Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
Greno - 2014-02-13 18:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem 3 miesiące w tamtym roku na zbiorze szparag. W tym roku mam termin na kwiecień mimo tego że wo-gule nie prosiłem o wpis, ani nie ubiegałem się o prace w tym roku. Raczej nie skorzystam, gdyż nie mam miłych wspomnień. Przede wszystkim nie miły opiekun, wręcz chamski. Ciągle zmieniająca się cena za kilogram, zależnie od warunków pogodowych i ilości szparaga na polach. Nie zarobiłem tam tyle ile miałem zamiar, po odliczeniu kosztów wyżywienia i transportu. Pracowałem sumiennie, nie opuściłem ani 1 dnia w polu zawsze do 19 od 7 z przerwą obiadową. Bardzo ciężka i wyczerpująca praca.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-13 18:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Greno - 2014-02-13 18:43:58]:
to powiedz mi ile wyszles na godzine tak mniej wiecej, liczyles, i nie rozumie praca od 19 do 7 ? pozdro
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-02-13 19:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2014-02-13 15:33:54]:
witam. tez dzis dostalam papiery na 19 maja 2014 jestem zze slaska
, hmmm malopolska tez w sumie 6 km do oswiecimia, mam w palanach jesli sie zdecyduje jechac autem
8996042 mgg jesli co
zdjecie uzytkownika
Greno - 2014-02-13 19:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi godz. to na odwrót miało być. Przy 2 dniowym polu- rzadkość (dużo szparaga, ładna pogoda) to z 20-25zł na godz., 1 dniowe pole(ładna pogoda) 18 zł a w deszczu 10zł. Średnio myślę że około 15 zł. Ale odlicz sobie 150 euro miesięcznie hotel i 1 posiłek, dolicz żywność którą będziesz musiał dokupić, 500-600 zł dojazd w 2 strony.
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-02-13 19:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zdziwiona - 2014-02-13 17:56:45]:
Faktycznie jestem pelna zdumienia ,ze dostalas papiery do pracy.skoro nie zglaszalas swojej gotowosci.Pierwszy raz spotykam sie z taka niescisloscia ale zapewniam,ze nikt na sile ciagac Ciebie tam nie bedzie,jest tyle zgloszen iz nikt nie bedzie plakal,ze nie przyjedziesz.Firma jest rzetelna, wyplacalna,a praca jak praca mozna sie przyzwyczaic.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-13 20:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Greno - 2014-02-13 19:50:58]:
to kiepsko, a pracowales normalnym tempem tak? To na moje oko wyszłeś z 3tys. na miesiac, to wogole sie nie oplaca tam jechac.. z tego co widze. A TAK PRZY okazji moze ktos mi powiedziec o co chodzi z tym gospodarstwem domowym, w biurze widać że maja zlewke na dzwoniacych i nie moge sie nic dowiedziec bo babka jak najszybciej chce sie rozlaczyc, troche zalosne to. Jak mam wypelnic poprawnie ten formularz, pracuje aktualnie na umowe w polsce, ale chce sie zwolnic i jechac tam. Prosze o pomoc.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-02-13 20:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może mi ktoś powiedzieć czy można tam przedłużyć umowę ? Bo nie chce pracować na czarno . Niech ktoś mi powie
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-02-13 22:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma jest sprawdzona i wypłacalna?? jak wygladają tam warunki?jak ustosunkowują sie do niej ludzie którzy już tam pracowali?
zdjecie uzytkownika
sali - 2014-02-14 00:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Greno - 2014-02-13 18:43:58]:
To ile średno ci wszlo za miesiąc na czysto
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-02-14 09:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elżbieta - 2014-02-13 15:20:22]:
Jestem też z okolic Torunia i też mam na 14 na halę.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-02-14 10:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostałem zaproszenie na wyjazd na szparagi do salemm był tam ktos moze lub jedzie w tym roku?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-02-14 10:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania1107904 - 2014-02-11 23:04:44]:
Ja też z Warm - mazur termin 12.05
zdjecie uzytkownika
MERRELL - 2014-02-14 11:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do STAŁYCH PRACOWNIKÓW Thiermanna,jaki tonaż wyciągacie na szparadze w przeciągu 8-9 tygodni pracy?,bo widziałem,że nie pracujecie ze skrzynkami w ręku ale z jakimiś wózeczkami na jednym kółku.
zdjecie uzytkownika
MERRELL - 2014-02-14 11:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jaka tak naprawdę jest stawka za kg szparagi,daje chociaż z 50centów???
zdjecie uzytkownika
tomi1983 - 2014-02-14 13:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłem tam i nie nażekałem ,a byłem na zbiorach rzepy
zdjecie uzytkownika
1313 - 2014-02-14 13:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2014-02-13 15:33:54]:
Rozumię,że jedziesz na truskawkę-byłabym wdzięczna gdybyś napisała jakim środkiem lokomocji wybierasz się jesteśmy z lubelskiego ale zgłosilismy się na borówkę
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-02-14 14:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem u thirmanna nie radze wam tam jechac na szparage byłem w tamtym roku i ludzi co nie miara pola stare nie dajace szparagi co badz puste kopce woli sie nawietrzycie tylko zobaczycie !i 700 euro za dwa miesiace przywieziecie nie wiem jak jest na truskawkach ale szparagi tragedia co badz>>>
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-14 15:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie 31.03 z warm-maz i czym?
zdjecie uzytkownika
Domi - 2014-02-14 15:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1313 - 2014-02-14 13:45:31]:
Hej a na jaki dzien się zapisałyście? Pytam bo też jestem z lubelskiego i wybieram sie na borowke :-) jestem z okolic łukowa a Wy?
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-02-14 16:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej ANI :) ją jak coś to jadę jakimś busem . Wysłałas już tam papiery ? :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-14 17:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOS moze mi powiedziec co wypelnic w tym formularzu, czy pieczatka jest konieczna z UG ? CZy tylko dane osobowe wystarcza? co wypelnic w tym punkcie szóstym, jesli wybiore ze nie jestem gospodynia domowa to co ?
zdjecie uzytkownika
Mniczer - 2014-02-14 20:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam właśnie dostałem papiery na 5 maja i mam kilka pytań
W tym Kwestionariusz stwierdzający obowiązek ubezpieczeniowy i tak dalej to trzeba pod tym wypełniać swoje dane czy zostawić i jak z tą godpodynią domową to tak i pięczątka na ostatniej stronie a date wystawienia pięczatki też trzeba napisać dobrze rozumiem ?
w 2 zaświadczenie potwierdzenie prowadzenia podwójnego gospodarstwa domowego to pod tym swoje dane i pięcatka i znowu czy date wystaiwnia pięczątki też

z góry dzięki za pomoc bede wdzięczny
zdjecie uzytkownika
dana - 2014-02-14 21:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sledzik - 2014-01-21 19:24:11]:
ja jade z bialegostoku
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-02-14 22:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w tym roku też tam jedziesz ? Jadę pierwszy raz i jak mi opowiadali o tej firmie to mówili o niej dobrze . Zobaczymy mam jeszcze jedną firmę na oku ale tu mam termin na 31 marca a bardzo zależy mi na pieniądzach .
zdjecie uzytkownika
Elżbieta - 2014-02-14 22:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2014-02-14 09:06:03]:
(usunięte przez administratora) Chciałabym zapytać czy jedzie pani sama, bo ja miałam jechać z koleżankami, ale odpowiedz na razie dostałam tylko ja. I czy pierwszy raz pani jedzie na szparagi? :) Ciężko jest mi się zdecydować na wyjazd samej. Czekam na odpowiedź :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski