Adal PPHU Adam Gil

Koziegłówki

Opinie o Adal PPHU Adam Gil

kiko 2013-09-26 21:12:13
placa słaba na papierze 1200 reszte pod stołem brak urlopu praca 7 dni w tygodniu na maxa po 16 godzin poprostu miód a pracuje się na dworze w zime socjal równy zero
4
lolo 2014-05-04 21:13:04
Piszesz głupoty jedyna firma w okolicy gdzie można dobrze zarobic.Cieżko sie tam dostac.Nigdy jeszcze nie czekalem na kase.Kasa zawsze w terminie.A kto chce zarobic to w sezonie zasuwa.ciekawy jestem co ty robiles na dworze jak tam takiej pracy nie ma.
3
Klient 2014-11-26 09:55:17
Kupiłem choinkę przez internet (na foto wyglądała ładnie), która kosztowała ponad 1 tyś złotych - w rzeczywistości bardzo kiepska jakość wykonania, także przyszli klienci uważajcie na zakup w tej firmie.
3
kik 2015-05-06 22:09:05
pracowalem na magazynie tato mozna zarobic ale bzdet za 300 godzin wszedzie zarobisz a przypominam ze twoj pan placi ci legalnie skladki od najnizszej krajowej a reszte daje pod stołem ciezko sie tam dostac buuuhhhaaahhhaaa co roku przyjmuje i zwalnia
10
bolek 2015-10-30 13:31:15
Piszesz głupoty jak Ci nie pasowalo trzeba bylo oddac.Chyba nie znasz prawa konsumenckiego Ha Ha..
4
Ona 2017-01-23 08:42:10
Nie osmieszaj sie i Nie klam chamie. Pracowalam w tym sezonie To Jest OBÓZ Pracy nie wolno rozmawiać tylko zapierniczac ile godzin pan i władca chce W tym miejscu napisze w moim imieniu Adam znalam Cie kupe lat,, nie takm byleś Czlowiekiem!!! Cenilam Cie za to ale odpewnego czasu Cie nie poznaje Wiem kasa ale ludzie nie takie maja pieniadze i maja dalej klase a te Twoje powiedzonka,,niech bedzie pochwalony,,to szczyt chamstwa Ty taki dobry byly szef Wstydze sie za Ciebie opamietaj sie zycie szybku uplywa
11
Kim 2017-02-09 21:40:27
Dostac tam jest sie bardzo latwo bo co sezon przyjmuje ludzi a potem zwalnia praca typu magazyn zimno strasznie godziny pracy masakra niby po 10 a pracuje sie po 15 na tym mrozie kierownicy chamscy a sami sa(usunięte przez administratora) warci
4
xyz 2017-03-02 00:21:28
Czytając te opinie, zastanawiam się czy na pewno pracowaliśmy w tej samej firmie. Fakt, co roku sie kogoś zwalnia, kogoś przyjmuje bo jest to praca raczej sezonowa ale nie da sie nie zauważyć że DOBRZY i PRACOWICI pracownicy pracują tu ładnych pare lat, a jak przyjdzie taki i pół roboty śmichy chichy z koleżankami albo przesiedzi i nic nie robi, to wiadomo, że Szef trzymać takiego bezużytecznego nie będzie! A po opiniach to widać że sami niezadowoleni bezrobotni
@ONA Wstydź to ty sie siebie, że tak publicznie kogoś bezpodstawnie obszczekujesz

Co do pracy, to wiadomo jak jest sezon to trzeba robić ale stawka i warunki lepsze niż w innych okolicznych firmach z choinkami. Jak trzzeba to szef nawet z pracownikami zapiernicza na magazynie i hali
5
Tyska 2017-03-05 19:12:51
Witam
Praca po 15 h, wychodzi o 6 do 21 w nocy, jestem w Adalu od 10 lat i nie pamiętam ani jednego sezon aby ktoś pracował tam po 15 dzień w dzień. Oczywiście w sezonie może zdarzyć się sytuacja podbramkowa, gdzie musimy powalczyć dłużej aby zlecenie zostało wykonana na czas - ale wydaje mi się, że takie sytuacje nie są obce w innych firmach produkcyjnych.
Szanowni Anonimowi poszkodowani pracownicy więcej odwagi cywilnej, podpiszcie się albo najlepiej zadzwońcie do Nas w celu wyjaśnienia tych okropnych wg was sytuacji ;)
Pozdrawiam serdecznie Justyna Gil :)
3
Tyska 2017-03-05 19:26:42
Szanowna Pani,
jest mi bardzo przykro, że tak łatwo można oczerniać kogoś w necie ..... no cóż taki mamy klimat. Ktoś, kto zna Adam osobiście na pewno nie zarzuci mu, że jest złym człowiekiem. Kasa kasą, klasy może mu brakować - bo fakt faktem dzień w dzień , w garniturze nie chodzi ...:)
Co do powiedzonek: myślę, że są żartobliwe i chyba nikogo nie obrażają - bynajmniej nikogo nie wyzywa od najgorszych.
W obozie pracy są druty kolczaste na około, psy i strażnicy, ludzie do utrzymania ruchu i brak przerw po 30 min na śniadanie, dowolność wychodzenia na papieroska , itd. Jeśli piszesz ze u nas jest obóz pracy - to nie znasz znaczenia tego słowa!!!!
Widocznie mało pracowałaś np za granicą lub w innych krajowych firmach.
Zbyt łatwo jednym bezmyślnym i anonimowym wpisem można komuś zepsuć wypracowaną przez długie lata pozytywną opinię, jeśli jesteś tak święcie przekonana swojej opinii dlaczego się pod nią nie podpiszesz? Tak jak ja tu i teraz!
Justyna Gil
3
Zostaw swoją opinię o Adal PPHU Adam Gil - Koziegłówki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adal PPHU Adam Gil