Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2016-02-04 10:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z ta folia?podobno ktos sie tu wypowiadal ze dzwonili i ma
Byc na poniedzialek..
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-02-04 12:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie....wkrecacie ludzi ze 50 jedzie i co...nie piszcie glupot i plotek
zdjecie uzytkownika
Grzech - 2016-02-04 13:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoniles miro?jedziesz pierwszy raz?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-02-04 14:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwonilem wczoraj powiedziala ze raczej na osmego przyjazd ale nie była pewna i ze beda dzwonic
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-02-04 15:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grzech - 2016-02-04 13:30:05]:
ja nie pierwszy raz i nie na folie tym razem bo za osła nie bede robił folia to jest jedno wielkie piekło. Jak beda dzwonic to moze jutro bo w niedziele juz bytscie musieli jechac
zdjecie uzytkownika
ramona - 2016-02-04 16:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostałam papiery do Scharringhausen na 28 03 na szparage na hale. czy ktoś ma ja z lubelskiego
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2016-02-04 16:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ramona - 2016-02-04 16:43:27]:
hej no to fajnie ze masz na marca juz powoli ludzie dostaja papiery. ja tez mam na marca na hale.
zdjecie uzytkownika
n - 2016-02-04 17:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ramona - 2016-02-04 16:43:27]:
ja tez mam ale przzesowam na kwiecien bo pewnie tak ruszy wysyp
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2016-02-04 17:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [n - 2016-02-04 17:04:28]:
też na hale?
zdjecie uzytkownika
monia - 2016-02-04 17:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [skrzypek - 2016-02-03 12:19:02]:
hej czy mógłby mi ktos powiedziec jak dojechac z warszawy lub radomia? i przez jakiego przewożnika? jak wogóle wyglada dojazd? bardzo prosze o pomoc bo jeszcze nigdy nie jechałam
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-02-04 18:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktos z ok warszawy zeby mi mógł wytłumaczyc jak jest z dojazdem i kilka innych kwestii?
zdjecie uzytkownika
on - 2016-02-04 18:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2016-02-04 18:17:35]:
jak ktoś z mazowsza to piszcie do mnie kamil9148@vp.pl
zdjecie uzytkownika
n - 2016-02-04 19:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monia - 2016-02-04 17:57:52]:
tak ale ten termin co podali to na pole bo najpierw stali jada potem reszta
zdjecie uzytkownika
on - 2016-02-04 19:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [n - 2016-02-04 19:11:09]:
skąd jesteś?
zdjecie uzytkownika
n - 2016-02-04 19:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malopolski
zdjecie uzytkownika
onn - 2016-02-04 19:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monia - 2016-02-04 17:57:52]:
napisz na maila do mnie monia podalem go....
zdjecie uzytkownika
monia - 2016-02-04 21:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onn - 2016-02-04 19:39:25]:
ok odezwałam sie:0
zdjecie uzytkownika
seba - 2016-02-05 09:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie sciema z tym terminem na osmego jest czekam za tel i nic kumple tez bez tel od nich bus zamowiony spakowany a tu nic pierwszy raz sie spotkalem z takim czyms ze jest termin a tu lipa pracowalem juz w innych firmach termin byl i jechalem
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-02-05 10:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seba - 2016-02-05 09:57:39]:
to po co busa zamawiacie bez telefonu? napisane jest ze po telefonie sie robi wszystko
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2016-02-05 10:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jedzie na folie i czeka na tel z biura??ma ktos jakies info kiedy to ruszy i na kiedy sie szykowac??jade pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
seba - 2016-02-05 10:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miro - 2016-02-05 10:18:16]:
to ciekawe jak ty to sobie wyobrazasz dzwonia dzis mowia ze masz byc jutro czym wtedy pojedziesz co
zdjecie uzytkownika
artur - 2016-02-05 10:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rowerem
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-02-05 10:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zeszłym roku dzwonili do mnie w srode mialem byc na piatek rano nie mialem busa i dojechalem dopiero w poniedzialek wiec rozumie kolege ze busa juz ma
zdjecie uzytkownika
art - 2016-02-05 10:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktos z dolnego slaska kto czeka na te nieszczesna folie??
zdjecie uzytkownika
alll - 2016-02-05 12:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [art - 2016-02-05 10:43:43]:
JA JESTEM MAM TEZ TERMIN NA 8 LUT ALE CISZA NARAZIE
zdjecie uzytkownika
art - 2016-02-05 12:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jakiego miasta?jak cos to czym bys jechal ??
zdjecie uzytkownika
ART - 2016-02-05 12:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [art - 2016-02-05 12:24:49]:
busem tylko czekam na tel od nich dzwoniłem przed chwilą i powidziała mi ze od poniedziałku mają sciągac ludzi.
zdjecie uzytkownika
Martucha...;;; - 2016-02-05 12:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej kochani,orientujecie się może kiedy zaczyna się szparaga? Chcemy ominąć folię,mąż w ubiegłym roku był nie polecam.Zamiast folii kazali mu układać kostkę za marne grosze.Jeżeli ktoś wie od kiedy szparaga bardzo proszę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
marta - 2016-02-05 13:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej możecie mi powiedzieć, czy kobiety też pracują przy wycince szparaga czy tylko na hali.Jeśli przy wycince to czy jest bardzo ciężko,może są tu jakieś kobitki co były i mogłyby się podzielić swoimi przeżyciami.Dostałam od nich papiery i mam zaznaczyc termin w którym chce jechać i się zastanawiam gdzie jest lepiej w miarę do przeżycia,wiem że wszedzie trzeba zapierniczać,ale która z tych prac jest dla kobiety najlżejsza jeśli tak to można ująć.Bardzo proszę o jakieś porady dotyczace pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
wac - 2016-02-05 15:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziolo - 2016-02-03 18:27:59]:
Trochę dziwne. Ja tam nie byłem nigdy w życiu i dostałem papiery...
zdjecie uzytkownika
Abi - 2016-02-05 19:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2016-02-05 13:03:43]:
Hej Marta jeżdzę tam już bardzo długo. Pracowałam na hali i na polu wiec mam pewne rozeznanie. Praca na hali głownie przy sortowaniu szparaga ważeniu lub na fortepianie(to taka maszyna na która układa się szparaga). Ogólnie mokro i zimno dla mnie największym minusem tej pracy były nienormowane godziny pracy. Na polu lekko nie jest praca w deszcz i w słońcu ale za to normowane godziny pracy. Musisz sama pomyślec w jakiej pracy czyłabyś sie lepiej.Ja osobiscie wole zdecydowanie pracę w polu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dawid23 - 2016-02-05 22:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dzwonili do kogoś w sprawie folii na 8 lutego? Jedzie ktoś z Jarocina albo ogólnie z wielkopolski?
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-02-05 23:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid23 - 2016-02-05 22:31:57]:
jestes z jarocina to super ja tez z tamtad ale bede jechał z innego miasta spotkamy sie to pogadamy
zdjecie uzytkownika
edi - 2016-02-06 08:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kobiety też wycinaja szparag a zeby folie ominac to jechac trzeba w kwietniu koniec marca ale to i tak nie wiadomo gdzie cie rzuca. gdzie bedzie zapotrzebowanie to dadza
zdjecie uzytkownika
Folia 2016 - 2016-02-06 15:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid23 - 2016-02-05 22:31:57]:
Jade autem mam wolne miejsca,mogę zabrać z Jarocina jak co to mój nr.503939916
zdjecie uzytkownika
Filip - 2016-02-06 16:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jednak jest wyjazd?
zdjecie uzytkownika
Foliowy - 2016-02-06 16:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale tak w tej firmie jest ze dzwonia dzis aby po jutrze byc na firmie. W tamtym roku zadzwonili w poniedzialek bym w srode juz byl. Wiec nie ma co miec pretensji do nich bo to od biura nie zalezy. Góra powie ze nagle potrzeba i dzwonia. A daty na umowach nie sa typowo sztywne bo mozna jechac wczesniej albo pozniej.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-02-06 17:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wszyscy stali bywalcy dostali juz papiery czy sa tacy którzy jeszcze czekają?
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-02-06 18:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2016-02-06 17:59:47]:
jeja dostałem tydzien temu ponad znajomi tez dostali ale wiem ze nie wszyscy jeszcze z hali i z pola nie dostali.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2016-02-06 23:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edi - 2016-02-06 08:33:54]:
zabiore sie z toba i jeszcze jeden kolega pojedzie ok zadzwonie
zdjecie uzytkownika
At - 2016-02-07 08:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miales tel na folie?
zdjecie uzytkownika
fggg - 2016-02-07 08:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie panikujecie nikt jeszcze nie pojechał na folie dzwoniłem w tamtym tyg..i wyjazd ma byc 10 marca chociaz umowe mam na luty 8
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-02-07 10:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miro - 2016-02-06 18:09:42]:
Dzięki za info ja też nie dostałam papierów więc dlatego pytam czy jeszcze ktoś nie dostał. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jerry - 2016-02-07 12:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja pochodze z Lubelskiego,i wyjazd tez pod koniec marca...
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-02-07 13:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co niektórzy zauważyłem lubią siać panike tu na forum i zachowują się jak dzieci a nie dorośli ludzie. Wiadomo że tam praca jest cięzka ale jest w porządku. Wszędzie się trzeba narobić. Jeżeli chodzi o tych którzy czekają na papiery to napewno dostaną jeżeli nie podpadli czyli ci co nie mieli minusów i wogóle żadnych zgrzytów jezeli chodzi o prace.
zdjecie uzytkownika
marecki - 2016-02-07 17:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ma ktos termin na koniec lutego do tirmana z okolic zielonej góry
zdjecie uzytkownika
luk - 2016-02-07 18:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielka ściema dostałem papiery choć nigdy tam nie byłem,nie wiem skont mają moje dane, przypuszczam że praca płatna poniżej najniższej niemieckiej krajowej.Dlaczego nikt nie pisze ile można zarobić pytanie do stałych bywalców
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-02-07 18:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luk - 2016-02-07 18:07:54]:
To po co ci wiedziec ile płaca? A moze sam wypleniles formularz na ich stronie a teraz glupiego udajesz. Albo ktos wpisal twoje dane adres imie nazwisko i telefon. Tam zadnych innych danych sie nie pisze.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-02-07 18:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marecki - 2016-02-07 17:55:15]:
Na koniec lutego moze wszystko ruszy ale poczatek marca to napewno.
zdjecie uzytkownika
Robson8787 - 2016-02-08 00:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi moi drodzy jak to jest , pracuje teraz w Polsce o umowę o pracę ( ale się mogę zwolnic), mam jakieś szanse na zatrudnienie u thiermana bo gdzies słyszalem ze niemozna

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert