Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-02-14 10:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostałem zaproszenie na wyjazd na szparagi do salemm był tam ktos moze lub jedzie w tym roku?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-02-14 10:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania1107904 - 2014-02-11 23:04:44]:
Ja też z Warm - mazur termin 12.05
zdjecie uzytkownika
MERRELL - 2014-02-14 11:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do STAŁYCH PRACOWNIKÓW Thiermanna,jaki tonaż wyciągacie na szparadze w przeciągu 8-9 tygodni pracy?,bo widziałem,że nie pracujecie ze skrzynkami w ręku ale z jakimiś wózeczkami na jednym kółku.
zdjecie uzytkownika
MERRELL - 2014-02-14 11:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jaka tak naprawdę jest stawka za kg szparagi,daje chociaż z 50centów???
zdjecie uzytkownika
tomi1983 - 2014-02-14 13:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłem tam i nie nażekałem ,a byłem na zbiorach rzepy
zdjecie uzytkownika
1313 - 2014-02-14 13:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2014-02-13 15:33:54]:
Rozumię,że jedziesz na truskawkę-byłabym wdzięczna gdybyś napisała jakim środkiem lokomocji wybierasz się jesteśmy z lubelskiego ale zgłosilismy się na borówkę
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-02-14 14:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem u thirmanna nie radze wam tam jechac na szparage byłem w tamtym roku i ludzi co nie miara pola stare nie dajace szparagi co badz puste kopce woli sie nawietrzycie tylko zobaczycie !i 700 euro za dwa miesiace przywieziecie nie wiem jak jest na truskawkach ale szparagi tragedia co badz>>>
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-14 15:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie 31.03 z warm-maz i czym?
zdjecie uzytkownika
Domi - 2014-02-14 15:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1313 - 2014-02-14 13:45:31]:
Hej a na jaki dzien się zapisałyście? Pytam bo też jestem z lubelskiego i wybieram sie na borowke :-) jestem z okolic łukowa a Wy?
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-02-14 16:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej ANI :) ją jak coś to jadę jakimś busem . Wysłałas już tam papiery ? :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-14 17:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOS moze mi powiedziec co wypelnic w tym formularzu, czy pieczatka jest konieczna z UG ? CZy tylko dane osobowe wystarcza? co wypelnic w tym punkcie szóstym, jesli wybiore ze nie jestem gospodynia domowa to co ?
zdjecie uzytkownika
Mniczer - 2014-02-14 20:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam właśnie dostałem papiery na 5 maja i mam kilka pytań
W tym Kwestionariusz stwierdzający obowiązek ubezpieczeniowy i tak dalej to trzeba pod tym wypełniać swoje dane czy zostawić i jak z tą godpodynią domową to tak i pięczątka na ostatniej stronie a date wystawienia pięczatki też trzeba napisać dobrze rozumiem ?
w 2 zaświadczenie potwierdzenie prowadzenia podwójnego gospodarstwa domowego to pod tym swoje dane i pięcatka i znowu czy date wystaiwnia pięczątki też

z góry dzięki za pomoc bede wdzięczny
zdjecie uzytkownika
dana - 2014-02-14 21:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sledzik - 2014-01-21 19:24:11]:
ja jade z bialegostoku
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-02-14 22:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w tym roku też tam jedziesz ? Jadę pierwszy raz i jak mi opowiadali o tej firmie to mówili o niej dobrze . Zobaczymy mam jeszcze jedną firmę na oku ale tu mam termin na 31 marca a bardzo zależy mi na pieniądzach .
zdjecie uzytkownika
Elżbieta - 2014-02-14 22:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zosia - 2014-02-14 09:06:03]:
(usunięte przez administratora) Chciałabym zapytać czy jedzie pani sama, bo ja miałam jechać z koleżankami, ale odpowiedz na razie dostałam tylko ja. I czy pierwszy raz pani jedzie na szparagi? :) Ciężko jest mi się zdecydować na wyjazd samej. Czekam na odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-14 23:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2014-02-14 16:45:12]:
Wysłałam w poniedzialek :) teraz ja czytam te wpisy to sie troche boje ale coz... potrzebne mi pieniadze
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-02-14 23:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ani - 2014-02-14 23:10:29]:
nie tylko Tobie są potrzebne :) nie pojedziemy to się nie przekonamy :):)
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-14 23:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2014-02-14 23:17:48]:
masz racje :) ja w sumie jade pierwszy raz, w dodatku sama, ciekawe jak tam z zakwaterowaniem, fajnie by bylo byc w jednym pokoju
zdjecie uzytkownika
1313 - 2014-02-15 08:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Domi - 2014-02-14 15:42:22]:
Jak na razie wysłałyśmy zgłoszenie i czekamy na odpowiedź. Poczekamy do marca jeśli się nie odezwą to pewnie trzeba zadzwonic. Daty nie podałyśmy bo nie wiedziałyśmy, że tak trzeba. Jeśli zadzwonią to pewnie coś tam ustalimy. Jesteśmy z Łęcznej.
zdjecie uzytkownika
gryf1501@gmail.com - 2014-02-15 09:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nie jade w te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja na miesiąc zarobiłem 600 euro jak możesz to daj mi8 namiary na ta druga firme pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
domi - 2014-02-15 15:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1313 - 2014-02-15 08:39:00]:
W takim razie sami zaproponują Wam datę, czekam na znak jak już ją otrzymacie:-)
zdjecie uzytkownika
tomi1983 - 2014-02-15 16:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1313 - 2014-02-14 13:45:31]:
Witam bede jechał albo swoim autem lub busem tylko ze ja tam jade do konca roku ,i jade tak w polowie marca
zdjecie uzytkownika
tomi1983 - 2014-02-15 16:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ani - 2014-02-14 15:40:58]:
Hej aniu ja jade jestem
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-15 16:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czym jedziesz?
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-02-15 21:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest kto z wielkopolski na 07.04???;p
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x