z koleżanką zawsze będziecie Panie miały pokój 2-osobowy. Tylko my musimy wiedzieć ze Panie razem jesteście jako koleżanki. Firmy holenderskie zawsze przedstawiają stawkę godzinową brutto. Gdy nawet ktoś Paniom powie netto, to będzie to kwota OKOŁO. W Holandii podatek o wynagrodzeń jest zmienny, zależny od wielu czynników, wygląda to zupełnie inny niż w Polsce. Zawsze do stawki wyjściowej brutto dochodzą dodatki, których także nie ma w polskim kodeksie pracy. Praca przy różach / kwiatach, tu pracodawca obecnie wymaga aby każda przyjeżdżająca osoba była zaszczepiona lub posiadała test. Prowadzimy tez rekrutacje w inne miejsca i akurat takiego wymogu tam nie ma. Ale te szczegóły tez najlepiej, gdy przedstawi rekruter podczas rozmowy tel. Jeżeli chodzi o transport, my jesteśmy firmą rekrutacyjną, nie transportową, lecz współpracujemy z firma która wozi Państwa z terenu całej Polski w każde miejsce w Holandii. My możemy zorganizować Paniom transport, lecz potem osoba z firmy transportowej kontaktuje się z wam i wykazuje kwotę do zapłaty. Bo każda osoba sama płaci bezposrednio firmie transportowej. Ta firma wiezie Panie od drzwi do drzwi, z Polski pod dokładnie wskazany adres w Holandii. Na miejscu każdy pracodawca, dla którego prowadzimy rekrutację zapewnia transport z miejsca zakwaterowania do pracy i z powrotem. Najważniejsze dokumenty, to cały dowód osobisty i konto bankowe. Bardzo proszę o przesłanie CV lub nr telefonu na maila który wskazałam powyżej, bo mogłaby tu pisać i pisać :) Zapewniam ze więcej dowie się Pani podczas rozmowy. Pozdrawiam, zespół JobRun :)
    Ann

04.02.2022 04:28

Czy para ma szansę na pokój dwuosobowy i pracę na tej samej zmianie? Nie posiadamy nr Sofi, czy to jakaś przeszkoda?

04.02.2022 13:46

Witam, Jak najbardziej para zawsze mieszka sama w pokoju dwu-osobowym. W znacznie przeważającym stopniu pary pracują na tych samych zmianach. Sofi (BSN) dobrze ze Państwo macie. Ten nr wyrabia się na cale życie :) Zapraszamy do kontaktu :) najlepiej wysłać CV na [email protected] Pozdrawiamy Zespół JobRun
    Paulina

04.02.2022 00:08

Hej, czy ktoś z województwa śląskiego planuje wyjazd po koniec lutego/początek marca? Jedziemy z chłopakiem pierwszy raz i chętnie poznalibyśmy kogoś z kim łatwiej byłoby się odnaleźć w nowej sytuacji :)
    Ann

04.02.2022 09:58

Ja jestem z województwa śląskiego i planuję jechać z chłopakiem ale gdzieś pod koniec marca. Nie wiecie jak to jest z zakwaterowaniem? Czy pary mają swój pokój i czy jest możliwość pracowania na tej samej zmianie?

04.02.2022 13:42

Dzień dobry, Pary zawsze mają pokój dwu-osobowy. Nie ma takiej opcji, aby trzecia osoba się kręciła ;) Jeżeli chodzi o pracę. To my zawsze przedstawiając Państwa do pracodawcy holenderskiego, podkreślamy ze jesteście Parą. I pracodawca planuje Was zwykle na ta samą zmianę. Bardzo sporadycznie może zdarzyć się sytuacja, ze para pracowałaby na inną zmianę. I jeżeli tak by się zadziało, to na kroki okres. Bo pracodawcy zależy, abyście Państwo po pracy normalnie żyli, odpoczywali i później dobrze, chętnie pracowali. Mieszkacie Państwo razem, pracujecie na tych samych zmianach, natomiast może się zdarzyć, że partner pojedzie do pracy na inny zakład i partnerka na inny. Ale przed i po pracy się widzicie :) Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu :) nasz mail [email protected]
    Kris

03.02.2022 22:41

Wyjeżdża ktoś w marcu?

Zostaw merytoryczną opinię o JobRun

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną Agencją Pośrednictwa Pracy specjalizującą się w rekrutacji pracowników między innymi do pracy w Holandii, Anglii, Skandynawii czy Niemiec. Współpracujemy z wieloma pracodawcami zagranicznymi, których wachlarz stale poszerzamy tym samym zwiększając różnorodność proponowanych Państwu ofert pracy.

Strefa Kontrahent

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną agencji pośrednictwa pracy JobRun z siedzibą w Poznaniu w Polsce. Specjalizujemy się w dostarczaniu personelu. Jesteśmy szybko rozwijającą się firmą, poszerzającą swoją działalność o kolejne kraje. Obecnie współpracujemy z firmami z Wielkiej Brytanii, Niemiec, Holandii, Szwecji. Pracownicy, których rekrutujemy, spełniają najwyższe standardy kwalifikacyjne, skorelowane z Państwa potrzebami, dzięki czemu możemy zapewnić dostarczenie kandydatów najwyższej jakości.

Przewodnik Pracownika

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Przewodnik Pracownika:   - Wymagane dokumenty - Dojazd do danego kraju - Umowa - Wynagrodzenie - Zakwaterowanie - Dojazd z miejsca zakwaterowania do pracy

Cenne Porady

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Podpowiadamy, jak znaleźć pracę bez wykształcenia. Masz problem ze znalezieniem pracy? Obawiasz się, że bez wykształcenia nikt nie będzie chciał Cię zatrudnić? Wcale nie musi tak być! O powodzeniu na rynku pracy decydują nie tylko stopnie naukowe. Podpowiadamy, jak znaleźć pracę mimo braku dyplomu z wyższej uczelni.

Oferty pracy - JobRun

Praca produkcyjna - PAKOWANIE RYB - praca za granicą - także praca dla PAR

Urk

MAGAZYN - Załadunek / rozładunek kontenerów - praca za granicą - GWARANCJA GODZIN przez cały rok!

Hedel

ORDER PICKER - Magazyn ODZIEŻOWY - praca za granicą - BEZ stawki wiekowej

Utrecht

Praca dla HYDRAULIKÓW - praca za granicą - pokoje 1 OSOBOWE - zaliczki!

Akwizgran

Magazyn ODZIEŻOWY - ORDER PICKER - praca za granicą - BEZ stawki wiekowej