iTaxi.pl

• Gdzie jeździmy

Poznaj nas bliżej

Nasze usługi

Gdzie jeździmy

Kraków - iTaxi.pl Sp. z o.o.

5. Opinie o iTaxi.pl S.A.

Opinie o itaxi.pl - iTaxi.pl S.A. w Warszawa

Nie przegap nowości o iTaxi.pl S.A.!

Pik

21.03.2026 13:54

W tej chwili są 4 taksówki na cały Kraków I tak stoję już ok.2 godz I to w centrum koło dworca I nic a wcześniej pod galeria gdzie mamy swój postój też 2 godz a rano na dzień dobry 2.15 godz. I w poniedziałek tradycyjnie Ok 3 godz.bo czasówki wieczór na rano znikają z prędkością światła. Napiszcie proszę jak w innych miastach poza Warszawą

22.03.2026 17:55

W Olsztynie bardzo dobrze tylko ok.2 godzin czekania na kurs.ogólnie to ta korporacja bardzo słaba.nie polecam
    Tango i cash

18.03.2026 10:59

Od kiedy zaczęły jeździć elektryki. to zrobiło się tragicznie...boję się coś więcej pisać bo jeszcze do szefostwa to dojdzie i mnie wywal na zbity p...k. miłej głodówki...pozdr.

20.03.2026 13:41

Przejmujesz się że dojdzie do szefostwa i stracisz pracę za 20-25 zł na godzinę? Pójdziesz do ubera i zarobisz 60-70 zł na godzinę netto 🤦 bez jaj tu się zrobiła tragedia i trzeba o tym otwarcie powiedzieć czy się to komuś podoba czy nie

15.03.2026 15:10

Dla zainteresowanych kilku kolegów zrobiło raport zarobkowy za 100 rzetelnie przepracowanych godzin. Wszystkim zostało okolo 2500 zł W mieście Warszawa. Jak masz Priusa w gazie to zarobisz te 30 zł na godzinę 🫡 Resztę niech sobie sam każdy wyliczy
    #Taksowkarz

20.03.2026 07:49

Cześć, Zarobki Kierowców w iTaxi zależą od wielu zmiennych takich jak między innymi dostępność, liczba przyjmowanych zleceń, jakość pracy, realizacja usług dodatkowych. Dzięki różnorodności form współpracy każdy Kierowca może również świadomie zdecydować, która z nich jest dla niego najbardziej korzystna, także pod kątem finansowym. Jeśli chcesz omówić ofertę i wybrać rozwiązanie najlepiej dopasowane do Twoich potrzeb, skontaktuj się z naszym działem rekrutacji. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Whistleblower

13.03.2026 22:38

Co ze zmianami w przydzielaniu zleceń? Ubiegłoroczna ankieta dała przecież jasną odpowiedź jakie są preferencje kierowców. A tu cisza…

20.03.2026 07:41

Cześć, W dalszym ciągu pracujemy nad rozwiązaniem, które realnie wpłynie na poprawę dystrybucji zleceń terminowych. Zależy nam, aby nowe zasady obejmowały w równym stopniu wszystkich Kierowców niezależnie od lokalizacji. Dziękujemy za cierpliwość. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Masakra

07.03.2026 16:47

Itaxi to jakiś dramat. Windują prowizję dla kierowcy do 30% od czerwca bez żadnego uzasadnienia może poza pazernością zarządu. Od momentu przejęcia Ele taxi tak obrośli w piórka że szkoda gadać. Szeregowego pracownika traktują gorzej niż śmiecia na ulicy. Tylko same kary za wszystko i żadnej woli do rozmów. Dojeżdżam do tego czerwca i przenoszę się do konkurencji na U bo tam chociaż nie ma takiego januszostwa.
    #KierowcaKatD
    Masakra

18.03.2026 11:36

Gdyby dało sie wrzucać zrzuty ekranu to bym pokazał tę wasze ,,informacje nie są zgodne z rzeczywistością, " i obnażył te wasze kłamstwa. I co wtedy? Ale spoko zobaczycie jak w czerwcu zacznie się lawina odejść bo na Uberze będzie można więcej zarobić i wtedy sie kontrakty posypią bo nie będzie kim ich robić. Chłopaki z Ele też na takich warunkach pracować nie będą.

19.03.2026 18:44

Sprawdź sobie zarobki na uberze netto i porównaj z zarobkami netto w itaxi. Powiem tak - 🤣🤣🤣🤣 mój komentarz Przy tych samych godzinach oczywiście 🤣🤣🤣 nie uwierzyłbym gdybym mi nie pokazali na lotnisku 🤦 tu jest gorzej niż myślałem

08.03.2026 22:23

W Gdańsku kierowców z Tesli przezucili do Toyota Corolli Combi . Kierowcy czekają godzinami na kurs. I dostają przebrane kursu po 15 - 25 zł. Tak jest w Gdańsku.

09.03.2026 11:19

Cześć, Samochody Toyota Corolla Combi nie należą do floty iTaxi - aktualnie oferujemy możliwość najmu Tesli Y i Geely EX5. Zarobki Kierowców są kwestią indywidualną i zależą m.in. od liczby przepracowanych godzin, przyjmowanych zleceń oraz efektywności pracy. Zachęcamy do udziału w szkoleniu dotyczącym scoringu - szczegóły znajdziesz w komunikacie w aplikacji Kierowcy. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kierowca Gdańsk

26.02.2026 00:55

W Gdańsku kierowcy Busów którzy mają bazę w Nowym Porcie dostają lepsze i więcej kursów .Warszawa powinna temu się przyjęć.

27.02.2026 12:57

Cześć, Dziękujemy za zgłoszenie. Zweryfikowaliśmy kursy w podanej lokalizacji i nie odnotowaliśmy opisanych nieprawidłowości. W razie dalszych pytań prosimy o kontakt Pracownikami biura floty. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

22.02.2026 15:30

Niedziela przez 3 godziny utarg 26 zł !!!!! Tak wygląda sytuacja w Gdańsku

24.02.2026 14:08

Cześć, Zarobki Kierowców są kwestią indywidualną i zależą m.in. od liczby przepracowanych godzin, przyjmowanych zleceń oraz efektywności pracy. Zachęcamy do udziału w szkoleniu dotyczącym scoringu - szczegóły znajdziesz w komunikacie w aplikacji Kierowcy. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

27.02.2026 07:24

Ale czemu się dziwisz Itaxi zlewa jak może klienta indywidualnego. Liczy się tylko biznes. Więc w weekend nie ma hajsu ew. rano wożąc na lotnisko klientów b2b. Pamiętaj że nr do itaxi jest tajną informacją i nie śmiej nigdzie jej podawać.
    KLIENT \ PASAŻER

21.02.2026 01:22

BRAK LOGIKI \ KOMPLETNA BZDURA \ IDIOTYCZNY POMYSŁ \ TAK NAJKRÓCEJ MOŻNA OKREŚLIĆ POMYSŁ ABY ZLECENIE KLIENTA BYŁO WYSYŁANE DO TAKSÓWKI ZNAJDUJĄCEJ SIĘ NA DRUGIM KOŃCU MIASTA A NIE DO NAJBLIŻSZEJ ZNAJDUJĄCEJ SIĘ NA PRZYKŁAD 2 ULICE DALEJ OD KLIENTA !

23.02.2026 12:30

Cześć, W iTaxi przydzielanie zleceń w aplikacji dla Kierowców opiera się na dwóch parametrach: czasie dojazdu do Pasażera (do 4 km w ciągu maksymalnie 10 minut) oraz indywidualnym wyniku punktowym Kierowcy. Jeśli sposób realizacji konkretnego zamówienia wzbudził Twoje wątpliwości, prosimy o przesłanie szczegółów na adres [email protected] - nasze Biuro Obsługi Klienta dokładnie sprawdzi sprawę i pomoże wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

19.02.2026 13:06

Witam, pracuje ponad rok w itaxi, powiedzcie mi jak działa system wykrywania klikaczy, od roku setki razy próbowałem złapać jakiś fajny termin typu z poza miasta Warszawy, za każdym razem nie zdążam doczytać i juz znika, a tym bardziej go przyjąć, a wiele razy próbowałem

23.02.2026 12:29

Cześć, Monitorujemy sytuację, działamy według ustalonych zasad i dbamy o transparentne przydzielanie zleceń. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

07.02.2026 12:41

Od prawie roku ,ankieta była w maju nic się nie zmieniło w dystrybucji terminowek mimo obietnic że najpóźniej do końca roku będą zmiany.

09.02.2026 09:11

KLIENT \ PASAŻER

21.02.2026 01:00

PYTANIE DLACZEGO TAKSÓWKI NIE POSIADAJĄCE TAXOMETRU TYLKO APLIKACJĘ NALICZAJĄ ZNACZNIE WYŻSZĄ OPŁATĘ ZA TĄ SAMĄ TRASĘ WYŻSZĄ NAWET O 15 ZŁ TO JAKIŚ KANT JEST .
    Centrala

26.01.2026 15:26

Na centrali straszne kolesiostwo, jedni mogą wszystko inni nic, jednych obowiązują procedury innych nie, zależy jakie masz układy ze zmianową, góra nie reaguje na żadne sygnały.
    CC tbg

10.02.2026 07:50

"Zgłoszenia analizowanie wewnętrznie" polegają na tym ,żeby każdego brać na rozmowe i pytać " kto to mógł napisac" ? Szukanie winnego bo ktos napisał prawde ?
    Cc girl

14.02.2026 08:01

Dokładnie, a konsekwencji i działań zapobiegawczych zero….(usunięte przez administratora). Przecież w dziale biura obsługi klienta też jest dramat, (usunięte przez administratora) im liczyła premię przez 2 msc, to postanowiły się odegrać i zamykać zgłoszenia na więcej punktów, żeby dostać więcej kasy. Jak przyszła wypłata, to każdy w szoku, wynik życia normalnie. Żeby było smieszniej pozniej sie jeszcze pokłóciły miedzy soba, (usunięte przez administratora) Konsekwencji zero, bo Bok może wszystko, a na nas się krzywo patrzą, jak idziemy na 5 min. na głupią fajkę.
    Robert

11.01.2026 12:26

Firma iTaxi dba o swoją warszawska renomę... Gorzej o inne miasta... W Poznaniu iTaxi umiera, na lotnisku brak reklam, informacji itd itp, biznes coraz bardziej cienko piszczy. a projekt "Taksówka dla seniora" został podstępem odebrany (usunięte przez administratora), który na plecach iTaxi zbudował sieć kontaktów, przejął projekt senior i odszedł z uśmiechem na twarzy...
    #Taksowkarz
    Piotr

12.01.2026 15:06

kursy pod stołem, przejmowanie kursów biznesowych przez kierowców, brak jakiejkolwiek reklamy, niby nowoczesny design a ludzie na lotnisku pytają czy to jest jakaś korporacja...
    CJ

08.02.2026 22:23

W Warszawie też nie do śmiechu. Kolesiostwo, kary i (usunięte przez administratora). Pomysły centrali rodem z Misia Barei. Nie wspomnę o niezgodnych z prawem zachowaniach wobec kierowców i kar (usunięte przez administratora). A po zmonopolizowaniu rynku nawet nie ma gdzie uciekać tylko na głucho działać.

Oferty pracy - iTaxi.pl S.A.

Kierowca / Kierowczyni kat. B

Warszawa

Pracownik wsparcia operacyjnego lotniska - taxi (k/m/n)

Kierowca / Kierowczyni kat. B - iTaxi

16.01.2026 07:27

Cc girl

22.01.2026 14:02

Dlaczego podczas gdy jedna z agentek rozmawia z klientem, (usunięte przez administratora) czy to jest ten świetny standard obsługi i wzajemny szacunek pracowników? Takie nagranie nie powinno mieć miejsca, patologia. Kierowniczki nie reagują. ;/ Super ta atmosfera…
    CJ

08.02.2026 22:11

Ta jasne. Atmosfera kablowania, kar i zero wsparcia dla kierowców. Aplikacja przestarzała o dekadę, system wydzielania zleceń z prlu. Pod stołem zlecenia dostają największe lizodupy i koordynatorzy. O dobrych kursach zapomnij - centrala odrobię i da swojemu a ty zasuwaj z kursikami za marne grosze. Promocje dla klienta zgodnie z umową przerzucają na kierowcę. A za namowami jednego lizodupa z długim stażem. Ewenement na skalę światową - bierzesz terminówkę w ciemno co utrudnia na maca planowanie czasu i kursów a jak zrzucisz to musisz się tłumaczyć i czekać aż może za tydzień odpowiedzą na maila z reklamacja i łaskawie Ci anulują karę. Reklamy na autach za bezwartościowe punkty scoringu a itaxi sobie za darmo na cudzych autach zarabia. Nie zgodzisz się to kara i blokada. Włączenie w 4 litery klientom kosztem czasu i zarobków kierowców. Atmosfera gorsza niż na aplikacjach, zarobki poniżej krytyki a jak się odezwiesz to Cię Biuro Obsługi Kierowcy gnębi karami. Unikać jak ognia, lepiej fruwać na aplikacjach, więcej zarobisz a mniej stresu. Szkoda mi ty h biednych kierowców pucujących auta zima byle zarobić marne grosze. I nie podpadł koordynatorom.

04.02.2026 05:18

W niedzielę w Warszawie awaria klienci nie mogą telefonicznie zamówić taxi . Kierowcy realizujący kurs nie mogą dodzwonić się do klienta. Oczywiście zero komunikatu,nic.

04.02.2026 09:55

Cześć, Tymczasowe utrudnienia wynikały z awarii usług zewnętrznego dostawcy - przepraszamy za wszelkie niedogodności. Przypominamy, że przejazd można zamówić zarówno telefonicznie pod numerem 737 737 737 jak i za pośrednictwem aplikacji iTaxi. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

30.01.2026 15:25

Właśnie nas wszystkich załadowali wbrew komunikatom iportfel został wyłączony na kilkanaście dni. Czyli kierowcy stracili dostęp do swoich pieniędzy.

30.01.2026 15:48

Cześć, Tymczasowy brak dostępności iPortfela jest spowodowany problemami technicznymi wynikającymi z aktualizacji systemu księgowego dotyczącej KSeF oraz czasową niedostępnością rządowej strony MCU. Przepraszamy za wszelkie niedogodności - wynikają one z okoliczności, na które nie mamy wpływu. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Blanka

11.01.2026 12:42

Firma działająca na niekorzyść swoich kierowców... Dla przykładu kierowcy w Poznaniu są traktowani przez firmę bardzo źle... W Poznaniu podobno ITaxi umiera. Coraz mniej kursów biznesowych, coraz mniej kursów z lotniska, wyjątkowo wysoki abonament, i sabotaż na porządku dziennym. Przykładowo jeden kierowca sabotażysta z dostępem do źródeł przejął wiele kontaktów biznesowych, a teraz przede wszystkim projekt miasta przewozów dla seniorów... Firma powinna się wstydzić ...
    Blanka

12.01.2026 17:39

Nic nie daje pisanie na tego maila... Tam tylko kierowcy się pocą i poniżają aby nie dostać 40zł lub 80zł kary, z powodu np odwołania kursu terminowego z bardzo różnych , często poważnych powodów ... Żałosne

13.01.2026 09:07

Cześć, Rolą Biura Obsługi Kierowcy jest wspieranie Kierowców we wszystkich kwestiach związanych ze współpracą. Prosimy o przesłanie Twojej korespondencji z BOK w wyżej opisanej sprawie na adres [email protected]. Po przekazaniu zgłoszenia dokładnie przeanalizujemy jego przebieg i wrócimy z odpowiedzią. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

07.12.2025 19:23

W Warszawie 50 zł na godzinę 200 godzin = 10.000 -25 % = 7500 zł Paliwo - 1200 Licencja - 700 Auto - rata z eksploatacją i ubezpieczeniem =2500 Na czysto zostało 3,100 Teraz proszę to podzielić na 200 godzin i mamy piękną pensję taksówkarza... No chyba że popracujemy 300 i więcej godzin to podbijemy zarobek do około 6-7 na rękę 160 godzin ma etat przypominam 😂😂😂

07.01.2026 16:17

Powiem tak. W uberze na lotnisku zarobisz przy tych godzinach tyle netto, albo i więcej. Nie zamierzam zap... 300 godzin żeby zrobić 15 tys obrotu i po kosztach zostanie mi 6,5 tys... Ta korporacja chce zagarnąć cały warszawski rynek celem dyktowania warunków przede wszystkim kierowcom... Proszę porównać zarobki boltowcow i uberowe z sylwestra 🫡i porównać do itaxi🤣🤣🤣

08.01.2026 11:16

Oczywiście, ja nie bronię iTaxi, wręcz przeciwnie. Uważam, że przeginają i z prowizją, i z fatalnym podejściem do kierowców, i z przekonaniem o własnej wyjątkowości oraz nieomylności, i z nierównym traktowaniem kierowców (faworyzowaniem), natomiast jeśli już ktoś koniecznie chce współpracować z nimi, to powinien dopasować standard i koszty do planowanych obrotów (osobiście, przy takim obrocie, to rozważałbym głównie 301/C-ellysee; Rapida lub Logana/Lodgy). Dla mnie jest to żenujące, że firma, która w 200 godzin dała wypracować raptem 10k obrotu, ma czelność pobierać z tego 2579 zł prowizji, bo taka prowizja to ma rację bytu tylko jeśli ma się zlecenia niemalże non stop, z relatywnie krótkim dolotem. Już wcześniejsze 20% to było sporo, ale obecne ponad 25% to już jest grube przegięcie, biorąc wszystko pod uwagę...
    Gdansk

28.12.2025 16:01

Czy centrala z Warszawy wie co się dzieje w Gdańsku . 8 godzin i kurs za 20 zł . Niedziela zamiast z rodziną to w samochodzie.

06.01.2026 20:02

Resztki z Panskiego stołu tak wyglądają przydzielane zlecenia. Rok 2026 4 dzień w pracy i wychodzi 11 zł na godzine
    Itaxi Gdańsk

12.12.2025 21:53

Widziałem reklamę itaxi na Facebooku.. ct Zostan kierowcą itaxi klient sam was znajdzie. Informacje że klienci mają problem że znalezieniem . Zalogowany 3 godziny i kurs za 15 zł

15.12.2025 10:05

Cześć, Prosimy o kontakt z Pracownikiem biura floty w Twojej lokalizacji. Ze względu na zwiększoną liczbę zleceń zależy nam żeby wspólnie przeanalizować Twoją sytuację i wskazać rozwiązania, które pomogą podnieść efektywność pracy. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w iTaxi.pl?

Gdańsk Władek

14.12.2025 00:27

Od 18.00 do 0.25 utarg 85 zł Sobota Tak jest. Nie ma reklamy to nie ma klientów

15.12.2025 10:05

10.12.2025 10:34

Mam pytanie i proszę o odpowiedź. Dlaczego itaxi nic nie robi by zwiększyć liczbę kursów. Zero reklamy.

11.12.2025 08:44

Cześć, Zwiększamy świadomość marki, angażując się tam, gdzie realnie są nasi Pasażerowie. To nie zawsze klasyczna reklama, ale też współprace, obecność na wydarzeniach i projekty specjalne. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

11.12.2025 11:10

Jak to nie ma reklamy? Jest pełno reklam wynajmu samochodu od itaxi. Z klientów jest mniej pieniędzy. Ważne aby saszki wynajęły kiedyś tesle teraz geely. Jeśli oczekujesz że będą reklamy dla klientów to się przeliczyłeś. Nawet nr telefonu naszej korporacji jest tajemnicą
    Anja

08.12.2025 17:09

Najgorsza korporacja czekałam na taksówkę godzinę mimo ,że kilka razy dzwoniłam żeby dowiedzieć się kiedy będzie a potem okazało że anulowali kurs po prostu ręce opadają nikomu nie polecam dodam jeszcze ,że kierowca z innej korporacji przyjechał w niecałe 10minut

09.12.2025 08:31

Cześć, Prosimy o przesłanie szczegółów zdarzenia na adres [email protected]. Nasze Biuro Obsługi Klienta dołoży wszelkich starań żeby wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Adam Trójmiasto

07.12.2025 19:47

Za 15 zł na godzinę nie będę jeździł w niedziele

08.12.2025 11:20

Cześć, Jako Kierowca iTaxi masz pełną swobodę wyboru zarówno dnia, jak i godzin pracy. Jeśli chciałbyś porozmawiać o swojej sytuacji lub skorzystać z porad dotyczących zwiększenia efektywność pracy, zapraszamy do kontaktu z Pracownikiem biura floty w Twojej lokalizacji. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

30.11.2025 05:31

Listopad wyszło 14 zł na godzinę. Przepracowałem 350 godzin

08.12.2025 11:19

Cześć, Zachęcamy do skontaktowania się z lokalnym biurem floty. Pracownik iTaxi dokładnie przeanalizuje Twoje zgłoszenie i odniesie się do sprawy w sposób indywidualny. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Taksówkarz z Gdańska

30.11.2025 19:11

Niema szans zrobić . Człowiek się stara i nie jest w stanie. Zarobek srednio około 18 zł na godzinę

08.12.2025 11:19

Kontakt - iTaxi.pl S.A.

Przasnyska 6b 01-756 Warszawa

NIP:1182053355

Branża główna: Przewóz osób
    Aha

04.12.2025 07:18

Dzisiaj w Olsztynie kolejna awaria numer 191 92 nie działa w nocy nie działa rano kierowcy stoją nikt nic nie wie nie informuje kiepskie podejście firmy..ahhhh

08.12.2025 11:18

Cześć, Błąd, o którym wspominasz był wynikiem awarii u operatora i dostawcy usług cyfrowych. Problem został usunięty. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

04.12.2025 20:14

14 godzin pracy zarobek 160 zł

08.12.2025 11:17

Ork

01.12.2025 12:33

Kilkanaście dni temu była awaria aplikacji przez kilka godzin nic nie działało. Firma nie zadała sobie nawet trudu żeby wysłać jakiś komunikat do kierowców. Aplikacja działa to pracuj nie działa to asfalt możesz lizać
    #SpecjalistaDsReklamacji

03.12.2025 10:14

I w jaki sposób zostały zmniejszone te niedogodności? Chyba że mówimy o braku komunikatów i udawaniu że nic się nie stało. Wtedy itaxi rzeczywiście stanęło na wysokości zadania.

04.12.2025 09:58

Co najmniej 2 razy podczas współpracy z iTaxi zdarzyło mi się, że utraciłem dostęp do wybranych/wszystkich kursów i to na wiele dni, mogąc się dalej logować i przechodzić online = jeździć na pusto / prawie na pusto, bez ŻADNEJ informacji z centrali, także to, że nie informują kierowców o tak istotnych sprawach to w mojej opinii i z mojego doświadczenia raczej standard niż wyjątek. Jeśli oczekujesz szacunku dla Twojego czasu i Twojej pracy, to nie tutaj :)
    Kler

02.12.2025 10:38

Znów awaria źle liczona jakość pracy zaniżone punkty do scoringu i co ?I nic nikt nie wie

02.12.2025 13:16

Cześć, Dziękujemy za zgłoszenie. Sprawa jest aktualnie analizowana wewnętrznie. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Kr

01.12.2025 05:24

Czego oczekujecie?. Od momentu jak każą płacić za nazwę to chyba wszystko jasne albo pasuje albo spadać.
    #KierownikBhp
    Grinch

26.11.2025 14:55

Tanie Itaxi! Z okazji zblizajacych sie swiat i przedswiatecznego szalu taksowkowego chcialbym zyczyc osobom odpowiedzialnym za wszystkie negatywne zmiany dla kierowcow w ostatnim czasie zeby frustracja klientow zepsula wam swieta tak samo jak wy zepsuliscie ta firme. Wspolczuje jednoczesnie kierowcom i obsludze klienta ktorzy beda musieli wysluchiwac pretensji niezadowolonych klientow, ale coraz wiecej osob wie dlavzego poziom itaxi jest coraz nizszy i kto jest za to odpowiedzialny. A z okazji nowego roku zycze wam zebyscie sie opamietali i zrozumieli ze to kierowcy tworza ta firme i musza miec mozliwosc przede wszystkim godnie zarabiac co staracie sie uniemozliwiac od pewnego czasu.
    Harry8

22.11.2025 16:12

Jak to jest, że nad ranem na lotnisku i na obrzeżach miasta widać z reguły same firmowe Teslę... Dopowiedzcie sobie sami kto jeździ i ma szansę na dobre zlecenia w tej firmie

24.11.2025 09:11

Cześć, Kierowcy zatrudnieni bezpośrednio przez iTaxi, korzystający z naszej floty elektrycznej, często pracują w systemie zmianowym, co naturalnie sprawia, że udostępnione auto jest używane przez dwie osoby. Dzięki temu pojazdy te są aktywne zarówno w dzień, jak i w nocy, co zwiększa ich widoczność w różnych godzinach, w tym nad ranem. Jednocześnie, każdy Kierowca w iTaxi ma możliwość samodzielnie wybrać godziny, w których chce pracować. Algorytm przydziału zleceń działa automatycznie i według tych samych zasad dla wszystkich Kierowców. Priorytet wydawania zleceń jest zależny od scoringu, na który wpływ ma wiele czynników. Ponadto, kursy są wydawane w oparciu o parametry takie jak odległość od miejsca odbioru oraz wybranie przez Pasażera konkretnej kategorii (np. Electric, Eco, Premium). Dla wielu Klientów kluczowym aspektem jest możliwość połączenia ekologii z nowoczesnymi rozwiązaniami, dlatego chętnie wybierają przejazdy autem elektrycznym. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

12.11.2025 11:47

3 raz zamówiona czasówka - 3 raz brak auta....

12.11.2025 14:30

Cześć, Aby lepiej zrozumieć zaistniałe zdarzenia, prosimy o przesłanie szczegółów na adres [email protected]. Nasze Biuro Obsługi Klienta dołoży wszelkich starań żeby wyjaśnić sytuację. Centrala iTaxi jest dostępna przez całą dobę pod numerem 737 737 737. Pod tym numerem nasi Pracownicy przyjmują zamówienia na kursy oraz udzielają wsparcia w bieżących sprawach związanych z przejazdami. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    kozo..bca

20.10.2025 20:27

Ja bym chciał poprosić aby ten osobnik w my taxi co udostępnił dwa ostatnie miejsca w rynnie głuchym teraz załatwił nam dwa miejsca dla nas dla iTaxi... Gdzie są pieniądze za rynnę kto ją sprzedał do miasta miasto zablokowało całą rynnę nikt tam teraz nie wjedzie. Wizerunkowy strzał w kolano jak na to będą reagować nasi partnerzy biznesowi. Przejadę się parę razy zostaną wystrzeleni w kosmos a wszystko pójdzie na iTaxi uważam więc że zaraz odejdą również nasi solidni klienci. Poza tym prawda jest taka co to jest za informacja w dniu rozwiązania umowy informuje się ludzi że już nie ma tam pracy o takich rzeczach informuje się ludzi z odpowiednim wyprzedzeniem albo nie sprzedaje się bajek. I tak na marginesie nasi galowo ubrani kierowcy wyglądają gorzej od sportową ubranych kierowców z centerclubu. Panowie koordynatorzy możemy się wzięli do pracy i coś zaczęli organizować a nie tylko ganiać za nic i jeździć dobre kursy po Polsce. Z tego co słyszę i widzę to w tej firmie dobrze to już było a będzie już tylko chyba Uber za 4 zł za kilometr. Pracy w biurze też dużo chyba nie ma bo co drugi dzień biuro nieczynne...może jak przez tydzień nikt nie zrealizuje zleceń żadnych to się może opamiętacie w końcu... Jak im wam w końcu zabraknie na chleb.

04.11.2025 09:22

Cześć, Każdy Kierowca, który chce dołączyć do iTaxi musi pomyślnie przejść rozmowę rekrutacyjną, odbyć obowiązkowe szkolenie wstępne składające się z dwóch części (z testem znajomości zasad po każdym module) oraz dostarczyć komplet wymaganych dokumentów. Pozdrawiamy Zespół iTaxi

06.11.2025 07:59

Mała poprawka, w związku z wczorajszym przejęciem, SAWA to chyba jedyna korporacja w Warszawie, która wciąż trzyma najwyższe standardy obsługi... BTW wow, weryfikujecie dokumenty, super, zwłaszcza, że przepisy prawa tego wymagają... Test wiedzy 😂 kiedyś był z podstaw orientowania się po Warszawie, teraz w tym zakresie, z tego, co słyszałem od jednego z byłych kierowców Tesli, ogranicza się do pytania w stylu: "czy orientuje się Pan/Pani w jeździe po Warszawie" - rzeczywiście niezwykle rzetelna weryfikacja, zapewniająca najwyższe standardy :D
    Matylda

30.10.2025 15:41

Coraz więcej klientów skarży się, że na krótkim kursie pobieramy minimum 15 zł, a na szafie mamy 10 za rozpoczęcie kursu. Grożą, że będą zgłaszać to do urzędu.

04.11.2025 07:40

Cześć, Nasze opłaty są ustalone w oparciu o aktualne przepisy i nie przekraczają maksymalnych stawek obowiązujących w danym mieście. W razie dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu z Pracownikiem iTaxi w Twojej lokalizacji. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Bob

04.11.2025 09:08

A jaka stawka maksymalna na start w Warszawie? Jaka jest na cenniku? Nie 10zl?. To dlaczego kurs nie może być mniejszy niż 15zl?
    Kierowca Gdańsk

01.11.2025 21:38

W Gdańsku 15-18 zł na rękę na godzine wychodzi.
    #KierowcaKatD
    Rodowity Warszawiak

28.10.2025 21:07

Zarobki po kosztach wychodzą na poziomie około 20 zł netto na godzinę. Generalnie w najbliższym czasie odpalam inne korporacje w ilości co najmniej 3... Nie ma tu żadnej wartości dodanej. W uberze comfort, Black zarobisz więcej
    1317kierowca

30.10.2025 12:42

prawda. a teraz nadchodza miesiace gdzie zarobisz jeszcze mniej. w tej firmie mozna jedynie zbankrutowac, bo nie zarobisz nawet na chleb jezdzac po 250 godzin miesiecznie
    Itaxi Gdańsk

01.11.2025 21:11

W Gdańsku wychodzi na czysto 15 - 18 zł na rękę.
    Pytanko

29.10.2025 19:12

Jak to jest? Przyjmujecie terminowki na rano. Pasażerowie chcą jechać na PKP lub lotnisko. A rano okazuje się że w ostatnim momencie zastają sms, że taxi spóźni się 20min albo wcale

30.10.2025 15:10

Cześć, Dziękujemy za opinię.Obecny model realizacji zleceń terminowych zapewnia Kierowcom dostęp do giełdy zleceń, a Klientom gwarancję przejazdu w wybranym terminie. Dbamy również o spójność cen, uwzględniając parametry konkretnego kursu. Realizacja zleceń terminowych jest dobrowolna. Cieszymy się, że dobre relacje z Klientami są dla Ciebie ważne. Przypominamy jednak, że przejazdy powinny być realizowane zgodnie z obowiązującymi zasadami opisanymi szczegółowo w Regulaminie Kierowcy. Zarobki Kierowców w iTaxi zależą od wielu czynników, m.in. dostępności, liczby przyjmowanych zleceń, jakości obsługi oraz realizacji usług dodatkowych. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    Jerxyk

30.10.2025 20:10

Dokladnie o tym pisalem mowiac ze staliscie sie korpo z wszystkimi wadami tego rozwiązania 😉 Ja rozumiem że tak musicie, ale pisanie o gwarancji przejazdu w odpowiedzi na zażalenie klienta odnosnie takiego wlasnie przejazdu jest troche śmieszne, a umowmy się że takich sytuacji jest więcej 😉 Inna kwestia że z terminowkami to jest w ogole ciezki temat, ale co ja sie bede madrzyl skoro wiecie lepiej wszystko. Pozdrawiam

20.10.2025 13:29

Brawo i taxi,prowizję w górę, opłaty dodatkowe za używanie znaków i taxi (gdzie to nam powinni dopłacać) reklamy oponeo przez pół roku za punkty do scoringu( kolejny śmiech na sali, gdzie i taxi furę kasy za to bierze) a dla kierowców nic, to jest jawna kpina z nas kierowców którzy utrzymujemy ta firmę swoją pracą itd itp

21.10.2025 10:47

Cześć, Opłata subskrypcyjna obejmuje utrzymanie i rozliczanie konta Kierowcy, dostęp do aplikacji i systemu zleceń oraz licencję na korzystanie ze znaków iTaxi. Akcje marketingowe realizujemy zgodnie z zasadami opisanymi w Regulaminie Kierowcy, który stanowi podstawę naszej współpracy z Kierowcami. Pozdrawiamy Zespół iTaxi
    kiero

30.10.2025 13:20

kierowcy nie dostaną nic od firmy która jest na skraju bankructwa ... o czym świadcza ostatnie ich ruchy ktore odbijają sie na kierowcach. potracili lotniska dworce postoje a ty płać wieksza prowizje, kary, durne opłaty ... nie decydujcie sie na współprace z tą firma ...czeka was pasmo nieszczęść

Zostaw merytoryczną opinię o iTaxi.pl S.A.