TECHNETIUM SP. Z O.O.

Rzeszów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 67 ocen.

Opinie o TECHNETIUM SP. Z O.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECHNETIUM SP. Z O.O.

1234325

Jako były klient zdecydowanie odradzam współpracy z technetium. Amatorszczyzna w ładnym opakowaniu.

ciekawy klient
@1234325 29.06.2017 17:27
Jako były klient zdecydowanie odradzam współpracy z technetium. Amatorszczyzna w ładnym opakowaniu.

o jaki serwis chodzi ? kto był odpowiedzialny za współprace ?

Tomek
@1234325 29.06.2017 17:27
Jako były klient zdecydowanie odradzam współpracy z technetium. Amatorszczyzna w ładnym opakowaniu.

Jak klient czy jako byly pracownik zwolniony z pracy za odwalanie amatorszczyzny ?

joe

Koleżanka która pracuje w Technetium, ostatnio opowiadała że szefowa w nerwach rzuciła w nią swoim telefonem. Fajnie tam musi być :)

more joe
@joe 30.05.2017 10:53
Koleżanka która pracuje w Technetium, ostatnio opowiadała że szefowa w nerwach rzuciła w nią swoim telefonem. Fajnie tam musi b...

na bogato ! telefon można sobie zatrzymać ???

joeee
@joe 30.05.2017 10:53
Koleżanka która pracuje w Technetium, ostatnio opowiadała że szefowa w nerwach rzuciła w nią swoim telefonem. Fajnie tam musi b...

joe Ty powidz jaka to koleżanka mówiła bo coś sie wersje nie zgadzają...

Robot

1) Zatrudnienie. Na interview wstępnym miałem rozmowę z szefową, która nie ma zielonego pojęcia co to jest programowanie (jakie konsekwencje z tego wynikają - nie trudno się domyśleć). Jeśli nie masz doświadczenia zawodowego i nie masz doświadczenia w rozmowach rekrutacyjnych to przygotuj się, że stawka podana w ogłoszeniu będzie o wiele niższa. 2) Codzienna praca. Podobnie jak powiedzieli wcześniej. Proste i krótkie projekty. Nikogo nie obchodzi jak ty to zrobisz, chcą abyś zrobił szybko i żeby to w miarę przyjemnie wyglądało. Trudno takie coś nazwać pracą programistyczną. Struktury danych? Algorytmy? Testowanie? Nie w tej firmie. 3) Ścieżka rozwoju. Podwyżki. Brak. 4) Środowisko pracy. Można spotkać fajnych ludzi, z którymi będzie przyjemnie się współpracować. Niestety, nie mogę tego powiedzieć o "prezesie zarządu". Ta kobieta to Cerber. Masz ciekawy pomysł ? Jeśli to nie przyniesie $ w krótkiej perspektywie - nawet nie wspominaj. Masz prawo na 5 minut przerwy po godzinie pracy przy komputerze i chcesz pooglądać FB lub wyjść na fajkę ? Nie ma takiej możliwości. 5) Benefity. Brak. Jeśli jesteś świeżo po studiach (lub w trakcie) i nie masz żadnego doświadczenia zawodowego to tu się nic nie nauczysz ale będziesz miał punkt w CV. P.S. ta informacja jest z 2014-2015 roku, ale czytając komentarze widzę, że nie wiele się zmieniło.

Soe
@Robot 28.05.2017 14:01
1) Zatrudnienie. Na interview wstępnym miałem rozmowę z szefową, która nie ma zielonego pojęcia co to jest programowanie (jak...

Nic dodać, nic ująć :)

lukipuki

Pracowałem w technetium tylko kilka miesięcy jako programista. Co do samych warunków pracy to zgadzam się z przedmówcami. Odnośnie samych projektów(od środka). Projekty może wizualnie są fajne - ale ich "autorski cms" na którym je stawiają to jedna wielka sieczka. W firmie nikt nie przykłada uwagi do jakości robionych stron czy serwisów. Byle szybko, bo klient już czeka, jak się coś sypie to się poprawi po oddaniu klientowi. Szefowie uważają ten shit-cms za najlepszy system na świecie i broń boże cokolwiek w nim zmieniać(byle jaki student pierwszego roku informatyki napisałby lepszy system cms). śmiać mi się chce gdy widzę w ich ogłoszeniach o pracę - nie wymagamy frameworków. Jestem ciekaw kiedy jakiś ich klient zaglądnie w kod źródłowy i zwróci na jego jakość uwagę.

pukinij sie w głowe
@lukipuki 31.03.2017 11:43
Pracowałem w technetium tylko kilka miesięcy jako programista. Co do samych warunków pracy to zgadzam się z przedmówcami. O...

pewnie zobaczyli twój kod i dlatego juz nie pracujesz... :P

rr

ale macie problemy... ścianą płączu

Maurycy

Szacunek dla tych pracowników Tc którzy na tym forum tak bronią tej firmy a szkoda że nie wiedzą jak jednej z tych osób [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obronili i nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu ja nie rozumiem jak można być tak zaklamanym

Wii

Rozmawiałam z byłym pracownikiem Technetium,który potwierdził większość złych opinii. Zamiast starać się o prace w tej firmie, lepiej sobie odpuścić(i zaoszczędzić sobie stresu i nerwów).Dużo lepiej jest w innych firmach w Rzeszowie(GreenFly/Feb/Aberit).

troll poziom expert
@Wii 03.12.2016 20:47
Rozmawiałam z byłym pracownikiem Technetium,który potwierdził większość złych opinii. Zamiast starać się o prace w tej firmie,...

wii - specjalisto greenfly - to drukarnia feb - nie mają już programistów / nie robią stron www. zajmują się już tylko marketingiem aberit - lecą na zleceniach zdalnych Jak chcesz się wypowiedzieć dokładniej podaj przykład podaj imię kolegi, a nie troll bo abo pracowałeś tam i zabłysnąłeś wiedzą . Jeżeli już mamy lecieć na opiniach znajomych - działy HR czytają te komentarze jak dostają CV... Srając na poprzedniego pracodawce sracie na obecnego i przyszłego. Niezależenie czy to firma X czy Y

jacek

Ja to się zastanawiam jakich przecięetnych zarobków można się teraz spodziewać, wiecie? Podobno oprócz podstawy dorzucają jeszcze jakieś premie, to jeszcze lepiej.

pomocnik

e, jacek, tomahowk, mk, aggg, abc, bohater front - jak trzeba być ograniczonym człowiekiem żeby nie potrafić się popisać imieniem i nazwiskiem ? Pomogę: Mateusz Wiktor

Mateusz Wiktor
@pomocnik 02.10.2016 22:24
e, jacek, tomahowk, mk, aggg, abc, bohater front - jak trzeba być ograniczonym człowiekiem żeby nie potrafić się popisać imieni...

Pomocnik - jeżeli faktycznie chcemy interpretować kto jest kim proszę podaj swoje imię i nazwisko. Jeżeli ktokolwiek chce mi coś zarzucić - mi jako właścicielowi firmy proszę o zrobienie tego w oczy lub przynajmniej podać swoje imię i nazwisko, a nie chowanie się za nickami.

bohater front

nie polecam - nikt nie mówi na początku pracy ze nie mogę się opierdzielać i ze muszę robić dobrze - nikt nie ustalał ze mną ze też ze mam pracować przez ponad 7 godzin dziennie !!! Praca to miejsce gdzie mogę pogadać z kolegami, mieć luz, żadnej kontroli - szefowa powinna się cieszyć ze cokolwiek robię !!!!. Polecam inne firmy gdzie jest luz, nikt nie wymaga od ciebie żebyś robił tak jak szafowa che tyko robił wg wlasnego uznania, gdzie jest klimat pracownika i nikt nie dyktuje kto co ma robić !!! to nie afrytka - praca to przyjemnosć i moze poczekać 2 dni... jedno w tc jest ok - czy się spierdzieli czy nie to kasa zawsze jest - można ich kanotwać przez jakis czas zanim sie nie pokapują ze sie odwala fuszerke :P a jak sie pokapują to sie machnie 3 komenty na goworku :P

abc

nie polecam! szefowa traktuje pracowników jak najgorszych śmieci a cała "profesjonalna" otoczka firmy to pic na wodę.

aggg

nie dostałem sie do nich do pracy - nie polecam. Nie wiedza jakiego super pracownika stracili !!! gdyby mnie zatrudnili to by mieli najlepszego pracownika ewer !! potwierdzam opnie nie polecam dlatego ze nawet mi nie odpisali na CV

mk

Pracowalwm tam miesiac - nikomu nie polecam. Dobrze wszystko zakodowalem dzialalo a oni sie przywalili ze zle i zadlugo... co mnie interesuje ze za dlugo i zle - wg mnie wszystko bylo dobrze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kazdy pracownik ma prawo do przegladania fb w pracy zeby nie zwariowac... jeszcze szefostwo mi daje jakies terminy... kazdy wie ze zrobi sie wtedy kiedy zrob....

Janeczek

Byłem na bezpłatnym stażu, po którym firma płaci śmieszne pieniądze, w porównaniu do obowiązków. Szefowa traktuje, każdego jak najgorszego śmiecia. Nie polecam.

Janeczek
@tomahowk 26.09.2016 08:41
janeczek - tez byłem na stażu - wogole nie wiem co oni sobie wyobrażają - przychodzę na staż bezpłatny i co oni sobie myślą ??...

Skoro byłeś na stażu w Technetium to sam widziałeś jak szefostwo traktuje pracowników. Wmawiają że traktują podwładnych jak partnerów a zanim się odwrócisz mają ciebie za murzyna. i wycierają sobie mordę tobą. Nie polecam tej firmy nikomu!

tomahowk
@Janeczek 26.09.2016 11:04
Skoro byłeś na stażu w Technetium to sam widziałeś jak szefostwo traktuje pracowników. Wmawiają że traktują podwładnych jak par...

nikt tam po stażu nie pracuje - nie ma po co iść na staż. ale za darmo ja nie będę się uczył - chcą zebym sie uczył to musza mi zapłacić !!!

e

Moj kuzyn co tam nie pracuje mowi - To niech kolezanka sie zwolni

e

to straszne !!!! ja słyszałem od koleżanki co tam pracuje, ze latają w kosmos... a inny kolega co tam pracował mówił, że... a co on nie mówił...

d

Koleżanka co tam pracuje mówiła że nie płacą w terminie.

Agnieszka

Pracowałam w Technetium ponad dwa lata i firmę oceniam pozytywnie. Spotkałam tu mnóstwo pozytywnych osób. Byłam zatrudniona na umowę o pracę, nie mam zarzutów co do warunków zatrudnienia. Nigdy nie miałam problemów z urlopem, warunkami pracy itp. Atmosfera również w porządku. Co do zarzutu, że "pracy jest dużo" - do pracy przychodzi się PRACOWAĆ ! :)

any

Referencje nie maja nic wspólnego z traktowaniem pracowników, które w Technetium leży. W firmie jest bardzo duża rotacja pracowników, ale szefostwa to nie obchodzi, przecież za chwile jakiś student przyjdzie na jego miejsce.. Większość pracowników traktuje tę firmę tymczasowo, kogo nie zapytasz mówi, że popracuje jeszcze z miesiac lub dwa i szuka czegoś innego :) Wlaściwie to firma opiera się na jednym programiście, który pracuje tam praktycznie od poczatku i to sa te "osoby, ktore pracuja dłużej niż 5 lat" :) TC zawsze będzie tylko przeciętne mimo tego, że ma świetnych klientów. Ludzie, którzy pracuja w TC to zgrana paczka, czego szefowa chyba nie widzi i myśli, że o rzeczach/pisemkach, które odwala nie rozmawia się.

tadek

chyba ktoś tu bardzo się męczy zeby zrobić czarny PR firmie - na ich stronie mają referencje podpisane z imienia i nazwiska http://www.technetium.pl/referencje.html . Sami wybiercie wiarygodne źródło infromacji.

any

Czy to prawda, że zatrudniacie Ukraińców do robienia stron?

esperanza
@any 14.05.2016 21:41
Czy to prawda, że zatrudniacie Ukraińców do robienia stron?

Tak, dodatkowo zatrudniamy: łosie, jelenie, sarny, dziki, lisy, borsuki, kuny, jenoty, wilki i rysie.

Mateusz Wiktor
@any 14.05.2016 21:41
Czy to prawda, że zatrudniacie Ukraińców do robienia stron?

Any - narodowość nie ma znaczenia jeżeli ktoś dobrze wykonuje swoją prace :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Mateusz Wiktor

Jacku dziękuję za wpis Aktualne oferty pracy znajdują się na naszej stronie www.technetium.pl/praca :) Szukamy programistów php, Front-end-developerów, na dniach pojawi się ogłoszenia o młodszego koordynatora.

Mateusz Wiktor

W ramach komentarza do wszystkich anonimowych negatywnych opinii. 3 nagrody Webstar 2015(usunięte przez administratora).

anonim

(usunięte przez administratora)

Mateusz Wiktor

Pasja - proszę o podanie przykładu aroganckiego podejścia do klienta lub pracownika. Twój wpis jest kolejną anonimową opinią bez żadnego opisu sytuacji lub faktów. Jak mam się do niej odnieść?. Każdy klient pozostawia referencję na naszej stronie - nie ma tam nic o aroganckim traktowaniu. Pracowników traktujemy jak partnerów, ale jeżeli pracownik nie wywiązuje się z obowiązków i cierpi cały zespół to naturalne jest, że nie możemy kontynuować współpracy.

nt

Like - uwazasz ze firma zatrudniajaca ukaincow jest gorsza ?

Like

...przychodzi do Technetium na praktykę lub staż to tylko po to, aby zdobyć doświadczenie i stać się atrakcyjnym na rynku pracy i nie pracowac pozniej w TC. A dla czego biuro tak blisko Rzeszowa? (usunięte przez administratora)

Mateusz Wiktor
@Like 19.01.2016 14:15
...przychodzi do Technetium na praktykę lub staż to tylko po to, aby zdobyć doświadczenie i stać się atrakcyjnym na rynku pracy...

Użytkowniku Like - proszę o konkretne podanie jakie serwisy zostały zrobione przez praktykantów, jakie serwisy oraz wypłaty nie zostały zrobione w terminie. Odnośnie praktykantów - większość praktykantów to studenci przychodzący na praktyki w trakcie studiów. Współpracujemy z Wyższą Szkołą Informatyki i Zarządzania, prowadzimy zajęcia z studentami itp. Studenci z Ukrainy są bardzo chętni do nauki podczas stażów i praktyk. Nie rozumiem zdania : "Mozna bylo w kielnarowej i odrazu zatrudnic kilka ukraincow :)" Studenci z Ukrainy w niczym nie są gorsi od studentów z Polski.

Like

Chyba kazdy drugi zrobiony przez praktykantow :)

Mateusz Wiktor
@Like 19.01.2016 10:37
Chyba kazdy drugi zrobiony przez praktykantow :)

Like - proszę o konkrety - jakie serwisy zostały zrobione przez praktykantów dla klientów. Faktem jest to, że praktykanci otrzymują do realizacji zadanie pokrywające się z prawdziwymi zleceniami - ale tylko tak młodzi ludzie mogą nauczyć się czegoś praktycznego. Jeżeli ktoś przychodzi do Technetium na praktykę lub staż to tylko po to, aby zdobyć doświadczenie i stać się atrakcyjnym na rynku pracy.

TT

anonimowy hejt jest godny pożałowania...

K

Ela zawsze na propsie :)

Ela

Czytam i "nóż się w kieszeni otwiera", opinie jakiegoś byłego pracownika, który chciałby nic nie robić, a zarobić. A może trzeba się zastanowić nad sobą? Pewnie w żadnej firmie długo miejsca nie zagrzał. W Technetium pracuje prawie 4 lata. Swoją pracę wykonuję z należytą starannością i nie czekam, aż będą mi klaskać i chwalić mnie (a tak na marginesie już po paru miesiącach zostałam mile zaskoczona premią za dobrą pracę). Praca w Technetium daje mi dużą satysfakcję, zwłaszcza teraz, kiedy ekipa jest spoko. Mam ponad 20 lat stażu pracy, w jednej firmie 16 lat, a odkąd "znalazłam się" w Rzeszowie, pracuję u Państwa Wiktor i chwalę sobie współpracę z Nimi. Pełna kultura, wyrozumiałość, odpowiednia pensja, warunki rewelacyjne, czysto (chyba, że znajdzie się jakiś niechluj, który nie wie co to porządek, pewnie w domu wszystko robią za niego i może nawet mu d... wycierają i guziki przyszywają). Pozdrawiam.

Asia
@Ela 18.12.2015 09:46
Czytam i "nóż się w kieszeni otwiera", opinie jakiegoś byłego pracownika, który chciałby nic nie robić, a zarobić. A...

Po paru miesiącach. Oo to długo ja dostałem już na pierwszej wypłacie i pracuje tam nadal a premie to nieodłączny składnik mojej pensji plus bogaty pakiet socjalno medyczny itd ale nie pisze tu o firmie Technetium żałosna jest rozumiem jeden negatywny wpis ok może ktoś niezadowolony ale żeby prawie co wpis to negatywne opinię te pozytywne to dają osoby zatrudnione w Tc na polecenie szefostwa oj wie się takie rzeczy hehe

Ania

Projektów jest dużo:) Wiem, że niektórzy uwielbiają czytać moje odpowiedzi, więc odpisuję, żeby nie poczuli się zawiedzeni;) Przy okazji pozdrawiam Rodziców, wujka i ciocię, kolegów z pracy, anonimowych hejterów i cały funclub Technetium!:)

TR

do febu ?? oni skasowali wszystkie komenty z gowork - a takie było amerykańskie :P

AW

Zapewne poszedłeś do FEB bo zostałeś zwolniony z Technetium:) Uprzejmie informuję, że praktykanci o ile tacy są robią zaplecza do pozycjonowania. Zapewne zainteresuje Cię to, że praktykanci przychodzą do nas, aby czegoś się nauczyć - "praktykować", a nie parzyć kawę, czy ganiać na pocztę i wysyłać listy. Zapraszam do przeczytania referencji - za dotrzymanie terminów Klienci nas wyjątkowo chwalą. Ponieważ nie masz na tyle odwagi, aby podpisać się nazwiskiem nie wiem czy mam pozdrawiać byłego pracownika, czy może konkurencję:) Dziękuję również, że piszesz, że Technetium to fajna firma. Zgadzam się w 100%:)

anonim

(usunięte przez administratora)

Mateusz Wiktor

Like proszę napisz jakie projekty robili praktykanci. Praktykanci robią np. projekty zaplecz do pozycjonowania żeby nauczyć się praktycznego z programowania na prawdziwych zadaniach. Jeżeli praktykant przychodzi do Technetium to tylko po to żeby się czegoś nauczyć, a nie realizować komercyjne projekty. Żaden projekt dla klienta nie został zrealizowany przez praktykanta. Jeżeli taki powstał podaj link to takiego projektu. Co do FEB - (Fabryka e-biznesu w Rzeszowie) dlaczego skasowali wszystkie negatywne komentarze na goworku ??

Mrc

Również nie rozumiem powodu z jakiego zostały napisane te złe komentarze. Wiadomo ze na początku pracy wypłaty nie są jakieś super wysokie, ale jak ktoś już chwile popracuje to jest całkiem ok, może problemem jest fakt że często dopiero pod koniec projektu poznawane są dokładne wymagania klienta co nie ułatwia pracy, ale taka teoria potwierdza że po prostu trzeba umieć się odnaleźć a jak ktoś sobie nie poradzi to pisze takie a nie inne komentarze.

LW

Czytam te komentarze i naprawdę nie wiem skąd się bierze tyle hejtu. Jak dla mnie firma w porządku. Co do szkoleń to fakt, że brakuje ale tak jak Kuba napisał, jeśli ktoś oczekuje, że zostanie przeszkolony i zaraz pójdzie sobie do innej firmy, bo przecież jest już super ogarnięty to jest w błędzie. W innych firmach owszem są szkolenia, ale podpisuje się do tego stosowną klauzulę. :) Ktoś podburza atmosferę i robi się już nudne te czytanie opinii... Jak jest polecam zapytać kogokolwiek kto tam pracuje, a nie sugerować się internetami.

Patrycja B.

Siema ! Pracuje w Technetium równy rok. Zaczynając od 3 miesięcznego stażu, po którym zostałam. Nie jestem fanką wypowiedzi na „gowork”, bo każdy (jak widać) może tutaj anonimowo napisać tysiąc głupot, które się nijak mają do tego jak jest naprawdę. Czytając opinie, niektórych osób jest mi po prostu wstyd, że z Wami pracuje lub pracowałam. Tak jak wspomnieli moi koledzy, nikt Was tutaj na siłę nie trzyma. Poza tym uważam, że tak naprawdę takim wpisami obrażacie nas, swoich kolegów z pracy, którzy często ratowali Wam tyłek, którzy z Wami pili piwo na rynku, którzy byli po prostu dla Was życzliwi. W środowisku IT ciężko jest młodej dziewczynie- każdy wie! Powoli zmieniają się stereotypy ;) i wszedzie widzimy hasła, jak za czasów propagandy prl : KOBIETY DO KODU! KOBIETY NA POLITECHNIKI itp. :D:D:D Powiedzmy sobie szczerze, dopiero zaczyna się ta rewolucja ! A w Technetium tak nie jest ! Spotkałam tutaj ludzi, z którymi nie jestem tylko na „cześć jak czapka” w pracy. To introwertyczne poniekąd dumne towarzystwo to extra ziomki, dzięki którym możesz się sporo nauczyć, zdobyć doświadczenie, zaprzyjaźnić się :D w resztę interesów nie wnikam :P Pozdrawiam ekipę !

Uny

Towarzysze, obywatele, rodacy....ogłaszam ból dupy u użytkowników: Bolo, php, zap, bry, TR, asdf, Ktos oraz DD.

LP

Naprawdę ciekawa alternatywa dla młodych chcących pracować przy ciekawych projektach

Jakub G

Siedzę, czytam i wyjść z podziwu nie mogę nad tym jakimi ludzie potrafią być niewdzięcznymi kutasami :) Poczytacie więc kilka słów od Koordynatora Kuby czyt. mnie. Prawie 2 lata temu usilnie szukałem pracy zaraz po ukończeniu studiów magisterskich na ekonomii. Średnio mi to szło bo z doświadczeniem było krucho. Natrafiła się okazja obycia stażu w firmie Technetium więc długo się nie zastanawiałem. Miałem obawy, ponieważ z każdej strony słyszałem, że mnie wykorzystają, a na serwisach typu Gowork ktoś usilnie psuł reputację firmy. Przyszedłem i mimo tego, że jestem introwertykiem i osobą zamkniętą w sobie udało mi się wdrożyć i stać osobą o wiele bardziej otwartą na ludzi (również Klientów). Pracuję teraz jako koordynator i mam z nimi nieustanny, dzięki temu, że ktoś potrafił docenić moje starania. O wiedzy, którą zdobyłem nawet nie będę wspominał. Nikt nie musiał wysyłać mnie na szkolenia. Jest tam mase pozytywnych ludzi od których można się wiele nauczyć. Dostałem szansę i ją wykorzystałem i nie siedziałem po godzinach, nie zabierałem pracy do domu żeby wyrobić jakieś wyśrubowane normy. Wystarczyło minimum chęci i odpowiedzialności żeby ktoś mnie docenił. (wiem, że mój tekst brzmi trochę jak z reklamy Mc Donalda :D ale piszę po prostu to co myślę i czuję) To jest moja historia w malutkim skrócie :) po więcej zapraszam na mój fanpage i kanał Youtube :D. P.S. Mam nadzieję, że osoba, która redaguje "niepochlebne opinie i komentarze" w końcu przestanie być tchórzem i podpisze się chociaż z imienia. Jasna kurwa mnie bierze kiedy czytam komentarze tego typu nie mogąc ich skontrować :)

KK

Niektórym widzę mocno myli się praca ze studiami. Dam taką radę niektórym prawdopodobnie byłym kolegom i koleżankom, którzy myślą, że wystarczy nazwać się programistom żeby pobierać wynagrodzenie po stawkach Warszawskich nic nie dając w zamian. Jakież jest to niesprawiedliwe, że aby zostać docenionym trzeba się troszkę postarać ;( Proponuję najpierw spotkać się i popytać osoby starsze jak wygląda praca i na czym polega dorosłe i odpowiedzialne życie. Gwarantuję wszystkim, że jeżeli jesteście niekonfliktowi to w Technetium spotkacie fajną i zgraną paczkę, która jest życzliwa dla każdej nowej osoby. Oczywiście nikomu kto nie zrobił dymu na koniec nie chce się wchodzić specjalnie na gowork i wypisywać opinii, dlatego oceną specjalnie bym się nie sugerował. Frustratów wszędzie znajdziecie :) Najlepszą metodą na przekonanie się jak jest na prawdę jest spróbować samemu. Z tego co wiem nikt nikogo tutaj na siłę nie trzyma :)

APAP

Panie P. To "introwertyczne, bardzo dumne i zadufane w sobie towarzystwo" tworzy jeden team, który się wzajemnie wspiera i sobie pomaga. Chyba wszyscy co zostali w TC potrafią "jednoznacznie potwierdzić" że pracuje się znacznie lepiej, niż w np. lipcu :) A jeżeli oczekujesz czegoś od innych- czego sam nie jesteś od siebie zaoferować- to sugeruję zmienić ścieżkę kariery :)

KK

Witam kolego P. Odniosę się do części Twojej wypowiedzi: "Bardzo introwertyczne bardzo dumne i zadufane w sobie towarzystwo, które chętnie Ci dokopie zamiast pomóc." W całym moim krótkim życiu nie spotkałem osoby bardziej zadufanej i zakochanej w sobie niż Ty, mój "Drogi kolego". Siedząc cały dzień i przeglądając piękne pejzaże na tapecie nie spodziewałbym się zbyt wiele. Jeżeli oczekuje się pomocy od innych, trzeba dać również coś od siebie. Dlaczego inni mają robić za Ciebie kiedy Ty zajmujesz się pierdzeniem w stołek i wymyślaniem coraz to nowszych sposobów jak pokazać całemu światu jaki to strasznie zapracowany jesteś? Dla twojej informacji. Osoba, która przejęła dodatkowo Twoją robotę nie wydłużyła swojego czasu pracy nawet o 15 minut. Sam sobie odpowiedz ile miałeś na głowie :) Jakbyś chociaż połowę z tego czasu, który zajmuje Ci na kłótnie z innymi przesiedział nad powierzonymi zadaniami, gwarantuję Ci, że byłbyś przynajmniej średnim pracownikiem.

Mateusz Wiktor

Dziękuję za opinię ale proszę podawać je podpisując się imieniem i nazwiskiem - dzięki temu dokładnie ustosunkuję się do nich :) Niestety anonimowo każdy może napisać wszystko. Z mojej strony gwarancję dokładnie, rzetalnie odpisać na każdą opinie.

Xy

Ta "firma" a to dobre pol branzy smieje z MH

TR

A jest tam ktos kto pracuje dluzej niz 5 lat? Moge potwierdzic duza rotacja male zarobki duzo pracy Osoby ktore te wpisy dodaja raczej maja jakis obraz tej firmy i ot tak sobie tych ,,negatywnych,, komentarzy nie pisza. Ale wlasciciele to i owszem potrafia dokopac slyszy sie o tym po innych firmach i od bylych pracownikow

AW

ad rotacji - jeżeli student przychodzi na 3 miesięczny staż i po nim wraca na studia ciężko, żeby studiował dziennie jednocześnie pracując - to student decyduje, czy wybiera studia czy pracę, więc od pracodawcy nie jest to w żadnym stopniu zależne. ad zatrudniania studentów; przez ostatnie 12 mies. zatrudnionych zostało 11 studentów - rozumiem, że osoba, która napisała, że "Technetium nie ma chęci zatrudniania studentów" nie jest doinformowana i zamiast sprawdzić woli pisać byle co. ad niskich zarobków - oczywiście Ci którzy pracują, żeby się nie narobić nie zarobią dużo. Zarobki są adekwatne do pracy. ad dużej rotacji - zachęcam porozmawiać z osobami, które pracują u nas dłużej niż 5 lat. Jeżeli ktoś dobrze pracuje, dobrze zarabia i ma stabilną pozycję. Jeżeli ktoś notorycznie robi błędy, zawala terminy i tak bez końca rzeczywiście nie zostanie długo, ale to jest logiczne, chociaż sądząc po wpisach - nie dla wszystkich.

bry

Już 3 lata temu na wszystkich uczelniach w RZ słyszało się o rotacji pracowników co 3 miesiące i "zatrudnianiu" praktykantów do czarnej roboty bez chęci ich późniejszego zatrudnienia. Nawet dobre osoby i tak rotują. Atmosfera jest średnia. Bardzo introwertyczne bardzo dumne i zadufane w sobie towarzystwo, które chętnie Ci dokopie zamiast pomóc. Za tym idą mocno przeciętne zarobki. Plus, że jest ambitnie. Jak masz stalowe nerwy - warto.

zap

firma jak kazda inna? sorry ale gdzie indziej wiedza co to kodeks pracy - ja nie polecam php ma racje

php

Duzo roboty, male zarobki.

Zostaw opinię o TECHNETIUM SP. Z O.O. - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECHNETIUM SP. Z O.O.