Eg Personeelsdiensten Pośrednictwo Pracy

Gliwice

Opinie o Eg Personeelsdiensten Pośrednictwo Pracy

xxx 2016-02-12 09:43:38
a jak jest u nich na pomidorach,duzo godzin w tygodniu ,czy pieniadze są na czas ,dają transport do pracy ,i jakie są warunki mieszkaniowe ,prosze o odpowiedz kogoś kto tam pracuje
jbo 2016-02-18 10:09:57
to tak jak w INTERCOSMOS rzucają Cię jak psem! też nie polecam, chyba że ktoś lubi być pod telefonem 24h i iść jednego dnia na 7 do pracy a drugiego na nocke a trzeciego znów na rano..
6
pablo 2016-03-09 19:56:37
Niech grubas daniel przyzna sie lepiej za co siedzial w areszcie holenderskim???
2
bovendijk 71a 2016-03-13 10:36:58
zwracam wszystkim uwage na mieszkanie pod tym adresem w firmie egpersonaldiensten, mieszkanie to jest upokorzeniem ludzi przebywajacych w nim , nie spełnia standardów i podstawowych warunków mieszkalnych, dom jest ograniczony jesli chodzi o ciepło nie ma tv, nie ma internetu a nawet dojazdu do domu w razie wypadku ,sciany sa z regipsów i nieocieplone, grzyb i zniszczone nie remontowane wnetrze, co do tamtejszych koordynatorów i kierowców ich zachowanie pozostawia wiele do życzeia, są to ludzie którzy maja wszystko w 4 literach.... zycze powodzenia ludziom którzy jada tam i łudza sie ze cos zarobią....
2
do bovendijk 71 a 2016-03-14 20:22:13
hehehe toś dokłądnie opisał(a) ten domek dokładnie jest tak jak mówisz a nażelowany michał zastanawia sie czy może podkreslam może wysle cie do pracy bo w koncu trzeba zarobic na domek hehe 1 dzien pracy 20% opłaty za domek , 2 dzien to 40% a 3 to juz 100%, wiec ludzie tam jada i maja prace przez 3 dni w tygodniu ;( ;(
1
ja 2016-03-17 14:01:05
hej. A jest tu ktoś, kto pracuje na jakimś stałym projekcie i mieszka na mieszkaniu prywatnym? Chętnie poczytam opinie, bo chce iść do tego biura i się waham. Słyszałam parę dobrych opinii, ale tu są same negatywy :/ Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam
3
S.S. 2016-03-21 01:02:12
Pracowalam z nini przez rok I mam nadzieje ze bede dalej oplacalna firma mialam stala prace, domek nie idealny ale spelnial standardy. Polecan firme jezeli chcesz pracowac I jestes sumiebny. Pozdrawiam ;(
2
Daniel 2016-03-23 21:19:21
To biuro to tragedia. Hurtowo zatrudniaja dzieci na wiekowce. Sciagaja z Polski obiecujac prace, a pozniej taka osoba pracuje tylko na ich mieszkanie i ubezpieczenie. W trzech mieszkaniach ich mialem okazje mieszkac z czego dwa poszly do wyburzenia, po kontroli z gemeente, a trzecie pewnie tez niedlugo pojdzie. Koordynatorzy piotr i marcin to jakas zenada... Brak szacunku dla pracownika, odnosilem wrazenie, ze wszystko robia pod gorke... Niby zapewniaja wyposazenie mieszkan, ale jak sie zepsula pralka to na nowa czekalismy 2 miesiace, na naprawe cieknacego zlewu w kuchni 3 tygodnie, az sasiedzi zadzwonili, ze sa zalani. Jedyne co to wyplaty ZAZWYCZAJ na czas, ale nalezy sprawdzac, czy godziny sie zgadzaja i nasz urlop, bo bardzo czesto sie myla na nasza niekorzysc. NIE POLECAM, jedno z gorszych biur moim zdaniem :)
2
Daniel 2016-03-23 21:25:43
Transport do pracy pierwsze 3 dni. Male szanse na dostanie stalej pracy, a jeszcze mniejsze szanse na stala prace z prywatnym mieszkaniem. Nie radze chorowac... KSIEGOWA ocenia wasz stan zdrowia i zazwyczaj jest tak, ze musisz isc do pracy, albo BYE BYE. Lekarz mowi do konca tygodnia w domu, a koordynator marcin papryka pyta, czy lekarz jest jasnowidzem i skad on wie, jak dlugo ktos ma byc w domu... Dostales/dostalas stala praca, podoba Ci sie, wyplaty dostajesz, jest okay, az tu nagle dostajesz telefon, ze to koniec Twojej kariery. Twoj szef jest informowany, ze zrezygnowales/as sama z pracy. Tak wlasnie tez nasi rodacy na stanowiskach koordynatorskich potrafia robic, tylko zeby wkrecic swoich ludzi :)
2
moka 2016-03-25 16:47:26
Ściągają cię z Polski w środę bo musisz przyjechać bo dużo pracy. A na miejscu idziesz dopiero w poniedziałek jak ci znajdą będzie oferta. Tragedia nie polecam. Ja zaryzykowalam i sie rozczarowałam myślałam że ludzie tak tylko pisza i chciałam się przekonać jak to jest i tak zrobiłam mogłam lepiej uwierzyć i nie jechać.dobrze że szybko się ewakuowalam do innej pracy na inne biuro bo nie miałabym za co do domu wrócić.
2
Imigrantka 2016-04-12 08:48:47
hej mają ogłoszenie na pakowanie pomidorów w Hadze? jak z godzinami? jaka stawka czy ktoś coś wie? proszę o opinie.
Doda 2016-04-12 13:33:00
Czy ktoś pracował u nich na pomidorach .posiadam doświadczenie czy zaoferują mi coś stałego.
erotoman-gawedziarz 2016-04-13 15:44:51
ej powaznie tak jest a chcialem uciec z gowna i wszedlbym w gowno. Jakie tusa historie!! Wy to ludzie serio przezywalicie ? :D
erotoman-gawedziarz 2016-04-13 15:48:31
z drugiej strony pani z buiura musi byc niezla suka jak Cie zwonila bo jej nieśmignąłęś swoim kapeluchem ^^

P.S. Ola daj jakis namiar ja sprawie,ze wykrecisz wszystkie żaróweczki piętami w tym biurze ;)
3
maro 2016-05-16 19:40:38
Czy ktoś pracóje przez to biuro przy pomidorach ,jakie maja mieszkania jakie warunki i czy ludzie sa normalni na domkach,czy nie ma problemów z pieniędzmi ,prosze o jakies opinie,czy warto jechac przez Eg???
sdfhj 2016-05-17 19:37:43
co myślicie o agencji Eg czy są uczciwi ,jakie mają warunki mieszkaniowe ,jaki mają transport do pracy.prosze o jakomś opinie kogoś kto unuch pracóje
SJONAX64 2016-05-20 19:50:41
znowu mają oferty pracy trzymać się z daleka dziadostwo i tyle!!!
1
elwirka 2016-06-12 14:48:50
maja oferty pracy ale gowniane.ten psychol Daniel z koszalina to klamca i paskudna larwa.ludzie czytajcie opinie na temat tej agencji EG.znam to posrednictwo bo kiedys pracowalam.opinie maja tragiczne,jeszcze zawsczasu kiedy swoja siedzibe mieli w gliwicach.jednym slowem syf,kila i mogila.odradzam ta firme
1
brak słow na niektorych ludzi 2016-07-07 15:36:33
hej powiem wam tak chcecie czy nie ja jestem na miejscu i jest Pan Marcin a nie zaden GRUBAS DANIEL myliCie pojecia
Godziny sa , wyplacaja na czas tygodniowki. Na mieszkaniach nie ma syfu jak ktos nie sprzata to jest .... jak niektorzy pisza SYF żall .
Ja Polecam
2
NIE UFAJCIE EG 2016-07-12 02:07:10
Oszuści, NIE POLECAM
2
Jajo 2016-07-27 18:58:47
Zgadzam sie w 100% dziadostwo jakch malo.nie polecam
1
Pozal sie boze co za denna firma 2016-07-27 19:05:20
Przestan koles wypisywac glupoty.wiemy kto jest tam koordynatorem.sam grubasisko daniel- staszek.oszust i zlodziej.a jesli chodzi o mieszkania to jest naprawde wielki syf i kicz i wcale nie o to chodzi ze ludzie nie sprzataja po sobie po prostu mieszkania sa beznadziejne.
1
adrian0054 2016-08-31 16:40:37
jak znalezc chip do firmy eg ?
anonim 2016-09-03 14:28:25
ha no wiadomo za co siedzial art.148 kk
1
jaaa 2016-09-28 13:01:28
byl ktos u nich na amarylisach ?
Zostaw swoją opinię o Eg Personeelsdiensten Pośrednictwo Pracy - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eg Personeelsdiensten Pośrednictwo Pracy