Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-28 08:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Czy są jakieś busy które wożą do Tchiermanna.Podobno z Leszna można jechać ale ja mam bardzo daleko do tego miasta.A czym wy tam jeżdzicie,jeśli możecie podac mi namiary na jakieś firmy przewozowe co tam jeżdzą będę wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-02-28 09:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-02-28 08:32:40]:
witaj ola .tak są busy ale zależy skąd jesteś .Ja jeżdzę alstarem a jestem z woj lubelskiego
zdjecie uzytkownika
/ona/ - 2015-02-28 12:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty Gosia wybierasz się w tym roku?:) i jeśli tak to kiedy?:)
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-28 15:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2015-02-28 09:47:06]:
Ja jestem z woj.łódzkiego ale może być też śląskie bo do Częstochowy mam blisko to mogłabym też z tamtąd jechać.A ten alstar to jeżdzi w tych województwach czy tylko w lubelskim
zdjecie uzytkownika
nunu - 2015-02-28 16:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-02-28 15:55:04]:
Wejdz na strone alstara i zobacz z kad jeździć z tego co sie orientuje to oprucz woj pomorskiego i calej gory polski
zdjecie uzytkownika
don - 2015-02-28 20:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Skoro umowa o prace to jak wygląda roczne odliczenie z podatków sporo pobierają?z góry dziękuje komus za odpowiedż
zdjecie uzytkownika
pojawiam sie i znikam - 2015-02-28 23:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam jest praca 7 dni w tygodniu ciezko wytrzymac ,duzo osob po miesiacu zjezdza do domu jak pada tez trzeba robic
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-03-01 10:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [/ona/ - 2015-02-28 12:35:12]:
no oczywiście że się wybieram a termin mam na 6 kwietnia
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-03-01 21:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [don - 2015-02-28 20:33:12]:
raczej nikt się nie rozlicza bo ta umowa to taki pic na wodę.Sory za słownictwo ale nie rozliczysz się z tą umową
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-03-02 08:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A od ktorej do ktorej średnio sie tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
bella - 2015-03-02 09:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-03-02 08:49:10]:
Witam.Jeżeli chodzi o pracę w polu to wygląda to tak jak się mieszka na Leninie to pracę zaczyna się o 6 do 18 w tym jedna godz przerwy. Jeżeli mieszka się na miejscu to też pracę zaczyna się o 6 ale pracuje się do godz 19 i w tym dwie godz przerwy jest, a praca na hali to różnie zaczyna się i od 5 rano i od 6 i czasem od 7 w zależnosci ile jest pracy Też jest godzina przerwy na obiad potem są pietnastki i pracuje się tak długo jak jest potrzeba. Myślę że dziewczyny z hali lepiej by ci opisały bo jak krótko pracowałam na hali to nie jest praca dla mnie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-03-02 15:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie do osób które pracowały przez tą firmę. Czy osoby w wieku 50 lat również są brane pod uwagę? Czy poszukują raczej młodych ludzi? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat... Z góry dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-03-02 15:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jezdza osoby w tym wieku jak tylko ma sie sile i zdrowie to mozna jechac
zdjecie uzytkownika
Peter - 2015-03-02 16:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,ja chcę jechać tam z żoną na truskawki ile tam można zarobić.Już nie raz zbierałem truskawki i mówią że jestem kombajn.Ile płacą za skrzynkę,ile godzin się pracuje i czy skrzynki zwozicie czy nosicie .Może ktoś jedzie z woj Lubuskiego .Mój e-mail ali545@wp.pl tel 721339350
zdjecie uzytkownika
marek1972 - 2015-03-02 16:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM JADE W SRODE4 MARCA DO TIRMANA DO NIEMIEC WYJEZDRZAM Z NOWEJ SOLI JEZELI JEST KTOS CHETNY Z TYCH OKOLIC ZIELONA GORA TO MOGE ZABRAC SAMOCHOD OSOBOWY
zdjecie uzytkownika
marian12 - 2015-03-02 18:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam termin na 9 marca i nie jestem pewien czy na folie czy na podcinanie Borówki bo na szparagi jeszcze za wczesnie .
zdjecie uzytkownika
lubuskie - 2015-03-02 20:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonili do Ciebie Marek?hm kiedy jesli mozna wiedziec?hm i na kiedy miales termin w papierach?
zdjecie uzytkownika
marek1972 - 2015-03-02 20:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODPWIEDZ NA MARIAN TAK DZWONILI DZISIAJ
MAM BYC W PIONTEK W ROBOCIE I DLATEGO WYJEZDRZAM Z SYNEM W SRODE NAJLEPIEJ ZADZWON NAWET DZISIAJ 725 618 355 JEDZIEMY N boruwke ty na pewno terz
zdjecie uzytkownika
marek1972 - 2015-03-02 20:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedz na lubuskie tak w papierach mam na 9marca ale kazali przyjechac 4 marca najlepiej zadzwon 725 618 355
zdjecie uzytkownika
lubuskie - 2015-03-02 21:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za informacje i za numer:-) Marek i pozniej po borowce zostajesz na wycinke szparagów?hm Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
marek1972 - 2015-03-02 21:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko niema sprawy ty na kiedy masz moze pojedziesz z nami
zdjecie uzytkownika
Dana - 2015-03-02 21:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na odpowiedz Ala jezdza ludzie w roznym wieku ja w tym roku bede miec 62 lata a juz bylam 2 lata Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
:)) - 2015-03-02 22:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dana - 2015-03-02 21:41:36]:
I jak Pani sobie radzi? Ja mam 35 lat ale wybieram się pierwszy raz i nie wiem czy sobie poradze :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: OK
Pytania: Różne
zdjecie uzytkownika
codii - 2015-03-02 22:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dostalem dzis papiery termin na 7 lipca jestem ze Swietokrzyskiego bylem na borowce w 2014
zdjecie uzytkownika
/ona/ - 2015-03-02 23:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2015-03-01 10:24:24]:
Szkoda, że nie na maj. Jadę tam pierwszy raz sama, też alstarem i fajnie byłoby gdyby jechał ktoś jeszcze w tym samym terminie ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Heinrich Thiermann?
Zadaj pytanie