Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ana - 2015-04-17 12:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam termin na 13 kwietnia i jeszcze nie dzwonili do mnie.
zdjecie uzytkownika
Szymonnn - 2015-04-17 12:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ana - 2015-04-17 12:07:53]:
To spróbuj dziś do nich zadzwonić i zapytać się kiedy bedziesz mogła jechać :) bo tak to zadzwonią do Ciebie 3 dni przed przyjazdem do nich i trzeba będzie wszystko w biegu kupować busa załatwiac itp :)
zdjecie uzytkownika
Szymonn - 2015-04-17 13:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś do nich dzwoniłem i baba mi powiedziała że zbiera grupę ludzi na 20stego (poniedziałek)i w niedziele był by wyjazd jeśli jest ktoś zainteresowany niech dzwoni tam i pyta :)bo potem jadą Rumuni a dopiero następna grupa Polaków :)
zdjecie uzytkownika
Ana - 2015-04-17 14:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szymonn - 2015-04-17 13:23:11]:
Wiem właśnie że dzwonią dwa, trzy dni przed wyjazdem, już jestem prawie spakowana ☺ podobno jak dzwonią to dają namiary na busa.
zdjecie uzytkownika
Szymonnn - 2015-04-17 16:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ana - 2015-04-17 14:31:02]:
Tak,tak dają namiary :) i z jakiego miasta bus jedzie :) to dobrze że jesteś spakowana to teraz czekaj na telefon jak nie zadzwonią w tym tygodniu do Ciebie to zadzwoń sama do nich w poniedziałek i się dopytaj :)
zdjecie uzytkownika
bywalczyni - 2015-04-17 20:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ana - 2015-04-17 12:07:53]:
Ja miałam na 30 marzec i czekam nadal na telefon.Pogoda winna temu.
zdjecie uzytkownika
Mesjasz - 2015-04-18 09:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam termin mam na 18 maj ale dzwonię co jakiś czas,wczoraj 17 zgodziłem się na 20 czyli ten poniedziałek,zbierają grupę 100 osobową,niestety wszelkie busy do jakich dzwonię są ZAWALONE ludźmi: ponoć po świętach tłok .Pochodzę z Białegostoku :jak by ktoś miał namiar na busa na niedzielę ?lub jechał własnym wozem,niech napisze na meila azrafrael@interia.pl.. dogadamy się .Taboły spakowane jestem gotowy,ale dopiero od środy zluzują się miejsca P.S dzwoniłem do kolegi siedzi tam od 10 maja twierdzi by się nie śpieszyć nie ma szparagówale wesoło tam..^^,zastanawiam się za co skoro nic nie rośnie ?
zdjecie uzytkownika
Mesjasz - 2015-04-18 09:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mam się stawić do Scharrinhausen 23, będę wdzięczny za pomoc w znalezieniu transportu z Białegostoku na niedzielę,znajomy był rok temu twierdził że na czysto 12tysia przywiózł
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-04-18 10:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mesjasz - 2015-04-18 09:51:52]:
608778708 transport z lomzy ale przyjezdzaja na terenie podlasia po Ciebie. Warto sprobowac.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-04-18 10:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mesjasz - 2015-04-18 09:51:52]:
608778708 transport z lomzy ale przyjezdzaja na terenie podlasia po Ciebie. Warto sprobowac.
zdjecie uzytkownika
Mesiasz - 2015-04-18 10:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok dzięki zaraz dzwonie
zdjecie uzytkownika
Adrian87 - 2015-04-18 12:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomocy. Dostałem dokumenty do wypełnienia z Thiermannu i nie wiem jak się do tego zabrać. Jestem bezrobotny a w ulotce pisze o tel do nich jak bezrobotny i czy punkty od 1-3 mają być wypełnione czy nie. Pomożcie wyjazd wyznaczony na 27 kwietnia
zdjecie uzytkownika
Szymonnn - 2015-04-18 12:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian87 - 2015-04-18 12:00:37]:
Punkt 1-3 masz nie mieć uzupełnione, a potem są takie punkty że pieczątkę musisz mieć, jeśli jesteś ze wsi to w pkt.6 musisz mieć pieczątke z gminy :) i tyle :)
zdjecie uzytkownika
ssja - 2015-04-18 12:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas pieczątek z gminy nie dają, trzeba zamiast tego (mowie o tym prowadzeniu podwójnego gospodarstwa ) wziąść zwyczajne zaświadczenie o zameldowaniu co jest darmowe jeśli się powie ze do pracy za granicą. Te ich umowy są po chińsku :D ale jak się wypełnia juz któryś raz to już nie ma stresu, to ominąć tu zaznaczyć tu podpisac, dołączyć papierek z urzędu miasta i jadymy :))
zdjecie uzytkownika
Szymonnn - 2015-04-18 13:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jedzie ktoś w następnym tygodniu do nich? dzwonili juz do was?
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-04-18 15:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bywalczyni - 2015-04-17 20:52:25]:
To chyba troche poczekamy jeszcze. Co tam jest teraz do roboty dla kobiet , chyba sadzenie jakies tylko, a czy kobiety tez szparagi wycinaja?
zdjecie uzytkownika
n - 2015-04-18 15:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ana - 2015-04-18 15:23:34]:
Poczytaj forum kobiety tez wycinaja czyli pracuja w polu i dosadzaja szparagi :)
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-04-18 15:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [n - 2015-04-18 15:42:56]:
w zeszłym roku tam byłam i nie widziałam kobiet na szparagach , a że sadza to wiem bo przez ponad miesiąc sadziłam tam tylko szparagi :)
zdjecie uzytkownika
n - 2015-04-18 15:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wycinaja tez na 1000%
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-04-18 17:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś z podkarpacia na wtorek ?;)
zdjecie uzytkownika
Szymonnn - 2015-04-19 00:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kk - 2015-04-18 17:56:25]:
Noo ja jestem z podkarpacia :P a dzwonili do Ciebie już kiedy masz przyjechac?
zdjecie uzytkownika
Szymonnn - 2015-04-19 00:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie Ci co czekają jeszcze na telefony od nich to w poniedziałek lub wtorek dzwońcie do nich i mówcie że jesteście zainteresowani jechać i wtedy wam podadzą termin bo takie czekanie od nich na telefon to wieczność,i nie rozumiem tego o co ściągają ludzi tam jak szaraga nie rośnie :P i nie dość że polaków to i rumunów ściągają :P
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-04-19 00:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktoś pracował na hali przy tzw. "wannach" jadę tam pierwszy raz ze znajomym który już jezdzi od dluzszego czasu i nie wiem czego mogę się spodziewać i czy wgle tam dam rade ;o!? z tego co mi znajomy mowil skrzynie ważą około 20kg
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/418
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-04-19 09:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkim :) dzwonilam do biura. Mam termin na 27.04 mowie zadzwonie i zapytam. Wiec kaza czekac kobietom chyba, ze ktoras jedzie na hale wtedy sciagaja. Kazala zadzwonic po 27 i opoznienie terminu jest o okolo 2 tyg.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-04-19 09:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szymonnn - 2015-04-19 00:42:02]:
Trzeba czekac :( tak uslyszalam, ze hala pracuje, a reszta leniuchuje :)
Wiec za tydzien mam znowu zadzwonic.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Heinrich Thiermann?
Zadaj pytanie