3.6/5

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o JobRun

Opinie o JobRun Poznań

Nie przegap nowości o JobRun!

Elo

24.06.2019 15:25

Siema wszystkich czy ktos juz byl przy pracy drobiu w holandi szczeze jak tam jest i czy sie oplaci jechac tam
    Xyz

12.06.2019 15:31

Holandia to (usunięte przez administratora) a polskie agencje jeszcze większe .
    Elo

11.06.2019 20:24

Czy warto jechac przez tą agencje pracy szczerze dziewczyny i chłopaki
    Ela

12.06.2019 12:53

Siema, nie warto. Do holandii tylko bez agencji chyba że chcesz wpaść w (usunięte przez administratora)
    Ela

12.06.2019 12:53

Lub masz ochotę zarabiać 9,89 bezpośrednio z pracodawcą hahahhaa

12.06.2019 12:50

3 gwiazdki? Za wyłudzenie danych i mydlenie oczu pracą bezpośrednio u pracodawcy nie powinno być żadnej

12.06.2019 12:48

(usunięte przez administratora) gdzie jesteś mój wywód na temat waszej niekompetencji?? JAK WIDAĆ BARDZO BOLI TO ŻE NIE POTRAFICIE DOKAŃCZAĆ TEGO CO ZACZĘLIŚCIE.
    BuildingIcon

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną Agencją Pośrednictwa Pracy specjalizującą się w rekrutacji pracowników między innymi do pracy w Holandii, Anglii, Skandynawii czy Niemiec. Współpracujemy z wieloma pracodawcami zagranicznymi, których wachlarz stale poszerzamy tym samym zwiększając różnorodność proponowanych Państwu ofert pracy.

Emilia

10.06.2019 12:14

Hej pracuje ktoś na zakątkach w Dronten? Jakie warunki mieszkaniowe i jak wygląda ta praca ? Pozdrawiam:)
    matys

09.06.2019 20:43

Na montaż konstrukcji ktoś się wybiera ? Jakie warunki ?
    Filipek

04.06.2019 01:58

Hej! Wyjeżdża może jakiś chłopak w wieku 18-23 lata do pracy w Housekeepingu w Holandii około 10 czerwca? Jak tak to wyślij e-maila to się zgadamy jakoś:) [email protected]
    Anon

31.05.2019 19:49

Gdzie znajduje się biuro tej firmy?
    JobRUN

31.05.2019 15:04

Bardzo dobre biuro pracy, w bardzo szybki sposób można znaleźć coś ciekawego , dobra jest praca sortowania owoców w Holandii, polecam :D
    Poszkodowany

18.04.2019 11:04

Ostrzegam ! Strzeżcie się podjęcia współpracy z tą pseudo agencją.
    Oszukany

10.04.2019 16:39

Uwaga, uwaga, uwaga!!!! JobRun jest firmą rekrutującą do firm pośredniczych z zagranicy (informacja od nich).Złożyłem podanie o prace do tej agencji. Zadzwoniła do mnie Pani rekrutująca z biura, przedstawiając mi ofertę z Holandii. Przeszedłem proces rekrutacyjny pomyślnie. Wymogiem podjęcia pracy było moje stawienie się 900km od domu we wyznaczonym dniu i godzinach. Tak też się stało. Podpisałem na miejscu z agencją pracy VDB w Holandii ogólna umowę, z której wynikało, że to oni wybierają mi rodzaj pracy. Nie poinformowali mnie o niczym innym, ani o stanowisku ani o zarobkach. Zaufalem, że rekruterka z Poznania z JobRun, w rozmowie wyczerpała temat informując mnie o wszystkim możliwym przed wyjazdem. Czyli, miałem być zakwaterowany pod Amsterdamem, praca miała tam sie odbywać także. Zostałem zakwaterowany i czekałem aż w poniedziałek praca się rozpocznie (przyjechałem w piątek). Od tego czasu zaczęły się problemy. Zaczynając, zakwaterowanie było po drugiej stronie kraju. Praca, którą zobaczyłem była kompletnie inna, niż przedstawiona mi przed wyjazdem (inna branża). Inna stawka, inna lokalizacja, inna kompletnie praca... Nawet obiecane wypłaty tygodniowe okazały się przekłamane, gdyż pierwszą wypłatę dostaje się po 3 tygodniach, a dopiero później z częstotliwością cotygodniową... Miałem przedstawioną ofertę dotyczącą "uzupelniania uszczerbków w betonie", a zostałem przydzielony na produkcję zbrojonych betonowych konstrukcji na hali. Zaczęły się rozmowy z rekruterką z Poznaniu z JobRun. Kontaktowali się oni z firmą pośredniczącą VDB w Holandii. Tutaj zaczyna się tzw odbijanie piłeczki. Żadna z firm nie przyznaje się do błędu i zrzuca winę na tę druga. Nagle zwrot akcji. Zostałem przeproszony przez dwie strony, gdyż firma VDB z Holandii podobno popełnia błąd, wysyłając rekruterowi nieaktualną już ofertę. Obie firmy mnie przeprosiły, informując, że za ich błąd dostanę odszkodowanie rekompensujące koszty dojazdu, ale będą się ze mną kontaktować odnośnie tego w najbliższych dniach. Wróciłem momentalnie do Polski i czekałem. Zero odzewu... Na chwile obecną próby kontaktu z obiema firmami kończą się na wyśmiewaniu mnie. Twierdzą "czego ja od nich wogóle chcę?!". Dzisiaj doszło do tego, że zaczęto wmawiać mi, iż ja się pomyliłem, mylac ogłoszenia (aplikowalem tylko do jednej firmy - JobRun). Najdziwniejsze jest to, że obie firmy tydzień temu przyznały się do błędu, obiecały zadośćuczynienie, przeprosiły, a teraz udają, że taka sytuacja nie miała miejsca. Czy to jest zmowa będąca ich strategią? Mam nadzieję, że ludzie tam pracujący będą mieli honor i będą kontynuowali rozmowy. Czuję się (usunięte przez administratora), obrażany, okłamywany. Podniosłem straty finansowe, zmarnowałem swój czas, naraziłem swoje zdrowie fizyczne i (usunięte przez administratora)na uszczerbek. Gdy firma nie zacznie w najbliższych dniach rozmawiac z moim pełnomocnikiem bądź ze mną, sprawa zostanie skierowana na droge sądową . Wszystkim chcacym podjąć współpracę przez firmę JobRun, odradzam tego!
    Radek

05.04.2019 10:09

Brak godzin, problem był z wyjazdem ogólnie gdybym miał wybrać się 2 raz z tą firmą to wolałbym nie :)

05.04.2019 12:45

Panie Radku na czym polegał problem z wyjazdem? Proszę opisać dokladniej, chętnie odpowiemy jak to działa. Jezeli chodzi o godziny, to firma holenderska ktora jest Pana pracodawcą zapewnia Panu pracę. My JobRun nie jestesmy Pracodawcą i tym samym nie dajemy Panstwu pracę. Lecz zapewniam, ze firmie holenderskiej zalezy abyście Państwo pracowali jak najwięcej godzin ponieważ zaden pracodawca nie ma w interesie zatrudniac pracownika, po to aby siedział w domu. A jezeli tymczasowo tak sie zadziało to sugeruję oceniac pracowce, czyli firmę holenderską. Pozdrawiamy serdecznie.
    Oskar

04.04.2019 16:19

Polecam ♡
    Lipa

03.04.2019 11:00

Nie polecam, mała kasa, domki tragedia
    Joanna

29.03.2019 11:54

Agencja nie wywiązuje się ze swoich obowiązków, co tu dużo mówić, ciężko o dobrego pośrednika do Holandii ale zdecydowanie jobrun należy do tych które należy omijać szerokim łukiem.
    Nie polecam

27.03.2019 23:36

Nie polecam jak w tytule lipa
    wojtas

26.03.2019 16:36

Agencja jest OK. Czasem trudno sie dodzownic, ale to co mi powiedzieli taka prace dostalem. pracuje i jest super. ja polecam!
    Wjts

24.03.2019 07:19

A czy są pewne godziny pracy np na szklarniach? Przy kwiatach i papryce? Nie chciałbym by było tak że pojadę a nie będzie godzin...
    michal

22.03.2019 11:28

Witam jedzie ktoś do TIEL MAGAZYN ODZIEŻOWY H&M ?? jeżeli tak proszę o kontakt na email : (usunięte przez administratora)( gdyż jadę sam i by było razniej )

22.03.2019 12:29

Zastanów się czy chcesz tam faktycznie jechac;] I zarabiać 9,89 ponoć z umową bezpośrednio z pracodawcą????????????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w JobRun?

Meu

22.03.2019 00:57

Jedzie ktoś w kwietniu do pracy jako pokojówka w Amsterdamie? Zastanawiam się czy podjąć tę pracę. A może już ktoś tam jest i napisze czy jest ok?
    Magda Gessler

21.03.2019 10:32

Serdecznie nie polecam!
    Romek

20.03.2019 16:42

Dostałem prace przez ta firmę. Teraz tez mi załatwili. Jest spoko. Polecam. ????
    Atomek

21.03.2019 10:13

To polecasz czy pytasz czy inni polecają?????

20.03.2019 14:42

Panie (usunięte przez administratora), Opisał Pan stos bzdur i nie prawdy! I radzę być ostrożnym w tym co Pan pisze i jak osądza, bo my jako uczciwie działająca firma możemy podjąć odpowiednie kroki w stosunku do takiego oczerniania nas. I zapewniam, że podejmiemy. Wiemy co to jest RODO i możemy przeszkolić Pana darmowo z obowiązujących zasad. Jesteśmy zbyt poważną firmą, aby marnować czas na wyłudzanie danych osobowych. Oferta pracy, na którą aplikował Pan z dziewczyną do wczoraj była aktualna, tak wiec kłamstwem jest to co Pan napisał „…iż oferta pracy już dawno jest nie aktualna...” Gdy pana dziewczyna napisała maila czy z formularzami wszystko ok, rekruter mimo wielu prób nie dodzwonił się do was, więc odpisał, że rozpoczęcie tej pracy jest przesunięte na termin późniejszy. To co? Uważa pan że lepiej gdyby rekruter udawał że praca jest i pojechalibyście do Holandii, gdzie nie byłoby pracy? Powinniście podziękować ze rekruter jest uczciwą osobą i przedstawił prawdziwą sytuację. Wyraźnie widać małe doświadczenie jakie oboje posiadacie. Wiele firm rekrutacyjnych prowadzi rekrutację dla pracodawcy zagranicznego. I jeszcze danego dnia oferta pracy może być aktualna, lecz przy dużej ilości chętnych, gotowych osób do wyjazdu już następnego dnia ta sama oferta może zostać zrealizowana i zamknięta. I firmy robiące rekrutację nagle dowiadują się od pracodawcy, że więcej osób nie przyjmą. Jest to powszechna praktyka. Tak samo, niespodziewanie dowiadujemy się, że pracodawca potrzebuje osoby od zaraz lub ze nagle rozpoczęcie pracy przesuwa się. Totalną bzdurą jest to, że my już wiedzieliśmy ze oferta jest nieaktualna. Proszę mi powiedzieć, z czego my mielibyśmy zarobek? Z samej rozmowy z wami? Z pisania maili z wami? Pomyślcie w końcu rozsądnie. My nie pobieramy żadnych opłat od osób które rekrutujemy. A wiemy że są firmy które pobierają takie, co jest karalne! Czy pomyśleliście, że jeżeli pracodawca holenderski przesuwa lub nagle anuluje daną ofertę pracy, to my ponosimy jedynie koszty?! Koszty ogłoszeń, koszty telefonów, koszty czasu pracy, koszty pracy rekruterów, bo oni nie siedzą w biurze za darmo lecz za wynagrodzenie. Przecież pracodawca holenderski zapłaci nam prowizję za naszą pracę dopiero gdy dana osoba pojedzie do pracy, co więcej gdy przepracuje przez pewien okres czasu, gdy się sprawdzi. Pomyślcie o tym zanim zaczniecie osądzać i pisać kłamstwa.

20.03.2019 15:26

Chce zobaczyć screeny z dnia dzisiejszego kiedy to (usunięte przez administratora)miała do mnie dzwonić aby poinformować mnie o tym iż praca wygasła. Ja próbowałam dziś równo o 11:10 skontaktować się z Panią aby dowiedzieć się czegokolwiek lecz telefon był zajęty. Po tym o godzinie 11:53 napisałam maila z pytaniem czy z arkuszami jest wszystko w porządku. Rekruterka odpisała mi o godzinie 12:00 iż praca została przeniesiona na maj. Owszem, zgadzam się ze stwierdzeniem że (usunięte przez administratora) chciała się ze mną skontaktować z dwóch numerów o godzinie 12:31 i 12:37 już po tym kiedy wysłałam maila z prośbą o usunięcie moich i mojego chłopaka danych osobowych. Również pytanie dlaczego nie poinformowano mnie o tym iż firma oddelegowuje do innej agencji na terenie Holandii, tylko dowiaduje się tego na forum od jednej użytkowniczki. Czyżby było coś do ukrycia? Jeżeli ktokolwiek chce mnie straszyć konsekwencjami to najpierw proszę zastanowić się czy jest jakikolwiek do tego powód, gdyż wszystko co tu napisałam jest prawdą oraz w żadnym mailu nie obraziłam nikogo a Państwo tutaj stosują groźby co akurat już jest na terenie Polski karalne. Jeżeli ktokolwiek ma jakieś wątpliwości co do wiarygodności firmy proszę o kontakt, wszystkie dowody w postaci zdjęć mogę udostępnić. A jeśli chodzi o RODO to proszę samemu się doszkolić a później poprawiać innych.

20.03.2019 13:25

20.03.2019 14:31

Panie Michale, Opisał Pan stos bzdur i nie prawdy! I radzę być ostrożnym w tym co Pan pisze i jak osądza, bo my jako uczciwie działająca firma możemy podjąć odpowiednie kroki w stosunku do takiego oczerniania nas. I zapewniam, że podejmiemy. Wiemy co to jest RODO i możemy przeszkolić Pana darmowo z obowiązujących zasad. Jesteśmy zbyt poważną firmą, aby marnować czas na wyłudzanie danych osobowych. Oferta pracy, na którą aplikował Pan z dziewczyną do wczoraj była aktualna, tak wiec kłamstwem jest to co Pan napisał „…iż oferta pracy już dawno jest nie aktualna...” Gdy pana dziewczyna napisała maila czy z formularzami wszystko ok, rekruter mimo wielu prób nie dodzwonił się do was, więc odpisał, że rozpoczęcie tej pracy jest przesunięte na termin późniejszy. To co? Uważa pan że lepiej gdyby rekruter udawał że praca jest i pojechalibyście do Holandii, gdzie nie byłoby pracy? Powinniście podziękować ze rekruter jest uczciwą osobą i przedstawił prawdziwą sytuację. Wyraźnie widać małe doświadczenie jakie oboje posiadacie. Wiele firm rekrutacyjnych prowadzi rekrutację dla pracodawcy zagranicznego. I jeszcze danego dnia oferta pracy może być aktualna, lecz przy dużej ilości chętnych, gotowych osób do wyjazdu już następnego dnia ta sama oferta może zostać zrealizowana i zamknięta. I firmy robiące rekrutację nagle dowiadują się od pracodawcy, że więcej osób nie przyjmą. Jest to powszechna praktyka. Tak samo, niespodziewanie dowiadujemy się, że pracodawca potrzebuje osoby od zaraz lub ze nagle rozpoczęcie pracy przesuwa się. Totalną bzdurą jest to, że my już wiedzieliśmy ze oferta jest nieaktualna. Proszę mi powiedzieć, z czego my mielibyśmy zarobek? Z samej rozmowy z wami? Z pisania maili z wami? Pomyślcie w końcu rozsądnie. My nie pobieramy żadnych opłat od osób które rekrutujemy. A wiemy że są firmy które pobierają takie, co jest karalne! Czy pomyśleliście, że jeżeli pracodawca holenderski przesuwa lub nagle anuluje daną ofertę pracy, to my ponosimy jedynie koszty?! Koszty ogłoszeń, koszty telefonów, koszty czasu pracy, koszty pracy rekruterów, bo oni nie siedzą w biurze za darmo lecz za wynagrodzenie. Przecież pracodawca holenderski zapłaci nam prowizję za naszą pracę dopiero gdy dana osoba pojedzie do pracy, co więcej gdy przepracuje przez pewien okres czasu, gdy się sprawdzi. Pomyślcie o tym zanim zaczniecie osądzać i pisać kłamstwa.

Oferty pracy - JobRun

Operator WÓZKA WIDŁOWEGO reachtruck - praca ZAGRANICĄ - WYSOKIE zarobki

Doetinchem

Produkcja, Magazyn / PAKOWANIE SAŁATEK - praca za granicą - DUŻO godzin, od ZARAZ

Wezep

PAKOWANIE, Produkcja / SAŁATKI - praca za granicą - DUŻO godzin, od ZARAZ

Wezep

PROSTA PRACA - Sortowanie, Pakowanie - OWOCE, WARZYWA, KWIATY - praca za granicą - BEZ języka! też Pary!

Rotterdam

Praca produkcyjna - PAKOWANIE RYB - praca za granicą - także praca dla PAR

Urk

MAGAZYN - Załadunek / rozładunek kontenerów - praca za granicą - GWARANCJA GODZIN przez cały rok!

Hedel

Anett

16.03.2019 16:02

Hej czy ktoś wybiera sie do magazynu H&M w tiel? Nie bardzo chce jechac sama, Może ktoś sie znajdzie, jak cos to proszę pisać na mejla [email protected]
    Bell

18.03.2019 20:28

Anett z jakiego miasta wyjeżdżasz do Tiel?
    Anett

19.03.2019 13:33

Z białegostoku. Pisałyśmy na poczcie?
    Bell

18.03.2019 20:27

Aneta z jakiego miasta jedziesz do Tiel ?

20.01.2019 20:38

Sławek

27.01.2019 01:19

Hej Gosia, wiem że trochę późno, ale ja jadę do Holandii jutro tj 27,01,2019. Jadę swoim autem i mam sporo wolnego miejsca. Wyjazd z poznania ok godz 22
    Ciekawa

18.11.2018 17:39

Czy ktoś pracował w Niemczech na produkcji w pralni? Jakie doświadczenia? Proszę o wiadomosc
    Cbool

04.12.2018 12:21

Podpinam się do pytania
    Paweł

29.09.2018 12:11

Witam. Ktoś chętny na wyjazd jak najszybciej? W grupie raźniej [email protected]
    Remo

28.11.2018 21:42

Jestem chętny jak co, jaką praca kiedy wyjazd?

Kontakt - JobRun

Mostowa 25/12 61-504 Poznań

NIP:7831200834

Branża główna: Rekrutacja i HR

Abc

11.01.2018 10:14

Czy ktoś mógłby sie wypowiedzieć o pracy jako pokojowka w Amsterdamie z ta firma?
    BETI

11.04.2018 20:39

CZESC..CZY JESTES W AMSTERDAMIE JAKO POKOJOWKA? MOZESZ MI COS WIECEJ NAPISAC O WARUNKACH I JAKIE BIURO TAM MASZ. ILE GODZIN W TYGODNIU I OCZYWISCIE CZY JEST CZAS NA POKOJ.BEDE WDZIECZNA
    IWONA

08.08.2018 11:04

CZESC.. Jak wygląda praca Ww AMSTERDAMIE JAKO POKOJOWKA? MOZESZ MI COS WIECEJ NAPISAC O WARUNKACH I JAKIE BIURO TAM MASZ. ILE GODZIN W TYGODNIU ,umowa w jakim języku czy wypłata na czas ,ile płacą, czy firma jest OK.BEDE WDZIECZNA MÓJ E-MAIL: [email protected]
    Bartek

23.06.2018 21:02

Słyszałem, że firma ma dobre opinie. Warto aplikować?
    Paweł.

07.08.2018 10:10

Dzień dobry. Panie Bartku chce wyjechać w zawodzie malarz . Czy warto aplikować? e-mail [email protected]
    CiociaZebra

23.05.2018 13:21

WYJEŻA KTOŚ 5-6 CZERWIEC JAKO POKOJÓWKA DO HOLANDII? OKOLICE AMSTERDAMU? JADĘ SAMA WIĘC MOŻE KTORAŚ Z DZIEWCZYN CHCIAŁABY RAZEM WYJECHAĆ? ZOSTAWIAM MAILA, ODEZWIJ SIĘ :) [email protected]
    CiociaZebra

23.05.2018 13:23

P. S WYJAZD Z POZNANIA :)
    anonymous

30.06.2018 23:45

i jak jest?
    Stefan

11.06.2018 12:06

Szkoda, że tak rzadko piszecie. Ludzie szukają tu informacji.
    JOBRUN

14.06.2018 11:32

Witam, Jeśli chodzi o nas staramy się nie wypowiadać zbyt często, pozostawiamy forum dla kandydatów aby wymieniali oni swoje poglądy na nasz temat a my jedynie staramy się korygować pewne kwestie. Jeśli szuka Pan więcej informacji zapraszamy na naszą stronę na facebooku, niejednokrotnie wywiązują się tam dyskusje pod różnymi postami. Pozdrawiamy, zespół Jobrun.
    Karlos120

31.05.2018 11:00

Witam czy może mi ktoś powiedzieć na temat tej agencji ze znajomymi chcieliśmy wyjechać ale nie znamy tej agencji jechać tak w ciemno i słychać to co oni mówią przez telefon też nie wiem czy warto ktoś coś ???
    Vanessa

15.09.2017 10:04

Czy jest ktoś odważny i życzliwy kto napisze czy jak się przyjedzie na miejsce to czy jest gdzie pracować i zarabiać?Czy zlecenia na pracę są na tydzień czy na dłużej. Czy pieniądze są na koncie po tygodniu? Jak wyglądają pokoje. Czy umowy o prace załatwiane są w języku polskim czy angielskim? Będę wdzięczna za informacje.
    odważny i życzliwy

28.03.2018 15:07

Wyjechałem po raz drugi za pomocą tej firmy, nigdy nie miałem problemów, za drugim razem wszystko szybko i sprawnie ponieważ wiedziałem już z kim rozmawiam i nie było obaw. Jeśli chodzi o pieniądze - Jobrun tylko kontaktuje i pośredniczy do pracy z inna firmą w moim przypadku najpierw angielska a teraz holenderska. Czy wyplaty sa na czas zalezy od firmy zagranicznej, ja problemow nie mialem, czasem byla jakas roznica w ilosci godzin ale zawsze wszystko na drugi tydzien bylo prostowane i wyrownywane. jeśli chodzi o pokoje to chyba normalne ze skoro co inna praca to inne pokoje, wszystko zalezy od firmy docelowej. jesli chodzi o umowy, to w angli byla koniecznosc abym znal jezyk wiec umowa byla w jezyku angielskim ale w holandii praca bez jezyka i umowa byla przetlumaczona wiec domyslam sie ze to tez maja na uwadze wystawiajac ogloszenia. Ogolnie polecam, nie mialem zadnych problemow z ta firma, czasem ciezko sie dodzwonic bo przewaznie linia zajeta ale oddzwaniaja zwlaszcza jesli przypomni im sie smsem

28.03.2018 18:39

Bardzo dziękujemy za prawdziwe i rzeczowe informacje. Robimy wszystko aby odebrać jak najwięcej telefonów, ale my również jesteśmy tylko ludźmi. Tak, najlepiej wysłać smsa a rekruter na pewno oddzwoni. Pozdrawiamy serdecznie.

28.03.2018 14:33

Drodzy Kandydaci, Widzimy, że pojawiają się wpisy, które są totalnie kłamliwe i nie prawdziwe. Dlatego kilka zdań, które mamy nadzieję wyjaśni kilka spraw. My jesteśmy BIUREM POŚREDNICTWA PRACY, a nie PRACODAWCĄ. A to oznacza, że my NIE dajemy wam umów o pracę, nie wypłacamy wam wynagrodzeń, nie dajemy zakwaterowań. My współpracujemy z firmami z Anglii, Niemiec i Holandii. I firma czy to niemiecka, holenderska, angielska jest waszym pracodawcą, który daje wam zakwaterowanie, płaci wynagrodzenie, daje urlop. My wam przedstawiamy ofertę pracy danego Pracodawcy zagranicznego, dokładnie taką, jaką od niego otrzymujemy. Szkoda byłoby nam naszej pracy, naszego i waszego czasu aby wymyślać i zmieniać oferty, bo za to nam nikt nie płaci. Od was, czyli KANDYDATÓW NIE pobieramy opłat!!! Mamy taką inf. nawet na naszej stronie www.jobrun.pl Jeżeli jakiekolwiek firmy rekrutacyjne / agencje pracy biorą od was pieniądze jest to niezgodne z prawem! Naszym celem jest aby dana osoba wyjechała do pracy i aby była zadowolona z warunków jakie daje wam pracodawca zagraniczny i aby pracowała jak najdłużej, bo dopiero gdy dana osoba będzie pracowała przez jakiś czas, my możemy "upomnieć" się do pracodawcy zagranicznego aby zapłacił nam za naszą usługę rekrutacyjną. I nie jest to "zabierane" z waszego wynagrodzenia. Firma zagraniczna sama NIE byłaby w stanie zrekrutować 100 osób dlatego prosi inne firmy zewnętrzne o wsparcie, co dla nich jest zyskowne, bo nie muszą zatrudniać nowego pracownika, któremu trzeba dać miesięczne wynagrodzenie, płacić ubezpieczenie i podatek. Lecz "biorą" do współpracy taką firmę jak nasza, której zapłacą dopiero po zrobionej z sukcesem pracy. Jeżeli chodzi o telefony - prowadzimy blisko 100 rozmów dziennie! Jeżeli ktoś dzwoni na tel stacjonarny a wszyscy rozmawiamy przez tel komórkowe to nie jesteśmy w stanie odebrać stacjonarnego. Zawsze staramy się oddzwonić. Jeżeli komuś zależy na kontakcie i zderza się z zajętym telefonem to zachęcam napisać do nas maila czy to np. na [email protected] czy [email protected] lub [email protected] Oddzwonimy. Niektóre osoby, oczywiście anonimowo, wypisują bzdury na temat różnych firm. A dziwne jest ze nawet w ciężkich warunkach pracy – przetwórstwo mięsne – stale pracuje tam ponad 200 osób i to całe lata. Kolejną bzdurą jest ze w ekskluzywnych 5-cio gwiazdkowych hotelach ktoś pił wodę z kranu!!! To nawet na magazynach, szklarniach są kantyny z automatami z darmową kawą, herbatą. Byliśmy wielokrotnie w Holandii, Anglii i wiemy jak to wygląda. Swoją drogą, moglibyśmy napisać księgę o tym jak niektórzy kandydaci zapewniają nas o swojej rzetelności, gotowości do pracy, chęci podjęcia od zaraz. Potwierdzają. Dzwonią do zagranicznego pracodawcy. A w efekcie nie pojawiają się i nawet nikogo z nas o tym nie informują. Potem my tłumaczymy się przed firmą zagraniczną. A takie osoby nawet nie pomyślą ile kroków, ile pracy my wszyscy zrobiliśmy. Przygotowanie profili kandydatów, często w języku angielskim. Tam pracodawca zagraniczny wprowadza dane do systemu, przygotowuje miejsca na zakwaterowaniach, przygotowuje miejsca pracy…. Takie osoby zajmują miejsca innym, którzy naprawdę są chętni i gotowi do pracy. Uzbrajamy się w cierpliwość i liczymy na współpracę i kontakt ze strony rzetelnych Kandydatów. Pozdrawiamy! Zespół JobRun

29.01.2018 12:54

man

01.02.2018 15:02

dziwne co piszesz, cala masa ludzi pracuje latami! w domu? jak sobie posprzatasz tak masz. moze jeszcze sprzataczke załatwic?
    mama

29.11.2017 11:06

A co jesli chodzi o prace w Anglii? Moje dziecko niedawno wyjechało smo załatwiało mieszkanie teraz sie okazujeże konto musi założyć w tamtejszym banku nie może otworzyć drugiego rachunku kraju. Ciekawe czy w ogóle zapłacą.Czytam Państwa wpisy i jestem przerażona.Czy jak młody człowiek wyjeżdża z kraju ma chęci do pracy to musi zaraz stac sie obiektem przekrętu oszustwa i to przez tzw rodaków bo to nasi rekrutują chętnych. Po prostu boję się o moje dziecko.
    patrick

01.12.2017 10:28

niech sie Pani nie martwi o swoje dziecko. ja pracuje w omega kilka mieiecy i pieniadze zawsze sa na czas. i nikt nie obcina stawki. jobrun robi rekrutacje a omega jest pracodawca. i dobrze bo umowa brytyjska nie polska.
    Wladyslaw

22.12.2017 00:39

Coś Pani dziecko ścienna, jak ma angielska umowę to musi mieć konto w UK. A w Polsce dodatkowo to sobie może 20 kont założyć Pozdrawiam
    mama

29.11.2017 10:55

Witam. A co jeśli chodzi o Wlk. Brytanię. Czytam Państwa wpisy i włos się jeży. Moje dziecko niedawno wyjechało mieszkanie musiało sobie znalezć samo nikt tam nie pomaga przy załatwianiu formalności związanych z wypłatą najpierw musi założyc sobie konto w tych kwestiach miała pomóc agencja. Poza tym nie jest już w JOB RUN przejęła ją Omega. A oni mają fatalną opinię. Jestem przerażona. Najgorsze jest to że taki młody człowiek wyjedzie chce pracować a tam kubeł wody na głowę.Nie dosyć że nie spełniają obietnic danych w ofercie to obcinają stawki i po prostu drą łacha.

Zostaw merytoryczną opinię o JobRun

Strefa Kontrahent

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną agencji pośrednictwa pracy JobRun z siedzibą w Poznaniu w Polsce. Specjalizujemy się w dostarczaniu personelu. Jesteśmy szybko rozwijającą się firmą, poszerzającą swoją działalność o kolejne kraje. Obecnie współpracujemy z firmami z Wielkiej Brytanii, Niemiec, Holandii, Szwecji. Pracownicy, których rekrutujemy, spełniają najwyższe standardy kwalifikacyjne, skorelowane z Państwa potrzebami, dzięki czemu możemy zapewnić dostarczenie kandydatów najwyższej jakości.

Przewodnik Pracownika

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Przewodnik Pracownika:   - Wymagane dokumenty - Dojazd do danego kraju - Umowa - Wynagrodzenie - Zakwaterowanie - Dojazd z miejsca zakwaterowania do pracy

Cenne Porady

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Podpowiadamy, jak znaleźć pracę bez wykształcenia. Masz problem ze znalezieniem pracy? Obawiasz się, że bez wykształcenia nikt nie będzie chciał Cię zatrudnić? Wcale nie musi tak być! O powodzeniu na rynku pracy decydują nie tylko stopnie naukowe. Podpowiadamy, jak znaleźć pracę mimo braku dyplomu z wyższej uczelni.

AiInnovationIcon
    ScrollIcon