Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ania - 2015-07-25 20:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może mi ktoś powiedzieć czy opłaca się tam jeszcze jechać,dzwonili do mnie dziś że mam być na środę,ale nie wiem czy jest jeszcze sens.Może ktoś jechał kiedyś w tym terminie i wie ile jeszcze pracy będzie i może mi coś doradzić.
zdjecie uzytkownika
obst - 2015-07-26 06:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2015-07-25 20:10:49]:
borówka jest do kończ września możesz śmiało jechać
zdjecie uzytkownika
frank@@ - 2015-07-26 19:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jak ktoś wysłał podanie o prace na początku lipca to wyślą ci papier kiedy nie wie ktoś może

zdjecie uzytkownika
Paatryczek1900 - 2015-07-28 11:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś z czwartku na piątek 30-31 lipca i ma dwa wolne miejsca
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-07-28 12:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paatryczek1900 - 2015-07-28 11:17:59]:
A kiedy do Ciebie dzwonili że masz być na piątek,bo ja miałem jechać pierwszy raz ale nie dzwonią i nie wiem czy jest jeszcze szansa żeby w tym roku wyjechać.A może wiesz czy dużo ludzi jeszcze potrzebują.
zdjecie uzytkownika
Dana - 2015-07-30 10:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dzwonilam dzis rano i mam byc na srode chce sie dowiedziec czy daja po 100 euro zaraz przy rejestracji jade z kolezanka jestesmy z Piotrkowa Trybunalskiego moze ktos jedzie samochodem i nas zabieze
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-30 12:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dana - 2015-07-30 10:09:10]:
Dana a jedziecie pierwszy raz czy juz tam byłyście i na kiedy miałyście termin.Ja jestem z Radomska i miałabym jechać pierwszy raz ale do mnie jeszcze nie dzwonili,może spróbuję dzisiaj jeszcze do nich zadzwonić sama i udało nam by się razem wyjechać,tylko ja niestety nie samochodem tylko jakiegoś busa trzeba by było załatwić.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-30 12:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dana - 2015-07-30 10:09:10]:
Mogłabyś mi podać numer telefonu pod który dzwoniłaś podam Ci meila bo z forum to usuwają telefony julita230482@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Dana - 2015-07-30 16:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) bedziesz dzwonic na ten nr telefonu to musisz odczekac chwiel /najpierw powiedza Ci ze Firma ma przestoj na swiieta a potem ktos sie zglosi ja dzis zadzwonilam za dziesiec dziewiata a termin mialam na koniec czerwca a dopiero dzis zadzwonilam pierwszy raz i od razu kazali mi przyjechac ja jade 3 raz a kolezanka jest z Gidel i jedzie pierwszy raz ale jedziemy Alstarem on jedzie przez Piotrkow
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-30 18:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dana - 2015-07-30 16:13:09]:
Dzięki za numer telefonu,ja właśnie też miałam termin na 14czerwca i właśnie się zastanawiałam czy z tym terminem jeszcze przyjmują ale jak Ciebie wzieli to może mnie się uda.Jutro z rana zadzwonię i może się uda.A zawsze byłaś na borówce i jak tam jest jak ktoś pierwszy raz jedzie to idize coś zarobić czy jest cięzko.Jakbyś jeszcze mi mogła napisać co warto wziąść ze sobą jakie ubranie obuwie co warto do jedzenia,czy czesto do sklepu się tam jeżdzi.A busa już sobie załatwiłyśćie i ską on odjeżdża z Piotrkowa z jakiegoś miejsca czy można by się umówić żeby z pod stacji wzieli,bo ja to nie znam za bardzo Piotrkowa i jeszcze z tymi torbami się tłuc.Wiem że zawracam Ci głowę ale jakbyś mogła mi odpowiedzieć na te pytania to byłabym bardzo wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
/ona/ - 2015-07-30 21:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Tak, dają zaliczkę w wysokości 100€ przy rejestracji, następne zaliczki co 2 tygodnie, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
re - 2015-07-31 09:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć czy jedzie ktoś na środę to Tchiermanna,przed chwilką do mnie dzwonili ż mam być u nich na 5sierpnia.Może ktoś juz tam pracował przy borówkach i może mi powiedzieć czy się opłaca jeszcze jechać bo na ich stronie jest napisane że borówkę zbiera się od lipca do września.
zdjecie uzytkownika
Dana - 2015-07-31 09:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzenia nie bierzza duzo ,2 razy w tygodniu woza do sklepu tylko na poczatek musisz ze soba zabrac talerz /2/ kubek i sztucce papier toaletowy nie daja ,czjnik elektryczny ,spiwor,przescieradlo ,poduszke najlepiej mala ,kalosze,plaszcz przeciw deszczowy i do tego spodnie przeciw deszczowe ,czapke na glowe lub chustke -bez tego nie wyjdziesz w pole adidasy ,busy odjezdzaja spod lidla znajduje sie przy Al.Sikorskiego na stacje nie podjezdza bo on jedzie z Lublina jesli cie cos jeszcze interesuje to napisz odpisze
zdjecie uzytkownika
Dana - 2015-07-31 09:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na busy trzeba dzwonic troche wczesniej zeby zarezerwowac miejsce ja dzis bede dzwonic ,bo jak mam byc na srode to wyjazd bedzie chyba w poniedzialek ,podam ci nr tel na busa 602-121-642 lub +48 84 638 85 86 firma nazywa sie Allstar przepraszam w w jakim jestes wieku
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-31 11:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dana - 2015-07-31 09:49:36]:
Jeszcze raz dzięki za namiary na busy,niestety nie mogę się na razie dodzwonić ale dzisiaj piątek więc mogą być w biurze zajęci bo pewnie rejestrują ludzi,będę próbować jeszcze do 16 chyba mają otwarte biuro więc może się uda.A Ty już byłaś na borówkach wiesz może do kiedy trwa zbiór,bo ktoś tu napisał że do września i czy jest bardzo cięzko dla kogoś kto jedzie pierwszy raz,ile godzin się zbiera i czy faktycznie ludzie wylatuja za jakies kreski.Ja mam 33lata.
zdjecie uzytkownika
Dana - 2015-07-31 12:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbior trwa do konca wrzesnia ja mam 62 lata kolezanka 50 toprawda uzbierasz 10 kresek i zjazd do Polski zalezy na jaka grupe sie trafi jak bedzie silna grupa to zdobedzie sie kreske sa osoby co zbieraja 120 kg to ty musisz uzbierac 80% ale na zapas sie niemartw wstaje sie przewaznie o 5 rano wyjazd jest 6.30 od 6 zaczyna sie prace zbiera sie do 11.30 o 12jest obiat i wyjazd z pole spowrotem 13.30 do 18 nieraz do 19 zbiera sie kazdego dnia
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-07-31 14:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy udało się dzisiaj komuś dodzwonić i wie czy może przyjmują jeszcze ludzi na borówkę,bo ja dzwonię ale nikt nie odbiera.a czy w soboty tez można dzwonić.
zdjecie uzytkownika
komando@@@ - 2015-07-31 14:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy opłaca sie jeszcze jechać ile tam z godzine
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-07-31 14:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno zbiory trwają do końca września tak ktoś napisał,ale na ich stronie pisze że od lipca do września,więc nie wiem jak to rozumieć.Sam miałem jechać ale nie mogę się do nich dodzwonić i nie wiem czy jest sens jak by były tylko do końca sierpnia.
zdjecie uzytkownika
komando@@@ - 2015-07-31 18:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo opłaca sie tam jechac?
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-08-01 17:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy może mi ktoś napisać czy jest sens jeszcze dzwonić do nich do biura,chodzi mi o to czy jeszcze potrzebują ludzi na zbiór borówki czy jest już za póżno i ludzi już nie potrzebują.I jak to jest czy borówka jest do końca sierpnia czy września.Bardzo proszę o informacje.
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2015-08-01 17:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktoś kto jeszcze nie pojechał a zamierza jeszcze wyjechać,może ktoś dzwonił i wie czy są jeszcze szanse na wyjazd.Ja miałam termin na czerwiec i do tej pory nie dzwonili.Może ktos jest w podobnej sytuacji lub może coś doradzić.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-08-01 17:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie pracowałem w tej firmie ponad 2 lata. Bylem sumiennym pracownikiem, zawsze przychodzilem na czas. Bylem tylko 2 tyg na chorobowym, kiedy firma powiedziala ze obniza mi pensje, na pytanie dalczego nie dostalem odpowiedzi. Okazalo się osoba po znajomosci dostanie moja prace. Czy to jest sprawiedliwe pytam sie ????? nagralem rozmowe na ktorej wprost szef unika odpowiedzi na moje pytania a na koncu widac jak mnie wygadania z biura. Szanowałem ta prace ale teraz nie szanuje jej wcale a szef moze mnie ... www.prawda.5x.pl , posluchajcie sobie i ostrzegam Was przed ta firmą
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Beba - 2015-08-01 21:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Planowany wyjazd mam na 17 sierpnia na borówkę. Jedzie ktoś ze Szczecina może? Czy busy kursują nadal z Leszna?
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-08-02 17:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beba - 2015-08-01 21:35:15]:
Ja mam termin na 17sierpnia,ale jestem z Częstochowy,mam jechać pierwszy raz, czy Ty juz byłeś tam na borówce czy też będzie twój pierwszy wyjazd i jeśli jeżdziłeś już to zawsze tak póżno w sierpniu,jest sens w tym czasie jeszcze jechać bo borówka podobno od lipca jest zbierana.a jesli chodzi o busy z Leszna to nadal są,bo znajomy mojego kolegi w czerwcu jechał na truskawkę właśnie z Leszna.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Heinrich Thiermann?
Zadaj pytanie
alert