JobRun

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 23 ocen.

Opinie o JobRun

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JobRun

Abc

Czy ktoś mógłby sie wypowiedzieć o pracy jako pokojowka w Amsterdamie z ta firma?

Nati
@Abc 11.01.2018 10:14

tez jestem ciekawa, podpinam się

mama

A co jesli chodzi o prace w Anglii? Moje dziecko niedawno wyjechało smo załatwiało mieszkanie teraz sie okazujeże konto musi założyć w tamtejszym banku nie może otworzyć drugiego rachunku kraju. Ciekawe czy w ogóle zapłacą.Czytam Państwa wpisy i jestem przerażona.Czy jak młody człowiek wyjeżdża z kraju ma chęci do pracy to musi zaraz stac sie obiektem przekrętu oszustwa i to przez tzw rodaków bo to nasi rekrutują chętnych. Po prostu boję się o moje dziecko.

patrick
@mama 29.11.2017 11:06

niech sie Pani nie martwi o swoje dziecko. ja pracuje w omega kilka mieiecy i pieniadze zawsze sa na czas. i nikt nie obcina stawki. jobrun robi rekrutacje a omega jest pracodawca. i dobrze bo umowa brytyjska nie polska.

Wladyslaw
@mama 29.11.2017 11:06

Coś Pani dziecko ścienna, jak ma angielska umowę to musi mieć konto w UK. A w Polsce dodatkowo to sobie może 20 kont założyć Pozdrawiam

Alicja

@patrick, napisałeś, że umowa brytyjska jest lepsza od polskiej. Czy mógłbyś uargumentować, dlaczego tak jest? Czym się różnią te dwie umowy?

mama

Witam. A co jeśli chodzi o Wlk. Brytanię. Czytam Państwa wpisy i włos się jeży. Moje dziecko niedawno wyjechało mieszkanie musiało sobie znalezć samo nikt tam nie pomaga przy załatwianiu formalności związanych z wypłatą najpierw musi założyc sobie konto w tych kwestiach miała pomóc agencja. Poza tym nie jest już w JOB RUN przejęła ją Omega. A oni mają fatalną opinię. Jestem przerażona. Najgorsze jest to że taki młody człowiek wyjedzie chce pracować a tam kubeł wody na głowę.Nie dosyć że nie spełniają obietnic danych w ofercie to obcinają stawki i po prostu drą łacha.

Alicja

Czy żeby dostać zatrudnienie za pośrednictwem tej firmy, trzeba posiadać doświadczenie i dobrze znać język obcy? Jakie są Wasze doświadczenia z JobRun?

Roman

Ja polecam!

anonymous
@Roman 16.08.2017 13:33

dlaczego nie polecasz?

anonymous
@Roman 16.08.2017 13:33

tzn. miało być dlaczego polecasz. Napisz coś więcej

lulok

na stronie jobrun oferty pracy są tylko nie ma stawek godzinowych praca gratis?

Vanessa

Czy jest ktoś odważny i życzliwy kto napisze czy jak się przyjedzie na miejsce to czy jest gdzie pracować i zarabiać?Czy zlecenia na pracę są na tydzień czy na dłużej. Czy pieniądze są na koncie po tygodniu? Jak wyglądają pokoje. Czy umowy o prace załatwiane są w języku polskim czy angielskim? Będę wdzięczna za informacje.

Stanisław

Nie polecam!

Lola

Witam chce wyjechać z tą firmą, proszę o niej coś napisac jaka jest ,czy warto wyjeżdżać.

pablo

ludzie, co wy za bzdury piszecie.oni nie daja umowy o prace. czytajcie co dosajecie. i nie biorą zadnych oplat. wyjechalem przez nich i pracuje pod niemcem.

ZOSTAŁEM OSZUKANY!

I nie wierzcie w te dobre komentarze o nich bo to tez jedna wielka ściema! Oni to sami wypisują z biura. A te negatywy kasuja zeby ludzie nie widzieli. Niby wszystko jest ok. Ale jak pojedziecie przez ich biuro do pracy, na drugi dzień będziecie chcieli wracać. Nie warto. Pozdrawiam

Wściekły
@ZOSTAŁEM OSZUKANY! 06.07.2017 14:11

Pisać mogą nawet z kosmosu ,ale nie pisz że kasują negatywy bo tego zrobić nie mogą, bo to nie jest ich serwis który prowadzą.Więc nie wypisuj bzdur.Zamiast dać opinie o firmie i ostrzec ludzi, wypisujecie głupoty.

OSZUKANY

UWAGA!!! Witam wszystkich chciałem sie podzielić z wami tym co mnie spotkalo z firma Jobrun. Nie wyjeżdżajcie nigdzie do pracy przez ta firmę oni oszukują każdego jak tylko mogą! Pracowałem w Holandii na budowie byla nas brygada 8 osób, przepracowaliśmy po 2 tygodnie, prawie 11godz. Dziennie,nie dostaliśmy nawet GROSZA! Malo tego jeszcze codziennie bylo trzeba dojechać do pracy prawie 100km i to za własne pieniadze! Każde ich slowo to kłamstwo! Warunki mieszkalne też tragedia, każdy miał mieć swój pokój okazało sie ze pokoje są bardzo male 2 osobowe, i łóżko przy łóżku. A teraz jak człowiek dzwoni i kulturalnie pyta o swoje zarobione pieniądze to się rozłączają.

Edward

Firma pobiera 6 procentową opłatę od załatwienia zlecenia na pracę w Niemczech . Pobiera ja non stop od każdego zlecenia. Chyba niezgodne z prawem.

Alicja

Zainteresowani podjęciem współpracy z JobRun? Na stronie internetowej znajdziecie ich najnowsze oferty: http://www.jobrun.eu/oferty-pracy Z którym z tych stanowisk macie już jakieś doświadczenia?

misiek

Witam wszystkich czytajcie uważnie i dokładnie umowę o pracę ciągnie wtopą!!!!!!!!!!!!

bady

ja też dostałem umowa mailem do uzupełnienia, później ma się niby podpisywać umowę bezpośrednio u angielskiego pracodawcy jak postanowią człowieka przyjąć. Ktoś ma jakies doświadczenia z tą firmą JubRun?

gorenje

właśnie ludziska może się ktoś wypowie na temat pracy w holandii jaką oferuje to pośrednictwo? czy wypłaty są tygodniowe? (jak być powinno w nl) i jakie warunki na kwaterach tzn jakieś baraki czy domki max 8 osób? będę wdzieczna za każdą opinię czekam na info

be

No dobra, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Chętnie bym się załapał, ale czy wypłata jest w pełni terminowa.

Gość

Serio? Nikt nie wie albo nie chce się wypowiedzieć na ten temat?

marek

mie nikt nie pytał. dali mi umowe, przyslli mailem, zostawili puste pola i to ja decyduje, po przeczytaniu umowy czy daje te dane czy nie. cz podpisuje czy nie. mozna jechac do nich i zalatwic wszystko w biurze.

Gość
@marek 16.10.2016 12:29

Pewnie dlatego że z Poznania jesteś to masz blisko? Ode mnie chcieli te dane dopiero wtedy miałem dostać umowę....Pytanie czy z tymi danymi nie mogą czegoś zrobić skoro zrezygnowałem...np zaciągnąć jakiś kredyt albo pożyczkę i branie takich danych na początku przez nich jest w ogóle legalne?

Gość

Byłem zainteresowany ofertą pracy z tej agencji i osoba która się ze mną kontaktowała chciała poznać serię dowodu osobistego, pesel i skan dowodu. Mieli prawo żądać tego ode mnie?

Nananna
@Gość 15.10.2016 14:42

Nie maja prawa chyba ze na miejscu jesteś i jak podpisujesz z nim i umowę o pracę to owszem a tak tylko PESEL i datę urodzenia chyba ze formularz wypelniasz

Ludzik
@Gość 15.10.2016 14:42

Nie mogą pytać o takie rzeczy , nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie czy nie oszust , tak samo jak wysyłanie skanu dowodu , lub nawet CV ze zdjęciem nie ma prawa żądać w kodeksie pracy jest na własne życzenie czyli jak chcesz a to nie kasting na modelkę żeby się spinać , dokument tożsamości możesz na miejscu okazać przy podpisaniu umowy i na dodatek nie musisz dawać do rąk tylko pokazać niech sobie pisze z ręki . Niedługo będą o pin do bankomatu pytać i ile kto ma na kącie.

Gość

Witam. Mam pytanie do wszystkich korzystających z tej agencji pracy, czy jesteście z niej zadowoleni?

jobrun

Witam, Obecnie poszukujemy sporo osób do pracy w Niemczech - malarze, stolarze, operatorzy wózków widłowych, magazynier, osoby na produkcję. Do Szwecji dwóch lakiernikow samochodów osobowych. Każda oferta mam inne warunki także zachęcamy do dontaktu z nami czy to mailowgo czy bezpośrednio telefonicznego. Dane kontaktowe znajdziecie Państwo na naszej str www.jobrun.pl Pozdrawiamy (JOBRUN) :)

Zostaw opinię o JobRun - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JobRun