Marcegaglia Poland Sp. z o.o.

Praszka

Opinie o Marcegaglia Poland Sp. z o.o.

samanta 2011-01-21 12:29:33
Może zaczniemy tak naprawdę pisać opinie o firmie ,,Marcegaglia,,.Atmosferze i ludziach tam pracujących?Czekam również na opinie.
4
Było-mineło 2011-07-07 14:56:06
Pracowałem kilka lat na kilku stanowiskach pozdrawiam wszystkich bo uważam że nasza ekipa była zgrana to tyle o [usunięte przez moderatora] Zarobki? no niestety szału nie ma trzeba pracować nadgodziny soboty i stawki niskie lepiej się nie wychylać z grupy i robić swoje bo łatwo można dziś prace zmienić
ADEK 2011-07-11 13:14:41
A wie moze ktoś czy są tam na chwile obecną przyjęcia do pracy na produkcji? I czy wymagane są jakies konkretne kwalifikacje?
Zraniony 2013-09-15 11:30:05
Obecnie w Marcegali w Praszce odnośnie przyjęć do pracy, urządzają casting i jak jesteś młody ładny to według nich jesteś wydajny,inaczej mają Cię w [usunięte przez moderatora],tak to teraz wygląda.Tak więc jak już robisz to się ciesz bo jak się dopiero starasz o robotę tam to jeśli jesteś po 30-tce,to jesteś skazany na bezrobocie gdyż według nich jesteś już za stary i nie potrafisz szybko pracować.Tak teraz to wygląda,tj,09.2013 rok.Pozdro,dla wszystkich starych niedołężnych 30-latków.
iksik 2013-12-28 18:19:45
Po 30, stary? chyba żartujecie sobie. chyba największa wydajność wtedy. I co z tego , że przyjmą 20-latków? młodzi gdzieś mają robotę, dla nich liczy się tylko kasa a tu chyba takiej nie dostaną. Taka prawda. Tutaj się zaczepia a jak mają coś lepszego to tak mykną albo młode dziewczyny od razu na L4 idą, bo ciąża. Tyle mojego... Dziwna maja taktykę. Ale to ich sprawa.
3
tortelino 2015-11-03 21:02:51
w Kluczborku szalu nie ma przez pierwsze 3 miesiace 1280 zeta potem umowa na rok i 1650 zeta z zego urywaja ci 100 z premi frekwencyjnej i oddaja po pół roku jesli chodziles i nie chorowales .Bieda i panie szkoda gadac .
tom 2015-12-18 20:54:16
Mroczek ty cwelu kapusiu dorwiemy cie i wtedy sie dowiesz co to znaczy ból wynocha tam z kąd wruciłeś na jakieś zadupie nie chcemy cie tu i nie jestes lubiany tak jak myslisz uwaga na tego gościa
JA 2016-11-08 09:56:16
Nie polecam brud, hałas a kierownictwo i ma Cię w ... głębokim poważaniu
Zostaw swoją opinię o Marcegaglia Poland Sp. z o.o. - Praszka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marcegaglia Poland Sp. z o.o.