A czemu nowi są brani tylko na zlecenie, to taka zasada na początek? Bo jakby tak miało być na jakieś 3 miesiące to luz ale na pewno nie dłużej...
Czy nowo zatrudnione osoby w Euro-Went Sp. z o.o. otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
Jaka atmosfera jest między działami w Euro-Went Sp. z o.o.?
Jak wygląda praca w firmie Euro-Went Sp. z o.o.? Czy można liczyć na premię?
Praca jest jednozmianowa 7-15 możliwe nadgodziny, Premie wypłacane w kwocie 20-30% podstawy.
Kwota, na którą umawiasz się na rozmowie zawiera już w sobie premię. Jak podpadniesz lub zachorujesz - wypłata jest ucinana o te 20-30%. Premią nie można tego nazwać...
Wszystko wychodzi w praniu, na rozmowie nic o tym nie wspominają. Jeśli wybiera się Pani na rozmowę to warto dokładnie wypytać, ja nie spodziewałem się, że można tak oszukać potencjalnego pracownika. Nawet jeśli Pani poruszy temat na rozmowie, to przy otrzymaniu umowy zrobią swoje i powiedzą, że zaszło "nieporozumienie"
Widziałam aktualną ofertę pracy jako monter klimatyzacji, stawka 28-30 zl brutto/h , czy nie uwazacie ze to deko mało, czy mi sie tak tylko wydaje?
Witam, Czy firma w dziedzinie wykonawstwa działa na terenie trójmiasta, czy w delegacje też się jeździ? Opinie na tej stronie mam wrażenie, że dotyczą pracy na hali, przy produkcji, a jak jest w wykonawstwie na budowach?
Czy w Euro-Went Sp. z o.o. możliwa jest praca na podstawie B2B?
Ile można zarobić na stanowisku Monter w firmie Euro-Went Sp. z o.o. w miejscowości Gdańsk?
W wątku pojawiła się tylko jedna opinia, wg. której nie warto szukać zatrudnienia w Euro-Went. Zgadzacie się z tym, czy może jednak na ten moment warunki są na tyle dobre, że nic nie piszecie? Dajcie koniecznie znać.
Obecnie ta firma już się nie liczy w branży i nikt już nie traktuje jej poważnie na rynku.
Hala jak większość firm jest wyposażona w kamery dla bezpieczeństwa pracowników i pracodawcy. Pracownicy są poinformowani o monitoringu zgodnie z RODO
Czy to prawda, że w firmie mogą liczyć na zatrudnienie ludzie z niepełnosprawnością np. zespołem Downa ? Mam letkiego i zastanawiam się czy złożyć papiery.
Jeśli nie występuje u Pana niepełnosprawność intelektualną w stopniu głębokim to zapraszam
Zatrudniamy osoby ze stopniem niepełnosprawności, jeżeli niepełnosprawność pozwala pracować na wymaganym stanowisku
Jaka jest stawka początkowa w Euro-Went Sp. z o.o.? 14 lutego na Praca.gov.pl dodali ogłoszenie na stanowisko Pracownik Produkcji i zastanawiam się czy aplikować.
Widzę, że znasz firmę Euro-Went od środka. Może powiesz mi jaka atmosfera panuje wewnątrz zespołu i jakie jest podejście szefostwa do pracowników? Liczę, że niedługo mi odpowiesz!
Firma postępuje zgodnie z zasadami Kodeksu Pracy
@Noname czyli działają kompletnie bez zmian i stabilnie?
W obecnej sytuacji z COVID-19 firma trzyma się na rynku stabilnie , a wypłaty są na czas .
Państwowa Inspekcja Pracy Okręgowy Inspektorat Pracy w Gdańsku ul. Okopowa 7 80-819 Gdańsk tel. (58) 520 18 22 lub 23 fax. (58) 520 18 24 e-mail: kancelaria@gdansk.pip.gov.pl Adres elektronicznej skrzynki podawczej Zaprasza do kontaktu. E-skargi można też składać drogą elektroniczną. e-puap: /OIPGD/skrytka
o to widzę że podjąłem dobrą decyzję idąc do konkurencji, bo jeszcze miesiąc temu się zastanawiałem czy tu pracować
@lokalny rynek Czy to były jakieś badania prowadzone i taki wniosek z nich wynika? Mam zupełnie inne zdanie , dziwne!
Nie polecam pracy w tej firmie.
Jak się pracuje w Euro-Went Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Euro-Went Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Euro-Went Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!