brak logo

morpol.sa

Duninowo

Opinie o morpol.sa

psota 2013-06-23 23:04:41
Co za bzdury piszesz dziewczyno,przecież darmo tam nie pracujesz.
1
JestjakJest 2013-11-13 08:02:38
Są dni, że wszystkim puszczają nerwy, w szczególności brygadzistką jak mają te dni, a są dni, gdzie wręcz się chce iść do pracy i można złapać oddech. Różnie bywa i różni ludzie tam pracują. Zależy jak trafisz, jedni są lepiej wykształceni i skończyli więcej niż 8 klas podstawówki, a inni to dno z wodorostami. Nie pracowałem wszędzie, na każdym dziale, ale tam gdzie byłem to było ok. Ja zarabiałem ponad 2000 zł, a praca była tylko na sezon, studiowałem wtedy zaocznie i chciałem dorobić. Nie było problemu, żeby ustawić grafik pod moje zjazdy, ale z pracą bywało różnie, raz trzeba było zasuwać, a raz można było złapać oddech i na spokojnie popracować. Pracowałem tam, 2 lata temu i nie narzekałem.
miły 2013-12-14 13:11:37
ludzie co tam się dzieje to wiedzą tylko Ci co tam pracowali lub pracują ,brygadziści to ludzie tylko nauczeni jak ganiać ludzi a nie potrafią być ludźmi bo tego się nie Morpol nie nauczy
1
miły 2013-12-14 13:19:07
Moi drodzy obecnie pracuję tam i widzę cuda ,współpraca jest miedzy ludźmi ale nie u wszystkich bo inni się tylko ślizgają i czarują że niby pracują ale to wtedy inny dobrzy ludzie dostają po tyłkach bo za nich pracują , w naszej firmie najbardziej jest z tym źle że brygadziści nie przechodzą żadnych testów psychologicznych bo nie wszyscy powinni tam byc na takich stanowiskach ,bo jak widzę młodego człowieka ,który nawet nie potrafi sie wysławiać do ludzi tylko debilne słowa do podpaska mi się przekręca,PAMIĘTAJCIE ŻE PRZEZ JEDNEGO BRY. JAK ZWOLNIA TO WOJNY SIĘ NIE PRZEGRA ALE JAK INNI PRACOWNICY ZGINA TO KONIEC WOJNY/ miłego dnia koleżanki i wracam do pracy bo w WC tyle dymu że szooook
1
Młoda 2013-12-19 21:13:23
Tak, ja bym też prosiła o jakieś info na temat obecnej sytuacji w tej firmie. Pracowałam tam 2 lata temu na sezon i bylo nieciekawie, sama banda gamoni ledwo po podstawowce i mlodzi chlopacy ktorzy tylko podrywaja nowe i mlode dziewczyny aż wytrzymac sie nie da bo dzien w dzien to samo. Mowisz takiemu zeby sie odczepil ale nie rozumieja. PRACOWALAM NA PLASTRACH I ETYKIECIE.POZDRAWIAM
1
miły/a 2013-12-29 20:13:26
Karolu to wszystko zależy do kogo trafisz i są cuda i niewidy bo trzeba mieć szczęście aby trafić na dobrego szefa i kolegów a wszystkie działy przelaciała/ł i 90% zwolnić a ludzie są OK boją się ale można wytrzymać .Teraz mamy 2 dni pracy i wolne i do 18
1
MIŁA 2014-01-03 16:34:13
w morpolu wielkie zmiany ludzie tyrali od 230 do 260 godz w Grudniu i co z tego jak wielkie nic zarobili mowa o plastrach gdzie stawki są po ucinane zero dodatków niby doliczaja 10% do wypłaty realia sa takie że (usunięte przez administratora)nas z kasy tłumaczą się tym że nowy system naliczania jest tylko ze wypłaty przekładają sie na 1700-2800 netto taki mamy dobrobyt
2
selenit 2014-03-18 12:25:23
Pracowałam w Morpolu i dobrze mi się pracowało.To jest praca dla ludzi,którzy cenią pracę,a nie tylko chca zarobić dużo i mało co robić.(usunięte przez administratora)
selenit 2014-03-18 12:34:03
Najlepiej cenią sobie pracę ludzie,którzy mieli własny biznes.Oni potrafią się dopasować do każdej pracy i ją cenią,nie opieprzają sie.Idziesz do pracy,żeby pracować,a nie znajomości zawierać,trzeba być cierpliwym,niepodatnym na docinkii wykonywać polecenia brygadzisty.Fajnie było na hali U.
1
marek30 2014-04-21 17:02:22
Jak wygląda sprawa z zarobkami w morpolu , bo słyszałem że zarabiają znowu bardzo dobrze i czy są jakieś przyjęcia do pracy
2
tomasz 2014-05-13 13:22:32
Co do zarobków to jest rzeczywiście lepiej niż kiedyś,bo teraz nikt nie ma tu mniej jak 2000 zł na rękę a są i tacy co mają 3000 zł i więcej i nie pisze tu o brygadzistach tylko o pracownikach , a jeśli chodzi o przyjęcia to ciężko powiedzieć ...ale można próbować bo jakieś tam pojedyncze przyjęcia są możliwe

Pozdrawiam
4
Antonius 2014-05-20 02:42:25
Orientujecie sie czy Marine Harvest porozumial sie z wladzami na temat nowej instycji w centrum logistyczno dystrybucyjne oraz hale przetworcza w ok Ustki
1
Ola 2014-06-17 19:42:02
witam, gdzie mozna znalezc aktualne ogloszenia pracy?czy jest mozliosc dostania sie do administracji?
3
obeznana 2014-08-05 14:55:28
Mobbing w tej firmie to codzienność. Obcinanie stawek, praca za pół darmo. NIe warto wyliczać ile zarobiłeś, bo i tak dostaniesz kilkaset zł mniej, a jak za dużo zarobisz, to premi nie dostaniesz. Miesiącami pracuje się po 3 dni pod rząd po 11-12 godzin a bywa że i 4 dni po 11 godzin. Jak do pracy nie przyjdziesz to grożą ci zwolnieniem. To nie kwestia wyboru. Szczerze nie polecam morpolu!!
1
stary pracownik 2014-08-11 23:38:46
Pracowałam w morpol 4 ponad lata i nie narzekam ale rozmawiając z moimi znajomymi którzy tam nadal pracują mimo że ja już od 3 lat nie pracuje czyli 7 lat licząc tylko tych którzy zaczęli prace razem ze mną i pracują do dziś to tylko tyle mówią nie ma tak jak było kiedyś ,, chodzi o zarobki" juz się nie zarabia tyle co kiedyś ale cóż zawsze to jakaś praca jest dla tych którzy szukają pracy bo jej naprawdę potrzebują i którzy chcą pracować każda będzie dobra a w firmie gdzie na jednym dziale 2 zmianach liczba zatrudnionych osób przekracza 300 to nie ma tak żeby każdy każdemu przypasowal
Ktośopcy 2014-12-04 12:43:10
czy morpol dostanie bony na święta ktoś się orientuje?
1
??? 2014-12-15 11:23:04
Czy Morpol przejmie Ternaeben w Łebie ?
2
Dana1991 2014-12-17 15:45:19
pracowałam w morpolu 4 lata niektórym się nie podoba niektórym tak. A czemu? Moje zdanie jest takie...nie pracuje już tam od dłuższego czasu ale tylko ze względu ze mam dzidziusia i muszę się nim zająć. dopóki nie zaszłam w ciąże nie planowałam zmieniać pracy owszem było raz gorzej raz lepiej z pracy wracałam raz uśmiechnięta raz przybita-tak jest wszędzie....ale tęsknie za swoja pracą. stałam na tackach na starej hali kto pracował ten wie. tęsknie za znajomymi chociaż dziewczęta z morpolu to zadziory i trzeba uważać na stare wygi hehehe ale mi się podobało a jak ktoś lubi pracować to można dużo zarobić. na rękę w sezonie zimowym potrafiłam zarobić nawet 3600 byłam zadowolona i mam nadziej ze w najbliższym czasie tam wrócę :)
3
Jarosław z metra cięty 2015-01-13 20:45:04
Pracuje tam od dluzszego czasu. Stawka godzinowa calkiem calkiem. Nie ma to jak mila drzemka w czasie pracy. Robilo sie na roznych dzialach a nieraz to i sie rybke wynioslo dla rodzinki;) Nie mowiac juz o jedzeniu lososika. MMMMM... Ale pychotka.. Ja juz nie biore jedzenia do roboty bo po co jak rybka dobra na miejscu jest. Praca jak marzenie. Tylko gorzej z dojazdami bo nieraz cisniemy sie w autobusie jak te sardynki w puszce. Jesli ktos chce kupic rybke za pol darmo, napisz na forum i podaj maila to sie jakos zgadamy co do ceny i ilosci. Pozdrawiam.
Matk 2015-01-14 09:34:59
jak masz rybke chetnie kupie pisz na mr435@wp.pl


jaaa 2015-01-21 21:56:03
pracowałam tam kilka miesięcy jak dla mnie bomba!!!! chwilowo jestem na zwolnieniu ale już nie mogę się doczekać kiedy tam wroce nie wiedziałam ze az tak można tesknic za praca polecam jak najbardziej i nie ma co sluchac ze morpol to oboz tam jest suuuuuuuuper :) stawki rozne zdarzalo się nawet 18.90 zł
2
jaaa 2015-01-21 21:56:07
pracowałam tam kilka miesięcy jak dla mnie bomba!!!! chwilowo jestem na zwolnieniu ale już nie mogę się doczekać kiedy tam wroce nie wiedziałam ze az tak można tesknic za praca polecam jak najbardziej i nie ma co sluchac ze morpol to oboz tam jest suuuuuuuuper :) stawki rozne zdarzalo się nawet 18.90 zł
2
poszukuje 2015-03-02 14:45:58
jak sie tam dostac? pilnie poszukuje
3
ana 2015-04-12 08:30:44
hej ja tez chcialabym sie spytac jak tam sie dostac do pracy pilnie szukam
ana 2015-04-12 08:32:37
hej ja tez chcialabym sie spytac jak tam sie dostac do pracy pilnie szukam
Anna 2015-06-22 17:30:33
Witam, ostatnio dostalas telefon, ze mam oferte pracy w kadrach. Okazalo sie, ze na stanowisko skrobacz, filetowanie lososia, solenie filetowanie. Mozecie napisac cos wiecej na temat pracy?
2
jack84 2015-09-01 12:23:38
Ile teraz można zarobić w Morpolu ?
Słyszałem od znajomego że podobno mają zlikwidować akord i że mają stawki wyrównać ale dokładnie nie wiem czy to prawda...
Jutro składam podanie o pracę do morpolu w Duninowie i zobaczę .
jack84 2015-09-01 12:25:32
a na jakim dziale te 18.90 zł/godz. można zarobić ???
1
buka 2015-09-20 11:49:03
praca tam jest super ale ludzie którzy tam pracują są nie przyjemni stare wyrzeracze poniżają nowych praconików są nie upszejmi i rozkazują nie potrafiom akceptowaci nowych pracowników tylko traktujom jak tredowatych a takie traktowanie zniecheca do pracy w takim zakładzie . ale trzeba pamietaci ze kazdy z nich tez zaczynał od zera
2
kk 2015-09-24 11:10:31
Jesli musicie juz pracowac w Morpolu,lepiej isc do Duninowa,tam przynajmniej maja wolne czasami ,natomiast odradzam pracowac w Strzelinku.Umowa zlecenie ok.10 miesiecy.praca od poniedzialku do piatku oraz w sezonie wiekszosc sobot,praca od 6 rano do bolu ,ostatnio do 20 bylo notorycznie,szef nieprzyjemny,opryskliwy dla pracownikow,zalatwic sobie wolne graniczy z cudem i trzeba sie nablagac,dla nich zlecenie ma byc zrobione i koniec ,sama podsluchalam taki tekst na korytarzu,szef do brygadzistki :maja po 12 zl(brutto)niech zapier...,atmosfera w pracy tez nieciekawa,stare pracownice zamiast pomoc mlodym,podkladaja swinie,sa niemile,nie racza odpowiadac na pytania ,i kabluja szefowi wszystko co zrobisz nie tak,i obgaduja nawet same siebie na okroglo,wystarczy ze ktoras odejdzie na dluzej.jesli ktos chce zrobic 2 etaty w jednym miesiacu to jak najbardziej bo zycia prywatnego praktycznie nie ma
pracownik 2015-10-01 22:57:37
Tam cały czas są przyjęcia , tylko trzeba miej znajomości albo dzwonić regularnie codziennie do kadr między 10 a 12 pod nr. +48 59 814 38 15 i liczyć na szczęście że w końcu się coś trafi ...

Pozdrawiam
nowa96 2015-10-12 10:41:24
witam, właśnie dostałam oferte pracy do morpolu na dział świeży i w związku z tym chciałabym żeby ktoś szczerze napisał jaka panuje tam atmosfera i jaki jest zakres obowiązków, żebym wiedziała czego się spodziewać. chodzi oczywiście o Morpol w Duninowie.
gość 2015-10-13 15:40:31
Niech was ręka boska broni przed tym zakładem śmieciowym , wynagrodzenia co rok to niższe , umowy tylko śmieciowe a praca na akord płatna oczywiście na godzinę

Pozdrawiam
5
zxcvb 2015-11-14 00:07:12
hello - jedno powiem na dział pakowania kobiety się nie pchajcie bo was zjedzą :P dział świeży polecam :)
ARTUR 2015-12-08 20:12:40
to uwas sa niezle zarobki bo unas w suempolu 90zl dniowki za 10 godzin
jaa 2015-12-10 15:47:50
A u nas stawka nawet powyzej 18 zl brutto. W tym byla 17.88 :)
qaz 2016-04-02 15:20:36
pracuję na dziale pakowania. W sezonie idzie zarobić 3k+. po sezonie coś pod 2,5k. Praca może być przyjemna pod warunkiem że się dobrze trafi. Ja nie narzekam gdyż bardzo szybko dostałem podwyżkę.
qaz 2016-04-02 15:40:40
Pracuję w Morpolu pół roku. Jednego dnia jest ciężko a drugiego lekko - jak to w każdej pracy. Jak ktoś się stara to już po 2 miesiącach będzie miał podwyżkę. Każdy zaczyna od stawki 12zł/h,potem norma jest 16zł/h. W sezonie zarabia się ok 18-19zł/h. Jak ktoś jest sprytny to zarobi nawet 3,5 tysiąca. Generalnie poniżej 2,4 tysiąca nie schodzę. Ładne kobiety tam pracują :) - tylko na dziale pakowania głównie starsze panie - ciężko je wygryźć a za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robienie mają czasami kosmiczne pensje no ale na to nie mamy wpływu. Niestety dużo ludzi jest tam biednych umysłowo ale da się wytrzymać. Teraz jest już po sezonie i jest mało pracy więc ciężko o zatrudnienie. We wrześniu czy październiku są masowe nabory (sezon)i jak się sprawdzicie to zostaniecie. Umowa o pracę po pół roku (3x po 2 miesiące na zleceniu). W sumie polecam, nie jest źle.
1
Klaudia 2016-06-23 20:54:37
Widziałam ostatnio ofertę na sushi i zastanawiam się nad pracą tam, czy ktoś może coś więcej o tym dziale powiedzieć.
Ola.12 2016-07-11 15:27:42
A co powiecie o dziale Norweg pakowanie?
3
Monia 2016-07-14 08:57:47
A czemu nieoplacalni? Norweg kupil i inwestuje, az milo. Zaklad sie rozbudowuje. Nowe linie, nowe hale. Dla pracownikow tez duzo dodatkow, od f.socjalnego, kase pozyczkowa, tansza rybe w sklepie, po szkolenia i nawet jakies wspolne imprezy. Lekarz nawet w zakladzie jest, mozna pojsc zrobic wyniki na miejscu. Pracuje od 7 lat i porownania nie ma z tym co bylo wtedy.
kandydat 2016-07-30 15:32:14
Witam jak wyglada tam praca na magazynie ? Jakie sa stawki i system pracy ?
Marcin 2016-08-09 16:08:31
Witam. Czy są na dzień dzisiejszy jakieś wolne etaty ? Pozdrawiam
ARKO 2016-08-09 17:50:18
a czemu nie zawierać znajomości???Skoro pracujesz z ludźmi praktycznie cały dzień,to kiedy poznać kogoś?W nocy???Na każdym dziale ekipy są raczej zgrane,nie możesz sobie z czymś poradzić "znajomy"Ci pomoże...
1
Kaska 2016-08-09 18:07:23
Sa etaty. Szukaja ludzi. Do kadr zadzwon najlepiej ( usunięte przez administratora )
1
Gil 2016-09-09 22:23:18
Witam czytam wasze opinie tematy stawki godzinowe i powiem, ze ten Co narzeka na temat stawki MA 2 lewe rece ja przez 3 Lata za 11 zl po 15 godzinowe dniowki I jak trzebabylo to w niedziela pracowalem czasami 11 godzin w pracy z rodzina po pracy zero a mam 3 dzieci wiec taka praca jak wasza to zlotoe pieniadze stars sie dowas dostac do pracy pozdrawiam od pluga odciagniety Rambo Co niczego sie nie boje
1
oikj 2016-09-09 22:35:57
No to dobrze, że jes tu nich szansa na odpowiednie zarobki @skaio, bo doskonale wiedzą jak zadbać o niezłe zatrudnienie i stawki. Zastanawiam się jednak czy pokazują się teraz u nich jakieś oferty pracy, wiecie może? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
xxxxx 2016-11-01 20:48:05
Hej,a jak jest na magazynie jakie zmiany i jakie zarobki.pozdrawiam
xxxxx 2016-11-01 20:50:16
Hej,a jak jest na magazynie jakie zmiany i jakie zarobki.pozdrawiam
jolcia 2016-11-07 10:43:50
pracuję tam od dwóch lat i nie narzekam jak się chodzi cały czas do pracy to można zarobić jeśli chodzi o atmosfere tez nie jest zle trzeba nawiązywac kontakty dużo zależy też od tego jakiego ma się brygadzistę ja mam bardzo fajnego lepiej nie mogłam trafić dlatego atmosfera w pracy też jest fajna a będzie ok pozdrawiam :)
1
Zostaw swoją opinię o morpol.sa - Duninowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie morpol.sa