Q4net Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Q4net Sp. z o.o.

anonymus 2012-01-28 15:11:26
Co do zarobków, to opinia zależy od wymagań, ale potwierdzam że atmosfera jest OK
2013-08-27 15:34:01
Nie polecam!Duża rotacja - szczególnie na stanowisku asystentki i w telemarketingu. Przełożonego w dziale handlowym, uprzedzony do kobiet, jego "żarty" i zachowanie podchodzą pod [usunięte przez moderatora]. Jeśli ktoś szuka czego na stałe albo na dłuższy czas niech nie traci czasu na tą firmę.
2
gosc 2013-10-04 23:47:54
heh, potwierdzam. Atmosfera jest sprzyjająca nerwicy. Farma jest mała ale zarabiająca dość dużo jednak zarobki pracowników są mierne! Niestety nie szanują człowieka. Lepiej szukać pracy w innej firmie.
Pracocholik 2013-11-16 14:10:23
Ludzie w firmie super (atmosfera i jeszcze raz atmosfera), niestety zarobki fatalne. Jedyne co mnie trzyma w firmie to mnogość ciekawych zagadnień oraz dostęp do technologi Cisco. Firma broni się premiami kwartalnymi, które są albo ich niema, bardzo duża dysproporcja w stosunku z innymi firmami IT we Wrocławiu.
Jeśli myślisz że zarobisz w Q4Net, to nie licz na to.
5
Monitorujący 2014-02-03 01:26:51
Zarobki na helpdesku gorzej niż w McDonalds (ale coś z IT w CV musi być).
Tyle co można oglądać seriale/filmy i czekać aż 8 godzin minie.
Jak chcesz przyjść i odsiedzieć polecam.
anonymous 2014-03-10 20:53:58
Przez jakiś czas dane mi było pracować w dziale monitoringu. Zgadzam się z kolegą wyżej że płaca średnia. Ale niebywałym plusem były zmiany weekendowe i nocne gdzie ustawiało się budzik co 15-20min, wpisywało kod i szło się dalej spać.
Praca marzenie!
2
Były pracownik 2014-03-18 14:20:36
Nie pracuję już w Q4Net i wydaje mi się że jestem obiektywny. Generalnie jest ok., bardzo dobra atmosfera pracy i dużo okazji do nauki oraz zdobycia doświadczenia. Zarobki mogłyby być wyższe. Firmą dowodzi naprawdę fajny gość.
anonymus 2014-05-14 14:03:09
do były pracownik - Firmą dowodzi fajny gość, potwierdzam! Jednak kto dowodzi Tobą to już inna sprawa,i mniej przyjemna.
Zostaw swoją opinię o Q4net Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Q4net Sp. z o.o.