Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-07-14 12:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIKI - 2014-07-14 09:40:53]:
tak Alstarem a ty już byłeś bo ja pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-07-14 12:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-07-14 10:00:24]:
JEDZIESZ MOŻE ALSTAREM ?
zdjecie uzytkownika
NIKI - 2014-07-14 15:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w tej firmie pierwszy raz jade.Mariusz a ty juz masz umowe?
zdjecie uzytkownika
NIKI - 2014-07-14 15:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz w tym roku bylam zagranica i babka mi powiedziala ze moze byc problem z 2 umowa,narazie nic mi nie przyszlo i sie zastanawiam czy dzwonic.ma ktos podobny przypadek?ile kosztuje bilet w alstarze?dowozi on na miejsce?
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-07-15 09:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIKI - 2014-07-14 15:40:30]:
bilet w allstarze kosztuje 50-60 euro lub rownowartsc w zl.dowozi do samej pracy,jednak podroz moze nie byc zbyt przyjemna jezeli nie lubi sie alkoholowej imprezy.
zdjecie uzytkownika
NIKI - 2014-07-15 09:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy macie umowy?
zdjecie uzytkownika
ulcia - 2014-07-15 10:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie,ja nie mam jeszcze umowy,a ja jade dzisiaj wieczorem z Leszna.Mam nadzieje że na miejscu mi dadzą
zdjecie uzytkownika
sAm - 2014-07-18 10:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy już ktoś pojechał kto miał wyznaczony termin na 14 lipca?
zdjecie uzytkownika
anon - 2014-07-18 10:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam na 14 i dalej nic ,jak do nich dzwonisz to mówią, że oddzwonią i nic. Najlepsze jest to, że niektórzy jadą jeszcze przed terminem mimo, że się nie upominają . W ogóle jak wygląda dojazd na miejsce?
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2014-07-18 13:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja miałem na 14go lipca termin ale nie dzwonili jeszcze do mnie i już tracę nadzieję,że pojadę!
zdjecie uzytkownika
Kowal - 2014-07-18 13:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie współpraca z Heinrich Thiermann to całkiem dobre rozwiązanie. 25 lat są na rynku i ludzie raczej do tej pory do nich wracają. Wiadomo, że praca z nimi jest tylko sezonowa, chociaż może jak ktoś gdzieś się pokaże z dobrej strony to zaproponują jakiś lepszy kontrakt za lepszą stawkę. Coś oprócz tych truskawek, borówek i szparagów może więcej da się zrobić i zarobić. Trzeba być dobrej myśli
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-19 11:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś z załopolski? jedziemy we wtorek ze znajomymi, dzisiaj dzwonili
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-19 18:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z małopolski, okolice Tarnowa, dziś dzwonili i wyjazd na wtorek .PISAĆ JAK COŚ WIECEJ
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2014-07-19 21:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kowal - 2014-07-18 13:29:12]:
tam kariery niedozdobedziesz gora posiedzisz 2 miesiace i tyle takie tam niemieckie prawo
zdjecie uzytkownika
Dana - 2014-07-20 07:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mnie dzwonili 19 wyjazd mam 22 jestem z lodzkiego jade z 2 kolezankami /dzwonilam do nich tylko raz i Pani do mnie dzwonila sama - najlepiej jest dzwonic miedzy 15 a 16 /ta firma jest super polecam ja wszystkim jade 2 raz Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2014-07-21 10:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heyy, jeśli ktoś się tam wybiera to macie ostatni moment aby się dostać, ja byłam od 19 maja i wróciłam 20 lipca.. ogólnie pobyt oceniam na 5 :) myślę ze tam wrócę za rok na pewno, serdeczne pozdrawiam GRUPĘ Pani Hani
zdjecie uzytkownika
BLONDI - 2014-07-21 17:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorące pozdrowienia dla Edyty i Bozenki z okienek pocztowych oraz panią Bożenkę gospodarczą i grupową panią Hanie...z r.2010
zdjecie uzytkownika
dobry polak - 2014-07-22 14:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA POLACY W DE:)) ! W nowym sezonie letnim DO DE PONOWNIE POWRÓCIŁY SŁOIKI I WEKI CZYLI TAK TE WREDNE WSIOKI ! Tak ! - wraca wsiostwo z plecakami wypełnionymi dobytkiem polskim, słoikami ze swojskimi wałówami, co pozwoli im przeżyć kolejny tydzień w naszym pięknym KRAJU, dzięki któremu wyrwali się od swoich łojców i matul !. A jeszcze kilka dni temu, sprzątano po nich cały Dworzec Centralny, ponieważ to słoikowe wsiostwo opuszczając chwilowo DE, tak pchało się do SAMOLOTOW, obijając się przy tym o siebie, że dźwięk tłuczonego szkła z ich pustych słoików roznosił się po całym dworcu !. ALE ! - ich powrót na farmy oznacza ponowną ich bezwzględną walkę o utrzymanie się na etatach w DE... firmach, gdzie sprawdzoną przez nich metodą jest : podkładanie świń ( nie tych bynajmniej z ich słoików) oraz szybkie i skuteczne niszczenie rodzimych Niemcow. Bo co taki wsiok zrobi aby utrzymać się w de? - wsiok zrobi wszystko, on zdepcze każdego kto mu w tym zagraża !. Inaczej czeka go powrót w niesławie do jego wsi, gdzie powita go już tylko wyjący pies oraz miauczący kot a także sklepik spożywczy, z ławeczką dla miejscowych pijaczków i brak życiowych perspektyw. Jedyne zajęcie na jakie może liczyć w swojej wsi, to uczestnictwo w Ochotniczych Strażach Pożarnych,UKLADANIE POLDBRUKU oczywiście pod patronactwem swojskiej partii czyli P(osady) S(woim) L(udziom) !.. Dlatego też, pobyt wsioka w de.. to jest dla niego być albo nie być ! - a już szczególnie dla wsiowskich dziewuch, które zrobią wszystko aby tylko wyjść za mąż za prawdziwego ANGLIKA, ale co je niesamowicie potem nobilituje pośród wiejskich opłotków !. Ostrzeżenie ! a ta zielona stonka na farmach trzyma się zawsze razem, ponieważ łączą ją swojskie wspomnienia zapachu słomy i siana. Uwaga ! - w pracy słoikowa baba ( szczególnie z zagłębia słoikowego, czyli rzeszowszczyzny i olsztyńskiego) jest bardziej zawzięta i bezwzględna niż wsiowy chłop, ponieważ jej szczególnym wrogiem są rodowite niemki dziewczyny. A jak w DE najszybciej można rozpoznać wsioka ?. Na szczęście, to jest akurat proste !a ponieważ wsioki zawsze piją piwo przez słomkę wyciągniętą z własnego buta, ale po wypiciu kilku piw - zawsze słychać chrzęst szkła upadającego na podłogę słoika !. BUHAHAHAHAAHAHAHAHH :))))))))))))))))))))
zdjecie uzytkownika
WREDNA - 2014-07-22 15:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POZDROWIENIA DLA MARIOLI Z HEEDE,CHYBA MNIE TAK NAPRAWDE NIGDY NIE PODNASZ
zdjecie uzytkownika
rozsądna - 2014-07-22 16:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BLONDI - 2014-07-21 17:44:04]:
też tam byłam i sądze że tam to jeden wielki hlam a twoje zadowolenie nie wiem z czego wynika może dobra WAZELINIARA byłaś tam jest banda (usunięte przez administratora) i klany rodzinne chamstwo i oszustwo tylko jak mówią orczyk orczyka zawsze znajdzie pozdrawiam wszystkie WAZELINIARY!!
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-07-22 23:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam jeszcze taki kierowca Tadeusz,bardzo opryskliwy dla kobiet,oczywiście nie wszystkich ,wyglądał jak cygan
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-07-23 13:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Jak myślicie czy jest jeszcze szansa żeby wyjechać na zbiór borówek.A tak w ogóle do kiedy trwa taki zbiór i czy po jego zakończeniu jest szansa na jakąś pracę przy czymś innym czy wtedy kończy się tam sezon.
zdjecie uzytkownika
man is obsolete - 2014-07-23 14:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonic nie trzeba codziennie tylko 2-3 razy w tyg.... Mnie osobiscie już kurwica brała bo zamiast rozmawiac o pracy to w słuchawce telefonu gra muzyczka za której słuchanie płaci się jak za Audiotele, (usunięte przez administratora)ponad 3 zł za minutę... Może człowiek zwątpic, ale załapac sie można, ja i qmpel jesteśmy tego żywym przykładem... A jak będzie??? Czas pokaże!!!
zdjecie uzytkownika
** - 2014-07-23 15:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o podanie numeru telefonu bo za cholerę nie mogę się dodzwonić na ten podany w umowie...
zdjecie uzytkownika
man is obsolete - 2014-07-24 12:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wbijam tam na weekendzie,jak pod kosz lebron.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x