Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gebels - 2014-04-19 10:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie straszcie tak wszystkich na tym śmiesznym forum,po co tak kłamiecie? Prawda jest taka ze robota jest fajna,fajni ludzie i jak sie pracuje to mozna zarobic i 2500 euro przez te 2 miesiące.
zdjecie uzytkownika
rytju - 2014-04-19 11:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam transportu do shsringhausen na pomniedzialek jedzie ktos z wlkp?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-04-19 12:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gebels - 2014-04-19 10:38:29]:
przejedziecie to zobaczycie, ja bylem [ierwszy raz i nie pojade wiecej, ktos kto pracowal za granica w normalnej firmie, wie ze traktuja Cie tam jak smiecia, jestes tylko numerkiem dla nich.. Zarobisz jak jest szparag, ale gadalem z ludzmi na polu i niektorzy mowili ze na pierwszy sezon jak byli zarobili po 1000 euro, niektorzy wiecej, tu duzo jest czynnikow losowych..
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-04-19 12:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gebels - 2014-04-19 10:38:29]:
Mam pytanie jesteś tam w tej chwili nie sądzę bo nie pisałbyś tego .Więc nie psuj ludziom w głowie .Będzie szparag będzie i pieniądz narazie go brak.Zgadzam się z osobą która napisała na tym forum że głupotą byłby teraz wracać do kraju jeśli wytrzymało się tam miesiąc ,gdzie właściwie teraz szparag powinien się zacząć
zdjecie uzytkownika
Gravedigger - 2014-04-19 12:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłem w Anglii w fabryce pakowania i sortowania serów po prawda 12 dzien w dzien i to w nocy ale tak naprawde to tego sie nie odczowalo bardziej sie meczylem pracujac w sklepie po 8 godz. Anglicy tak mnie chwalili ze mam juz zarezerwowana kolejny sezon :)
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-04-19 12:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś dzwonili na środę mam tam być,pogoda się robi ,wiedz jadę.
zdjecie uzytkownika
gebels - 2014-04-19 12:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-04-19 12:07:10]:
no racja racja,ale jak sie tam jedzie to trzeba sie nastawić na takie traktowanie,przecierz nie bedą Cie traktowac jak księcia bo to nie ośrodek wczasowy tylko robota,nikt tam nikogo na siłe nie trzyma,wiem ze lepiej leżeć w domu i pić piwo przed telewizorem jak Ferdynand Kiepski,ale co zrobic jak w tym kraju niema pracy dla ludzi z naszym wykształceniem :-) Pozdro.
zdjecie uzytkownika
DARO - 2014-04-19 14:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZESC,TO CO MAM ZROBIC CHLOPAKI,ZEBY ZAROBIC I NIE BYC NA MINUSIE? PROSZE POWIEDZCIE MI ,BO MUSZE TAM JECHAC BO MNIE Z DOMU WYGANIAJĄ.
zdjecie uzytkownika
BOBI - 2014-04-19 14:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIEM ZE NIE JEST TO DOBRE TA PRACA,CZYTAJAC WASZ OPINIE,WIEM ZE BEDZIE CIĘŻKO,WIEM ZE TO NIEMA SENSU ALE I TAK POJADE BO MI SIE W DOMU NUDZI,NAWET JAK BEDE NA MINUSIE,BO TRZEBA W ZYCIU PRÓBOWAĆ,POZDRAWIAM OPTYMISTÓW.
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-04-19 15:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DARO - 2014-04-19 14:17:18]:
Nie denerwuj się tak !pojedziesz zobaczysz teraz szparag powinien się zacząć więc powinieneś zarobić o ile przestaną oszukiwać na kilach.Jedziesz pierwszy raz?
zdjecie uzytkownika
DARO - 2014-04-19 15:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nn - 2014-04-19 15:20:27]:
DZIEKI,NA SZPARAGACH JUZ BYLEM TYLKO ZE GDZE INDZIEJ W OKOLICACH FRANKFURTU,DO THIERMANNA JADE 1 RAZ,WSZYSCY ODRADZAJA MI TEN WYJAZD ALE JADE A CO MI ZALEŻY,NAJWYZEJ STRACE NA TYM,ALE JAK BYM NIE POJECHAL TO MIAL BYM TAKIE MYSLI-MOGLES JECHAC,MOGLES JECHAC,WIESZ JAK TO JEST,TRZEBA RYZYKOWAC W ZYCIU,DZIEKI ZA INFO,POZDRO.
zdjecie uzytkownika
DARO - 2014-04-19 16:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JADE TAM ZEBY ,,WYCZYSCIC KASETE,,BO MAM MORALNIAKI W POLSCE HEHE,A NIE DLA KASIORY,BEDZIE TO BEDZIE NIE TO NIE HEHE,POZDRO
zdjecie uzytkownika
on - 2014-04-19 18:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie chcem zarezerwowac busa i prosze powiedziec jak to napisac

miasto Domstiftsgut Motow pewnie
ulica tutaj nie wiem
kod 14778 Motzow
z gory dzieki za pomoc
zdjecie uzytkownika
ergft - 2014-04-19 19:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DARO - 2014-04-19 16:36:10]:
jaka kasete?
zdjecie uzytkownika
DARO - 2014-04-19 19:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ergft - 2014-04-19 19:31:09]:
WYCZYSCIC KASETE-CZYLI ZAPOMNIEC O TYCH GLUPOTACH CO NAROBILEM PO PIJAKU ,BO MORALNIAK HEHE
zdjecie uzytkownika
fdd - 2014-04-19 20:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DARO - 2014-04-19 19:50:10]:
akurat thiermann to nie jest dobre miejce na odwykowke
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-04-19 20:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fdd - 2014-04-19 20:04:31]:
popieram tam mozna wpasc w jeszcze wiekszy alkoholizm
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-04-19 23:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos z warminsko-mazurskiego do Motzow w dniach 28 lub 29 kwietnia ?
zdjecie uzytkownika
atam - 2014-04-20 10:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę zapomnieć. Jak nie będziesz chciał pić to nie będziesz kto jedzie tak daleko żeby się zabijać
zdjecie uzytkownika
atam - 2014-04-20 10:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę zapomnieć. Jak nie będziesz chciał pić to nie będziesz kto jedzie tak daleko żeby się zapijać
zdjecie uzytkownika
DARO - 2014-04-20 11:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2014-04-19 20:49:42]:
A CO TAM SAME PIJAKI PRACUJA?
zdjecie uzytkownika
DARO - 2014-04-20 11:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [atam - 2014-04-20 10:25:45]:
NIE NIE JADE TAM SIE ZAPIJAC,TYLKO TROCHE ODPOCZĄĆ OD TYCH MOICH PIJAKÓW KOLEGÓW TU Z POLSKI ODE MNIE.
zdjecie uzytkownika
DARO - 2014-04-20 11:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U THIERMANNA NAPIC SIE MOZNA,A NAWET TRZEBA PO CIĘŻKIM DNIU PRACY,ALE BEZ PRZESADY ZEBY RANO WSTAC I MIEC SILE FOLIE PRZEKŁADAĆ NA POLU.
zdjecie uzytkownika
.. - 2014-04-20 11:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DARO - 2014-04-20 11:26:00]:
99% to tylko pijaki jak nigdy nie piles to tam sie nauczysz
zdjecie uzytkownika
DARO - 2014-04-20 12:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.. - 2014-04-20 11:37:58]:
DZIEKI ZA INFO
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
188 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x