3.6/5

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o JobRun

Opinie o JobRun Poznań

Nie przegap nowości o JobRun!

Mikołaj

12.08.2021 16:32

Jadę wraz z kolegą 22 sierpnia na magazyn farmaceutyczny we Venlo. Nie mamy transportu, jak ktoś jedzie tam własnym samochodem to proszę o kontakt [email protected]

12.08.2021 16:35

Dzień dobry, Możemy Państwu pomóc zorganizować transport :) Jeżeli jesteście Państwo chętni to prosimy o kontakt z rekruterem, z którym rozmawialiście. Pozdrawiamy serdecznie, zespół JobRun :)
    Zuza

20.09.2021 09:21

I jak wyglada tam praca ?
    LilA

20.09.2021 03:55

Cześć,czy ktoś wie może czy ktoś szuka pracownika do Holandii? Chętnie się z jakąś osobą wybiorę. 19 lat

18.09.2021 11:59

Hej, jedzie ktoś może w tym lub przyszłym tygodniu na sortowanie owoców Holandia?
    Ewela

01.09.2021 13:02

Czy ktoś chętny na wyjazd? Byłby to mój pierwszy raz poprostu nie chcę jechać sama. 24 lata.
    Ewela

13.09.2021 16:36

Tak jestem, podaj maila to się odezwę ;)
    Piotrek

13.09.2021 19:50

I jak tam jest ?
    BeRa

13.09.2021 19:45

Witajcie, Chcemy z żoną wyjechać pierwszy raz najlepiej do Niemiec. Jakie są warunki zakwaterowania i dojazdu na miejsce a później do pracy? Czy możecie coś doradzić gdzie najlepiej jechać? Pozdrawiamy
    Adrian1993

13.09.2021 11:41

Witam. Chciałbym się czegoś dowiedzieć o pracy na magazynie Owoce i warzywa czyli sortowanie. Ta praca co prawda nie wymaga języka ale chciałbym podkreślić, że znam dosyć dobrze angielski i cały czas się uczę. Chciałbym coś zweryfikować. Otóż dzisiaj przez telefon się dowiedziałem że transport do tego miejsca pracy muszę sobie sam zorganizować. Czy to prawda?? Dodam, że miejsce pracy to Westland, Holandia. Proszę o w miarę szybką odpowiedź.
    Adrian1993

13.09.2021 12:45

To proszę zorganizować busa a ja po prostu zapłacę z własnej kieszeni. Tylko czy jest możliwość zorganizowania takiego busa ale na piątek?? A to dlatego na piątek bo muszę się jeszcze spakować.

13.09.2021 13:01

Panie Adrianie, Rekruter już do Pana dzwoni i zadziałamy :) Na piątek, też może być. Pozdrawiamy
    Klaudiusz

12.09.2021 03:23

Wyjeżdża ktoś w najbliższych dniach? Ja planuje wyjechać w przyszłym tygodniu lub następnym ale myśl jechania sam jest niepokojąca
    Raf

12.09.2021 16:46

Nie martw się jest wszystko Ok Firma Job Run solidna!!!
    Igi

08.09.2021 01:03

Witam, czy może ktoś jedzie autem w ten weekend 10-12 września 2021 do pacy z JobRun do miejscowości Aalsmeer ( bukiety)? Jadę z dziewczyną, chętnie się zabierzemy…z Poznania, oczywiście odpłatnie ;) Pozdrawiamy
    @monika

04.09.2021 16:53

Witam czy ktoś już wyjechał z tej agencji?? Jakie są zarobki i zakwaterowanie ??? Ja planuje wyjazd ale się obawiam :( Czy macie oferty w Mieście Puttten niker czy coś takiego ??
    @Domi Nika

01.09.2021 17:39

Witam co sądzicie o tej agencji ? Bo ja planuje wyjazd w sobotę 11 września magazyn warzywa i owoce z tego co czytam opinie są dobre ale trochę się boję ponieważ chce wyjechać sama i nie wiem jak to jest czy tam ktoś będzie czekał jak przewoźnik mnie tam zostawi czy jak to będzie martwię się
    @Domi Nika

01.09.2021 23:12

A jak z zakwaterowaniem jest to blisko pracy w mieście?? Są to domki czy jakieś hotele chciałabym wszystko wiedzieć ponieważ jadę Sama i pierwszy raz i naprawdę się boję :( pozdrawiam

02.09.2021 04:16

Czy może Pani przesłać swój nr tel na naszego maila [email protected] (bo tu może nie życzy sobie Pani aby wszyscy poznali Pani nr tel) Najlepiej, gdy ja zadzwonię do Pani i wszystko opowiem :)
    romek92

01.09.2021 13:56

pracuje na piekarni dobre pieniadze fajni ludzie pokoje tez ok
    Paula

23.07.2021 09:54

Witam kto chętny ze mną na wyjazd do pracy tam w sierpniu lub we wrześniu ????
    Fabian

18.08.2021 14:35

Jestem chętny.

30.08.2021 14:55

Ja też jestem chętna. Mój e-mail: [email protected]
    Łuki

26.08.2021 19:52

Witam Chciałem poznać opinie na temat pracy przy pakowaniu jajek, na czym praca polega, jakie zarobki, jak zakwaterowanie. Z góry dziękuję za odpowiedź

25.08.2021 18:38

Hej, kto jest chętny na wyjazd na początku września? Mój e-mail to: [email protected]
    Fabian

18.08.2021 17:08

Witam. Ktoś chętny na wyjazd we wrześniu? [email protected]
    K

10.08.2021 18:24

Hej nie wiesz czy to ciepła hala? Nie wiem jakie buty sobie kupić.
    Krisu

27.07.2021 19:54

Witam wszystkich zgromadzonych :D wyjeżdżam pod koniec drugiego tygodnia Sierpnia na magazyn farmaceutyczny we Venlo, czy były by jakieś zainteresowane osoby, oczywiście z opcją poznania się, nic w ciemno ( me 22lata ). Pozdrawiam i zachęcam do kom
    Pawko

10.08.2021 15:37

Siemka , jak tam Twój wyjazd jedziesz teraz na week ?
    Paula

09.08.2021 19:51

Polecam! Dziewczyny w w jobrunie szybko załatwiły mi prace. Były bardzo pomocne. Wyjechałam przez ta agencje na kwiaty, bukiety. Praca jest ok. Mieszkanie tez ok. Aby wszystkie agencje tak działały.
    krystek1997

10.08.2021 09:46

zgadzam sie tez mi zalatwily prace jestem zadowolony z tej firmy
    opinia

05.08.2021 18:09

wszelkie opinie o pracy oferowanej przez jobrun proszę o kontakt [email protected] Dowiecie sie prawdy

25.06.2021 11:00

Cześć ! planuje jechać od sierpnia, ale nie mam z kim, czy jest ktoś chętny wybrać się ze mną?
    Piotr

30.07.2021 23:12

Witam też jade sam autkiem juz w niedzielę do tej pracy .....odezwij się pozdrawiam [email protected]
    Piotr

02.08.2021 20:02

[email protected] odezwij się jestem są chce wyjechać

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w JobRun?

Aleksandra

15.06.2021 16:24

Nie polecam . Skierowali mnie do firmy P&M JOBS od czasu wyjazdu firma JobRun nie odpowiada na moje wiadomości , oraz telefony skierowali mnie do pracodawcy który mnie (usunięte przez administratora) nie wyrobili mi numeru sofii o umowe musiałam się upominać a Pani z JobRun powiedziała że umowa bd podpisana z dniem przyjazdu . Do tej pory nie odzyskałam pieniedzy ani od nikogo ŻADNEJ ODPOWIEDZI . Pracowałam w FRESCOFLOWERS przy kwiatach '.

25.06.2021 11:03

Cześć! Planuje wyjazd z tej firmy, ale jeszcze nigdy nie jeździłam za granicę i nie wiem na co zwrócić uwagę. Czy mogłabyś mi coś doradzić, polecić?
    K.z

02.08.2021 11:19

Tak praca dobra na sałatkach ogólnie my z chłopakiem jesteśmy na krajalni jest ekstra ekipa fajna praca co dla po niektórych ciężka dla nas nie Bo by zarobić trzeba robić a nie jak inni piją itp Zawalają pracę potem złośliwe komentarze ja axid7s polecam tymbardziej że mam teraz fajne godziny po 9.10godz oraz ekstra mieszkanie Pozdrawiam
    Waldi

01.08.2021 20:29

Witam. Czy facet w wieku 58 l. ,ma szanse na prace? Pozdrawiam

01.08.2021 20:34

Dzień dobry, Bywają pojedyncze oferty także dla osób w wieku 58 lat. W każdym tygodniu oferty nieco się zmieniają. Prosimy o przesłanie CV na [email protected] Może akurat pojawi się oferta. Pozdrawiamy, zespół JobRun
    qqq

27.07.2021 16:57

Witam, czy ktoś z Was pracował na magazynie z lekami w Venlo? Jak praca, warunki mieszkalne? :) jakies opinie?
    ebe

27.07.2021 16:52

Witam, czy ktoś pracował na magazynie z lekami w Venlo? Jakie warunki mieszkalne, praca itp ? :)
    Natalia

11.07.2021 20:30

Witam. Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z zarobkami. Na sortowaniu owoców i warzyw w Rottterdamie. Da się odłożyć jakieś pieniądze?
    Cześć

20.07.2021 18:31

Też chcę tam aplikowac Mój e mail [email protected] Jeśli ktoś szuka kogos do wyjazdu jeszcze w lipcu
    Ania

20.07.2021 16:02

Rotterdam sortowanie owoców albo Dronten sałatki. Jakieś opinie
    Koleżanka/kolega

08.06.2021 20:53

Hej, jadę za kilka dni, jestem młoda szukam znajomych do wyjazdu :)
    teresa

16.07.2021 13:10

Witam.Mialabym pytanie .Czy w tej firmie jest ograniczenie wiekowe ?Mam 66 lat . Za odpowiedz z gory dziekuje

16.07.2021 14:07

Dzień dobry, Pani Tereso niestety wiek 66 lat to trochę za dużo dla pracodawców holenderskich, dla których robimy rekrutację. Pozdrawiamy serdecznie, zespół JobRun
    ...

08.07.2021 09:42

Witam, mam pytanie dotyczące opinii na temat pracy w Holandii przy przetworach owoców-musy itp. Czy ktoś już pracował (z agencji Jobrun?) jak tak to prosiłbym o opinię i informacje dotyczące na temat tej oferty. Pozdrawiam
    Arek

05.07.2021 09:26

Dzień dobry spawacz szuka pracy w Niemczech. Pracuje w tym zawodzie od 20 lat. Proszę o informację czy mają państwo jakieś oferty.

05.07.2021 13:18

Dzień dobry, Tak mamy ofertę pracy jako spawacz w Niemczech. Pracodawca niemiecki, oprócz doświadczenia, ma dodatkowe wymagania. Prosimy o przesłanie CV na mail [email protected] W CV oprócz historii zatrudnienia, prosimy napisać czy i w jakim stopniu posługuje się Pan językiem niemieckim. Bezpośrednio skontaktujemy się z Panem i przedstawimy ofertę. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Szukam koleżanki

27.06.2021 12:34

Witam, szukam koleżanki do wspólnego wyjazdu za granicę. Wyjazd mam zaplanowany na 17 lipca. Jestem z województwa lubelskiego i mam 23 lata. ( Najlepiej byłoby żebyśmy były w podobnym wieku :D ) Jeśli która byś chciała jechać, a nie ma z kim to zapraszam do kontaktu - [email protected]

Kontakt - JobRun

Mostowa 25/12 61-504 Poznań

NIP:7831200834

Branża główna: Rekrutacja i HR

Alicja

15.06.2021 19:56

Hej, szukam koleżanki do wyjazdu organizowanego przez tę agencje, proszę o odpowiedź tutaj, pod komentarzem :D mam 19 lat i jak na razie wszystko jest w fazie planowania, jestem z dalszych okolic Poznania, jeśli to ma znaczenie dla przyszłej towarzyszki :DDD

24.06.2021 13:59

Czy pani pracowala juz ?
    Asia

24.06.2021 23:14

Ja chętnie! Mam plan wyjechać na początku lipca Czy to aktualne ?
    koniczyna

22.06.2021 11:19

Hej , z początkiem lipca chciałabym wyjechać na jakieś zbiory albo pracę związaną z owocami warzywami, roślinami. Byłby ktoś chętny żeby się zabrać? Jestem dziewczyną i wolałabym towarzystwo dziewczyn.

24.06.2021 14:02

Ja tez bym chciala wyjechac pani do jakiej pracy
    Joanna

24.06.2021 23:10

Jej chętnie zabiorę się z tobą :) To mój email [email protected]

04.06.2021 14:12

Witam teraz 18tego chce jechać do państwa firmy miałam jechać sama jade z partnerem on jest bardzo pracowity itp takze robil przy kostce brukowej Jamam nr soffii duze doświadczenie na zrywaniu pomidorów z normą, sadzeniu cebulek kwiatowych na taśmie, sorowaniu warzyw i owoców Jesteśmy gotowi jechać teraz prosze o pilny kontakt me cv itp juz nieraz wysylalam i miałam sie właśnie odezwać około 2tyg.przed planowanym przyjazdem Prosze o kontakt 509 713 714 Pozdrawiam K.Z

04.06.2021 17:32

Pani Kasiu, dziekujemy ze Pani napisała. jesteśmy w kontakcie :) Pozdrawiamy zespol JobRun
    Szukam

05.03.2021 09:47

Cześć ! Szukam koleżanki do wspólnego wyjazdu do pracy przez tą agencje. Nie mam jeszcze nic zaplanowanego. Nie chce jechać sama bo wiadomo razem zawsze raźniej :) Szukam dziewczyny która tak jak ja chce wyjechać i normalnie zarobić, a nie osób które szukają pracy by cała kasę przewalić na alkohol i imprezki :) jestem spokojną osoba i tez takiej szukam do wspólnego zamieszkania :) Jeśli jesteś chętna daj znac podam meila :)

04.06.2021 14:52

Juz do państwa napisałam pilnie prosze o kontakt telefoniczny 509 713 714 Chodzi o wyjazd 18tego czerwca z partnerem pozdrawiam

04.06.2021 17:29

Pani Kasiu, przed chwilą rozmawialysmy. I działamy :) Pozdrawiamy serdecznie
    Umowa

30.05.2021 18:23

Czy umowa podpisywana jest w Polsce czy dopiero za granicą? Jeśli chciałbym zacząć prace za 2 tygodnie to kiedy powinienem zadzwonić?

31.05.2021 09:40

Dzień dobry, Umowa o pracę podpisywana jest w Holandii, na miejscu. Od nas otrzymuje Pan skierowanie do danego pracodawcy zagranicznego. To tez jest potwierdzenie ze jedzie Pan do danej realnej firmy. Oferty pracy powtarzają się lecz ich realizacja zmienia się dynamicznie (realizacja tzn. ze np. w poniedziałek potrzebne są np. 3 osoby a w środę już oferta pracy jest zapełniona. I np. w piątek znów możne być potrzebna 1 osoba). Dlatego najlepiej dzwonić ok. 1 tydzień 1,5 tygodnia przed gotowością wyjazdu :) Oto telefony do nas: 518891884, 517362797, 517017884 Można tez wyslać CV na [email protected] Pozdrawiamy, zespół JobRun

04.06.2021 14:18

Witam jestem gotowa na wyjazd juz nie sama a wraz z partnerem 18tego czerwca Mialam się odezwać 2tyg przed planowanym wyjazdem,chlopak jest bardzo pracowity, robil przy kostce brukowej Me cv juz dawno Państwo maja Jamam duze doświadczenie na pomidorach zryw z normą, oraz sadzeniu cebulek kwiatowych na taśmie a także sortownii warzyw i owoców posiadam nr Sofii Prosze i pilny kontakt 509 713 714 Pozdrawiam k.z
    Rekrutacja

03.06.2021 09:04

Ile się czeka na Państwa odpowiedź po złożeniu aplikacji na jakąś ofertę?
    Hal

31.05.2021 10:40

Ja też chcę jechać,ale to może potrwać,mam 61 lat,jestem spokojna,nie pije ,ale za to palę papierosy,na coś trzeba umrzeć!!!!!

31.05.2021 18:50

Kiedy chciałabyś jechać?
    Testy, kwarantanna a szczepien

29.05.2021 13:04

Chciałem się dowiedzieć jak to wygląda czy trzeba wykonywać jakieś testy lub przebywać na kwarantannie jeśli jest się zaszczepionym i ma się kod QR szczepienia.

30.05.2021 14:34

Dzień dobry, Obecnie, większość firm, dla których prowadzimy rekrutację nie wymaga covid testów przy wyjeździe z Polski do Holandii. Pojedyncze wymagają. Zadał Pan bardzo dobre pytanie. Już przesłaliśmy zapytanie do firmy, która jeszcze dziś wymaga testu. Jak tylko otrzymamy odpowiedź, napiszemy tu na stronie. Gdy jest Pan mocno zainteresowany, to proszę tez przypomnieć pytanie na [email protected] tam bezpośrednio Panu odpowiemy :) Pozdrawiamy, zespół JobRun
    Szukam koleżanki

29.05.2021 13:08

Hej, szukam koleżanki do wspólnego wyjazdu. Chcę jechać gdzieś za 2 tygodnie, myślałam nad miejscowością Zandaam. Jeśli jakaś dziewczyna będzie zainteresowana to niech pisze na ten adres: [email protected]
    Robert29

30.04.2021 14:55

Witam czy jakaś Pani jest chętna na wyjazd do pracy na Gerbery ? Razem zawsze raźniej a szukam kogoś spokojnego więc uznałem, że kobiety są bardziej odpowiedzialne. Mam 29 lat i jestem spokojnym facetem. Myślę, że jak ktoś chce jechać zarobić to się dobierzemy idealnie. Proszę o kontakt. Podam namiary i wtedy na pewno się dogadamy co i jak. Pozdrawiam:)

Zostaw merytoryczną opinię o JobRun

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną Agencją Pośrednictwa Pracy specjalizującą się w rekrutacji pracowników między innymi do pracy w Holandii, Anglii, Skandynawii czy Niemiec. Współpracujemy z wieloma pracodawcami zagranicznymi, których wachlarz stale poszerzamy tym samym zwiększając różnorodność proponowanych Państwu ofert pracy.

Strefa Kontrahent

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną agencji pośrednictwa pracy JobRun z siedzibą w Poznaniu w Polsce. Specjalizujemy się w dostarczaniu personelu. Jesteśmy szybko rozwijającą się firmą, poszerzającą swoją działalność o kolejne kraje. Obecnie współpracujemy z firmami z Wielkiej Brytanii, Niemiec, Holandii, Szwecji. Pracownicy, których rekrutujemy, spełniają najwyższe standardy kwalifikacyjne, skorelowane z Państwa potrzebami, dzięki czemu możemy zapewnić dostarczenie kandydatów najwyższej jakości.

Przewodnik Pracownika

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Przewodnik Pracownika:   - Wymagane dokumenty - Dojazd do danego kraju - Umowa - Wynagrodzenie - Zakwaterowanie - Dojazd z miejsca zakwaterowania do pracy

Cenne Porady

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Podpowiadamy, jak znaleźć pracę bez wykształcenia. Masz problem ze znalezieniem pracy? Obawiasz się, że bez wykształcenia nikt nie będzie chciał Cię zatrudnić? Wcale nie musi tak być! O powodzeniu na rynku pracy decydują nie tylko stopnie naukowe. Podpowiadamy, jak znaleźć pracę mimo braku dyplomu z wyższej uczelni.

Oferty pracy - JobRun

Praca produkcyjna - PAKOWANIE RYB - praca za granicą - także praca dla PAR

Urk

MAGAZYN - Załadunek / rozładunek kontenerów - praca za granicą - GWARANCJA GODZIN przez cały rok!

Hedel

ORDER PICKER - Magazyn ODZIEŻOWY - praca za granicą - BEZ stawki wiekowej

Utrecht

Praca dla HYDRAULIKÓW - praca za granicą - pokoje 1 OSOBOWE - zaliczki!

Akwizgran

Magazyn ODZIEŻOWY - ORDER PICKER - praca za granicą - BEZ stawki wiekowej