brak logo

Grand Sp.j. Firma Transportowa Agata Zielińska Paweł Zielińscy

Głogów

Opinie o Grand Sp.j. Firma Transportowa Agata Zielińska Paweł Zielińscy

Pracowałem 2014-03-23 15:04
Nie polecam tej firmy nikomu ale to nikomu złodzieje nie liczacy sie z kierowcami i tyle maja cie za złodzieja tankowanie na bazie rozliczanie z paliwa normy 30 litrów jakies gpsy co jakis czas tel ze za auto pali ci auto i ble ble wszystko to kit na wode Praca beznadziejna pod lidlem ladunki rozładunki cos jak w biedronce tylko duzo gorzej za smieszne pieniadze !!
Dracula 2014-03-23 15:05
Nie polecam tej firmy nikomu ale to nikomu złodzieje nie liczacy sie z kierowcami i tyle maja cie za złodzieja tankowanie na bazie rozliczanie z paliwa normy 30 litrów jakies gpsy co jakis czas tel ze za auto pali ci auto i ble ble wszystko to kit na wode Praca beznadziejna pod lidlem ladunki rozładunki cos jak w biedronce tylko duzo gorzej za smieszne pieniadze !!
były 2014-08-26 20:51
praca w tej firmie to jazda na krawędzi
KAUFLAND 2014-11-19 21:58
CO TY (usunięte przez administratora)TO JEST ZAJEBISTA FIRMA CHYBA NIE PRACOWAŁEŚ BURAKU WIĘC NAS NIE OBRAŻAJ
magnez 2014-12-21 16:39
firma ok zarobki kiepskie spedytor brak slow jednym slowem BIALE MURZYNSTWO
lidl 2015-08-21 11:34
Bo bym zapomnial do KAUFLAND jak jestes kapusiem i dupowlazem to ci placa. Bo takich tylko szukaja.
Lidler 2015-09-01 10:25
Dokładnie zgodze się z kolegą lidl. Jak jesteś dupowłazem to ci zapłacą. Nie tylko w KAUFLAND ale tak że w LIDLU
lidl tarnowo 2015-09-08 09:30
Dokladnie zgadzam sie z komentarzami ww. Kierowcy z granda odchodzą i idą do konkurencji. A jak ktos chce tam pracować to niech zbierze opinie wśród kierowców na parkingu magazynów lidla w Tarnowie podgornym.. W jednym miesiącu 3 osoby poszly do konkurencji. A na dniach kolej na mnie. Obiecuja weekendy wolne co drugi a huj wielki jest. Ten ich chłopiec na posylki co tu rozdziela trasy to tak zrobi żeby nikt nie byl w weekend w domu. Pozdrawiam
ggoo 2015-11-05 13:12
Porządna wypłacalna z nowym taborem FIRMA! Oby więcej takich!
seba 2016-01-04 15:33
Jak wam nie pasuje to opinie zachowaj dla siebie. Chcialbys zarabiac na krajowce tyle co na UE. I jeszcze udoic z kotla. Nie pasuje to ic do prywaciaza z trzema furami i ganiaj za pare groszy. Na woli jest jak jest kazdy nazeka,ale jakos nikt sie nie zwalnia. A ty jak chcesz zarabiac co wlasciciel to miej pretensje do siebie. Trzeba bylo sie uczyc a nie teraz pajacujesz.
Kierowca 2017-04-25 16:54
14 godzin pracy to norma
Kierowca 2017-04-25 17:01
Nie polecam tej firmy jeżeli chodzi o gliwice praca po 14 -15 godzin za daremne pieniądze. Umowa pracy była inna a w trakcie się okazuje wszystko inaczej nie polecam!
Kierowca 2017-06-12 09:39
Firma nie wypłacalna auta graty że strach jechać praca po 15 godzin dziennie to norma nie POLECAM!! Omijać ten syf.
Kierowca 2017-06-12 09:44
Rysiu mówisz o tych manach co mają prawie 1 mln kilometrów najechane i luzy na kierownicy że trzeba dwiema rękami trzymać żeby do rowu nie wpaść?
zbych 2017-08-03 13:26
oj widzę panowie że macie jakieś informacje z palca wyssane bi to co wiem na gliwicach mają 320 zł za kólko pokaż mi taką firme która ci tyle zapłaci a co do taboru to jak są kierowcy co nie dbają o auta to potem tak mają
Zostaw swoją opinię o Grand Sp.j. Firma Transportowa Agata Zielińska Paweł Zielińscy - Głogów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grand Sp.j. Firma Transportowa Agata Zielińska Paweł Zielińscy