3.6/5

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o JobRun

Opinie o JobRun Poznań

Nie przegap nowości o JobRun!

Roman

16.08.2017 13:33

Ja polecam!
    anonymous

29.10.2017 15:25

dlaczego nie polecasz?
    anonymous

29.10.2017 15:26

tzn. miało być dlaczego polecasz. Napisz coś więcej
    lulok

26.09.2017 10:51

na stronie jobrun oferty pracy są tylko nie ma stawek godzinowych praca gratis?

06.07.2017 14:11

Wściekły

16.09.2017 08:43

Pisać mogą nawet z kosmosu ,ale nie pisz że kasują negatywy bo tego zrobić nie mogą, bo to nie jest ich serwis który prowadzą.Więc nie wypisuj bzdur.Zamiast dać opinie o firmie i ostrzec ludzi, wypisujecie głupoty.
    Stanisław

11.08.2017 22:10

Nie polecam!
    Lola

28.07.2017 12:38

Witam chce wyjechać z tą firmą, proszę o niej coś napisac jaka jest ,czy warto wyjeżdżać.
    pablo

21.07.2017 13:14

ludzie, co wy za bzdury piszecie(usunięte przez administratora)czytajcie co dosajecie. i nie biorą zadnych oplat. wyjechalem przez nich i pracuje pod niemcem.
    misiek

08.02.2017 18:18

Witam wszystkich czytajcie uważnie i dokładnie umowę o pracę ciągnie wtopą!!!!!!!!!!!!
    bady

29.01.2017 15:58

ja też dostałem umowa mailem do uzupełnienia, później ma się niby podpisywać umowę bezpośrednio u angielskiego pracodawcy jak postanowią człowieka przyjąć. Ktoś ma jakies doświadczenia z tą firmą JubRun?
    gorenje

01.01.2017 17:04

właśnie ludziska może się ktoś wypowie na temat pracy w holandii jaką oferuje to pośrednictwo? czy wypłaty są tygodniowe? (jak być powinno w nl) i jakie warunki na kwaterach tzn jakieś baraki czy domki max 8 osób? będę wdzieczna za każdą opinię czekam na info
    be

18.10.2016 21:59

No dobra, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Chętnie bym się załapał, ale czy wypłata jest w pełni terminowa.

16.10.2016 15:15

Serio? Nikt nie wie albo nie chce się wypowiedzieć na ten temat?
    marek

16.10.2016 12:29

mie nikt nie pytał. dali mi umowe, przyslli mailem, zostawili puste pola i to ja decyduje, po przeczytaniu umowy czy daje te dane czy nie. cz podpisuje czy nie. mozna jechac do nich i zalatwic wszystko w biurze.

17.10.2016 17:36

Pewnie dlatego że z Poznania jesteś to masz blisko? Ode mnie chcieli te dane dopiero wtedy miałem dostać umowę....Pytanie czy z tymi danymi nie mogą czegoś zrobić skoro zrezygnowałem...np zaciągnąć jakiś kredyt albo pożyczkę i branie takich danych na początku przez nich jest w ogóle legalne?

15.10.2016 14:42

Byłem zainteresowany ofertą pracy z tej agencji i osoba która się ze mną kontaktowała chciała poznać serię dowodu osobistego, pesel i skan dowodu. Mieli prawo żądać tego ode mnie?
    Nananna

12.04.2017 20:23

Nie maja prawa chyba ze na miejscu jesteś i jak podpisujesz z nim i umowę o pracę to owszem a tak tylko PESEL i datę urodzenia chyba ze formularz wypelniasz
    Ludzik

25.04.2017 10:34

Nie mogą pytać o takie rzeczy , nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie czy nie oszust , tak samo jak wysyłanie skanu dowodu , lub nawet CV ze zdjęciem nie ma prawa żądać w kodeksie pracy jest na własne życzenie czyli jak chcesz a to nie kasting na modelkę żeby się spinać , dokument tożsamości możesz na miejscu okazać przy podpisaniu umowy i na dodatek nie musisz dawać do rąk tylko pokazać niech sobie pisze z ręki . Niedługo będą o pin do bankomatu pytać i ile kto ma na kącie.

15.10.2016 10:18

Witam. Mam pytanie do wszystkich korzystających z tej agencji pracy, czy jesteście z niej zadowoleni?
    jobrun

01.09.2016 21:18

Witam, Obecnie poszukujemy sporo osób do pracy w Niemczech - malarze, stolarze, operatorzy wózków widłowych, magazynier, osoby na produkcję. Do Szwecji dwóch lakiernikow samochodów osobowych. Każda oferta mam inne warunki także zachęcamy do dontaktu z nami czy to mailowgo czy bezpośrednio telefonicznego. Dane kontaktowe znajdziecie Państwo na naszej str www.jobrun.pl Pozdrawiamy (JOBRUN) :)

Oferty pracy - JobRun

Praca produkcyjna - PAKOWANIE RYB - praca za granicą - także praca dla PAR

Urk

MAGAZYN - Załadunek / rozładunek kontenerów - praca za granicą - GWARANCJA GODZIN przez cały rok!

Hedel

ORDER PICKER - Magazyn ODZIEŻOWY - praca za granicą - BEZ stawki wiekowej

Utrecht

Praca dla HYDRAULIKÓW - praca za granicą - pokoje 1 OSOBOWE - zaliczki!

Akwizgran

NIP:7831200834

Branża główna: Rekrutacja i HR

Zostaw merytoryczną opinię o JobRun

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną Agencją Pośrednictwa Pracy specjalizującą się w rekrutacji pracowników między innymi do pracy w Holandii, Anglii, Skandynawii czy Niemiec. Współpracujemy z wieloma pracodawcami zagranicznymi, których wachlarz stale poszerzamy tym samym zwiększając różnorodność proponowanych Państwu ofert pracy.

Strefa Kontrahent

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną agencji pośrednictwa pracy JobRun z siedzibą w Poznaniu w Polsce. Specjalizujemy się w dostarczaniu personelu. Jesteśmy szybko rozwijającą się firmą, poszerzającą swoją działalność o kolejne kraje. Obecnie współpracujemy z firmami z Wielkiej Brytanii, Niemiec, Holandii, Szwecji. Pracownicy, których rekrutujemy, spełniają najwyższe standardy kwalifikacyjne, skorelowane z Państwa potrzebami, dzięki czemu możemy zapewnić dostarczenie kandydatów najwyższej jakości.

Przewodnik Pracownika

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Przewodnik Pracownika:   - Wymagane dokumenty - Dojazd do danego kraju - Umowa - Wynagrodzenie - Zakwaterowanie - Dojazd z miejsca zakwaterowania do pracy

Cenne Porady

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Podpowiadamy, jak znaleźć pracę bez wykształcenia. Masz problem ze znalezieniem pracy? Obawiasz się, że bez wykształcenia nikt nie będzie chciał Cię zatrudnić? Wcale nie musi tak być! O powodzeniu na rynku pracy decydują nie tylko stopnie naukowe. Podpowiadamy, jak znaleźć pracę mimo braku dyplomu z wyższej uczelni.

BuildingIcon
    AiInnovationIcon