3.6/5

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o JobRun

Opinie o JobRun Poznań

Nie przegap nowości o JobRun!

Marta

25.08.2022 18:01

Witam pracował ktoś już przy pakowaniu filetów w Oss i może mi coś więcej o pracy, zakwaterowaniu, wypłacie powiedzieć?? I jak jest z dojazdami do/z pracy???? Proszę o informację zastanawiam się czy warto podjąć współpracę i czy mnie nie oszukają ani warunki mieszkalne będą okej. Pozdrawiam
    xEla

20.08.2022 13:23

Czy pracuje/pracował ktoś na produkcji sałatek?
    Darek S

24.08.2022 16:46

Ja znam tylko z relacji od kolegi co pracował w holandii na sałatkach i sam własnie chciałbym na ta prace na poczatek wyjechac. A mianowicie praca jest w miare lekka on pracował na tasmie i dodawał 1 skladnik do salatki mowi ze dla ludzi ktorzy nie lubia sie nudzic w pracy to jest slaba robota bo stoisz i dodajesz 1 skladnik ale w ogłoszeniach widzialem tez ze mozna isc na krojenie warzyw badz etykietowanie wiec nie tylko tasma zostaje :D

24.08.2022 17:11

Witam, Tak w firmie produkującej sałatki jest kilkanaście działów. Widocznie kolega pracował na dziale gdzie dodaje się składniki. Ale jest np. dział krojenia, jest dział sosów "deepów", jest dział gdzie przygotowuje się już opakowane i sałatki do wysyłki. To jest stabilna praca z gwarancją godzin. Teraz jest sezon i dużo godzin lecz np w styczniu, lutym, gdzie na innych projektach może być mniej godzin, tu zawsze zagwarantowany jest etat. Zapraszamy do kontaktu :) [email protected] Zespół JobRun
    Kowalik69

14.08.2022 11:48

Witam szukam pracy z kolegą mój numer to 729844541 dziekuje
    Darek S

12.08.2022 17:56

PRODUKCJA, Sałatki w Dronten Ktoś był tam niedawno Prosze o opinie
    Wynagrodzenie

03.08.2022 17:12

W jakim systemie jest płacone wynagrodzenie ?

03.08.2022 21:11

Dzień dobry, W zależności od pracodawcy holenderskiego, wynagrodzenie płacone jest w systemie tygodniowym lub co 4 tygodnie. W 90% jest system tygodniowy. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Jula

26.07.2022 15:19

Jak wyglądają zarobki?

11.07.2022 23:06

Wyjeżdżał ktoś może na pakowanie kosmetyków oraz do pracy przy kwiatach? Są godziny? Proszę o szybką odpowiedź

12.07.2022 07:58

Dzień dobry, Są godziny, teraz jest sezon, to mogą być nawet nadgodziny. Zapraszamy do kontaktu: 518891884, 517362797, 517017884 lub [email protected] Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Dominika

07.07.2022 12:31

Chciałabym wyjechać z chłopakiem w sobotę za tydzień mam parę pytań, niestety do nikogo nie moge sie dodzwonić a rekruterka pomimo zostawienia przeze mnie wiadomości na poczcie głosowej w poniedziałek oraz mailu dziś w dalszym ciągu nie skontaktowała się ze mną. Czy moge dostać numer telefonu do osoby docelowej bądź koordynatora. Nie chciałabym nagle zmieniać agencji Przez obawy związane z brakiem kontaktu z państwa strony. Pozdrawiam

07.07.2022 12:51

Dzień dobry, Tak, mamy ogrom telefonów i maili. Bardzo proszę przesłać swój nr telefonu na [email protected] i niezwłocznie zostanie on przekazany rekruterom. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Daniel

20.06.2022 23:21

Czy ktoś jedzie swoim autem do pracy w Holandii z zsvhodnio pomorskiego
    Edyta

09.06.2022 10:57

Jak najszybciej mogę się kontaktować z tą agencją pracy? Ma ktoś do nich email?. Planuje ktoś jechać jeszcze w czerwcu? Jak ogólnie polecacie tę firmę?

09.06.2022 12:54

Witam, Pani Edyto zapraszamy do kontaktu z nami :) Mail do nas [email protected] Telefony: 518891884, 517017884, 517362797 Gdy rekruterzy nie odbierają, tzn że rozmawiają, wówczas warto wysłać mail z CV lub chociaż aktualnym telefonem do siebie. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Aneta

20.06.2022 20:29

Hej. Dowiedziałaś się czegoś ciekawego? Ja też chcę wyjechać jak najszybciej. Może się zgadamy?
    nicki

12.05.2022 22:47

Witam mam 20 lat i chce wyjechać najlepiej w czerwcu. Czy ktoś chciałby się przyłączyć?
    Wyjazd

26.05.2022 17:52

Hej ja też planuje wyjazd, jak chcesz to napisz [email protected]
    Edyta

09.06.2022 21:18

Hejka! I jak pojechałaś?
    Iwona

10.05.2022 10:27

Hej mam 21 lat jestem z małopolski. Chciałabym wyjechać do pracy najlepiej w czerwcu. Czy znajdzie się tutaj jakaś chętna dziewczyna która pojechałaby ze mną.
    Ada

09.06.2022 15:24

Hej również z koleżanka mamy po 21 lat, ja nigdy nie byłam w takiej pracy za granica i miałbym kilka pytań ale tez chciałybyśmy wyjechać w czerwcu wiec jak chcesz się skontaktować to tu masz mail [email protected]

09.06.2022 15:36

Dzień dobry, Zachęcamy do kontaktu z nami: [email protected] 518891884, 517017884, 517362797 :) Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Andzixx

31.05.2022 00:30

Chce wyjechać w czerwcu,jedzie ktoś może też i chciałby się ze mną skontaktować?
    Michał

07.06.2022 09:20

Też chce wyjechać w czerwcu jak najszybciej do Holandii
    Dominika

05.06.2022 15:58

Witam, jaka jest mniej więcej stawka godzinowa, czy jest gwarantowana ilosc godzin i czy może być potrzebna książeczka sanepidowska? Młoda Para zainteresowana pracą na magazynie, niebawem do państwa się odezwę, pozdrawiam ;)

05.06.2022 17:14

Dzień dobry, Przy różnych ofertach pracy, są różne wymagania i są różne stawki. Teraz jest sezon, także godzin jest dużo, często są nadgodziny. Książeczka sanepidowska nigdzie nie jet wymagana. Zapraszamy do kontaktu 518891884, 517017884, 517362797 Czasem rekruterzy nie są w stanie odebrać, ze względu na dużą ilość rozmów. Wówczas prosimy wysłać CV lub informacje z tel do siebie na mail [email protected] Oddzwonimy :) Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Mirreek

28.03.2021 19:17

Jobrun mowi jak jest. Opisuja jak wyglada praca, mieszkanie. Pomagaja zalatwic transport. Widac pomoc i zaangazowamie, co nie czesto mozna teraz spotkac. jest ok. Ja polecam!

01.06.2022 17:50

Jak wyglądają mieszkania?

02.06.2022 10:55

Pozmieniało się u mnie niestety. Jeszcze nie pojechałam. Na początku lipca planuję.

01.06.2022 17:50

Jaka macie opinie o zakwaterowaniach?
    Wyjazd

26.05.2022 08:17

Hej, planuje wyjazd do Niemiec i szukam osoby do wspólnego wyjazdu. Mam 21 lat i najlepiej żeby to był ktoś w podobnym wieku. Jeśli jest ktoś chętny to piszcie na email [email protected]
    Patnat

25.05.2022 18:11

Jak wyglada kwestia zakwaterowania? Jakie są warunki mieszkalne jak mniej więcej wyglądają pokoje oraz domki
    Kacper

25.05.2022 12:47

Cześć, jakieś młode osoby jadą na początku czerwca na sałatki może? @kacper.los jeżeli są takie osoby
    Aga

09.05.2022 06:29

hej mam 24 lata i też chcę wyjechać do Holandii najlepiej w tym miesiącu jeszcze czy jakaś dziewczyna byłaby chętna pojechać ze mną ? Jestem z poznania

16.05.2022 21:32

Hej, ja z przyjaciółką wyjeżdżamy z Poznania niedługo, odezwij sie na insta jessol_bby albo [email protected] :)
    aga

02.09.2022 12:03

Cześć mam pytanie wyjechałaś do Holandii? udało się ja też jestem z okolic Poznania pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w JobRun?

Wiktoria

11.05.2022 12:20

Witam wyjeżdża ktoś może na początku czerwca na sortowanie owoców i warzyw? Albo może ktoś tam już jest i napisze swoje odczucia.

16.05.2022 21:31

Hej napisz do mnie na insta jessol_bby :) ja właśnie niedługo jade na sort
    @Zuzia

15.05.2022 10:42

Witam planuje wyjazd i chciałabym opinie na temat tej agencji bo przeczytałam opinie o Agencji Otto Work to się przestraszyłam. Planuję wyjechać Sama i też się boję. Opowie ktoś jak jest wyjechać z Agencji? Pozdrawiam
    wercix

11.05.2022 13:10

Czy jest potrzebne zaświadczenie i niekaralności ?

11.05.2022 13:12

Dzień dobry, Na wielu ofertach pracy nie jest wymagane. Natomiast czasem firma holenderska wymaga, wówczas wspominamy o tym podczas rozmowy rekrutacyjnej. Pozdrawiamy, Zespół JobRun

29.04.2022 07:54

Łódzkie ktoś wyjazd ? Czerwiec najlepiej
    Magda

08.05.2022 22:00

Odezwij się [email protected] , też jestem z łódzkiego

11.05.2022 08:34

Hej napisałam do ciebie ma maila
    Kamila

09.05.2022 22:20

Witam, a czy jest możliwość podjęcia pracy tylko na miesiąc?

10.05.2022 10:53

Witam, Każda firma holenderska preferuje gdy osoby pracowały jak najdłużej. Minimalny okres to zwykle 3 miesiące. Z innej strony nikt osób nie może zmusić do pracy, dlatego w praktyce wygląda to różnie. Natomiast na Pani miejscu warto zastanowić się czy wyjazd na 1 mc jest opłacalny. Koszt dojazdu do Holandii i powrót do Polski należny opłacić we własnym zakresie. Należy wziąć środki do 1-go wynagrodzenia, drobny prowiant. Ledwo co zacznie Pani pracować i zarabiać i nagle trzeba będzie zjeżdżać, Zachęcamy do kontaktu 518891884, 517017884, 517362797. CV najlepiej wysłać na [email protected] Pozdrawiamy Zespół JobRun

Oferty pracy - JobRun

Praca produkcyjna - PAKOWANIE RYB - praca za granicą - także praca dla PAR

Urk

MAGAZYN - Załadunek / rozładunek kontenerów - praca za granicą - GWARANCJA GODZIN przez cały rok!

Hedel

ORDER PICKER - Magazyn ODZIEŻOWY - praca za granicą - BEZ stawki wiekowej

Utrecht

Praca dla HYDRAULIKÓW - praca za granicą - pokoje 1 OSOBOWE - zaliczki!

Akwizgran

Magazyn ODZIEŻOWY - ORDER PICKER - praca za granicą - BEZ stawki wiekowej

Utrecht

Produkcja PAST / SAŁATEK - OPERATOR MASZYN - praca za granicą

Losser

Anonim007

09.05.2022 15:02

Czy ktoś pracował przy owocach i warzywach? Jak wyglada praca? Proszę o opinie i z góry dziękuje za odpowiedź.
    Piotr

07.05.2022 11:20

Witam ktoś z Wielkopolskiego zdecydowany wyjechać do pracy przez tą agencje? Rozważam wyjazd pierwszy raz, może ktoś ma podobnie? [email protected]
    @Paweł

05.05.2022 15:30

Witam ja mam pytanie czy od razu się idzie do pracy w ten sam dzień czy na 2? I po jakim czasie można zjechać na Urlop? Pozdrawiam.

04.05.2022 10:52

Marta94 W Lipcu a Ty?

05.05.2022 10:00

Ja myślałam o czerwcu

30.04.2022 20:42

Marta94 Tak jestem zainteresowana a co tam?

01.05.2022 07:13

Kiedy wyjazd planujesz ? Skąd?

04.05.2022 17:50

Hej odezwij się na maila ja w czerwcu myślałam [email protected]

Kontakt - JobRun

Mostowa 25/12 61-504 Poznań

NIP:7831200834

Branża główna: Rekrutacja i HR

@Nati

01.05.2022 08:29

Witam a ja mam pytanie odnośnie konta czy mogła bym założyć konto w Holandi? A nie w Polsce. Albo jeśli by były tygodniówki to czy mogła bym otrzymać do ręki zamiast na konto? Pozdrawiam

04.05.2022 14:18

Dzień dobry, Wynagrodzenia przelewane są wyłącznie na walutowy rachunek bankowy. Firmy holenderskie, dla których prowadzimy rekrutacje działają legalnie, zatrudniają legalnie i nie ma opcji, że będą wypłacały wynagrodzenia gotówką. Jeszcze 10 lat temu można było dość łatwo zażyć konto w banku w Holandii. Dziś to się zmieniło. Dużo osób z Polski i innych krajów otwierało konta bankowe, a wyjeżdżając nie zamykały ich i banki zaostrzyły procedury. Pozdrawiamy, Zespół JobRun
    Ag Nes

04.05.2022 12:16

Hej, chciałabym wyjechać do pracy na magazyn odzieżowy. Mam 30 lat, szukam dziewczyny w podobnym wieku, która również chce wyjechać. Mój email: [email protected]
    ewela

28.04.2022 17:42

Mam 30 lat, szukam chętnej, zdecydowanej osoby na wspólny wyjazd, najlepiej kobiety w podobnym wieku. mail: [email protected]

03.04.2022 17:32

Witam Chciałabym jechać wkrótce do pracy na pakowanie wafli. Jestem z Małopolski. Czy jest ktoś chętny proszę o kontakt najlepiej kobiety. Mam 38 lat :)Zazwyczaj są pokoje dwuosobowe więc można by było razem zamieszkać.
    Wiola

20.04.2022 19:08

Witaj Ja pod koniec maja 40 wiosen Pisz jak coś 733 997 160

28.04.2022 16:43

Witam jestem zainteresowana odezwij się, Marta. [email protected]

28.04.2022 16:42

Witam jestem Marta szukam kobiety do wyjazdu od czerwca do holandi ( razem raźniej) Przy czym praca dokładnie nie ma znaczenia ale lepiej nie na chłodniach. Zainteresowanych proszę o kontakt [email protected]

24.04.2022 14:02

Witam. Chciałabym wyjechać w Lipcu Tylko tyle, że sama mam stresa to mój pierwszy wyjazd nigdy Nie, wyjeżdżałam z ogłoszen ale zależy mi na tym wyjeździe. Tylko martwię się czy dojadę do celu i wszystko będzie ok. Szukam pracy bez języka na dłuższy czas. Chciałabym się dowiedzieć jakie jest zakwaterowanie zarobki? I jak z transportem jestem z Mazowieckiego. Pozdrawiam.

27.04.2022 11:36

Mozesz śmiało do mnie napisać. Tylko ze my z przyjaciółką planujemy wyjazd w czerwcu.

28.04.2022 16:39

Hej mam pytanie czy dalej jesteś zainteresowana wyjazdem za granicę do pracy jeśli tak daj znać
    zainteresowana

27.04.2022 18:20

jaka jest stawka godzinowa na salatkach?
    lila122

26.04.2022 11:34

Chce wyjechać ze znajomymi do pracy, chciałam spytac jak wynoszą zarobki na magazynie i czy to jest opłacalne?

25.04.2022 15:02

A jeszcze mam pytanie odnośnie dojazdu do pracy właśnie, bo slyszalam, że czasem trzeba rowerem dojeżdżać do pracy, ale ja bym wolała żeby mnie zawoził jakiś bus do miejsca pracy, bo tak obcym kraju, nie będę znała też dróg chociaż na początku. I chciałabym wiedzieć czy na długo by była ta praca i po jakim czasie bym mogła zjechać do Polski na urlop i w ogóle martwię się też o to bo jadę Sama. Dziękuję, za odpowiedź. Pozdrawiam.

25.04.2022 15:12

Faktycznie gdy jest blisko, np,. 3 km to pracodawca daje rower. Gdy jest np. 10 km ta zawsze są samochody firmowe. Taka jest ogólna zasada w Holandii. Ale tam sama Pani nie będzie jeździć. Jest dużo osób pracujących w tej samej firmie. Na etapie rekrutacji my nie jesteśmy w stanie ustalić czy to będzie tylko np. samochód. Zjazd na urlop ustala Pani indywidualnie, już na miejscu. Przeważnie 1-go czy 2-go miesiące nie jedzie na urlop. Proszę się nie martwic. Zachęcamy do kontaktu blizej wyjazdu. mail [email protected] lub tel. 518891884, 517017884 Pozdrawiamy zespól JobRun
    Angelika

20.04.2022 05:56

Witam, planuję wyjazd na drugą połowę maja. Kiedy się do Państwa zgłosić?

20.04.2022 15:00

Witam, Pani Angeliko najlepiej gdy wyśle Pani CV na [email protected] i skontaktuje się z nami około 1 tydzień max 1,5 tygodnia przed planowanym wyjazdem. Ofert pracy mamy jest dużo i na pewno odpowiednią znajdziemy dla Pani. A około 1 - 1,5 tygodnia przed wyjazdem, ponieważ wówczas mamy najbardziej aktualne, otwarte oferty pracy. Oferty zmieniają się dynamicznie, w danej chwili są aktywne, za kilka dni już zrealizowane, po czym ponownie o kilku dniach staja się aktywne. Tak to wygląda w praktyce. Tylko bardzo proszę, jeżeli nie będzie mogla się Pani dozownic, to śmiało proszę napisać mail na [email protected] ze prosi Pani o pilny kontakt. Oddzwonimy. Często mamy sporo telefonów i rekruterzy nie nadążają z odbieraniem i oddzwanianiem. Zapraszamy do kontaktu :) Pozdrawiamy, Zespół JobRun

Zostaw merytoryczną opinię o JobRun

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną Agencją Pośrednictwa Pracy specjalizującą się w rekrutacji pracowników między innymi do pracy w Holandii, Anglii, Skandynawii czy Niemiec. Współpracujemy z wieloma pracodawcami zagranicznymi, których wachlarz stale poszerzamy tym samym zwiększając różnorodność proponowanych Państwu ofert pracy.

Strefa Kontrahent

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Jesteśmy certyfikowaną agencji pośrednictwa pracy JobRun z siedzibą w Poznaniu w Polsce. Specjalizujemy się w dostarczaniu personelu. Jesteśmy szybko rozwijającą się firmą, poszerzającą swoją działalność o kolejne kraje. Obecnie współpracujemy z firmami z Wielkiej Brytanii, Niemiec, Holandii, Szwecji. Pracownicy, których rekrutujemy, spełniają najwyższe standardy kwalifikacyjne, skorelowane z Państwa potrzebami, dzięki czemu możemy zapewnić dostarczenie kandydatów najwyższej jakości.

Przewodnik Pracownika

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Przewodnik Pracownika:   - Wymagane dokumenty - Dojazd do danego kraju - Umowa - Wynagrodzenie - Zakwaterowanie - Dojazd z miejsca zakwaterowania do pracy

Cenne Porady

Zapowiedź profilu firmy JobRun

Podpowiadamy, jak znaleźć pracę bez wykształcenia. Masz problem ze znalezieniem pracy? Obawiasz się, że bez wykształcenia nikt nie będzie chciał Cię zatrudnić? Wcale nie musi tak być! O powodzeniu na rynku pracy decydują nie tylko stopnie naukowe. Podpowiadamy, jak znaleźć pracę mimo braku dyplomu z wyższej uczelni.

BuildingIcon
    AiInnovationIcon