Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
julka - 2014-03-11 19:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dana - 2014-03-11 17:54:52]:
Witaj! ja jestem z Radomska a na kiedy masz termin bo ja na 6 czerwca i mam jechac pierwszy raz a ty już tam byłaś, a może znasz jakies agencje pracy takie wiarygodne z którymi warto wyjechać albo namiary na jakąś pracę za granicą.mój meil to julita.latacz@onet.pl
zdjecie uzytkownika
jula - 2014-03-11 20:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbyszek12 - 2014-03-11 11:58:08]:
pogadasz z busiazami z Leszna(usunięte przez administratora) oni są ok i prześlą ci kase
zdjecie uzytkownika
bbb-x - 2014-03-11 20:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julka - 2014-03-11 19:42:15]:
Witam Czerwiec to zapewne truskawka ,pozniej borowka napewno noie szparag bo to juz koncowka,a co zabrac no coz skoro bedziesz pracowala na polu to stroj do tego wymagany tz kalosze plaszcz przeciw deszczowy rowniez obuwie lekkie i ubior rowniez bo cieplo Powodzenia
zdjecie uzytkownika
danek - 2014-03-11 20:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na szparagach pracuje sie w niedziele czy jest wolna?
zdjecie uzytkownika
harcerka - 2014-03-11 20:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beti - 2014-03-11 19:34:04]:
witam,na hali potrzebne są gumowce,adidasy czasami przydadzą się też buty ciepłe typu śniegowce ciepłwe rzeczy do ubrania jakieś bluzy ,polary ale też 2-3 bluzki z krótkim rękawkiem
zdjecie uzytkownika
harcerka - 2014-03-11 21:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danek - 2014-03-11 20:47:58]:
niestety pracujemy siedem dni w tygodniu nie ma żednych dni wolnych nawet w święta też się pracuje szparag nie poczeka.Na polu pracuje się po 12 godzin a na hali ile sie da nawet po 18 to jest praca dla twardzieli
zdjecie uzytkownika
rassa - 2014-03-11 21:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
harcerka a czy dają tam jakąś wode do picia na polu??i jak jest z powrotem samemu trzeba organizowac czy oni odwożą?i jesli oni to dokąd??
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-03-11 21:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema. dostałęäm dzis papiery z Thiermanna,w srodku mam dziwna kartke... wyglada mi to na umowe, ale nie jestem pewny, gdyz wszystko jest napisane po niemiecku, a ja nie szprecham ;)
na dole kartki pisze:
oder kostet pro Tag 2,95 oder pro Monat 871 E*
oder de Vepflegung kostet am Tag 3,00
*znaczek Euro
Moze ktos mi pomoc? o co tutaj chodzi?;)
z gory dzieki :))
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-12 00:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-03-11 21:45:18]:
TO ZNACZY ŻE STAWKA ZA SPANIE I NEDZNY OBIAD WYCHODZI PRAWIE 6E.ŻENADA!!!
zdjecie uzytkownika
harcerka - 2014-03-12 07:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rassa - 2014-03-11 21:28:51]:
Nie wody nie dają na polu każdy bierze swoją -czasami jak jest baardzo gorąco to busiarze sie litują i woża jakąś kranówke na pole.Autobusy są i przewożą ludzi na pola i z pola
zdjecie uzytkownika
bgj - 2014-03-12 09:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [harcerka - 2014-03-12 07:39:41]:
woda jest na polu akurat tego to niemcy pilnuja kranowa ale jest
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-03-12 09:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kapeć - 2014-03-12 00:47:23]:
A ta kwota pro monat 871 to co oznacza?
zdjecie uzytkownika
opti - 2014-03-12 09:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kapeć - 2014-03-11 18:27:30]:
To po co mi wysłali kartkę jak miałbym nie jechać ? nie rozumiem -chyba zadzwonie tam ...
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-03-12 09:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oki.. to spanie i jedzenie, a ta kwota 871E? miesiedczne zarobki|?;o
zdjecie uzytkownika
harcerka - 2014-03-12 11:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie narzekajcie na obiady -obiady są super czasami zdarza się dzięń ,że obiad jest trochę gorszy ale w sumie obiady są super i faceci sie na jedzą
zdjecie uzytkownika
rassa - 2014-03-12 12:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [harcerka - 2014-03-12 11:19:10]:
ale mi chodzi czy są powroty do domu do polski czy trzeba sobie organizować?z gory dzieki;]
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-03-12 12:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-03-12 09:32:07]:
tak to zarobek
zdjecie uzytkownika
nu nu - 2014-03-12 13:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama sobie organizujesz chyba ze jest wieksza grupa to jak jestes na hali na lehninie to jak zostajesz do konca to oni busa zalatwiaja i jedziesz a jak zjezdzasz sama to zamawiasz alstara i jedziesz
zdjecie uzytkownika
mniczer - 2014-03-12 13:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy jak wysłałem wypełnione papiery pod adres który dostałem z broszurą informacyjną tzn Domis coś tam Motzow i tak dalej to dobrze czy musiałem wysłać do głownej siedziby Thiermana jak to jest
zdjecie uzytkownika
xxx-d - 2014-03-12 14:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mniczer - 2014-03-12 13:59:19]:
Jesli zglaszales sie do pracy do Motzow,to zstamtad dostales papiery i tam musiales je odeslac,nie ma porzeby wysylac do glownej siedziby
zdjecie uzytkownika
mniczer - 2014-03-12 14:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ok dzięki to dobrze wysłałem
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-03-12 15:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE WIECIE MOZE CZY AUTOKAR ALL STAR ODJEZDZA TEZ Z KALISZA?
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-12 18:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktoś allstarem na 14 kwietnia z okolic Radomia??
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-12 18:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Kalisza też odjeżdża
zdjecie uzytkownika
rtefd - 2014-03-12 19:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [harcerka - 2014-03-12 11:19:10]:
obiady sa dobre nawet bardzo dobre Na hofie to sie najesz. gorzej wyglada sytuacjach na osrodkach gdzie musza rowno rozdzielic na wszyskich okreslona ilosc. ogolnie tez nie jest zle
zdjecie uzytkownika
szparagi - 2014-03-12 19:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy wie może ktoś czy zaczyna się coś dziać z szparagiem? Czy zaczynają ściągać ludzi?Od kiedy zaczyna tam się sezon? Czy jeszcze za szybko pytam ?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-03-12 19:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
all star jezdzi tez z katowic?
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-12 19:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
katowice również są w trasie
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-03-12 19:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [harcerka - 2014-03-11 20:56:13]:
bardzo dziękuje wiem czego się trzymać nie wiem tylko czy dam radę jadę po raz pierwszy termin mam na 14 04 jestem z kujawsko pomorskiego a ty kiedy jedziesz i skąd jesteś i do jakiej pracy jeszcze raz dziękuje
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-03-12 19:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [km - 2014-03-12 19:42:54]:
A czy ten all star dowozi na konkretne gospodarstwo? Czy tylko docelowo np berlin?
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-12 20:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na konkretne gospodarstwo . jedzie ktoś z Radomia , puław
zdjecie uzytkownika
fgvdcx - 2014-03-12 21:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szparagi - 2014-03-12 19:06:15]:
nie jestem calkowicie pewien ale z nieoficjalnych zrodel wiem ze pierwszy szparag zostal juz wyciety. w ciagu 2 tygodniu moze zaczac sie sezon jezeli pogoda sie nie zalamie.
zdjecie uzytkownika
dari - 2014-03-12 21:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-03-10 17:52:50]:
Witam:-) ja tez mam termin na 31.03 i jade po raz pierwszy na hale,a ty nowa?
zdjecie uzytkownika
Denmark - 2014-03-12 21:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj kapec kapec:-) mowisz ze 5.95euro za zakwaterowanie i obiad to drogo? No prosze Cie. To ludzie w Polsce za sam wynajem placa wiecej a tu jeszcze masz obiad :-) to kiedy kapec wyjezdzasz?hm czy juz tam jestes?hm
zdjecie uzytkownika
unia leszno - 2014-03-12 21:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wez 3 pary butów bo rumuny to ..uje kradna w pin wieczorem buty masz a rano nie ogólnie jest ok w tej firmie tylko by pogoda dopisała bo w deszczu i wietrze to tak trzeba pracowac ale co tam wieczorem kolacje se zrobisz i na to ze piec piwek i flaszeczke z kumplami i rano znów w raje hah..
zdjecie uzytkownika
unia leszno - 2014-03-12 22:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
871 to kwota ta oznacza ze w ciągu tego okresu by niebyło tyle szpargla (szparagi)to musza ci to wypłacic kpw np zła pogoda to szparagi niema a to za tym idzie ze niema zarobku takiego...heh
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-12 22:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Denmark - 2014-03-12 21:53:22]:
a nie wiem czy pojade bo mnie to już ( usunięte przez administratora ).
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-12 22:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [unia leszno - 2014-03-12 22:03:27]:
taa pewnie ,za leżenie Ci też niemiec zapłaci haha
zdjecie uzytkownika
mikooo - 2014-03-12 23:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie nie patrzcie na te pieniadze ja tez tam tak pojechałem nie było szparagi pola stare wyjeban..za miesiac zjechałem ludzi od ciol ,,,szczeze ta farma nic nie warta tam sa zawsze nowi ludzie bo nie wiedza pojedziecie to zobaczycie bo tu sie rozpisuja tacy co tam jeszcze nie byli ...
zdjecie uzytkownika
bulik - 2014-03-12 23:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikooo - 2014-03-12 23:00:36]:
a ile zarobiłeś za ten miesiąc,ze tak narzekasz?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-03-13 10:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dari - 2014-03-12 21:34:14]:
Hej do tej firmy jade pierwszy raz tak jak pisałam termin mam na 31.03 jestem z okolic radomia a ty?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-03-13 10:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dari - 2014-03-12 21:34:14]:
Hej do tej firmy jade pierwszy raz tak jak pisałam termin mam na 31.03 jestem z okolic radomia a ty?
zdjecie uzytkownika
depesz - 2014-03-13 12:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktos z oklic Czestochowy termin mam na 14 kwietnia
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-03-13 13:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kapeć - 2014-03-06 22:48:53]:
Skad jestes kapec ze swietokrzyskiego ja z ostrowca jeszcze mi papiery nie przyszły czekam
zdjecie uzytkownika
dari - 2014-03-13 16:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [depesz - 2014-03-13 12:17:27]:
hej Nowa :)ja jestem z łODZI A WYBIERASZ SIE DO LESZNA I STAMTĄD AUTOKAREM DO NIEMIEC?
zdjecie uzytkownika
dari - 2014-03-13 16:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P.S. NOWA CZY JEDZIESZ NA HALĘ?
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-03-13 17:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade ze starachowic niebawem
zdjecie uzytkownika
pierwszy raz - 2014-03-13 18:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam odpowiedcie mi od kiedy zaczyna się sezon pracy na hali przy szparadze? i czy alstar jedzie też z Torunia ?ile kosztuje przejazd? ile biorą busiarze z Leszna?I bym prosiła o na miary na busa z Leszna
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
OFERTA - 2014-03-13 19:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferuję transport (samochód KIA CANIVALL) do firmy THiermann na terminy od 31 marca z okolic Gostynia i Leszna (wielkopolska) Mam 6 wolnych miejsc ze wszelkimi wygodami. Bagaże w osobnej przyczepie, kontakt telefoniczny ( usunięte przez administratora )o dowolnej godzinie.
zdjecie uzytkownika
magd - 2014-03-13 19:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [depesz - 2014-03-13 12:17:27]:
ja tez jestem z okolic radomia mam wyjazd na 14 04

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert