3.6/5

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o JobRun

Opinie o JobRun Poznań

Nie przegap nowości o JobRun!

21.02.2024 14:30

UWAGA na PODEJRZANE OSOBY!!!

My jako firma JobRun NIE pobieramy od Państwa pieniędzy.
    Nasza usługa jest całkowicie dla Państwa DARMOWA.
    Są osoby podszywające się pod naszą firmę, które chcą wyłudzić od Państwa pieniądze.
    My rozmawiamy przez numery tel. widoczne na naszej stronie internetowej i używamy maili z domeną @jobrun
    Jeżeli ktoś będzie dzwonił z ukrytego numeru lub przez aplikacje Messenger, będzie chciał, aby zapłacili Państwo za transport czy inna usługę, to prosimy NIE róbcie tego.
    To oznacza że macie do czynienia z oszustwem.

Sprawę zgłosiliśmy na Policję!
    mariusz

26.01.2025 19:28

Bardzo dobrze
    Jacek

16.07.2023 10:42

Panie z jobrun pomogly mi wyjechac do pracy w holandii . pomogly mi w transporcie. Na miejscu jest tak jak mi opisywano przed wyjazdem. super komunikacja. Szybko i sprawnie mam prace.
    Kazik...

17.04.2024 13:12

Zgadzam się.
    Małgorzata

04.06.2025 19:10

@Jacek czy godziny pracy są takie jak w umowie czy co chwila wolne albo mniej godzin?
    zsalonu

24.05.2019 15:42

Ja pracowałam przy kwiatach. W tym roku też jadę. Praca ciężka nie jest, a można sobie zarobić, więc czemu nie skorzystać. Czekam tylko aż sesja się skończy. Chociaż jest jeden minus. Tam jak dostaję wynagrodzenie w tygodniówkach to zawsze po powrocie do PL nie mogę się doczekać tej wypłaty, bo trzeba cały miesiąc czekać XDD
    kacperzzzz

05.02.2023 17:15

Czy wie ktoś może czy orderpicker w De Meern jest jeszcze aktualne? Na chwile obecna kompletnie nie mogę skontaktować się z tą agencją. Czy mógłby ktoś dać mi jakikolwiek kontakt do tej agencji?

05.02.2023 17:26

Dzień dobry, Prosze przesłać CV na mail [email protected] W chwili obecnej Oferty sa pojedyncze. Zmieniają się dynamicznie. Prosze napisać czy zna Pan język Ang i czy posiada prawo jazdy. Osób chętnych jest bardzo dużo. Dziennie dzwoni kilkaset osób. Prosimy o wyrozumiałość. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Mirreek

28.03.2021 19:17

Jobrun mowi jak jest. Opisuja jak wyglada praca, mieszkanie. Pomagaja zalatwic transport. Widac pomoc i zaangazowamie, co nie czesto mozna teraz spotkac. jest ok. Ja polecam!
    Monika

01.06.2022 17:50

Jak wyglądają mieszkania?
    Monika

02.06.2022 10:55

Pozmieniało się u mnie niestety. Jeszcze nie pojechałam. Na początku lipca planuję.
    aero

27.05.2019 10:15

Jedna z lepszych agencji z którymi wyjeżdżałem. Teraz jadę w czerwcu, bardzo szybko udało się wszystko załatwić :D
    Hej

06.07.2019 11:29

Mogę zapytać gdzie wyjeżdzasz z ta agencja ?

01.04.2026 14:06

01.04.2026 15:59

Witam, Napisaliśmy do Pani maila :)
    720399663

28.03.2026 22:36

Chcial bym wyjechac zy dziewczyna do pracy jak najszybciej

Ae

01.04.2026 13:05

Wysłałam CV do trzech ofert nie ma odpowiedzi

01.04.2026 13:11

Witam, Telefon dzwoni do nas non stop. W czasie rozmowy z jedną osobą są stale przychodzące połączenia. Także prosimy o zrozumienie bo my nie jesteśmy "botami" lecz ludźmi. Proszę na nr telefonu 506827585 wysłać sms z Pani adresem mailowym, bo maili przychodzących jest także bardzo dużo. Po adresie znajdziemy Pani maila. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Wiola

23.01.2026 12:21

Chciałam podziękować za tak ciepły i miły kontakt z panią Hanną widać że kobieta o dobrym sercu oby więcej takich osób dziękuję za miłą i tak pozytywną rozmowę

23.01.2026 13:17

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię :) Doceniamy, tym bardziej ze takich jest tak mało w obecnych czasach. Pozdrawiamy zespół JobRun

31.10.2025 16:10

Czy ktoś może mi napisać jak się pracuje jako order picker przy jogurtach w geldermalsen? Jakie zarobki ? Czy jobrun to agencja pracy ,czy pośrednik który wysyła do innych agencji ?
    #OrderPicker

01.11.2025 16:04

Dzień dobry, Jesteśmy pośrednikiem pracy, czyli rekrutujemy dla agencji, pracodawców holenderskich. W chwili obecnej wchodzimy w okres gdzie na każdą ofertę jest potrzebnych mniej osób i jest więcej wymagań co do języka czy prawa jazdy. Najlepiej skontaktować się z nami telefonicznie 517017884, 517362797 518891884. Jeżeli telefony są zajęte, to prosimy napisać na [email protected] swój nr telefonu, można dołączyć CV i oddzwonimy. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Riki

28.10.2025 18:35

Niewiele opinii to chyba dobry znak, bo ludzie zazwyczaj piszą gdy są niezadowoleni, a rzadko się zdarza, że chcą się podzielić pozytywnymi doświadczeniami. Ciekawi mnie tylko dlaczego w ofertach nie podają stawek. Pewnie same najniższe proponują.
    BuildingIcon

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną Agencją Pośrednictwa Pracy specjalizującą się w rekrutacji pracowników między innymi do pracy w Holandii, Anglii, Skandynawii czy Niemiec. Współpracujemy z wieloma pracodawcami zagranicznymi, których wachlarz stale poszerzamy tym samym zwiększając różnorodność proponowanych Państwu ofert pracy.

30.09.2025 15:52

Witam czy jeśli bym nie dała rady pracować i czy by mi ta praca nie odpowiadała w której bym pracowała czy mogłabym w każdej chwili zrezygnować?

30.09.2025 20:48

Dzień dobry, Każdy pracodawca chce, aby osoba, którą przyuczy do pracy pracowała jak najdłużej. Niektóre firmy chcą, aby osoby deklarowały się do pracy chociaż przez okres 3 miesięcy. Natomiast życie pisze różne scenariusze i bywa, że osoba, która na prawdę chce pracować długo, nagle musi zjechać do Polski, zakończyć prace, bo zadziała się losowa sytuacja . I nic się nie dzieje. Kończy pracę. Nikt nic nie może zrobić, bo przecież nikt nikogo nie możne zmusić do pracy. Może to skutkować tym, że w danej firmie nie będzie już możliwości ponownego podjęcia pracy. Mam nadzieję, że odpowiedź jest pomocna. Pozdrawiamy, zespół JobRun i zapraszamy do kontaktu [email protected]
    Ktos

12.08.2025 08:53

Nie rekrutują osób po 50 roku życia, szkoda że ustawy nie zmienia, dyskryminują starszych. Wnioski zostawiam kandydatom.

12.08.2025 13:08

Dzień dobry, Oferty, jakie otrzymujemy od pracodawców holenderskim są różne i maja różne preferencje co do osób, które mogą wykonywać daną pracę, czasem praca jest ciężka, bo trzeba dźwigać cięższe przedmioty, czasem jest duże tempo pracy. Są oferty pracy dla osób młodszych i starszych, dla kobiet i mężczyzn. Oferty zmieniają się bardzo dynamicznie. Nawet tego samego dnia, rano, może być oferta dla osób młodszych oraz osób powyżej 50 roku życia i nawet tego samego dnia po godzinie, dwóch już tej oferty nie ma, ponieważ szybko zostaje zrealizowana. Zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Patryk

08.07.2025 12:36

Jak wygląda rekrutacja jakieś wideo rozmowa?

08.07.2025 12:45

Dzień dobry, Podczas rozmowy telefonicznej przedstawiamy ofertę, zadajemy istotne dla rekrutacji pytania. Czasem jest to rozmowa przez telefon, czasem video rozmowa. Pozdrawiamy, JobRun
    Amelia

17.06.2025 11:23

Hej, chciałabym wyjechać teraz w lipcu. Jest jakaś dziewczyna która również wtedy by jechała albo już była i powie jak jest?
    kinga

26.06.2025 18:07

hej też zamierzam jechać teraz na początku lipca ale jestem jeszcze w trakcie wybierania oferty, jak coś to można się zgadać
    Czaran

26.05.2025 17:26

Dzień dobry, czy jest możliwość podjęcia pracy wyłącznie w okresie wakacyjnym tzn sam lipiec-sierpień z dołączeniem kilku dni na przyjazd oraz powrót. Para kobieta 21 lat i mężczyzna 23 lata.

26.05.2025 18:09

Dzień dobry, W większości sytuacjach, firmy holenderskie wolą, gdy Państwo pracujecie 3 miesiące lub dłużej. Natomiast okres wakacyjny rządzi się trochę swoimi zasadami. I pojawiają się oferty na okres typowo wakacyjny, czyli właśnie np lipiec-sierpień. Proszę tak około 1-2 tygodnie przed planowanym wyjazdem kontaktować się z nami, wtedy będziemy wiedzieć co możemy zaoferować. Najlepiej dzwonić 517017884, 517362797 lub gdy są zajęte na [email protected] wysłać CV lub nr telefonu do siebie. Oddzwonimy. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Kuba

17.05.2025 13:04

witam mam pytanie czy w sobote i niedziele też można dzwonić bo dzwoniłem o prace bo chciałem wyjechać na dwa nr ale nikt nie odbierał

17.05.2025 20:32

Dzień dobry, Pracujemy od poniedziałku do piątku. Pon - Czw w godzinach 9-17. W Piątki 8-16. Zapraszamy do kontaktu 517017884, 517362797 lub [email protected] Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Ania

08.04.2025 21:24

Dobry wieczór jestem zainteresowana praca na produkcji.Mam pytanie czy można u państwa w firmie podać numer konta do wynagrodzenia np syna

08.04.2025 21:44

Dobry wieczór, Pani Aniu niestety nie mozna. Trzeba miec wlasne konto walutowe. Mozna otworzyc w dowolnym banku, w dowolnym kraju. Pozdrawiamy, Zespol JobRun
    Julka

21.03.2025 20:39

Dzień dobry z początkiem maja chcemh wyjechać z siostrą do pracy, nie znamy języka. Vzy znajdzie się jakaś oferta dla par? I czy jest możliwość mieszkania razem? I na jaki okres się wyjeżdza, kiedy można zjechać do Polski?????

25.03.2025 15:59

Dzień dobry, Sezon właśnie rusza i zaczynają pojawiać się oferty także dla Par. Jako para zawsze mieszkacie Państwo razem, w pokoju 2 osobowym. Jak zaczniecie Państwo pracować i zostajecie przeszkoleni, to firmy holenderskie chcą abyście zostali jak najdłużej. Zwykle chcą osoby na okres od 3 mcy i więcej. Lecz indywidualnie okresy mogą być różne. Zjazdy do Polski uzgadniacie Państwo bezpośrednio w firmie holenderskiej. Zachęcamy do przesłania CV na [email protected] Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Dobry

29.01.2025 12:32

Gdzie są zakawaranie i pokoje są jednoosobowe jaka stawka i zmiana
    Dziewczyna22

12.01.2025 19:06

Mam pytanie do osób które pracują w Holandii, jak wygląda zakwaterowanie? Chcielibyśmy mieć pokój z narzeczonym i jak to wygląda? Są mieszkania, jeden duży dom i kilka mieszkań?

13.01.2025 15:07

Dzień dobry, Firmy holenderskie, z którymi współpracujmy organizacją to w taki sposób, że osoby, które jadą jako para, lub dwójka znajomych mieszkają razem, w pokojach 2-osobowych. Zwykle są to domy, mieszkania, rzadziej hotele. Pokoje są zawsze dwu osobowe. Kuchnia wyposażona, oprócz kuchenki, lodówki zwykle jest zmywarka, mikrofalówka, garnki. Łazienka wspólna. Bywa ze w domku jest dodatkowo osobna toaleta. Zapraszamy do kontaktu, [email protected] Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Anusiaczka

20.12.2024 05:48

Dzień dobry:) ja z pytaniem o zakwaterowanie bo praca jak praca, trzeba robić co każą i jakoś poleci :) czy dla par są pokoje dwuosobowe? Ile osób przypada na jeden domek?
    mnb

18.01.2024 12:50

A gdzie znajduje się wasze biuro w Holandii czy to ściśle tajna informacja? Bo na stronie znaleźć nie mogę, a warto byłoby poczytać jak jest na miejscu, a nie jakie jest biuro w Poznaniu.

12.09.2024 13:06

Dzień dobry, Gdy firma holenderska płaci wynagrodzenie w systemie tygodniowym, pierwsze wynagrodzenie wypłacane jest pod koniec w drugiego tygodnia. Potem kolejno co tydzień. Rzadziej, lecz można spotkać firmę holenderską, która płaci wynagrodzenie co 4 tygodnie, wówczas już po pierwszym tygodniu wypłaca pracownikom zaliczkę. Jeżeli jest Pan zainteresowany pracą w Holandii, to zapraszam do kontaktu, najlepiej wysłać CV na [email protected] lub podać chociaż nr tel do siebie. Oddzwonimy. Pozdrawiamy, Zespół JobRun

13.09.2024 08:18

Tak ,i jest problem ,żeby dostać zaliczkę , ponadto wypłata za pierwszy tydzień gdzieś nagle znika i UWAGA rezygnując z pracy bez 2 tygodniowego wypowiedzenia zostaniesz ukarany ,z ostatniej wypłaty zabiorą Ci za kare 250 e ,ale o tym dowiesz się na miejscu .Wiem ,bo mi tak zrobili .Poza tym jak się nie spodobasz wylecieć po 2 dniach ,bez prawa pozostania na lokacji, i i tak odbiorą sobie z tych resztek wypłaty 250 euro.Nie polecam.Ale jak Panu nie szkoda kasy to proszę spróbować i przekonać się samemu.
    exHolender

31.08.2024 10:39

Co prawda nie była to bezpośrednia praca dla JobRun ponieważ firma jest jedynie pośrednikiem przy rekrutacji dla firmy w której pracowałem w Holandii. Ogólnie od początku do końca rekrutacji minęło parę dni, wiedziałem że nie zostanę bez pracy bo była umowa Holenderska (a nie bez umowy i niepewność jak u innych firm rekrutujących). Jedyny minus że czasem ciężko było się dodzwonić ale jest to pewnie spowodowane dużą ilością telefonów więc nie ma co się złościć bo oddzwonili zawsze
    Holaa

08.08.2024 11:34

Hej, jedzie ktoś może teraz jakoś do pracy do Holandii? 19.08.24 Chciałabym wyjechać przed tą agencją ale to mój pierwszy raz i chciałabym się dowiedzieć czy warto.
    Pracownik90

10.07.2024 15:24

Witam czy ktoś jechal przez tą agencje w tym roku? Są posty ale sprzed roku bądź późniejsze. Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z tą firmą?

11.07.2024 23:37

Firma Jobrun w Holandii Liderjob .Praca:filety drobiowe w maju tego roku Wstajesz ok 3 rano ,autobus o 4 rano ,praca od 5 do 17 lub 18 .Pracuj szybko ,jak boli to wynocha ,na miejscu dowiadujesz się ,że jak zrezygnujesz z pracy bez wypowiedzenia 2 tygodnie to pobierają z wypłaty 250 euro ,wiem ,bo mi tak zrobili ,wypłata w 3 tygodniu ,hotel w Oss ok ,jest łazienka w pokoju . Blisko do sklepu.Jak uprosisz dostaniesz zaliczkę 5O euro ,buty robocze dają za darmo.W pracy przerwy po 20 minut ,zimno na hali i szybkie tempo ,jest też hala tzw mrożonki ,gdzie pracujesz w niskiej (bardzo niskiej)temperaturze przy stabilizatorze ,w którym są konserwowane filety ,przy ciekłym azocie ,nie dają ubrań ani rękawiczek , które zabezpieczają przed chłodem ,koleżance zsiniala noga ,mi prawie odmarly palce i śmierdzi to strasznie .Można zarobić ok 600 euro/tydzień,ale śpisz po 3,4 h na dobę .W hotelu kuchnia zamykana o 22 do 6 rano ,ale czysto. Pralki 3 działające na cały hotel.Przyjezdzajac w nocy ,ok .3 30 jak ludzie idą na papierosa (w wyznaczonym miejscu i tylko tam)otworzą ci drzwi i czekasz aż cię zakwateruja do ok 7 rano.Nie ma toalety i gdzie zrobić ...po podróży.Ogolnie tzw przemiał pracowników ,brak szacunku .Jak zrezygnujesz z filetów to możesz trafić na sortownie owoców,tam jest lepiej,tylko minusem jest sklep 4,5 km na piechotę i zapach szamba pod prysznicem ,ja nie dałam rady tego smrodu ????????wytrzymac.Tam płacisz za pranie niby 2,5 euro ale jakoś zawsze pobiera 5 euro????za suszenie teżW kuchni brud i smród ,ale to jak kto lubi .Tyle. Może nie usuną tej odpowiedzi ,bo prawda boli???? Pozdrawiam i życzę powodzenia
    willem

07.08.2024 14:34

They can not take money from you becouse your leaving. how is paying the hotel . how high where your payment ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w JobRun?

nowy

30.07.2024 09:54

Jak wyglądają warunki mieszkaniowe na wyjazdach? Ktoś może podpowiedzieć?

18.06.2024 17:26

19.06.2024 09:36

Dzień dobry, Nasza firma NIE pobiera od Państwa żadnych opłat. Jeżeli ktoś dzwonił i podawał się za rekrutera firmy JobRun i sugerował aby rekruterowi zapłacić, to jest (usunięte przez administratora) Proszę przeczytać informacje w nagłówku na stronie Gowork. Ostrzegamy przed oszustami. My jesteśmy firmą, która Państwa rekrutuje do pracy w firmach holenderskich. Współpracujemy z firma transportową. I ta współpraca polega na tym, że my rezerwujemy Państwo miejsce w busie. Potem ta firma transportowa kontaktuje się z Państwem i ona wskazuje kwotę, jaką należy zapłacić, bezpośrednio tej firmie transportowej. Mam nadzieję że ta informacja pomogła. Pozdrawiamy, Zespół JobRun [email protected]
    DomiWer

21.05.2024 20:52

Witam czy jak przyjadę z dziewczyną to jest szansa że bym pracował z nią
    Ela

21.05.2024 09:39

Myślicie że jest sens teraz się kontaktować z firmą w sprawie pracy? Coś mają dla kobiety w wieku 40+?
    Mariusz

20.05.2024 20:32

Dzięki za możliwość pracy! Od 2 lat już z wami pracuję i nie zamierzam zmieniać pracy!

Oferty pracy - JobRun

Praca produkcyjna - PAKOWANIE RYB - praca za granicą - także praca dla PAR

Urk

MAGAZYN - Załadunek / rozładunek kontenerów - praca za granicą - GWARANCJA GODZIN przez cały rok!

Hedel

ORDER PICKER - Magazyn ODZIEŻOWY - praca za granicą - BEZ stawki wiekowej

Utrecht

Praca dla HYDRAULIKÓW - praca za granicą - pokoje 1 OSOBOWE - zaliczki!

Akwizgran

Magazyn ODZIEŻOWY - ORDER PICKER - praca za granicą - BEZ stawki wiekowej

Utrecht

Produkcja PAST / SAŁATEK - OPERATOR MASZYN - praca za granicą

Losser

Wojtek

15.05.2024 15:52

Super się nimi pracuje. Nie ma się doc czego przyczepić. Z miesiąca na miesiąc odkładam dużo pieniędzy!
    Stefan

24.04.2024 16:52

Wypłaty na czas, zakwaterowania ok, będę polecać dalej
    Beeea

01.04.2024 16:04

Dzień dobry , Czy jest szansa na pracę w Holandii dla kobiety w wieku 54 l. ?
    @ pracodawca

22.04.2024 09:14

S,ukam pracy bez jezyka dla 3 osób w tym jedna osoba ma prawojazdy potrzebuje pracy jak najszybciej jedna osoba ma 21 lat ,druga 41 lat a trzecią 57 będzie pracował w każdej pracy która mu przydzielicie nie ma żadnego problemu na chwilę obecną jesteśmy w Holandii proszę o odpowiedź z góry dziekuje

22.04.2024 13:23

Dzień dobry, My chcielibyśmy wszystkim Państwu dać pracę lecz pracodawcy holenderscy narzucają nam swoje wymagania. Dla 3 osób: 21 lat, 41 i 57 lat, niestety nie będziemy mogli pomóc. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Patryk

18.04.2024 16:58

Wszystko jak w ofercie, jestem mega zadowolony
    Julia

14.04.2024 19:14

Jakie są zarobki przy pracy owoce, warzywa,kwiaty?

Kontakt - JobRun

09.04.2024 10:37

Szukam pracy dla 2 osób kobieta i mężczyzna ma prawo jazdy kategorii B
    Paula

08.04.2024 10:17

Czy jest praca dla pary jak najszybciej?

08.04.2024 13:21

Dzień dobry, Obecnie dla par są pojedyncze oferty, które wypełniane są błyskawicznie. Dodatkowo są wymogi znajomości języka angielskiego i aktywnego prawa jazdy. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Tomek

03.04.2024 14:17

Praca na magazynie w Holandii, dobrze płatna, wypłaty na czas, jak coś się dzieję telefon do koordynatora i po problemie! Naprawdę warto!
    Darek

27.03.2024 10:20

Pomogli mi znaleźć pracę w Holandii, od początku kontaktu wiedziałem, że dobrze trafiłem. Nie myliłem się, transport, zakwaterowanie i warunki pracy zgodne z ogłoszeniem!
    Stanisław

25.03.2024 15:36

Rzetelny pracodawca, serdecznie polecam
    Maciej

22.03.2024 13:23

Firmę polecił mi znajomy, nie mylił się, pomogli mi znaleźć pracę w Holandii, zadbali o wszystkie formalności, transport, zakwaterowanie! Praca zgodne z ogłoszeniem! Jestem wam mega wdzięczny!

10.02.2024 00:22

11.02.2024 16:38

Szanowna Pani / Szanowny Panie "ŚMIECH", Żenadą jest, gdy wiele innych firm podaje zawyżone stawki godzinowe, aby przyciągnąć ludzi. W Holandii jest dodatek wakacyjny, doliczany do stawki godzinowej lub na koniec zatrudnienia, lub najpóźniej w maju kolejnego roku. Do każdej godziny doliczane są dodatki, inny za pracę zmianową, inny za prace w godzinach wieczornych, inny w godzinach nocnych, inny za prace w sobotę. Dodatkowo odkładają się godziny urlopowe. Aby podać wiarygodną stawkę, oferta byłaby kalkulacją a nie ofertą o pracę. Z pozdrowieniami, Zespół JobRun
    Xl

20.02.2024 16:39

Małe sprostowanie wakacyjny dodatek może być doliczany do podstawy stawki godzinowej i wypłacane tygodniowo .Jeżeli nie to dodatki wakacyjny i urlopowy musi być wypłacony 2x wyroku lub przy powrocie do Polski. W innym przypadku jest to (usunięte przez administratora)
    Jolanta Jaroszewska

30.01.2024 20:58

Nie polecam JobRun.Wysylaja do pracy w Holandii której jak się okazuje po przybyciu nie ma.Nie odbierają telefonów.(usunięte przez administratora).Powrot do kraju na własny koszt pomimo iż to pośredniak z Polski i Holandii zawinił.

21.01.2024 19:38

Widziałam, że pracownik biurowy - rekruter miał obiecywaną możliwość długiego stabilnego zatrudnienia. I to mnie akurat przeciąga, tylko chciałabym zapytać, jakie zarobki są przewidywane dla osoby, która rekruterem nie była, ale pracownikiem administracyjno-biurowym i owszem? :) Są szanse awansu?

22.01.2024 10:59

Dzień dobry, Prosze przesłać CV na [email protected] Pozdrawiamy, Zespoł JobRun
    Kacper

21.01.2024 16:57

Profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego kandydata sprawiają, że polecam ich z czystym sumieniem.

Zostaw merytoryczną opinię o JobRun

Strefa Kontrahent

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną agencji pośrednictwa pracy JobRun z siedzibą w Poznaniu w Polsce. Specjalizujemy się w dostarczaniu personelu. Jesteśmy szybko rozwijającą się firmą, poszerzającą swoją działalność o kolejne kraje. Obecnie współpracujemy z firmami z Wielkiej Brytanii, Niemiec, Holandii, Szwecji. Pracownicy, których rekrutujemy, spełniają najwyższe standardy kwalifikacyjne, skorelowane z Państwa potrzebami, dzięki czemu możemy zapewnić dostarczenie kandydatów najwyższej jakości.

Przewodnik Pracownika

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Przewodnik Pracownika:   - Wymagane dokumenty - Dojazd do danego kraju - Umowa - Wynagrodzenie - Zakwaterowanie - Dojazd z miejsca zakwaterowania do pracy

Cenne Porady

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Podpowiadamy, jak znaleźć pracę bez wykształcenia. Masz problem ze znalezieniem pracy? Obawiasz się, że bez wykształcenia nikt nie będzie chciał Cię zatrudnić? Wcale nie musi tak być! O powodzeniu na rynku pracy decydują nie tylko stopnie naukowe. Podpowiadamy, jak znaleźć pracę mimo braku dyplomu z wyższej uczelni.

AiInnovationIcon
    ScrollIcon