WITOSTUDIO Witold Jur PRACOWNIA FOTOGRAFICZNA

Malbork

Opinie o WITOSTUDIO Witold Jur PRACOWNIA FOTOGRAFICZNA

kasia 2015-01-04 15:41:38
Witam,
P.Witek filmował nasze wesele-ogólnie mówiąc przereklamowany.To co zaprezentował na filmie i zdjęciach równa się poziomem amatora ,który zaczyna dopiero na rynku.
Zacznę od filmu -poobcinał najważniejsze momenty ,nagrywał sufit,zero inwencji twórczej jakiś fajnych pomysłów ,nowości -a jakość filmu daje dużo do życzenia .Natomiast zdjęcia wogóle nie obrobione -poucinane nogi -taka cena wygórowana ,więc myśleliśmy ,że cena idzie z jakością ,niestety bardzo się zawiedliśmy -szkoda bo to na całe życie.
drozd 2015-01-04 17:22:11
Nam kręcił i robił zdjęcia i jest wszystko ok ,cena bardzo dobra jakość film,teledysków fotoksięgi także .Dostaliśmy nawet więcej niż się spodziewaliśmy .Myślę,że ktoś lub coś chce mu popsuć opinie.tyle tego.Trzeba przyjechać i oglądnąć jego pracę, anie pisać bzdury.
ps
w ogóle pisze się osobno.
kasia 2015-01-05 13:00:04
Może wam się postarał -no nam nie .Napisałam to co widziałam na moim klipie czyli nic ciekawego -amator i tyle.
ps
a nie też się pisze osobno ,jak już zwracasz komuś lub czemuś uwagę sam pisz poprawnie .
A i nie jestem z konkurencji:)
1
seba 2015-01-08 22:15:11
Właśnie ,
popieram skoro jest taki zajebisty.......to dlaczego nigdzie nie ma opinii pozytywnej na forach ,a na fejsie 184 polubienia bardzo słabo -prawie nic -porównajcie ekipy z innych miast i ich pomysły -polecam.
1
leo 2015-01-10 02:34:36
My także jesteśmy zadowoleni.Sporo ma pozytywów ,zresztą zawsze znajdą się malkontenci.Mieliśmy film nakręcony na dwie kamery przy użyciu stabilizatorów i nie wiem czy fachowo takiego długiego wysięgnika z kamerą .Było trzech panów.Zdjęcia plenerowe super i z reportażu także .Fajne z pomysłem teledyski ,podziękowania dla rodziców i skrót wesela.Ale co tam, z tego co słyszę ma dobra opinię ,ale rozumię każdy ma inny gust i zazwyczaj napatrzą się tacy na filmy kręcone przez ekipę która bierze od 7 tys wzwyż i potem oczekują tego samego za 2 czy 3 tys.pozdrawiam
1
seba 2015-02-03 13:37:46
Jak na laika - znasz się na nazwach hihihi!!! 10 lat temu kręcili tak jak on teraz ,trzech panów -dobre ,może u was po znajomości tak się starał. Ja gościa nie polecam
1
bartek 2015-02-06 00:30:49
jestem z poza branży ale czytając posty tych niezadowolonych to po opisach zdaje się ,że to pisze jedna i ta sama osoba.tak to jest w świecie internetu wszystko można pisać niestety.ale zawsze można sprawdzić po ip kompa
Asia 2017-01-23 20:36:01
Przepiękne zdjęcia ,Teledysk ślubny i podziękowania dla rodziców cudne.Jesteśmy zadowoleni ze wszystkiego.Gorąco plecamy Asia i Krzyś.
Niezadowolona 2017-03-15 18:31:37
Skorzystanie z usług Pana Witolda to jednym słowem wyrzucone w błoto pieniądze. Lepszej jakości film otrzymałam od kolegi, który nagrywał własną "domową" kamerą nasz ślub niż fotograf swoim "profesjonalnym" sprzętem. Zdjęcia to samo, kiepskie ujęcia, kiepska jakość. Filmu nawet nikomu nie pokazuję bo wstyd. Nie ma czego oglądać. Nagrane 3 godziny wesela i wklejone. W tych czasach niestety robi się to trochę inaczej niż 20 lat temu ale jak widać ten fotograf zatrzymał się w czasie kilka pokoleń temu. Dodam tylko że film z wesela moich rodziców jest dokładnie taki sam jak ten, także jakieś 30 lat temu. Odradzam !!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o WITOSTUDIO Witold Jur PRACOWNIA FOTOGRAFICZNA - Malbork
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WITOSTUDIO Witold Jur PRACOWNIA FOTOGRAFICZNA