logo Heinrich Thiermann

Heinrich Thiermann

Uchte

Opinie o Heinrich Thiermann

Nick 2017-07-06 22:29
Łoooo . To bardzo szybko dali znać .. Nie wiem kto w tym biurze pracuje ale nikt normalny ... Żeby dzwonić 2 dni wcześniej . Ja do tej pory nie dostałem telefonu i raczej nie licze juz na to zeby dostać .
Xyz 2017-07-06 22:43
Przecież do środy jeszcze 6 dni, nie 2 :)
Swoja 2017-07-07 07:55
Na szarik jedziesz czy motzow ?
KamilzPodlasia 2017-07-07 16:46
Na szarik :-)
Xymox 2017-07-07 19:38
Ma ktoś jakieś aktualne info jakie teraz obowiązują stawki za kg ile za socjal i czy istnieje możliwość zakwaterowania małżeństw razem
Dylemat 2017-07-09 12:46
Co sie dzieje w firmie Thiermann ? Kiedy zbior borowki sie rozkreci ? Czekam z terminem poczatek lipca i co dalej ?Czekać czy szukac innej roboty ?
J. 2017-07-10 08:22
Nie wiem jak wyglada sytuacja na borowce, ale wiem ze sporo osob sciagaja na srode i na piatek, wiec chyba jest co zbierac. Sprobuj sam do nich zadzwonic :)
kaska 2017-07-10 17:36
jaki jest aktualny numer bo na ten z koncówką 970 nikt nie odbiera i tylko kase zrzera
kaska 2017-07-10 17:42
hej, mialam termin na 3 dzis przybyla grupa ludzi,ale ja sie nie załapałam:(dzwonie i dzwonie masz moze numer iny niz koncowka 970
Qee 2017-07-10 19:16
Na końcówkę 970 dziś dodzwoniłem się 2 razy dzwonić między 8 a 16 potrzeba trochę cierpliwości jedziemy grupą 6 osób w czwartek
//// 2017-07-10 19:23
Hej! Gdzie jedziecie i skad ? Bo ja też mam być na 14
Qee 2017-07-10 21:49
Na sharik z Rzeszowa
kaska 2017-07-11 08:29
To miałeś wielkie szczęście, ja go niestety nie mam :( . Już brakuje mi cierpliwości!!!pzdr
ela 2017-07-11 10:58
mi napisali ,ze ostatni tydzień lipca lub poczatek sierpnia,jestem z Rzeszowa czy ktos jedzie w tym terminie i czym tam można dojechać/
kaska 2017-07-11 19:39
Jak trafisz na hale, to ok,a na pole nie masz po co już jechać pod koniec lipca!!! Łatwisz sobie busa od siebie,umawiasz wyjazd na Szarik, jak doświadczony kierowca będzie już znał miejsce;)
ela 2017-07-11 22:40
no ale jak,przecież borówka jest do połowy września no to akuratnie 6 tygodni łapię.Ale tak serio nie ma borówki w sierpniu bo już sama nie wiem co robić
xxxx 2017-07-12 20:03
Cześć! Jeśli jesteś zainteresowana to mogę Cie zabrać bo ja też jadę z Rzeszowa na 2 sierpnia. Jesli chcesz to możemy jechać razem.
kaska 2017-07-12 20:54
Hej,borówka to już się zaczęła i teraz jest najlepszy termin, by pojechać :)
Rwaczka 2017-07-13 10:33
Ile placą obecnie za kg ?Borowki
Robert 2017-07-13 11:39
1 Euro za Kg i poniżej tej ceny nie zejdą.
ela 2017-07-13 14:19
pewnie,że jestem,podam Ci maila to dogadamy szczegóły:manka075@poczta.fm
natalka 2017-07-13 18:25
powiedzcie mi ile borówki rwiecie w godzinę ,tak srednio
świeżakjakichmało 2017-07-13 21:41 [użytkownik zarejestrowany]
Mam pytanie do osób będących na miejscu lub dobrze znających realia rzeczonej firmy. Mianowicie, czy opłaca się przyjeżdżać teraz na borówkę? Poza tym byłbym wdzięczny za podanie dokładnego adresu. Pozdrawiam.
kaska 2017-07-14 08:52
Dokładny adres masz na umowie :)Wszystko zależy od stanu odniesienia, jak ratuje cię 50 oiro na dzień, to jedz! Jeśli jesteś dobrym rwaczem, to zarobisz nawet 100. To jest wszystko płynne i zależy od wielu czynników. Doradzam jechać :), jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, a co człowiek inne doświadczenie i odniesienie. Pozdrwiam
agnieszka 2017-07-14 11:29
no a co,jesli każa mi przyjechać bez umowy,czy ktoś miał taką sytuację?
Robert 2017-07-14 11:49
Na Twoim miejscu pojechałbym. Borówki jest bardzo dużo ludzi w sumie tez bo ponad 1200osoób w tym większość Rumunów, trochę mniej Polaków i mała(testowa) grupa Ukraińców. Jest bardzo dużo ludzi a borówki jeszcze więcej. To jest o wiele lepszy sezon niż ta katastrofa z zeszłego roku.
Andrzej 2017-07-14 14:54
Jest ktos na borowce w Kirchdorf i moze dac znac jak to wyglada? Duzo borowki? Bo mamy termin na srode i noe wiemy czy jechac czy isc na magazyn ze stala stawka
kaska 2017-07-15 18:42
Jeśli do Ciebie dzwonili i każą przyjechać, to jedź!!Robert pisze , ze jest borówka, więc zarabiaj:)
kaska 2017-07-15 18:44
Umowę dostaniesz na miejscu,tylko musisz mieć tel.,że masz przyjeżdzać
adela 2017-07-16 22:40
hej czy jest ktoś z tereminem na 19 lipca z zachodniopomorskiego ? Krucho z dojazdem mam. I też lipca, że jade sama, bo mój chłopak nadal nie dostał odpowiedzi.
ja 2017-07-17 21:38
Obecnie wchodzi ok 60 ton borwki ,wiec jest wysyp i czas na dobre zarobki. Placi 1 euro i nie zejdzie nizej. Warto przyjechac.
ona 2017-07-17 22:19
Może i borówka jest,ale Rumunii są okropni. Rwą jak chcą, skaczą po rajach,zawyżają poziom, są jakieś limity limity, które trzeba wyrobić!!! Także ciekawie w tym roku się zapowiada. Z jednej grupy są już zjazdy, bo ludzie nie dają rady. Wyjechali 10 i jutro już zjeżdżają !!!
@świezakjakichmało 2017-07-18 20:05
Do kogo mamy się zgłosić na zakwaterowanie? Dotrzemy w późnych godzinach nocnych. Dziękuję z góry z pomoc.
1
z 2017-07-18 20:59
W pierwszej kolejności biuro i rejestracja a dopiero potem zakwaterowanie.
@świezakjakichmało 2017-07-18 21:04
Czyli pozna pora to nie problem i ktoś nas na pewno przyjmie?
Ja 2017-07-18 21:49
Prosiłbym o kontakt do kogoś z biura.
z 2017-07-19 06:06
tak ! poczekalnia przed biurem:)
1
nunu 2017-07-24 19:34
jedzie ktos w tym tyg na hale
Byłam 2017-07-25 12:26
Ja mogę się wypowiedzieć więc byłam tam tydzień ogółem miałam fajną grupową fajną grupę,oprócz Ukrainek praca nie jest ciężka nikt Cię nie pogania każdy jest miły dla siebie i motywuje Cię do pracy ale jest jeden problem zarobki jeśli jedziesz pierwszy raz na borówki to żadnych "kokosów" się nie spodziewaj pracujesz po 11h za niewelką stawkę
ibanez 2017-08-01 17:04
Ja pracowalem 6 sezonow na szparagach...mialem 4,5 socjal....nie marudz!!!
margolka 2017-08-07 14:59
Mamy z koleżanką być w sobotę - pierwszy raz w tej firmie interesują mnie zarobki jak i atmosfera w pracy.
Dejvv 2017-08-09 22:18
A jakie macie opinie o zbiorach Rzepy?Jaka stawka dzienna,po ile godz?
Weronika 2017-08-13 19:06
Czy aplikując na oferty pracy od Heinrich Thiermann musimy posługiwać się językiem niemieckim na określonym poziomie? Jak pod tym względem przebiega proces rekrutacyjny? Pracodawca podczas rozmowy przeprowadza test językowy, czy może wymagany jest specjalny certyfikat potwierdzający nasze umiejętności?
sarenka 2017-08-13 20:49
nie musisz znac wcale jezyka niemieckiego . Nikt na to nie zwraca uwagi .
Bywalec 2017-08-22 23:29
czy to prawda że Ania jest rumuńską grupową?
Jowitka6661 2017-08-27 04:16
Czy ktoś mi powie czy jeszcze tam pracuje Sven ?
1
::::::: 2017-08-27 12:46
Tak pracuje jest szefem na lehninie
jm 2017-08-30 22:30
napiszcie jak zarobki w tym roku
Weronika 2017-09-12 13:20
@sarenka - dziękuję za informację. Zatem na co Heinrich Thiermann zwraca uwagę zatrudniając nowych pracowników? Czy możesz też napisać o warunkach pracy, jakie oferuje pracodawca? Jak je oceniasz? Czy firma zapewnia zakwaterowanie? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
sarenka 2017-09-12 20:41
zapewnia zakwaterowanie, dowoz na pole, obiad. nie ma wymagan przy podjeciu tam pracy , nawet wiek nie ma znaczenia. bylebys Ty miała zdrowie i siłe do pracy bo tam nie ma ze boli :) słonce czy deszcz w pole trzeba iść.
1
Zostaw swoją opinię o Heinrich Thiermann - Uchte
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann