Komornik Sądowy Przy Sądzie Rejonowym w Pruszkowie Sebastian Dulko Kancelaria Komornicza w Piastowie

Piastów

Opinie o Komornik Sądowy Przy Sądzie Rejonowym w Pruszkowie Sebastian Dulko Kancelaria Komornicza w Piastowie

Dłużnik 2013-04-04 20:05:02
Moja opinia nie będzie pozytywna. Tak miałam zadłużenie, nie wypieram się tego tylko że całe spłaciłam w przeciągu tygodnia a pan wielce komornik po dwóch tygodniach zajął mi ponownie konto bankowe, a wcześniej zrobił to bez żadnego wcześniejszego powiadomienia, dowiedziałam się o tym fakcie po wizycie w banku. Drugi raz zrobił to przez pomyłkę. Jak łatwo przychodzi mu krzywdzenie ludzi biednych, na zakręcie życiowym w trudnej sytuacji. Nie zamierzam tak tego zostawić, złożyłam już skargę na jego czynności i mam nadzieję że odpowiednie organy przyjrzą się bliżej jego poczynaniom.
5
obserwator 2014-02-26 02:12:08
Tak, zgadzam się z Panią, moja opinia jest taka sama. Myli adresy (podobno przez "pomyłkę", najpierw zajmuje a potem wysyła dokumenty, nie czyta pism procesowych - brak rzetelności, (usunięte przez administratora)
2
naciagniety 2014-09-25 11:46:54
Wszystkich przestrzegam przed tym Panem, ma wszystko gdzieś, patrzy tylko na mozliwie największy swój zysk z prowadzonej windykacji , moralne zero....
majczaj1711 2014-10-24 19:38:50
Jak prawie każdy komornik...Hieny i tyle.
Jedyna z którą idzie się dogadać ( a kilku już przerabiałem) to ta z Kraszewskiego w Pruszkowie.
1
antydulko 2015-01-13 11:20:22
Potwierdzam to największe dno, nikomu nie zyczę wdepnąc w to Dulko.... przepisy i prawo ma za nic patrzy tylko na własny zysk ilustracja upadku prawa w Polsce
2
mono 2015-02-24 12:31:36
Może na fali rozprawy z tą mafią ktoś zabierze sie i za tego przekręta
PRAWO I PORZĄDEK 2015-02-27 09:54:32
Tak jak poniżej. Brak kontaktu pomimo to, że moje dane były ogólnie dostepne. Zajęcie konta bez jakiej kolwiek próby wysłania zawiadomienia a w rozmowie telefonicznej bezczeny i arogancki. Gdzie tu reprezentowanie majestatu Państwa? Wstyd Panie Dulko.
1
Misiu 2015-09-15 14:38:24
nieznajomosc prawa , nierespektowanie postanowień Sadu , bezszczelny przez telefon , złodziej, tak wskóracie można opisać ta kancelarie , jak na przedstawiciela organu Państwowego to raczej nadaje sie do prokuratury , wstyd
1
Dłużnik 2015-09-17 04:07:38
Bardzo przepraszam proszę mi odpowiedzieć jak zakończyła się Pani sprawa z Panem Komornikiem. Ja mam taką samą sytuację Pan Komornik znalazł mój zakład pracy, zajął moje konto, a ja nie otrzymałam żadnej informacji o prowadzonej egzekucji. Chociaż moje dane są ogólnie dostępne
1
cfg 2015-10-29 14:36:11
komornik nie przestrzega obowiązującego prawa beszczelny , ma to gdzieś, zgłaszajcie skargi do sądu może w końcu mu odbiorą prawa do zawodu
1
KAT 2016-03-08 22:30:32
KOMORNIK, ŻE POŻAL SIĘ BOŻE!!!
2
P 2016-03-15 13:13:50
Nie odbierają telefonu.zamiast pomóc władowali mnie w jeszcze większe problemy kierując mnie do wierzyciela.choć jestem gotowa spłacić od razu całość nie wykazują chęci współpracy, wręcz robią ze mnie idiotkę! Nie wiem gdzie mam szukać pomocy
1
jerzysm42@gazeta.pl 2016-06-14 08:57:46
Mam nieszczęście spotkać Dulkę.
Bezprawnie zajął mi część emerytury.
Nie wiem czy to jest zwykły gangster, czy hiena.
Będzie nowelizacja ustawy o komornikach.
Pierwszy zgłoszę Dulkę do prześwietlenia.
1
Aaaa 2016-06-21 13:03:21
Witam. Mam pytanie. Otoz komornik Dulko zajął moje konto bankowe za długi brata (brat jest już pełnoletni), co mam zrobić w takiej sytuacji??
Zostaw swoją opinię o Komornik Sądowy Przy Sądzie Rejonowym w Pruszkowie Sebastian Dulko Kancelaria Komornicza w Piastowie - Piastów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Komornik Sądowy Przy Sądzie Rejonowym w Pruszkowie Sebastian Dulko Kancelaria Komornicza w Piastowie