Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
dari - 2014-03-13 16:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [depesz - 2014-03-13 12:17:27]:
hej Nowa :)ja jestem z łODZI A WYBIERASZ SIE DO LESZNA I STAMTĄD AUTOKAREM DO NIEMIEC?
zdjecie uzytkownika
dari - 2014-03-13 16:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P.S. NOWA CZY JEDZIESZ NA HALĘ?
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-03-13 17:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade ze starachowic niebawem
zdjecie uzytkownika
pierwszy raz - 2014-03-13 18:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam odpowiedcie mi od kiedy zaczyna się sezon pracy na hali przy szparadze? i czy alstar jedzie też z Torunia ?ile kosztuje przejazd? ile biorą busiarze z Leszna?I bym prosiła o na miary na busa z Leszna
zdjecie uzytkownika
OFERTA - 2014-03-13 19:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferuję transport (samochód KIA CANIVALL) do firmy THiermann na terminy od 31 marca z okolic Gostynia i Leszna (wielkopolska) Mam 6 wolnych miejsc ze wszelkimi wygodami. Bagaże w osobnej przyczepie, kontakt telefoniczny ( usunięte przez administratora )o dowolnej godzinie.
zdjecie uzytkownika
magd - 2014-03-13 19:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [depesz - 2014-03-13 12:17:27]:
ja tez jestem z okolic radomia mam wyjazd na 14 04
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-03-13 19:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Ma ktos termin na 26.05
zdjecie uzytkownika
OFERTA - 2014-03-13 19:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OFERTA - 2014-03-13 19:16:37]:
ok 180 do 200zł tel. ( usunięte przez administratora ) (przy pełnej obsadzie tj. 6 osób)
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-03-13 21:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mają tam jakieś poduszki do spania jak to wygląda?przeciez nie bede wszystkiego zabierał
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-03-14 07:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :)Jedzie ktos z Bydgoszczy lub okolicy na 31.03 i jesli tak to czym?
zdjecie uzytkownika
harcerka - 2014-03-14 07:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2014-03-13 21:40:13]:
nie poduszek nie mają ,mają tylko koce .trzeba wziąść prześcieradło najlepiej na gumce albo śpiwór albo koc ,i poduszkę
zdjecie uzytkownika
harcerka - 2014-03-14 07:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2014-03-13 21:40:13]:
nie poduszek nie mają ,mają tylko koce .trzeba wziąść prześcieradło najlepiej na gumce albo śpiwór albo koc ,i poduszkę
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-03-14 09:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja mam termin na 31.03.2014 , jeśli jest ktoś z okolicy Rzeszowa z podobnym terminem poproszę o kontakt na e-mail , allegropoczta@wp.pl


lub numer 695 / 075 / 311 .
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 10:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid - 2014-03-13 19:40:39]:
też jestem z okolic Radomia na 14.04 jade allstarem z Radomia a Ty
zdjecie uzytkownika
caravella - 2014-03-14 10:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam vw caravella. 7 wolnych miejsc z Torunia do Thiermann szczegóły na "fb" (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 10:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magd - 2014-03-13 19:16:44]:
tez jestem z okolic Radomia na 14.04 jade allstarem a Ty
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-03-14 10:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dari - 2014-03-13 16:54:08]:
witaj dari ze wzg na termnin myślę ze wyladuje na hali kobiety przy szparadze podobno nie pracuja a na truskawke jest za wcześnie to mój email jak chcesz to pisz marta8628@interia.pl. Mam zamiar jechać allstarem z radomia ale jeszcze nie robiłam rezerwacji
zdjecie uzytkownika
arekte - 2014-03-14 10:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam >mam termin wyjazdu do Kirchdorf na 14.04 jade z Łodzi.wie ktos jak najlepiej dostac sie tam z centralnej Polski?pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2014-03-14 11:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idzie załamanie pogody takze nie spieszcie sie
zdjecie uzytkownika
xzxz - 2014-03-14 12:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arekte - 2014-03-14 10:46:09]:
Sprawdź tresy allstar wydaje mi się że maja trase przez łódź
zdjecie uzytkownika
WITEK - 2014-03-14 12:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A SŁUCHAJCIE LUDZIE SKAD JA MAM WIEDZIEC SKAD TEN AUTOBUS ODJEZDZA I O KTOREJ ITP?KIEDY MAM ZAPLACIC KIEROWCY??MAM ZABRAC KASE Z DOMU ZEBY MU ZAPLACIC? NIE DALA MI ZADNYCH NAMIAROW ANI NIC A JADE PIERWSZY NAZ NA 07.04
zdjecie uzytkownika
uunn - 2014-03-14 12:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WITEK - 2014-03-14 12:11:38]:
Ale kto ci nie dał żadnych namiarów allstar czy z biura od thiermana
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-03-14 12:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [km - 2014-03-14 10:03:10]:
czy robiłaś (eś) już rezerwacje na allstara? Wiem że wyjazdy sa we wtorkii piatki w radomiu spod jakiegoś CPNu
zdjecie uzytkownika
WITEK - 2014-03-14 12:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GDY JAKIS CZAS TEMU DZWONILEM CZY MOJE PAPIERY DOSZLY TO MI POWIEDZIALA ZE TAK I MAM CZEKAC NA TELEFON WTEDY POWIE MI SKAD ODJEZDZA TYLKO TYLE.A WIDZE ZE WIARA TU PISZE O JAKIS REZERWACJACH??
zdjecie uzytkownika
uunn - 2014-03-14 12:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WITEK - 2014-03-14 12:35:34]:
tak powiedziała dlatego że ta firma współpracuje z jakimś przewoźnikiem. Ja natomiast kontaktowałam się z firma allstar na własna reke i dlatego wiem że trzeba zrobić rezerwacje. A z jakim przewoźnikiem oni współpracuja to nie mam pojęcia. wiem tylko że jak potwierdzajtermni przyjazdu to informuja że jest możliwość jechania ich przewoźnikiem wtedy podaja skad odjezdza mozesz natomiast jechać na wlasna reke innym busem czy wlasnym samochodem
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 12:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to właśnie allstar jest ich przewożnikiem i cie na miejsce zawozi dzwoniłem i rezerwacje w ostatniej chwili sie robi bo oni wiedzą że w ostatniej chwili sie dowiadujemy przed wyjazdem a jak ktoś nie wie przez jakie miasta jedzie niech wejdzie na ich strone co za problem
zdjecie uzytkownika
. - 2014-03-14 12:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wam sie czytac nie chce na tym forum wszystko pisze a wy caly cAs zadajecie jedno i te same pytania wystarczy poczytac wpisy i sie wie a alstarze nie trzeba miesiac wczesniej miejsca zarezerwować ja dzien przed wyjazdem miejsce rezerwowalam i bylo oni chca miec klijenta wiec kazdego wezma bez obawy pid drzwi zawiaza was wysadza i pojada wiec bez obawy i wiem ze bede skrytykowana ze sie wymadrzam ale wystarczy czytac ja tez bylam 1 raz i nic nie wiedzialam nawet ze jest taki forum w ciemno jechalam
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 13:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie ciagle te same pytania a nic konkretnego a o pracy głównie wypowiadają się osoby które tam nie były nawet :)
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 13:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WITEK - 2014-03-14 12:35:34]:
witek a przyszła ci wogóle umowa bo nie rozumie pytałeś czy papiery doszły , skoro już umowe powinieneś mić bo wszyscy mają ci co jadą więc może cie zbyła poprostu bo pewnie tysiące osób tam dzwoni ciagle z tymi samymi pytaniami tak jak sie dzieje na tym forum
zdjecie uzytkownika
WITEK - 2014-03-14 13:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM JUZ DAWNO UMOWE
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 13:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to spoko to czekamy na telefon :)
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 13:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oby nie było tak jak na większości rozmów kwalifikacyjnych tj. "zadzwonimy do pana ":)
zdjecie uzytkownika
. - 2014-03-14 13:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wam powiem naprawdę jak jest chociaż bylam 2 razy teraz może pojade 3 raz wiec tak dzwonisz do alstara jak babka do ciebie z biura zadzwoni nawet 2 dni czesniej możesz busa zamowic miejsce bedzie bo jak chcą klienta to na pewno cie upna w busa alstar przeważnie jak masz do motzow to przyjedzie w nocy ok 2 h jak jedziesz z malopolski ja zawsze bylam na 2 w nocy gości cie wysadzi pod stolowka i będziesz czekac jak ktoś te stolowke otworzy tam będziesz lezal na stole do 7 rano az biuro otworzą tak było za 1 razem jak bylam w tamtym roku to facet mowil ze stolowka zamknieta bo nie wiedział ze ludzie maja przyjechać wiec wziol nas do bloku i tam na schodach siedzieliśmy do rana a jak ktoś chciał to stal w nocy przed biurem i czekal później cie rejestrują jak dobrze pujdzie zjesz obiat i potem autobusem ich wysylaja tam gdzie masz być ja bylam na lehninie i kobity do końca nie wiecie czy będziecie w polu czy na hali dopiero na miejscu mowia ja bylam na hali fuksem mi się udało bo chciała mnie na pole wyslac a jak dzwonila to mowila ze na hale jak cie już wysla rozpakowujesz si i następny dzień charowa jak jesteś na hali to na pewno 2 pary adidasow cieple ubranie i lżejsze tez bo jest potem cieplo znając zycie tak jak było ostatnio dużo osob przyjechalo a jeszcze szybciej pojechali nawet tyg nie byli bo ciężko bo w glowie się kreci bo zadlugo na hali robi się do bardzo puzna nawet w nocy a jak jest dużo roboty to nocki sa i pare godzi snu
zdjecie uzytkownika
fff - 2014-03-14 13:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [km - 2014-03-14 13:07:34]:
racja przewaznie pisza ci co maja cykora zeby pierwszy raz tam pojechac wyobrazaja sobie gospodarstwo jak polska wies. Nic mylnego tam jest zbiegowisko tysiecy ludzi z roznymi charakterami i narodowosciami trzeba umiec dostosowac sie do srodowisko Nie czytajcie tego ze nie idzie zarabic musieliscie tylko zobaczyc ile niektorym musi biuro wyplacic to wam opadla by kopara
zdjecie uzytkownika
nela - 2014-03-14 14:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2014-03-14 13:54:12]:
Ja myslalam ze kobiety to tylko na chali pracuje, a na polu mezczyzni
zdjecie uzytkownika
WITEK - 2014-03-14 14:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [km - 2014-03-14 13:16:35]:
nie no raczej jak wyslali te umowy to pojedziemy ;]a na ktorego masz i skad jestes?
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 14:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WITEK - 2014-03-14 14:22:42]:
na 14 z okolic Radomia
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 14:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fff - 2014-03-14 13:54:19]:
racja psychike też trzeba mieć w dobrej kondycji , nie warto nawiazywać na początku znajomości bo większość wróci po tygodniu, a co do zarobków to jeden znajomy potrafił przy wysypie wyciągać 150 euro dniówki a drugi który palił i lubiał sobie pogadać 30-50 euro więc nie ma reguły ale w dużej mierze zależy od pogody i w jakie rajki trafimy
zdjecie uzytkownika
. - 2014-03-14 14:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nela - 2014-03-14 14:10:58]:
no niestety kobiety tez sa na polu i na hali wszyscy się na hali nie zmieszczą kobiety albo kopia tak jak faceci lub sa grupy które tna zielonke powyżej rajki to podobno fajnie się tnie tylko bardzo dużo trzeba naciac na kilo bo to leciutkie jest wiec trzeba się namachać wiec tak rozowo nie jest ale kobiety daja rade
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-03-14 15:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie wysłałem dzisiaj papiery i ile czasu idzie tam do nich z 2,3 tygodnie pewnie ?
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 15:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebek - 2014-03-14 15:36:30]:
sebek ze 4 dni idzie
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 16:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale że dzisiaj piątek to sie przedłuży a na kiedy chcesz jechać
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-03-14 16:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na 5 maja mam termin
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-03-14 17:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam termin do pracy na 31 marca, jade po raz pierwszy, czy ktos moze mi napisac jak jest z kobietami, czy one tez pracuja w polu czy tylko na hali????????
zdjecie uzytkownika
k - 2014-03-14 17:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxxx przed chwilą Ci pisali !!! nauczcie sie czytać bo zginiecie w Niemczech
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-03-14 18:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie internetowej firmy jak i ulotce która przysłali jest informacja ze kobiety ze wzg że na polu jest cięzko pracuja na hali czyli wpuszczaja w kanał? Gdybym chciała pracować przy sparadze na polu pojechała bym w sprawdzone miejsce. Tu zdecydowalam się jechać tylko dlatego że kobiety miały pracować na hali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
, - 2014-03-14 18:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sie zdziwisz jak zobaczysz ze kobiety tez robia w polu
zdjecie uzytkownika
k - 2014-03-14 19:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co na ulotce i większosci ogłoszeń pracy sezonowej to fikcja
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
szparag - 2014-03-14 19:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy kogoś już informowali o przyjeżdzie na halę Pytam bo jadę pierwszy raz i zastanawiam czy mnie omineli czy zadzwonią dzień przed I jeszcze jedno kiedy tam się zaczyna sezon już tak na poważnie???
zdjecie uzytkownika
jac - 2014-03-14 21:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po ile godizn tam sie robic w polu ?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert