Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
XXL - 2016-04-17 14:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkim :) własnie wróciłem ze szparagi , mieszkałem na grabowie , ogólnie lipa za wcześnie przyjechałem bo 1 kwietnia i rada dla wszystkich przyjeżdżajcie najwcześniej 20 kwietnia bo ja byłem 2 tygodnie i zarobiłem 300 euro :( minus bus to 240.Ale zjechałem bo musiałem nie chodzi tu o szparage bo ona będzie tylko w maju.Byłem u grupowego generała w porządku koleś naprawdę polecam, jeżeli chodzi o robote w polu to najgorsze parę dni ale potem ból kręgosłupa mija:) tylko tak jak mówię jak jest szparaga to 60 70 euro dniówki powinno się wyjąć przy załozeniu że ktos pracuje a nie siedzi w rajce i pali fajki co chwile hehe.Na pola dojeżdza się autobusami a ia bym zapomniał obiady codziennie płatne ale bardzo dobre tu złego sowa nie powiem i do tego jogurcik na deser. Co dziennie odcinają 5,90 euro (obiad +mieszkanie) troche lipa jest z mieszkaniami bo miszka się po 6 7 osób i z różnymi ludźmi ,nie którym to nie przeszkadza ale ja cenie sobie prywatność i mi to przeszkadzało bardzo.A i ja przyjechałęm busem ale naprawde lepiej przyjechać swoim autem nawet po piwko do sklepu czy chociaż sobie pojeżdzić gdzieś niż jechać autobusem do sklepu i się użerać i pilnować kierowcy żeby nie odjechał a tak to człowiek jest niezależny :).Nie wiem czy pojadę za rok ale jak już to najwcześniej 20 kwiecień musi być ciepło bo inaczej szparaga nie rośnie i się tylko chodzi i dżwiga ta folię na darmo a szparagi nie ma a i jeżeli przyjedzie ktoś nowy to przez 2 albo 3 dni robi na godzinę 5.50 euro taki bonus bo się uczą dopiero potem robią na akord no i tyle coc mogę powiedzieć na ten temat jezeli ktoś ma jakies pytania piszcie postaram się odpisać Pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-04-18 08:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXL - 2016-04-17 14:32:31]:
Czy dużo kobiet pracuje na polu,czy raczej to mężczyzni.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-18 13:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXL - 2016-04-17 14:32:31]:
mam kilka pytań ..1.czy daja zaliczke zaraz po przyjezdzie bo nie wiem czy cos brac,2.jaka atmosfera na pokoju bo slyszlaem roze opinie ze zboki itp,3.czy jak wracasz musisz sam zamowic busa czy oni to robia i ile max mozesz byc jesli sam lub oni czy odciagaja za busa czy sam placisz.4.mam termin 2 maj mowila ze 6 tygodni pewne jesli chce wrocic komu to zglaszasz i jak z busem ....wiem tyle ze tam zeby dojechac place kierowcy 230 allstar, ale jak z powrotem.5.po ile godzin sie robi....z góry dziekuje za odpowiedz bylbym wdzieczny za info
zdjecie uzytkownika
pawka - 2016-04-18 19:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2016-03-16 14:41:21]:
Siemka ja mam termin na 2.05 razem z kumplem z mazowieckiego jestesmy konkretnie ciechanówa a Ty skad?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-18 19:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawka - 2016-04-18 19:22:16]:
z opolskiego, wy tez pierwszy raz ?
zdjecie uzytkownika
pawka - 2016-04-18 20:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2016-04-18 19:35:00]:
No tez pierwszy raz, i wlasnie jak tam na motzow wychodzi z tymi szparagami czy da sie zarobic czy nie nic nie wiadomo nie jestesmy leserami bo juz pracowalismy przy roznych zbiorach, ciekawe jak to wyglada wlasnie od strony finansow czy wiesz ile placa za kg szparagi ?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-18 20:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawka - 2016-04-18 20:34:22]:
ja pierwszy raz dostalem umowe na ktorej jest napisane 1184 euro ale z tego co wiem jak dasz rade to wyciagniesz wiecej ja przy zbiorach bede pierwszy raz tak robilem w Anglii 3 lata na maszynach....za kilo ile to sie nie orientuje roznie tu pisza z tego co czytalem wyzej to przez 2-3 dni 5.50 bo sie uczysz pozniej akord ....dostaliscie umowe ? mi przyszła priorytetem
zdjecie uzytkownika
pawka - 2016-04-19 09:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2016-04-18 20:52:55]:
No własnie dostalismy tylko zaproszenia z tymi formularzami wypelnilismy je i odeslalismy jakos pod koniec marca....wczoraj zadzwonilem do biura w motzow pani po pierwszym sygnale odebrala...no i zaczalem sie pytac czy te papiery doszly chciala imie i nazwisko moje i kolegi... podalem , zaraz zapytala sie o date urodzenia czy sie zgadza ze jestem 85 rocznik a kolega 83 no to potwierdzilem zmienila nagle glos na taki mily i mowi a kiedy mozecie panowie przyjechac najwczesniej...to jej powiedizalem ze tak jak w zaproszeniu bo urlop bezplatny od maja z pracy biore to zmienila troche ton i mowi to sie dowiadywac w przyszlym tygodniu i juz taka jakby obrazona ... nie wiem o co chodzi bo pierwszy raz sie tam chcielibysmy wybrac ale jak to bedzie to sie okaze....ale co do umowy zadna mi nie przyszla nic...
zdjecie uzytkownika
Madziulkaa - 2016-04-19 12:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was Kochani,proszę pomóżcie mi,moje dane facet który przyjmuje dostał 22 marca,i do dzisiaj nie dostałam papierów ani telefonu....miał ktoś tak ? odezwał się ktoś w końcu ? jest jeszcze szansa na wyjazd ? :<
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-19 18:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawka - 2016-04-19 09:51:07]:
mnie tez pytala czy wczesniej chce jechac ale powiedzialem ze tak jak na zaproszeniu tj. 02.05.2016...z tym ze wy i ja mamy termnin orientacyjny na tej umowie jest ze od 2 maja maja czas do 2 miesiecy to znaczy ze mozecie jechac ja rowniez w okresie od 2 maja do 2 lipca takze jezeli nie zadzwonia dzien przed wyznaczonym terminem czekamy dalej....a co tyczy sie waszego urlopu oni wola takich co sa na bezrebotnych ale to moje przemyslenia....jak zadzwonia wtedy dzwoncie do allstara on da numer kierowcy i ustalicie skad was wezmie , bo biuro przewozowe musi miec was na liscie ze jedziecie
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-19 18:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawka - 2016-04-19 09:51:07]:
mnie tez pytala czy wczesniej chce jechac ale powiedzialem ze tak jak na zaproszeniu tj. 02.05.2016...z tym ze wy i ja mamy termnin orientacyjny na tej umowie jest ze od 2 maja maja czas do 2 miesiecy to znaczy ze mozecie jechac ja rowniez w okresie od 2 maja do 2 lipca takze jezeli nie zadzwonia dzien przed wyznaczonym terminem czekamy dalej....a co tyczy sie waszego urlopu oni wola takich co sa na bezrebotnych ale to moje przemyslenia....jak zadzwonia wtedy dzwoncie do allstara on da numer kierowcy i ustalicie skad was wezmie , bo biuro przewozowe musi miec was na liscie ze jedziecie
zdjecie uzytkownika
pawka - 2016-04-19 19:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2016-04-19 18:00:37]:
Ale kazala mi przedzwonic w nastepny poniedzialek...i mi powie czy mozna przyjezdzac czy czekac ...mam nadzieje ze mozna bedzie tam leciec juz teraz....a orientujesz sie ile tam mozna siedziec najdluzej?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-04-19 21:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze jak nie zbierasz duzo to wywalaja?
zdjecie uzytkownika
XXL - 2016-04-19 22:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2016-04-18 13:42:27]:
Raczej mężczyźni, chociaż była ekipa kobiet z Polski no i rumunek też trochę w polu jest ale to jest porażka, kobiety nie nadają się do tej pracy jest za cięzka samo dźwiganie folii i wogóle raczej kobiety na hale biorą .
zdjecie uzytkownika
XXL - 2016-04-19 22:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawka - 2016-04-18 19:22:16]:
Mnie się zapytali o zaliczkę bodajże 50 Euro chcieli mi dać ale ja nie chciałem ,lepiej wziąć sobie z 50 euro na 2 tygodnie chociaż na tego browarka jak ktoś lubi czy fajki, potem jest zaliczka co 2 tygodnie 100 euro, atmosfera na pokoju wiesz elita narodu tam nie jeździ ale różnie to bywa zależy na kogo się trafi, busa sam sobie zamawiasz jak wracasz tylko najpierw musisz zgłosić parę dnie wcześniej grupowemu że zjeżdzasz,na motzowie rozliczenia sa w środy i piątki kasę dają do ręki ,tylko najlepiej jest się rozliczyć w dzień zjazdu bo jak zjeżdzasz np w piątek a rozliczysz sie w środę to mieszkasz tak jjakby nielegalnie wiec trzeba na to uważac żeby nie było przypału,A i w biurze jak sie rejestrujesz 1 dzień to siędostaje kody kreskowe które potem nakleja się na skrzynkę na polu ze szparagą.
zdjecie uzytkownika
skrzypek - 2016-04-20 06:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2016-04-17 09:41:17]:
Są pola gdzie w tym roku jest podłączone nawadnianie i posadzone są dwa rzędu szparagi. Wczoraj ja w jakieś 7 h 170kg ucialem, ale to tylko na takim polu.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-20 08:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawka - 2016-04-19 19:14:02]:
nie wiem jak dlugo mozna tam byc wiem tyle ze 6 tygodni masz pewne a co dalej to chyba zalezy od nich
zdjecie uzytkownika
pawka - 2016-04-20 09:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [skrzypek - 2016-04-20 06:04:18]:
Łukasz a ile placa za kilo szparagi???
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2016-04-20 15:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Madziulkaa jest jeszcze szansa ja tez wtedy jakoś to załatwiałem i czekałem aż do tego poniedziałku na telefonm okazało sie że jade jutro jedzie ktoś jutro do Berlina?
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2016-04-20 21:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś? Pilne!
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-04-21 16:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ramona - 2016-04-15 15:33:52]:
Dzięki za informację,ja próbowałam do nich dzwonić dziś i wczoraj nikt nie odbiera,a mam tylko ten numer z ulotki,spróbuję jeszcze jutro.Dobrze że napisałaś bo przynajmniej wiadomo że hala ruszyła,tylko teraz się tam dostać jak się miejsce zwolni Was to raczej przyjmą jak Zapisała,pozostaje tylko czekać i próbować się dodzwonić.Jak byś coś widziała,lub do Was zadzwonią to daj znać.A z ką będziecie jechać z jakiego miasta.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-04-21 17:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ramona - 2016-04-15 15:33:52]:
Podam Wam meila jakbyście chciały napisać,może udzieliłabyś mi kilka informacji o pracy tam jak już tam pracowałaś,bo ja pierwszy raz mam zamiar jechać sama i nie znam nikogo kto tam był dariakus77@wp.pl
zdjecie uzytkownika
ramona - 2016-04-21 18:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2016-04-21 17:01:59]:
dzwonili dziś do mnie i razem z koleżanką jedziemy w niedziele do Scharringhausen na małą sortownie, na hale a jedziemy z lubelskiego. trzeba dzwonic do 12 lub po 13
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-04-22 08:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ramona - 2016-04-21 18:42:26]:
Dzięki.a to tam są dwie hale w Scharinghausenn mała i duża.A do kiedy jest tam praca na hali przy szparagach,czy jeszcze w maju i czerwcu też,czy wtedy to już na hali są truskawki.
zdjecie uzytkownika
Madziulkaa - 2016-04-23 12:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to zawsze papiery muszą wcześniej przyjść ? ja słyszałam że na miejscu można coś podpisać dopiero,że wcześniej można dostać tel że jechać w ten i w ten dzień i tyle.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-23 18:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Madziulkaa - 2016-04-23 12:44:47]:
Nie zawsze przychodzi umowa,niekiedy dostajesz telefon i jedziesz a umowę podpisujesz na miejscu.Muszą przyjść tylko papiery do wypełnienia z proponowanym terminem wyjazdu,który trzeba potwierdzić i odesłać.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-23 18:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć czy są jeszcze jakieś osoby które miały termin na 29marca lub zbliżony i jeszcze nie pojechały.Mam jechać pierwszy raz do miejscowośći Szaringhausen i nie wiem czy jest sens jeszcze czekać czy w ogóle zadzwonią,a do nich nie mogę się dodzwonić,próbowałam już kilka razy.
zdjecie uzytkownika
Madziulkaa - 2016-04-24 02:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to pięknie,ja nic nie dostałam,od 22 marca czekam.Miałam jechać z sąsiadką chłopaka która nawet nie chce mi dać nr,czyli jestem w totalnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo sezon na szparagi to do kiedy trwa ? do końca czerwca? może ktoś mi powiedzieć jak w tym roku ze szparagami jest ? czy jest dobry sezon czy też nie ? z góry dziękuję za każdą odp Kochani,bardzo jest do dla mnie ważne.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-24 07:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Madziulkaa - 2016-04-24 02:51:40]:
Nie dostałaś żadnych papierów do wypełnienia od nich,chodzi o papiery w którym masz podany proponowany termin,który musisz potwierdzić lub wpisać inny który ci pasuje.A jak wysyłałaś swoje zgłoszenie,przez internet,listownie.Może do nich nie dotarło ,najlepiej do nich przedzwonić i się upewnić.Szparagi trwają do prawie końca czerwca,w połowie maja powinna zacząć się truskawka,a pod koniec czerwca borówka.Więc jak nie na szparag to może na coś innego.A do jakiej miejscowośći chciałaś jechać Scharinghausen czy Motzow.Jeśli chcesz nr. tel. to podaj meila bo tutaj na forum to zaraz usuną.
zdjecie uzytkownika
Madziulkaa - 2016-04-24 13:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj,miałam jechać z osobą z którą trochę ciężko się dogadać jak się okazało,najlepsze jest to że nie wiem do jakiej miejscowości bym jechała,kilka razy jej się pytałam to zlewała mnie.Ona wysłała sms nasze dane do jakiegoś faceta który bierze na szparagi,było to 22 marca,i do dnia dzisiejszego cisza.A najlepiej to napisz do mnnie na meila : magda_w91@o2.pl Ps dowiem się do jakiej miejscowości miałam jechać i dam Ci znać
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-24 14:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Madziulkaa - 2016-04-24 13:47:55]:
Napisałam do Ciebie meila.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-04-24 16:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostał ktoś termin na 26 czerwca??
zdjecie uzytkownika
Helen - 2016-04-25 10:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie tam ktoś na borówki w te wakacje? Powiedzcie ile tam można zarobić?
zdjecie uzytkownika
PL - 2016-04-25 20:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ramona - 2016-04-15 15:33:52]:
PRAWDA
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-26 10:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak długo czekali Państwo na odpowiedz (papiery pocztą/telefon) po wysłaniu formularza przez internet?
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-04-26 12:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2016-04-26 10:01:18]:
Ja czekałam 10dni,ale wysyłałam w lutym przez internet.
zdjecie uzytkownika
maja - 2016-04-26 13:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jedzie ktoś w tym tyg.na hale na Szarik
zdjecie uzytkownika
andzia - 2016-04-26 13:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam miał ktos z Was termin na kwietnia dokladnie na 11,04 jeszcze nikt nie dzwonił. wie ktos moze jak długo jest poślizg pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-26 14:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andzia - 2016-04-26 13:24:00]:
Ja miałam na 4kwietnia i jeszcze nikt nie dzwonił,ale jadę pierwszy raz z tego co wiem to najpierw biorą tych stałych pracowników.Najlepiej dzwonić i się przypominać,choć ja próbuję od piątku i nikt nie odbiera.
zdjecie uzytkownika
SS - 2016-04-26 16:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PL - 2016-04-25 20:24:35]:
Thiermann zajebiste gówno ludzie gdzie wy jedziecie kabaret
zdjecie uzytkownika
Dzasta - 2016-04-26 20:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ma ktoś termin na 9.05 ? Podobno to termin na truskawki
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-04-27 13:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dzasta - 2016-04-26 20:27:28]:
mam na 15 05.2016 jak tam jest odoisz na truskawkach mozna zarobic
zdjecie uzytkownika
renia - 2016-04-27 14:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2016-04-27 13:51:38]:
Na truskawkach jest bardzo cięzko to nie jest praca dla każdego,praca na akord nie na godziny,w upał czy deszcz cały czas w polu,najgorzej jak pada wtedy cały czas błocie.Ja byłam i juz nigdy wiecej,dobrze że mnie po tyg.na hale przenieśli bo bym na pewno tam dużej nie została,no ale są osoby co sobie chwalą.Wszystko zależy od człowieka jeden woli w polu drugi na hali.
zdjecie uzytkownika
bywalec. - 2016-04-27 14:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam od kilku dni pada snieg, deszcz ,wieje i co tylko.zimno jak diabli a szparaga nie rosnie...narazie to tam jest wielka kicha....
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-04-29 11:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś czy ściągają teraz ludzi,czy faktycznie jest kiepsko z powodu pogody.
zdjecie uzytkownika
jola - 2016-04-29 11:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jeszcze ktoś z terminem 4kwietnia,bądż zbliżonym i jeszcze nie pojechał do Scharinghausen
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2016-04-29 19:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dzasta - 2016-04-26 20:27:28]:
Mam termin na 11 lipca, w tygodniu będe dzwonic zeby się coś dowiedzieć, bo nigdy wczesniej tam nie byłam.. może wybiera się ktoś z małopolskiego/podkarpackiego?
zdjecie uzytkownika
anka - 2016-04-29 20:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2016-04-29 11:27:48]:
witam mam na 11,04 dzwonilam kazali czekac pogoda do dupy masakra jakas
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
jula - 2016-04-29 21:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-04-26 14:19:27]:
Miałam na 6 kwietnia jeżdżę tam 8 lat i jak zwykle przynajmniej miesiąc poślizgu
zdjecie uzytkownika
Jolas - 2016-04-29 22:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Martyna tez wybieram się 11 lipca jestem z małopolski. Tez nie wiem co i jak bo pierwszy raz pojadę. Napisz czy mówili jakieś konkrety jak dzwoniłas.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert