Darbud Usługi Sanitarno-Budowlane Dariusz Bany

Warszawa

Opinie o Darbud Usługi Sanitarno-Budowlane Dariusz Bany

admin 2015-11-13 19:13:04
Pracowałeś lub miałeś do czynienia z firmą Darbud Usługi Sanitarno-Budowlane Dariusz Bany lub jej usługami? Podziel się swoimi przemyśleniami na temat firmy.
klaudia 2016-02-17 08:48:00
SZEF? NAJWIĘKSZY IDIOTA NA ŚWIECIE . ZOSTAŁAM PONIŻONA PRZEZ PANA DARIUSZA POD NR TEL 536 50 55 05 ZA NIC .. TZN: DZWONIŁAM ZE WZGLĘDU NA TO ŻE MIAŁAM COŚ NIE TAK Z KRANEM . POPROSIŁAM O USŁUGĘ HYDRAULIKA , KTÓRY WZIĄŁ 200 ZŁ ZA ROZKRĘCENIE BATERII, PRÓBUJĄC WCISNĄĆ MI ŻE WYKONAŁ USŁUGĘ W PEŁNI . DZWONIĄC DO PANA DARIUSZA USŁYSZAŁAM TAKIE SŁOWA (DOKŁADNE PONIEWAŻ ROZMOWĘ NAGRYWAŁAM : SPIERDA*AJ MAŁPO JEBANA ,JAK CI MÓWIĘ KU*WO JEB*NA W DU*E WYJE*ANA SZ*ATO , LACHE MI ZARAZ BĘDZIESZ CIĄGNEŁA TY KU*WO TY !
JEŚLI PAN DARIUSZ TO CZYTA TO ŻYCZĘ POWODZENIA BO Z TAK BOGATYM SŁOWNIKIEM DALEKO PAN NIE ZAJDZIE !!! NIE ŻYCZĘ NIKOMU TYCH SŁÓWEK ! .... SZCZYT CHAMSTWA ... ZAWIODŁAM SIĘ I JUŻ WIĘCEJ NAPEWNO NIE SKORZYSTAM Z USŁUG Darbud Dariusz Bany
DO PSYCHIATRYKA NIECH SIĘ PAN BIERZE A NIE ZA BYCIE PREZESEM TAK OKROPNEJ FIRMY . !!!!!!!!! POZDRAWIAM I POWODZENIA !
7
Grzegorz 2016-02-29 15:10:55
Kompletny cham i prostak. W rozmowie telefonicznej po opisaniu problemu zadałem pytanie o cenę, bo w końcu miło by było wiedzieć ile będę musiał zapłacić. Na to pan, z którym rozmawiałem, niemalże mnie zwyzywał i na koniec rzucił, że jak chcę tanio to mam szukać gdzie indziej. Po tych słowach się rozłączył nie dając mi dojść do słowa.
2
KTOŚ 2016-06-14 15:03:22
Starszny prostak, cham, niepolecam!

KOMPLETNY ASPOŁECZNIAK
2
MK 2016-07-06 19:45:04
zwykle to robie, tym razem niestety nie poczytałem opinii na temat tej firmy. szybka reakcja bo tego samego dnia, ale ze wymianę węża pan zaspiewał 150 zl. Rozbój w biały dzień, nasz znajomy hydraulik (który niestety jest na urlopie) wziął by za taka usługę 20 PLN. pomimo, iż szybko i odnoszę wrażenie solidnie, nie polecam.
2
klientka 2017-02-10 18:38:26
bardzo kiepska i droga usługa, źle wykonana, pralka została źle podłączona i przecieka a pan hydraulik wyjechał na weekend i nie ma ochoty niczego poprawiać. nie polecam.
2
klientka 2017-02-13 17:36:49
uzupełniam swoją wypowiedź z 10.02.17 - panowie przyszli dziś czyli po 3 dniach, dokonali poprawek, wygląda, że tym razem miejmy nadzieję, wszystko będzie OK. co do zachowania to byli uprzejmi i mili więc nie potwierdzam powyższych opinii.
2
Uprzejma Potencjalna Klientka 2017-02-20 14:15:49
Witam . Nie polecam firmy . Pan który odebrał telefon zbluzgał mnie od samego początku twierdzac ze po ch... zawracam mu d..... czyms czego on nie wykonuje. Na stronie internetowej maja napisane uslugi gazowe montaż itd ale również naprawa . Mialam problem z piecem gazowym i zapytalam sie pana czy ma czas by do mnie przyjechac zobaczyc co jest nie tak z moim piecem . Pan brzdko na mnie nakrzyczal ze jestem pierd..... po co do niego dzwonie ze nie wykonuje takich uslug że nie bedzie z debilką rozmawiał która czytać nie umie. Poczułam sie strasznie ponizona przez owego pana , który za grosz nie ma szacuku. Jestem kobieta i mam prawo sie nie znać i mam prawo nie wiedzieć jak nazwać fachowo problem. Nie zdazyłam panu wytłumaczyc do konca o co mi chodzi jak zbluzgał mnie całkowicie. Majac takie podejscie do potencjalnego klienta napewno klientów miec nie bedzie. Ponizej kawalek oferty ktora pan ma na swojej stronie .

Pogotowie Gazowe

Sprawna pomoc nawet w najtrudniejszych przypadkach



Usuniemy poważną awarię
Naprawimy małą usterkę
Do 40 km od Warszawy działamy błyskawicznie!



Nasi wykwalifikowani pracownicy pomogą Ci, doradzą i zadbają o to, by zminimalizować Twoje koszty związane z awarią. Pogotowie gazowe z uprawnieniami i 16-letnim doświadczeniem w usuwaniu awarii może pomóc Ci już dzisiaj!

Usługi gazownicze wykonujemy od 16 lat - działalność gospodarczą zarejestrowaliśmy w 1999 roku. Powierzając swoje zlecenie firmie, zyskujesz pewność, że do Twojego zlecenia wyślemy profesjonalnego posiadającego uprawnienia gazownika, który bierze pełną odpowiedzialność za swoją pracę. Przez 16 lat naszego pogotowia gazowego usuwaliśmy cały wachlarz usterek i awarii, a więc każde zlecenie wykonamy z maksymalną sprawnością. Jesteśmy pewni, że niczym nas nie zaskoczysz.

Czytajac taka oferte jestem pewna ze skoro piec gazowy ma awarie mog
1
Uprzejma Potencjalna Klientka 2017-02-20 14:17:29
Podobnie Pan Darek mnie potraktowal kazal mi spier.... moze on po prostu do kobiet tak ma?? Ale w ten sposob kientow sie nie traktuje .
1
Ew87 2017-04-11 15:47:08
Widzę, że pan Dariusz Bany trzyma wysokie standardy i robi dobre wrażenie już podczas pierwszego kontaktu. Ujmujący człowiek. Zakładam, że poziom wykonania usługi jest współmierny do poziomu rozmowy. Zadzwoniłam pod numer 506 401 506, żeby zamówić usługę. Powiedział, że nie ma czasu. Kiedy zapytałam o orientacyjną cenę zostałam zwyzywana, po czym się rozłączył. Jeszcze nie zdażyło mi się zawracać sobie gitary pisaniem opinii w interncie o żadnej firmie, ale pan przeszedł samego siebie i prosi się o reklamę.
Zostaw swoją opinię o Darbud Usługi Sanitarno-Budowlane Dariusz Bany - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Darbud Usługi Sanitarno-Budowlane Dariusz Bany