iTaxi.pl

Poznaj nas bliżej

Nasze usługi

Gdzie jeździmy

• Skierniewice
Kraków - iTaxi.pl Sp. z o.o.

5. Opinie o iTaxi.pl S.A.

Opinie o itaxi.pl - iTaxi.pl S.A. w Warszawa

Nie przegap nowości o iTaxi.pl S.A.!

Kamila

27.05.2025 05:36

Jestem klientka i taxi .i chciałabym wyrazić opinię . Moim zdaniem robią z ludzi "osłów" ,nie wiem co przez ostatnie miesiące stało się z tą firmą ,czy nastąpiła jakąś zmiana kadry , kierownictwa . Ciągle zmienia się system w którym Panie na centrali odbierają od nas telefony . Raz bez adresu docelowego nie chcą przyjąć zlecenia a parę dni później już docelowy nie jest potrzeby . Raz notorycznie podają cenę a innym razem już ceny się nie podaje . Panie mają jedną regułke która brzmi jak robot.Kiedys rozmowa z Paniami była bardziej ludzka , człowiek się poczuł zaopiekowały i wysłuchany , w tym momencie Panie rozmawiają jak roboty ( co pewnie mają narzucone odgórnie ). Moim zdaniem w ciągu paru ostatnich miesięcy źle się tam dzieje ,człowiek nie ma ochoty dzwonić i zamawiać taksówki .

27.05.2025 15:31

Cześć, Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że Twoje doświadczenie z iTaxi nie spełniło oczekiwań. W ostatnich miesiącach wdrożyliśmy zmiany, aby podnieść jakość obsługi i ujednolicić standardy, zapewniając każdemu Klientowi szybkie i precyzyjne wsparcie. Przejazd możesz zamówić zarówno telefonicznie pod numerem 737 737 737 jak i przez aplikację iTaxi. Liczymy, że zdecydujesz się dać nam kolejną szansę! Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Puhulanka gdansk

26.05.2025 05:23

Dzisiekszego ranka zamowiony kurs z puhulanka. Kierowcy brak ! Brak kontaktu automat ! Kierowca w drodze ! Dla mnie stres ! Czy dojedzie! Godzina 3.45 puhulanka gdansk! I teraz najlepsze! Placz kierowcy bo dostanie kare ? Jestes uberem? Nigdy wiecej nie skorzystam z waszych uslug!

26.05.2025 10:05

Cześć, Aby lepiej zrozumieć zaistniałe zdarzenie, prosimy o przesłanie jego szczegółów na adres [email protected]. Nasze Biuro Obsługi Klienta dołoży wszelkich starań żeby wyjaśnić sytuację. Centrala iTaxi jest dostępna przez całą dobę pod numerem 737 737 737. Pod tym numerem nasi Pracownicy przyjmują zamówienia na kursy oraz udzielają wsparcia w bieżących sprawach związanych z przejazdami. W kwestiach reklamacji, faktur oraz obsługi Klienta, nasze Biuro Obsługi Klienta działa od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00–16:00 pod numerem telefonu 22 439 00 66. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Olo

23.05.2025 16:43

Czy itaxi jest w stanie zagwarantować że dopłaty dla aktywnych kierowców będą utrzymane czy tylko na chwilę są żeby zamydlić oczy kierowcą. Poproszę o konkret
    Stefan

24.05.2025 02:31

Nie uderzam w Ciebie kolego bo to nie o to chodzi - każdy ma inne potrzeby i motywacje, ale pozwolę sobie wrzucić tutaj konkrety dla potencjalnych przyszłych kierowców: 200-249kursów - 100 zł (czyli dopłata 0,40-0,50gr do kursu), 250-299 kursów - 300 zł (+1 / 1.20 zł od kursu), 300+ kursów - 450 zł czyli +1.50zł od kursu. Dla mnie patrząc z perspektywy negatywnych dla nas zmian na przestrzeni ostatniego półrocza wpływających na zarobki jest to trochę jak splunięcie w twarz. Oczywiście że lepiej to mieć niż nie mieć, ale nie wydaje mi się żeby to była jakkolwiek atrakcyjna oferta w porównaniu do firm typu U czy B (zdaję sobie sprawę że to w ogóle inna bajka). A i tak najśmieszniejszy jest abonament za m.in. wykorzystywanie brandu itaxi, gdzie znowu odwołując się do konkurencji tam działa to w drugą stronę - promując markę możesz liczyć na dodatkowe korzyści finansowe. I nie chodzi o jego wysokość bo to na szczęście nie jest jakaś duża kwota ale o sam fakt - to tak jakby pracownik mcdonalds czy bp będąc zobowiązanym do noszenia odzieży z logiem firmy itp musiał jeszcze płacić za to abonament :) No przecież to jest jakiś żart, tylko patrząc na nastroje wśród kierowców coraz mniej osób śmieszy.

26.05.2025 10:03

Cześć, Premia dla aktywnych jest dostępna dla Kierowców od 1.06.2025. Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    pp.

23.05.2025 10:21

To co się dzieje ostatnio w tej firmie to niestety nieporozumienie Atmosfera jeszcze nigdy nie była tak kiepska - niesłuszne oskarżenia i pomówienia osób na prawdę kompetentnych, wkładających serce w pracę.. Z dnia na dzien informacje - od przyszłego miesiąca nie masz po co przychodzić bo nie mamy dla Ciebie godzin.. nie możesz mieć własnego zdania bo zaraz dywanik u kierownictwa... Ciągłe mydlenie oczu, że to przejściowe a tak na prawdę z miesiąca na miesiąc jest niestety coraz gorzej :( Zwolnienia, żeby ratować firmę, odbić się, zaoszczędzić a organizowane imprezy .. Przykro się patrzy na to jak było jeszcze kilka lat temu a jak jest teraz... Chyba zmiana kierownictwa niestety nie wyszła na plus.

23.05.2025 12:39

Cześć, Dziękujemy za Twój komentarz. Rozumiemy, że zmiany strukturalne budzą emocje. W obliczu dynamicznych wyzwań rynkowych oraz potrzeby dostosowania działalności firmy do aktualnych warunków i strategii, niektóre decyzje, choć trudne, są ważnym elementem procesu zmian i nie zawsze możliwe do wcześniejszego zaplanowania. Cenimy opinie naszych Pracowników i pozostajemy otwarci na rozmowę. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Corlla

20.05.2025 01:59

W zwiazku z wejsciem nowego regulaminu. Chcilabym wiedziec za co odpowiada itaxi? Bo nie odpowada za nic Sa same kary.same zasady Pytanie. Itaxi a oodpowiadacie za zlecenia ? Lub brak zlecen?

22.05.2025 12:53

Cześć, Szczegółowe informacje dotyczące zakresu odpowiedzialności obu stron znajdują się w regulaminie Kierowcy. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z Biurem Obsługi Kierowcy: -22 439 00 77 [email protected] Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Dariusz

21.05.2025 10:38

Chyba jeszcze nikt nie podał Itaxi do sądu za to co robią a głowę daję że przynajmniej za te ich wydumane kary,system rozdawnictwa zleceń i ich regulamin mieli by sporo kłopotów prawnych.

22.05.2025 12:50

Cześć, Nasze działania są zgodne z obowiązującym prawem. Jeśli masz pytania dotyczące nowego regulaminu lub chciałbyś rozwiać wątpliwości związane ze sposobem wydawania zleceń, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Biurem Obsługi Kierowcy: -22 439 00 77 [email protected] Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Wilk

17.05.2025 06:21

Podnoszą prowizje ale wprowadzając dodatkowa opłatę za korzystanie z nazwy itaxi i koguta to już brak słów na pazerność. Przecież będziemy płacić większą prowizje to jeszcze mało? Chyba od czerwca będzie dużo mniej kierowców w itaxi bo dla niektórych jest to już zdecydowanie przegiecie
    ryzy

21.05.2025 05:25

Co to jest licencja na wykorzystanie znaków itaxi? Jak mnie oklejacie? Chcąc nie chcąc? Co to za farmazony? Nazewnictwo na wyłudzanie kasy. Itaxi. Skoro tak się udzielacie. Zacznicie odpowiadać na pytania, zadawane na forum. Więc? Dlaczego mam nie publikować informacji? Dlaczego mam płacić same kary . 37 stron według nowego regulamin. Dlaczego. Nie zapewniacie kursów.? Dlaczego faworyzujecie ( najem - tesla - floty) Dlaczego nie bierzecie odpowiedzialności za nic ? I teraz pytanie ? Jesteście operatorem ? Pośrednikiem? Czy poprostu trzecia firma na ube... bol... itaxi. Proszę o rzetelna ! Odpowiedz ! Oraz o wyjaśnienia! 25% prowizji z 10.000 tys zlotych to 2.500 zlotych polskich !!!! 25000 zus 2000 podatek ! 500!!! To juz 5000 A gdzie reszta ?! Brak mobbingu (usunięte przez administratora)! Dlaczego w innych miastach nie ma tak samo! Tabelki sie nie zgadzają. Itaxi. (usunięte przez administratora)

22.05.2025 12:46

Cześć, Poniżej zamieszczamy odpowiedzi na zgłoszone przez Ciebie wątpliwości: 1.Licencja na wykorzystanie znaków i oznakowanie pojazdu Każda firma dysponująca zarejestrowanym znakiem towarowym ma prawo określać zasady jego wykorzystywania. Oznakowanie pojazdów logo iTaxi to nie tylko kwestia identyfikacji wizualnej – to również odpowiedzialność, jakość i zaufanie, jakimi darzą nas Klienci. Z tego powodu zawarcie licencji na używanie znaku oraz jego ekspozycję stanowi standardowy i formalny element współpracy. 2. Regulamin i jego zapisy Każdy Kierowca oraz Partner, przed rozpoczęciem współpracy z iTaxi, otrzymuje komplet dokumentów, w tym regulamin. Jego długość wynika z potrzeby precyzyjnego uregulowania zasad współpracy i zabezpieczenia interesów obu stron. Opłaty są naliczane wyłącznie na podstawie jasno określonych reguł, z którymi każdy Kierowca zapoznaje się przed ich akceptacją. Przestrzeganie ustalonych zasad gwarantuje brak konieczności naliczania takich not. 3. Przydzielanie kursów Algorytm przydziału zleceń działa automatycznie i według tych samych reguł dla wszystkich. Parametry brane pod uwagę to między innymi odległość od miejsca odbioru, scoring, kategoria przejazdu oraz dostępne usługi dodatkowe. 4. Status iTaxi iTaxi jest licencjonowanym pośrednikiem przewozu osób i operatorem technologii wspierającej rynek usług przewozowych. Współpracujemy zarówno z jednoosobowymi działalnościami, jak i flotami zapewniając przejrzyste i jasno określone zasady współpracy. Realizujemy wszystkie obowiązki wynikające z przepisów prawa. 5.Kursy i współpraca z iTaxi Nieustannie rozwijamy bazę Klientów oraz zawieramy nowe umowy biznesowe, co zapewnia stabilną liczbę kursów. Każdy Kierowca może wybrać formę współpracy, która najlepiej odpowiada jego preferencjom – oferujemy zarówno współpracę na podstawie umowy zlecenia z iTaxi, jak i w modelu B2B. Cenimy współpracę ze wszystkimi Kierowcami. 6.Prowizja w Warszawie Ze względu na konieczność ujednolicenia stawek w Warszawie, podjęliśmy decyzję o zmianach w tej lokalizacji. Obecnie nie planujemy podobnych zmian w innych miejscach. Przypominamy, że wzajemny szacunek, konstruktywna i rzeczowa rozmowa oraz gotowość do dialogu to najlepsza droga do znalezienia rozwiązania każdego problemu. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Korporacja walczy o przetrwani

19.05.2025 17:50

*Ukryte koszty i wyzysk kierowców** Kierowcy taksówek zmuszeni są do ponoszenia wysokich opłat na rzecz korporacji, co znacząco obniża ich realne zarobki. Nie dość, że firma pobiera aż 25% prowizji z każdego przejazdu, to dodatkowo wymaga regularnych opłat za subskrypcję aplikacji – obciążenie finansowe staje się nie do udźwignięcia. *(W efekcie wielu kierowców zastanawia się, czy dalsza współpraca z firmą jest w ogóle opłacalna.)* **Brak wsparcia, a zamiast tego kary** W sytuacjach problemowych kierowcy nie mogą liczyć na pomoc ze strony korporacji – zamiast wsparcia, są narażeni na dodatkowe kary. Obsługa centrali jest nieuprzejma i niekompetentna, nie pozwala na anulowanie zleceń nawet wtedy, gdy aplikacja błędnie przypisze trasę, powodując stratę czasu i pieniędzy. Biuro pełne jest pracowników, którzy traktują kierowców z lekceważeniem, ignorując ich potrzeby. (usunięte przez administratora)t;3 *Faworyzowanie i nieuczciwe praktyki* Firma nierówno przydziela zlecenia, faworyzując wybranych kierowców. Dochodzi nawet do sytuacji, gdy już zaakceptowane, dobrze płatne kursy zostają nagle odebrane i przydzielone komuś innemu. kierowcy coraz częściej odchodzą, nie widząc w tym przyszłości. *(Taka polityka prowadzi do coraz większego zniechęcenia wśród pracowników, którzy zaczynają szukać alternatywnych form zatrudnienia.)* **Upadek firmy i nieudolne zarządzanie** Nieefektywność w zarządzaniu powoduje, że firma stopniowo traci swoją pozycję na rynku. W miejsce doświadczonych kierowców planuje wprowadzenie własnej floty i pracowników spoza kraju. **Wszyscy tęsknią za dawnymi czasami i poprzednim prezesem, który potrafił zadbać o klientów i pracowników. (Nowe kierownictwo nie tylko nie radzi sobie z utrzymaniem jakości usług, ale również nie wykazuje inicjatywy w poprawie relacji z kierowcami, co odbija się na funkcjonowaniu całej firmy.)

22.05.2025 12:42

Cześć, Z przykrością odnotowujemy Twój komentarz, który zawiera nieprawdziwe i krzywdzące informacje, uderzające zarówno w naszą firmę jak i osoby zaangażowane w jej codzienne funkcjonowanie – w tym Pracowników, Kierowców oraz naszych Klientów. Nasz model biznesowy jest przejrzysty, a warunki współpracy są jasno określone i akceptowane przez Kierowców na etapie podpisania umowy. Informacje o „ukrytych kosztach” są nieprawdziwe – każdy Kierowca zna strukturę prowizji i opłat. Z wieloma Kierowcami współpracujemy długoterminowo, co świadczy o korzyściach wynikających z naszej skali, wsparcia i dostępnych narzędzi. Choć nie jesteśmy idealni, zawsze pozostajemy dostępni i szybko reagujemy na zgłoszenia, dbając o dobre relacje z Kierowcami. Nie każda sytuacja może być rozwiązana zgodnie z oczekiwaniami Kierowcy, jednak każda jest traktowana indywidualnie. Kierowcy iTaxi mogą liczyć na wsparcie Pracowników Biura Obsługi Kierowcy, Biura Floty oraz Koordynatorów terenowych. Każde zgłoszenie dotyczące nieprawidłowości jest dokładnie analizowane. Jeśli Kierowca nie zgadza się z podjętą decyzją, ma prawo do odwołania się do Rzecznika Kierowcy, który ponownie sprawdza sprawę i weryfikuje podjęte decyzje. Niezależnie od formy współpracy, zlecenia są przydzielane przez algorytm na podstawie obiektywnych parametrów, takich jak odległość od miejsca odbioru, scoring, kategoria przejazdu oraz dostępne usługi dodatkowe. Opisane przez Ciebie praktyki w zakresie przydzielania kursów nie mają miejsca w iTaxi. Aby uzyskać rzetelne informacje o systemie wydawania zleceń, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszymi Pracownikami. Współpracujemy z Kierowcami, którzy wyróżniają się profesjonalizmem oraz zapewniają naszym Klientom wysoki standard obsługi, komfort i bezpieczeństwo. Oferujemy możliwość współpracy na podstawie umowy zlecenia z iTaxi lub B2B, aby każdy mógł wybrać opcję najlepiej dopasowaną do swoich potrzeb. Rynek nieustannie się zmienia, a każda decyzja związana z dostosowaniem do nowych warunków może rodzić pytania i wątpliwości. Podane przez Ciebie informacje o upadku firmy są nieprawdziwe. W iTaxi jedną z kluczowych wartości, którą się kierujemy jest szacunek, dlatego nie mamy zgody na jego brak względem innych osób. Obrażanie drugiego człowieka i przekazywanie niezgodnych z prawdą informacji nie są częścią uczciwej dyskusji ani konstruktywnej krytyki. Naszych Kierowców i Klientów zachęcamy do bezpośredniego kontaktu i rozmowy jeśli jakakolwiek kwestia wymaga wyjaśnienia. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Nnn

16.05.2025 09:13

Była ankieta w sprawie terminowej i dalej zero zmiany

20.05.2025 08:05

Cześć, Zgodnie z przesłanym komunikatem, na bazie głosów większości Kierowców podjęliśmy decyzję o zmianie sposobu wydawania zleceń terminowych. Szczegóły dotyczące wdrożenia nowego rozwiązania zostaną przekazane wkrótce. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kola

09.05.2025 09:21

Jak event jest dobry np na Skalnicowa albo Ferrari to jest tylko dla elektryków czyli Tesli jak słaby np Prądzyńskiego do obsługi zapraszają wszystkich. I wszystko jasne. Oczywiście tłumaczenie jest że klient sobie tak życzy.

09.05.2025 11:29

Cześć, Dla wielu naszych Klientów istotnym aspektem współpracy z iTaxi jest możliwość połączenia ekologii z nowoczesnymi i komfortowymi rozwiązaniami technologicznymi. Jest to kluczowy element zamówień dotyczących obsługi wybranych eventów. Jednocześnie nadal obsługujemy pozostałe wydarzenia, które są dostępne dla Kierowców niezależnie od rodzaju napędu ich pojazdów. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

18.05.2025 20:45

Zapraszamy do Trójmiasta. Tutaj itaxi jest w stanie ogarnąć 2 eventy rocznie i przegrywać wszystkie przetargi choćby na miejsce przy toitoi'u.
    Kik

07.05.2025 07:10

Bardzo słabe jest to że jak nie realizujesz kursu to nie ma możliwości w nocy ani w święto kontaktu z centala

09.05.2025 11:27

Cześć, Centrala iTaxi jest dostępna przez całą dobę, siedem dni w tygodniu, aby pomóc w sprawach związanych z bieżącym kursem. Nasze Biuro Obsługi Kierowcy (BOK) jest czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00–20:00. Poza godzinami pracy BOK, zachęcamy do kontaktu drogą mailową: [email protected] Pozdrawiamy Zespół iTaxi

18.05.2025 20:23

Tjaaa Dokładnie to przełącza na osoby które odbierają telefony od klientów i otrzymujemy odpowiedzi "nie wiem / nie umiem / my nie możemy tego zrobić / proszę zadzwonić jak będzie BOK" super rozwiązanie.

09.05.2025 10:35

itaxi... Korporacja, wyścig szczurów, fabryka stresu, nie uczciwości, kolesiostwa. Przyjmując się do tej firmy musisz pamiętać że będziesz nikim, pionkiem incognito, małym trybikiem w maszynie o którym nikt nie wie, będziesz tylko małym punkcikiem na mapie aplikacji i nikogo nie będzie obchodziło czy żyjesz czy nie, będziesz tylko dostawał powiadomienia o nie zapłaconym abonamencie. Masz jeździć najlepiej 300h w miesiącu a najchętniej jako (usunięte przez administratora) na samochodzie korporacji, płacąc 900zl tygodniowo. Nie obchodzi ich jakim jesteś kierowcą, ile masz lat doświadczenia, w jakim wieku jesteś, czy jesteś uprzejmym, życzliwym, empatycznym kierowcą, czy zwykłym gburem,to jest nie ważne. Jak nie jeździsz 300 h w miesiącu to twój scoring będzie malał z dnia na dzień, nie dostaniesz żadnej normalnej terminowki, a. Jak odrzcisz zlecenie to od razu walą ci po kieszeni 40 lub 80zl i oczywiście jakość pracy oraz scoring spda drastycznie, to są bandyckie metody, nie stosowane w żadnej szanującej się korporacji. Właściciele tego (usunięte przez administratora) nie mają bladego pojecia o uczciwych zasadach prowadzenia firmy z zasobami ludzkimi. 15 lat jeździłem jak taksówkarz ale czegoś takiego nie spotkałem w żadnej korporacji. Przestrzegam każdego kto będzie chciał zatrudnić się w tym kombinacie, dwa razy się zastanów co jest dla ciebie najważniejsze, twoje zdrowie fizyczne i psychiczne? Czy korporacja która najpierw cię zmieli a potem wypluje jak śmiecia. Pozdrawiam

09.05.2025 11:22

Cześć, W iTaxi cenimy współpracę z Kierowcami, którzy wyróżniają się profesjonalizmem oraz zapewniają naszym Klientom wysoki standard obsługi, komfort i bezpieczeństwo. Oferujemy możliwość współpracy zarówno na podstawie umowy zlecenia z iTaxi, jak i w modelu B2B. Nasz dział rekrutacji chętnie pomoże dobrać odpowiednią ofertę dostosowaną do indywidualnej sytuacji i preferencji. Noty, o których wspominasz w komentarzu, dotyczą dobrowolnie przyjmowanych przez Kierowców zleceń terminowych. Zapisanie się na takie zlecenie i jego niewykonanie uniemożliwia innym Kierowcom realizację kursu oraz negatywnie wpływa na doświadczenie Klienta. Przypominamy, że zasady współpracy z iTaxi są szczegółowo opisane w Regulaminie Kierowcy. Jeśli chciałbyś omówić swoją sytuację, zapraszamy do kontaktu z Pracownikami BOK, Pracownikami Biura Floty oraz Koordynatorami w Twojej lokalizacji: https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/ Pozdrawiamy Zespół iTaxi

17.05.2025 07:40

Bo są doświadczyłem tego na własnej skórze
    Rafał wuwua

06.05.2025 21:27

Trochę jestem zmieszany po roku pracy... Słabo wycenione kursy w godzinach szczytu, zabraliście duale, prowizja wysoka pozostała.( Po kosztach zostaje 35-40 %) Tak wiem jak nie pasuje to nikt cię nie trzyma... Ale akurat zmieniać bym nie chciał, bo widzę dużo atutów jak np: biznesowy klient, dobrze dopracowana aplikacja, fajne ogarnęte dziewczyny w biurze... Lider na rynku. Moja opinia neutralna na ten moment ????

09.05.2025 11:19

Cześć, Dziękujemy za Twoją opinię :) Pozdrawiamy Zespół iTaxi

Oferty pracy - iTaxi.pl S.A.

Kierowca / Kierowczyni kat. B - iTaxi

Warszawa

Robert Trojmiasta

03.05.2025 12:15

10 miesiecy i ani razu nie udało mi się podjąć terminówki z lotniska. W jaki mi sposób wytłumaczyć to itaxi.. Żaden bo nie ma logicznego wytłumaczenia. Ja to że tylko że tylko po układzie można.

05.05.2025 13:55

Cześć, Prosimy o zgłoszenie konkretnej sytuacji do BOK, Pracowników Biura Floty lub Koordynatora w Twojej lokalizacji:https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/. Umożliwi nam to dokładne przeanalizowanie sprawy. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

09.05.2025 06:07

Niestety taka jest smutna prawda, w Asie było to nagminne i teraz w itaxi to samo. Są lepsi i gorsi, Na lotnisko widać te same auta, w szczególności te wypożyczki i tesle z itaxi. Ty jesteś nikim jak jesteś nie zależny od firmy.
    Gdańsk

30.04.2025 21:12

15 zł na godzinę tyle wychodź średnia. Dramat . I jeszcze nieudcieie rozsyłają zlecenia.

05.05.2025 13:56

Cześć, Prosimy o kontakt z BOK, Pracownikami Biura Floty lub Koordynatorem w Twojej lokalizacji:https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/. Postaramy się wyjaśnić wszelkie niejasności. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Utargi w Gdańsku

04.05.2025 13:11

Czy w Centrali w Warszawie albo Włascicuele zdają sobie sprawę co się dzieje w Gdańsku. Od 1 do 3 maja przepracowane 34 godziny i utarg 360 zł od tego trzeba oddać koszty i jest się na minusie. Ostatnie 3 dni żadnej terminówki nie udało się podjąć. Kto to dostaje? Dramat

05.05.2025 13:55

Cześć, W trakcie długiego weekendu liczba zleceń w branży zazwyczaj ulega zmniejszeniu. Poza tym okresem pojawia się więcej kursów, co przekłada się na intensywniejszą dynamikę pracy. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

19.04.2025 17:47

Scoringi to sobie w biurze róbcie i konkurs szczurów. Praca na mieście trochę inaczej powinna wygladac i byc motywowana

22.04.2025 14:35

Cześć, Rozumiemy, że każdy ma swoje preferencje odnośnie sposobu pracy. W iTaxi, scoring wspiera Kierowców, którzy zapewniają długoterminową obsługę naszych Klientów oraz konsekwentnie zdobywają wysokie oceny za realizację kursów. To narzędzie które nagradza zaangażowanie i profesjonalizm. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    WDK

03.05.2025 18:20

Jeśli ktoś traktuje taxi jako uzupełnienie innej pracy i nie skupia się na pracy taksówkarza to faktycznie może mieć problem ze scoringiem. Jeżdżąc dorywczo lepiej wsiadaj do Bolta lub Ubera. Tam masz większą elastyczność.
    Kiero

30.04.2025 04:57

Kiedy wreszcie coś się zmieni z terminowkami i każdy będzie miał chociaż cień szansy żeby chociaż zobaczyć przez chwilę terminowke. Cały czas jakieś tylko obiecywanie że to że tamto i ciągle żadnych zmian.

30.04.2025 12:04

Cześć, 24.04.25 wysłaliśmy do Kierowców iTaxi komunikat zawierający link do ankiety, której celem jest zebranie opinii na temat sposobu realizacji zleceń terminowych. Na podstawie uzyskanych wyników będziemy mogli potwierdzić kolejne kroki. Zachęcamy do udziału w ankiecie! Na Wasze głosy czekamy do 9.05.25. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kiero

01.05.2025 08:11

Po 1,5 roku zgłaszania przez kierowców że trzeba zmienić wysyłanie terminowej wy wysyłacie ankietę. Bardzo szybka reakcja
    Kasztelan

29.04.2025 20:13

Tragedia w Tczewie 1 taksówka jedzi cały czas pan z Tojoty St jedzi a reszta stoji 2 zlecenia dzienie za 15 zl śmiech ma sali (usunięte przez administratora) jedni maja przywleje drudzy nie dostaje najlepsze kursy a ty ochłapy. Tylko grube pieniadze im płacić .ITaxi to tragedia totalna

30.04.2025 12:03

Cześć, Zależy nam na tym aby każdy czuł się w iTaxi komfortowo. Jeśli zauważyłeś niepokojącą sytuację, zachęcamy do zgłoszenia nam jej przez BOK, Pracowników Biura Floty lub Koordynatora w Twojej lokalizacji: https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/. Twoje zgłoszenie pomoże nam lepiej przyjrzeć się opisanej sprawie. Jeśli chciałbyś porozmawiać o systemie wydawania zleceń, również zachęcamy do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kierowca z Trójmiasta

24.04.2025 19:31

Najsłabsi z najsłabszych, najgorsi z najgorszych..to moja ocena tej korporacji. 12 lat jestem kierowca taksówki, takiej amatorszczyzny nie widziałem nigdzie. Nie mają zleceń, nie mają klientów, nie mają pomysłu na biznes. Stoisz w centrum Gdańska dostajesz zlecenia z Piastowskiej czy Subisława, stoisz przy galerii bałtyckiej dostajesz zlecenia z jabłońskiego czy z żuławskiej. Jak człowiek może traktować was normalnie??... Zniszczyliście rynek taksówkarski w Trójmieście. Nie macie zielonego pojęcia ani żadnych chęci na stworzenia normalnej korporacji. Dla wszystkich nowych kierowców. Uber, bolt, freenow, itaxi to dokładnie ten sam model biznesowy. Nie zarobicie na życie, nie zarobicie na ubezpieczenie auta, na nie zarobicie nawet na drobne naprawy auta Odradzam nie wchodźcie w to (usunięte przez administratora)

25.04.2025 13:52

Cześć, Przykro nam, że oceniasz współpracę z nami negatywnie. Sytuacja, w której widok dostępnych zleceń jest ograniczony może wynikać z niskiego poziomu scoringu. Zależy nam na tym aby lepiej zrozumieć Twoją sytuację dlatego prosimy o kontakt z Koordynatorem w Twoim mieście: https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/ Pozdrawiamy Zespół iTaxi

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w iTaxi.pl?

19.04.2025 08:28

22.04.2025 14:34

Cześć, Niezależnie od formy współpracy, zlecenia są wydawane w oparciu o parametry takie jak odległość od miejsca odbioru, scoring, konkretna kategoria wybrana przez Pasażera (Standard, Electric, Eco, Premium, Bus, Kombi) oraz ewentualnie usługa dodatkowa. Jesteśmy otwarci na wszystkie merytoryczne komentarze i staramy się odpowiadać zarówno na pozytywne i negatywne opinie :) Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Bury

17.04.2025 16:11

ODRADZAM I OSTRZEGAM Nierzetelność i niekompetencja to moja ocena iTaxi. Ceny kursów zawyżone w stosunku do innych korporacji. Potrafią bez podania powodów anulować przyjęcie zlecenia.

18.04.2025 08:27

Cześć, Aby lepiej zrozumieć opisane zdarzenie, prosimy o przesłanie jego szczegółów na adres [email protected]. Nasze Biuro Obsługi Klienta dołoży wszelkich starań żeby jak najszybciej wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Jakub

13.04.2025 18:23

2 misieace temu itaxi miało 2,9 gwiazdki i od tego czasu przybyła masa negatywnych opinii jednak magicznie ocena im wzrosła do 3.6.... Więc powiem tyle itaxi to beznadziejny pracodawca który nie szanuje kierowców którzy nie wynajmują od nich aut i dyskryminuje ich przy wydawaniu zleceń. Odpowiedzi na negatywne oceny generuje chat i przedstawia ten ich bełkot jak to wszystko jest cacy.

17.04.2025 09:29

Cześć, Czasem odpowiedzi na opinie mogą wydawać się mniej naturalne, zwłaszcza w sytuacjach, w których do pogłębionej informacji zwrotnej niezbędna jest szczegółowa analiza przypadku, lub gdy odpowiedzi na podobne pytania pozostają zbliżone. Niezmiennie zachęcamy do zgłaszania konkretnych przypadków do BOK, Biura Floty lub Koordynatorów terenowych. Nasi Pracownicy chętnie opowiedzą również o rzeczywistym sposobie wydawania zleceń https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/. Użytkownicy GoWork mają możliwość pozostawienia na forum opinii opisowej - alternatywnie wraz z oceną pracodawcy w formie gwiazdek. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Obiektywny

21.04.2020 07:52

Czytam i nie widzę odzwierciedlenia w rzeczywistości. Mnie osobiście pracuje się dobrze. Cenie jasne zasady. Pracuję sumiennie i widzę, że odzwierciedla się to w moich osiągnięciach. Kierownicy terenowi fakt widać, ich na każdym kroku. Kontrolują na potęgę! Czy są tacy straszni jak czytam? Moje doświadczenia są dobre. "Kontrolowało" mnie już trzech. Białe Audi, Czarny C4 i Biała Toyota. Wszyscy rozmawiali ze mną jak z kolegą. Spoko goście. Obecna sytuacja kwarantanny jest podła w całej branży. Nie jestem pewien ale i Taxi chyba pierwsze rozdało płyn do rąk, folię i darmowo ozonują auta. Dla mnie jest ok.
    Mireczek

04.04.2023 13:30

Kolego przy podpisaniu umowy Pan przedstawiał sytuację w inny sposób. Prowizja w wysokości 20% w rzeczywistości okazuję się 22% xD. Jeżeli pracuje Ci się dobrze i nie czujesz się w żaden sposób (usunięte przez administratora) to pracuj tam dalej. Przy okazji podaj adres to wyślę Ci dłuto i czarną farbę. Jedno do rzeźbienia, a drugie żebyś mógł się pomalować w barwy I Padło :D
    Co za bzdury

15.04.2025 19:00

8 lat jeździłem dla tej firmy większość lepszych zleceń idzie pod stołem są wydawane swoim kierowców albo kordytorzy lokalni mówią jak je wziąć kiedy wejdą itp albo kierowcy biorą jak leci i się dzieła między sobą na giełdzie zostaje bieżący chłam ewentualnie się trafi coś lepszego jak ktoś z apki zamówi Do tego zarabiają łupiąc kierowców karami Ale tak w sumie maj największy rynek. Klientów b2b i w takiej Warszawie się kręci jak tos jest w czarnej d... Albo nic mu w życiu nie idzie to siedzi w taksówce Przeliczając na godziny pracy to co nam zostaje na rękę to zarabia się grubo poniżej najzszego wynagrodzenia

10.04.2025 08:05

10.04.2025 10:21

Cześć, Wysokość zarobków jest uzależniona od czynników takich jak dostępność, liczba zrealizowanych przejazdów, jakość pracy oraz rodzaj zleceń. W iTaxi zapewniamy różne modele rozliczeń, aby każdy Kierowca mógł znaleźć rozwiązanie najlepiej dopasowane do swoich potrzeb. Jeśli chciałbyś omówić swoją sytuację i sprawdzić dostępne możliwości, zachęcamy do kontaktu z Pracownikami Biura Floty w Twoim mieście lub Biurem Obsługi Kierowcy: https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/ Pozdrawiamy Zespół iTaxi

12.04.2025 15:34

To i tak dobrze. Mi po odliczeniu kosztow. 210h pracy zostalo 600zl
    On

09.04.2025 05:04

Jak zwykle nie na temat.Wrecz obok tematu. Pytanie brzmiało dlaczego kierowca jest karany 3 razy za jedną anulację

10.04.2025 10:13

Cześć, Brak realizacji zlecenia terminowego wiąże się z dodatkowym kosztem, zgodnie z regulaminem Kierowcy. Niewykonanie usługi skutkuje obniżeniem punktów scoringowych, podobnie jak w przypadku odrzucenia zlecenia obowiązkowego. Jeszcze raz przypominamy, że zlecenia terminowe są pobierane przez Kierowców dobrowolnie a zasady realizacji kursów są opisane w regulaminie Kierowcy. Brak realizacji pobranego zlecenia wpływa negatywnie na doświadczenie Klienta oraz ogranicza możliwość przyjęcia zlecenia przez innych Kierowców, którzy chcą je zrealizować. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

Kontakt - iTaxi.pl S.A.

Przasnyska 6b 01-756 Warszawa

NIP:1182053355

Branże: Przewóz osób
    On

08.04.2025 04:58

Itaxi za jeden błąd karze trzy razy. Za anulowanie jednej terminowki zabiera kapsel, nakłada karę finansową i mniej punktów w scoringu(usunięte przez administratora)

08.04.2025 16:18

Cześć, Zlecenia terminowe stanowią ważną usługę dla naszych Klientów. Kierowca, wyrażając chęć i możliwość podjęcia zlecenia terminowego, po zapisaniu się na nie, ma obowiązek potwierdzenia realizacji przejazdu w aplikacji na 15 minut przed jego rozpoczęciem w dzień oraz 40 minut przed jego rozpoczęciem w nocy. Aktualny sposób realizacji zleceń terminowych umożliwia Kierowcom na dostęp do giełdy zleceń a naszym Klientom daje pewność, że kurs odbędzie się w wybranym przez nich terminie. Każdy Kierowca iTaxi ma możliwość zrealizowania zadań dodatkowych przypisanych do trzech kapsli, które wspierają go w budowaniu wyższego scoringu. Maksymalną liczbę punktów do zdobycia stanowi suma punktów dwóch kapsli. Zarówno realizacja zadań z kapsli jak i wybór dwóch obszarów umożliwiających zdobycie maksymalnej liczby punktów są dobrowolne. Zlecenia terminowe są również pobierane przez Kierowców dobrowolnie. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Paulina, Łódź

31.03.2025 18:49

Dziś po raz pierwszy zdecydowałam się na skorzystanie z usług iTaxi, ponieważ wyczytałam w internecie, że bez problemu przewożą zwierzaki. Potrzebowałam pilnie dostać się do kliniki weterynaryjnej z pieskiem małej rasy, więc zamówiłam taksówkę właśnie z tej firmy. Zostałam poinformowana, że czas oczekiwania do 15 minut, natomiast zdecydowałam się na zamówienie taksówki. JEDNAKŻE, po upływie 20 minut status zamówienia na stronie to dalej „wyszukiwanie taksówki”. Po upływie tego czasu otrzymałam smsa z informacją, że zamawiana taksówka jest dalej wyszukiwana oraz prośbę o „ponowne zamówienie taksówki” przez podany link, co też uczyniłam. Po upływie kolejnych 10 minut sytuacja się powtórzyła. Po upływie 40 minut ŻADNA taksówka nie została do mnie wysłana. Wstyd i hańba. Będę odradzać usługi tej firmy KAŻDEMU. Green cab bez problemu przyjął zamówienie (z przewozem pieska) i taksówkarz pojawił się w ciągu niespełna 8 minut. Można? Owszem, ale jak widać nie w firmie iTaxi.

02.04.2025 11:55

Cześć, Prosimy o przesłanie szczegółów zamówienia na [email protected] (godzina przejazdu, adres odbioru, dane Pasażera), dzięki którym będziemy mogli zweryfikować opisaną sytuację. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom niezawodny, komfortowy i bezpieczny przejazd, również z uwzględnieniem potrzeby podróży ze zwierzakiem. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Jurek.kierowca.itaxi

27.03.2025 06:50

Drogie iTaxi! Obserwujemy, że sytuacja w firmie wciąż się pogarsza. Kierowcy coraz częściej łamią regulamin i zasady, co wynika z braku stabilnych zleceń. Wysyłanie handlowców do podpisywania umów z klientami na siłę nie przynosi oczekiwanych rezultatów, a były prezes, który budował silne relacje z klientami, pozostawia po sobie trudną do wypełnienia lukę. Nacisk, zmęczenie i presja, z którymi muszą mierzyć się kierowcy, prowadzą do rozważania zmiany miejsca pracy lub korporacji. Plany firmy dotyczące wprowadzenia floty pojazdów Tesla przy jednoczesnym ograniczeniu liczby kierowców korzystających z własnych samochodów wywołują dodatkowe obawy. Dochodzą również głosy wśród kierowców, że część floty ma zostać wykluczona w wyniku weryfikacji, by zrobić miejsce dla nowych pojazdów, które zakupiliście. Takie działania mogą jeszcze bardziej zaszkodzić zaufaniu wśród pracowników. Czekamy na to, co przyniesie czas kontroli pojazdów w kwietniu. Jak na razie, inne korporacje potrafią zaoferować lepsze warunki, a trzymanie się firmy, która ma tak mało poszanowania dla swoich kierowców, wydaje się być coraz mniej uzasadniona. Jeśli te zmiany nie zostaną wprowadzone z myślą o poprawie sytuacji, przyszłość firmy może stanąć pod dużym znakiem zapytania.
    Norbert

31.03.2025 10:09

Żeby kierowcy mogli przestrzegać regulaminu, muszą mieć zapewnione odpowiednie warunki – jak mąka potrzebna do wypieku chleba. Brak wystarczającej liczby zleceń i możliwości zarobku sprawia, że regulamin iTaxi schodzi na dalszy plan. W obecnych realiach każdy stara się radzić sobie na własną rękę, co prowadzi do niepewności i destabilizacji pracy. Co więcej, zasada równości i sprawiedliwego traktowania nie wydaje się być respektowana, gdyż pojazdy z floty firmy są faworyzowane w systemie przydziału zleceń. Tymczasem zwykli kierowcy, próbując znaleźć pracę, mogą spędzić cały dzień na postoju bez jakiegokolwiek zlecenia. Takie działania odbierają motywację tym, którzy chcą pracować uczciwie i z zaangażowaniem. Jeśli sytuacja nie ulegnie poprawie, istnieje ryzyko protestów podczas organizowanych przez Was wielkich eventów, do których uczestnictwa zachęcacie kierowców w wiadomościach. (O tym się już rozmawia na postoju) Dodatkowo, warto także przyjrzeć się działaniu biura – doświadczenia pokazują, że kontakt z niektórymi osobami z obsługi klienta, szczególnie w przypadku nieuprzejmego zachowania, pozostawia wiele do życzenia. Dla równowagi warto zauważyć, że rozmowy z konsultantami mężczyznami często przebiegają bardziej profesjonalnie i konstruktywnie.

31.03.2025 11:21

Cześć, Regulamin iTaxi zawiera szczegółowe informacje dotyczące warunków współpracy. Każdy Kierowca, zawierając umowę z iTaxi, zobowiązany jest zapoznać się z jego treścią. Rozumiemy, że indywidualne sytuacje i historie Kierowców mogą być wymagające i pełne wyzwań. Niemniej jednak, musimy podkreślić, że nie mogą one stanowić podstawy do niestosowania się do obowiązujących zasad. Regulamin został stworzony z założeniem równego i sprawiedliwego traktowania wszystkich Kierowców. W ramach stałego poszerzania liczby dostępnych zleceń, jako iTaxi poszerzamy współpracę z Klientami biznesowymi oraz dostosowujemy ofertę do potrzeb Klientów B2B i B2C. W odpowiedzi na wymagania i zamówienia naszych Klientów B2B, wybrane wydarzenia są kompleksowo realizowane przez flotę pojazdów elektrycznych. Jest to podyktowane specyficznymi potrzebami biznesowymi zgłaszanymi przez Klienta. Kursy są wydawane w oparciu o parametry takie jak odległość od miejsca odbioru, scoring, wybranie przez Pasażera kursu z konkretną cechą (np. przewóz zwierząt) i kategorią (Standard, Electric, Eco, Premium, Bus, Kombi). Działalność floty własnej iTaxi nie zmienia naszego zaangażowania we współpracę z Kierowcami, którzy wybierają inne dostępne formy współpracy z nami. Dokładamy wszelkich starań, aby bieżąca obsługa była profesjonalna, merytoryczna, efektywna i spełniała potrzeby naszych Kierowców. Rozumiemy indywidualne preferencje związane z kontaktem z Pracownikami biura, CC lub BOK, ale nie mamy zgody na utrwalanie stereotypów dotyczących konkretnych płci. Jeśli chciałbyś zgłosić konkretną sytuację, które wzbudziła Twoje zaniepokojenie, prosimy o kontakt z Rzecznikiem Kierowcy: [email protected] Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kiki

27.03.2025 05:57

Jak jest sprawiedliwie jak terminowki nawet dobrze nie zobaczysz a ona już znika. Niech itaxi napiszę w jaki sposób mam ją przyjąć. A nie odpisuje nie jakieś bzdury.

27.03.2025 09:23

Cześć, Aktualnie trwają prace nad modyfikacją sposobu wydawania zleceń terminowych, w oparciu o informacje zwrotne naszych Kierowców. Już wkrótce przekażemy więcej szczegółów. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Byly itaxi

27.03.2025 22:51

Kursy powinny byc wydawane na bieżąco jak w klasycznych korporacjach, ewentualnie z nieco dluzszym czasem dojazdu typu 15 min. Rezerwacje terminowek na za iles dni czy godzin sprawdza sie co najwyzej w przypadku busow, fotelikow czy premium. Klasyczne zamowienia powinny isc na bieżąco. Jesli tak bedzie, bez scoringow, odznak i innych. Zacznie byc znowu „zwyczajnie uczciwa” rozwaze powrot do itaxi. Na dzien dzisiejszy odradzam kazdemu

07.02.2025 06:44

Kap

25.03.2025 21:51

Masz racje. Oni tego nigdy nie zrozumieja. Pare lat na rynku a tylko coraz wieksze (usunięte przez administratora)
    Franc

25.03.2025 12:52

To nie jest korporacja, niczym nie różni się od bolta ubera itp. Jesteś nie Jesteś nikt nie wie o twoim istnieniu. Skoringi , układy, kolesiostwo, tylko wybrańcy jeżdżą na lotniska, dziwnym trafem same auta za 900zl tygodniowo. Ty jako niezależny kierowca nie związany nie licz na dobre kursy. Terminówkę jak złapiesz to na pewno za 25zl wszystkie dobre kursy znikają w ułamku sekundy nie zdążysz palca przyłożyć. Mają pozakładane autoklikery, nikt się do tego nie przyznaje. Jedynym słowem wielki (usunięte przez administratora) Nie jest to praca dla normalnego człowieka. Wykończysz się psychiczne i fizycznie po kilku miesiącach. Chyba że nie masz rodziny, śpisz w samochodzie , masz 20 lat ,zdrowie nie jest dla ciebie priorytetem.

25.03.2025 15:59

Cześć, Priorytet wydawania zleceń jest zależny od scoringu będącego punktowym odzwierciedleniem aktywności Kierowcy, który wzrasta wraz z systematyczną pracą oraz realizacją przyjętych i proponowanych przez aplikację zleceń. Możliwość realizacji kursów z lotniska jest dostępna dla każdego Kierowcy współpracującego z iTaxi. Twój opis realizacji zleceń terminowych odbiega od rzeczywistości. Dokładamy wszelkich starań żeby sposób realizacji zleceń terminowych zarówno pozwalał Kierowcom na dostęp do giełdy zleceń jak i dawał Klientom pewność, że kurs odbędzie się w wybranym przez nich terminie. Zależy nam na tym aby wszyscy czuli się w iTaxi dobrze Jeśli byłeś świadkiem sytuacji, która była dla Ciebie alarmująca, prosimy o zgłoszenie nam jej: [email protected]. W przypadku dodatkowych pytań dotyczących działania systemu wydawania zleceń, zachęcamy do kontaktu bezpośredniego z naszymi Pracownikami w biurze w Warszawie lub Koordynatorami terenowymi https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kiki

24.03.2025 10:14

W stu przypadkach na sto gdy będzie stała obok Ciebie Tesla zawsze ona dostanie kurs pierwsza nie ty. Żadne tłumaczenia że jest sprawiedliwie tego nie zmienią.

25.03.2025 08:52

Cześć, Kursy są wydawane w oparciu o parametry takie jak odległość od miejsca odbioru, scoring, wybranie przez Pasażera kursu z konkretną cechą (np. przewóz zwierząt) i kategorią (Standard, Electric, Eco, Premium, Bus, Kombi). W przypadku dodatkowych pytań dotyczących działania systemu wydawania zleceń, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszymi Pracownikami w biurze w Warszawie lub Koordynatorami terenowymi https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Mm

23.03.2025 21:40

Z lotniska na Jeżyce 55 zł Nie polecam,lepiej zadzwonić po inną gdzie zapłaciłem 40 z napiwkiem Omijać tą korporację

25.03.2025 08:47

Cześć, Żeby móc odnieść się do zdarzenia potrzebujemy więcej szczegółów (dzień i godzina kursu, adres docelowy). Prosimy o opisanie sytuacji drogą mailową: [email protected]. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Grzegorz olsztyn

23.03.2025 14:15

w sobotę i niedzielę nie można dodzwonić się na żaden numer telefonu

24.03.2025 09:04

Cześć, Jeśli jesteś Pasażerem, przejazd możesz zamówić zarówno telefonicznie pod numerem 737 737 737 jak i przez aplikację iTaxi. Jeśli jesteś Kierowcą, nasza Centrala udzielająca wsparcia w ramach bieżących kursów jest dostępna całą dobę. Ponadto od poniedziałku do piątku między 8:00 a 20:00 możesz skontaktować się z Biurem Obsługi Kierowcy w celu omówienia pozostałych kwestii związanych ze współpracą. Zachęcamy również do kontaktu drogą mailową [email protected]. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Klient 1303

10.03.2025 09:15

Jedna wielka pomyłka pomimo wcześniejszego zaplanowania kursu totalne ignorowanie klienta. Nie polecam

10.03.2025 15:32

Cześć, Prosimy zgłoszenie sprawy do Biura Obsługi Klienta: [email protected] -22 439 00 66 Dołożymy wszelkich starań żeby jak najszybciej wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Pasażerka

04.03.2025 20:40

Nie polecam, naciągają na kasę wciskając kursy za cenę gwarantowaną.

05.03.2025 10:23

Cześć, W iTaxi funkcjonują dwie metody naliczania opłat za przejazd. Cena Gwarantowana uwzględnia optymalną trasę przejazdu z punktu A do punktu B, stawkę za kilometr floty iTaxi obowiązującą w danym mieście oraz prognozowaną opłatę czasową. Nasi Klienci mają możliwość odbycia przejazdów zarówno w ramach Ceny Gwarantowanej jak i zgodnie z wyliczeniem taksometru. Przejazd z iTaxi możesz zamówić zarówno przez aplikację jak i telefonicznie pod numerem 737 737 737. W obu przypadkach istnieje możliwość wskazania preferowanej formy rozliczenia. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Paweł

28.02.2025 16:23

Firma poprawiła się ostatnio. Jestem zadowolony. Jest jednak jedno Ale. Zależy na kogo się trafi. Po 10 miesiącach trafiłem znów na niejakiego Grzegorza z Kia Optima Czarna w Poznaniu. Poprzedni kurs skandaliczny w wykonaniu tzw. Kierowcy. Po skardze i rozmowie wychowawczej jest poprawa. Ale nadal człowiek złośliwy i generalnie niesympatyczny. I jest to opinia Mojej Babci,z którą jechałem do lekarza. Choć teraz przyjechał 7 minut za wcześnie,nie ponad 20 jak ostatnio. Niestety znów zaparkował na końcu bloku. Bo tam wisi tablica z numerem. A nie przed klatką właściwą jak inni kierowcy. Firma ok. Ale niektórych po prostu kierowców warto omijać szerokim łukiem...Zakompleksiony człowiek,próbujący pokazać jaki to jest ważny,powodujący tylko zakrywany śmiech i politowanie u pasażerów...Najlepiej przemilczeć osobnika,skoro już nie ma opcji,żeby z Nim nie jechać!

04.03.2025 09:36

Cześć Paweł, Cieszymy się, że dobrze Ci się z nami podróżuje i jednocześnie przykro nam, że spotkała Cię nieprzyjemna sytuacja. Dokładnie analizujemy wszelkie wpływające do nas zgłoszenia i dbamy o to żeby przejazdy ze wszystkimi Kierowcami iTaxi były komfortowe i bezpiecznie. Dziękujemy za podzielenie się Twoją opinią. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Nie nie i jeszcze raz nie

10.12.2024 14:02

Totalnie nie polecam tej ‘firmy’. Miałem wątpliwą przyjemność uczestniczenia w rekrutacji, pominę fakt tysiąca etapów, wyciągania pomysłów, które potem nielegalnie zostają wykorzystane, po brak profesjonalizmu osób z biura. Wyższość i przewracanie oczami polecam schować do momentu, kiedy kandydat nie opuści budynku. Okropny vibe i zahaczające o tanie korpo miejsce. Jeżeli tak traktuje się kandydatów, to jak traktujecie kierowców? Bo w opiniach można poczytać, polecam.
    byly kier

08.02.2025 19:26

W wigilję i sylwestra zawsze byl kociol w normalnych korporacjach. Po przejeciu przez to ifakxi, wigilja prawie bez zlecen na wlasnym aucie, sylwester to samo. Rok temu ucieklem, bo poziom (usunięte przez administratora) wywala poza skalę.

27.02.2025 18:55

Proszę przestać kłamać. Kierowcy od was odchodzą i bardzo dobrze. W tej firmie pojęcia szacunek, współpraca i godziwe zarobki to pojęcia obce. (usunięte przez administratora) Nie ma możliwości odwołania i negocjacji - jest to czystą fikcją. Zero wsparcia i pomocy z jej strony, jedynie utrudnianie pracy. Nie polecam i odradzam każdemu współpracę z wami
    Zenek

10.02.2025 13:11

Jestem aktualnym kierowcą iTaxi...i z tego co widzę to od kad iTaxi zakupiła flotę samochodów elektrycznych m-ki Tesla ...robota w tej konspiracja spadła o więcej jak polowa..a czasem i o 3/4....obecnie pojazdow elektrycznych m-ki Tesla jeździ już w tej korporacji ok.150 ..z tego co widzę nie widać tych pojazdów na mapie w programie iTaxi kierowca... ...podczas gdy pozostałe auta są widoczne na mapie w tym programie . Pojazdy elektryczne Tesla..które iTaxi wypożycza z prowizja 55% nigdy nie widziałem aby jakas Tesla stała na słupie.tj. na postoju Taxi..co w przypadku pozostałych kierowców iTaxi gdy jeżdżą na swoich autach ma miejsce...stoją po postojach Taxi..na slupie...co widać że priorytet w wydawaniu kursów mają pojazdy z floty iTaxi Tesle...oj nie ładnie nieładnie...nie tak się umawialiśmy przy podpisywaniu umowy z korporacja iTaxi ..

10.02.2025 15:01

Cześć, Dostępne auta są widoczne na mapie w aplikacji, niezależnie od marki samochodu, którym jeździ Kierowca. Nie są widoczne tylko wtedy, gdy znajdują się aktualnie w kursie. Kierowcy realizujący przejazdy samochodami będącymi częścią floty iTaxi, podlegają takim samym zasadom wydawania zleceń jak pozostali Kierowcy. Oznacza to, że pomiędzy zleceniami, również oczekują na kursy. Jeśli chciałbyś dowiedzieć się więcej odnośnie rzeczywistej oferty iTaxi oraz rozwiać wątpliwości związane z funkcjonowaniem systemu wydawania zleceń, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Pracownikami iTaxi w biurze w Warszawie lub Koordynatorami terenowymi https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Zenek

12.02.2025 12:44

Zapraszasz mnie do biura...super tylko chyba po to aby rozwiązać ze mną umowę....bo na pewno nie po to o czy napisałeś w odpowiedzi na moją opinię...ale jedno co przyznałes sam to fakt że widoczne są tylko te auta które czekają na kurs...ok...tylko jakoś z tej 150 floty elektryków...nie widać żadnego na tej mapie.. Super...

Zostaw merytoryczną opinię o iTaxi.pl S.A.