3.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Admind Agency

Opinie o Admind Agency Kraków

Nie przegap nowości o Admind Agency!

marta

26.11.2024 09:57

Bardzo polecam firmę. Bardzo profesjonalny proces rekrutacyjny i onboarding dopięty na ostatni guzik. Atmosfera w zespole jest bardzo przyjazna, wszyscy chętni do pomocy. Projekty bardzo ciekawe, umiejętności w zespołach na najwyższym poziomie.
    ABCD

02.07.2024 07:09

Po paru miesiącach od dołączenia do Admind mogę już coś napisać. Pracuję zdalnie z domu (po raz pierwszy w życiu) i dla mnie to jest odkrycie, bo nie muszę dojeżdzać. Na początku to był stres i trochę przeskok. Co do Admind to liczba „calli” jest spora :p Na to się trzeba przygotować i przyzwyczaić i z tym miałam większy problem. Ale sam poziom tych spotkać i poziom projektowy ludzi jest wysoki. I mam duże wsparcie od zespołu. No i na razie projekty są mało zróżnicowane póki co to trzeba przyznać, ale dla mnie tak na początek to jest OK. Fajnie był zrobiony onbording. Dużo pracujemy po angielsku co sobie cenie. Ja polecam.

04.07.2024 14:11

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami! Cieszymy się, że praca zdalna okazała się dla Ciebie odkryciem i że znalazłaś wsparcie w zespole. Miło nam słyszeć, że doceniasz onbording i pracę po angielsku. Dziękujemy za rekomendację i powodzenia dalej w Admind!
    ccccc

07.08.2024 13:21

jakie stanowisko?
    Nowa

18.08.2023 16:20

Jestem tutaj już 3 miesiąc i na ten moment bardzo sobie chwalę. Ludzie super mili. To co jest inne i z mojej perspektywy nieoczywiste, to że można do biura przyprowadzić swojego psa. To od razu jakoś umila cały dzień. Na dzień dobry można sobie też zrobić jakieś kanapki na śniadanie, bo zawsze w kuchni coś jest wystawione przez firmę, a dodatkowo w tygodniu są też obiady i wtedy najwięcej ludzi też oczywiście można spotkać. Natomiast można też pracować zdalnie i tutaj też na szczęście nie ma większych ograniczeń. Zobaczymy jak dalej

12.09.2023 13:40

Dziękujemy za pytania! Tak, w przypadku zdalnych jak i stacjonarnych pracowników Admind dostarcza niezbędny sprzęt, który umożliwia wykonywanie obowiązków. W skład tego wyposażenia wchodzą laptop, myszka oraz słuchawki. Co do śniadań i obiadów, mamy dobre wieści! Śniadania są dostępne codziennie w formie szwedzkiego stołu, a obiady są serwowane dwa razy w tygodniu i są również darmowe. Nie musisz płacić za nie ani przynosić własnych produktów. To świetna okazja, aby cieszyć się smacznym jedzeniem w przyjemnej atmosferze biura. Jeśli chodzi o zwierzęta, w biurze są dostępne dla nich miski - jedzenie dla pupila zapewnia jednak właściciel. Mamy nadzieję, że te informacje są dla Ciebie przydatne! Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

09.10.2023 13:01

Dziękujemy za pytanie! Nasz system pracy jest elastyczny i dostosowany do potrzeb i charakteru danego stanowiska. W ogłoszeniach rekrutacyjnych zawsze zawarte są informacje dotyczące charakteru pracy, czyli czy jest to praca w pełni zdalna, hybrydowa (częściowo zdalna, częściowo stacjonarna) czy stacjonarna. Jeśli będziesz pracował z domu, firma zgodnie z obowiązującym prawem częściowo zwróci Ci koszty związane z pracą zdalną :) Mamy na uwadze komfort i efektywność naszych pracowników, dlatego staramy się dostosować system pracy do indywidualnych preferencji, tak aby równocześnie umożliwić efektywną współpracę zespołową. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

Jest spoko

27.05.2026 08:43

Pracuję w Admind już jakiś czas i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z podjętej decyzji👍 Elastyczne warunki pracy, dobre benefity jak śniadania czy obiady w biurze, otwarci ludzie, ciekawe projekty, przyjazna kultura. Jest kilka aspektów, które mogłyby być lepsze typu pensja czy ogrom pracy, ale jest "good enough". Polecam, jeśli ktoś szuka trochę normalności i ma dość zwariowanych szefów.

Xyz

19.02.2026 14:18

Bardzo nieprofesjonalnie przeprowadzona rekrutacja. Firma sama zwróciła się do mnie z propozycją zatrudnienia. Po pierwszej rozmowie wstępnej przekazano mi, że z nieujawnionych przyczyn rekrutacja musi zostać odłożona w czasie o około 3 miesiące. (Firma nie wiedziała, że nie jest w stanie jej przeprowadzić kontaktując się ze mną?) Po 3 miesiącach oczywiście zero kontaktu. Wysłałam zapytanie czy w takim razie proces będzie wznawiany czy został zamknięty. Po około tygodniu doczekałam się odpowiedzi, że firma nie ma zamiaru wznawiać rekrutacji.

25.02.2026 08:36

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za podzielenie się tą opinią. Przykro nam, że proces rekrutacyjny wywołał negatywne odczucia, dlatego zależy nam na wyjaśnieniu tej sytuacji. Wierzymy w pełną transparentność. Decyzja o wstrzymaniu rekrutacji wynikała z nagłych i nieprzewidzianych zmian w strukturze naszych projektów, których nie byliśmy w stanie przewidzieć w momencie startu rozmów. Bardzo zależało nam na tej kandydaturze, dlatego zamiast zamykać proces, zdecydowaliśmy się go zawiesić z nadzieją na jego ponowne otwarcie w lutym, o czym staraliśmy się informować na bieżąco. Zgodnie z obietnicą, że konkretne informacje przekażemy w lutym, wiadomość ta została przekazana w założonym terminie. Czas oczekiwania na maila z zapytaniem odnośnie statusu rekrutacji zajął parę dni z powodu urlopu osoby, do której wiadomość została skierowana. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Jako organizacja musimy czasem elastycznie reagować na zmiany biznesowe, co wymusza trudne decyzje o przesunięciu procesów w czasie. Życzymy wielu sukcesów w realizacji planów zawodowych, a w razie dalszych pytań zapraszamy do kontaktu z zespołem Talent Acquisition. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

Gordon

25.11.2025 16:07

Pracuję w tej firmie już jakiś czas i bez mrugnięcia okiem mogę stwierdzić że to najlepsze miejsce pracy jakie w życiu miałem. Błyskawiczny i jasny onboarding, w biurze śniadanka każdego dnia, pieski, dwa razy w tygodniu obiady, dostaje się sprzęt jakikolwiek potrzebny do pracy, ludzie absolutnie przemili.. obawiałem się że będzie mocno szaro i korporacyjnie ale jest ciepło i kolorowo, każdy garnie się do pomocy, nie ważne z jakiego jesteś zespołu to możesz porozmawiać ze wszystkimi o wszystkim.. do tego solidny pakiet benefitów - na okresie próbnym przysługuje pare dni urlopu, później elegancko multisport, luxmed, okulary, wszystko. Okres próbny oczywiście w pełni płatny, staże tak samo co dla wielu firm wcale nie jest takie oczywiste. Możecie sobie pracować albo z biura albo zdalnie. Doskonałe miejsce aby czegoś się nauczyć i rozwinąć w świetnej atmosferze. Wiedzy naprawdę cała masa, koledzy z pracy - jedni z najlepszych specjalistów w kraju. Naprawdę polecam z całego serca!
    fajnietujest

01.09.2025 11:48

Pracuję w Admind od prawie pół roku i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jest to firma, która rzeczywiście dba o swoich pracowników. Cieszę się, że miałam okazję dołączyć do tak zaangażowanego i wspierającego zespołu. Proces rekrutacyjny przebiegał bardzo sprawnie i profesjonalnie, komunikacja z działem rekruterkami była szybka, klarowna i pełna życzliwości. Onboarding również oceniam bardzo wysoko, pomimo dużej ilości informacji, od samego początku miałam poczucie, że wszystko odbywa się w przyjaznej atmosferze i z odpowiednim tempem. Na co dzień praca w Admind daje dużo satysfakcji, panuje tu otwarta, koleżeńska atmosfera, współpracownicy chętnie dzielą się wiedzą i służą pomocą. Podsumowując, Admind to miejsce, w którym naprawdę dobrze się pracuje i można się rozwijać w przyjaznym środowisku.

30.07.2025 12:08

Na jakie zarobki można liczyć jako Project Manager w tej agencji? Zna ktoś widełki w 07.2025?
    DigitalDesigner

20.01.2025 10:40

Pracuje w Admind już 1,5 roku i mogę stwierdzić, że jest iście międzynarodowa firma z polskimi korzeniami. Właściciele utrzymują dobry balans między pozostaniem firmą kameralną i skalowaniem (już prawie 200 osób). Trzeba przyznać, że poziom i jakość i wiedzy jest wysoki, więc pracuje się z dobrymi specjalistami. Tempo jest raczej spore i trzeba się przykładać. Klienci są niemal wyłącznie międzynarodowi, więc to też na plus.
    Agatka

18.08.2024 08:14

Project Manager w ogłoszeniu ma zapewniana stabilność zatrudnienia. No dobrze ale skoro tak to czemu kogoś teraz poszukują? To na pewno nie rotacja?
    barber

25.11.2024 18:52

Poszukiwania trwają, bo ludzie po prostu rezygnują z pracy na tym stanowisku. Nie każdemu odpowiada tempo agencyjnej pracy i jej intensywność, inny szukają rozwoju, część się po prostu przebranżawia. Rotacja na tym stanowisku jest spora, ale kilku project managerów pracuje tam od lat. Także zależy czego się szuka.
    workhard

18.10.2024 09:08

Pracuje w Admind już od paru lat więc mogę powiedzieć że jest fajne miejsce do pracy dla osób, które chcą się rozwijać. Ja sam zmieniałem stanowisko dwa razy ponieważ chciałem spróbować czegoś nowego i firma dawała mi na to przestrzeń. Głównie pracujemy w języku angielskim, z międzynarodowymi klientami także można zebrać fajne doświadczenie. Co zauważyłem to Admind zmienił się od czasów pandemii. Można pracować zdalnie co jest mega opcją, ale niestety sprawia to że nie ma już takich bliskich relacji z ludźmi, ale to już zależy od osoby kto czego szuka.

21.10.2024 09:18

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że doceniasz możliwości rozwoju w Admind i elastyczność pracy zdalnej. Rozumiemy, że może to wpływać na relacje, dlatego tam gdzie to możliwe, staramy się tworzyć przestrzeń do integracji naszych pracowników. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

14.08.2024 12:59

Miałam przyjemność przejść przez cały proces rekrutacji do tej firmy i muszę pochwalić dwa aspekty, które są powyżej standardu: komunikacja z zespołem HR oraz system umawiania spotkań online. Poza tym niestety moje odczucia są negatywne: sama rekrutacja jest wieloetapowa i czasochłonna. Zawiera w sobie zadanie rekrutacyjne - niestety bezpłatne. Aczkolwiek zanim zostaniesz do do niego dopuszczony firma wymaga (przynajmniej na w moim przypadku) podpisania NDA, co samo w sobie nie budziłoby moich wątpliwości gdyby nie fakt, że dokument zawierał zapis charakterystyczny dla potocznie zwanej lojalki godzący w interes pracownika. Pierwszy raz spotkałam się z taką praktyką i uznaje ją za wyjątkowo niesprawiedliwą. Kolejnym minusem jest feedback, co do którego miałam spore oczekiwania przy tak żmudnym procesie rekrutacyjnym. Niestety informacje, które otrzymałam po odrzuceniu mojej aplikacji były zdawkowe i niewiele wnoszące. Jest to tym większym zawodem, że zespół do którego aplikowałam kładzie bardzo duży nacisk na standardy komunikacji.

16.08.2024 14:29

Dziękujemy za szczerą opinię! Przykro nam, że Twoje doświadczenia były niesatysfakcjonujące. Rozumiemy, że szukanie pracy jest bardzo stresującym czasem dla kandydatów, dlatego staramy się być transparentni od samego początku, przekazując im informacje o stawkach oraz ilości i specyfice poszczególnych etapów rekrutacyjnych. Liczba etapów procesu rekrutacyjnego zależy od specyfiki roli i jest komunikowana podczas pierwszej rozmowy. Większość procesów rekrutacyjnych składa się z co najmniej trzech etapów: pierwszej, krótkiej rozmowy z rekruterem, zadania oraz spotkania z managerem. Staramy się nie wychodzić poza to minimum, chyba że jest to konieczne. Zadanie jest przez nas wymagane, aby sprawdzić umiejętności projektanta w kontekście danej roli. To, że zadanie jest nieodpłatne, nie jest ukrywane. Jeśli chodzi o opisywaną „lojalkę” – jest to umowa NDA, która jest wysyłana tylko w przypadku zadań zawierających elementy wizualne naszych klientów, a potrzeba jej podpisania wynika z wymagań tychże klientów. Jeśli chodzi o sam feedback – zawsze staramy się przekazać kandydatom informacje uzyskane od menadżera w procesie, zarówno na temat zadania, jak i spotkania. Jeśli informacja zwrotna nie jest wystarczająco szczegółowa, zalecamy dopytanie rekrutera o dokładniejsze informacje. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

26.08.2024 13:50

Sam fakt podpisywania NDA, jak napisałam nie jest niczym nadzwyczajnym. Natomiast dość szokujące jest przemycenie w nim zapisu o zakazie konkurencji, który zwykle jest podpisywany jeśli już jako osobna umowa dopiero po uzyskaniu zatrudnienia, a nie w trakcie rekrutacji. Podejrzane wydaję mi się również w tej kwestii powoływanie na potrzeby klienta, ponieważ on nic na takim zapisie nie zyskuje, a wręcz tarci. Jedynym potencjalnym beneficjentyem tego zapisu jest sama Agencja.

25.08.2024 19:57

O pracę w mieście Warszawa nie jest łatwo, dlatego czy możecie coś powiedzieć o firmie Admind Agency?

31.10.2023 21:42

07.11.2023 17:08

Dziękujemy za pytanie! Nasza filozofia wynagrodzeń w Admind to transparentność - i to już od momentu publikacji opisu stanowiska. Opublikowane widełki odpowiadają wynagrodzeniu, które przewidujemy na danym stanowisku. Faktyczne wynagrodzenie, mieszczące się w podanych widełkach, zależy od poziomu doświadczenia oraz umiejętności kandydata. Jeśli jesteś zainteresowany stanowiskiem PR Managera w naszej firmie, zachęcamy do aplikacji, a podczas procesu rekrutacyjnego omówimy konkretne warunki wynagrodzenia i korzyści. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

07.11.2023 17:08

Dziękujemy za pozytywną opinię! :) Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

01.11.2023 09:30

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Admind Agency?

07.11.2023 16:57

Dziękujemy za pytanie! W Admind stawiamy na przyjazną i otwartą atmosferę pracy, w której dążymy do harmonijnego środowiska oraz wzajemnego wsparcia. Chcemy, aby nasi pracownicy czuli się komfortowo i byli zmotywowani do podejmowania nowych wyzwań. Jesteśmy przekonani, że to klucz do osiągania najlepszych wyników. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind
    Nickname

10.10.2023 10:26

Dla mnie osobiście w Admind nie jest tak źle. Nie rozumiem, jeśli jest tak fatalnie, jak piszą w komentarzach, dlaczego te osoby nadal tu pracują...

10.10.2023 13:17

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że Twoje doświadczenia są pozytywne. Naszym celem jest ciągłe doskonalenie warunków pracy i zwiększenie satysfakcji naszych pracowników. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind
    Zainteresowana

21.09.2023 08:54

Dzień dobry, A czy zadanie testowe w trakcie rekrutacji odbywa się w firmie? Czy trzeba je zrobić w domu i odesłać w miarę sprawnie? :)

21.09.2023 14:04

Dziękujemy za pytanie! Rodzaj zadania testowego zależy od konkretnego procesu rekrutacyjnego. Większość naszych procesów odbywa się w pełni zdalnie, z myślą o wygodzie kandydatów. Zazwyczaj udostępniamy zadanie testowe z wyznaczonym terminem na jego wykonanie, jednak zdarzają się również krótsze zadania do wykonania podczas spotkania rekrutacyjnego - o czym kandydat jest oczywiście informowany wcześniej. Serdecznie zapraszamy do aplikacji! Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

25.09.2023 09:17

Dziękujemy za zainteresowanie naszym procesem rekrutacyjnym! Tak, w przypadku zdalnych spotkań rekrutacyjnych, kolejne etapy mogą również odbywać się w formie online. W naszej praktyce niezwykle istotne są kompetencje i dopasowanie do roli, a miejsce przeprowadzenia rozmowy nie ma wpływu na samą decyzję rekrutacyjną. W przypadku niektórych ról, szczególnie tych, które wymagają bezpośredniego kontaktu z zespołem lub pracownikami, może być potrzebne spotkanie w biurze. Jednak wciąż jesteśmy elastyczni i staramy się dostosować proces do indywidualnych okoliczności. Nasz priorytet to zapewnienie uczciwego i obiektywnego procesu rekrutacji, bez względu na formę spotkania. Rozmowy online są ważnym elementem naszego procesu i na ich podstawie również podejmujemy decyzje o zatrudnieniu. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind
    Nix

21.07.2023 01:26

Wprowadzenie w błąd podczas rekrutacji odnośnie obowiązków. Bardzo rozbudowany system rekrutacji, nie uzasadniony dalszymi obowiązkami. Bardzo zniesmaczony tym doświadczeniem.

25.07.2023 10:36

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że Twoje doświadczenie podczas rekrutacji nie spełniło Twoich oczekiwań. Staramy się doskonalić swoje procesy rekrutacyjne, aby były przejrzyste, a ich złożoność w rozumieniu kilku etapów wynika z chęci jak najlepszego dopasowania kandydata do poszukiwanego stanowiska, do specyfiki konkretnego zespołu, do docelowych zadań i na koniec do kultury organizacyjnej firmy. Jeśli z Twojej perspektywy, moglibyśmy na jakimś etapie podejść do tego efektywniej, serdecznie zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem PX. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

29.06.2023 10:52

Jak długo czekaliście na odzew z Admind Agency? Oddzwaniają zawsze?

11.07.2023 09:23

Dziękujemy za Twoje pytanie. Czas oczekiwania na feedback po procesie rekrutacyjnym w Admind może różnić się w zależności od indywidualnej sytuacji i etapu procesu rekrutacyjnego. Zwykle staramy się udzielić odpowiedzi w ciągu 1-2 tygodni, ale czasami może to potrwać dłużej, szczególnie jeśli proces rekrutacyjny jest bardziej skomplikowany lub wystąpią nieprzewidziane okoliczności. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

18.07.2023 15:45

Dziękujemy za pytanie! Ilość etapów procesu rekrutacyjnego może różnić się ze względu na charakter danej roli. W skład procesu rekrutacyjnego zazwyczaj wchodzą takie elementy jak: 30 minutowa telefoniczna rozmowa z rekruterem (prowadzona zazwyczaj całkowicie w języku angielskim), zadanie rekrutacyjne, rozmowa z managerem i ewentualnie (zależnie od roli) druga rozmowa rekrutacyjna (przykładowo z przedstawicielem klienta). Podczas pierwszej rozmowy kwalifikacyjnej rekruter powinien poinformować kandydata o ilości i formie kolejnych etapów rekrutacyjnych. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind
    Moze

03.10.2022 20:51

Czy jeżeli wymagacie w ogłoszeniu rok doświadczenia na danym stanowisku, a mi brakuje 3 miesięcy to tacy kandydaci są odrzucani z automatu?

28.06.2023 12:09

Dziękujemy za pytanie! Każdą aplikację na stanowisko rozpatrujemy indywidualnie. Wszystko zależy od konkretnej roli, tak samo jak umiejętności danego kandydata (niekoniecznie wynikających z długości doświadczenia). Bardzo zachęcamy do aplikacji, jeśli tylko rola wydaje się być dla Ciebie ciekawa! Pozdrawiamy, People Experience Team Admind
    Nerd

09.08.2021 11:00

Poczytałem sporo o Admind i widzę, że w firmie dużo się zmieniło przez ostatnie lata - w zasadzie jeszcze w 2019 to była jakaś zupełnie inna firma. Sam jestem na pokładzie od kilku miesięcy, więc nie znam jakoś dobrze historii, ale przez ostatni rok na pokład weszło dużo nowych ludzi, są umowy o pracę i jawne widełki, sporo benefitów jak na firmę, która nie robi IT, no i nowi klienci. Dużo się dzieje i dość szybko, czasem trzeba gonić tematy. Nie poznałem jakoś dużo ludzi, bo pracujemy prawie tylko zdalnie, ale na projektach jest agile. Pracy sporo, czasem nawet bardzo dużo, ale pilnują żeby nie było nadgodzin, a w razie czego można odebrać. Zapowiada się teraz sporo integracji i wrócił budżet szkoleniowy po lockdownach. Ogólnie spoko takie 8/10.

15.05.2023 16:59

Dziękujemy za opinię. Jest ona dla nas bardzo ważna. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z pracy w Admind! Pozdrawiamy, People Experience Team Admind
    Zadowolony pracownik

10.08.2021 17:46

Pracuję w firmie od pół roku i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona. Generalnie atmosfera jest przyjazna w firmie i jest utrzymywana duża kultura osobista. Firma stale się rozwija i zwiększa zatrudnienie, to o czymś świadczy. Pracujemy w stylu hybrydowym, co jest ogromnym atutem. Istnieje możliwość pracy w domu, ale jednocześnie istnieje możliwość udania się do biura na osobiste spotkanie ze współpracownikami. Moim zdaniem, firma dba o pracownika. Firma oferuje wiele benefitów: budżet integracyjny i rozwojowy, karta multisport, opieka zdrowotna, ubezpieczenie na życie, kurs języka angielskiego online, joga online. Jestem zadowolona z mojej pensji. Istnieje ścieżka rozwoju. Ogólnie bardzo fajne miejsce do pracy.

15.05.2023 16:58

Dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo ważne dla nas jest zapewnienie komfortu i satysfakcji naszych pracowników, dlatego oferujemy hybrydowy jak i w pełni zdalny model pracy. Staramy się również dbać o dobre warunki pracy i zapewnienie jak najlepszych benefitów, tak aby pracownicy mogli realizować swoje cele zawodowe i osobiste w przyjaznym i wspierającym środowisku. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

23.12.2021 12:23

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Admind Sp. z o.o.? Chętnie zatrudniają?

15.05.2023 16:56

Dziękujemy za pytanie. Jesteśmy otwarci na zatrudnienie studentów na role juniorskie, ale również na płatne staże, które są organizowane raz do roku. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Admind Agency?

Kontakt - Admind Agency

Dworska 1 30-314 Kraków

Branża główna: Agencje i domy mediowe
    Kasia89

28.01.2022 09:41

Aplikowałam w firmie na stanowisko Graphic Designer. Oferta pracy fajna plus benefity. Proces rekrutacji sprawny, jasny, doszłam, aż do finału choć nie dostałam oferty pracy, otrzymałam informację wyczerpującą dlaczego moja kandydatura nie została zaakceptowana. Oceniam pozytywnie firmę, ludzi jak i cały proces. Czas który poświęciłam, a było go nie mało nie poszedł na marne, dostałam też wskazówkę nad jakimi umiejętnościami powinnam popracować. Ogólnie polecam.

15.05.2023 16:51

Dziękujemy za Twój komentarz na temat procesu rekrutacyjnego w Admind. Doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że proces był zadowalający. Jesteśmy świadomi, że proces rekrutacyjny może być stresujący i czasochłonny, ale naszym celem jest sprawić, aby każdy kandydat czuł się doceniony i zrozumiany. Cieszymy się, że feedback otrzymany w procesie był pomocny w dalszym rozwoju! Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

27.04.2022 10:33

Jak długo czekaliście na odzew z Admind Agency Sp. z o. o. Sp. K.? Oddzwaniają zawsze?

15.05.2023 16:50

ezo

04.05.2022 16:40

Jestem właśnie po pomyślnym zakończeniu procesu rekrutacji, który muszę ocenić bardzo pozytywnie. Cały proces trwał niecałe dwa tygodnie - od momentu wysłania CV do momentu podpisania wstępnej umowy. Rekruterka przemiła, bardzo profesjonalna, zarówno rozmowa na teams jak i ta druga z Managerkami była przeprowadzona rzeczowo ale też na dużym luzie. Polecam :)

15.05.2023 16:50

Dziękujemy za Twój komentarz na temat procesu rekrutacyjnego w naszej firmie! Doceniamy Twoją opinię i zawsze dążymy do poprawy jakości naszych rekrutacji. Wierzymy, że proces rekrutacyjny jest kluczowy dla przyciągania i zatrzymywania najlepszych talentów, a Twoje uwagi pomagają nam osiągnąć ten cel. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

21.06.2022 15:46

Pracowałam w tej firmie i nie zgadzam się z większością negatywnych opinii. Dla mnie było to super miejsce do pracy, poznania ciekawych ludzi, projekty były na odpowiednim poziomie, atmosfera bardzo przyjemna. Ja ze swojej strony polecam : )

15.05.2023 16:49

Dziękujemy za Twój komentarz! Cieszymy się, że podzieliłaś się z nami swoją opinią. Twoje uwagi są dla nas bardzo ważne, ponieważ pomagają nam zrozumieć, co robimy dobrze. Dążymy do tego, aby nasza firma była miejscem, w którym nasi pracownicy czują się zadowoleni i spełnieni, a nasi klienci zawsze otrzymują wysokiej jakości usługi. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind
    Krk

12.07.2022 12:22

Czy jest wymagana biegła znajomość języka angielskiego w działach backoffice, czy tak jak firma pisze w ogłoszeniach, jesli brakuje ci jakiejś umiejętności to nie problem:)?

15.05.2023 16:47

Dziękujemy za pytanie! Oczywiście wszystko zależy od konkretnego stanowiska, jednak podczas rekrutacji na większość ról wymagamy angielskiego na poziomie co najmniej B2. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

03.11.2022 09:22

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Admind Agency Sp. z o. o. Sp. K.?

15.05.2023 16:46

Dziękujemy za pytanie. Wynagrodzenia są u nas zależne od stanowiska, poziomu doświadczenia kandydata i sytuacji na rynku. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind
    Kacper

18.07.2022 13:00

Proces rekrutacji na stanowisko Senior Graphic Designer trwał ok. miesiąc czasu. W sumie odbyłem 4 rozmowy rekrutacyjne i zrealizowałem dwa zadania "graficzne". Admind od kandydatów wymaga dużego zaangażowania w trakcie rekrutacji, oraz umiejętności wykraczających poza ramy danej specjalizacji, oczekiwania są spore a po wszystkim nie dostajemy nawet informacji zwrotnej. W moim odczuciu poświęcenie takiej ilości czasu i zaangażowania mogłoby chociaż zostać "nagrodzone" feedbackiem, tym bardziej jeśli po wszystkim okazuje się, że stanowisko zostało obsadzone osobą z firmy, która rekrutowała się wewnętrznie. Admind pozycjonuje się na jedną z głównych agencji w Polsce, szanuję osiągnięcia tej firmy, jednak podejście do potencjalnych pracowników pozostawia delikatny niesmak.
    bruh

13.12.2022 04:36

dont waste your time, they also can stole your design, even if you did not pass recruitment process

15.05.2023 16:27

Dziękujemy za opinię. Bardzo przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. W razie braku feedbacku w wyznaczonym czasie, niestety zdarzają się przypadki, gdy nasze wiadomości wysyłane z systemu trafiają do skrzynki SPAM, dlatego zazwyczaj prosimy o jej sprawdzenie lub bezpośredni kontakt z rekruterem. Procesy rekrutacyjne są dla nas bardzo ważne i ciągle przykładamy wszelkich starań, aby procesy jak najbardziej sprawne. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind
    Klient

26.02.2023 17:55

Ciężko wypowiedzieć się o samej firmie, bo niestety/stety nie miałem okazji pracować, ale na etapie rekrutacji przypominanie o zadaniu rekrutacyjnym to czysty brak profesjonalizmu po stronie HR. Dodatkowo, po ukończeniu zadania 0 odzewu, pomimo gwarancji feedbacku to kolejny minus. Nie wiem, czy wielce wielmożna firma szuka osób, które za darmo wykonają pracę- jeśli tak, to dobrze byłoby przynajmniej podziękować pisemnie....

15.05.2023 16:25

Dziękujemy za komentarz. Procesy rekrutacyjne są dla nas bardzo ważne, zawsze wracamy do kandydatów z odpowiedzią, niezależnie od decyzji. Niestety zdarzają się przypadki, gdy nasze wiadomości wysyłane z systemu trafiają do skrzynki SPAM. W razie nieotrzymania odpowiedzi w określonym czasie, bardzo prosimy o sprawdzenie skrzynki i kontakt bezpośrednio z rekruterem. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

27.02.2023 10:34

Na jakie benefity można liczyć w Admind Agency Sp. z o. o. Sp. K.?

15.05.2023 16:23

Dziękujemy za Twoje pytanie! W Admind oferujemy szeroki pakiet benefitów, który ma na celu zapewnienie naszym pracownikom dobrych warunków pracy oraz wsparcia w codziennych sprawach. Nasze benefity obejmują między innymi prywatną opiekę zdrowotną Allianz, ubezpieczenie na życie Allianz, kartę multisport, dofinansowanie do okularów, lekcje języka angielskiego, obiady i śniadania w biurze, możliwość pracy zdalnej, budżet rozwojowy i szkoleniowy. Ponadto, organizujemy również szkolenia wewnętrzne oraz oferujemy usługę Ask Henry, która pomaga w codziennych sprawach. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

05.03.2023 00:19

Admind to outsourcing ABB wiec nie jest to do końca niezależna agencja. Niskie zarobki, umowa łączona, kiepski sprzęt komputerowy, prywatna opieka medyczna tylko dla wybrańców. Podwójny standard jeśli chodzi o traktowanie pracowników (ziomeczki szefunia wiadomo mają lepiej). Na plus super mili ludzie.

15.05.2023 16:22

Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszej firmy. Chcielibyśmy wyjaśnić kilka kwestii, które zostały poruszone. Po pierwsze, nasza firma nie jest outsourcingiem ABB, jak sugeruje komentarz, jesteśmy całkowicie niezależną agencją z własnym zespołem pracowników, którzy wykonują pracę dla różnych klientów. Co więcej, chcielibyśmy podkreślić, że oferujemy wynagrodzenia zgodne z rynkiem. Nie oferujemy umów łączonych, jedynie umowy o pracę oraz B2B. Chcielibyśmy również sprostować informację dotyczącą prywatnej opieki medycznej - jest ona dostępna dla wszystkich naszych pracowników. Co do sprzętu komputerowego, zawsze staramy się zapewnić odpowiednie narzędzia pracy dla naszych pracowników. W przypadku problemów z sprzętem zachęcamy do kontaktu z działem IT, który zawsze służy pomocą. Na koniec chcielibyśmy podziękować za pozytywną opinię na temat naszych pracowników. Cieszymy się, że nasi pracownicy są mili i rzetelni, co przyczynia się do tworzenia pozytywnej atmosfery w pracy. Mamy nadzieję, że udało nam się wyjaśnić wątpliwości i zachęcamy do kontaktu z nami w razie jakichkolwiek pytań lub sugestii dotyczących pracy w naszej firmie. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind
    Olsson Barbieri

18.04.2023 19:51

Nie wiem o co tyle hałasu. Serio. Firma ma typowe problemy związane ze skalowaniem biznesu, co rodzi dla części pracowników na każdym poziomie organizacji pewne niedogodności, ale to nie jest na litość jakieś piekło. Fakt, jest tam chaotycznie i jest wrażenie, że nie ma nikogo kto ma jakieś overview większych wycinków tamtejszej rzeczywistości - poza overview finansowym pewnie, ale też nie jest to coś co wyróżnia jakoś specjalnie ten zakład na tle innych z podobną historią. Projektowo to jest agencja, co kreatywne osoby może boleć (ale też dla mniej kreatywnych, jest spoko). Nie każdy się odnajdzie w korpoklimaciku, a u kogoś jeszcze innego wywoła on uśmiech pobłażania, ale generalnie firma jak firma. Największym walorem tego miejsca są ludzie.

15.05.2023 16:19

Dziękujemy za Twój komentarz! Szanujemy Twoją opinię i doceniamy, że podzieliłeś się z nami swoim doświadczeniem. Każda opinia jest dla nas cenna i pozwala nam wyciągnąć wnioski, aby w przyszłości jeszcze lepiej spełniać oczekiwania naszych pracowników, kandydatów i klientów. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

13.03.2023 13:06

06.04.2023 07:39

Zgadzam się milion procent. Dokładnie takie samo odczucie mam, ponoć kiedyś było lepiej w tej firmie, ale teraz to firma z kartonu. Obiecują miliony rzeczy których się nigdy nie dostaje.

08.12.2022 15:36

Stefan

13.12.2022 10:49

Bardzo ciekawy sposób aby dojść do tego kto jest autorem opinii
    Johny

11.01.2023 15:10

Iwona, myślę, że po prostu musisz dopytać bezpośrednio innego Client Partnera lub rekrutera. Nie ma raczej żadnych "gwiazdek" i ukrytych informacji. Ludzie tam są na tyle otwarci, że możesz się z kimś umówić bezpośrednio na krótką rozmowę żeby odpowiedzieli na Twoje pytania.
    Hom Tanks

10.12.2022 13:11

Na wstępie przepraszam administratora za używanie kontrowersyjnych zwrotów - wcześniej, ale ta opinia musi wybrzmieć i możemy się tak długo bawić… Zacznę od końca czyli wypłaty, zawsze na czas i prawie na każdym stanowisku poniżej oczekiwań a już na pewno w agencji o prestiżu na jaki się kreuje poniżej rynku. Bonusy, premie, nadgodziny - bardzo ciężko to spieniężyć, alergie na podwyżki nie są niczym obcym w obecnych czasach i Admind nie odstaje od reszty w tej roli, wykonując niezbędne minimum aby utrzymać pracowników na miejscu. Wrażenie złego zarządzania budżetem firmy jest wyraźnie odczuwalne i dużo osób o tym żywo dyskutuje z bardzo prostego powodu, są braki w sprzęcie, licencjach, budżetach szkoleniowych które są…. ale bardzo trudno uzyskać zgodę na nie, to wszystko utrudnia pracę i jej płynność. Firma nie negocjuje albo robi to w mało zaangażowany sposób, nie oferuje nic specjalnego, nie walczy o ludzi którzy chcą odejść, Admind posiada dużą świadomość faktu że na nasze miejsca są inni którzy jeszcze tego nie wiedzą. Atmosfera bywa bardzo dobra wsród pracowników bo to środowisko tworzą genialni specjaliści którzy topnieją z dnia na dzień. Firmie kompletnie brak rozróżnienia pomiędzy juniorskimi roszczeniami a wieloletnimi doświadczeniem które potrzebuje uznania (oczywiście że finansowego), właściciele biznesowo sprawiają wrażenie ludzi którzy nigdy nie pracowali dla nikogo albo zapomnieli jak to się robi, więc partnerstwo odbywa się tutaj na zasadach których nie rozumiemy, mimo że bardzo dużo się o tym mówi oraz kładzie duży nacisk na postrzeganie Admind na zewnątrz. Obraz pracodawcy świadomego i postępowego jest tylko obrazem dla klientów, wewnątrz mamy do czynienia z czymś nieco innym, kupowanie nagród, sztuczne podciąganie standardów aby przykleić kolejny certyfikat, nie przekłada się to na wewnętrzną funkcjonalność. Główny klient dostarcza dużo rozrywki, szeroki wachlarz tasków, niestety 80% z nich opiewa o szablonowa pracę i templaty - tj fabryka i osoby wrażliwe na obnoszenie się ze swoimi “dziełami” będa tutaj cierpieć. Zadania są do ogarnięcia nie ma tutaj żadnego rocket science po mniej więcej roku stają się powtarzalne i nudne, dlatego rola większości Dyrektorów Kreatywnych w mojej opinii jest zbędna, ogólne wrażenie jest takie że są to stanowiska które można zredukować. Admind posiada za to designerów którzy mają ogromną wiedzę/ czynnych designerów - mających świadomość! tego co można a co jest tylko projektem do szuflady (tej świadomości brak Creative Directorom), brakuje komunikacji, firma oskarża pracowników na forum za swoją niekompetencję, wydaje pieniądze na działy które generują straty, nie potrafi trzeźwo spojrzeć, krytykę przyjmuję fakt… i nic z nią nie robi. Odradzam dłuższy pobyt, świetne miejsce dla juniorów, spieszcie się bo za chwile nie będzie od kogo się tu uczyć.
    Piąte koło u wozu

13.09.2021 10:31

W Admind jest super! Serio bardzo mi się tu podoba, ludzie są mili i mogę pracować w młodym i dynamicznym zespole przy ciekawych i niecodziennych projektach. Nie mogę nie wspomnieć o wielu benefitach, jak umowa o pracę i szybkie komputery. Bardzo polecam tu aplikować.

24.08.2022 21:20

Czyżby znowu prezes zainicjował wśród pracowników akcję pisania pozytywnych opinii na goworku?
    Krk

12.07.2022 11:17

Czy jest bardzo wymagany biegły angielski czy faktycznie tak jak firma pisze w ofertach jeśli brakuje komuś jakiejś umiejętności to nic strasznego?
    Jacek

21.06.2022 21:57

Ten kurs języka angielskiego, który zapewnia firma jest całkowicie bezpłatny czy pracodawca opłaca jedynie jego część?

22.06.2022 15:20

Dziękujemy za pytanie. Lekcje języka angielskiego są prowadzone przez nas wewnetrznie w formie online. To zajęcia z native speakerem, które odbywają się raz w tygodniu. Są one całkowicie bezpłatne dla naszych pracowników. Pozdrawiamy, People Experience Team Admind

19.04.2022 12:46

Zaczynając od punktualności - rekruter spóźnił się na spotkanie. Nieprofesjonalne podejście do kandydatów, brak konstruktywnych odpowiedzi na zadane pytania. Brak feedbacku, nie polecam.

25.04.2022 13:25

Dziękujemy za Pani/Pana opinie, jest to dla nas szczególnie ważna informacja, która została przekazana odpowiednim osobom, by uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Pozdrawiamy, People Experience Team

13.09.2021 13:28

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Admind Sp. z o.o.?
    Mruu

14.09.2021 10:38

Na superszybkie komputery, wygodne fotele biurowe i pyszną darmową kawę!
    duo lingo

03.08.2021 11:55

Admind to wyjątkowa firma, gdzie spotkałem niesamowitych i bardzo utalentowanych ludzi. Mnie osobiście podoba się praca, warunki są bardzo dobre, a atmosfera jest niepowtarzalna. Cały mój team myśli tak samo i bardzo polecam pracę tu. Obecnie to największa agencja brandingowa w Polsce, więc trudno, żeby wszystko było idealnie, ale ja nie widzę, żeby ktoś komu chce się pracować na wysokim poziomie nie odniósł tu sukcesu. Lubię to, że jest międzynarodowy klimat, ludzie tu są z ponad 10 krajów, od Wenezueli po Singapur, mamy biura w różnych krajach i wiele się w Admind nauczyłem pod względem pracy w międzynarodowym środowisku. Kasa jest dobra, możliwość awansu też, polecam!

Zostaw merytoryczną opinię o Admind Agency