iTaxi.pl

Poznaj nas bliżej

Nasze usługi

Gdzie jeździmy

• Skierniewice
Kraków - iTaxi.pl Sp. z o.o.

5. Opinie o iTaxi.pl S.A.

Opinie o itaxi.pl - iTaxi.pl S.A. w Warszawa

Nie przegap nowości o iTaxi.pl S.A.!

Itaxi Gdańsk

12.12.2025 21:53

Widziałem reklamę itaxi na Facebooku.. ct Zostan kierowcą itaxi klient sam was znajdzie. Informacje że klienci mają problem że znalezieniem . Zalogowany 3 godziny i kurs za 15 zł

15.12.2025 10:05

Cześć, Prosimy o kontakt z Pracownikiem biura floty w Twojej lokalizacji. Ze względu na zwiększoną liczbę zleceń zależy nam żeby wspólnie przeanalizować Twoją sytuację i wskazać rozwiązania, które pomogą podnieść efektywność pracy. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Gdańsk Władek

14.12.2025 00:27

Od 18.00 do 0.25 utarg 85 zł Sobota Tak jest. Nie ma reklamy to nie ma klientów

15.12.2025 10:05

Kierowca Trojmiasto

10.12.2025 10:34

Mam pytanie i proszę o odpowiedź. Dlaczego itaxi nic nie robi by zwiększyć liczbę kursów. Zero reklamy.

11.12.2025 08:44

Cześć, Zwiększamy świadomość marki, angażując się tam, gdzie realnie są nasi Pasażerowie. To nie zawsze klasyczna reklama, ale też współprace, obecność na wydarzeniach i projekty specjalne. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

11.12.2025 11:10

Jak to nie ma reklamy? Jest pełno reklam wynajmu samochodu od itaxi. Z klientów jest mniej pieniędzy. Ważne aby saszki wynajęły kiedyś tesle teraz geely. Jeśli oczekujesz że będą reklamy dla klientów to się przeliczyłeś. Nawet nr telefonu naszej korporacji jest tajemnicą
    Anja

08.12.2025 17:09

Najgorsza korporacja czekałam na taksówkę godzinę mimo ,że kilka razy dzwoniłam żeby dowiedzieć się kiedy będzie a potem okazało że anulowali kurs po prostu ręce opadają nikomu nie polecam dodam jeszcze ,że kierowca z innej korporacji przyjechał w niecałe 10minut

09.12.2025 08:31

Cześć, Prosimy o przesłanie szczegółów zdarzenia na adres [email protected]. Nasze Biuro Obsługi Klienta dołoży wszelkich starań żeby wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Adam Trójmiasto

07.12.2025 19:47

Za 15 zł na godzinę nie będę jeździł w niedziele

08.12.2025 11:20

Cześć, Jako Kierowca iTaxi masz pełną swobodę wyboru zarówno dnia, jak i godzin pracy. Jeśli chciałbyś porozmawiać o swojej sytuacji lub skorzystać z porad dotyczących zwiększenia efektywność pracy, zapraszamy do kontaktu z Pracownikiem biura floty w Twojej lokalizacji. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

30.11.2025 05:31

Listopad wyszło 14 zł na godzinę. Przepracowałem 350 godzin

08.12.2025 11:19

Cześć, Zachęcamy do skontaktowania się z lokalnym biurem floty. Pracownik iTaxi dokładnie przeanalizuje Twoje zgłoszenie i odniesie się do sprawy w sposób indywidualny. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Taksówkarz z Gdańska

30.11.2025 19:11

Niema szans zrobić . Człowiek się stara i nie jest w stanie. Zarobek srednio około 18 zł na godzinę

08.12.2025 11:19

Aha

04.12.2025 07:18

Dzisiaj w Olsztynie kolejna awaria numer 191 92 nie działa w nocy nie działa rano kierowcy stoją nikt nic nie wie nie informuje kiepskie podejście firmy..ahhhh

08.12.2025 11:18

Cześć, Błąd, o którym wspominasz był wynikiem awarii u operatora i dostawcy usług cyfrowych. Problem został usunięty. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

04.12.2025 20:14

14 godzin pracy zarobek 160 zł

08.12.2025 11:17

Ork

01.12.2025 12:33

Kilkanaście dni temu była awaria aplikacji przez kilka godzin nic nie działało. Firma nie zadała sobie nawet trudu żeby wysłać jakiś komunikat do kierowców. Aplikacja działa to pracuj nie działa to asfalt możesz lizać
    #SpecjalistaDsReklamacji

03.12.2025 10:14

I w jaki sposób zostały zmniejszone te niedogodności? Chyba że mówimy o braku komunikatów i udawaniu że nic się nie stało. Wtedy itaxi rzeczywiście stanęło na wysokości zadania.

04.12.2025 09:58

Co najmniej 2 razy podczas współpracy z iTaxi zdarzyło mi się, że utraciłem dostęp do wybranych/wszystkich kursów i to na wiele dni, mogąc się dalej logować i przechodzić online = jeździć na pusto / prawie na pusto, bez ŻADNEJ informacji z centrali, także to, że nie informują kierowców o tak istotnych sprawach to w mojej opinii i z mojego doświadczenia raczej standard niż wyjątek. Jeśli oczekujesz szacunku dla Twojego czasu i Twojej pracy, to nie tutaj :)
    Kler

02.12.2025 10:38

Znów awaria źle liczona jakość pracy zaniżone punkty do scoringu i co ?I nic nikt nie wie

02.12.2025 13:16

Cześć, Dziękujemy za zgłoszenie. Sprawa jest aktualnie analizowana wewnętrznie. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kr

01.12.2025 05:24

Czego oczekujecie?. Od momentu jak każą płacić za nazwę to chyba wszystko jasne albo pasuje albo spadać.
    #KierownikBhp
    Grinch

26.11.2025 14:55

Tanie Itaxi! Z okazji zblizajacych sie swiat i przedswiatecznego szalu taksowkowego chcialbym zyczyc osobom odpowiedzialnym za wszystkie negatywne zmiany dla kierowcow w ostatnim czasie zeby frustracja klientow zepsula wam swieta tak samo jak wy zepsuliscie ta firme. Wspolczuje jednoczesnie kierowcom i obsludze klienta ktorzy beda musieli wysluchiwac pretensji niezadowolonych klientow, ale coraz wiecej osob wie dlavzego poziom itaxi jest coraz nizszy i kto jest za to odpowiedzialny. A z okazji nowego roku zycze wam zebyscie sie opamietali i zrozumieli ze to kierowcy tworza ta firme i musza miec mozliwosc przede wszystkim godnie zarabiac co staracie sie uniemozliwiac od pewnego czasu.

Oferty pracy - iTaxi.pl S.A.

Kierowca / Kierowczyni kat. B - iTaxi

Warszawa

Harry8

22.11.2025 16:12

Jak to jest, że nad ranem na lotnisku i na obrzeżach miasta widać z reguły same firmowe Teslę... Dopowiedzcie sobie sami kto jeździ i ma szansę na dobre zlecenia w tej firmie
    #KierowcaKatB

24.11.2025 09:11

Cześć, Kierowcy zatrudnieni bezpośrednio przez iTaxi, korzystający z naszej floty elektrycznej, często pracują w systemie zmianowym, co naturalnie sprawia, że udostępnione auto jest używane przez dwie osoby. Dzięki temu pojazdy te są aktywne zarówno w dzień, jak i w nocy, co zwiększa ich widoczność w różnych godzinach, w tym nad ranem. Jednocześnie, każdy Kierowca w iTaxi ma możliwość samodzielnie wybrać godziny, w których chce pracować. Algorytm przydziału zleceń działa automatycznie i według tych samych zasad dla wszystkich Kierowców. Priorytet wydawania zleceń jest zależny od scoringu, na który wpływ ma wiele czynników. Ponadto, kursy są wydawane w oparciu o parametry takie jak odległość od miejsca odbioru oraz wybranie przez Pasażera konkretnej kategorii (np. Electric, Eco, Premium). Dla wielu Klientów kluczowym aspektem jest możliwość połączenia ekologii z nowoczesnymi rozwiązaniami, dlatego chętnie wybierają przejazdy autem elektrycznym. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

12.11.2025 11:47

3 raz zamówiona czasówka - 3 raz brak auta....

12.11.2025 14:30

Cześć, Aby lepiej zrozumieć zaistniałe zdarzenia, prosimy o przesłanie szczegółów na adres [email protected]. Nasze Biuro Obsługi Klienta dołoży wszelkich starań żeby wyjaśnić sytuację. Centrala iTaxi jest dostępna przez całą dobę pod numerem 737 737 737. Pod tym numerem nasi Pracownicy przyjmują zamówienia na kursy oraz udzielają wsparcia w bieżących sprawach związanych z przejazdami. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    kozo..bca

20.10.2025 20:27

Ja bym chciał poprosić aby ten osobnik w my taxi co udostępnił dwa ostatnie miejsca w rynnie głuchym teraz załatwił nam dwa miejsca dla nas dla iTaxi... Gdzie są pieniądze za rynnę kto ją sprzedał do miasta miasto zablokowało całą rynnę nikt tam teraz nie wjedzie. Wizerunkowy strzał w kolano jak na to będą reagować nasi partnerzy biznesowi. Przejadę się parę razy zostaną wystrzeleni w kosmos a wszystko pójdzie na iTaxi uważam więc że zaraz odejdą również nasi solidni klienci. Poza tym prawda jest taka co to jest za informacja w dniu rozwiązania umowy informuje się ludzi że już nie ma tam pracy o takich rzeczach informuje się ludzi z odpowiednim wyprzedzeniem albo nie sprzedaje się bajek. I tak na marginesie nasi galowo ubrani kierowcy wyglądają gorzej od sportową ubranych kierowców z centerclubu. Panowie koordynatorzy możemy się wzięli do pracy i coś zaczęli organizować a nie tylko ganiać za nic i jeździć dobre kursy po Polsce. Z tego co słyszę i widzę to w tej firmie dobrze to już było a będzie już tylko chyba Uber za 4 zł za kilometr. Pracy w biurze też dużo chyba nie ma bo co drugi dzień biuro nieczynne...może jak przez tydzień nikt nie zrealizuje zleceń żadnych to się może opamiętacie w końcu... Jak im wam w końcu zabraknie na chleb.

04.11.2025 09:22

Cześć, Każdy Kierowca, który chce dołączyć do iTaxi musi pomyślnie przejść rozmowę rekrutacyjną, odbyć obowiązkowe szkolenie wstępne składające się z dwóch części (z testem znajomości zasad po każdym module) oraz dostarczyć komplet wymaganych dokumentów. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

06.11.2025 07:59

Mała poprawka, w związku z wczorajszym przejęciem, SAWA to chyba jedyna korporacja w Warszawie, która wciąż trzyma najwyższe standardy obsługi... BTW wow, weryfikujecie dokumenty, super, zwłaszcza, że przepisy prawa tego wymagają... Test wiedzy 😂 kiedyś był z podstaw orientowania się po Warszawie, teraz w tym zakresie, z tego, co słyszałem od jednego z byłych kierowców Tesli, ogranicza się do pytania w stylu: "czy orientuje się Pan/Pani w jeździe po Warszawie" - rzeczywiście niezwykle rzetelna weryfikacja, zapewniająca najwyższe standardy :D
    Matylda

30.10.2025 15:41

Coraz więcej klientów skarży się, że na krótkim kursie pobieramy minimum 15 zł, a na szafie mamy 10 za rozpoczęcie kursu. Grożą, że będą zgłaszać to do urzędu.

04.11.2025 07:40

Cześć, Nasze opłaty są ustalone w oparciu o aktualne przepisy i nie przekraczają maksymalnych stawek obowiązujących w danym mieście. W razie dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu z Pracownikiem iTaxi w Twojej lokalizacji. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Bob

04.11.2025 09:08

A jaka stawka maksymalna na start w Warszawie? Jaka jest na cenniku? Nie 10zl?. To dlaczego kurs nie może być mniejszy niż 15zl?
    Kierowca Gdańsk

01.11.2025 21:38

W Gdańsku 15-18 zł na rękę na godzine wychodzi.
    #KierowcaKatD
    Rodowity Warszawiak

28.10.2025 21:07

Zarobki po kosztach wychodzą na poziomie około 20 zł netto na godzinę. Generalnie w najbliższym czasie odpalam inne korporacje w ilości co najmniej 3... Nie ma tu żadnej wartości dodanej. W uberze comfort, Black zarobisz więcej
    #KierowcaKatB
    1317kierowca

30.10.2025 12:42

prawda. a teraz nadchodza miesiace gdzie zarobisz jeszcze mniej. w tej firmie mozna jedynie zbankrutowac, bo nie zarobisz nawet na chleb jezdzac po 250 godzin miesiecznie
    Itaxi Gdańsk

01.11.2025 21:11

W Gdańsku wychodzi na czysto 15 - 18 zł na rękę.
    Pytanko

29.10.2025 19:12

Jak to jest? Przyjmujecie terminowki na rano. Pasażerowie chcą jechać na PKP lub lotnisko. A rano okazuje się że w ostatnim momencie zastają sms, że taxi spóźni się 20min albo wcale

30.10.2025 15:10

Cześć, Dziękujemy za opinię.Obecny model realizacji zleceń terminowych zapewnia Kierowcom dostęp do giełdy zleceń, a Klientom gwarancję przejazdu w wybranym terminie. Dbamy również o spójność cen, uwzględniając parametry konkretnego kursu. Realizacja zleceń terminowych jest dobrowolna. Cieszymy się, że dobre relacje z Klientami są dla Ciebie ważne. Przypominamy jednak, że przejazdy powinny być realizowane zgodnie z obowiązującymi zasadami opisanymi szczegółowo w Regulaminie Kierowcy. Zarobki Kierowców w iTaxi zależą od wielu czynników, m.in. dostępności, liczby przyjmowanych zleceń, jakości obsługi oraz realizacji usług dodatkowych. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Jerxyk

30.10.2025 20:10

Dokladnie o tym pisalem mowiac ze staliscie sie korpo z wszystkimi wadami tego rozwiązania 😉 Ja rozumiem że tak musicie, ale pisanie o gwarancji przejazdu w odpowiedzi na zażalenie klienta odnosnie takiego wlasnie przejazdu jest troche śmieszne, a umowmy się że takich sytuacji jest więcej 😉 Inna kwestia że z terminowkami to jest w ogole ciezki temat, ale co ja sie bede madrzyl skoro wiecie lepiej wszystko. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w iTaxi.pl?

20.10.2025 13:29

Brawo i taxi,prowizję w górę, opłaty dodatkowe za używanie znaków i taxi (gdzie to nam powinni dopłacać) reklamy oponeo przez pół roku za punkty do scoringu( kolejny śmiech na sali, gdzie i taxi furę kasy za to bierze) a dla kierowców nic, to jest jawna kpina z nas kierowców którzy utrzymujemy ta firmę swoją pracą itd itp

21.10.2025 10:47

Cześć, Opłata subskrypcyjna obejmuje utrzymanie i rozliczanie konta Kierowcy, dostęp do aplikacji i systemu zleceń oraz licencję na korzystanie ze znaków iTaxi. Akcje marketingowe realizujemy zgodnie z zasadami opisanymi w Regulaminie Kierowcy, który stanowi podstawę naszej współpracy z Kierowcami. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    kiero

30.10.2025 13:20

kierowcy nie dostaną nic od firmy która jest na skraju bankructwa ... o czym świadcza ostatnie ich ruchy ktore odbijają sie na kierowcach. potracili lotniska dworce postoje a ty płać wieksza prowizje, kary, durne opłaty ... nie decydujcie sie na współprace z tą firma ...czeka was pasmo nieszczęść
    Bez jaj

28.10.2025 15:53

Średnia opinia 4.0 jako pracodawcy. Taką średnia osiągają wybitne korporacje dbające o swojego pracownika. Itaxi tylko karze kierowców, i prawdę mówiąc tę opinię 5.0 piszą chyba agencje na zamówienie

29.10.2025 11:29

Cześć, Rozumiemy Twoje obawy jednak zapewniamy, że takie praktyki nie mają u nas miejsca. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    3.9

29.10.2025 19:01

teraz już 3.9

26.10.2025 00:12

Dzień dobry. Rozumiem, iż nie mógł Pan pracować natomiast nie jestem w stanie anulować opłaty. Opłata jest naliczana zawsze niezależnie czy kierowca w tym czasie pracuje. Jedyne rozwiązanie aby nie została naliczana jest to rozwiązanie umowy. (usunięte przez administratora) Nie bądźcie śmieszni Oto odpowiedź biura

27.10.2025 15:01

Cześć, Przypominamy, że szczegóły dotyczące opłat, w tym opłaty subskrypcyjnej, są opisane w Regulaminie Kierowcy. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Byk

29.10.2025 01:16

Ehhh szkoda że nie rozumiecie ze sztywne trzymanie się regulaminu i korporacyjny brak elastyczności chociażby w takich sytuacjach odbije się na was jako firmie a nie ns kierowcach. Oczywiście co jakiś czas kogoś zwolnicie, nalozycie kare itp ale umowmy sie ze jestesmy narodem znanym z kombinacji kiedy ktos zbyt mocno dokreca srube a tutaj potencjal do kombinowania jest wybitnie wysoki. Także nie radzę sobie strzelać w kolano, a juz na pewno nie w tak jednoznacznych sytuacjach jak opisal kolega.
    Koala

26.10.2025 11:00

Dlaczego itaxi pobiera opłatę za kurs który wzięty został z postoju? Przecież to klient pozyskany przeze mnie. Klient który następnym razem zadzwoni do firmy bo będzie zadowolony z mojej usługi. A może to itaxi powinno zapłacić kierowcy za skuteczne pozyskiwanie klienta?

27.10.2025 15:00

Cześć, iTaxi to marka, którą Pasażerowie wiążą z bezpieczeństwem, komfortem i wysoką jakością obsługi. Aby utrzymać ten standard, wszyscy działamy według wspólnie przyjętych zasad. Opłata za kurs to element systemu, który pozwala nam dbać o jakość usług, inwestować w rozwój i zapewniać Pasażerom spójne doświadczenie - niezależnie od sposobu zamówienia przejazdu. Dzięki tej konsekwencji budujemy zaufanie i profesjonalizm, które przekładają się na rosnące zainteresowanie przejazdami z iTaxi i większą liczbą zleceń dla naszych Kierowców. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Wołodia

24.10.2025 11:49

Jak to jest? W zeszłym roku okleilismy nowym logo wszystkie samochody. Było mówione że teraz nie może być żadnej naklejki na samochodzie, bo nowy logotyp na to nie pozwala. A teraz co? Oponeo? Czy wy naprawdę już tak macie mało pieniędzy, że trzeba szukać wszędzie kasy? Powinniście żyć z prowizji, a nie naszym kosztem klejąc reklamy. Szkoda że my nic z tego nie mamy

24.10.2025 12:07

Cześć, Akcje marketingowe realizujemy zgodnie z zasadami opisanymi w Regulaminie Kierowcy, który stanowi podstawę naszej współpracy z Kierowcami. W razie dodatkowych pytań zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Pracownikami iTaxi: stacjonarnie lub przez BOK https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/ Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Wołodja

24.10.2025 20:51

musi być tak źle z finansami, że chyba booty odpowiadają. Zawsze kopiuj-wklej

22.10.2025 17:48

Dzień dobry wielu kierowców strasznie Ubolewa nad Utratą Dworca Centralnego, to była wizytówka Warszawy, wielu pasażerów wielu klientów teraz jest naciąganych, przez co my tracimy na wiarygodności .Myśla że wsiadają do naszych taksówek a ceny z kosmosu, Jak można odpuścić takie miejsce nawet jeśli i taxi nie zwraca się koszt wynajmu tej koperty to i tak warto ją trzymać dla reklamy dla klientów, niech i taxi przeznaczy pieniądze z reklam z Oponeo to Wszyscy kierowcy wożą na szybach A nic z tego i tak nie mają.

24.10.2025 11:25

Cześć, Dziękujemy za Twój komentarz. Każdy Pasażer po zamówieniu kursu otrzymuje w aplikacji powiadomienie dotyczące zasad funkcjonowania strefy Dworca Centralnego. Informujemy również, że oznakowania iTaxi na postoju zostały usunięte. Tak jak wspominaliśmy wcześniej, pozostajemy otwarci na możliwość kontynuacji współpracy w przyszłości. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

Kontakt - iTaxi.pl S.A.

Przasnyska 6b 01-756 Warszawa

NIP:1182053355

Branże: Przewóz osób
    Olo

22.10.2025 17:26

Witam Chciałbym uzyskać informacje odnośnie stref logowania , które są płatne ,i czy od kursu na żądanie też jest odprowadzana prowizja za kurs plus opłata 6,50???

24.10.2025 11:23

Cześć, W chwili obecnej wszystkie strefy w Warszawie są bezpłatne. Od kursu na żądanie bez konta Pasażera pobierana jest opłata w wysokości stawki za kilometr w danej lokalizacji - w Warszawie jest to 4zł. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

22.10.2025 09:58

Samochód uległ wypadkowi. Będzie naprawiany ponad miesiąc. W październiku nie wykonam żadnego kursu. Biuro nie widzi możliwości zwolnienia z opłaty stałej. Brawo ITaxi.

22.10.2025 10:08

Cześć, Prosimy o przesłanie szczegółów sprawy wraz z danymi Kierowcy oraz pojazdu do Biura Obsługi Kierowcy - [email protected]. Bez tych informacji nie będziemy mogli odnieść się do zgłoszenia. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kiero

22.10.2025 09:29

Dzień dobry, postuluje o zmianę nazwy kapsla "pewniak" na "sztywniak" - lepiej pasuje do aktualnej sytuacji. Dziękuję za uwagę, szczęść Boże i ratuj się kto może ;)

20.10.2025 13:24

Kolejna porażka i taxi, od jutra zabierają nam dworzec centralny, nie mamy już nic, ani lotniska ani dworca zero nic, juz wiem dlaczego nic nie robili z prywaciarzami na naszej kopercie, bo wiedzieli ze nie będzie centralnego, nie wiem w którym kierunku to idzie, ale ciągle w złym, porażka kolejna

21.10.2025 10:46

Cześć, Zdajemy sobie sprawę, że zmiany mogą budzić wątpliwości. W dalszym ciągu prowadzimy rozmowy o kontynuacji współpracy, szukając rozwiązań korzystnych dla wszystkich stron. W odpowiedzi na wcześniejsze zgłoszenia, zgodnie z wcześniejszymi informacjami, podjęliśmy działania prawne - to proces, który wymaga czasu. O wszelkich zmianach będziemy informować na bieżąco w komunikatach dla Kierowców. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Dariusz

20.10.2025 20:45

Kierowcy nie dajcie się tym (usunięte przez administratora) z biura,czas oddać tą korporację do sądu o niewywiązywania się z własnych obowiązków wobec kierowców a tak naprawdę ludzi którzy ten cały cyrk w postaci Ala korporacji iTaxi utrzymują.prawda jest taka że im się coś powaliło w tych głowach bo żeby nie kierowcy włysnych samochodów z własną działalnością (usunięte przez administratora) by nie mieli na chleb.mają jakiś beznadziejny system i myślą że są pany a to nie prawda.ciekaw jestem jakby wszyscy ich olali i zawiązali zrzeszenie czy spółdzielnię i do tego kupili sobie system obsługujący zlecenia.co wtedy pewnie by szczely dla iTaxi i tego prezesika opadły.do tego potrzeba tylko chęci i po iTaxi.może wtedy by to towarzystwo zrozumiało że układ jest owopólny.póki kierowcy będą nie zjednoczeni to iTaxi i ich szefostwo będzie ich mieć głęboko gdzieś.pozdrawiam
    zainteresowany

20.10.2025 05:03

chcę zmienić firmę i zastanawiam się może do itaxi. niepokoi mnie tylko informacja, że za jakiś czas prowizja ma być taka jak w Warszawie czyli 25%. Czy możecie mnie zapewnić że przez najbliższy rok prowizje będą takie jak obecnie czy wzrosną?

20.10.2025 08:02

Cześć, Na ten moment nie planujemy zmiany prowizji. Zachęcamy jednak do bezpośredniego kontaktu z Działem Rekrutacji, który chętnie odpowie na Twoje pytania i pomoże dobrać najkorzystniejszą ofertę współpracy: [email protected] Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Zainteresowany

20.10.2025 17:02

Jeszcze raz się dopytam. Czy możecie zagwarantować że przez 12 miesięcy w Gdańsku prowizja nie ulegnie zmianie?
    Były Kierowca

17.10.2025 13:48

„To co się dzieje w tej firmie to jakiś żart. Człowiek tyra po 12 godzin dziennie, a zleceń brak, bo wszystko idzie na ich pieprzone Tesle z wykręconym scoringiem. Były pracownik biura to potwierdził, ale oczywiście oni wszystkiego się wypierają. Kłamią prosto w oczy, a potem jeszcze śmią karać kierowców za byle co, często niezgodnie z regulaminem. O jakim szacunku tu mowa? Jak można tak ludzi robić w balona? Mówią, że przejmą ELE TAXI, że się rozwijają, że będzie lepiej — a prawda jest taka, że ledwo zipią i próbują nas zatrzymać bajkami, żeby nikt nie uciekł. Żółty Uber? Trafione w punkt. W tej firmie kierowca to ostatni sort, nikt się z tobą nie liczy. Tylko prowizje rosną, klienci uciekają, a ty zostajesz z długami i pustym bakiem. Mam tego dość. Zmieniam firmę i nigdy więcej nie dam się tak upokorzyć. Niech się sami wożą tymi swoimi Teslami, bo normalny kierowca już ma dość tego cyrku.

17.10.2025 15:04

Cześć, Przykro nam, że Twoje doświadczenie z iTaxi nie było pozytywne. Przestrzeganie zasad współpracy określonych w Regulaminie pozwala unikać konsekwencji w postaci not. Jeśli otrzymałeś notę, która Twoim zdaniem nie jest niezgodna z Regulaminem, prosimy o opisanie sytuacji i zgłoszenie jej do Biura Obsługi Kierowcy. W przypadku dodatkowych pytań dotyczących działania systemu wydawania zleceń, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z BOK, Pracownikami biura w Warszawie lub Koordynatorami terenowymi: https://portalkierowcy.itaxi.pl/kontakt/ Kierowcy są dla nas bardzo ważni. Dzięki Waszemu zaangażowaniu i profesjonalizmowi możemy zapewniać wysoką jakość usług oraz bezpieczeństwo Pasażerom iTaxi. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

20.10.2025 13:53

Tyle w teorii, a w praktyce jak ktoś z iTaxi postanowi wystawić notę, to jego ego nie pozwoli na przyznanie się do błędu i będzie dalej w to brnąć, oporny na wszelkie argumenty i zapisy umowy albo, co chyba nawet jeszcze gorsze: świadomie wykorzystują pozycję, renomę i wielkość firmy do manipulacji kierowcą, żeby płacił wydumane kary (ciężko stwierdzić z zewnątrz - bez dostępu do wewnętrznej dokumentacji itp., który wariant jest domyślny). Rzekomy rzecznik kierowcy w iTaxi, BOK itp. nic nie zmienią, potem przekażą do windykacji i trzeba będzie się bujać po sądach... czy policji/prokuraturze, jeśli ktoś będzie miał taką możliwość. W międzyczasie oczywiście blokada konta / środków. Wtedy dopiero można zobaczyć, jakim nic nie znaczącym robaczkiem się jest w iTaxi :)

19.10.2025 19:36

20.10.2025 08:01

Cześć, Dziękujemy za zgłoszenie. Aby móc dokładnie przyjrzeć się sytuacji, prosimy o kontakt z Pracownikami iTaxi w Trójmieście: https://portalkierowcy.itaxi.pl/miasta/trojmiasto/ Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kk

17.10.2025 16:56

Większość wpisów w dziwny sposób znika tych negatywnych oczywiscie
    Drajwer

10.10.2025 00:59

Proszę o wyjaśnienie krok po kroku w jaki sposób rozliczany jest bonus pod warunkiem jego osiagniecia. Wasz system ksiegowy jest bardzo nie przejrzysty wiec prosze o odpowiedz kiedy i w jaki sposób bonus jest naliczany oraz kiedy jest wypłacany. Dziekuje

10.10.2025 14:59

Cześć, Jeśli Kierowca w danym miesiącu zrealizuje liczbę kursów uprawniającą go do wypłaty bonusu i korzysta z iPortfela, kwota bonusu zostaje dodana do jego salda - jest widoczna w zakładce „Historia”. W przypadku, gdy Kierowca nie korzysta z iPortfela, dodatkowe środki są uwzględniane w wypłacie na koniec miesiąca. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Grazyna

10.10.2025 08:00

Ta firma oszukuje klientów.. jeżdżę taksówkami ponad 10 lat..wcześniej w AS ktory połączył sie z ITAXI..jeżdżą taksówki z wirtualnymi taxometrami inaliczają duzo wyższa opłatę. To jest oszustwo..można bylo zamawiać taksówkę z dopiskiem "z taksometrem nie wirtualnym".Dużo bylo takich zamowien ze postanowili ze juz nie bedzie dopisku bo Tesle nie miały kursów.. Oszukująudzi..jeżdżę tyle lat i 20 razy w miesiącu.. przechodzę do innego operatora..za ciężko pracuje by dopłacać takiej firmie

10.10.2025 14:58

Cześć, W iTaxi oferujemy możliwość realizacji przejazdów na podstawie wyceny z aplikacji lub według wskazań taksometru. Jednymi z naszych kluczowych wartości są szacunek oraz transparentność działań. Jeśli chciałabyś dowiedzieć się więcej na temat sposobu realizacji zleceń, zapraszamy do kontaktu z Biurem Obsługi Kierowcy: -22 439 00 77 [email protected] Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Nitro

21.08.2025 05:57

W terminowkach cały czas bez zmian. Jak chcesz przyjąć terminowke to nawet nie można przeczytać adresu bo zaraz znika. Czy taki jest sens żeby brać w ciemno? Dla firmy tak bo jak kierowcą nie wykona to zapłaci 80zl kary. Tylko czy o to chodzi?

09.09.2025 23:42

Jak to nic się nie zmieniło? Przecież ankieta była w maju aby poznać naszą opinie. Teraz czekamy (od maja) aż wydrukują wyniki (w formie papieru toaletowego) i nam rozdadzą. Bo TAM mają naszą opinie.
    Liar

08.10.2025 09:08

Dlaczego nie dodajecie wszystkich merytorycznych opinii, które zawierają prawdziwe informacje, tylko wybrane?

05.10.2025 10:16

Witam panowie Mam pytanie Czy opłata w wysokości 5 zł za postój na Dworcu Centralnym jest potrącana od razu z portfela czy na koniec miesiąca?

06.10.2025 13:04

Cześć, Opłata za pobranie kursu z płatnej strefy naliczana jest automatycznie i wpływa na dostępne saldo Kierowcy. Po zakończeniu miesiąca wszystkie opłaty są uwzględniane na fakturze VAT. Jeśli korzystasz z iPortfela, masz dostęp do historii opłat w zakładce „Historia”. Pamiętaj, że w przypadku przejazdów realizowanych na taksometr lub na żądanie, opłata za odjazd ze strefy powinna zostać doliczona do kwoty kursu - po uprzednim poinformowaniu o tym Pasażera. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kierownik

25.09.2025 02:00

Dlaczego nie ma juz możliwości doliczenia napiwku? Rzadko bo rxadko ale się zdarzało...

25.09.2025 08:19

Cześć, Przy każdej metodzie płatności dostępna jest opcja dodania napiwku. Aby ją znaleźć, rozwiń listę w polu opłat dodatkowych. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kierowca z Gdańsk

05.10.2025 12:02

Za 20 zł na godzinę NIK nie będzie jeździł. I jeszcze nieudciwe rozdawanie zleceń. W Gdańsku warunki nie do przyjęcia z 500 kierowcow zostało 200 to o czymś świadczy

Zostaw merytoryczną opinię o iTaxi.pl S.A.