iTaxi.pl

• Gdzie jeździmy

Poznaj nas bliżej

Nasze usługi

Gdzie jeździmy

Kraków - iTaxi.pl Sp. z o.o.

5. Opinie o iTaxi.pl S.A.

Opinie o itaxi.pl - iTaxi.pl S.A. w Warszawa

Nie przegap nowości o iTaxi.pl S.A.!

Bury

17.04.2025 16:11

ODRADZAM I OSTRZEGAM Nierzetelność i niekompetencja to moja ocena iTaxi. Ceny kursów zawyżone w stosunku do innych korporacji. Potrafią bez podania powodów anulować przyjęcie zlecenia.

18.04.2025 08:27

Cześć, Aby lepiej zrozumieć opisane zdarzenie, prosimy o przesłanie jego szczegółów na adres [email protected]. Nasze Biuro Obsługi Klienta dołoży wszelkich starań żeby jak najszybciej wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Jakub

13.04.2025 18:23

2 misieace temu itaxi miało 2,9 gwiazdki i od tego czasu przybyła masa negatywnych opinii jednak magicznie ocena im wzrosła do 3.6.... Więc powiem tyle itaxi to beznadziejny pracodawca który nie szanuje kierowców którzy nie wynajmują od nich aut i dyskryminuje ich przy wydawaniu zleceń. Odpowiedzi na negatywne oceny generuje chat i przedstawia ten ich bełkot jak to wszystko jest cacy.

17.04.2025 09:29

Cześć, Czasem odpowiedzi na opinie mogą wydawać się mniej naturalne, zwłaszcza w sytuacjach, w których do pogłębionej informacji zwrotnej niezbędna jest szczegółowa analiza przypadku, lub gdy odpowiedzi na podobne pytania pozostają zbliżone. Niezmiennie zachęcamy do zgłaszania konkretnych przypadków do BOK, Biura Floty lub Koordynatorów terenowych. Nasi Pracownicy chętnie opowiedzą również o rzeczywistym sposobie wydawania zleceń https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/. Użytkownicy GoWork mają możliwość pozostawienia na forum opinii opisowej - alternatywnie wraz z oceną pracodawcy w formie gwiazdek. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Obiektywny

21.04.2020 07:52

Czytam i nie widzę odzwierciedlenia w rzeczywistości. Mnie osobiście pracuje się dobrze. Cenie jasne zasady. Pracuję sumiennie i widzę, że odzwierciedla się to w moich osiągnięciach. Kierownicy terenowi fakt widać, ich na każdym kroku. Kontrolują na potęgę! Czy są tacy straszni jak czytam? Moje doświadczenia są dobre. "Kontrolowało" mnie już trzech. Białe Audi, Czarny C4 i Biała Toyota. Wszyscy rozmawiali ze mną jak z kolegą. Spoko goście. Obecna sytuacja kwarantanny jest podła w całej branży. Nie jestem pewien ale i Taxi chyba pierwsze rozdało płyn do rąk, folię i darmowo ozonują auta. Dla mnie jest ok.
    Mireczek

04.04.2023 13:30

Kolego przy podpisaniu umowy Pan przedstawiał sytuację w inny sposób. Prowizja w wysokości 20% w rzeczywistości okazuję się 22% xD. Jeżeli pracuje Ci się dobrze i nie czujesz się w żaden sposób (usunięte przez administratora) to pracuj tam dalej. Przy okazji podaj adres to wyślę Ci dłuto i czarną farbę. Jedno do rzeźbienia, a drugie żebyś mógł się pomalować w barwy I Padło :D
    Co za bzdury

15.04.2025 19:00

8 lat jeździłem dla tej firmy większość lepszych zleceń idzie pod stołem są wydawane swoim kierowców albo kordytorzy lokalni mówią jak je wziąć kiedy wejdą itp albo kierowcy biorą jak leci i się dzieła między sobą na giełdzie zostaje bieżący chłam ewentualnie się trafi coś lepszego jak ktoś z apki zamówi Do tego zarabiają łupiąc kierowców karami Ale tak w sumie maj największy rynek. Klientów b2b i w takiej Warszawie się kręci jak tos jest w czarnej d... Albo nic mu w życiu nie idzie to siedzi w taksówce Przeliczając na godziny pracy to co nam zostaje na rękę to zarabia się grubo poniżej najzszego wynagrodzenia

10.04.2025 08:05

10.04.2025 10:21

Cześć, Wysokość zarobków jest uzależniona od czynników takich jak dostępność, liczba zrealizowanych przejazdów, jakość pracy oraz rodzaj zleceń. W iTaxi zapewniamy różne modele rozliczeń, aby każdy Kierowca mógł znaleźć rozwiązanie najlepiej dopasowane do swoich potrzeb. Jeśli chciałbyś omówić swoją sytuację i sprawdzić dostępne możliwości, zachęcamy do kontaktu z Pracownikami Biura Floty w Twoim mieście lub Biurem Obsługi Kierowcy: https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/ Pozdrawiamy Zespół iTaxi

12.04.2025 15:34

To i tak dobrze. Mi po odliczeniu kosztow. 210h pracy zostalo 600zl
    On

09.04.2025 05:04

Jak zwykle nie na temat.Wrecz obok tematu. Pytanie brzmiało dlaczego kierowca jest karany 3 razy za jedną anulację

10.04.2025 10:13

Cześć, Brak realizacji zlecenia terminowego wiąże się z dodatkowym kosztem, zgodnie z regulaminem Kierowcy. Niewykonanie usługi skutkuje obniżeniem punktów scoringowych, podobnie jak w przypadku odrzucenia zlecenia obowiązkowego. Jeszcze raz przypominamy, że zlecenia terminowe są pobierane przez Kierowców dobrowolnie a zasady realizacji kursów są opisane w regulaminie Kierowcy. Brak realizacji pobranego zlecenia wpływa negatywnie na doświadczenie Klienta oraz ogranicza możliwość przyjęcia zlecenia przez innych Kierowców, którzy chcą je zrealizować. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    On

08.04.2025 04:58

Itaxi za jeden błąd karze trzy razy. Za anulowanie jednej terminowki zabiera kapsel, nakłada karę finansową i mniej punktów w scoringu(usunięte przez administratora)

08.04.2025 16:18

Cześć, Zlecenia terminowe stanowią ważną usługę dla naszych Klientów. Kierowca, wyrażając chęć i możliwość podjęcia zlecenia terminowego, po zapisaniu się na nie, ma obowiązek potwierdzenia realizacji przejazdu w aplikacji na 15 minut przed jego rozpoczęciem w dzień oraz 40 minut przed jego rozpoczęciem w nocy. Aktualny sposób realizacji zleceń terminowych umożliwia Kierowcom na dostęp do giełdy zleceń a naszym Klientom daje pewność, że kurs odbędzie się w wybranym przez nich terminie. Każdy Kierowca iTaxi ma możliwość zrealizowania zadań dodatkowych przypisanych do trzech kapsli, które wspierają go w budowaniu wyższego scoringu. Maksymalną liczbę punktów do zdobycia stanowi suma punktów dwóch kapsli. Zarówno realizacja zadań z kapsli jak i wybór dwóch obszarów umożliwiających zdobycie maksymalnej liczby punktów są dobrowolne. Zlecenia terminowe są również pobierane przez Kierowców dobrowolnie. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Paulina, Łódź

31.03.2025 18:49

Dziś po raz pierwszy zdecydowałam się na skorzystanie z usług iTaxi, ponieważ wyczytałam w internecie, że bez problemu przewożą zwierzaki. Potrzebowałam pilnie dostać się do kliniki weterynaryjnej z pieskiem małej rasy, więc zamówiłam taksówkę właśnie z tej firmy. Zostałam poinformowana, że czas oczekiwania do 15 minut, natomiast zdecydowałam się na zamówienie taksówki. JEDNAKŻE, po upływie 20 minut status zamówienia na stronie to dalej „wyszukiwanie taksówki”. Po upływie tego czasu otrzymałam smsa z informacją, że zamawiana taksówka jest dalej wyszukiwana oraz prośbę o „ponowne zamówienie taksówki” przez podany link, co też uczyniłam. Po upływie kolejnych 10 minut sytuacja się powtórzyła. Po upływie 40 minut ŻADNA taksówka nie została do mnie wysłana. Wstyd i hańba. Będę odradzać usługi tej firmy KAŻDEMU. Green cab bez problemu przyjął zamówienie (z przewozem pieska) i taksówkarz pojawił się w ciągu niespełna 8 minut. Można? Owszem, ale jak widać nie w firmie iTaxi.

02.04.2025 11:55

Cześć, Prosimy o przesłanie szczegółów zamówienia na [email protected] (godzina przejazdu, adres odbioru, dane Pasażera), dzięki którym będziemy mogli zweryfikować opisaną sytuację. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom niezawodny, komfortowy i bezpieczny przejazd, również z uwzględnieniem potrzeby podróży ze zwierzakiem. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Jurek.kierowca.itaxi

27.03.2025 06:50

Drogie iTaxi! Obserwujemy, że sytuacja w firmie wciąż się pogarsza. Kierowcy coraz częściej łamią regulamin i zasady, co wynika z braku stabilnych zleceń. Wysyłanie handlowców do podpisywania umów z klientami na siłę nie przynosi oczekiwanych rezultatów, a były prezes, który budował silne relacje z klientami, pozostawia po sobie trudną do wypełnienia lukę. Nacisk, zmęczenie i presja, z którymi muszą mierzyć się kierowcy, prowadzą do rozważania zmiany miejsca pracy lub korporacji. Plany firmy dotyczące wprowadzenia floty pojazdów Tesla przy jednoczesnym ograniczeniu liczby kierowców korzystających z własnych samochodów wywołują dodatkowe obawy. Dochodzą również głosy wśród kierowców, że część floty ma zostać wykluczona w wyniku weryfikacji, by zrobić miejsce dla nowych pojazdów, które zakupiliście. Takie działania mogą jeszcze bardziej zaszkodzić zaufaniu wśród pracowników. Czekamy na to, co przyniesie czas kontroli pojazdów w kwietniu. Jak na razie, inne korporacje potrafią zaoferować lepsze warunki, a trzymanie się firmy, która ma tak mało poszanowania dla swoich kierowców, wydaje się być coraz mniej uzasadniona. Jeśli te zmiany nie zostaną wprowadzone z myślą o poprawie sytuacji, przyszłość firmy może stanąć pod dużym znakiem zapytania.
    Norbert

31.03.2025 10:09

Żeby kierowcy mogli przestrzegać regulaminu, muszą mieć zapewnione odpowiednie warunki – jak mąka potrzebna do wypieku chleba. Brak wystarczającej liczby zleceń i możliwości zarobku sprawia, że regulamin iTaxi schodzi na dalszy plan. W obecnych realiach każdy stara się radzić sobie na własną rękę, co prowadzi do niepewności i destabilizacji pracy. Co więcej, zasada równości i sprawiedliwego traktowania nie wydaje się być respektowana, gdyż pojazdy z floty firmy są faworyzowane w systemie przydziału zleceń. Tymczasem zwykli kierowcy, próbując znaleźć pracę, mogą spędzić cały dzień na postoju bez jakiegokolwiek zlecenia. Takie działania odbierają motywację tym, którzy chcą pracować uczciwie i z zaangażowaniem. Jeśli sytuacja nie ulegnie poprawie, istnieje ryzyko protestów podczas organizowanych przez Was wielkich eventów, do których uczestnictwa zachęcacie kierowców w wiadomościach. (O tym się już rozmawia na postoju) Dodatkowo, warto także przyjrzeć się działaniu biura – doświadczenia pokazują, że kontakt z niektórymi osobami z obsługi klienta, szczególnie w przypadku nieuprzejmego zachowania, pozostawia wiele do życzenia. Dla równowagi warto zauważyć, że rozmowy z konsultantami mężczyznami często przebiegają bardziej profesjonalnie i konstruktywnie.

31.03.2025 11:21

Cześć, Regulamin iTaxi zawiera szczegółowe informacje dotyczące warunków współpracy. Każdy Kierowca, zawierając umowę z iTaxi, zobowiązany jest zapoznać się z jego treścią. Rozumiemy, że indywidualne sytuacje i historie Kierowców mogą być wymagające i pełne wyzwań. Niemniej jednak, musimy podkreślić, że nie mogą one stanowić podstawy do niestosowania się do obowiązujących zasad. Regulamin został stworzony z założeniem równego i sprawiedliwego traktowania wszystkich Kierowców. W ramach stałego poszerzania liczby dostępnych zleceń, jako iTaxi poszerzamy współpracę z Klientami biznesowymi oraz dostosowujemy ofertę do potrzeb Klientów B2B i B2C. W odpowiedzi na wymagania i zamówienia naszych Klientów B2B, wybrane wydarzenia są kompleksowo realizowane przez flotę pojazdów elektrycznych. Jest to podyktowane specyficznymi potrzebami biznesowymi zgłaszanymi przez Klienta. Kursy są wydawane w oparciu o parametry takie jak odległość od miejsca odbioru, scoring, wybranie przez Pasażera kursu z konkretną cechą (np. przewóz zwierząt) i kategorią (Standard, Electric, Eco, Premium, Bus, Kombi). Działalność floty własnej iTaxi nie zmienia naszego zaangażowania we współpracę z Kierowcami, którzy wybierają inne dostępne formy współpracy z nami. Dokładamy wszelkich starań, aby bieżąca obsługa była profesjonalna, merytoryczna, efektywna i spełniała potrzeby naszych Kierowców. Rozumiemy indywidualne preferencje związane z kontaktem z Pracownikami biura, CC lub BOK, ale nie mamy zgody na utrwalanie stereotypów dotyczących konkretnych płci. Jeśli chciałbyś zgłosić konkretną sytuację, które wzbudziła Twoje zaniepokojenie, prosimy o kontakt z Rzecznikiem Kierowcy: [email protected] Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kiki

27.03.2025 05:57

Jak jest sprawiedliwie jak terminowki nawet dobrze nie zobaczysz a ona już znika. Niech itaxi napiszę w jaki sposób mam ją przyjąć. A nie odpisuje nie jakieś bzdury.

27.03.2025 09:23

Cześć, Aktualnie trwają prace nad modyfikacją sposobu wydawania zleceń terminowych, w oparciu o informacje zwrotne naszych Kierowców. Już wkrótce przekażemy więcej szczegółów. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Byly itaxi

27.03.2025 22:51

Kursy powinny byc wydawane na bieżąco jak w klasycznych korporacjach, ewentualnie z nieco dluzszym czasem dojazdu typu 15 min. Rezerwacje terminowek na za iles dni czy godzin sprawdza sie co najwyzej w przypadku busow, fotelikow czy premium. Klasyczne zamowienia powinny isc na bieżąco. Jesli tak bedzie, bez scoringow, odznak i innych. Zacznie byc znowu „zwyczajnie uczciwa” rozwaze powrot do itaxi. Na dzien dzisiejszy odradzam kazdemu

07.02.2025 06:44

Kap

25.03.2025 21:51

Masz racje. Oni tego nigdy nie zrozumieja. Pare lat na rynku a tylko coraz wieksze (usunięte przez administratora)
    Franc

25.03.2025 12:52

To nie jest korporacja, niczym nie różni się od bolta ubera itp. Jesteś nie Jesteś nikt nie wie o twoim istnieniu. Skoringi , układy, kolesiostwo, tylko wybrańcy jeżdżą na lotniska, dziwnym trafem same auta za 900zl tygodniowo. Ty jako niezależny kierowca nie związany nie licz na dobre kursy. Terminówkę jak złapiesz to na pewno za 25zl wszystkie dobre kursy znikają w ułamku sekundy nie zdążysz palca przyłożyć. Mają pozakładane autoklikery, nikt się do tego nie przyznaje. Jedynym słowem wielki (usunięte przez administratora) Nie jest to praca dla normalnego człowieka. Wykończysz się psychiczne i fizycznie po kilku miesiącach. Chyba że nie masz rodziny, śpisz w samochodzie , masz 20 lat ,zdrowie nie jest dla ciebie priorytetem.

25.03.2025 15:59

Cześć, Priorytet wydawania zleceń jest zależny od scoringu będącego punktowym odzwierciedleniem aktywności Kierowcy, który wzrasta wraz z systematyczną pracą oraz realizacją przyjętych i proponowanych przez aplikację zleceń. Możliwość realizacji kursów z lotniska jest dostępna dla każdego Kierowcy współpracującego z iTaxi. Twój opis realizacji zleceń terminowych odbiega od rzeczywistości. Dokładamy wszelkich starań żeby sposób realizacji zleceń terminowych zarówno pozwalał Kierowcom na dostęp do giełdy zleceń jak i dawał Klientom pewność, że kurs odbędzie się w wybranym przez nich terminie. Zależy nam na tym aby wszyscy czuli się w iTaxi dobrze Jeśli byłeś świadkiem sytuacji, która była dla Ciebie alarmująca, prosimy o zgłoszenie nam jej: [email protected]. W przypadku dodatkowych pytań dotyczących działania systemu wydawania zleceń, zachęcamy do kontaktu bezpośredniego z naszymi Pracownikami w biurze w Warszawie lub Koordynatorami terenowymi https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kiki

24.03.2025 10:14

W stu przypadkach na sto gdy będzie stała obok Ciebie Tesla zawsze ona dostanie kurs pierwsza nie ty. Żadne tłumaczenia że jest sprawiedliwie tego nie zmienią.

25.03.2025 08:52

Cześć, Kursy są wydawane w oparciu o parametry takie jak odległość od miejsca odbioru, scoring, wybranie przez Pasażera kursu z konkretną cechą (np. przewóz zwierząt) i kategorią (Standard, Electric, Eco, Premium, Bus, Kombi). W przypadku dodatkowych pytań dotyczących działania systemu wydawania zleceń, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszymi Pracownikami w biurze w Warszawie lub Koordynatorami terenowymi https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Mm

23.03.2025 21:40

Z lotniska na Jeżyce 55 zł Nie polecam,lepiej zadzwonić po inną gdzie zapłaciłem 40 z napiwkiem Omijać tą korporację

25.03.2025 08:47

Cześć, Żeby móc odnieść się do zdarzenia potrzebujemy więcej szczegółów (dzień i godzina kursu, adres docelowy). Prosimy o opisanie sytuacji drogą mailową: [email protected]. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

Oferty pracy - iTaxi.pl S.A.

Kierowca / Kierowczyni kat. B

Warszawa

Pracownik wsparcia operacyjnego lotniska - taxi (k/m/n)

Kierowca / Kierowczyni kat. B - iTaxi

Grzegorz olsztyn

23.03.2025 14:15

w sobotę i niedzielę nie można dodzwonić się na żaden numer telefonu

24.03.2025 09:04

Cześć, Jeśli jesteś Pasażerem, przejazd możesz zamówić zarówno telefonicznie pod numerem 737 737 737 jak i przez aplikację iTaxi. Jeśli jesteś Kierowcą, nasza Centrala udzielająca wsparcia w ramach bieżących kursów jest dostępna całą dobę. Ponadto od poniedziałku do piątku między 8:00 a 20:00 możesz skontaktować się z Biurem Obsługi Kierowcy w celu omówienia pozostałych kwestii związanych ze współpracą. Zachęcamy również do kontaktu drogą mailową [email protected]. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Klient 1303

10.03.2025 09:15

Jedna wielka pomyłka pomimo wcześniejszego zaplanowania kursu totalne ignorowanie klienta. Nie polecam

10.03.2025 15:32

Cześć, Prosimy zgłoszenie sprawy do Biura Obsługi Klienta: [email protected] -22 439 00 66 Dołożymy wszelkich starań żeby jak najszybciej wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Pasażerka

04.03.2025 20:40

Nie polecam, naciągają na kasę wciskając kursy za cenę gwarantowaną.

05.03.2025 10:23

Cześć, W iTaxi funkcjonują dwie metody naliczania opłat za przejazd. Cena Gwarantowana uwzględnia optymalną trasę przejazdu z punktu A do punktu B, stawkę za kilometr floty iTaxi obowiązującą w danym mieście oraz prognozowaną opłatę czasową. Nasi Klienci mają możliwość odbycia przejazdów zarówno w ramach Ceny Gwarantowanej jak i zgodnie z wyliczeniem taksometru. Przejazd z iTaxi możesz zamówić zarówno przez aplikację jak i telefonicznie pod numerem 737 737 737. W obu przypadkach istnieje możliwość wskazania preferowanej formy rozliczenia. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Paweł

28.02.2025 16:23

Firma poprawiła się ostatnio. Jestem zadowolony. Jest jednak jedno Ale. Zależy na kogo się trafi. Po 10 miesiącach trafiłem znów na niejakiego Grzegorza z Kia Optima Czarna w Poznaniu. Poprzedni kurs skandaliczny w wykonaniu tzw. Kierowcy. Po skardze i rozmowie wychowawczej jest poprawa. Ale nadal człowiek złośliwy i generalnie niesympatyczny. I jest to opinia Mojej Babci,z którą jechałem do lekarza. Choć teraz przyjechał 7 minut za wcześnie,nie ponad 20 jak ostatnio. Niestety znów zaparkował na końcu bloku. Bo tam wisi tablica z numerem. A nie przed klatką właściwą jak inni kierowcy. Firma ok. Ale niektórych po prostu kierowców warto omijać szerokim łukiem...Zakompleksiony człowiek,próbujący pokazać jaki to jest ważny,powodujący tylko zakrywany śmiech i politowanie u pasażerów...Najlepiej przemilczeć osobnika,skoro już nie ma opcji,żeby z Nim nie jechać!

04.03.2025 09:36

Cześć Paweł, Cieszymy się, że dobrze Ci się z nami podróżuje i jednocześnie przykro nam, że spotkała Cię nieprzyjemna sytuacja. Dokładnie analizujemy wszelkie wpływające do nas zgłoszenia i dbamy o to żeby przejazdy ze wszystkimi Kierowcami iTaxi były komfortowe i bezpiecznie. Dziękujemy za podzielenie się Twoją opinią. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Nie nie i jeszcze raz nie

10.12.2024 14:02

Totalnie nie polecam tej ‘firmy’. Miałem wątpliwą przyjemność uczestniczenia w rekrutacji, pominę fakt tysiąca etapów, wyciągania pomysłów, które potem nielegalnie zostają wykorzystane, po brak profesjonalizmu osób z biura. Wyższość i przewracanie oczami polecam schować do momentu, kiedy kandydat nie opuści budynku. Okropny vibe i zahaczające o tanie korpo miejsce. Jeżeli tak traktuje się kandydatów, to jak traktujecie kierowców? Bo w opiniach można poczytać, polecam.
    byly kier

08.02.2025 19:26

W wigilję i sylwestra zawsze byl kociol w normalnych korporacjach. Po przejeciu przez to ifakxi, wigilja prawie bez zlecen na wlasnym aucie, sylwester to samo. Rok temu ucieklem, bo poziom (usunięte przez administratora) wywala poza skalę.
    Kierowca

27.02.2025 18:55

Proszę przestać kłamać. Kierowcy od was odchodzą i bardzo dobrze. W tej firmie pojęcia szacunek, współpraca i godziwe zarobki to pojęcia obce. (usunięte przez administratora) Nie ma możliwości odwołania i negocjacji - jest to czystą fikcją. Zero wsparcia i pomocy z jej strony, jedynie utrudnianie pracy. Nie polecam i odradzam każdemu współpracę z wami
    Zenek

10.02.2025 13:11

Jestem aktualnym kierowcą iTaxi...i z tego co widzę to od kad iTaxi zakupiła flotę samochodów elektrycznych m-ki Tesla ...robota w tej konspiracja spadła o więcej jak polowa..a czasem i o 3/4....obecnie pojazdow elektrycznych m-ki Tesla jeździ już w tej korporacji ok.150 ..z tego co widzę nie widać tych pojazdów na mapie w programie iTaxi kierowca... ...podczas gdy pozostałe auta są widoczne na mapie w tym programie . Pojazdy elektryczne Tesla..które iTaxi wypożycza z prowizja 55% nigdy nie widziałem aby jakas Tesla stała na słupie.tj. na postoju Taxi..co w przypadku pozostałych kierowców iTaxi gdy jeżdżą na swoich autach ma miejsce...stoją po postojach Taxi..na slupie...co widać że priorytet w wydawaniu kursów mają pojazdy z floty iTaxi Tesle...oj nie ładnie nieładnie...nie tak się umawialiśmy przy podpisywaniu umowy z korporacja iTaxi ..

10.02.2025 15:01

Cześć, Dostępne auta są widoczne na mapie w aplikacji, niezależnie od marki samochodu, którym jeździ Kierowca. Nie są widoczne tylko wtedy, gdy znajdują się aktualnie w kursie. Kierowcy realizujący przejazdy samochodami będącymi częścią floty iTaxi, podlegają takim samym zasadom wydawania zleceń jak pozostali Kierowcy. Oznacza to, że pomiędzy zleceniami, również oczekują na kursy. Jeśli chciałbyś dowiedzieć się więcej odnośnie rzeczywistej oferty iTaxi oraz rozwiać wątpliwości związane z funkcjonowaniem systemu wydawania zleceń, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Pracownikami iTaxi w biurze w Warszawie lub Koordynatorami terenowymi https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Zenek

12.02.2025 12:44

Zapraszasz mnie do biura...super tylko chyba po to aby rozwiązać ze mną umowę....bo na pewno nie po to o czy napisałeś w odpowiedzi na moją opinię...ale jedno co przyznałes sam to fakt że widoczne są tylko te auta które czekają na kurs...ok...tylko jakoś z tej 150 floty elektryków...nie widać żadnego na tej mapie.. Super...
    Krzysztof

17.01.2023 14:49

Jestem taksówkarzem w itaxi tak jak w wszędzie (usunięte przez administratora) w wydawaniu zleceń kolesiostwo dostaje najlepsze kursy a zwykły pionek (usunięte przez administratora) zbiera z miasta przy rozliczeniach też (usunięte przez administratora) . Najlepiej by było jak by pasażerowie nie podawali punktu docelowego
    Rrrrr

02.10.2024 20:53

Jezdziłem kiedyś w itaxi i potwierdzam kolesiostwo i zabieranie kursów dla swoich
    Driver

09.02.2025 11:35

Oj czyżby @Pracodawca zapomniał się przelogować z fejk konta?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w iTaxi.pl?

Dariusz

08.02.2025 19:39

Jak widzę te odpowiedzi pisane przez Itaxi to myślę a raczej jestem pewny że to pisze jakaś sztuczna inteligencja bo normalny człowiek o zdrowym umyśle by takich głupot i ściem nie pisał.poprostu Itaxi ma głęboko gdzieś kierowvów i póki będą płacić to będzie dla tych ludzi interes.poniszczyli w wielu miastach taksówki i albo to była jakaś zasłona potrzebna dla nich albo nie mają najmniejszego pojęcia jak to funkcjonuje.z kolei nie bierze Itaxi pod uwagę że tacy bezpieczni to nie są bo zawsze można ich pozwać za nie wywiązywanie się z obowiązku pracodawcy i z umowy.można to zrobić pozwem indywidualnym jak również zbiorowym.poza tym istnieje jeszcze pip gdzie też można złożyć skargę.pozdrawiam
    PwB

05.02.2025 14:26

Trzeba ich olać i załozyć nową korporację z widocznym scoringiem i. algorytmem przyznawania zleceń . (usunięte przez administratora)

07.02.2025 12:20

Cześć, Kierowca na bieżąco widzi swój średni scoring w aplikacji Kierowcy, w zakładce “Osiągnięcia”. Jeśli chciałbyś szczegółowo przeanalizować swój scoring dzienny, zapraszamy do kontaktu z Działem Floty lub Biurem Obsługi Kierowcy: 22 439 00 77 [email protected] Zlecenia są przydzielane Kierowcom na podstawie algorytmu analizującego i łączącego scoring oraz czas dojazdu Kierowcy do miejsca odbioru Pasażera. Przejazd odbywa się zgodnie z wybraną przez Pasażera kategorią (Standard, Electric, Eco, Premium, Bus, Kombi). Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Mariusz

07.02.2025 17:30

Zrobiliście z normalnych korporacji (usunięte przez administratora), gdzie taksówkarze nie potrzebowali scoringu żeby mieć chęci do pracy. W zamian za to szanujący się kierowca pójdzie do normalnej korpo/zrzeszenia. A u was będzie ciągła rotacja kierowców bo nie da się tak normalnie pracować. Taxi to nie (usunięte przez administratora) Zrozumiecie jak zacznie brakować kierowców. W Gdańsku sporo ludzi kończy współpracę bo ten wasz system jest (usunięte przez administratora)Ja też się zwolniłem ????
    Kamil

05.02.2025 21:07

My wynajmujący musimy płacić za wynajem taxi. I co z tego że my dostajemy w pierwszej kolejności kursy jak to wszystkie idzie na wynajem. Wam i Nam się nie opłaca tu jeżdzic
    Wow

06.02.2025 19:39

No przynajmniej Kierowca potwierdza -:)))) że dostaje kursy poza kolejnością .gratuluję odwagi i powodzenia !

07.02.2025 12:19

Cześć, Dziękujemy za komentarz, jednak chcielibyśmy zaznaczyć, że Twój opis wydawania zleceń nie jest zgodny z rzeczywistością. Kursy są wydawane w oparciu o parametry takie jak odległość od miejsca odbioru, scoring, wybranie przez Pasażera kursu z konkretną cechą (np. przewóz zwierząt) i kategorią (Standard, Electric, Eco, Premium, Bus, Kombi). Jeśli chciałbyś dowiedzieć się więcej odnośnie oferty iTaxi oraz rozwiać wątpliwości związane z funkcjonowaniem systemu wydawania zleceń, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Pracownikami iTaxi w biurze w Warszawie lub Koordynatorami terenowymi https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

07.02.2025 09:13

07.02.2025 12:17

Cześć, Dokładamy wszelkich starań, aby wszyscy czuli się w iTaxi dobrze. Jeśli chciałbyś zgłosić sytuację, która wzbudziła Twoje zaniepokojenie, prosimy o kontakt z Rzecznikiem Kierowcy: [email protected] Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Piotr Gdańsk

04.02.2025 10:14

Dostaje się przebrane kursy taxi. ochłapy co nie chcą kierowcy w wynajętych autach. A ci w wybsjętych narzekają że nie zarabiają na wynajem. Na finiszu zarabia tylko itaxi.

07.02.2025 12:16

Cześć, Kierowcy współpracujący z iTaxi mają dostęp do zleceń wg tego samego algorytmu, który uwzględnia parametry takie jak odległość od miejsca odbioru, scoring, wybranie przez Pasażera kursu z konkretną cechą (np. przewóz zwierząt) i kategorią (Standard, Electric, Eco, Premium, Bus, Kombi). Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Nie dziala itaxi

20.01.2025 02:28

Witam. Mam bezposrednie pytanie do pracodawcy. Prosze mi odpowiedziec wprost , bez punktacji, domyslow ile waszym zdaniem powinien zarabiac taxowkarz? Z Gdanskich korporacji odeszlo juz wiekszosc kierowcow, ktorzy pracowali od lat zostaly pojwdynvze numery.. Nikt nie jest za to w stanie sie utrzymac ponoszac koszta ktore sa polowa obrotow. Po ile godzin trzeba pracowac i po ile godzin siedziec z telefonem w reki aby zlapac zlecenie?. Czy wy jako Itaxi, ktorzy tak chwalicie sie ekologia bezpieczenstwem zdajecie sobie sprawe na co narazacie kierowcow ( kolizje lapanie zlecen podczas jazdy bral odpoczunku. ) tak odpowiecie ze zlecen terminowych nie trzeba brac to na czym mam zarabiac jakiekolwiek pieniadze. Dla Was licza sie tylko tabelki, kary, oraz scoring! Jestescie kolejna korporacja, ktora bedzie poprpstu wielkim zielonym stworem lub U b e . Brak jest biezacych zlecen, brak jest rozmowy bo kazdy mowi co innego poczawszy od kierownikow seb. I jus . Oraz dziwnnych koordynatorow. Dla kierowcy, ktory zyje z taxowki nie potrzebne sa tlumaczenia scorinng algorytm kazdy z pracujacych widzi co sie dzieje dlatego ucieka. Zmienia firmy lub ucieka z zawodu. To co mowicie jest poprostu nie zgodne z rzeczywistoscia. Czy ja jako kierowca mam planowav sobie co bede robil za 24 godziny gdzie pojade czy nie zepsuje mi sie samochod ale musze brac ryzykowac bo inaczej nie zarobie. Czy ja jako kierowca mam sie czuc stojac na starym miescie ze wjezdza przed mna trzech kierowc i dostaja zlecenia tylko dla tego ze kiedys musze sobie odpoczac i zrobic sobie wolny dzien. Biuro jak i bok odpowiada zawsze tak samo lakoniczna odpowiedzia nie na temat. Itaxi. Kazdy z nas rozumie ze firma jest od zarabiania pieniedzy. Jednakze mamy taxometry przynajmniej czesc z nas dlaczego ceny gwarantowane sa wyliczane (usunięte przez administratora) kilka zlotych mniem w skali dnia to nawet trzydziesci czterdzieci zlotych. A w skali miesiaca. ? Licze na to ze w koncu zacznie zarzadzac tym ktos kto ma pojecie jak dziala firma nie jak dziala tabelka . Odchodze z koncem miesiaca. Nie stac mnie aby u was pracowac.
    Dax

02.02.2025 11:36

Podpisując umowe z itaxi nic nie wspomina że kierowca nie będzie mia ograniczony ł dostępu do terminówrk. Jest możliwość pobrania terminówek tylko tych nie chcianych przez grupę wybranych kierowców. To jest nieudciwe .
    Dyzio

06.02.2025 08:47

Ciekaw jestem ile km.zrobiles na te 430 zł.

Kontakt - iTaxi.pl S.A.

Przasnyska 6b 01-756 Warszawa

NIP:1182053355

Branża główna: Przewóz osób
    Tomek z Gdańska

04.02.2025 11:50

O czym tu pisać....Nie ma klientów, nie ma pieniędzy, nie ma pomysłu na poprawę. Utrzymywanie działalności gosp.wspolpracujac z firmą itaxi to (usunięte przez administratora). Można nabawić się depresji.
    Darek Olsztyn

03.02.2025 11:36

Tak jak było do przewidzenia od marca podwyższają opłatę na procentową i pewnie rok do roku będą dochodziły kolejne procenty a nic z siebie nie dają żadnej reklamy odchodza kolejni kierowcy itp
    Xxx

02.02.2025 16:35

W tej firmie w Gdańsku nic nie zarobisz. Stoi się godzinami bez kursu. Terminówki nie do pobrania . Lepsze kursy dostają kierowcy w nieuczciwy sposób. Stoisz i to widzisz szkoda słów. Odradzam itaxi.
    Boruskuk81

06.01.2025 19:54

We Wrocławiu najpierw kupili Wicar Taxi potem Miejskie Taxi. Każda z tych firm " pozwalała zarobić " Teraz to jest dramat do potęgi. Może ktoś napisze doktorat NT. Jak przejąć dwie firmy za milony i to wszystko " pozamiatać " Były podywkonawca itaxi .
    nick

31.01.2025 21:15

W Krakowie kupili barbakan taxi i tak się starali że własciwie nie ma już klientów Barbakanu wcale .w zarzynaniu tego co dobre są mistrzami świata

01.02.2025 22:34

W Gdańsku styczniu po odliczeniu kosztów 14 zł na godzinę. Także mamy tragedia.

01.02.2025 21:25

Brawo itaxi styczeń po odliczeniu kosztów 14 zł na godzinę .
    żółtyuber

28.01.2025 16:16

Wstęp Firma iTaxi powinna napisać poradnik o tym w jaki sposób można w krótkim czasie rozwalić lokalny rynek. Po przejęciu korporacji w zaledwie kilka miesięcy nastąpił odpływ zarówno klientów jak i kierowców. Brawo. Scoringi, kapsle, totalne szaleństwo z wydawaniem zleceń terminowych, koordynatorzy z poczuciem misji szeryfa zajężdżającego drogę oraz niejednokrotnie odbijanie się od ściany czyli kontakt ze specjalistami ds. obsługi kierowców. Tak a propos jest tam jedna taka legendarna postać o imieniu na W. Czyli nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi? 60-tki Koordynatorzy skupieni na wyłapywaniu uchybień, np. brak zapalonej lampy oraz dziecinada w postaci łapanek na kierowców jeżdżących np we Free Now. Swoją drogą jeden z koordynatorów zanim jeszcze spełnił swoje marzenie z dzieciństwa, był jednym z największych krytyków i marud, ale kiedy sprzedał się za garść srebrników od razu zaczął inaczej śpiewać. Teraz spogląda na firmę bardziej przychylnym okiem. Nie nie, ja nie lubię kablowania, ale jednak muszę... Inne apki Oczywiście wszyscy podpisaliśmy regulamin, ale nie włączamy po cichu innej apki dla funu, tylko często żeby zarobić jakiekolwiek pieniądze. Trudno złapią to złapią. Myślę, że skala tego jest o wiele większa niż się tam w biurze niektórym wydaje. Spotkania z kierowcami Na słynne spotkanie z kierowcami, wysłano z Warszawy pana który pokazał parę nudnych slajdów ze cyferkami jak to wygląda w Uberze i Bolcie. Mamy podobno konkurować i porównywać się z konkurencyjną tradycyjną korporacją w mieście. Niestety możliwości konstruktywnej rozmowy nie było, przez "kolegów" z branży, którzy roszczeniowo, skutecznie rozwali spotkanie od samego początku. Całe szczęście spotkano się później z koordynatorem w mniejszym gronie gdzie padły pewne deklaracje, np. odnośnie wydawania zleceń terminowych. Nie chcemy być (usunięte przez administratora)telefonu, tylko spędzać czas wolny z rodzinami. Sorry rozwiązanie chwalone w Warszawie nie sprawdza się nad morzem :) Mam tylko nadzieję, że nie były to puste deklaracje i te zmiany zostaną wprowadzone, przez prężnie działający dział IT. Ruch w mieście Gdzie są klienci, którzy do niedawna jeszcze korzystali z firmy pod starym szyldem? Brak reklamy ,bot, błędy w adresach, kierowcy zawyżający paragony albo nachalnie wciskający swój numer telefonu? A może wszystko na raz? Kierowcy też nie są święci ale ile razy trzeba w tej firmie zawyżyć koszt przejazdu, żeby w końcu ktoś się tym zajął i rozwiązał z delikwentem umowę. Podobno firma weryfikuje paragony, przynajmniej takie jest oficjalnie stanowisko. Obcokrajowcy Jeśli chodzi o obcokrajowców, osobiście nic do nich nie mam, pod warunkiem znajomości języka polskiego w stopniu pozwalającym na jakąkolwiek komunikację. Niech sobie pracują. Póki co dopiero kilku klientów miało problem z dogadaniem się. Więc tu chyba zawiodło coś na poziomie weryfikacji przez firmę. Miało być super Miało być tak pięknie a wyszedł klops. Na slajdach loga firm, klienci biznesowi, polski kapitał, ekspansja do innych miast, przejmowanie kolejnych korporacji, nowoczesna flota, auta elektryczne. W rzeczywistości to co powyżej plus kilka innych kwestii jak równe traktowanie oraz wisienka na torcie czyli aplikacja więc widoczność zleceń (słynne zapytania serwera :) Ale to następnym razem.
    klient

31.01.2025 08:21

kierowca itaxi WW82..S.. z góry ustalił mi kwotę napiwku narzekając na niskie zarobki i gadając rzeczy o których nie powinien mówić
    krakow

25.01.2025 07:28

czy firma w ogole jeszcze istnieje? Bo ostatnio nie mogę nigdzie zamówić transportu, ciagle wyswietla sie brak kierowców albo inne problemy.

28.01.2025 09:21

Cześć, Przejazdy iTaxi możesz zamówić przez aplikację lub telefonicznie, pod numerem 737 737 737. W celu rozwiązania problemu, który opisujesz, prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta: [email protected] -22 439 00 66 Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kierowca

26.01.2025 18:29

To jakiś żart. Nie słyszałem zlecenia bo sprawdzałem ciśnienie w oponach. Ta ich chora punktacja spadła mi z 100% do 0. No i oczywiście mimo że miałem rekompensatę za odwołany kurs, też straciłem. Ja tu czytam że lubią powoływać się na polskie prawo. Prawo zabrania wielokrotnego karania za jedno przewinienie o ile dobrze wiem. A że jest niedziela, to nawet nie ma się z kim w tej kwestii porozumieć. Ta skrajną arogancja wobec kierowców którzy ich utrzymują.

28.01.2025 09:20

Cześć, Prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Kierowcy, w celu wyjaśnienia sytuacji: -22 439 00 77 [email protected] Pozdrawiamy Zespół iTaxi

25.01.2025 23:01

W Gdańsku bez zmian 4 godziny bez kursu. , a Corollę kombi jeżdżą brakuje słów . A ja ostatnio weekend w itaxi. Chłopaki nie dawajcie robić się w ......

26.01.2025 07:19

Ty może 4 godziny bez zlecenia. Floty dają radę zrobić resztę zleceń
    Stefan

23.01.2025 12:01

Co się lepiej opłaca? Jeździć na umowie zlecenie na Tesli czy na aucie wynajętym od partnera?
    ?!?

25.01.2025 09:59

"Zaewniamy że będziemy okradać innych kierowców z kursów by mógł Pan zapłacić za wynajęte auto" - to nie jest prawda, wynajmuję samochód od Itaxi i nie jestem w żaden sposób uprzywilejowany. Popadłem przez to w kłopoty finansowe, bo robiąc obroty po 250 zł za 14 godzin pracy nie zarabiam na auto, które wynajmuję.

26.01.2025 07:18

Wszystkie opcje po co kierowca pracuje to po to żeby zarobić i godnie żyć . Nie ma żadnych innych możliwości !
    MAREK

27.12.2024 06:05

NEPOTYZM, (usunięte przez administratora) I WYKORZYSTYWANIE KIEROWCÓW, TO GŁÓWNE CECHY TEJ FIRMY. PRZYKŁAD: PRZYJĄŁEM DOŚĆ INTRATNE ZLECENIE TERMINOWE W ŚWIĄTECZNĄ NOC. SPOTKANIE Z RODZINĄ MUSIAŁO BYĆ KRÓTSZE, ZE SZFAGREM SIĘ NIE NAPIŁEM. NA 15 MIN PRZED TERMINEM ZLECENIE MI ZNIKA. DOSTAŁ KTOŚ KTO MIAŁ DOSTAĆ, (usunięte przez administratora) SZUKAM NORMALEJ FIRMY TAKIEJ JAK KIEDYŚ ITAXI " PO PROSTU UCZCIWEJ" TYLKO CZY TAKI TWÓR ISTNIEJE????
    Tom

24.01.2025 11:01

Dlatego nigdy w itaxi nie będzie lepiej bo oni wychodzą lepiej finansowo na wynajmie aut. Zmuszają nas do odejścia bo nikt za 10 zł na godzinę nie będzie pracował
    ?!?

25.01.2025 10:04

"Każdy Kierowca iTaxi ma taki sam dostęp do giełdy zleceń terminowych" - to nie jest prawda. Zlecenia terminowe znikają szybciej niż się pojawiają. Nie zdążysz zbliżyć palca do telefonu, a zlecenie jest już wydane. Taksamo jest ze zleceniami przychodzącymi w kolorze czarnym. Zleceń w kolorze zielonym jest jak na lekarstwo, a terminówek nie można zarezerwować. Przez to robi się obroty 8500zł za 300 godzin pracy.
    Kierowca i taxi

24.01.2025 16:42

400 zł obrotu w 12 godzin ciężko zrobić. A srednia to 15 zł na godzinę netto.tak w Trójmieście się zarabia.

19.01.2025 19:01

Stoisz godzinę bez kursu na dzielnicy przyjezdza sobie Corolla Niebieska wolna i nagle ma kurs dwa bloki dalej a ja dalej stoje . (usunięte przez administratora) Jak coś to i ja chętny fo pozwu zbiorowego.

21.01.2025 10:12

Cześć, Dziękujemy za Twoje komentarze pozostawione na naszym profilu. Taka sytuacja mogła mieć miejsce jeśli: -Pasażer zamówił kurs z konkretną cechą (np. Eco, kombi, przewóz zwierząt), podczas gdy wybrana cecha nie była dostępna w ramach oferowanego przez Ciebie przejazdu. -Kierowca wspomnianego przez Ciebie pojazdu znajdował się blisko miejsca odbioru Pasażera oraz jego scoring był wysoki. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Michał Gdańsk

19.01.2025 10:56

W Gdańsku tragedia 180 godzin przepracowanych do 18 stycznia i po odliczeniu wszystkich wydatków zostaję niecały 1000 zł Nie dadzą zarobić maja wstawione swoje samochody które w pierwszej kolejnosci dostają zlecenia. W aplikacji poukrywali dane pojazdu by nie było widać tego procederu ale i tak w inny sposób jest to widoczne. Nie ma szans na poprawę pozostaje tylko odejście .
    Filip Gdańsk

19.01.2025 18:00

Od września jeżdżę i jadę złożyć wypowiedzenie. W itaxi średnia na godzinę wychodzi 17 zł. Gdzie najnisza krajowa 26 zł.
    Ja tez z Gdańska

21.01.2025 08:03

17 zł to dobry wynik mi wychodzi 13 - 14 zł na godzinę. NIE MA SZANS NA POPEAWE BO JEST NIE MOŻLIWE BY TO ZMIENIĆ Z PODEJSCIEM FIRMY. TU SĄ MOJE OSTATNIE DNI. OPOWIADAM TO KLIENTĄ TO Z DUMIENIEM SŁUCHAJĄ I NIEDOWIERZAJJA ŻE TAK MAŁO ZARABIAMY NIECH WIEDZĄ JAK MY BIEDUJEMY

Zostaw merytoryczną opinię o iTaxi.pl S.A.