brak logo

Reco Polska

Kalisz

Opinie o Reco Polska

Adam :) 2014-12-01 12:51:27
dobre, dobre tylko trochę nie w moim stylu, bo nie pisze się hajc tylko hajs :) a i słowo zioło jakieś archaiczne :) musisz być strasznie sfrustrowany skoro w andrzejkową sobotę zamiast bawić się gdzieś siedzisz w domu przed kompem i ciśniesz na mnie hehe. Troszkę to żałosne bo odwagi u Ciebie za grosz. Myślisz , że jesteś wielki siedząc w samych gaciach przed komputerem i stukając w poklejoną klawiaturę wylewasz swoje żale. Pozdrawiam wydziabany Adam(w tatuażach raczej się nie mówi hehe :)).
maniek 2014-12-01 15:05:40
Te bucu, te mazaje robione po pijaku nazywasz tatuażami, buhahahahahaha
jaaa 2014-12-01 15:19:07
beszczelny haha komus sie slownik by przydal;) imbecyl bez odwagi, bys w twarz powiedzial a nie podszywasz sie pod kogos łosiu
mim 2014-12-02 22:55:50
ludzie, ja się tylko pytałem o szczegóły: ile zmian? od której do której? ile za nadgodziny?
xyz 2014-12-10 22:46:42
3 zmiany (6-14,14-22,22-6)za nadgodziny to sie na miejscu dowiesz ;)hehe
Aragoni 2014-12-11 17:45:29
Pracowałem dwa lata w Reco. Mogłem się rozwijać a pracowałem tam. Wreszcie uciekłem z Reco. W nowej pracy się układa i na pewno jest bardziej rozwojowa niż prosta praca produkcyjna. Kto mądrzejszy to po jakimś czasie zmienia pracę i zostawia Reco za plecami.
Mika 2014-12-18 17:23:34
Nie rozumiem skąd się bierze tutaj tyle jadu i nienawiści.Zamieszczane wpisy są zazwyczaj przez osoby które nie pracują,bo zostały zwolnione,lub zwolniły się same,oczerniając zakład i osoby tam pracujące.Oto cała prawda(i zaznaczam,że nie jestem tam kadrą zarządzającą,pracuje na produkcji).Podstawowa płaca osoby pracującej na produkcji 1500,praca na trzy zmiany.Z sobotami pracującymi i godzinami nocnymi prawie 2000.Szału może nie ma,ale nie jest też źle.Nie ma problemu z urlopem,możesz słuchać muzyki,popijać kawę,nikt Ci nie wylicza czasu pójścia do toalety,nikt Cię też nie stresuje,nie krzyczy.Darek-wspaniała osoba,normalny życiowy człowiek,Sebastian-zimny, zdystansowany (ale taki właśnie chyba powinien być dyrektor).Pracuje tam sporo różnych ludzi,takich z którymi się dogadasz,albo nie.Ludzie mają różne charaktery i dziwne by było jakby żyli tam wszyscy w przyjaźni.Oczywiście jak to w dużych zakładach są plotki i są nieporozumienia,normalne.
Adam N 2014-12-20 17:41:44
Ja tam nie narzekam ludzie zapieprzaja gnam ich do pracy bo trzeba musza sie słuchać bo to bydło ja mam z tego dobry hajc a i w pracy wypic można i zapalić zioło .Po nowym roku wezmę sie za nich jeszcze żeby lepiej plan wykonywali a ja sobie za premie kolejny tatuaż zrobie Adam N w tatuazach
ciekawski 2015-01-04 23:36:08
są jakieś szkolenia? jest szansa rozwoju?
tatoo 2015-01-04 23:38:55
Oh adasiu (tak sie podpisujesz) proponuję karnego ch... na czole.
tatoo 2015-01-06 21:52:07
adasiu dobre ku na czole ci wyjb
desperacja 2015-01-27 17:44:14
zadnej N w pracy ani jednego spoznienia do pracy , pracuje ponad 3 lata i nadal marze o 2 z przodu nawet z starzowka bylo mniej
W tej firmie pracuja tylko desperaci jak ja
o2k 2015-02-18 00:29:33
praca jak praca bywalo gorzej jak masz jaja to dasz rade kasa max 2klocki min1450 wkur tylko monotonia to samo i to zamo
Ja 2015-02-19 12:22:36
Jak jest na plastyfikatornii? Co tam się robi? Jacy kierownicy?
wicher 2015-02-22 23:19:12
Panowie opinie dotyczą RECO w zabrzu?
Karina 2015-02-27 08:30:54
Nie, w Kaliszu.
mokry 2015-05-25 21:06:47
to jest reco w Kaliszu
pracownik 2015-05-27 21:55:33
Reco chyba podupada?
czarnulkka 2015-07-18 10:25:58
A jak się nazywa ta czarnulka z małymi cyckami, która wszystkim daje? Jestem nowy i też chce się pobawić. Napiszcie cos o niej.
5
ja 2015-07-23 09:14:57
Która? Z produkcji jakaś. Podaj szczegóły aby zlokalizować i ci pomóc :)
6
ja 2015-07-23 09:16:13
filię to wy macie w Ozimku haha
zazenowany 2015-08-04 14:19:09
To jest portal zeby dowiedziec sie informacji o firmie a nie portal spolecznosciowy jak ci sie tak ta dziewczyna podoba to do niej podejdz a nie (usunięte przez administratora) tutaj i zawracasz glowe osle.nie pozdrawiam
5
Pietras 2015-08-31 16:08:10
Praca , jak praca .......A ta nowa z produkcji , Marzena , jak ją widzicie ? Ktoś - coś ?
zorrooo 2015-09-17 16:10:01
jest pieknie co miesiac 1500 jest jest na hali goraco jak sto hu j i od 1 lipca mialy byc naliczane jakies podwyzki oni niewiedza ile dla kogo to kto ma wiedziec heniu jezdzacy na zoltym karcheze ktory ma w y j e b a ne
O. 2015-09-18 11:15:28
Teraz to już nawet w Portosie na start jest około 1800 zł ;)
Struś 2015-09-20 20:24:46
a co boisz się, ż nie jesteś ojcem? wszyscy ją dmuchają a ty udajesz, że nie widzisz:)
3
simbo 2015-11-19 07:49:19
Dajcie już spokój im!!!
Bartooooxxxx 2015-11-19 19:25:00
nie warto pracowac w reco nom stop podkrecaja tempa traktuja ludzi troche jak by maszyny nie wazne ze nie nadazasz wazne ze im sie zgadza ilosc smieszne podwyzki zeby zjesc sniadanie trzeba leciec na drugi koneic hali w przeciagu 15 minut a jesli nie ebdzie sie rpacowac w nadgodziny to zwolnia i powiedza ze za papierosa czy stanie pod czytnikiem masakra uciekajcie puki mozecie ..... NIE WARTO TAM PRACOWAC SZKODY ZDROWIA I
1
heheszki 2015-11-20 06:39:38
Wszyscy uciekaja do com40 ;) z tego reco.Ale jak kasa potrzebna komus to kazdy grosz sie liczy i robi.:)ci co narzekaja najwiecej zamiast uciekac to siedza;)trzesidupy.
1
jemioooołłł 2015-11-20 23:23:32
Pytanie ? czy to cos wg mozna nazwac zakladem ? pracowalem tam 3 miesiace i dzieki ze ucieklem i wcale tego nie zaluje . pracowalem na piecu straszna meczarnia i wykorzystywanie ludzi nie powiem jesli trafisz na normalnego kierownika jest ok i mila atmosfera a nie na kogos kto jest po szkole podstawowej i stara sie pokazac wyzszym wladzon ile to on nie potrfi wyrobic koszy czy grzebieni kosztem ludzi i ich meczarnia ... wg co to za kierownik po szkole podstawowej ? wroccie ich do szkoly nauczyc pisac i liczyc bo lataja z konta w kont z kalkulatorem ile wyjdzie i ile mozna dorobic zeby sie dolizac smiech na sali :D druga sprawa smieszne nadgodziny za ktore oszukuja przy wyplacaniu podczas pojscia do biura kiedy sie zapytalem dlaczego tak malo powiedzieli ze maja niekorzystny miesiac ... nie warto tam pracowac ludzie szkoda czasu mozecie sie zaczac rozwijac w tym czasie w innych zakladach tam ejdynei dorobicie sie garba na plecach ... kierownictwo pije alkohol i wysmiewaja ludzi a kiedy widza ze sie psuje jakas maszyna zamiast pomoc to sie smieja ... zmienilem prace i nawet za 2000zl nei chcial bym pracowac w reco szkoda czasu i zdrowia . z tego co slsyzalem brakuje im duzo ludzi do produkcji wiec chyba kazdy zmadrzal i ucieka podobno sa teraz jakies smieszne podwyzki .... stracilem tylko 3 miesiace z zycia
5
pytanie 2016-01-18 23:02:10
gdzie najlepiej trafic w reco, na jakie stanowisko
gość 2016-02-04 13:12:51
czy w reco pracująkobiety? jeśli tak to na jakim stanowisku
1
alfons 2016-02-09 21:11:38
pracuja fizycznie a co myslales/as maja taki sam zapierdziel jak faceci
pablooo 2016-02-12 14:58:45
odradzam bardzo odradzam pracy w reco chyba smiech na sali na piecu nie ma czasu zlapac butelki z woda smieszne soboty i 6 nocki a jak nie przyjdziesz to cie strasza zal. nadgodziny to nadgodziny kto chce ten pracuje nie kazdy ma czas w weekendy mamy rodziny i swoje obowiazki nie tylko zyje czlowiek praca . praca na maszynach wyglada tak ze musisz umiec ja naprawiac pracowalem na piecu i dzieki Bogu udalo mi sie uciec jjesli ktos tam wytrzyma dluzej niz rok to gratuluje i podziwiam ............ bardzo odradzam
2
kometa 2016-02-13 16:31:36
Praca w Reco nie jest lekka i w trudnych warunkach hałas,bardzo gorąco latem i chemiczny smród i zadymienie.Polscy przełożeni są spoko włoski dyrektor raczej nas Polaków nie trawi przynajmniej tak to wygląda.Jeśli chodzi o zarobki to z weekendami ok 2000.
kry 2016-02-20 22:56:44
mam pytanie czy proszkowe malowanie jest prowadzone u was metodą natryskową czy zanurzeniową
1
krystian 2016-03-25 20:08:02
jeżeli proszkowo to chyba oczywiste że masz pistolet i wydmuchuje drobny pyłek który osiada na materiale a potem jest wygrzewany w piecu ....
kry 2016-03-31 17:15:21
nie takie oczywiste ponieważ znam firmę gdzie się to robi zanurzeniowo.nagrzewając element a później go zanurzając w spulchnionym powietrzem proszku.
... 2016-05-09 10:21:15
Witaj. Tam rotacja jest ciągła., niepotrzebne są ogłoszenia. Jeśli chcesz tam pracować, zanieś podanie do biura, wkrótce pewnie się odezwą. Pozd.
wielbiciel czarnulki 2016-05-23 18:23:31
jest taka jedna co pracuje całą sobą
Lena 2016-06-13 13:09:59
Kolego a ty pracujesz tam jeszcze
Lena 2016-06-13 13:13:45
Teraz tam macie fajną he he
Lena 2016-06-13 13:17:58
Żadne jak ogłoszeń Masakra poszukują przez pośredników bo nikt nie chce pracować tam
3
Były pracownik 2016-08-04 23:57:58
Pracowałem w różnych firmach ale ta była najgorsza z jaką miałem do czynienia. Odszedłem do lepszej firmy i wolałbym zapomnieć o poprzedniej.
Drogi potencjalny pracowniku, jeżeli bliski jest Ci szacunek do swojego wysiłku i swojej pracy i masz również szacunek do siebie to zapomnij o Reco.
Nie polecam i przestrzegam.
3
rudaGośka 2016-08-22 08:50:59
Firma jak każda inna. Tylko nie którzy ludzie masakra. Zazdrość, obgadywanie na początku dziennym. Faworyzowanie pracowników przez Kierownictwo jest bardzo znaczne, jest lepszy i gorszy pracownik.
1
daduś 2016-09-24 13:55:11
Są tam pracowite dziewczynki
2
db 2016-09-26 11:56:49
Te operatywne dziewczynki to mają sprytne rączki i operatywne języki.
1
marus 2016-09-27 16:10:19
Jeśli jesteś z Ukrainy to chetnie przyjmują.
1
sreko 2016-10-12 07:20:50
Ludzie powoli zaczynają uciekać z Reco a oni wolą przyjąć Ukraińca niż Polaka , który po okresie próbnym pojdzie na L4. Ogólnie od jakiegoś pół roku na moim dziale nie zatrudniono Polaka a Ukraińców przewinęło się kilkanaście.
Xa 2016-10-12 12:58:06
Dobrze, że oprócz podstawy zarobków dorzucają jeszcze jakieś premie, ale wiecie jednak czy dorzucają do tego jakieś benefity socjalne? O dobre ubezpieczenie warto powalczyć, więc warto się załapać. Dzięki
Zostaw swoją opinię o Reco Polska - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Reco Polska