brak logo

Adal PPHU Adam Gil

Koziegłówki

Opinie o Adal PPHU Adam Gil

kiko 2013-09-26 21:12
placa słaba na papierze 1200 reszte pod stołem brak urlopu praca 7 dni w tygodniu na maxa po 16 godzin poprostu miód a pracuje się na dworze w zime socjal równy zero
lolo 2014-05-04 21:13
Piszesz głupoty jedyna firma w okolicy gdzie można dobrze zarobic.Cieżko sie tam dostac.Nigdy jeszcze nie czekalem na kase.Kasa zawsze w terminie.A kto chce zarobic to w sezonie zasuwa.ciekawy jestem co ty robiles na dworze jak tam takiej pracy nie ma.
Klient 2014-11-26 09:55
Kupiłem choinkę przez internet (na foto wyglądała ładnie), która kosztowała ponad 1 tyś złotych - w rzeczywistości bardzo kiepska jakość wykonania, także przyszli klienci uważajcie na zakup w tej firmie.
kik 2015-05-06 22:09
pracowalem na magazynie tato mozna zarobic ale bzdet za 300 godzin wszedzie zarobisz a przypominam ze twoj pan placi ci legalnie skladki od najnizszej krajowej a reszte daje pod stołem ciezko sie tam dostac buuuhhhaaahhhaaa co roku przyjmuje i zwalnia
bolek 2015-10-30 13:31
Piszesz głupoty jak Ci nie pasowalo trzeba bylo oddac.Chyba nie znasz prawa konsumenckiego Ha Ha..
Ona 2017-01-23 08:42
Nie osmieszaj sie i Nie klam chamie. Pracowalam w tym sezonie To Jest OBÓZ Pracy nie wolno rozmawiać tylko zapierniczac ile godzin pan i władca chce W tym miejscu napisze w moim imieniu Adam znalam Cie kupe lat,, nie takm byleś Czlowiekiem!!! Cenilam Cie za to ale odpewnego czasu Cie nie poznaje Wiem kasa ale ludzie nie takie maja pieniadze i maja dalej klase a te Twoje powiedzonka,,niech bedzie pochwalony,,to szczyt chamstwa Ty taki dobry byly szef Wstydze sie za Ciebie opamietaj sie zycie szybku uplywa
Kim 2017-02-09 21:40
Dostac tam jest sie bardzo latwo bo co sezon przyjmuje ludzi a potem zwalnia praca typu magazyn zimno strasznie godziny pracy masakra niby po 10 a pracuje sie po 15 na tym mrozie kierownicy chamscy a sami sa(usunięte przez administratora) warci
xyz 2017-03-02 00:21
Czytając te opinie, zastanawiam się czy na pewno pracowaliśmy w tej samej firmie. Fakt, co roku sie kogoś zwalnia, kogoś przyjmuje bo jest to praca raczej sezonowa ale nie da sie nie zauważyć że DOBRZY i PRACOWICI pracownicy pracują tu ładnych pare lat, a jak przyjdzie taki i pół roboty śmichy chichy z koleżankami albo przesiedzi i nic nie robi, to wiadomo, że Szef trzymać takiego bezużytecznego nie będzie! A po opiniach to widać że sami niezadowoleni bezrobotni
@ONA Wstydź to ty sie siebie, że tak publicznie kogoś bezpodstawnie obszczekujesz

Co do pracy, to wiadomo jak jest sezon to trzeba robić ale stawka i warunki lepsze niż w innych okolicznych firmach z choinkami. Jak trzzeba to szef nawet z pracownikami zapiernicza na magazynie i hali
Tyska 2017-03-05 19:12
Witam
Praca po 15 h, wychodzi o 6 do 21 w nocy, jestem w Adalu od 10 lat i nie pamiętam ani jednego sezon aby ktoś pracował tam po 15 dzień w dzień. Oczywiście w sezonie może zdarzyć się sytuacja podbramkowa, gdzie musimy powalczyć dłużej aby zlecenie zostało wykonana na czas - ale wydaje mi się, że takie sytuacje nie są obce w innych firmach produkcyjnych.
Szanowni Anonimowi poszkodowani pracownicy więcej odwagi cywilnej, podpiszcie się albo najlepiej zadzwońcie do Nas w celu wyjaśnienia tych okropnych wg was sytuacji ;)
Pozdrawiam serdecznie Justyna Gil :)
Tyska 2017-03-05 19:26
Szanowna Pani,
jest mi bardzo przykro, że tak łatwo można oczerniać kogoś w necie ..... no cóż taki mamy klimat. Ktoś, kto zna Adam osobiście na pewno nie zarzuci mu, że jest złym człowiekiem. Kasa kasą, klasy może mu brakować - bo fakt faktem dzień w dzień , w garniturze nie chodzi ...:)
Co do powiedzonek: myślę, że są żartobliwe i chyba nikogo nie obrażają - bynajmniej nikogo nie wyzywa od najgorszych.
W obozie pracy są druty kolczaste na około, psy i strażnicy, ludzie do utrzymania ruchu i brak przerw po 30 min na śniadanie, dowolność wychodzenia na papieroska , itd. Jeśli piszesz ze u nas jest obóz pracy - to nie znasz znaczenia tego słowa!!!!
Widocznie mało pracowałaś np za granicą lub w innych krajowych firmach.
Zbyt łatwo jednym bezmyślnym i anonimowym wpisem można komuś zepsuć wypracowaną przez długie lata pozytywną opinię, jeśli jesteś tak święcie przekonana swojej opinii dlaczego się pod nią nie podpiszesz? Tak jak ja tu i teraz!
Justyna Gil
a 2017-03-29 18:14
Witam,
chciałbym zapytać czy szukają Państwo kogoś do biura?
Pozdrawiam
1
Była pracownica :-) 2017-05-29 12:42
Pracowałam w Adalu 6 lat i wspominam bardzo dobrze, teraz z racji tego że mam dzieci to musiałam sobie odpuścić! Szefostwo nigdy nie zwalniło osób które pracowały, niektórzy mieli zdanie CZY SIE STOI CZY SIĘ LEŻY DNIÓWKA SIĘ NALEŻY ale każdy kto chciał zarobić pracował i pracuje nadal. Temperatura? Na hali cieplutko w zimę, nigdy nie powiedzieli że na opał nie mają. Na hali co lampki były to szczerze zimno ale kto chciał więcej zarobić to i temp mu musiała odpowiadać, Magazyn? a na którym magazynie przy załadunku tira ma się 20 stopni? więc się puknijcie w głowę! Jak bym miała iść do pracy to tam właśnie na halę! Klimat mi się w pracy podobał bardzo, na hali wiadomo jak wszędzie spięcia były ale i śmiechu po pachy również, nikt na nikogo się nie obrażał jak nie było o co, powiedziano sobie co boli i można było dalej pracować! Jest tam masa osób które pracują już ładnych kilka lat a nawet od powstania Adalu więc chyba nie ma tak źle jak piszą poprzednicy a wiadomo że i Oni psioczyli ale pracują dalej bo umowa jest, wypłacalni w terminie a jakby się poszło do Szefa że jest się w potzrebie to nigdy nie odmówił tylko zawsze zrozumiał i pomógł! Pracowałam tam od lipca i zostałam na następny sezon więc nie zwalniali tylko ludziom nie pasowało, zwalniali jak ktoś się opierdzielał konkretnie ale to już skrajny przypadek. Wiadomo jak przychodziły jakieś damy z pazurkami i na szpilkach no to litości... to nie praca w salonie kosmetycznym tylko hala produkcyjna! Skoro tak piszą że taki liche zarobki co do godzin pracy to czemu jak pracowałam nikt nie odszedł po pierwszej wypłacie tylko każdy pracował bo wiedział że u Gila się zarobi! Piszecie KASA KASA KASA a czy Adam Gil komuś zabronił choinki produkować?? Wiadomo że przy takiej firmie trzeba mieć głowę na karku i nerwy są i niekiedy słowa poleciały ale za chwile było wszystko w normie! Imprezy na zakonczenie sezonu były i do szefa się na Ty mówiło bo w porządku gość a i z szefową nieraz sie miłe słowo zamieniło i bawili się
Była pracownica :-) 2017-05-29 12:48
cd... jak normalni równni pracownikom.
Moje zdanie jest takie, jak chcesz pracować to będziesz tam pracować a pieniądze nie płacą małe tylko jedne z najwyższych w Koziegłowkach. Pozdrawiam Wszystkich co tm pracują i Szefostwo!!!
Malina 2017-07-25 16:01
Nie podlizuj sie bo ja tez tam pracowałam i to ładnych pare lat!!!! Adam był innym człowiekiem tera to grubu gbur ktory jak wchodzi do pracy ironicznie mowi,, niech bedzie pochwalony, nie smiej się z Boga bo w twojej rodzinie nie jest kolorowo a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kasa to nie wszystko W tym biurze siedzą Tępe idiotki co nie maję pojecia o pracy biurowej Uciekajcie z Tego obozu pracy
Zostaw swoją opinię o Adal PPHU Adam Gil - Koziegłówki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adal PPHU Adam Gil