Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
paulis - 2015-06-27 19:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktoś się orientuje jak z borówką w tym roku ? coś juz rusza ?
zdjecie uzytkownika
AdamM - 2015-06-27 19:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jadę 1 lipca 2015 do firmy Thiermann 9-cio osobowym busem marki Opel Vivaro. Mam wolne miejsca. Proszę o kontakt telefoniczny pod numerem (usunięte przez administratora) . Zapraszam :)
zdjecie uzytkownika
Aneczka - 2015-06-27 23:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam na borówki na ok 20 lipca. Czy wiecie ile płacą za borówki za kg.
zdjecie uzytkownika
Michal - 2015-06-28 01:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem ile jest za kg. Ale wiem że jest dużo chętnych zeby tam jechać. Ja mam wstepny termin na 6 lipiec. Zobaczymy jak to bedzie
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-06-28 19:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może czy borówka już się tam zaczeła czy trwa jeszcze zbiór truskawki.
zdjecie uzytkownika
zorientowana - 2015-06-28 20:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Truskawka jeszcze cały czas trwa, natomiast borówka jeszcze zielona, więc na razie nie ma żadnych wyjazdów na zbiór borówki. Sezon borówkowy rozpocznie się najprędzej za 2 - 3 tygodnie gdyż pogoda tam nie dopisuje, także trzeba jeszcze cierpliwie poczekać.
zdjecie uzytkownika
dan - 2015-06-29 11:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam termin na 6 lipca, a pochodze z Lublina, Czy te busy z leszna jada przez jakies wieksze miasta czy tylko odrazu z Leszna do thiermanna?
zdjecie uzytkownika
Tomek Podkarpacie - 2015-06-29 11:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jaki nr do nich dzwonić? Próbuje na kilka to włącza mi się muzyczka i sekretarka mówi, że w święta ich nie ma.
Miałem jechać dzisiaj (tj 29.06) na borówkę..
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-06-29 11:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć ja mam termin na 6 lipca czekam na telefon niecierpliwie,myślę ze uda sie w tym terminie jechać.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-06-29 11:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć ja mam termin na 6 lipca czekam na telefon niecierpliwie,myślę ze uda sie w tym terminie jechać.
zdjecie uzytkownika
malgos - 2015-06-29 12:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej:) czy jedzie ktoś z zachodniopomorskiego na piątek może się zgadamy pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
orszuleczka@tlen.pl - 2015-06-29 12:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy może ktoś jedzie z okolic chełma na borówke termin 06 07 2015 dam na paliwo tel(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-06-29 13:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malgos - 2015-06-29 12:18:30]:
A na co jedziesz na truskawkę czy już na borówkę.Dzwonili do Ciebie już.
zdjecie uzytkownika
malgos - 2015-06-29 15:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dzwonili jadę na borówkę zadzwoń do nich i się przypomnij ja tak robiłam pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ariell - 2015-06-29 17:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, mam termin od 13.07 na borówkę i mam kilka pytań: O co chodzi z tymi kreskami? Czy są jakieś konsekwencje jak się chce wrócić wcześniej? I w ogóle, czy naprawdę jest tak źle w tym sezonie? Opłaca się jechać? Wybieramy się ze znajomymi pierwszy raz i po przeczytaniu tych komentarzy zastanawiamy się czy warto.
zdjecie uzytkownika
obst - 2015-06-29 19:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ariell - 2015-06-29 17:39:38]:
Z tym akordem w tej firmie to jest tak ; wszystko zależy do jakiej grupy trafisz
jeżeli w grupie najlepsza osoba zbierze powiedzmy 100 kilo to ty żeby nie dostać kreski musisz zebrać 80% i tu jest mała paranoja w tym wymogu bo jednocześnie dostajesz premię i kreskę ( premia za 50 kg)
zbory zaczynają się około 1 lipca i trwają do końca września zarobki uzależnione są od urodzaju pogody i możliwości zbieracza więc trudno wyrokować ile można wyciągnąć
zdjecie uzytkownika
Tomek Podkarpacie - 2015-06-30 11:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jaki nr dzwonicie? Na podane nikt nie odpowiada
zdjecie uzytkownika
jj - 2015-06-30 11:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie jezdzcie tam bylam 3 lata temu nigdy wiecej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rumuny kradna masakra 4500 zł zarobilam na dwa msc robota 7 dni w tyg od 4-21 nabawilam sie gronkowca zlocistego i do teraz go mam tragedia nie idzie tego wyleczyc
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-06-30 12:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował tam przy zbiorze borówki i może mi powiedzieć jak tam jest.Czy osoba która jedzie pierwszy raz jest w stanie zarobić jakieś sensowne pieniązki,czy naprawdę wrzucają jak się uzbiera te kreski.Od której godziny się zbiera i ile godzin dziennie pracuje.A także od kiedy do kiedy trwa zbiór.Mogę jechać dopiero po 20lipca czy będzie jeszcze sens,ktoś wcześniej napisał że do końca września trwa zbiór.Jeśli ktoś może mi odpowiedzieć na te pytania będę bardzo wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-06-30 14:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
borówka zaczyna się za tydzień lub dwa. za litr borówki płacą od 0,80 do 1,00 euro (zależy od gatunku)z czego dziennie odciągają ci ok.5,40 za nocleg obiad i resztę.
zdjecie uzytkownika
kamil8888 - 2015-06-30 18:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie jeden narzeka drugi chwali istny Polak. Nikomu widzę że się nie dogodzi. A może robić się nie chce? Bo przyzwyczajeni niektórzy do leniuchowania. Ten co będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to zarobi a ten kto jedzie by pic maternusa i króla artura to niech zostaje w Polsce.
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-07-01 09:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nu nu - 2015-06-26 14:07:25]:
Hej sezon szparagowy w tym roku skonczyl sie 18 czerwca (czwartek) 19 (piatek) było rozliczenie i wszyscy wrócili do domu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nu nu - 2015-07-01 09:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O to tak dlugo sezon trwal przy tak kiepskim wysypie jak piszecie to tak jak zawsze zakonczenie bylo w tamtym roku bylo cos po 20
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
kamil8888 - 2015-07-01 13:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś z was na borówke w lipcu?
zdjecie uzytkownika
Filip - 2015-07-01 14:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil8888 - 2015-07-01 13:22:50]:
Ja się wybieram
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Heinrich Thiermann?
Zadaj pytanie
alert