Admind Agency

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Admind Agency

Opinie o Admind Agency Kraków

Nie przegap nowości o Admind Agency!

19.04.2022 12:46

Zaczynając od punktualności - rekruter spóźnił się na spotkanie. Nieprofesjonalne podejście do kandydatów, brak konstruktywnych odpowiedzi na zadane pytania. Brak feedbacku, nie polecam.
    Admind Agency

25.04.2022 13:25

Dziękujemy za Pani/Pana opinie, jest to dla nas szczególnie ważna informacja, która została przekazana odpowiednim osobom, by uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Pozdrawiamy, People Experience Team

13.09.2021 13:28

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Admind Sp. z o.o.?
    Mruu

14.09.2021 10:38

Na superszybkie komputery, wygodne fotele biurowe i pyszną darmową kawę!
    duo lingo

03.08.2021 11:55

Admind to wyjątkowa firma, gdzie spotkałem niesamowitych i bardzo utalentowanych ludzi. Mnie osobiście podoba się praca, warunki są bardzo dobre, a atmosfera jest niepowtarzalna. Cały mój team myśli tak samo i bardzo polecam pracę tu. Obecnie to największa agencja brandingowa w Polsce, więc trudno, żeby wszystko było idealnie, ale ja nie widzę, żeby ktoś komu chce się pracować na wysokim poziomie nie odniósł tu sukcesu. Lubię to, że jest międzynarodowy klimat, ludzie tu są z ponad 10 krajów, od Wenezueli po Singapur, mamy biura w różnych krajach i wiele się w Admind nauczyłem pod względem pracy w międzynarodowym środowisku. Kasa jest dobra, możliwość awansu też, polecam!
    Wiosna

29.06.2021 11:07

Jak czytam te opinie to mam wrażenie, że pracowałam w nieco innej firmie :) dlatego postanowiłam napisać. Ja odeszłam z Admind bo zmieniła się moja sytuacja osobista, ale gdyby nie to bym pewnie została dużo dłużej. Myślę że do wielu rzeczy można się przyczepić w wielu tego typu firmach, ale część tych rzeczy które ktoś napisał są według mnie przesadzone. W żadnym innym miejscu nie nauczyłam się tyle i nie poznałam tak fajnych ludzi jak w Admind. są jakieś rzeczy które mi przeszkadzały albo osoby z którymi się gorzej dogadywałam jednak po prostu było dużo dużo więcej fajnych rzeczy na plus. Pozdrawiam wszystkich :)
    Finn

28.06.2021 13:24

Czytając wiele z opinii na tym profilu naprawdę ciężko mi uwierzyć, że pracujemy w tej samej firmie. Oczywiście nie wszystko jest idealnie, na pewno jest miejsce do poprawy w zakresie planowania ścieżki rozwoju i lepszego komunikowania niektórych decyzji, ale generalnie Admind to dla mnie świetne miejsce do pracy pełne fantastycznych, kreatywnych ludzi, przy których nauczyłem się bardzo wiele i będę uczył się dalej. W zasadzie każdy problem, który miałem w trakcie pracy, był prędzej czy później rozwiązywany najczęściej w sposób w miarę zgodny z moimi oczekiwaniami. Warunki są naprawdę w porządku, umowę mam taką jak chciałem i finanse też na satysfakcjonującym mnie poziomie, chociaż na pewno mogłoby by być lepiej. Podsumowując na pewno jest miejsce na poprawę w różnych aspektach, ale Admind to naprawdę dobre miejsce do pracy i rozwoju, przynajmniej dla mnie.
    Gogogo

27.05.2021 11:17

Czytając opinie, a będąc w firmie to dwa różne obrazy. Chyba komuś mocno personalia uderzyły do głowy. Atmosfera i ludzie wysoko powyżej normy :)
    NETFLIKSERA

28.04.2021 15:59

Na czym polega tam praca w CMS-ach? Co trzeba umieć, a co nie? Jacy klienci, obowiązki, atmosfera? Ktoś, coś?^^ Anna

23.02.2021 13:10

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Admind Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
    odp

06.04.2021 13:46

w tym przypadku jak i w innym okazuje się, że jakoś Wam się to nie udało. Pozdrawiam serdecznie i życzę uczciwości.

07.04.2021 09:06

Rozumiem, że informacja zwrotna jaka została udzielona nie byłą wystarczająca, przykro mi to słyszeć. Jeszcze raz zachęcam i zapraszam do dopytania o szczegóły rekrutera lub Hiring Managera, który prowadził rekrutację. Dokładamy starań, żeby o to zadbać w przypadku każdego kandydata, ale- jak wszystkim- zdarzają nam się niedociągnięcia. To dla nas cenna wskazówka, będziemy zwracać większą uwagę na ten aspekt. Pozdrawiam, Olga Piasecka- Nieć People Experience Manager
    JanKowalski

26.12.2020 14:53

Niestety motywacja i morale w Admind spadają z miesiąca na miesiąc. Kto mógł - zmienił pracę, choć aktualna sytuacja na rynku nie daje wiele wyboru i możliwości, toteż większość pracowników trwa na posterunku. Góra albo straciła do końca orientację, kto się czym zajmuje, albo mamy do czynienia ze zwyczajnym kumoterstwem. Osoby pracujące nad kluczowymi projektami i na nagrody, którymi firma tak bardzo się chwali, nie zostają uznane w żaden sposób, natomiast starzy znajomi, pomimo braku wyników i tak zostają na swoich wysokich posadach. Budżet rozwojowy został zamrożony (tak samo, jak i podwyżki), ale nie dla wszystkich - nieliczni mają dostęp do szkoleń. Pomimo, że ilość pracy od pewnego czasu zaczyna przerastać możliwości zatrudnionych, co jest ciągle sygnalizowane, nic się nie zmienia. Nadgodziny, których nikt nie ma czasu wybrać, to norma, pomimo zdziwienia zarządu. Szala znacznie przechyla się na minus i świetny zespół utalentowanych ludzi, jest już nieco zbyt wątłym argumentem, żeby móc cieszyć się tą pracą.
    JanKowalski

09.02.2021 11:33

Nie spotkałem się z możliwością pieniężnej rekompensaty za nadgodziny - pracownicy spotykają się z "sugestią", iż należałoby je wybrać w formie wolnego. Sporo nagłych urgentowych projektów powoduje, że nigdy nie wiadomo, kiedy takie nadgodziny się pojawią. Klient nigdy nie usłyszał nie, więc korzysta z tej możliwości bardzo chętnie.
    Baltazar Gąbka

02.12.2020 11:11

Szkoła Podstawowa im. Adminda jest chyba jedną z bardziej typowych szkół. Mamy tu zbiorowe apele z obowiązkowym klaskaniem po każdej wypowiedzi klasowego pupilka, nie brakuje też ulubieńców, którzy tylko czekają na sposobność do podkablowania kolegi z powodu popełnienia myślozbrodni. Co do właśnie niej samej, czy już wspominałem, że własne zdanie oraz honor i moralność trzeba zostawić w szatni, tuż po wejściu do szkoły? Każdy, kto tego nie przestrzega może liczyć się z karą. Nie będzie to na szczęście wpis do dzienniczka, ale ostracyzm i notoryczne publiczne podważanie wiedzy. Nauczyciele są nie lepsi. Obecnie dyrekcja jest coraz większa, ale prym i tak wiedzie dyrektor do spraw wegetarianizmu. Dzięki jej decyzjom i wnikliwemu spojrzeniu - co niestety nie jest obecnie możliwe podczas pracy zdalnej (która i tak jest solą w oku Braci Fundatorów) - można zapomnieć o okazywaniu jakichkolwiek emocji poza ekscytacją z przemów wielkich myślicieli. Czesne? No jest. Trzeba się cieszyć, że jest.

10.12.2020 10:01

Dziękujemy za wpis. W naszej szkole chcemy wspierać otwartą komunikację. Rozwijamy się i uczymy na błędach, chcemy, aby nie tylko uczniowie uczyli się od nauczycieli, ale także nauczyciele od uczniów. Chcemy, abyśmy wszyscy przyjmowali odpowiedzialność za naszą placówkę i jej kształtowanie, dlatego zachęcamy do podzielenia się swoimi spostrzeżeniami z gronem pedagogicznym i wspólnego zastanowienia się, jak możemy na nie odpowiedzieć. Pozdrawiam, szkolny psycholog Olga Piasecka- Nieć
    Baltazar Gąbka

15.12.2020 19:54

Szanowna Pani Pedagog! To bardzo miłe, że z tak wielką troską kierowana w stronę uczniów drogiego nam Zakładu raczyła Pani odpowiedzieć na wszystkie, kierowane ku Ciału Decyzyjnemu, uwagi i prośby. Z wielką jednak trwogą i zaniepokojeniem zauważyłem, że podobnie jaka to miejsce w walce z Niewidzialnym Zagrożeniem, wszystkie reakcje następują dopiero po zaistnieniu niekorzystnych okoliczności. Podobnie jak w przypadku sierot, które targają sienna swoje życie. Bo przecież wystarczyło przyjść i porozmawiać. Dziękuję, że zwróciła Pani Pedagog uwagę na to, że Placówka jest otwarta na sugestie i opinie. Do tej pory myślałem, że codziennie wychodząc z plecakiem do Szkoły (kiedy to jeszcze było możliwe nie tylko od święta), moją opinię należy zgrabnie zwinąć, poślinić i wsadzić w to samo miejsce, w którym Szanowna Pani prawdopodobnie umieściła kij od miotły. Chociaż, chciałbym się mylić i ponownie wkrótce nawiedzić Umiłowany Zakład pełen nadziei i miłości. Z wyrazami troski o nasze wspólne jutro, Balti Szkolny Ancymonek
    Patryk

15.12.2020 02:53

Czy na start można liczyć na coś więcej niż najniższa krajowa?

15.12.2020 09:30

Dziękujemy za pytanie. Nasza siatka płac bazuje na raporcie wynagrodzeń z naszej branży, aktualizujemy ją co roku na wiosnę, w oparciu o najnowsze dane. Wynagrodzenia odzwierciedlają poziom kompetencji i wymagań na danym stanowisku- im wyższe, tym dalej od najniższej krajowej. W naszej organizacji bardzo rzadko zdarzają się role, których pełnienie możliwe jest bez posiadania jakichkolwiek wcześniejszych doświadczeń zawodowych. Zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy i aplikowania, w przypadku zainteresowania. Chętnie opowiemy o szczegółach podczas rozmowy: https://admindagency.com/pl/kariera/#oferty Pozdrawiam serdecznie, Olga Piasecka- Nieć People Experience Manager

Kontakt - Admind Agency

Dworska 1 30-314 Kraków

Branża główna: Agencje i domy mediowe

07.10.2019 10:22

Jakie wartości są cenione w Admind Sp. z o.o.?

10.12.2020 10:24

Zapraszamy do zapoznania się z naszymi wartościami na stronie Admind: https://admindagency.com/pl/o-nas/#wartosci Pozdrawiam, Olga Piasecka- Nieć People Experience Manager
    Zainteresowany zarobkami

01.06.2020 15:15

Czy ktoś może powiedzieć na jakie zarobki można liczyć w Admind jako grafik, UX designer, web content manager? Nie ukrywam, że dla mnie, jak pewnie dla większości osób wynagrodzenie jest kluczowym aspektem w rozpatrywaniu nowego miejsca pracy. Klarowność wysokości wynagrodzenia w ofertach pracy, to trend od kilku dobrych lat. Przydałaby się taka informacja także i w tym przypadku :)

10.12.2020 10:20

Zapraszamy do udziału w rekrutacji, podczas której udzielimy odpowiedzi na te, i inne pytania. https://admindagency.com/pl/kariera/#oferty Pozdrawiam, Olga Piasecka- Nieć People Experience Manager

01.08.2020 01:59

10.12.2020 10:16

Dziękujemy za wiadomość. Pracujemy nad tym, aby każdy pracownik rozumiał stawiane przed nim wymagania i oczekiwania, a także, aby na bieżąco otrzymywał informację zwrotną na temat swojej pracy, opartą o indywidualne cele, kompetencje i wartości naszej firmy.

14.11.2020 12:56

Co jaki okres czasu w Admind Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?

10.12.2020 10:13

Dziękujemy za wiadomość. Ewaluacja wynagrodzeń odbywa się każdego roku na wiosnę. Wysokość podwyżki jest rezultatem oceny całorocznej pracy, w oparciu o wymagania stanowiska, indywidualne cele, zaangażowanie oraz wartości Admind. Zmiana wynagrodzenia może być również związana z awansem. Pozdrawiam, Olga Piasecka- Nieć People Experience Manager
    Koto

02.07.2020 23:09

Admind to dobra firma, dba się tutaj o pracowników i pozwala rozwinąć im skrzydła. Pojawiają się ciekawe projekty, jest możliwość wyjazdów do innych biur, dużo zajęć dodatkowych, praca zwinna i spoko ludzie. Jedyne zastrzeżenie to niestety humory dyrektor kreatywnej, która ma swoich ulubieńców i nie potrafi oddzielić życia prywatnego od pracy, co często ma zły wpływ na atmosferę i tryb pracy całego zespołu. W każdej agencji ktoś taki się trafi, szkoda tylko że akurat turaj na wysokim stanowisku. Na szczęście firma się rozwija i są tez inni dyrektorzy kreatywni. Uważam, ze wynagrodzenia w Admind są na dobrym poziomie, sprzęt jest ok, zatrudniani projektanci są bardzo zdolni i wszechstronni. Osobiście lubię tu pracować.
    Konkretny Gość

08.07.2020 12:21

Zarobki na dobrym poziomie to znaczy konkretnie ile? Kwota?
    JohnDoe

02.12.2019 19:21

Praca w Admind, jak każda, ma pozytywy i negatywy - zależy czego oczekujesz od pracodawcy. Atmosfera jest ogólnie dobra, pracuje tam wiele sympatycznych i pomocnych osób. Jest tam również sporo utalentowanych artystów-grafików, co dla osób rozwijających się w tym kierunku stanowi dużą zaletę. Biuro jest ładne, owoce, przyjęcia itp. Sprzęt do pracy średniej jakości, kupowanie narzędzi do pracy dość problematyczne, firma bardzo na tym oszczędza. Wykonywane projekty są mało zróżnicowane ponieważ rebranding wymaga tego by przerobić stosy materiałów według nowych schematów. Pojawiają się niekiedy dodatkowe projekty ale jest tego mało i nie zajmuje się tym każdy. Zakres obowiązków jest generalnie przejrzysty ale niekoniecznie w rzeczywistości jest to tak atrakcyjne jak wynika z opisu, a z czasem okazuje się, że najlepiej wykonywać wszystko. Przykładowo, pracujesz jako grafik ale dobrze gdybyś na przykład prowadził szkolenia dla klientów. Albo, jesteś ekspertem od brandu ale tak naprawdę to po prostu mailowa obsługa klienta. Zdecydowanie firma preferuje tzw. multitasking. Niestety wykonywanie licznych zadań dodatkowych nie przekłada się na świetne zarobki - zadanie samo w sobie jest formą nagrody, np. wychodzisz z nowymi inicjatywami ponieważ jesteś już znudzony swoimi obowiązkami, które dawno przestały być kreatywne i wreszcie ktoś zgadza się byś realizował nowe plany ale robisz je z przyjemnością więc niby dlaczego ktoś miałby Ci za to płacić. Możesz nawet na to poświęcać prywatny czas oczywiście jako niepłatne hobby. Firma oferuje wiele takich dodatkowych działań na zasadzie "zaangażuj się, poświęć swój czas, rozwijaj się - to czego się nauczysz jest Twoje i to jest ten zysk". Przykładem mogą być też szkolenia, które odbywały się w soboty rzecz jasna bez zapłaty za ten czas, a same szkolenia nie dawały żadnego certyfikatu, który mógłby jakoś się potem przydać. Chociaż szkolenia były nieobowiązkowe to jednak unikanie takich aktywności jest niemile widziane. Kompetencje niektórych osób z grupy tych zarządzających pozostawiają wiele do życzenia więc jeśli się trafi pod takie skrzydła to może być ciężko. Dział HR jest bardzo przyjazny i kulturalny, poważnie traktuje zgłoszenia od pracowników. Dział finansowo-kadrowy jest delikatnie mówiąc mało pomocny. Możliwe, że sytuacja w tej kwestii jest skomplikowana i osoby zatrudniane ledwo sobie z tym radzą. Rzeczywiście kwestie formalne są bardzo słabą stroną Admind. Firma zatrudnia na umowy łączone, tzn. umowa o pracę na najniższej stawce w jednej spółce a reszta dochodu z umowy o dzieło w drugiej spółce. W ten sposób składki odprowadza tylko z umowy o pracę co jest fatalną sprawą. Wynagrodzenia są niskie - to znaczy, że taki system rozliczania nie skutkuje ponadprzeciętnymi zarobkami tak aby samemu odprowadzić składki. Konkretniej to jest tak, że gdyby te zarobki brutto były wypłacane w całości w umowie o pracę to na rękę wychodziłoby o wiele mniej niż w innych firmach. Inną oferowaną formą jest B2B, chociaż wiadomo, że to nie rozwiązuje problemu. W firmie brakuje też tzw. kadrowej, która pomagałaby zrozumieć zawiłości prawa. Najlepiej gdyby każdy potrafił sam dbać o swoje prawa, a przede wszystkim dokładnie liczył sobie urlopy bo kadry mogą się pogubić. Podsumowując, praca ma zalety w szczególności dla osób młodych, które jeszcze nie mają wyrobionych kwalifikacji zawodowych i chcą się poduczyć i mogą to robić na niezbyt korzystnych zasadach formalnych.
    Jane

07.05.2020 11:31

Dzięki za szczegółowy i bardzo wyczerpujący komentarz!
    frank

12.12.2019 15:52

dla mnie extra miejsce do pracy
    Aleksander

08.12.2019 20:40

Moim zdaniem Admind to jedno z najlepszych miejsc pracy w Krakowie. Można tu spotkać niesamowitych, bardzo zaangażowanych ludzi, którzy cały czas chcą się rozwijać. Firma rozwija się bardzo dynamicznie, liderzy zespołów dbają o swoich ludzi. Panuje koleżeńska atmosfera. Admind oferuje wiele możliwości wyjazdów do biur zagranicznych albo do pracy z samym klientem w różnych miejscach na świecie. Zarobki są powyżej średniej rynkowej, każdy może awansować, co często się dzieje. Wiążę się to każdorazowo ze wzrostem zarobków. Firma bardzo rzadko zwalania ludzi, bodajże raz do roku, co przy ponad 100 pracownikach jest niespodziewane. Według mnie świadczy to o dobrym doborze ludzi i silnej odpowiedzialności każdego z pracowników. Nie jest łatwo dostać tu pracę, ale gdy ktoś zacznie pracę z Admind, chce tam zostać.
    Duszek

04.09.2019 22:15

W tej firmie źle się dzieje. Pracownicy nie mają poczucia bezpieczeństwa, są wyrzucani na umowy B2B i umowy o pracę na minimalną plus umowa o dzieło. Nie znam osoby, która ma normalną umowę. Coraz więcej osób zaczyna odchodzić, ostatnio nie ma tygodnia, żeby ktoś nie ogłaszał swojego odejścia. Firma jest toksycznym tworem, w której do powiedzenia najwięcej mają osoby, które zatraciły zdolność obiektywnej oceny, kierują się osobistymi animozjami i traktują pracę jako swój folwark. Jeżeli będziesz aplikował/a pamiętaj, żeby jak najszybciej wkupić się w łaski Królowej.
    Duszek

04.09.2019 22:16

Boję się o swoją przyszłość. Po prostu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Admind Agency?

Aleksandra

20.03.2018 09:22

Jakim pracodawcą jest Admind? Czy firma ta oferuje swoim pracownikom rozwój kompetencji zawodowych poprzez organizowanie szkoleń? Co możecie powiedzieć o warunkach zatrudnienia w Admind? Na stronie http://admindagency.com/jobs/#offers znajduje się wiele ofert pracy w tej firmie, w jej krakowskim oddziale. Opinie pochodzące od osób tam aktualnie pracujących będą ważnym źródłem informacji dla wszystkich zainteresowanych współpracą z Admind.
    nikt

14.01.2019 13:14

Szkolenia tylko, kiedy jesteś kimś ważnym.
    HH

11.09.2018 22:03

Agencja z korpo atmosferą, duży przemiał ludzi.

Zostaw merytoryczną opinię o Admind Agency