Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pati - 2015-05-19 12:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [/ona/ - 2015-05-18 22:47:24]:
A czy Ty juz tam pracowałaś czy jedzie pierwszy raz,bo ja to pierwszy raz bym jechała.I może wiesz czy zawsze tak póżno zaczynają się tam truskawki czy w tym roku tylko tak jest.
zdjecie uzytkownika
greta - 2015-05-19 12:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy w tym czasie co zbiera się truskawki,są też jakieś inne prace np.zbiera się jeszcze coś zamiast truskawek,czy nic innego nie mają.
zdjecie uzytkownika
/ona/ - 2015-05-19 22:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pati - 2015-05-19 12:15:49]:
Nie mam pojęcia bo ja właśnie też chcę tam jechać pierwszy raz. A skąd jesteś? Może akurat pojedziemy w podobnym terminie :)
zdjecie uzytkownika
/ona/ - 2015-05-20 11:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ja już sobie pojechałam. Dzwonili dziś do mnie, że mam być na piątek, a że nie mam jak dojechać na piątek to już mój problem.
zdjecie uzytkownika
pati - 2015-05-20 12:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [/ona/ - 2015-05-20 11:50:00]:
Dzisiaj dzwonili a w piątek juz masz tam być na miejscu to faktycznie nie bardzo,znajdż teraz jakiegoś busa z dnia na dzień,ale powiedziałaś im że przyjedziesz czy odmówiłaś.Może udało by się zadzwonić i powiedzieć że nie ma się czym dojechać i przełożyć chociaż na jakiś poniedziałek.A mówili Ci na co masz jechać jak dzonili.Ja jestem z woj.łódzkiego ale do mnie nie dzwonili,a ja się do nich nie mogę dodzwonić.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-20 12:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć czy ktoś z Was ma jechać w tym tyg. i na co zaczęła się już truskawka. Jakie macie terminy bo ja 27 kwietnia i nadal siedzę i już zaczynam wątpić że wyjadę.Mieliście może też tak że pojechaliśćie w pózniejszym terminie niż na umowie.
zdjecie uzytkownika
/ona/ - 2015-05-20 13:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Truskawka powoli się zaczyna bo mówiła, że na piątek potrzebuje 15 kobiet na pole. Nie miałam wyboru musiałam odmówić. Tydzień temu zapisała sobie, że jestem z podkarpacia i mogę jechać Alstarem i dojechać na miejsce w środę lub sobotę. A dziś zadzwoniła, że mam być na piątek, jutro wyjazd z przewoźnikiem, który nie jeździ przez moje województwo i muszę w swoim zakresie dojechać do miejsc z których zabiera ludzi, więc nie jestem w stanie w popołudnie pozałatwiać wszystkiego by jutro jechać np z Krakowa :) i nie dało się jej przekonać bo ja swoje a ona swoje..:/
zdjecie uzytkownika
ja ja - 2015-05-20 22:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym roku jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie płacą 2 dni szkoleniowego jak było w poprzednich latach(kiedyś płacili godzinowkę, 10godzin 50 euro przez 2 dni ) teraz tylko zaraz akord i od 5 do 20 euro na dzień, jakaś masakra, sama Raoamnija pracuje, coraz mniej Polaków.
zdjecie uzytkownika
pati - 2015-05-21 07:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [/ona/ - 2015-05-20 13:36:35]:
A masz może meila to bym do Ciebie napisała,bo ja do nich dzwoniłam.
zdjecie uzytkownika
/ona/ - 2015-05-21 08:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jasne, aniolek0991@onet.pl , odezwij się to na spokojnie popiszemy.
zdjecie uzytkownika
początkujaca - 2015-05-22 13:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , czy ma ktoś z was termin na 6 lipca na borówkę ? Może ktoś jedzie z was pierwszy raz tak jak ja ?
zdjecie uzytkownika
swiezak - 2015-05-22 15:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [początkujaca - 2015-05-22 13:55:31]:
Ja również mam termin na 6 lipca i tez pierwszy raz, skąd jesteś?
zdjecie uzytkownika
zainteresowanaaa - 2015-05-22 17:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy jest możliwość dostania się do pracy od lipca?
Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
małgoś - 2015-05-22 17:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja też mam termin na 6 lipca ,też jadę pierwszy raz jestem z zachodniopomorskiego
zdjecie uzytkownika
muzyk - 2015-05-22 18:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolegow i kolezanki pracowalem juz kolejny sezon na szparagach na Leninie no co rok bylo nie ciekawie ale w tym roku juz kiepsko bylo ale nasi koledzy z Rumunie stworzyli strajk 18 maja tego roku i my Polacy do nich sie dolonczylismy ogulnie okolo 1000 osob nie wyjechalo w pole po kilku godzinach rozmow skonczylo sie na tym 5,5E na godzine i nic za socjal ale tak tylko bylo przez 1 dzien na jutro ponownie akord tylko z 47 centow podniesiono na 50 centow za 1kg zobaczymy kto bedzie pracowal w tej firmie jak juz Rumuni nie chca
zdjecie uzytkownika
muzyk - 2015-05-22 18:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwia1 - 2015-05-15 14:27:57]:
Pracowalem kolejny sezon na Leninie tym razem koledzy Rumuni 18 maja tego roku nie wyjechali w pole my polacy sie do nich dolonczylismy sie okolo 1000 osob nie pojechalo w polo niemcy dali 5,5 E na godzine ale tylko na 1 dzien i spowrotem na akord wiec kto bedzie za rok w tej firmie pracowal ?????????
zdjecie uzytkownika
baska - 2015-05-23 08:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja ja - 2015-05-20 22:55:10]:
jak przepadły Ci niemcy jedż na pieczarki pod mrągowo zarobisz może o połowe mniej ale pewnosc ze kasa na reke jak cos napisz do mnie to powiem Ci wiecej baska45.1981@tlen.pl
zdjecie uzytkownika
emilka - 2015-05-23 19:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wiecie może czy ruszyła już truskawka i czy ściągają kobiety.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-23 23:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pojechałem tam raz i wole robić w polsce za grosze niż u Thiermanna
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-05-24 08:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie.Czy jedzie ktoś na truskawkę w przyszłym tygodniu,dzwonili do kogoś.Wiecie może czy zbiór truskawki już ruszył,bo to już koniec maja to truskawka chyba powinna już być,czy może u Tchiermanna zaczyna się póżniej.
zdjecie uzytkownika
początkująca - 2015-05-24 16:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [swiezak - 2015-05-22 15:58:17]:
świętokrzyskie . Słyszałam że dziewczyny są w innym miejscu niż faceci , nie wiesz czy to prawda ?
zdjecie uzytkownika
obst - 2015-05-24 17:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [początkująca - 2015-05-24 16:27:06]:
Prawda ,najprawdziwsza prawda!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-05-24 20:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jakieś kobitki jadą w tym tygodniu na truskawkę bo podobno ruszyła,na piątek miało przyjechać 15pań.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-24 20:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie wie ktoś coś jak jest z tą truskawką czy jest już co zbierać.
zdjecie uzytkownika
Hejman - 2015-05-25 06:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Wracalem dzisiaj busem z Holandii. Odbieralismy jedna pania z plantacji szparagow obok miejscowosci Lehnin. Powiem krotko ... to co tam zobaczylem to masakra .... z tego co wiem pracuje tam okolo 700 osob narodowosci romskiej i grupa okolo 100 polakow. Zastanowcie sie naprawde czy warto jechac pracowac i mieszkac w takim kolchozie. Z tego co ta pani opowiadala duzo osob szybko odpada. Jest naprawde duzo ciekawszych miejsc do pracy, wystarczy przeszperac internet podzwonic a napewno znajdziecie warunki bardziej godziwe niz to co tam widzialem. Napisalem ten post tylko i wylacznie by ostrzec naszych rodakow przed mieszkaniem w takich warunkach obozowych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Heinrich Thiermann?
Zadaj pytanie
alert