brak logo

Eg Personeelsdiensten Pośrednictwo Pracy

Gliwice

Opinie o Eg Personeelsdiensten Pośrednictwo Pracy

ffffdsdsaf 2012-02-24 14:13
jedzie ktos przez ta firme na kwiatki prosze o kontakt gg 6957093
weerek 2013-07-23 13:49
Witam.

Przestrzegam wszystkich ludzi przed firma EG PERSONEELDIENSTEN W koszalinie,zwlaszcza przed grubym [usunięte przez moderatora] ktory jestem zwyklym [usunięte przez moderatora] pieniedzy,bo nie raz spotkalem sie z tym,ze nie wyplacal pracownikom wynagrodzenia,tylko bral wszystko do swojej kieszeni.jest to czlowiek chamski,gruboskorny,[usunięte przez moderatora].dlatego nie chce miec juz nic do czynienia z tym pasozytem i jego ekipa.jest to najgorsza firma,jaka spotkalem w swoim zyciu.!!!!
tina224 2014-04-27 19:53
biuro eg robi sie z roku na rok corasz gorsze i ta glupia ola nowa w biurze jest taka pyskata dla ludzi i nie mila już powoli nie opaca sie robic w tym biurze teraz bierzom młodych ludzi którym niechce sie robic
Hubert 2014-07-14 06:33
Ja wam powiem tak bylem 6 tygodni i wiem jak to wyglada zaluje kazdego dnia jak tylko tam pojechalem szczeze odradzam. No chyba ze jestes dziany lub po prostu jedziesz sie dobrze zabawiac spoko droga wolna bo jesli chcesz za robic to na pewno nie w tym jebanym EG. Sluchajcie pojachalem ze znajomym wszystko super ladnie do czasu heh. Robota super ludzie klimat ok ale to tylko w pracy powaga reszta to burdel na kolach. Na domku nam przydzielonym powinno byc max 6 osob a bylo 10 czasem 12. Ci co pracowali nic nie zaoszczędzili wszystko szlo na jeden cel jaranie. Co kurwa za tym idzie jedzenie ginelo samo!!! Jeszcze nie zaczolem pracowac a juz te kurwy z EG nalozyly na mnie kare i znajomego co smieszne gdy za pytalismy dla czego odp ich oni nie wiedza :D no kurwa szok
Za dojazdy pracownik placi za smieci placi za to ze jedziesz czy nie jedziesz ich rowerem firmowym placisz smiech! Pod czas mojego pobytu w tej firmie byla dziewczyna ktora miala wypadek zero reakcji tych debili nic jej nie po mogli!!!! Ja o tyle mialem dobrze ze bylem swoim autem i sie w chuj z zawinolem z tego burdelu!!! Dla powaznie myslacych o zyciu i o tym by za robic lepiej czytajcie fora danej firmy aby nie wtopic kasy w bloto. Ja sam teraz pruboje wyjechac ale sprawdzam kazda firme czytam fora i wiem czy moge na pisac do nich. Owszem przyznam ze nie ma forum aby poloczek nie napisal zle norma bo mu wszedzie zle i tyle!!! Jak cos chcesz wiedziec wiecej na temat tej firmy sluze pomoca to moje GG (usunięte przez administratora)
michal k 2014-09-06 20:29
Witam
Ta firma jest tragiczna dzien w którym zmienilem na inna firme byl jednym z lepszych
nikomu nie polecam michal kordynator wiecznie nacpany i jak nie wezmie kreski to wszystkich sie czepia ale jak wciagnie to troche lepiej ola na nia to po prostu szkoda słow dno totalne marcin niby sympatyczny ale ogolnie ma wszysto w dupie i jeszcze jest kris tak zwany hausmajster takiego donosiciela i lizusa nie widzialem jak zyje mozna go podsumowac tak: Ty nie skonczyc puszczac baka a kris juz calej firmie o tym doniesie a jeszcze jest taki holender Ronald on szczerze nienawidzi polakow i traktuje ich jak smieci Nie polecam tej firmy kazda inna napewno jest lepsza niz eg
Bartek 2015-03-02 13:24
Dzwonią zapewniając, że praca jest pewna chcąc jak najszybciej ściągnąć. Przyjechałem i się rozczarowałem. Trzy tygodnie w plecy. Straciłem tylko oszczędności zarobione w Polsce, ale oni nadal zapewniają, że praca będzie lada dzień (czytaj. miesiąc) Dając popracować dokładnie tyle, aby ściągnąć za mieszkanie... Domek na Bovendijk jest w tak fatalnym stanie, że poczujecie się jak jacyś podludzie płacąc 80 euro tygodniowo. Jeszcze nigdy nie byłem w tak beznadziejnej sytuacji. 1600km od domu z 200zł w portfelu. Pozostała tylko ewakuacja z tego syfu.
Koordynatorzy są mili dopóki się nie przyjedzie. Po podpisaniu umowy wystarczy choćby "boleśniejszy okres", a dziewczyny miesza z błotem dosłownie jakby były jego własnością. Mówię tutaj o Marcinie i Michale...
Jeśli szukasz pracy to olej te próżne obietnice. Szkoda Waszego czasu i nerwów.

P.S Mam sporo zdjęć tego domku :) proszę o odpowiedź z emailem, a chętnie się nimi podzielę.
mala 2015-04-07 21:56
mam okazje pracowadz w tej firmie mozecie napisac cos o niej wiencej czy sa wyplacalni i jak domki wygladaja
Breeze 2015-04-28 17:27
Siema, chcę jechać na czerwiec na tą robotę z sadzonkami, jak to wszystko wygląda? Jadę sam i mam 19 lat, zarobię coś na wakację czy mieć to w dupie? Jak ktoś był i chce się podzielić to śmiało pisać na breeze@vp.pl :D
fokus 2015-05-03 12:52
Siemka.odradzam wspolprace z firma EG.to biuro zostalo przeniesione do koszalina a wczesniej grubasek Daniel(Stanisilaw)prowadzil je w gliwicach.poczytajcie sobie opinie ta temat tej firmy,cos okropnego.gruby Daniel to zwykly oszust,gbur i klamaca,kradnie pieniadze do swojej kieszeni,bo wiecznie mu malo w dupie.jak mu nie bedziesz lizal tylka smierdzacego to zapomnij ze cokolwiek tam zalatwisz.mialem z nim do czynienia pracujac w tej firmie,powiem jedno w takim syfie jeszcze nigdy sie nie znalazlem.wiec jesli macie okazje to szukajcie sobie innych biur posrednictwa,jest ich na rynku pelno,a to dno totalnie olac.
konrad 2015-08-14 09:27
Hej odradzam wspólprace z eg poprostu tragedia syf na mieszkaniach grubas (daniel) zawsze kłamie a ola tragedia gdy sie nie zgodziłem na sex musiałem wracać, szukajcie gdzie indziej
Sisi 2015-10-12 16:59
Pracowałam przez tą agencje 3miesiące. Jeśli chodzi o zarobki i standardy mieszkań to są dobre, ale niestety biuro nie przeprowadza selekcji osób. patologia, patologia i jeszce raz patologia. Więc jeśli nie jest się psycholem lub kimś na poziomie przedszkola to sobie po prostu nie poradzi pschicznie, albo go pobiją lub w najgorszym przypadku zabiją.
lewy 2015-11-06 08:25
hej witam pracowałem przez te biuro nie raz wyjeżdżałem na 6 miesięcy i zawsze byłem zadowolony nie miale problemu z ta agencja , polska strona z Koszalina spisuje się dobrze otrzymuje się dużo informacji na temat pracy mieszkania wynagrodzenia .firma wypłacalna nigdy nie miałem problemu z kasa zawsze na czas co tydzień na koncie .mieszkania w pożytku
jak co polecam tą firmę z Koszalina
paraznas 2015-11-06 08:34
Witam
Byliśmy z moim chłopakiem w tej firmie pracowaliśmy długo bo 8 miesięcy mięliśmy fajna prace
Mieszkanie tez ,pokuj mały ale nam sterczał wypłaty na czas urlop tez nie było problemu
Firma z Koszalina spisała się jak wszystko załatwione profesjonalnie
Polecamy wyjazd przez ta agencje z Koszalina
xxx 2016-02-12 09:43
a jak jest u nich na pomidorach,duzo godzin w tygodniu ,czy pieniadze są na czas ,dają transport do pracy ,i jakie są warunki mieszkaniowe ,prosze o odpowiedz kogoś kto tam pracuje
jbo 2016-02-18 10:09
to tak jak w INTERCOSMOS rzucają Cię jak psem! też nie polecam, chyba że ktoś lubi być pod telefonem 24h i iść jednego dnia na 7 do pracy a drugiego na nocke a trzeciego znów na rano..
pablo 2016-03-09 19:56
Niech grubas daniel przyzna sie lepiej za co siedzial w areszcie holenderskim???
bovendijk 71a 2016-03-13 10:36
zwracam wszystkim uwage na mieszkanie pod tym adresem w firmie egpersonaldiensten, mieszkanie to jest upokorzeniem ludzi przebywajacych w nim , nie spełnia standardów i podstawowych warunków mieszkalnych, dom jest ograniczony jesli chodzi o ciepło nie ma tv, nie ma internetu a nawet dojazdu do domu w razie wypadku ,sciany sa z regipsów i nieocieplone, grzyb i zniszczone nie remontowane wnetrze, co do tamtejszych koordynatorów i kierowców ich zachowanie pozostawia wiele do życzeia, są to ludzie którzy maja wszystko w 4 literach.... zycze powodzenia ludziom którzy jada tam i łudza sie ze cos zarobią....
do bovendijk 71 a 2016-03-14 20:22
hehehe toś dokłądnie opisał(a) ten domek dokładnie jest tak jak mówisz a nażelowany michał zastanawia sie czy może podkreslam może wysle cie do pracy bo w koncu trzeba zarobic na domek hehe 1 dzien pracy 20% opłaty za domek , 2 dzien to 40% a 3 to juz 100%, wiec ludzie tam jada i maja prace przez 3 dni w tygodniu ;( ;(
ja 2016-03-17 14:01
hej. A jest tu ktoś, kto pracuje na jakimś stałym projekcie i mieszka na mieszkaniu prywatnym? Chętnie poczytam opinie, bo chce iść do tego biura i się waham. Słyszałam parę dobrych opinii, ale tu są same negatywy :/ Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam
S.S. 2016-03-21 01:02
Pracowalam z nini przez rok I mam nadzieje ze bede dalej oplacalna firma mialam stala prace, domek nie idealny ale spelnial standardy. Polecan firme jezeli chcesz pracowac I jestes sumiebny. Pozdrawiam ;(
Daniel 2016-03-23 21:19
To biuro to tragedia. Hurtowo zatrudniaja dzieci na wiekowce. Sciagaja z Polski obiecujac prace, a pozniej taka osoba pracuje tylko na ich mieszkanie i ubezpieczenie. W trzech mieszkaniach ich mialem okazje mieszkac z czego dwa poszly do wyburzenia, po kontroli z gemeente, a trzecie pewnie tez niedlugo pojdzie. Koordynatorzy piotr i marcin to jakas zenada... Brak szacunku dla pracownika, odnosilem wrazenie, ze wszystko robia pod gorke... Niby zapewniaja wyposazenie mieszkan, ale jak sie zepsula pralka to na nowa czekalismy 2 miesiace, na naprawe cieknacego zlewu w kuchni 3 tygodnie, az sasiedzi zadzwonili, ze sa zalani. Jedyne co to wyplaty ZAZWYCZAJ na czas, ale nalezy sprawdzac, czy godziny sie zgadzaja i nasz urlop, bo bardzo czesto sie myla na nasza niekorzysc. NIE POLECAM, jedno z gorszych biur moim zdaniem :)
Daniel 2016-03-23 21:25
Transport do pracy pierwsze 3 dni. Male szanse na dostanie stalej pracy, a jeszcze mniejsze szanse na stala prace z prywatnym mieszkaniem. Nie radze chorowac... KSIEGOWA ocenia wasz stan zdrowia i zazwyczaj jest tak, ze musisz isc do pracy, albo BYE BYE. Lekarz mowi do konca tygodnia w domu, a koordynator marcin papryka pyta, czy lekarz jest jasnowidzem i skad on wie, jak dlugo ktos ma byc w domu... Dostales/dostalas stala praca, podoba Ci sie, wyplaty dostajesz, jest okay, az tu nagle dostajesz telefon, ze to koniec Twojej kariery. Twoj szef jest informowany, ze zrezygnowales/as sama z pracy. Tak wlasnie tez nasi rodacy na stanowiskach koordynatorskich potrafia robic, tylko zeby wkrecic swoich ludzi :)
moka 2016-03-25 16:47
Ściągają cię z Polski w środę bo musisz przyjechać bo dużo pracy. A na miejscu idziesz dopiero w poniedziałek jak ci znajdą będzie oferta. Tragedia nie polecam. Ja zaryzykowalam i sie rozczarowałam myślałam że ludzie tak tylko pisza i chciałam się przekonać jak to jest i tak zrobiłam mogłam lepiej uwierzyć i nie jechać.dobrze że szybko się ewakuowalam do innej pracy na inne biuro bo nie miałabym za co do domu wrócić.
Imigrantka 2016-04-12 08:48
hej mają ogłoszenie na pakowanie pomidorów w Hadze? jak z godzinami? jaka stawka czy ktoś coś wie? proszę o opinie.
Doda 2016-04-12 13:33
Czy ktoś pracował u nich na pomidorach .posiadam doświadczenie czy zaoferują mi coś stałego.
erotoman-gawedziarz 2016-04-13 15:44
ej powaznie tak jest a chcialem uciec z gowna i wszedlbym w gowno. Jakie tusa historie!! Wy to ludzie serio przezywalicie ? :D
erotoman-gawedziarz 2016-04-13 15:48
z drugiej strony pani z buiura musi byc niezla suka jak Cie zwonila bo jej nieśmignąłęś swoim kapeluchem ^^

P.S. Ola daj jakis namiar ja sprawie,ze wykrecisz wszystkie żaróweczki piętami w tym biurze ;)
maro 2016-05-16 19:40
Czy ktoś pracóje przez to biuro przy pomidorach ,jakie maja mieszkania jakie warunki i czy ludzie sa normalni na domkach,czy nie ma problemów z pieniędzmi ,prosze o jakies opinie,czy warto jechac przez Eg???
sdfhj 2016-05-17 19:37
co myślicie o agencji Eg czy są uczciwi ,jakie mają warunki mieszkaniowe ,jaki mają transport do pracy.prosze o jakomś opinie kogoś kto unuch pracóje
SJONAX64 2016-05-20 19:50
znowu mają oferty pracy trzymać się z daleka dziadostwo i tyle!!!
elwirka 2016-06-12 14:48
maja oferty pracy ale gowniane.ten psychol Daniel z koszalina to klamca i paskudna larwa.ludzie czytajcie opinie na temat tej agencji EG.znam to posrednictwo bo kiedys pracowalam.opinie maja tragiczne,jeszcze zawsczasu kiedy swoja siedzibe mieli w gliwicach.jednym slowem syf,kila i mogila.odradzam ta firme
brak słow na niektorych ludzi 2016-07-07 15:36
hej powiem wam tak chcecie czy nie ja jestem na miejscu i jest Pan Marcin a nie zaden GRUBAS DANIEL myliCie pojecia
Godziny sa , wyplacaja na czas tygodniowki. Na mieszkaniach nie ma syfu jak ktos nie sprzata to jest .... jak niektorzy pisza SYF żall .
Ja Polecam
NIE UFAJCIE EG 2016-07-12 02:07
Oszuści, NIE POLECAM
Jajo 2016-07-27 18:58
Zgadzam sie w 100% dziadostwo jakch malo.nie polecam
Pozal sie boze co za denna firma 2016-07-27 19:05
Przestan koles wypisywac glupoty.wiemy kto jest tam koordynatorem.sam grubasisko daniel- staszek.oszust i zlodziej.a jesli chodzi o mieszkania to jest naprawde wielki syf i kicz i wcale nie o to chodzi ze ludzie nie sprzataja po sobie po prostu mieszkania sa beznadziejne.
adrian0054 2016-08-31 16:40
jak znalezc chip do firmy eg ?
anonim 2016-09-03 14:28
ha no wiadomo za co siedzial art.148 kk
jaaa 2016-09-28 13:01
byl ktos u nich na amarylisach ?
jayshean91@wp.pl 2016-12-20 00:15
czy jest tu osoba która obecnie siedzi na miejscu ?? mój znajomy siedzi tu 2 miechy i nie zzna żadnego grubego daniela i ma 1100 euro po opłatach oczywiscie z sobota pracująca wypłacalne wszystko mieszkanie spoko wiadomo apartament to to nie jest , chce wiedziec od normalnego chłopa który jest na miejscu nie od chlejusa czy zaćpańca , czysta konkretna opinia na wysokim poziomie jak to wkoncu jest .pozdrawiam! mój email jest w nicku proszę pisać wiadomości z tematem EG najlepiej foto salarisów POZDROO!!
Ten co sie postawil 2017-03-08 11:55
opinia o rem pol w gdyni. w zyciu nie widzialerm wiekszej Romuni niz tam, niby praca w norwegi ale zakwaterowanie tragiczne grzyb na scianach itd zaszczane materace i za wszystko oczywscie trzeba placic jakies 150 koron dziennie wiec okolo 4500 koron na miesiac. totatlny wyzysk, odcigaja nawet 30 koron od osoby a zaliczke z racji prowizji w bankomacie !!! rozumiecie to ?? jak mozna byc takim beszczelnym !! jezeli nawet taka prowizja jest to powinna byc dzielona na wszystkich co biora zaliczke czyli okolo 100 osob a pan od kazdej osoby kasuje po 30 koron a wiec co miesiac KRADNA okolo 6000zl naszych pieniadzy !!!!!!!! nie dajcie sie bo jak 8 lat pracuje za granica to gorszej firmy nie widzialem jak BOGA Kocham !!!! REM POL GDYNIA Kartuska 14 A NIE# DAJCIE SIE LUDZIE !!!
K.C. 2017-05-25 19:37
hejka, tak pracuję już 2 lata przez EG i to co piszecie to jest masakra.Ludzie w każdej firmie znajdziecie coś, ale nie pierdolcie że nie płacą bo to oszczerstwo - wypłaty na czas, godziny i wszystko jest okey. Niektórzy to by chcieli żeby ich od razu do pałacu zakwaterować i jeszcze może opierać - co za jazda.Pracowałam przez różne firmy i na różnych mieszkaniach mieszkałem i wiem że nie potrafi się szanować nie swoich własności (aut , mieszkań). chałę i siarę odwalacie pisząc takie rzeczy niech każdy sam się przekona.pozdrawiam z NL
met ervaren 2017-06-10 22:33
Hej, nie przesadzajcie, bo biuro nie jest aż tak tragiczne... i tak na tle innych agencji wypada lepiej. Jak trafi się na stałą robotę, z przyzwoitymi godzinami, to i nie mozna narzekać na kwestie finansowe. Oczywiste jest, ze wolą ściągać nowych ludzi z Polski, bo im się to bardziej opłaca, mają za to kasę od państwa. Ale i będąc w Holandii na prywatnym mieszkaniu, niekiedy ma się szczęście i dostanie się od nich stabiną robotę. Niestety wiekszość to sezonówki, przez jakiś czas bedzie duzo godzin, ale nadejdzie przestój i liipa! Z godzinami to niemal wszędzie się ukróciło od 01.2017, bo przepisy zmieniły sie niby na korzyść pracowników... ale czego nie zrobi szef szklarni by nie być stratnym, nie płacić zbyt wysokiego belastingu?! Miały byc lepiej opłacalne nadgodziny, zarówno w skali dnia jak i tygodnia... to szklarniarze je ograniczyli i teraz jak jest 40 tygodniowo to sukces!!! I praktycznie wszędzie naganiają tempa, traktują Polaków jak robokopów! Jeśli ktoś naiwny i wkreca się w normy, by byc na szczycie list, to niech potem nie marudzi że ma mało godzin, bo sam je sobie zabiera...
Widzę, ze EG ogłasza non stop na niedziela.nl oferty... chyba własnie dla ludzi z Polski! Orchidee i gerbery polecam, przyjemna praca, mimo ze na szklarni... pomidory już niekoniecznie, bezpośredni kontakt z chemią, zielony osad dosłownie wżera się w skórę, wszystko swędzi i piecze... chyba że się do tego organizm przyzwyczai... aha, róże to absolutnie odradzam, nie dajcie się w to wciągnąć... istny kierat w dżungli, ze ledwo wózek się popycha!!! raczej tylko dla siłaczy początkujących, którzy nie widzieli jak powinny wygladać prawidłowo wypielegnowane krzewy i dobrej jakosci kwiaty... dla szefa liczy się tylko produkcja, kasa a ludzi ma za nic... i tempo tempo, godzin nie ma, a ramiona juz po kilku tygodniach charówy "wołają o fizjoterapię"!
EmkaKafe 2017-06-22 16:33
Roze czy nie ,wszedzie trzeba pracowac ,sumiennie i sluchac tego co przelozony mowi,nie sluchac innych osob,tylko robic swoje.Praca nie najgorsza,ale rozowo tez nie ma, kto chce pracowac , to pracowal bedzie.Ja osobiscie od kilku lat pracuje tylko na rozach, sa szklarnie gdzie sie fajniej pracuje ,lzej ,nie jest tak pozarastane(zalezy wlasnie od tego ile planty maja lat noi jaki jest system pielegnacji i ciecia w danej szklarni),ale polecam jak najbardziej tym ,ktorzy chca zarobic troche grosza, praca stala ,caly rok, mozna tez z wyprzedzeniem zlozyc wnioski urlopowe .Bylam na magazynie i nie ma szalu,pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych,kto nie ryzykuje ten nic nie traci ,ale i tez nic ne zyskuje,chociaz by cenne doswiadczenie . :)
gumis pl 2017-06-29 22:06
Odnośnie róż, to na każdej szklarni jest inaczej i jak ktos przyzwyczai sie do dotychczasowego systemu pracy, nie będzie mu łatwo dostosować się do kolejnego, no chyba ze wcześniej robił w jeszcze gorszym "klimacie". Godziny raz są a innym razem ich mało... Jak ktos chce zarobić tylko na imprezy to lepiej niech nie poświęca swoich sil w gąszczu krzaków, bo są dużo przyjemniejsze prace. Wiele tez zalezy od samej psychiki człowieka i tego, na jakich ludzi trafi.
totylkoja 2017-07-05 08:13
Pracowałam jakiś czas. Ogolnie biuro ok. Ale nie wszystkim wyplacaja chorobowe. A kiedy trafisz juz na jedną prace..ciezko zeby dali Ci inną gdy nie masz godzin. A po 30 h to nie zawsze opłaca sie pracowac
gumis.pl 2017-07-23 12:41
Zgadzam się z powyższą opinią. Niechętnie oferują inną pracę ludziom, którzy dla nich tyrali do tej pory u jednego zleceniodacy. Jesli juz, to biorą kolejnych nowych, świeżo rejestrujących się, bo tak im się lepiej opłaca. Niemal w każdy biurze jest to samo
Zostaw swoją opinię o Eg Personeelsdiensten Pośrednictwo Pracy - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eg Personeelsdiensten Pośrednictwo Pracy