brak logo

Newplast

Kalisz

Opinie o Newplast

Opinia 2013-02-20 18:55:42
Kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Kaliszu.
1
manienka4 2013-11-20 19:14:05
cos strasznego !!!!!!!!! kierat
3
** 2013-11-29 23:26:28
popieram.
2
Artur z Kalisza 2014-04-01 19:55:25
Newplast Kalisz ul.złota 83.Najniższa krajowa,trzy zmiany,umowa zlecenie na długi początek,Rotacja w tej firmie jednodniowa,naprawdę szkoda czasu i nerwów.Panie z biura miłe chętnie udzielą informacji.Produkcja brak słów,pracują tam jełopy i sztywniaki.Chamstwo jakich mało(kobiety)NIE POLECAM ! ALE NIEMA TO JAK SAMEMU SPROBOWAC I SIE PRZEKONAC JAK TAM JEST NIE PRZYJEMNIE I STRESUJĄCO
3
suseł 2014-08-20 15:21:25
Witam. Najgorszy zakład jaki może być,zero szacunku do człowieka i pracownika. Szef to włoski cham i świnia.Nie polecam nikomu.
2
ukryty 2014-10-20 20:02:30
praca na trzech maszynach ,straszny zapiepsz ,20 min przerwa, nie ma czasu nawet isc do toalety straszny zakład nie polecam ,za najniższą krajowa
5
Mela 2015-02-27 18:48:55
Praca w NEVPLAS w Kaliszu ul. Złota to tragedia.Pracujesz na trzech maszynach do tego załaduj pojemniki z materiałem " nosisz worki dość ciężkie jak na kobietę ustawiasz dość wysoko na paletę ciężkie kartony z materiałem. Jednym słowem aby to wszystko zrobić cały czas jesteś w biegu. A szef to cham , to się zgadza.!!!!!!!!!!!
2
em 2015-03-06 18:09:03
Odradzam z czystym sumieniem! porażka jakie tempo narzucają tym kobietom:)
nie warto za te pieniądze, szkoda zdrowia.
Chyba że ktoś chce w szybkim tempie nabawić się garba jak panie które tam pracują.
4
pw 2015-03-06 19:38:43
Podziwiam te osoby ( Panie ) które tam pracują. Ja mimo,że wydawało mi się
że nie jestem jakaś nie znająca ciężkiej pracy stwierdzam że tam się nie da długo zagrzać miejsca, nie wytrzymałam tempa , bieg bieg i nie masz czasu się zastanowić czy czegoś nie dopilnowałaś. I to za najniższą krajowa.
pw 2015-03-06 19:41:22
Podziwiam te osoby ( Panie ) które tam pracują. Ja mimo,że wydawało mi się
że nie jestem jakaś nie znająca ciężkiej pracy stwierdzam że tam się nie da długo zagrzać miejsca, nie wytrzymałam tempa , bieg bieg i nie masz czasu się zastanowić czy czegoś nie dopilnowałaś. I to za najniższą krajowa.
praca Kalisz 2015-04-14 15:20:06
Zachęcam do sprawdzenia aktualnych ofert pracy z rzetelnymi Firmami na rynku Kaliskim i Ostrowskim. Biuro Adecco Poland na Górnośląskiej Telefon +48 62 595 69 43.
chętny 2015-08-17 19:07:30
dlaczego jeszcze nikt nie odwiedził sądu pracy lub państwowej inspekcji pracy ?
1
m.m 2015-11-25 12:05:16
czy sa tu osoby ktore powiedza choc jedno dobre slowo o tej firmie?
3
m.m 2015-11-25 12:06:40
czy zatrudnil sie juz Pan w tej firmie?
były 2016-04-11 12:52:49
Witam. Oczywiście że jest szansa, tam zawsze przyjmują. Jeśli musisz ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zobaczyć na własne oczy i poczuć na własnej skórze, to zanieś podanie. Zobaczymy ile wytrzymasz.. pozdrawiam
Jaaa 2016-05-21 12:32:22
Ostatnio pojawiła się oferta na ecentrum, ale nie wiem czy warto poświęcić swoje zdrowie, żeby mieć taka pracę, a żeby chociaż jakaś była. Tym bardziej jeśli ktoś nie ma silnej psychiki. Nie pracowałam ale opinie odstraszaja.
A 2016-06-11 14:52:59
NIE POLECAM
NIE POLECAM!!!
... 2016-07-05 00:17:04
to sam idź tam pracować mądralo.
ona 2016-07-14 15:18:47
nie polecam!! straszne warunki, ciągłe noszenie ciężarów typu worki z materiałem 25 kg jeden. Magazynierzy mają pretensje o wszystko. Zamiast pomóc tylko się gapią i stękają, Do tego na hali jest taki ukrop, że człowiek ledwo żyje. Na raz trzeba operować na MINIMUM dwóch maszynach. Nie ma czasu nawet pomyśleć. Do tego stawka godzinowa to jakaś porażka....
Ona 2016-07-28 05:03:02
Ok.tylko nikt nie wozi worków, a poza tym miejske w którym wsypujesz materiał jest nie raz niedostępne dla wózka ;) nie wiadomo ile? Prosze cię... stawka jest 9 zł BRUTTO?!
ona 2016-07-29 14:58:45
Na umowie mam napisane 9 zł BRUTTO... jak widać źle pamietasz
kicia 2016-07-31 17:30:39
atmosfera wśród starych pracowników ok.nowy może być zakręcony a to dlatego że na hali nie można rozmawiać...ha ha jakby to w pracy miało przeszkadzać,ale co tam.Kasa za tak ciężką pracę mała niby tyle dodatków i premia produkcyjna i obecnościowa to i tak mało wychodzi z sobotami i nockami po 4 latach pracy to na rękę jakieś 1800zł .Temperatura latem afrykańska,no i trzeba chodzić w fartuszkach żeby czasami nie zmarznąć ha ha,k..wa jest masakra a ja dalej tam pracuję...............
iiiii 2016-10-06 21:20:39
Witam, czemu nikt z osób ktore tam pracuje nie pisze o premii ktora szef jak to go nazwali- cham przyznaje 2 razy do roku, dla osob ktore zasluguja po 1000zl na reke?
edf 2016-10-06 21:37:58
ale to chyba nie ejst zle skoro sa premie oferowane
Zostaw swoją opinię o Newplast - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Newplast