Link Sp. z o.o. Transport Międzynarodowy Spedycja

Wiązowna

Opinie o Link Sp. z o.o. Transport Międzynarodowy Spedycja

Stachu 2016-02-24 14:01:30
A jak oni w tym linku mają politykę wobec pracownika? Jest peonem czy pracownikiem??
Roman 2016-05-09 16:46:12
zdecydowanie pracownikiem, jak wykonujesz dobrze swoją robotę to dobrze żyjesz i z szefostwem za pan brat, zresztą jest wiele udogodnień których gdzie indziej nie miałem, doceniają ludzi z doświadczeniem
Jaś 2016-05-09 16:48:22
panowie powiedzcie mi, czy to prawda że na dwójce płacą 55 euro? tak słyszałem ostatnio a to super stawka
Roman 2016-05-09 16:53:33
dokładnie tak jest, dlatego ja też na dwójce ostatnio jeżdżę i sympatyczniej i mi jakoś wygodniej tak
Jaś 2016-05-12 12:18:13
A nie jest za ciasno? Jak w ogóle z flotą? Na stronce jest napisane że auta mają średnio 1.5 roku i wymieniają po 3 latach, prawda to?
Pankleks 2016-05-24 11:20:00
Dokładnie tak jest Jasiu, starymi się nie wozisz a i na dwójce jest ok, czy ciasno zależy jaki truck, w iveco itd ok.
Weno 2016-05-24 11:31:02
Do takich warunków poprostu trzeba się przyzwyczaić, jak się jeździ wiele lat w spedycji to nie straszna ciasnota ;)Zresztą Link ma napradę bardzo dobrze przygotowaną flotę.
gemi 2016-06-01 11:47:57
z tym sie zgodzę, pracowałem już w paru firmach czy to transport czy przewóz, link ma genialnie zapewnione warunki
fefe 2016-06-01 12:15:04
auta są w bardzo dobrym stanie, tzreba troche o nie dbać ale kto lubi siedzieć w syfie.
zdezorientowany 2016-06-01 12:16:25
A umowa jest normalna o pracę? Czy jak?
Waldek 2016-06-01 12:18:34
normalnie umowa, podstawa doliczają ci diety, masz spokojną głowę i nie marwtisz się niczym, że cię w bambuko zrobią
zdezorientowany 2016-06-01 12:54:53
a staje sie na strzezonych czy nie?
Nowicjusz 2016-06-16 00:19:30
Czy przyjmują bez doświadczenia. W kwietniu zrobiłem CE i kwalifikację. W ogłoszeniu rekrutacyjnym piszą o doświadczeniu min. 1 rok. Czy każą podpisywać jakieś lojalki?
kerner 2016-07-10 22:28:03
staje się na strzeżonych, z tym nie ma problemu. co do doświadczenia normalnie przyjmowali bez na przyuczenie, teraz w tej chwili nie mam pojecia, może coś się pozmieniało że minimum rok
Maly 2016-07-10 22:34:34
taaa, ja słyszałem też że teraz wprowadzili z doświadczeniem, ma to swoje plusy i minusy, może było zbyt wielkie zainteresowanie i musieli wprowadzić jakieś dodatkowe wymogi
Ernest 2016-07-15 12:39:04
Ja sam też nie wiem co o tym myśleć z jednej strony fajnie można się przyuczyć i chwała im za to bo jak jesteś świeżak to wiadomo że lipnie a z drugiej nie ma to jak stary dobry doświadczony kierowca, jego znajomość obeznanie wyczucie.
Wac 2016-07-19 13:14:35
Dobrze że i taki i taki znajdzie coś dla siebie.
Matek 2016-07-20 14:17:47
Ja jestem zadowolony z pracy w Linku, dobre nowe auta, fajne kierunki, można zarobić i na stałe się wkręcić
Jonas 2016-07-21 23:00:21
Koledzy a jak jest na podwójnej? Da się wytrzymać czy ścisk?
Hami 2016-07-22 13:46:16
No co Ty, dobre auta żadne ciasno ja tak wole, ja teraz non stop jeżdżę, 2:1, 3:1 na podwójnej.
Ratal 2016-07-26 10:38:57
Jak ktoś nowy naściemnia że ma doświadczenie i jeździć nie umie i go wwalą na podwójną na 4:1 to może i ciasno, chociaż i tak zawsze na początek sam nie jeździśz na przyuczeniu. Ja sioferuję już od lat a w linku 2 lata stacjonuję i nie zamierzam zmieniać póki co
gutek 2016-08-09 14:40:10
jakie systemy jazdy są w Gliwicach?
huts 2016-08-09 14:48:07
3/1, 4/1, 2/weekend, 3/weekend
Kekeke 2016-11-28 13:22:14
Jonas na podwójnej lepiej bo na międzynarodówce więcej zarobisz
Kabura 2016-11-30 13:55:15
Firma się rozwija, utrzymuje tylu pracowników, pieniądze zawsze na czas, nowa flota ma hajs na roszerzanie działań więc to chyba najlepsza opinia jaką można wystawić.
Zostaw swoją opinię o Link Sp. z o.o. Transport Międzynarodowy Spedycja - Wiązowna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Link Sp. z o.o. Transport Międzynarodowy Spedycja