Grand Sp.j. Firma Transportowa Agata Zielińska Paweł Zielińscy

Głogów

Opinie o Grand Sp.j. Firma Transportowa Agata Zielińska Paweł Zielińscy

Pracowałem 2014-03-23 15:04:49
Nie polecam tej firmy nikomu ale to nikomu złodzieje nie liczacy sie z kierowcami i tyle maja cie za złodzieja tankowanie na bazie rozliczanie z paliwa normy 30 litrów jakies gpsy co jakis czas tel ze za auto pali ci auto i ble ble wszystko to kit na wode Praca beznadziejna pod lidlem ladunki rozładunki cos jak w biedronce tylko duzo gorzej za smieszne pieniadze !!
Dracula 2014-03-23 15:05:23
Nie polecam tej firmy nikomu ale to nikomu złodzieje nie liczacy sie z kierowcami i tyle maja cie za złodzieja tankowanie na bazie rozliczanie z paliwa normy 30 litrów jakies gpsy co jakis czas tel ze za auto pali ci auto i ble ble wszystko to kit na wode Praca beznadziejna pod lidlem ladunki rozładunki cos jak w biedronce tylko duzo gorzej za smieszne pieniadze !!
były 2014-08-26 20:51:37
praca w tej firmie to jazda na krawędzi
2
KAUFLAND 2014-11-19 21:58:42
CO TY (usunięte przez administratora)TO JEST ZAJEBISTA FIRMA CHYBA NIE PRACOWAŁEŚ BURAKU WIĘC NAS NIE OBRAŻAJ
magnez 2014-12-21 16:39:12
firma ok zarobki kiepskie spedytor brak slow jednym slowem BIALE MURZYNSTWO
1
lidl 2015-08-21 11:34:58
Bo bym zapomnial do KAUFLAND jak jestes kapusiem i dupowlazem to ci placa. Bo takich tylko szukaja.
Lidler 2015-09-01 10:25:06
Dokładnie zgodze się z kolegą lidl. Jak jesteś dupowłazem to ci zapłacą. Nie tylko w KAUFLAND ale tak że w LIDLU
lidl tarnowo 2015-09-08 09:30:18
Dokladnie zgadzam sie z komentarzami ww. Kierowcy z granda odchodzą i idą do konkurencji. A jak ktos chce tam pracować to niech zbierze opinie wśród kierowców na parkingu magazynów lidla w Tarnowie podgornym.. W jednym miesiącu 3 osoby poszly do konkurencji. A na dniach kolej na mnie. Obiecuja weekendy wolne co drugi a huj wielki jest. Ten ich chłopiec na posylki co tu rozdziela trasy to tak zrobi żeby nikt nie byl w weekend w domu. Pozdrawiam
ggoo 2015-11-05 13:12:36
Porządna wypłacalna z nowym taborem FIRMA! Oby więcej takich!
seba 2016-01-04 15:33:58
Jak wam nie pasuje to opinie zachowaj dla siebie. Chcialbys zarabiac na krajowce tyle co na UE. I jeszcze udoic z kotla. Nie pasuje to ic do prywaciaza z trzema furami i ganiaj za pare groszy. Na woli jest jak jest kazdy nazeka,ale jakos nikt sie nie zwalnia. A ty jak chcesz zarabiac co wlasciciel to miej pretensje do siebie. Trzeba bylo sie uczyc a nie teraz pajacujesz.
Zostaw swoją opinię o Grand Sp.j. Firma Transportowa Agata Zielińska Paweł Zielińscy - Głogów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grand Sp.j. Firma Transportowa Agata Zielińska Paweł Zielińscy