iTaxi.pl

Poznaj nas bliżej

Nasze usługi

Gdzie jeździmy

• Ciechanów
Kraków - iTaxi.pl Sp. z o.o.

5. Opinie o iTaxi.pl S.A.

Opinie o itaxi.pl - iTaxi.pl S.A. w Warszawa

Nie przegap nowości o iTaxi.pl S.A.!

Student

05.05.2026 13:06

Cześć, zastanawiam się nad podjęciem współpracy jako kierowca na tesli. Zlecenie status studenta 0 kosztów za auto i ładowanie, tylko jazda. Ile faktycznie jestem w stanie zarobić? Zakładając zmiany 12h

15.06.2026 09:32

Cześć, Warunki współpracy różnią się w zależności od wybranego modelu - umowy zlecenia lub współpracy B2B. W przypadku umowy zlecenia formalności oraz bieżące koszty eksploatacyjne, takie jak ładowanie pojazdu czy korzystanie z myjni, pokrywa iTaxi. Zysk Kierowcy jest uzależniony od liczby zrealizowanych w miesiącu kursów. W modelu B2B Kierowca może współpracować w ramach własnej działalności gospodarczej lub za pośrednictwem Partnera flotowego w oparciu o obowiązujący system prowizyjny. We flocie iTaxi dostępne są samochody Tesla Y oraz Geely EX5. Oferujemy również możliwość wynajmu auta z opcją wykupu pojazdu lub cesji leasingu. Kursy są przydzielane automatycznie przez algorytm, który uwzględnia parametry takie jak kategorię wybraną przez Pasażera (np. Electric, Eco, VIP), odległość Kierowcy od miejsca odbioru oraz indywidualny wynik punktowy - scoring. Każdy Kierowca, podpisując umowę z iTaxi, zobowiązuje się do zapoznania z Regulaminem Kierowcy, który jasno określa zasady współpracy. Naszym celem nie jest wystawianie not czy kar, lecz dbanie o to, aby współpraca przebiegała zgodnie z ustalonymi i zaakceptowanymi zasadami. Jednymi z naszych kluczowych wartości są szacunek oraz transparentność działań. W celu uzyskania szczegółowych informacji dotyczących warunków współpracy prosimy o kontakt: [email protected]. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

30.06.2026 13:33

Eeeee poważnie? Zwariowałeś? Chłopie idź do pracy normalnej.

19.05.2026 14:29

Czym więcej elektryków firmowych tym dłużej trzeba czekać za kursem w Warszawie.

26.05.2026 12:28

Cześć, Dbamy o to, aby flota iTaxi była zawsze dostępna dla Pasażerów z możliwie najkrótszym czasem dojazdu. Naszym celem jest zapewnienie profesjonalnych, komfortowych i bezpiecznych przejazdów, tak aby każda podróż spełniała oczekiwania Pasażerów. Jeśli zdarzyła się sytuacja, w której oczekiwanie na kurs było dłuższe niż przewidywane, prosimy o zgłoszenie sprawy do Biura Obsługi Klienta: [email protected] -22 439 00 66 Dołożymy wszelkich starań żeby jak najszybciej wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

30.06.2026 01:56

Oczywiście, że tak. Elektryki są promowane, dostają najlepsze kursy, żeby jakoś utrzymać takie drogie auta. To się odbywa kosztem pozostałych kierowców którzy nie są wstanie zarobić i rezygnują. Więc im więcej elektryków tym ogólnie mniej dostępnych aut.

29.06.2026 12:49

Kolejna awaria w Warszawie nic nie działa aplikacja padła

29.06.2026 14:13

Cześć, Tymczasowe utrudnienia wynikały z awarii usług zewnętrznego dostawcy - przepraszamy za wszelkie niedogodności. Problem został niezwłocznie rozwiązany. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Wiesław

09.06.2026 01:40

Prowizje są szalone
    Dejwik

29.05.2026 21:03

Jako były pracownik szczerze odradzam pracę w iTaxi a konkretnie w mieście Bydgoszcz. Znikoma ilość zleceń, postój na PKS płatny co miesiąc 400zł i brak jakiejkolwiek działalności marketingowej. (usunięte przez administratora)
    Malgorzata

26.05.2026 11:54

Zamówiona taksówka z wyprzedzeniem, na lotnisko. Niestety nie przyjechała.. dostałam smsa z informacją o niewielkim opóźnieniu. Po pół h nadal brak. Gdyby nie konkurencja nie dotarła bym na czas. Nigdy więcej nie skorzystam.

26.05.2026 12:18

Cześć, Prosimy zgłoszenie sprawy do Biura Obsługi Klienta: [email protected] -22 439 00 66 Dołożymy wszelkich starań żeby jak najszybciej wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Malgorzata

28.05.2026 11:14

Po 1 wypadałoby się przywitać " Dzień dobry" a nie " Cześć". Nie jesteśmy na poziomie koleżeństwa. Po 2.. szkoda czasu na zgłaszanie sprawy do biura. Dziękuję za Wasz marny kod rabatowy na następny przejazd i tak nie skorzystam....To już nie pierwszy raz... Nasza firma zrezygnowała z korzystania z Państwa usług, ja jako klient prywatny również. Życzę powodzenia...
    Gdańsk

26.05.2026 23:25

Jak można tak dać się oszukiwać i jeździć jeszcze w i Taxi w pierwszej kolejności dostają kierowcy kursy co płacą prowizji 55% to też jest do mnie nie do przyjęcia żeby płacić taką prowizję

28.05.2026 11:12

Cześć, W Trójmieście Kierowcy mają obecnie do wyboru dwa modele rozliczeń: -procentowy: 18% -procentowo-abonamentowy: 400 zł + 7% Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z Działem Rekrutacji:[email protected] Pozdrawiamy Zespół iTaxi

27.05.2026 11:44

Tu w itaxi już oficjalnie przyznają że kierowca z swoim samochodem jest kierowcą drugiej kategori. Najpierw dostaje kursy kierowca wynajmujący auto a potem te niechciane przesegrowane za niską kwotę kursy dostaje kierowca co ma swój samochód. W podpisanej Umowie brak zapisku o tym .

28.05.2026 11:11

Cześć, W iTaxi kluczowe są dla nas dostępność, szybki czas dojazdu do Pasażera, profesjonalizm, bezpieczeństwo oraz komfort przejazdu. Zlecenia są przydzielane zgodnie z uniwersalnym algorytmem, którego zasady omawiane są podczas szkolenia wstępnego oraz opisane na Portalu Kierowcy. Algorytm działa automatycznie i według tych samych reguł dla wszystkich Kierowców. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Nana

22.05.2026 10:10

Nie polecam. Zamówiona taksówka nie przyjechała

26.05.2026 12:17

25.05.2026 07:47

15 zł na godzinę. Tyle w Gdańsku się zarabia.
    Mateusz

29.04.2026 13:45

Wstydu nie mają, żeby zacząć pracę w Warszawie trzeba mieć licencję co trwa 2 lata

11.05.2026 13:41

Cześć Obecnie w Warszawie czas oczekiwania na licencję to około 4 tygodnie. Niestety nie mamy wpływu na tempo pracy urzędu. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Mariusz

16.05.2026 00:23

A co ty myślałeś? 15-20 lat temu, żeby wejść na rynek, to musiałeś przejść egzaminy, które może zdawało 10 kierowców. Żeby wejść do topowych korporacji tj. ME-RC, SAWA czy ELE musiałeś mieć minimum auto klasy premium (w pierwszych dwóch wymienionych obowiązkowo Mercedes). Zawsze możesz pójść do Ubera/Bolta wozić (usunięte przez administratora) za 2 zł z km. Podziękuj tym wszystkim, którzy są za "innowacją" w postaci (usunięte przez administratora)
    Kierowca Poznań

14.05.2026 16:22

Stefan Batory nie o takim rozwoju, lub bardziej braku rozwoju itaxi myślał...

30.03.2026 15:33

@iTaxi.pl S.A jakie ustalenia po rozmowach z lotniskiem w Poznaniu? Czy macie zamiar zadbać o byt swoich kierowców z Poznania? Czy to tylko takie udawane działania , żeby przykryć nieudolność biznesową?

12.05.2026 09:28

Bajki z mchu i paproci ... Reklam itaxi na lotnisku jak nie było, tak i nie ma, a pasażerowie omijają szerokim łukiem postój itaxi, kierując się na u.ery i bol.y... A wystarczyłoby tylko trochę zachodu ze strony firmy itaxi której strategia jest niezrozumiała dla nikogo ...

14.05.2026 06:40

Piotrek w Gdańsku tak samo. Mówili że nie da się nic zrobić bo lotnisko ma umowę z neptunem. Więc chwilę później uber walnął ogromną reklamę na lotnisku i oni mogli jednak mimo współpracy z neptunem. Niestety biuro oprócz karania kierowców nie potrafi wiele zrobić.

08.03.2026 01:03

Od czerwca prowizja będzie 30 procent

07.04.2026 09:09

Jeśli nie zaczęli masowo odchodzić, jak prowizja wzrosła do 25% + 79 zł, pomimo takiej średniej liczby kursów i ewidentnego faworyzowania niektórych, a jednocześnie współpracę ograniczono tylko do oklejonych, to i te 30% raczej przyjmą... niestety. Już przy tych 25% + 79 zł, to jak by tak wszystko zsumować (czas, w tym również czas oczekiwania na pasażera, który średnio jest znacznie dłuższy niż w niżej wspomnianych apkach; koszty, w tym nawet różnice w kosztach eksploatacji - wyższe przebiegi na innych apkach itp.), to wcale bym się nie zdziwił, jak by miesięcznie wychodziło podobnie jak na u, b czy fn...
    Bitt

11.05.2026 19:49

Mylisz się, tylko 28%
    Obserwator - kierowca

05.05.2026 20:35

Jeśli chcesz zarobić max 20 zł / godzinę to pracuj - więcej ci nie dadzą zarobić !!!!!

11.05.2026 13:42

Cześć, Zarobki Kierowców w iTaxi zależą od wielu czynników, m.in. dostępności, liczby przyjmowanych zleceń, jakości obsługi oraz realizacji usług dodatkowych. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

11.05.2026 06:56

Tak już ktoś pisał ja też gratuluję nie zrobienia nic z terminowkami. A upłynął właśnie rok od sławnej ankiety. I ciągle ta korpo papka że kierowcy najważniejsi...ple..ple..ple..

07.05.2026 16:33

Chciałem gratulować firmie itaxi pierwszej rocznicy nic nie zrobienia z systemem zleceń terminowych oraz z dalekim dolotem. To już rok od pamiętnej ankiety która miała nam pokazać jak bardzo w poważaniu itaxi ma zdanie kierowców. Oczywiście czekam na korpo gadkę "zDaNiE kIeRoWcÓw JeSt DlA nAs BaRdZo WaŻnE. AnKiEtA nIe MiAłA nA cElU zAtRzYmAć FaLi KiErOwCóW rEzYgNuJąCyCh zE wSpÓłPrAcY" Mam nadzieję że nie doczekam drugiej rocznicy. Buziaczki
    Miko

04.04.2026 13:38

Szkoda czasu. Dla osób które chcą przyjść ze swoim autem, nie polecam. Ta korporacja wynajmuje auta i tym samym chce jak najwięcej zostawić u siebie. Pazerność tu przebiją większość korporacji w Warszawie. Wyobraźcie sobie że jak łapiecie zlecenie terminowe dzień wcześniej, ale rano się okaże że żona jedzie jednak do biura i wy musicie odwieść dziecko do przedszkola, płacicie 40 zł netto kary. Następnie ta kwota jest wam pobierana z iportfela a żeby zasilić owy portfel kwotą 40 zł musicie zrobić zlecenie powiększone o 25 % (usunięte przez administratora) prowizji... Bezczelne Drenowanie kieszeni na każdym kroku. Warto też zwrócić uwagę że ta korporacja chce mieć super flotę aut nie oferując dobrych zarobków. W ciągu dnia, w godzinach szczytu każdy kurs z ceną gwarantowaną będzie kursem na którym stracimy. Mój przykład kurs około 20 minut około 3 km. Cena gwarantowana 24 zł. Z licznika mi wyszło 34 zł. Priusy w gazie tu się sprawdza idealnie. Lepsze auta 🤷😂😂😂😂 Opinia 4.0 o pracodawcy?? Serio ???? Każdy niech sobie sam odpowie jak to możliwe. I jak pracuje gowork w tym przypadku
    #KierowcaKatD

07.04.2026 09:27

O ile generalnie, jak zapewne widać w moich komentarzach, moje nastawienie do współpracy z iTaxi jest zdecydowanie negatywne i zgadzam się z większą częścią tej opinii, tak będę bronił bardzo surowego karania za odwoływanie zleceń terminowych.. prosta zasada: nie masz pewności, czy będziesz mógł zrealizować - nie przyjmuj!!! wiadomo, może się zdarzyć awaria auta i wtedy z centralą próbuje się znaleźć rozwiązanie, ale takie odwołanie, bo "dziecko trzeba było zawieźć do przedszkola" itp. jest skrajnie nieprofesjonalne i pokazuje brak szacunku do pasażera. Jak pasażer spóźni się na samolot, wizytę u lekarza czy ważne spotkanie biznesowe, to nie uspokoi go tłumaczenie, że taksówkarz nie przyjechał, bo stwierdził, że jednak woli zawieźć dziecko do przedszkola... Podstawienie taksówki zamówionej z wyprzedzeniem to w zasadzie podstawa profesjonalnych usług taksówkarskich. Właśnie m.in. takie luzackie podejście do odrzucania terminówek sprawiło, że apki takie, jak u, b, czy fn mogły się rozpanoszyć na rynku... (grzechów jest oczywiście więcej, ale tu dyskusja o terminówkach)

07.04.2026 14:46

Cześć, W iTaxi dysponujemy nowoczesną flotą aut elektrycznych, a także oferujemy różne modele współpracy, w tym współpracę B2B - zarówno w ramach własnej działalności, jak i za pośrednictwem partnerów flotowych. Zależy nam, aby każdy Kierowca mógł wybrać rozwiązanie najlepiej dopasowane do swojej sytuacji i preferencji. Zlecenia terminowe są ważnym elementem naszej oferty. Dokładamy wszelkich starań żeby sposób realizacji zleceń terminowych zarówno umożliwiał Kierowcom na dostęp do giełdy zleceń jak i dawał Klientom pewność, że kurs odbędzie się w wybranym przez nich terminie. Dla wielu Pasażerów przejazd zamówiony z wyprzedzeniem ma kluczowe znaczenie - często decyduje o dotarciu na ważne spotkanie, wizytę lekarską czy o dalszej podróży. Dotrzymanie zobowiązania stanowi fundament profesjonalnej usługi i poczucia bezpieczeństwa. Rozumiemy, że możesz mieć inną opinię o firmie, jednak każdego dnia realizujemy wiele udanych kursów, które przekładają się na realne zadowolenie naszych Kierowców i Pasażerów. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Karol

04.04.2026 21:40

W Gdańsku po odjeciu paliwa prowizji itd. zostaje 15 zł na godzine
    Pasażer

30.03.2026 06:30

Proszę powiedzieć dlaczego podjeżdżają inni kierowcy niż są w aplikacji …jest to nagminne .. ciekawa jestem co będzie jeśli dojdzie do wypadku i ubezpieczalnia powie , że nie wypłaci żadnego odszkodowania bo wsiadła Pani nie do tego kierowcy

30.03.2026 11:10

Cześć, Do tej pory nie odnotowaliśmy podobnych zgłoszeń. Weryfikacja tożsamości Kierowców odbywa się zarówno na początku jak i w trakcie współpracy - Kierowcy mają obowiązek regularnie potwierdzać swoją tożsamość w aplikacji. Jeśli opisana sytuacja wynikała z tego, że kurs został zrealizowany przez inną taksówkę przez pomyłkę, pamiętaj proszę o weryfikacji zamówienia również ze swojej strony. To przede wszystkim obowiązek Kierowcy, jednak dodatkowe sprawdzenie zgodności pojazdu z danymi w aplikacji pomaga uniknąć podobnych sytuacji. Abyśmy mogli dokładnie odnieść się do sprawy, prosimy o przesłanie szczegółów przejazdu na adres: [email protected]. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w iTaxi.pl?

NIE POLECAM

24.03.2026 20:56

Stanowczo odradzam pracę w tej firmie, szczególnie w dziale handlowym. To co tam się wyprawia nadaje się tylko do zgłoszenia do PIP, co nie wykluczone, że zrobię i zachęcam do tego innych poszkodowanych. Dokumentujcie wszystko, żeby mieć dowody! Śmiem twierdzić, że pracownicy zatrudniani są po znajomości, bo nie wiem jak inaczej wytłumaczyć fakt, że pracownik regularnie przekracza granice — wulgarne odzywki, brak szacunku, kultury, poniżanie, gnębienie, mobbing, a kierownik i dyrektor przymykają na to oko... Natomiast zwalnia się dobrych pracowników, którzy sumiennie wykonują swoje obowiązki. Ponadto zdarza się, że przy zakończeniu współpracy pracownikom proponowane jest podpisanie porozumienia stron, co w praktyce zamyka drogę do ewentualnego dochodzenia swoich praw. W niektórych przypadkach może to być przedstawiane jako „najlepsze rozwiązanie”. Brak zgody na takie rozwiązanie bywa źle odbierany i może wiązać się z sugestiami innych, mniej korzystnych scenariuszy zakończenia współpracy. Z zewnątrz firma może wyglądać dobrze, ale w praktyce w panuje przyzwolenie na bardzo słabe standardy zachowania.
    NIE POLECAM

30.03.2026 10:28

Ta odpowiedź brzmi jak gotowy szablon skopiowany wprost z chatgpt 😄 bez odniesienia do rzeczywistości i bez jakiejkolwiek refleksji nad tym, co faktycznie zostało opisane. Trudno nie odnieść wrażenia, że została napisana „na odczepnego”, a nie jako realna próba zmierzenia się z problemem. Zapewnienia o standardach, rozmowach i „braku przyzwolenia” brzmią dobrze tylko na papierze – niestety moje doświadczenia były zupełnie inne. Gdyby rzeczywiście wyglądało to tak jak opisujecie, nie byłoby powodu do wystawienia takiej opinii. Zamiast kolejnej sztampowej odpowiedzi warto czasem spojrzeć krytycznie na własne procesy, bo powtarzanie korporacyjnych formułek nie zmienia faktów.
    Unikać jak ognia

29.04.2026 17:05

Zgadzam się w pełni z wypowiedzią. W marcu 2025 konferencja, na której (usunięte przez administratora) wszystkim pracownikom, że firma osiąga rekordowe wzrosty tylko po to, żeby dwa miesiące później zwolnić (usunięte przez administratora) rzetelnie wykonujących swoje obowiązki pracowników z dnia na dzień, (usunięte przez administratora) Zmiany planów i strategii rozwoju oraz przyszłości firmy co miesiąc. (usunięte przez administratora) Cele sprzedażowe dostarczane pod koniec kwartału rozliczeniowego. (usunięte przez administratora) Benefity zerowe - zniżka na taksi,(usunięte przez administratora) Poza tym MyBenefit, który został wprowadzony po znajomości (duża ilość pracowników wyrzuconych z grupy Benefit). Pakiet zdrowotny bezużyteczny, bez żadnych specjalistów. Brak aut służbowych, reszta sprzętu typu komputery, myszki itd najtańsze i niedostosowane do intensywnej pracy biurowej. Firma oszczędza nawet na Excelu. Biuro TRAGEDIA, (usunięte przez administratora) remonty i przeprowadzki robione ręką pracowników bo firmie żal pieniędzy. Budynek wygląda jak sprzed 30 lat, bez remontu czy ergonomicznego ustawienia biura,(usunięte przez administratora). Unikajcie tego miejsca jeśli szukacie rozwoju i bezpiecznego zatrudnienia. ITaxi wyeksploatuje każdy zasób, a człowieka szczególnie. Jeśli szukacie pracy na chwilę, na przetrzymanie, bez zobowiązań i potraficie mieć gdzieś to co dzieje się między 8:00-17:00 to możecie próbować.
    Pik

22.03.2026 22:19

Czy ktoś uwierzy że włączyłem apke o godz.16.15 i po 6 godzinach nic na rano nie wziąłem zresztą może z 12 tylko było wogole. A wszyscy głodni to znikają z prędkością światła. No i cóż rano znowu kilka godzin zanim coś dostanę od itaxi na całą Polskę pozdrawiam
    Pik

21.03.2026 13:54

W tej chwili są 4 taksówki na cały Kraków I tak stoję już ok.2 godz I to w centrum koło dworca I nic a wcześniej pod galeria gdzie mamy swój postój też 2 godz a rano na dzień dobry 2.15 godz. I w poniedziałek tradycyjnie Ok 3 godz.bo czasówki wieczór na rano znikają z prędkością światła. Napiszcie proszę jak w innych miastach poza Warszawą

22.03.2026 17:55

W Olsztynie bardzo dobrze tylko ok.2 godzin czekania na kurs.ogólnie to ta korporacja bardzo słaba.nie polecam
    Tango i cash

18.03.2026 10:59

Od kiedy zaczęły jeździć elektryki. to zrobiło się tragicznie...boję się coś więcej pisać bo jeszcze do szefostwa to dojdzie i mnie wywal na zbity p...k. miłej głodówki...pozdr.

20.03.2026 13:41

Przejmujesz się że dojdzie do szefostwa i stracisz pracę za 20-25 zł na godzinę? Pójdziesz do ubera i zarobisz 60-70 zł na godzinę netto 🤦 bez jaj tu się zrobiła tragedia i trzeba o tym otwarcie powiedzieć czy się to komuś podoba czy nie

15.03.2026 15:10

Dla zainteresowanych kilku kolegów zrobiło raport zarobkowy za 100 rzetelnie przepracowanych godzin. Wszystkim zostało okolo 2500 zł W mieście Warszawa. Jak masz Priusa w gazie to zarobisz te 30 zł na godzinę 🫡 Resztę niech sobie sam każdy wyliczy
    #Taksowkarz

20.03.2026 07:49

Cześć, Zarobki Kierowców w iTaxi zależą od wielu zmiennych takich jak między innymi dostępność, liczba przyjmowanych zleceń, jakość pracy, realizacja usług dodatkowych. Dzięki różnorodności form współpracy każdy Kierowca może również świadomie zdecydować, która z nich jest dla niego najbardziej korzystna, także pod kątem finansowym. Jeśli chcesz omówić ofertę i wybrać rozwiązanie najlepiej dopasowane do Twoich potrzeb, skontaktuj się z naszym działem rekrutacji. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Whistleblower

13.03.2026 22:38

Co ze zmianami w przydzielaniu zleceń? Ubiegłoroczna ankieta dała przecież jasną odpowiedź jakie są preferencje kierowców. A tu cisza…

20.03.2026 07:41

Cześć, W dalszym ciągu pracujemy nad rozwiązaniem, które realnie wpłynie na poprawę dystrybucji zleceń terminowych. Zależy nam, aby nowe zasady obejmowały w równym stopniu wszystkich Kierowców niezależnie od lokalizacji. Dziękujemy za cierpliwość. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

Kontakt - iTaxi.pl S.A.

Przasnyska 6b 01-756 Warszawa

NIP:1182053355

Branża główna: Przewóz osób
    Masakra

07.03.2026 16:47

Itaxi to jakiś dramat. Windują prowizję dla kierowcy do 30% od czerwca bez żadnego uzasadnienia może poza pazernością zarządu. Od momentu przejęcia Ele taxi tak obrośli w piórka że szkoda gadać. Szeregowego pracownika traktują gorzej niż śmiecia na ulicy. Tylko same kary za wszystko i żadnej woli do rozmów. Dojeżdżam do tego czerwca i przenoszę się do konkurencji na U bo tam chociaż nie ma takiego januszostwa.
    #KierowcaKatD
    Masakra

18.03.2026 11:36

Gdyby dało sie wrzucać zrzuty ekranu to bym pokazał tę wasze ,,informacje nie są zgodne z rzeczywistością, " i obnażył te wasze kłamstwa. I co wtedy? Ale spoko zobaczycie jak w czerwcu zacznie się lawina odejść bo na Uberze będzie można więcej zarobić i wtedy sie kontrakty posypią bo nie będzie kim ich robić. Chłopaki z Ele też na takich warunkach pracować nie będą.

19.03.2026 18:44

Sprawdź sobie zarobki na uberze netto i porównaj z zarobkami netto w itaxi. Powiem tak - 🤣🤣🤣🤣 mój komentarz Przy tych samych godzinach oczywiście 🤣🤣🤣 nie uwierzyłbym gdybym mi nie pokazali na lotnisku 🤦 tu jest gorzej niż myślałem

08.03.2026 22:23

W Gdańsku kierowców z Tesli przezucili do Toyota Corolli Combi . Kierowcy czekają godzinami na kurs. I dostają przebrane kursu po 15 - 25 zł. Tak jest w Gdańsku.

09.03.2026 11:19

Cześć, Samochody Toyota Corolla Combi nie należą do floty iTaxi - aktualnie oferujemy możliwość najmu Tesli Y i Geely EX5. Zarobki Kierowców są kwestią indywidualną i zależą m.in. od liczby przepracowanych godzin, przyjmowanych zleceń oraz efektywności pracy. Zachęcamy do udziału w szkoleniu dotyczącym scoringu - szczegóły znajdziesz w komunikacie w aplikacji Kierowcy. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kierowca Gdańsk

26.02.2026 00:55

W Gdańsku kierowcy Busów którzy mają bazę w Nowym Porcie dostają lepsze i więcej kursów .Warszawa powinna temu się przyjęć.

27.02.2026 12:57

Cześć, Dziękujemy za zgłoszenie. Zweryfikowaliśmy kursy w podanej lokalizacji i nie odnotowaliśmy opisanych nieprawidłowości. W razie dalszych pytań prosimy o kontakt Pracownikami biura floty. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

22.02.2026 15:30

Niedziela przez 3 godziny utarg 26 zł !!!!! Tak wygląda sytuacja w Gdańsku

24.02.2026 14:08

Cześć, Zarobki Kierowców są kwestią indywidualną i zależą m.in. od liczby przepracowanych godzin, przyjmowanych zleceń oraz efektywności pracy. Zachęcamy do udziału w szkoleniu dotyczącym scoringu - szczegóły znajdziesz w komunikacie w aplikacji Kierowcy. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

27.02.2026 07:24

Ale czemu się dziwisz Itaxi zlewa jak może klienta indywidualnego. Liczy się tylko biznes. Więc w weekend nie ma hajsu ew. rano wożąc na lotnisko klientów b2b. Pamiętaj że nr do itaxi jest tajną informacją i nie śmiej nigdzie jej podawać.
    KLIENT \ PASAŻER

21.02.2026 01:22

BRAK LOGIKI \ KOMPLETNA BZDURA \ IDIOTYCZNY POMYSŁ \ TAK NAJKRÓCEJ MOŻNA OKREŚLIĆ POMYSŁ ABY ZLECENIE KLIENTA BYŁO WYSYŁANE DO TAKSÓWKI ZNAJDUJĄCEJ SIĘ NA DRUGIM KOŃCU MIASTA A NIE DO NAJBLIŻSZEJ ZNAJDUJĄCEJ SIĘ NA PRZYKŁAD 2 ULICE DALEJ OD KLIENTA !

23.02.2026 12:30

Cześć, W iTaxi przydzielanie zleceń w aplikacji dla Kierowców opiera się na dwóch parametrach: czasie dojazdu do Pasażera (do 4 km w ciągu maksymalnie 10 minut) oraz indywidualnym wyniku punktowym Kierowcy. Jeśli sposób realizacji konkretnego zamówienia wzbudził Twoje wątpliwości, prosimy o przesłanie szczegółów na adres [email protected] - nasze Biuro Obsługi Klienta dokładnie sprawdzi sprawę i pomoże wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

19.02.2026 13:06

Witam, pracuje ponad rok w itaxi, powiedzcie mi jak działa system wykrywania klikaczy, od roku setki razy próbowałem złapać jakiś fajny termin typu z poza miasta Warszawy, za każdym razem nie zdążam doczytać i juz znika, a tym bardziej go przyjąć, a wiele razy próbowałem

23.02.2026 12:29

Cześć, Monitorujemy sytuację, działamy według ustalonych zasad i dbamy o transparentne przydzielanie zleceń. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

07.02.2026 12:41

Od prawie roku ,ankieta była w maju nic się nie zmieniło w dystrybucji terminowek mimo obietnic że najpóźniej do końca roku będą zmiany.

09.02.2026 09:11

KLIENT \ PASAŻER

21.02.2026 01:00

PYTANIE DLACZEGO TAKSÓWKI NIE POSIADAJĄCE TAXOMETRU TYLKO APLIKACJĘ NALICZAJĄ ZNACZNIE WYŻSZĄ OPŁATĘ ZA TĄ SAMĄ TRASĘ WYŻSZĄ NAWET O 15 ZŁ TO JAKIŚ KANT JEST .
    Centrala

26.01.2026 15:26

Na centrali straszne kolesiostwo, jedni mogą wszystko inni nic, jednych obowiązują procedury innych nie, zależy jakie masz układy ze zmianową, góra nie reaguje na żadne sygnały.
    CC tbg

10.02.2026 07:50

"Zgłoszenia analizowanie wewnętrznie" polegają na tym ,żeby każdego brać na rozmowe i pytać " kto to mógł napisac" ? Szukanie winnego bo ktos napisał prawde ?
    Cc girl

14.02.2026 08:01

Dokładnie, a konsekwencji i działań zapobiegawczych zero….(usunięte przez administratora). Przecież w dziale biura obsługi klienta też jest dramat, (usunięte przez administratora) im liczyła premię przez 2 msc, to postanowiły się odegrać i zamykać zgłoszenia na więcej punktów, żeby dostać więcej kasy. Jak przyszła wypłata, to każdy w szoku, wynik życia normalnie. Żeby było smieszniej pozniej sie jeszcze pokłóciły miedzy soba, (usunięte przez administratora) Konsekwencji zero, bo Bok może wszystko, a na nas się krzywo patrzą, jak idziemy na 5 min. na głupią fajkę.
    Robert

11.01.2026 12:26

Firma iTaxi dba o swoją warszawska renomę... Gorzej o inne miasta... W Poznaniu iTaxi umiera, na lotnisku brak reklam, informacji itd itp, biznes coraz bardziej cienko piszczy. a projekt "Taksówka dla seniora" został podstępem odebrany (usunięte przez administratora), który na plecach iTaxi zbudował sieć kontaktów, przejął projekt senior i odszedł z uśmiechem na twarzy...
    #Taksowkarz

12.01.2026 15:06

kursy pod stołem, przejmowanie kursów biznesowych przez kierowców, brak jakiejkolwiek reklamy, niby nowoczesny design a ludzie na lotnisku pytają czy to jest jakaś korporacja...
    CJ

08.02.2026 22:23

W Warszawie też nie do śmiechu. Kolesiostwo, kary i (usunięte przez administratora). Pomysły centrali rodem z Misia Barei. Nie wspomnę o niezgodnych z prawem zachowaniach wobec kierowców i kar (usunięte przez administratora). A po zmonopolizowaniu rynku nawet nie ma gdzie uciekać tylko na głucho działać.

16.01.2026 07:27

Cc girl

22.01.2026 14:02

Dlaczego podczas gdy jedna z agentek rozmawia z klientem, (usunięte przez administratora) czy to jest ten świetny standard obsługi i wzajemny szacunek pracowników? Takie nagranie nie powinno mieć miejsca, patologia. Kierowniczki nie reagują. ;/ Super ta atmosfera…
    CJ

08.02.2026 22:11

Ta jasne. Atmosfera kablowania, kar i zero wsparcia dla kierowców. Aplikacja przestarzała o dekadę, system wydzielania zleceń z prlu. Pod stołem zlecenia dostają największe lizodupy i koordynatorzy. O dobrych kursach zapomnij - centrala odrobię i da swojemu a ty zasuwaj z kursikami za marne grosze. Promocje dla klienta zgodnie z umową przerzucają na kierowcę. A za namowami jednego lizodupa z długim stażem. Ewenement na skalę światową - bierzesz terminówkę w ciemno co utrudnia na maca planowanie czasu i kursów a jak zrzucisz to musisz się tłumaczyć i czekać aż może za tydzień odpowiedzą na maila z reklamacja i łaskawie Ci anulują karę. Reklamy na autach za bezwartościowe punkty scoringu a itaxi sobie za darmo na cudzych autach zarabia. Nie zgodzisz się to kara i blokada. Włączenie w 4 litery klientom kosztem czasu i zarobków kierowców. Atmosfera gorsza niż na aplikacjach, zarobki poniżej krytyki a jak się odezwiesz to Cię Biuro Obsługi Kierowcy gnębi karami. Unikać jak ognia, lepiej fruwać na aplikacjach, więcej zarobisz a mniej stresu. Szkoda mi ty h biednych kierowców pucujących auta zima byle zarobić marne grosze. I nie podpadł koordynatorom.

04.02.2026 05:18

W niedzielę w Warszawie awaria klienci nie mogą telefonicznie zamówić taxi . Kierowcy realizujący kurs nie mogą dodzwonić się do klienta. Oczywiście zero komunikatu,nic.

04.02.2026 09:55

Cześć, Tymczasowe utrudnienia wynikały z awarii usług zewnętrznego dostawcy - przepraszamy za wszelkie niedogodności. Przypominamy, że przejazd można zamówić zarówno telefonicznie pod numerem 737 737 737 jak i za pośrednictwem aplikacji iTaxi. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

30.01.2026 15:25

Właśnie nas wszystkich załadowali wbrew komunikatom iportfel został wyłączony na kilkanaście dni. Czyli kierowcy stracili dostęp do swoich pieniędzy.

30.01.2026 15:48

Cześć, Tymczasowy brak dostępności iPortfela jest spowodowany problemami technicznymi wynikającymi z aktualizacji systemu księgowego dotyczącej KSeF oraz czasową niedostępnością rządowej strony MCU. Przepraszamy za wszelkie niedogodności - wynikają one z okoliczności, na które nie mamy wpływu. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Blanka

11.01.2026 12:42

Firma działająca na niekorzyść swoich kierowców... Dla przykładu kierowcy w Poznaniu są traktowani przez firmę bardzo źle... W Poznaniu podobno ITaxi umiera. Coraz mniej kursów biznesowych, coraz mniej kursów z lotniska, wyjątkowo wysoki abonament, i sabotaż na porządku dziennym. Przykładowo jeden kierowca sabotażysta z dostępem do źródeł przejął wiele kontaktów biznesowych, a teraz przede wszystkim projekt miasta przewozów dla seniorów... Firma powinna się wstydzić ...
    Blanka

12.01.2026 17:39

Nic nie daje pisanie na tego maila... Tam tylko kierowcy się pocą i poniżają aby nie dostać 40zł lub 80zł kary, z powodu np odwołania kursu terminowego z bardzo różnych , często poważnych powodów ... Żałosne

13.01.2026 09:07

Cześć, Rolą Biura Obsługi Kierowcy jest wspieranie Kierowców we wszystkich kwestiach związanych ze współpracą. Prosimy o przesłanie Twojej korespondencji z BOK w wyżej opisanej sprawie na adres [email protected]. Po przekazaniu zgłoszenia dokładnie przeanalizujemy jego przebieg i wrócimy z odpowiedzią. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

07.12.2025 19:23

W Warszawie 50 zł na godzinę 200 godzin = 10.000 -25 % = 7500 zł Paliwo - 1200 Licencja - 700 Auto - rata z eksploatacją i ubezpieczeniem =2500 Na czysto zostało 3,100 Teraz proszę to podzielić na 200 godzin i mamy piękną pensję taksówkarza... No chyba że popracujemy 300 i więcej godzin to podbijemy zarobek do około 6-7 na rękę 160 godzin ma etat przypominam 😂😂😂

07.01.2026 16:17

Powiem tak. W uberze na lotnisku zarobisz przy tych godzinach tyle netto, albo i więcej. Nie zamierzam zap... 300 godzin żeby zrobić 15 tys obrotu i po kosztach zostanie mi 6,5 tys... Ta korporacja chce zagarnąć cały warszawski rynek celem dyktowania warunków przede wszystkim kierowcom... Proszę porównać zarobki boltowcow i uberowe z sylwestra 🫡i porównać do itaxi🤣🤣🤣

08.01.2026 11:16

Oczywiście, ja nie bronię iTaxi, wręcz przeciwnie. Uważam, że przeginają i z prowizją, i z fatalnym podejściem do kierowców, i z przekonaniem o własnej wyjątkowości oraz nieomylności, i z nierównym traktowaniem kierowców (faworyzowaniem), natomiast jeśli już ktoś koniecznie chce współpracować z nimi, to powinien dopasować standard i koszty do planowanych obrotów (osobiście, przy takim obrocie, to rozważałbym głównie 301/C-ellysee; Rapida lub Logana/Lodgy). Dla mnie jest to żenujące, że firma, która w 200 godzin dała wypracować raptem 10k obrotu, ma czelność pobierać z tego 2579 zł prowizji, bo taka prowizja to ma rację bytu tylko jeśli ma się zlecenia niemalże non stop, z relatywnie krótkim dolotem. Już wcześniejsze 20% to było sporo, ale obecne ponad 25% to już jest grube przegięcie, biorąc wszystko pod uwagę...

Zostaw merytoryczną opinię o iTaxi.pl S.A.

Oferty pracy - iTaxi.pl S.A.

Kierowca / Kierowczyni kat. B - iTaxi

Warszawa