Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Moja opinia - 2016-06-08 03:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wróciłam teraz praca byla jest i będzie czy to na hali czy na polu na hali pracowałam od 7 do 19 co za głupoty sprząta się codziennie stanowisko pracy to uczciwa firma
zdjecie uzytkownika
asia - 2016-06-08 06:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Moja opinia - 2016-06-08 03:45:13]:
A mogłaby mi Pani napisać przy czym pracowała na hali przy szparagu czy truskawce i w jakiej miejscowości bo ja mam do Scharinghausenn i chciałam spytać czy tam jest jeszcze na hali przerabia sie szparaga czy moze truskawke
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-06-08 11:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wybieram się tam pierwszy. Formularz trzeba podbić w urzędzie (jestem studentem) tylko czy ktoś może powiedzieć gdzie taką pieczątkę trzeba przybić?
zdjecie uzytkownika
tom - 2016-06-08 14:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! jadę pierwszy raz termin mam na 27 czerwca, jedzie ktoś kto był lub może coś powiedziec?:P tomo135@wp.pl
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-06-09 07:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy wrócił ktoś może niedawno z Scharinghausenn i może mi powiedzieć czy jest dużo pracy na hali przy truskawce,czy będą ściągać ludzi czy warto jechac.A tak to do kiedy trwa praca na hali.Z góry dzięki za każdą informację.
zdjecie uzytkownika
daria - 2016-06-10 13:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześ od kiedy w tej firmie zaczyna się zbiór borówki i ile trwa.W jakich godzinach się pracuje, ktoś był i może podzielić się swoimi doświadczeniami bo ja mam jechac pierwszy raz i miałabym kilka pytań,jeśli ktoś może pomóc to mój meil dariakus77@wp.pl
zdjecie uzytkownika
"zielony":) - 2016-06-10 22:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich!:) Można śmiało napisać że oficjalnie to sezon na borówkę już się rozpoczął, chodzi mi o to że zbierana jest juz borówka w tunelach ale jest to dosłownie kilkanaście skrzynek dziennie. Zbiera kilka kobiet "z doskoku" tylko przez godzinę lub dwie dziennie. Co do zbioru borówki właściwej to najwcześniej będzie może koło 25 czerwca może 1 lipca, wszystko zależy tylko i wyłącznie od pogody. W zeszłym roku zaczęło sie wszystko rozkręcać po 7-10 lipca, oczywiście wcześniej były "przeloty". Przyjeżdżała grupa kobiet z truskawki ale to były tylko przeloty. Sezon na zbiór borówki trwa przeciętnie od lipca do września. Chociaż były też sezony gdzie zostawała jedna grupa i zbierała borówkę do połowy października. Wszystko zależy od pogody i od tego kiedy będą gotowe do zbioru najpóźniejsze odmiany. Co do godzin pracy to pracuje się średnio od 7 do 18 w tym masz przerwę od 12-14 i w tym czasie wracasz na swój hotel na obiad,mała drzemkę, no chyba że hotel masz baaaaaaardzo daleko to jesz obiad na polu w specjalnym namiocie który jest do tego przystosowany.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-06-11 17:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: ["zielony":) - 2016-06-10 22:00:55]:
A czy to jest prawda że dostajesz jakieś minusy i po3 jest zjazd do Polski,chodzi o to chyba że słabo zbierasz,jak jest na tej borówce trzeba uzbierać jakąś określoną ilość żeby nie dostać kreski,przecież osoby co jadą pierwszy raz na pewno nie dorównają tym którzy jeżdżą od lat.Czy praca przy borówce jest pracą indywidualną czy zbiera się w grupach.Proszę o jakieś informacje na ten temat.Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
"zielony":) - 2016-06-12 09:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Sprawa z minusami wygląda tak że coś w tym prawdy jest ale tez nie do końca. Chodzi o to że czasami są sytuację kiedy zostają na zbiór borówki osoby z truskawki(norma) oraz osoby które były na szparagu. W takiej sytuacji kiedy jest za dużo ludzi chcąc wyeliminować osoby najsłabsze,tak się właśnie robi. Ale nie jest to reguła. Są też sytuacje kiedy przyjeżdżają osoby na zbiory, które zbieranie borówki traktują jako kare, lub wyjeżdżają tylko po to żeby się oderwać od polskiej rzeczywistości, rodzin, pracy itp i chcą sie tylko zabawić. Takie osoby ostro melanżują, potem nie mają siły zbierać, ledwo stoją w rajce trzymając się krzaka, co 10 minut chodzą na papierocha i pogaduszki. W takiej sytuacji chyba jest wskazany"odsiew" takich osób od osób które przyjeżdżają chcąc zarobić. Ogólnie tymi minusami to bym się aż tak nie przejmował. Znam sytuację gdzie dziewczyny miały po 8 minusów i jakoś przepracowały te 2 miesiące:) Jeśli trafisz na dobrego grupowego/grupową i będzie widział że sie starasz a Ci za bardzo nie "idze" to Ci pomoże i inni tez. Co do tego że osoby które jadą pierwszy raz na pewno nie dorównają tym którzy jeżdzą od lat to nie jest to prawda. Znam osoby które przyjechały 1 raz i zbieranie wcale im nie szło ale po kilku dniach nabrały takiej wprawy że były na pierwszych miejscach list osób najlepiej zbierających=zarabiająch. Są osoby które zbierały ponad 150Kg dziennie i miały dniówki wysoko ponad 100euro ale są tez "ASY" które zarabiają po 12do 20euro( Ci melanżujący:)) Praca na borówce jest pracą indywidualną, oczywiście zbiera sie w swojej grupie ale każdy jest rozliczany na podstawie swojego kodu(w biurze i grupowe po przyjeździe Ci wytłumaczą) i zarabia w trybie akordowym. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
"zielony":) - 2016-06-12 09:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Sprawa z minusami wygląda tak że coś w tym prawdy jest ale tez nie do końca. Chodzi o to że czasami są sytuację kiedy zostają na zbiór borówki osoby z truskawki(norma) oraz osoby które były na szparagu. W takiej sytuacji kiedy jest za dużo ludzi chcąc wyeliminować osoby najsłabsze,tak się właśnie robi. Ale nie jest to reguła. Są też sytuacje kiedy przyjeżdżają osoby na zbiory, które zbieranie borówki traktują jako kare, lub wyjeżdżają tylko po to żeby się oderwać od polskiej rzeczywistości, rodzin, pracy itp i chcą sie tylko zabawić. Takie osoby ostro melanżują, potem nie mają siły zbierać, ledwo stoją w rajce trzymając się krzaka, co 10 minut chodzą na papierocha i pogaduszki. W takiej sytuacji chyba jest wskazany"odsiew" takich osób od osób które przyjeżdżają chcąc zarobić. Ogólnie tymi minusami to bym się aż tak nie przejmował. Znam sytuację gdzie dziewczyny miały po 8 minusów i jakoś przepracowały te 2 miesiące:) Jeśli trafisz na dobrego grupowego/grupową i będzie widział że sie starasz a Ci za bardzo nie "idze" to Ci pomoże i inni tez. Co do tego że osoby które jadą pierwszy raz na pewno nie dorównają tym którzy jeżdzą od lat to nie jest to prawda. Znam osoby które przyjechały 1 raz i zbieranie wcale im nie szło ale po kilku dniach nabrały takiej wprawy że były na pierwszych miejscach list osób najlepiej zbierających=zarabiająch. Są osoby które zbierały ponad 150Kg dziennie i miały dniówki wysoko ponad 100euro ale są tez "ASY" które zarabiają po 12do 20euro( Ci melanżujący:)) Praca na borówce jest pracą indywidualną, oczywiście zbiera sie w swojej grupie ale każdy jest rozliczany na podstawie swojego kodu(w biurze i grupowe po przyjeździe Ci wytłumaczą) i zarabia w trybie akordowym. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
DawidPODK - 2016-06-12 13:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: ["zielony":) - 2016-06-12 09:57:24]:
A możesz mi napisać jakie były zarobki rok temu? I ile można zarobić przez 4 tygodnie jak jest w miarę ładna pogoda i jest ciepło?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-06-12 18:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: ["zielony":) - 2016-06-12 09:57:24]:
Dzięki zielony za odpowiedż.a mżesz mi jeszcze napisać czy te borówki to oprócz zbierania trzeba jeszcze jakoś przebierać ,segregować czy tym zajmują się już osoby pracujące na hali.I czy zbiór borówki to jest lipiec sierpień czy we wrzesniu też się jeszcze zbiera bo na ich stronie jest napisane że trwa do końca września.
zdjecie uzytkownika
"zielony":) - 2016-06-13 07:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Zbierając borówkę trzeba ją przebierać tzn do twojej skrzynki nie mogą trafić borówki które są miękkie (psujące się=stare), uszkodzone oraz głównie takie które są jeszcze zielone od dołu. Jak się stoi juz przy krzaku to gołym okiem widać które owoce zbierać a które musza zostać na krzaku:) A segregacja na hali i tak jest(ludzie przy taśmie +skaner) ale lepiej nie przesadzać ze zbieraniem np zielonych bo można za to dostać kare od kontrolujących:) Zbiór borówki trwa od lipca do końca września ale były tez sezony gdzie zostawała grupa i zbierała do połowy października.Zarobki to sprawa która zależy od wielu czynników,zależy od grupy do jakiej sie dostaniesz, od pola, od odmiany(borówka wielkości czereśni a ziarna pieprzu, jest różnica)głównie od pogody i od tego jak kto potrafi szybko zbierać. Wydaje mi się ze jak ktoś ma choć odrobinę chęci to dziennie spokojnie te 40-50euro zarobi.Pozdro!
zdjecie uzytkownika
Doktorek - 2016-06-13 14:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podasz e-mail. Mam parę pytań. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-06-13 18:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześc czy ktoś może mi napisać do kiedy jest praca na hali przy truskawce i czy można zostać pózniej na borówce.I czy sort truskawki i borówki odbywa się na tej samej hali.I czy borówka może zacząć się już w czerwcu,czy zazwyczaj w lipcu.
zdjecie uzytkownika
szymoo - 2016-06-13 18:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Mam małe pytanie. Mianowicie czy żeby jechać na zbiór borówki trzeba mieć ukończone 18 lat?
zdjecie uzytkownika
Doktorek - 2016-06-14 09:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale trzeba mieć 18
zdjecie uzytkownika
"zielony":) - 2016-06-14 09:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zielony1zielony@wp.pl
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-06-16 11:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć czy są tu jakieś dziewczyny które tak jak ja mają jechać po raz pierwszy na borówkę.Ja mam termin na 28czerwca,może jest ktoś z podobnym terminem lub poczatek lipca i też ma jechać sama,może udałoby nam się zgadać i pojechać w tym samym czasie.Ja jestem z woj.łódzkiego jak coś to piszcie.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2016-06-16 15:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zastanawiam się czy jest jeszcze możliwość podjęcia pracy na zbiór borówek i złożenia aplikacji? Oraz jak tam wyglądają zarobki, koszty zakwaterowanie i wyżywienie, ile kosztów pobiera pracodawca oraz warunki zakwaterowania i ubezpieczenie?
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-06-19 15:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wrócił niedawno i wie jak wyglada sytuacja z truskawką na hali czy jest duzo warto jechać,a może wiecie kiedy zacznie się sort borówki,będę wdzięczna za każdą informację pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-06-20 10:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos będzie jechał w tym roku pierwszy raz na borówkę.
zdjecie uzytkownika
Borówka - 2016-06-20 10:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę pierwszy raz, skąd jesteś ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-06-20 12:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Borówka - 2016-06-20 10:43:27]:
Ja jestem z łódzkiego a Ty.Na kiedy masz termin bo ja mam 28czerwiec ale podobno mało kto jedzie dokładnie w podanym terminie prawie zawsze są opóznienia,jak widziałam wcześniejsze wpisy to ludzie z terminem np na 10kwietnia jechali 10maja.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-06-20 12:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć! Jedzie któs pierwszy raz na borówke z podkarpacia??
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-06-20 12:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześc dziewczyny czy są tu jakieś kobitki co maja jechać pierwszy raz na borówkę do tej firmy,piszcie na meila dariakus77@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2016-06-20 14:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2016-06-20 12:28:53]:
Tak,ja jadę z Jarosławia :D
zdjecie uzytkownika
Mona - 2016-06-20 14:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
ja ma termin na borówkę na 11 lipca ,jestem z woj. śląskiego, ma ktoś może ten sam termin wyjazdu ? w grupie zawsze raźniej;-)PISZCIE NA MOJEGO E MAILA moni24@onet.eu .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Bangladesz - 2016-06-20 16:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ktoś tam już? Może opowiedzieć czy warto się tułać tam do pracy?
zdjecie uzytkownika
Basiek - 2016-06-20 16:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, pierwszy raz mam jechać na borówki do tej firmy. 11 lipca miałam zapisany w papierach termin. Proszę o kontakt osoby które mogły by udzielić mi istotnych informacji
zdjecie uzytkownika
Basiek - 2016-06-20 17:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2016-04-29 20:19:31]:
też mam termin na 11 lipca i z Małopolski jestem
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2016-06-20 19:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jadę pierwszy raz ale nigdzie nie miałam napisanej daty na wyjazd na borówki.
zdjecie uzytkownika
Lublin - 2016-06-20 22:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jestem z Lublina, Jedzie ktoś może z Lublina lub z Lubelskiego 11 lipca? zadziwiające jest, że na dokumencie przysyłanym nie jest opisana stawka, ani rodzaj wykonywanej pracy i przy czym
zdjecie uzytkownika
kk - 2016-06-21 08:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lublin - 2016-06-20 22:44:30]:
Praca jest na akort więc nie ma stawki godzinowej,a gdzie się będzie pracowac to dowiesz się jak będą po Ciebie dzwonić,wtedy mówią przy czym się będzie pracowało.Ten termin to borówka,pole albo hala.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-06-21 08:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Basiek - 2016-06-20 16:57:56]:
Masz jakiegoś meila żeby się z Tobą skontaktować,ja tez mam jechać pierwszy raz.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-06-21 10:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaaa - 2016-06-20 19:39:18]:
Cześc ja tez jadę pierwszy raz,z jakiego województwa jesteś.Jedziesz sama może byśmy się zgadały i razem pojechały.A dostałaś już umowę tam musisz mieć podany termin wyjazdu.
zdjecie uzytkownika
Gab - 2016-06-21 11:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wysyłałam tylko dokumenty, i nic nie przyszło z powrotem ale jak dzwoniłam to mówili że wszystko w porządku, ja wyjeżdżam z Małoposki, i czym tak wgl tam jedziecie ?
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-06-21 12:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gab - 2016-06-21 11:57:31]:
A to w tych dokumentach co Ci przysłali do wypełnienia i wysłania miałaś podaną datę wyjazdu,a umowy nie zawsze przysyłają nieraz od razu dzwonią.A jak dzwoniłaś to nie powiedzieli Ci na co.Do jakiej miejscowośći byś jechała bo do Scharinghausen.Sama jedziesz czy z kimś.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-06-21 12:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim ja tydzień temu wróciłam z Scharinghausenn,byłam tam niecałe 3tyg. i powiem wam że jest lipa byłam na hali mało pracy truskawki nie ma przez deszcze i stwierdziłam że nie ma sensu dłużej siedzieć w końcu po to człowiek tam jedzie żeby zarobić a w tym roku nie było szans.A za obiady i mieszkanie codziennie odciągają.Byłam tam 2lata temu to było zupełnie inaczej.W tym roku nie polecam Wam tam jechać,jeśli chcecie zarobić.Może na borówce będzie lepiej ale z truskawką szkoda gadać
zdjecie uzytkownika
Lublin - 2016-06-21 15:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli generalnie w tej pracy mozna albo dobrze trafić tzn na dobra pogodę, dobre pole lub złe...a jak stoi sprawa z za zakwaterowaniem, wyzywieniem??
zdjecie uzytkownika
Lublin. - 2016-06-22 11:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lublin - 2016-06-21 15:18:41]:
Też jestem z Lublina. Co do zakwaterowania to luksusów nie ma ale da się to przetrwać, a jeśli chodzi o wyżywienie to obiady są codziennie, a śniadanie i kolacja we własnym zakresie.
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-06-22 13:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lublin. - 2016-06-22 11:42:37]:
Hej ja też jestem z Lublina mam jechać w tym roku pierwszy raz na borówkę.Czy możesz mi napisać jak jest na tej borówce,jak ktoś pierwszy raz jedzie to idzie troche zarobić,jak było w tamtym roku.Od kiedy do kiedy można tam pracować przy zbiorach borówki.
zdjecie uzytkownika
mario - 2016-06-22 16:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaaa - 2016-06-20 19:39:18]:
Też mam termin 11 lipca i z wielkopolski jestem
zdjecie uzytkownika
nicku - 2016-06-22 17:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Papiery wysłałem. Czekam na papiery z ich strony. Termin wstępny na 11.07.2016 r. Jadę z wielkopolski. Mogę zabrać jedną osobę z tego rejonu, która także jedzie na borówki w tym terminie (ewentualnie dwie os. -wiadomo bagażu może być dużo:). Proszę o kontakt pod tym wpisem. Generalnie słyszałem, że przyjeżdżający razem są lepiej postrzegani jako zespół do pracy (oczywiście nie wiadomo na 100% ile w tym prawdy).
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-06-22 19:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś był w zeszłym roku na borówkach i może napisać jak było czy sezon był udany.
zdjecie uzytkownika
Lublin - 2016-06-23 17:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2016-06-22 13:44:31]:
hej napisz mi na priv fuba883@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
Wyjazdowicz - 2016-06-25 01:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, mam termin na 4 lipca.
Może ktoś coś powiedzieć jak wyglądają tam zarobki na borówkach ?
I ile wcześniej dzwonią, czy lepiej samemu sobie dzwonić i pytać się czy można już przyjechać. I jak wcześnie trzeba przyjechać ( dzień przed rozpoczęciem pracy, czy wcześniej ? )
zdjecie uzytkownika
Borówka - 2016-06-25 11:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NICKU, PODAJ EMAIL BO CHĘTNIE BY. SIĘ Z TOBĄ ZABRAŁ
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
dawid - 2016-06-25 11:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ma ktoś termin na 7 lipca z Podkarpacia? :D
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-06-25 15:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy jest ktoś kto tak jak ja jedzie pierwszy raz na borówkę,chodzi o jakieś kobitki najlepiej z woj.łódzkie ale niekoniecznie.chciałabym jechać z jakąs inną dziewczyną,dziewczynami zawsze to rażniej i wezmą nas jako grupe razem możemy być na pokoju i razem w grupie pracować,bo pracuje się tam w grupie.Jak cos to piszcie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert