Eg Personeelsdiensten Pośrednictwo Pracy

Gliwice

Opinie o Eg Personeelsdiensten Pośrednictwo Pracy

ja 2016-03-17 14:01:05
hej. A jest tu ktoś, kto pracuje na jakimś stałym projekcie i mieszka na mieszkaniu prywatnym? Chętnie poczytam opinie, bo chce iść do tego biura i się waham. Słyszałam parę dobrych opinii, ale tu są same negatywy :/ Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam
4
S.S. 2016-03-21 01:02:12
Pracowalam z nini przez rok I mam nadzieje ze bede dalej oplacalna firma mialam stala prace, domek nie idealny ale spelnial standardy. Polecan firme jezeli chcesz pracowac I jestes sumiebny. Pozdrawiam ;(
3
Daniel 2016-03-23 21:19:21
To biuro to tragedia. Hurtowo zatrudniaja dzieci na wiekowce. Sciagaja z Polski obiecujac prace, a pozniej taka osoba pracuje tylko na ich mieszkanie i ubezpieczenie. W trzech mieszkaniach ich mialem okazje mieszkac z czego dwa poszly do wyburzenia, po kontroli z gemeente, a trzecie pewnie tez niedlugo pojdzie. Koordynatorzy piotr i marcin to jakas zenada... Brak szacunku dla pracownika, odnosilem wrazenie, ze wszystko robia pod gorke... Niby zapewniaja wyposazenie mieszkan, ale jak sie zepsula pralka to na nowa czekalismy 2 miesiace, na naprawe cieknacego zlewu w kuchni 3 tygodnie, az sasiedzi zadzwonili, ze sa zalani. Jedyne co to wyplaty ZAZWYCZAJ na czas, ale nalezy sprawdzac, czy godziny sie zgadzaja i nasz urlop, bo bardzo czesto sie myla na nasza niekorzysc. NIE POLECAM, jedno z gorszych biur moim zdaniem :)
2
Daniel 2016-03-23 21:25:43
Transport do pracy pierwsze 3 dni. Male szanse na dostanie stalej pracy, a jeszcze mniejsze szanse na stala prace z prywatnym mieszkaniem. Nie radze chorowac... KSIEGOWA ocenia wasz stan zdrowia i zazwyczaj jest tak, ze musisz isc do pracy, albo BYE BYE. Lekarz mowi do konca tygodnia w domu, a koordynator marcin papryka pyta, czy lekarz jest jasnowidzem i skad on wie, jak dlugo ktos ma byc w domu... Dostales/dostalas stala praca, podoba Ci sie, wyplaty dostajesz, jest okay, az tu nagle dostajesz telefon, ze to koniec Twojej kariery. Twoj szef jest informowany, ze zrezygnowales/as sama z pracy. Tak wlasnie tez nasi rodacy na stanowiskach koordynatorskich potrafia robic, tylko zeby wkrecic swoich ludzi :)
2
moka 2016-03-25 16:47:26
Ściągają cię z Polski w środę bo musisz przyjechać bo dużo pracy. A na miejscu idziesz dopiero w poniedziałek jak ci znajdą będzie oferta. Tragedia nie polecam. Ja zaryzykowalam i sie rozczarowałam myślałam że ludzie tak tylko pisza i chciałam się przekonać jak to jest i tak zrobiłam mogłam lepiej uwierzyć i nie jechać.dobrze że szybko się ewakuowalam do innej pracy na inne biuro bo nie miałabym za co do domu wrócić.
3
Imigrantka 2016-04-12 08:48:47
hej mają ogłoszenie na pakowanie pomidorów w Hadze? jak z godzinami? jaka stawka czy ktoś coś wie? proszę o opinie.
Doda 2016-04-12 13:33:00
Czy ktoś pracował u nich na pomidorach .posiadam doświadczenie czy zaoferują mi coś stałego.
erotoman-gawedziarz 2016-04-13 15:44:51
ej powaznie tak jest a chcialem uciec z gowna i wszedlbym w gowno. Jakie tusa historie!! Wy to ludzie serio przezywalicie ? :D
1
erotoman-gawedziarz 2016-04-13 15:48:31
z drugiej strony pani z buiura musi byc niezla suka jak Cie zwonila bo jej nieśmignąłęś swoim kapeluchem ^^

P.S. Ola daj jakis namiar ja sprawie,ze wykrecisz wszystkie żaróweczki piętami w tym biurze ;)
3
maro 2016-05-16 19:40:38
Czy ktoś pracóje przez to biuro przy pomidorach ,jakie maja mieszkania jakie warunki i czy ludzie sa normalni na domkach,czy nie ma problemów z pieniędzmi ,prosze o jakies opinie,czy warto jechac przez Eg???
sdfhj 2016-05-17 19:37:43
co myślicie o agencji Eg czy są uczciwi ,jakie mają warunki mieszkaniowe ,jaki mają transport do pracy.prosze o jakomś opinie kogoś kto unuch pracóje
SJONAX64 2016-05-20 19:50:41
znowu mają oferty pracy trzymać się z daleka dziadostwo i tyle!!!
2
elwirka 2016-06-12 14:48:50
maja oferty pracy ale gowniane.ten psychol Daniel z koszalina to klamca i paskudna larwa.ludzie czytajcie opinie na temat tej agencji EG.znam to posrednictwo bo kiedys pracowalam.opinie maja tragiczne,jeszcze zawsczasu kiedy swoja siedzibe mieli w gliwicach.jednym slowem syf,kila i mogila.odradzam ta firme
2
brak słow na niektorych ludzi 2016-07-07 15:36:33
hej powiem wam tak chcecie czy nie ja jestem na miejscu i jest Pan Marcin a nie zaden GRUBAS DANIEL myliCie pojecia
Godziny sa , wyplacaja na czas tygodniowki. Na mieszkaniach nie ma syfu jak ktos nie sprzata to jest .... jak niektorzy pisza SYF żall .
Ja Polecam
2
NIE UFAJCIE EG 2016-07-12 02:07:10
Oszuści, NIE POLECAM
2
Jajo 2016-07-27 18:58:47
Zgadzam sie w 100% dziadostwo jakch malo.nie polecam
1
Pozal sie boze co za denna firma 2016-07-27 19:05:20
Przestan koles wypisywac glupoty.wiemy kto jest tam koordynatorem.sam grubasisko daniel- staszek.oszust i zlodziej.a jesli chodzi o mieszkania to jest naprawde wielki syf i kicz i wcale nie o to chodzi ze ludzie nie sprzataja po sobie po prostu mieszkania sa beznadziejne.
1
adrian0054 2016-08-31 16:40:37
jak znalezc chip do firmy eg ?
anonim 2016-09-03 14:28:25
ha no wiadomo za co siedzial art.148 kk
2
jaaa 2016-09-28 13:01:28
byl ktos u nich na amarylisach ?
jayshean91@wp.pl 2016-12-20 00:15:12
czy jest tu osoba która obecnie siedzi na miejscu ?? mój znajomy siedzi tu 2 miechy i nie zzna żadnego grubego daniela i ma 1100 euro po opłatach oczywiscie z sobota pracująca wypłacalne wszystko mieszkanie spoko wiadomo apartament to to nie jest , chce wiedziec od normalnego chłopa który jest na miejscu nie od chlejusa czy zaćpańca , czysta konkretna opinia na wysokim poziomie jak to wkoncu jest .pozdrawiam! mój email jest w nicku proszę pisać wiadomości z tematem EG najlepiej foto salarisów POZDROO!!
2
Ten co sie postawil 2017-03-08 11:55:45
opinia o rem pol w gdyni. w zyciu nie widzialerm wiekszej Romuni niz tam, niby praca w norwegi ale zakwaterowanie tragiczne grzyb na scianach itd zaszczane materace i za wszystko oczywscie trzeba placic jakies 150 koron dziennie wiec okolo 4500 koron na miesiac. totatlny wyzysk, odcigaja nawet 30 koron od osoby a zaliczke z racji prowizji w bankomacie !!! rozumiecie to ?? jak mozna byc takim beszczelnym !! jezeli nawet taka prowizja jest to powinna byc dzielona na wszystkich co biora zaliczke czyli okolo 100 osob a pan od kazdej osoby kasuje po 30 koron a wiec co miesiac KRADNA okolo 6000zl naszych pieniadzy !!!!!!!! nie dajcie sie bo jak 8 lat pracuje za granica to gorszej firmy nie widzialem jak BOGA Kocham !!!! REM POL GDYNIA Kartuska 14 A NIE# DAJCIE SIE LUDZIE !!!
K.C. 2017-05-25 19:37:39
hejka, tak pracuję już 2 lata przez EG i to co piszecie to jest masakra.Ludzie w każdej firmie znajdziecie coś, ale nie pierdolcie że nie płacą bo to oszczerstwo - wypłaty na czas, godziny i wszystko jest okey. Niektórzy to by chcieli żeby ich od razu do pałacu zakwaterować i jeszcze może opierać - co za jazda.Pracowałam przez różne firmy i na różnych mieszkaniach mieszkałem i wiem że nie potrafi się szanować nie swoich własności (aut , mieszkań). chałę i siarę odwalacie pisząc takie rzeczy niech każdy sam się przekona.pozdrawiam z NL
met ervaren 2017-06-10 22:33:05
Hej, nie przesadzajcie, bo biuro nie jest aż tak tragiczne... i tak na tle innych agencji wypada lepiej. Jak trafi się na stałą robotę, z przyzwoitymi godzinami, to i nie mozna narzekać na kwestie finansowe. Oczywiste jest, ze wolą ściągać nowych ludzi z Polski, bo im się to bardziej opłaca, mają za to kasę od państwa. Ale i będąc w Holandii na prywatnym mieszkaniu, niekiedy ma się szczęście i dostanie się od nich stabiną robotę. Niestety wiekszość to sezonówki, przez jakiś czas bedzie duzo godzin, ale nadejdzie przestój i liipa! Z godzinami to niemal wszędzie się ukróciło od 01.2017, bo przepisy zmieniły sie niby na korzyść pracowników... ale czego nie zrobi szef szklarni by nie być stratnym, nie płacić zbyt wysokiego belastingu?! Miały byc lepiej opłacalne nadgodziny, zarówno w skali dnia jak i tygodnia... to szklarniarze je ograniczyli i teraz jak jest 40 tygodniowo to sukces!!! I praktycznie wszędzie naganiają tempa, traktują Polaków jak robokopów! Jeśli ktoś naiwny i wkreca się w normy, by byc na szczycie list, to niech potem nie marudzi że ma mało godzin, bo sam je sobie zabiera...
Widzę, ze EG ogłasza non stop na niedziela.nl oferty... chyba własnie dla ludzi z Polski! Orchidee i gerbery polecam, przyjemna praca, mimo ze na szklarni... pomidory już niekoniecznie, bezpośredni kontakt z chemią, zielony osad dosłownie wżera się w skórę, wszystko swędzi i piecze... chyba że się do tego organizm przyzwyczai... aha, róże to absolutnie odradzam, nie dajcie się w to wciągnąć... istny kierat w dżungli, ze ledwo wózek się popycha!!! raczej tylko dla siłaczy początkujących, którzy nie widzieli jak powinny wygladać prawidłowo wypielegnowane krzewy i dobrej jakosci kwiaty... dla szefa liczy się tylko produkcja, kasa a ludzi ma za nic... i tempo tempo, godzin nie ma, a ramiona juz po kilku tygodniach charówy "wołają o fizjoterapię"!
1
EmkaKafe 2017-06-22 16:33:15
Roze czy nie ,wszedzie trzeba pracowac ,sumiennie i sluchac tego co przelozony mowi,nie sluchac innych osob,tylko robic swoje.Praca nie najgorsza,ale rozowo tez nie ma, kto chce pracowac , to pracowal bedzie.Ja osobiscie od kilku lat pracuje tylko na rozach, sa szklarnie gdzie sie fajniej pracuje ,lzej ,nie jest tak pozarastane(zalezy wlasnie od tego ile planty maja lat noi jaki jest system pielegnacji i ciecia w danej szklarni),ale polecam jak najbardziej tym ,ktorzy chca zarobic troche grosza, praca stala ,caly rok, mozna tez z wyprzedzeniem zlozyc wnioski urlopowe .Bylam na magazynie i nie ma szalu,pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych,kto nie ryzykuje ten nic nie traci ,ale i tez nic ne zyskuje,chociaz by cenne doswiadczenie . :)
Zostaw swoją opinię o Eg Personeelsdiensten Pośrednictwo Pracy - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eg Personeelsdiensten Pośrednictwo Pracy