brak logo

Link Sp. z o.o. Transport Międzynarodowy Spedycja

Wiązowna

Opinie o Link Sp. z o.o. Transport Międzynarodowy Spedycja

robert 2015-07-08 15:23
W linku jest o tyle fajnie, że samochody co jakiś czas są nowe. Naczepy się zmieniają, nie trzeba się bać o te graty. Niestety pensja to przeważnie doświadczenie i wyrobione certyfikaty. Firma zatrudnia niedoświadczonych kierowców i wsadza do kabiny. Dzięki czemu pozwala na wyrobienie doświadczenia, a potem wiadomo pensja w górę jak lata lecą.
Koler 2015-07-31 10:26
Pracuję w LINKU od dwóch miesięcy, na chwile obecną firma bardzo w porządku. W porównaniu do moich wcześniejszych pracodawców to tu jest lux-torpeda:D Zero problemów z autem jak się walnie w trasie, kierowca to kierowca a nie magazynier no i trasy tylko na zachód i nowe auta, także śmiga się u nich bardzo fajnie jak na razie;)
Gibson 2016-02-17 12:17
No właśnie to jest dobre że na zachód a nie na wschód na rosję i dalej :P
kolektor 2016-02-18 12:49
A benefity dobre?
Gibson 2016-02-19 11:05
Są całkiem konkretne. Podstawa + diety krajowe i zagraniczne + premie + konkursy różne dla kierowców. Ziomek jeden ostatnio na przykład zgarnął całkiem fajnego iphona za zdjęcie ciekawego miejsca z trasy ^.^
Stachu 2016-02-24 14:01
A jak oni w tym linku mają politykę wobec pracownika? Jest peonem czy pracownikiem??
Roman 2016-05-09 16:46
zdecydowanie pracownikiem, jak wykonujesz dobrze swoją robotę to dobrze żyjesz i z szefostwem za pan brat, zresztą jest wiele udogodnień których gdzie indziej nie miałem, doceniają ludzi z doświadczeniem
Jaś 2016-05-09 16:48
panowie powiedzcie mi, czy to prawda że na dwójce płacą 55 euro? tak słyszałem ostatnio a to super stawka
Roman 2016-05-09 16:53
dokładnie tak jest, dlatego ja też na dwójce ostatnio jeżdżę i sympatyczniej i mi jakoś wygodniej tak
Jaś 2016-05-12 12:18
A nie jest za ciasno? Jak w ogóle z flotą? Na stronce jest napisane że auta mają średnio 1.5 roku i wymieniają po 3 latach, prawda to?
Pankleks 2016-05-24 11:20
Dokładnie tak jest Jasiu, starymi się nie wozisz a i na dwójce jest ok, czy ciasno zależy jaki truck, w iveco itd ok.
Weno 2016-05-24 11:31
Do takich warunków poprostu trzeba się przyzwyczaić, jak się jeździ wiele lat w spedycji to nie straszna ciasnota ;)Zresztą Link ma napradę bardzo dobrze przygotowaną flotę.
gemi 2016-06-01 11:47
z tym sie zgodzę, pracowałem już w paru firmach czy to transport czy przewóz, link ma genialnie zapewnione warunki
fefe 2016-06-01 12:15
auta są w bardzo dobrym stanie, tzreba troche o nie dbać ale kto lubi siedzieć w syfie.
zdezorientowany 2016-06-01 12:16
A umowa jest normalna o pracę? Czy jak?
Waldek 2016-06-01 12:18
normalnie umowa, podstawa doliczają ci diety, masz spokojną głowę i nie marwtisz się niczym, że cię w bambuko zrobią
zdezorientowany 2016-06-01 12:54
a staje sie na strzezonych czy nie?
Nowicjusz 2016-06-16 00:19
Czy przyjmują bez doświadczenia. W kwietniu zrobiłem CE i kwalifikację. W ogłoszeniu rekrutacyjnym piszą o doświadczeniu min. 1 rok. Czy każą podpisywać jakieś lojalki?
kerner 2016-07-10 22:28
staje się na strzeżonych, z tym nie ma problemu. co do doświadczenia normalnie przyjmowali bez na przyuczenie, teraz w tej chwili nie mam pojecia, może coś się pozmieniało że minimum rok
Maly 2016-07-10 22:34
taaa, ja słyszałem też że teraz wprowadzili z doświadczeniem, ma to swoje plusy i minusy, może było zbyt wielkie zainteresowanie i musieli wprowadzić jakieś dodatkowe wymogi
Ernest 2016-07-15 12:39
Ja sam też nie wiem co o tym myśleć z jednej strony fajnie można się przyuczyć i chwała im za to bo jak jesteś świeżak to wiadomo że lipnie a z drugiej nie ma to jak stary dobry doświadczony kierowca, jego znajomość obeznanie wyczucie.
Wac 2016-07-19 13:14
Dobrze że i taki i taki znajdzie coś dla siebie.
Matek 2016-07-20 14:17
Ja jestem zadowolony z pracy w Linku, dobre nowe auta, fajne kierunki, można zarobić i na stałe się wkręcić
Jonas 2016-07-21 23:00
Koledzy a jak jest na podwójnej? Da się wytrzymać czy ścisk?
Hami 2016-07-22 13:46
No co Ty, dobre auta żadne ciasno ja tak wole, ja teraz non stop jeżdżę, 2:1, 3:1 na podwójnej.
Ratal 2016-07-26 10:38
Jak ktoś nowy naściemnia że ma doświadczenie i jeździć nie umie i go wwalą na podwójną na 4:1 to może i ciasno, chociaż i tak zawsze na początek sam nie jeździśz na przyuczeniu. Ja sioferuję już od lat a w linku 2 lata stacjonuję i nie zamierzam zmieniać póki co
gutek 2016-08-09 14:40
jakie systemy jazdy są w Gliwicach?
huts 2016-08-09 14:48
3/1, 4/1, 2/weekend, 3/weekend
Kekeke 2016-11-28 13:22
Jonas na podwójnej lepiej bo na międzynarodówce więcej zarobisz
Kabura 2016-11-30 13:55
Firma się rozwija, utrzymuje tylu pracowników, pieniądze zawsze na czas, nowa flota ma hajs na roszerzanie działań więc to chyba najlepsza opinia jaką można wystawić.
gary 2017-01-08 19:10
Dobre warunki, pieniądze na czas, mili spedytorzy. Nie trzeba się o nic martwić po drodze, tylko wykonywać swoje obowiązki ze spokojną głową
Czesio 2017-01-09 10:03
Na podwójnej i międzynarodówce ładne stawki, dobrze można zarobić. Auta sprawne nie trzeba się martwić na zapas.
Musci 2017-01-09 10:45
Dobra rodzima firma transportowa
Kokosowy 2017-01-09 11:14
Ładne stawki, nie próbują na wszystkim co możliwe przycinać. Pensja taka jaką przedstawiają już na rozmowie, bez żadnych małych druczków.
Vigor 2017-01-09 11:19
Potrafią docenić pracowników z wieloletnim stażem, nie to inni.
Kazan 2017-01-09 13:04
Postoje na parkingach strzeżonych, nowe auta, warunki ok.
Nick 2017-01-24 15:38
Kierownik z Gliwic to burak który nie potrafi rozmawiać z ludźmi
Harry 2017-02-06 13:00
Oj chyba komuś kierownik z Gliwic nadepnął na odcisk ;) Reprymenda czy zwolnionko?
Junior 2017-02-07 15:08
przeważnie jest tak żeby wymagać od innych trzeba też troszkę kultury wypowiedzi wymagać od siebie a wady widzi się tylko w innych ;)
Lord 2017-03-08 13:48
Ja nie mam do firmy zastrzeżeń, nic mnie złego nie spotkało jako pracownika.
Donald 2017-03-08 22:25
Kierowca to ciężki zawód, generalnie praca bardzo trudna, warunki też często odbiegają od oczekiwań. Sam pracuje w zawodzie już wiele lat, nie jedno widziałem, nie jedno przeszedłem, na nie takie warunki się napatrzyłem i chore sytuacje jakie dzieją się w polskich firmach. Jedno mogę powiedzieć, link na ich tle mocno się wyróżnia. Są uczciwi, starają się jak mogą, szanują ludzi. No i atmosfera nie jest chora, nikt nikomu nie jest wilkiem.
Mati 2017-04-10 11:39
Polecam firmę, przestrzegają prawa pracowników
Adrian 2017-04-10 15:38
Przyjeli mnie mimo nie posiadanego doświadczenia. W innych miejscach sukcesywnie mnie spławiano a w Linku dali szansę rozwoju
ftl trasnport spedycja czestochowa 2017-05-16 10:31
Firma FTL została założona w 1998 roku. W ciągu 19 lat istnienia na rynku,firma stała się firmą transportowo-spedycyjną posiadającą nowoczesny tabor, obsługujący klientów z całej Unii Europejskiej. Naszą specjalizacją stały się: transport ekspresowy po całej Europie oraz transport całopojazdowy http://ftl-transport.com/
Jonas 2017-07-06 13:53
Wyjazd z tą ftl reklamą co za ludzie...
Zostaw swoją opinię o Link Sp. z o.o. Transport Międzynarodowy Spedycja - Wiązowna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Link Sp. z o.o. Transport Międzynarodowy Spedycja