Prestige 24h Teresa Kalisz

Gdańsk

Opinie o Prestige 24h Teresa Kalisz

kryskazet 2015-02-08 20:21:09
Witam! Nie wiem czy pracowałyśmy w tej samej firmie ,ale sądzę że tak.Ja jestem ze współpracy bardzo zadowolona.Pieniądze na czas bardzo miła obsługa tel. i mailowa.Pani która załatwiała mi wyjazd bardzo cierpliwa i dostępna pod tel.Może nie są to zarobki z wyższej półki ale nie wiem gdzie za taką pracę w Polsce zarobiłabym więcej.
3
kryskazet 2015-02-08 20:21:09
Witam! Nie wiem czy pracowałyśmy w tej samej firmie ,ale sądzę że tak.Ja jestem ze współpracy bardzo zadowolona.Pieniądze na czas bardzo miła obsługa tel. i mailowa.Pani która załatwiała mi wyjazd bardzo cierpliwa i dostępna pod tel.Może nie są to zarobki z wyższej półki ale nie wiem gdzie za taką pracę w Polsce zarobiłabym więcej.
2
Ula 2015-03-26 14:15:19
Witam,

ja pracuje z firmą prestige24h od dwóch lat i jak najbardziej jestem zadowolona ze warunków współpracy, wynagrodzenia i podejścia do pracownika. Mogę polecić każdej opiekunce tą firmę. Wynagrodzenie zawsze na czas.
4
Opiekunka 2015-09-18 12:41:05
Dzień dobry,

Ja współpracuje z firmą Prestige24h od niedawna i jak do tej pory nie narzekam na warunki pracy. Zlecenia są dobrze dobierane oraz jest też dobry kontakt z biurem. Umowa też jest czytelna i przejrzysta. Mogę śmiało polecić tą firmę do podjęcia współpracy
1
zawiedziona 2016-02-04 23:27:45
Boże... co za oklepane opinie!! Wątpię, że pisały je jakieś opiekunki! Są zbyt ładnie i profesjonalnie opisane. Dajcie jakieś prawdziwe komentarze. Szukam pracy jako opiekunka i po prostu znaleźć po komentarzach jakąś godną zaufania firmę z prawdziwymi opiniami chyba graniczy z cudem... Masakra!! Co się dzieje z tym krajem. Chyba trzeba wyjechać i rzeczywiście zacząć na czarno pracować!!
7
Jotka 45 2016-02-17 12:36:05
Zawiedziona przepraszam Cię bardzo, ale uważasz siebie i inne opiekunki za jakieś analfabetki że opinie muszą być pisana nieprofesjonalnie ??? To, że Ty pisać nie potrafisz to nie obrażaj innych.
kika 2016-03-19 06:11:41
Witam jest piszecie Panie same superlatywy, ale proszę o odpowiedż szczerą, czy faktycznie warunki pracy i kontakt z firmą jest taki dobry, bo zaczynam spółpracę z tą firmą i nie ukrywam, że czytam sprzeczne opinie.Nie wiem co myśleć
Pozdrawiam
siwa 2016-04-09 00:49:46
witam dziewczyny .Ja pracowalam pol roku wtej firmie i powiem tak..Napoczatku bylo ok,pierwszy miesiac kordynatorka dzwonila pytala co i jak czy mi sie podoba itd.Wdrugim juz mniej ,w trzecim wcale ..A ja czekalam bo wiecie co ...ciagle byl przekladany moj przyjazd do polski .I pierwszy kontrakt zamiast byc 6 tyg trwal prawie 4 miesiace !!!!!Co do wynagrodzenia czasami sie spoznialo kilka dni ale teraz z perspektywy czasu wiem jedno bylo bardzo niskie ..Nie pisze tego po to aby obsmarowac firme ale po to aby mialy rzetelna wiedze na ten temat ..I jeszcze jedno rodzina udostepnila mi umowe ktora miala spisana z firma i tu bylo moje zdziwienie ..Znacznie wiecej bylo wymagan niz ja mialam w wswojej umowie .Pozatym nie bylo okreslonego jasno mojego czasu wolnego w umowie od rodziny tylko inf tego typu ..Czas wolny dopiero po wyrazeniu zgody rodziny i uprzednim poinformowoaniu ..Czyli jak ??? Ja go nie mialam wcale bo rodzina nie miala czasu zeby z podopiecznym zostac ... A i jeszcze jedno ,rodzina dostaje nasz profil co jest zrozumiale szykoda tylko ze zaklamany ..np: JEZYK NIEMIECKI KOMUNIKATYWNY gdzie powinno byc okreslenie poczatkujacy tak jak bylo w przypadku mojej kolezanki ..pozdrawiam was dziewczyny ..
6
Alicja 2016-08-06 16:38:58
Witam wszystkie Opiekunki. Zaczęłam pracę z firmą Prestige 24 i jestem zadowolona. Pani, która szukała dla mnie pracy była bardzo miła. Oferta zgadzała się z opisem. Po przyjeździe na miejsce pracy, zadzwoniła moja koordynatorka, żeby upewnić się czy wszystko u mnie w porządku. W razie problemów także mogłam liczyć na pomoc firmy. Jestem zadowolona i polecam pracę w tej firmie.
4
Agawa36 2016-08-27 18:39:04
Chyba to jest inna firma Prestig24, nie wierzę w to co czytam. Są bardzo mili do momentu wyjazdu, a później zlecenie na miejscu nie ma zbyt wiele wspólnego z przedstawioną ofertą. Absolutny brak kontaktu z koordynatorem.Pani( jeden telefon po 4 tygodniach i koniec) koordynator zachowuje się jakby wszystkie rozumy zjadła. Niegrzeczna, kłamie i traktuje ludzi przez pryzmat własnej osoby, czyli jak idiotów. Moja poprzedniczka wyjeżdżając powiedziała, nigdy tu nie wrócę. NIE POLECAM.
8
Halina 2016-08-31 16:00:40
Witam :) Polecam firmę Prestige 24. Jestem zadowolona ze współpracy z firmą. Nie narzekam na warunki współpracy, zlecenia są dobrze dobrane i kontakt z koordynatorem też jest dobry. Zawsze mozna liczyć ze strony firmy. Pozdrawiam oddział we Wrocławiu
2
Waclaw.wp1 2016-08-31 16:05:55
Witam ,jestem opiekunem ipo raz pierwszy wyjechałem z Prestige 24.Umowa czytelna,zlecenie zgodne z prawdą ,żadnego zaskoczenia,cotygodniowe rozmowy z kordynatorką ,kompetencja i duże chęci współpracy.Ogólnie jestem zadowolony i może ta współpraca bedzie trwała długo.Polecam!!!
2
Ewelina 2016-09-02 15:26:43
Ja też nie wierzą w to, co czytam. Są mili do dnia wyjazdu, potem cisza. Sama muszę dzwonić do nich, narażając się na koszty. Żadnego zainteresowania. Dobrze, że rodzina wspaniała i wyrozumiała. Zarobki z niskiej półki za pracę 24 godziny, w nocy też, żadnej przerwy. Umowy ustne zawarte przed wyjazdem, już po zamknięciu drzwi busa nie obowiązują.... Myślę o zmianie firmy jak najszybciej.
5
Margaret 2016-09-20 09:34:29
Szanowne koleżanki przekazujmy prawdziwe informacje o firmie w której pracujemy, to pomoże nam chociaż w małym stopniu wyeliminować ich oszustwa. Firma Prestig24 oszukuje, nie przestrzegają podstawowych przepisów prawa pracy, nie wypłacają pieniędzy w terminie, notoryczny brak kontaktu, przekłamują profil opiekunki do niemieckiej rodziny, a opiekunkę okłamują o warunkach u podopiecznych i ich chorobach. Zauważcie, że po każdej negatywnej opinii pojawia się kilka pięknych, cukierkowych opinie. To pewnie panie koordynatorka tak się męczą zamiast odpisywać na maile opiekunek. A co do umowy, to tak bardzo nieczytelnej umowy jeszcze nie widziałem. No i kwota od której odprowadzają ZUSy- porażka.
8
opiekunka 45 2016-10-19 21:07:31
Witam wszystkie opiekunki. Wyjechałam niedawno przez firmę Prestige24 i jestem jak do tej pory zadowolona, zobaczymy co będzie potem. Dostałam sprawdzone zlecenie, które pokryło się z opisem. Nie mogę narzekać, ogólnie bycie opiekunką jest trudnym zawodem i nie zawsze bywa kolorowo. Na razie jestem zadowolona z tego miejsca i z obsługi firmy. Pozdrawiam
2
VIV 2016-11-16 16:42:57
Masch team Plus mają dobre opinie
Zostaw swoją opinię o Prestige 24h Teresa Kalisz - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prestige 24h Teresa Kalisz