TECHNETIUM SP. Z O.O.

Adres: Goździkowa 14A, 35-604 Rzeszów

NIP: 8133600275 KRS: 0000337373

TECHNETIUM SP. Z O.O.
2 168 6 1

Opinie o TECHNETIUM SP. Z O.O.

Filtruj opinie po kryteriach:

Henry
 Opinia

Idealnie to nigdzie nie będzie. Wszędzie jest natomiast dobrze gdzie nas nie ma!

Pomocna?
TakNie
Franek
 Opinia
@Henry 14.03.2019 19:57

Oczywiście że nigdzie nie ma idealnie klienci sa tez różni ale tutaj bardziej chodzi o podejscie zarzadu jak z góry zarzad myśli ze sa okradani ze pracownicy nic nie robia jezeli developer jest owiele glupszy ze na temat pracownikow z UA mozna sie nasmiewac tylko dlatego ze sa z Ukrainy a prawda taka ze przewyzszaja inteligencja wlascicieli ? no wtedy mozna powiedzec wszedzie bedzie lepiej nawet w gułagu

Pomocna?
Franek
 Opinia

Rynek pracy IT w Rzeszowie zmienia się bardzo dynamicznie, firmy muszą starać się bardziej o dobrych pracowników. W przypadku tej firmy ze sposobem zarządzania pozostali kilkanaście lat z tyłu - nie dam podwyżki bo inny pracownik zawalił do niego miej pretensje. Takie zaopatrzenie w siebie i brak samokrytyzmu powoduje to że technetium najbardziej słynie z złego traktowania ludzi no ale to można pisać i pisać a i tak to do zarządu nie trafia. Minusy -niejasna forma zatrudnienia 1/4 etatu trochę na dziele - wypłaty zadarzaja się wypłacane nieterminowo -zła atmosfera ( szczucie pracownika na pracownika ) -niska stawka - brak rozwoju technologicznego - brak agile/scrum - brak wpływu na projekty - brak j. ang - brak planowania - brak wyceny przez pracownika - wyceniają osoby, które nie rozróżniają PHP od MySQL - największy minus PM, który jest kompletnie niekompetentny na swoim stanowisku, tworzy problemy aby obniżyć morale, jeżeli Pani PM zawali to wina spada na pracownika, który w żaden sposób nie może się obronic. Ciekaw jestem kiedy zarząd otworzy oczy Plusy - w miarę dobry dojazd MPK :)

Pomocna?
Rocky
 Opinia

ciągle szukaja pracowników nawet teraz sa ogłoszenia, nie dawno tam pracowałem strata czasu, pieniądze nigdy nie sa czas czasem w kilku ratach ale projekty i reszta musi byc super extra i przed czasem szkoda ze w druga strone to nie działa. Przykro było słuchac obgadywanie pracownika przez włascicieli ,a chwile wczesniej rozmawiali z nią jak najlepsi kumple. Szkoda ale z większoscią negatywów to sie zgadzam. Moje sugestie dla TECHNETIUM SP. Z O.O.: ludzie to najlepsza inwestycja Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: nie patrzec jak w czasie przerwy która sie nalezy ucieka mu kazda złotówka, a przerwa sie nalezy jak psu buda

Pomocna?
steevee
 Opinia

W tym miesiącu znowu obsuwa w wypłatach

Pomocna?
panikara
 Opinia
@steevee 14.06.2018 19:16

a będą w ogóle ?

Pomocna?
Apskaf
 Opinia
@panikara 20.06.2018 12:03

Szefowa mówi ze złe projekty robimy i klienci płacić nie chcą

Pomocna?
Ktoś
 Opinia
@steevee 14.06.2018 19:16

widzę że od dwóch lat nic się w tej kwestii nie zmieniło :)

Pomocna?
bonzo
 Opinia
@Apskaf 20.06.2018 14:59

akurat, przed wypłata wieczne narzekania ze kasy nie maja itd a nowe auta ich stac kupa smiechu wiekszosc tego co tu czytam to prawda w sensie negatywnym, szefostwo ma sposoby zeby sie tłumaczyc a chyba gdyby u nich tak ekstra było to nikt złych opinii chyba by nie pisał no ludzie.....

Pomocna?
bonzo
 Opinia

no coz nie polecam, pracodawcy -jak ktos im sie sprzeciwi czy sam zwolni robia wszystko aby utrudnic dalsza kariere, pisanie sms czy emaili to norma o roznych porach. wynagrodzenie -inni placa lepiej i nie trzeba po godz pracowac i nie kaza ci firmy traktowac jak drugiego domu. Moje sugestie dla TECHNETIUM SP. Z O.O.: minus Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: nic, chyba tylko siebie

Pomocna?
Ja
 Opinia

Kiedy my czekaliśmy na spóźniony przelew z wypłatą, szefowa zajechała pod biuro nowym BMW. I taką politykę firmy to ja rozumię !

Pomocna?
Terr
 Opinia
@Ja 01.02.2019 12:26

Przeciez to bmw maja juznod 2 lat... bmw i insignie nowe z salonu kupili ponad 2 lata temu....

Pomocna?
Marek
 Opinia

Widzę że niewygodne komentarze zostały usunięte. Jak dobrze że google ładnie zapisał ich kopie

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Ala
 Opinia

pracując w HR jeszcze nie widziałam zeby ktoś tak wysypał takie informacje o firmie... to sa informacje niejawne i czesc takich rzeczy powinna pozostać tajemnica....

Pomocna?
Grafik
 Opinia
@Ala 09.10.2018 16:09

Podobnie jak komentarz "Szefowej"

Pomocna?
Bartek
 Opinia

Nie rozumiem dlaczego tak bardzo niektóre osoby chcą oceniać zwierzchników w firmie? Może lepiej jak każdy będzie dobrze wykonywał swoje obowiązki.

Pomocna?
Ciekawski
 Opinia

Piękny kabaret! Z pewnością ten widok da do myślenia potencjalnym pracownikom.

Pomocna?
Ciekawski
 Opinia
@Ciekawski 03.10.2018 21:00

piękny kabaret aninimowgo hejtu tej samej grupy ludzi z urażonaa duma niczym dziecko wyrwane z piaskownicy

Pomocna?
Raf
 Opinia

Pracowalem jako grafik troche wiecej jak rok. Firme TC nie polecam bo: 1) brak wyplaty w terminie 2) brak umowy o prace (co miesiac nowa zleceniowka) 3) brak benefitow 4) wynagrodzenie nie odpowiada wymaganiom 5) caly czas pospiech, ze mialo byc zrobione na wczoraj 6) brak normalnej komunikacji w zespole (a nawet jej zakaz) 7) STRICTED godziny pracy. 8) brak szkolen P.S.: jezeli cos sie zmienilo w tej firmie, to prosze o napisanie obecnych pracujacych - co i w jaka strone. Dziekuje

Pomocna?
Raf
 Opinia
@Raf 22.02.2018 08:58

Tez tylko dodam, ze to wszystko jest zlym traktowaniem pracownika. A czlowiek, to najlepsza inwestycja. Tak ze zalecam zmienic troche podejscie do ludzi. Pracuje teraz w duzej korpo, i nawet tu czuje sie bardziej czlowiekiem

Pomocna?
sraf
 Opinia
@Raf 22.02.2018 09:06

Raf załóż firmę i wszyscy idą pracować do Ciebie !!! Kase dasz duża umowy itp... tu napisz gdzie mamy wysyłać CV

Pomocna?
TakNie
Raf
 Opinia
@sraf 26.02.2018 13:18

"SRAF" – to bardzo mile :) wlasnie widac cala relacje firma–>czlowiek. Czy ja napisalem nieprawde? I o co chodzi z "zaloz firme". Firma – to jak dziecko. Trzeba najpierw sie przygotowac do tego, bo moze sie tak stac, ze dziecko (firma) wyrosnie zacofanym. Nie wiem, czy jest sens jeszcze cos pisac

Pomocna?
Rafał
 Opinia
@Raf 28.02.2018 09:05

@Raf Faktycznie był jakiś Rafał, który pracował jako grafik ponad rok czasu, ale nie przypominam sobie bym miał zwyczaj żalenia się po serwisach ;) To bardzo miłe z twojej strony, że podszywając się pod inne osoby wylewasz gorzkie żale. Mierne, żałosne i słabe to. Nie będę wdawał się w dyskusję na temat faktycznych warunków pracy, bo to mam własną opinię i mogę porozmawiać na żywo, a nie jak tchórz przez serwisu internetowe.

Pomocna?
Sraf
 Opinia
@Rafał 28.09.2018 11:26

Szybka zmiana strony? Czyżby Pani (usunięte przez administratora) zleciła coś tobie?

Pomocna?
TC
 Opinia
@Raf 22.02.2018 08:58

Raf, czy to skrót od Rafał? Zgaduję, że tak. Rafał, który pracował u nas jako grafik przez półtora roku do 07.2015 pisał do mnie kilka dni temu, że ktoś się za niego podszywa na goworku. Raf - może podasz prawdziwe imię? Jest Patryk, który pracował u nas przez prawie 5 lat jako grafik do końca 08.2018. Bardzo, bardzo, bardzo zdolny grafik. Zmienił jednak www na aplikacje mobilne, lecz jako grafik z bardzo dużym stażem w naszej firmie jestem pewna, że nie wytrzymałby tak długo, gdyby to co piszesz byłoby prawdziwe. Nigdzie nie piszemy, że jest mało pracy. Wręcz przeciwnie - kandydatom oraz publikując ogłoszenia komunikujemy, że u nas mogą liczyć na dużo pracy. Nie znam też grafika z naszej firmy, który nie ma um. o pracę. Za wyjątkiem Szczepana, który założył działalność na którą wziął dotację i nie mógł być zatrudniony w takiej formie. Polecam podpisywać się prawdziwym imieniem, abyśmy mogli się odniśeć do Twoich zarzutów. Jak na razie pokazujesz, że wprowadzasz w błąd podszywając się za naszego byłego grafika. Prawdziwego Rafała pozdrawiam i dziękuję za informację o podszywaniu.

Pomocna?
Grafik
 Opinia

Trwa rekrutacja na grafika - czy mogą się wypowiedzieć graficy jak wygląda praca grafika w Techneitum ? jak pracuję na jakim sprzęcie. Czytając anonimowy hejet proszę o informację grafików nie bójmy się podać imienia.

Pomocna?
TakNie
Grafik Junior
 Opinia
@Grafik 02.10.2018 11:33

Rekrutacja trwa od kilku miesięcy. Dziwne że nikogo jeszcze nie zatrudnili.

Pomocna?
TC
 Opinia
@Grafik Junior 02.10.2018 13:25

Rekrutacja trwa od 18.09 bieżącego roku, skąd informacje, że trwa ono od miesięcy? Skąd przypuszczenie, że nikogo nie zatrudniliśmy?

Pomocna?
TakNie
Grafik Junior
 Opinia
@TC 02.10.2018 16:29

U Państwa na Facebook'u widnieje post z 24 sierpnia z informacją że szukacie grafika. W tym samym czasie pojawiły się także ogłoszenia na rzeszowiaku. Skąd przypuszczenia że nikogo nie zatrudniliście ? Proszę zwrócić uwagę na ogłoszenie pracy- dodane w dniu dzisiejszym(na wcześniej wymienionym przeze mnie serwisie). Nie lubię wprowadzania w błąd. Widocznie większość opinii dodanych poniżej mają coś prawdy w sobie.

Pomocna?
Grafik senior
 Opinia
@Grafik Junior 02.10.2018 19:16

widzisz ogłoszenie aplikujesz, bierzesz udział w rekrutacji i wiesz kiedy jest. Weź wklej maila z zaproszeniem na rozmowę rekrutacyjną żeby udowodnić kto tu kogo wprowadza w błąd i które oponie mają coś prawdy w sobie.

Pomocna?
TC
 Opinia
@Grafik Junior 02.10.2018 19:16

Cieszę się, że zainteresował się Pan/Pani tematem naszego ogłoszenia. Ponieważ dba Pan Pan/Pani o szczegóły postaram się wyjaśnić również szczegółowo. Ponieważ akceptacje ogłoszeń z rzeszowiaka domyślnie wpadają do naszego spamu, odpisałam wczoraj, że ogłoszenie zostało dodane 18.09.2018, bo ten akurat mail przeniosłam ze spamu do katalogu "ogłoszenia" i na szybko sprawdziłam datę. Przeglądając teraz spam znalazłam, że ogłoszenie było dodawane również 30.08.2018, czyli widnieje prawie 3 tygodnie dłużej niż podałam wczoraj. Przepraszam, że wprowadziłam Pana/Panią w błąd. Dodam jeszcze, że jest dodane również ogłoszenie na pracuj.pl od 22.09.2018. Odnośnie Facebooka, mamy dodane również inne posty: na programistę czy frontendowca, tak samo na stronie firmowej widnieją stale ogłoszenia na kilka stanowisk, jednak nie traktujemy tego jak czynny proces rekrutacyjny, tylko jako informację dla osób, które przeglądają nasz profil lub stronę, że mogą nadsyłać swoje aplikacje. Często nie szukając w danym momencie pracownika otrzymujemy aplikację ciekawych osób i nawiązujemy współpracę, mimo, że nie był prowadzony czynny nabór w tym momencie. Taka jest polityka naszej firmy. Podsumowując: mamy na stałe dodane ogłoszenia jak właśnie na naszej stronie czy Facebooku, a szukając Pracownika "na już" korzystamy z serwisów typu rzeszowiak.pl czy pracuj.pl, które to uważamy za czynną rekrutację. Mimo wszystko uważam, że określenie "rekrutacja trwa od kilku miesięcy" jest trochę na wyrost, skoro trwa od 30.08, ale może dla Pana/Pani to rzeczywiście długi okres czasu. W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt: biuro@technetium.pl. Pozdrawiam!

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Stażysta
 Opinia

Dość sporo łapek w górę nazbierał :(

Pomocna?
Pawel
 Opinia

Programista jakie dokladnie konflikty generowal ?? O jakichxszkoleniach mowisz ? Jaka atmosfera ? Pracowalem 2 - 3 lata temu odszedlem w zgodzie . Konflikty generowo kilka osob ktory zamiast pracowac nad projektem siedzieki na fb gg gadaniu i nagle byl problem bo czas oddania projektu mija a konca nie widac i wzajemnie gadane ze po co sie starac bo i tak nikogo nie zwilnia.... i nagle zwolnienie .... Podaj przyklad konfliktu skoro jedziesz anonimowo Ps skoro jestes programista to dobrze wiesz ze programisci dbaja o jakos kodu - odnies sie tez do tego

Pomocna?
Jer
 Opinia
@Pawel 12.09.2018 14:26

Skoro tak bronisz tej firmy to dlaczego się zwolniłeś? Czego Ci brakowało albo co Ci przeszkadzało? Jakich szkoleniach ? Przez cały okres mojej pracy w Technetium nie było ani jednego szkolenia (nawet wewnętrznego). Programiści dbają o jakość kodu? Ich cms lata na githubie więc każdy kumaty może go sobie ocenić i zobaczyć tą ich "super jakość kodu". Rzeszów jest małym miastem, jest mała ilość firm IT a opinia wśród pracowników bardzo szybko się niesie.

Pomocna?
Pawel
 Opinia
@Jer 17.09.2018 20:45

nie odpowiedziałeś na pytania - napisz konkrety

Pomocna?
Programista
 Opinia
@Pawel 19.09.2018 08:26

Poczekam 4lata by nie płacić kary umownej w wysokości 100k pln z umowy o dzieło :-)

Pomocna?
stefan
 Opinia
@Programista 01.10.2018 11:07

Adrian a mobitouchu to nie masz kary umownej ??

Pomocna?
Mateusz Wiktor
 Opinia

W ramach komentarza do wszystkich anonimowych negatywnych opinii. 3 nagrody Webstar 2015(usunięte przez administratora).

Pomocna?
Pozdro
 Opinia
@Mateusz Wiktor 01.02.2016 15:01

Webstary się kupuje a nie wygrywa :)

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Jak na ten moment wygląda sytuacja w TECHNETIUM SP. Z O.O.? Czy zechcecie się podzielić z użytkownikami informacjami?

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Jakim pracodawcą jest TECHNETIUM SP. Z O.O.? Jak wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Czy osoby w niej pracujące mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

Pomocna?
TakNie
Mati
 Opinia

Nikt Ci więcej nie da co szefostwo obieca :-)

Pomocna?
Niki
 Opinia

Czy macie jakiś powód, że od dawna nikt nie pisze?

Pomocna?
TakNie
ikin
 Opinia
@Niki 23.01.2018 17:33

Jakiś powód? Na pewno nie zmiany w tej firmie. Ludzie zwalniają się jeszcze częściej, główną siłą "roboczą" firmy jest zaplecze praktykantów ze Wsiz'u których szefostwo wyrzuca po miesiącu, a podejście do reszty pracowników jest niezmienne od czasu ostatnich "grubszych" komentarzy za którymi tak tęsknisz.

Pomocna?
Toto
 Opinia
@ikin 30.01.2018 19:29

Najlepsi pracownicy odeszli lub zostali niesłusznie zwolnieni. Tyle w temacie.

Pomocna?
team
 Opinia
@Niki 23.01.2018 17:33

Najlepsi zostali.

Pomocna?
TakNie
Domc
 Opinia
@team 21.02.2018 11:03

Ciekawe na jak długo ? :)

Pomocna?
adrian
 Opinia
@Domc 01.03.2018 09:40

przeciez fima juz upadła po odejsciu najlepszych pracownków

Pomocna?
fred
 Opinia
@Niki 23.01.2018 17:33

od dawna w miejscu techentium.pl jest meble.pl - to mówi wszystko.

Pomocna?
TakNie
1234325
 Opinia

Jako były klient zdecydowanie odradzam współpracy z technetium. Amatorszczyzna w ładnym opakowaniu.

Pomocna?
ciekawy
 Opinia
@1234325 29.06.2017 17:27

jaki serwis ?

Pomocna?
TakNie
były pracownik
 Opinia
@1234325 29.06.2017 17:27

podaj adres serwisu to powiem dokładnie co w nim jest , a dokładniej kto go zwalił i dlaczego.

Pomocna?
ciekawy klient
 Opinia
@1234325 29.06.2017 17:27

o jaki serwis chodzi ? kto był odpowiedzialny za współprace ?

Pomocna?
TakNie
Tomek
 Opinia
@1234325 29.06.2017 17:27

Jak klient czy jako byly pracownik zwolniony z pracy za odwalanie amatorszczyzny ?

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
more joe
 Opinia

na bogato ! telefon można sobie zatrzymać ???

Pomocna?
joeee
 Opinia

joe Ty powidz jaka to koleżanka mówiła bo coś sie wersje nie zgadzają...

Pomocna?
TakNie
Robot
 Opinia

1) Zatrudnienie. Na interview wstępnym miałem rozmowę z szefową, która nie ma zielonego pojęcia co to jest programowanie (jakie konsekwencje z tego wynikają - nie trudno się domyśleć). Jeśli nie masz doświadczenia zawodowego i nie masz doświadczenia w rozmowach rekrutacyjnych to przygotuj się, że stawka podana w ogłoszeniu będzie o wiele niższa. 2) Codzienna praca. Podobnie jak powiedzieli wcześniej. Proste i krótkie projekty. Nikogo nie obchodzi jak ty to zrobisz, chcą abyś zrobił szybko i żeby to w miarę przyjemnie wyglądało. Trudno takie coś nazwać pracą programistyczną. Struktury danych? Algorytmy? Testowanie? Nie w tej firmie. 3) Ścieżka rozwoju. Podwyżki. Brak. 4) Środowisko pracy. Można spotkać fajnych ludzi, z którymi będzie przyjemnie się współpracować. Niestety, nie mogę tego powiedzieć o "prezesie zarządu". Ta kobieta to Cerber. Masz ciekawy pomysł ? Jeśli to nie przyniesie $ w krótkiej perspektywie - nawet nie wspominaj. Masz prawo na 5 minut przerwy po godzinie pracy przy komputerze i chcesz pooglądać FB lub wyjść na fajkę ? Nie ma takiej możliwości. 5) Benefity. Brak. Jeśli jesteś świeżo po studiach (lub w trakcie) i nie masz żadnego doświadczenia zawodowego to tu się nic nie nauczysz ale będziesz miał punkt w CV. P.S. ta informacja jest z 2014-2015 roku, ale czytając komentarze widzę, że nie wiele się zmieniło.

Pomocna?
lukipuki
 Opinia

Pracowałem w technetium tylko kilka miesięcy jako programista. Co do samych warunków pracy to zgadzam się z przedmówcami. Odnośnie samych projektów(od środka). Projekty może wizualnie są fajne - ale ich "autorski cms" na którym je stawiają to jedna wielka sieczka. W firmie nikt nie przykłada uwagi do jakości robionych stron czy serwisów. Byle szybko, bo klient już czeka, jak się coś sypie to się poprawi po oddaniu klientowi. Szefowie uważają ten shit-cms za najlepszy system na świecie i broń boże cokolwiek w nim zmieniać(byle jaki student pierwszego roku informatyki napisałby lepszy system cms). śmiać mi się chce gdy widzę w ich ogłoszeniach o pracę - nie wymagamy frameworków. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
pukinij sie w głowe
 Opinia
@lukipuki 31.03.2017 11:43

pewnie zobaczyli twój kod i dlatego juz nie pracujesz... :P

Pomocna?
rr
 Opinia

ale macie problemy... ścianą płączu

Pomocna?
TakNie
Maurycy
 Opinia

Szacunek dla tych pracowników Tc którzy na tym forum tak bronią tej firmy a szkoda że nie wiedzą jak jednej z tych osób [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obronili i nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu ja nie rozumiem jak można być tak zaklamanym

Pomocna?
Wii
 Opinia

Rozmawiałam z byłym pracownikiem Technetium,który potwierdził większość złych opinii. Zamiast starać się o prace w tej firmie, lepiej sobie odpuścić(i zaoszczędzić sobie stresu i nerwów).Dużo lepiej jest w innych firmach w Rzeszowie(GreenFly/Feb/Aberit).

Pomocna?
troll poziom expert
 Opinia
@Wii 03.12.2016 20:47

wii - specjalisto greenfly - to drukarnia feb - nie mają już programistów / nie robią stron www. zajmują się już tylko marketingiem aberit - lecą na zleceniach zdalnych Jak chcesz się wypowiedzieć dokładniej podaj przykład podaj imię kolegi, a nie troll bo abo pracowałeś tam i zabłysnąłeś wiedzą . Jeżeli już mamy lecieć na opiniach znajomych - działy HR czytają te komentarze jak dostają CV... Srając na poprzedniego pracodawce sracie na obecnego i przyszłego. Niezależenie czy to firma X czy Y

Pomocna?
jacek
 Opinia

Ja to się zastanawiam jakich przecięetnych zarobków można się teraz spodziewać, wiecie? Podobno oprócz podstawy dorzucają jeszcze jakieś premie, to jeszcze lepiej.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Mateusz Wiktor
 Opinia

Pomocnik - jeżeli faktycznie chcemy interpretować kto jest kim proszę podaj swoje imię i nazwisko. Jeżeli ktokolwiek chce mi coś zarzucić - mi jako właścicielowi firmy proszę o zrobienie tego w oczy lub przynajmniej podać swoje imię i nazwisko, a nie chowanie się za nickami.

Pomocna?
aggg
 Opinia

nie dostałem sie do nich do pracy - nie polecam. Nie wiedza jakiego super pracownika stracili !!! gdyby mnie zatrudnili to by mieli najlepszego pracownika ewer !! potwierdzam opnie nie polecam dlatego ze nawet mi nie odpisali na CV

Pomocna?
mk
 Opinia

Pracowalwm tam miesiac - nikomu nie polecam. Dobrze wszystko zakodowalem dzialalo a oni sie przywalili ze zle i zadlugo... co mnie interesuje ze za dlugo i zle - wg mnie wszystko bylo dobrze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kazdy pracownik ma prawo do przegladania fb w pracy zeby nie zwariowac... jeszcze szefostwo mi daje jakies terminy... kazdy wie ze zrobi sie wtedy kiedy zrob....

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
tomahowk
 Opinia

janeczek - tez byłem na stażu - wogole nie wiem co oni sobie wyobrażają - przychodzę na staż bezpłatny i co oni sobie myślą ?? ze będę pracował albo sie uczył ??? uczyć to sie mogę w szkole....

Pomocna?
Janeczek
 Opinia
@tomahowk 26.09.2016 08:41

Skoro byłeś na stażu w Technetium to sam widziałeś jak szefostwo traktuje pracowników. Wmawiają że traktują podwładnych jak partnerów a zanim się odwrócisz mają ciebie za murzyna. i wycierają sobie mordę tobą. Nie polecam tej firmy nikomu!

Pomocna?
tomahowk
 Opinia
@Janeczek 26.09.2016 11:04

nikt tam po stażu nie pracuje - nie ma po co iść na staż. ale za darmo ja nie będę się uczył - chcą zebym sie uczył to musza mi zapłacić !!!

Pomocna?

Zostaw opinię o TECHNETIUM SP. Z O.O. - Rzeszów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECHNETIUM SP. Z O.O.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.