Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o morpol.sa

Pracowałeś w firmie morpol.sa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nika - 2010-01-27 13:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jestem zazdrosna! to jest chore co się tam dzieje,zamiast pracować to szaleją
zdjecie uzytkownika
maja - 2010-03-14 13:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, co się dzieje to jest wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez moderatora] w każdym koncie chlanie na całego itp. Zwalniam się
zdjecie uzytkownika
bajka - 2010-10-11 16:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie , czy wy nawet podstawówki nie skończyliście - błąd na błędzie
wszystko to totalne bzdury
zdjecie uzytkownika
help - 2011-02-15 11:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś tu jeszcez pisze bądz chociaż czyta
potrzebuje pewnych informacji odnosnie tej firmy a ściślej o jej pracownikach
pomoże ktoś ??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-16 11:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś może pomoże, ale ja to chyba nie... a o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-16 14:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam agnieszkę i amelke sa w porządku. maja wielu znajomych a to, że rozmawiaja z kimś albo sie śmieja nie znaczy że sie puszczają...znam je osobiście i uważam że to dobre dziewczyny mozna im o wszystkim powiedzieć...
a jak ktos je nie zna to niech przestanie [usunięte przez moderatora] głupoty...
zdjecie uzytkownika
RODZYNN - 2011-04-17 21:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdury tu wypisują !!! ja pracuję od 2 lat na plastrach i to co tu czytam to śmiech na sali!!!weżcie się zastanówcie co wypisujecie!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-21 17:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie potrafią opisywać innych ale sami nie widzą siebie. pracuję dość długo w tej firmie i to co tu czytam to totalne bzdury normalnie powiem tak praca jest ok tylko niektórzy ludzie tu nie pasują..każdy niech pilnuje siebie a nie innych, śmieszne to bo łatwo wam oceniać jest innych.
Ci co psuja opinie innych na forum to tchórze bo ida na łatwiznę.
Wnioskować można z tego, że kto psuje opinię innych ludzi to sam ma wystawiona negatywna u ludzi.
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2011-07-11 17:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie tak powaznie,jak ta praca tam wygląda,chodzi mi o to czy nie wykorzystują zbytnio ludzi.Jestem obecnie bezrobotna i zastanawiam sie czy czasami tam nie uderzyc.Pozdrawiam ;)
zdjecie uzytkownika
***ALA** - 2011-11-02 18:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Jest to normalny zakład pracy gdzie ludzie idą ciężko pracować i pracują nie wiem czy ktoś ich wykorzystuje bardziej niż jest w innych zakładach pracy pracujesz to zarobisz nabroisz to zostaniesz ukarany/a akordowo średnie zarobki to 1,500 za 20 dni pracy oczywiście że jak ktoś jest sprytny i posiada zdolności manualne to zarobi i 2,500tyś zł trzeba się przygotować że jest to umowa zlecenie nikt tam nie obiecuje że będzie lekko we wielu zakładach zarabia się 986zł netto za 8 i 9 godz i bardzo nie komfortowa sytuacja wiedzieć ze jak przychodzi koniec sezonu to zwalniają i nikt nie obiecuje że zostaniesz choć szansa jest prawdziwy dyskomfort psychiczny .Po za tym nic nie mam i im do zarzucenia Wiem każdy chce być zauważony ale się nie da bo tam pracuje w każdym sezonie około3000 ludzi i więcej nie ma takiej opcji aby wszystkich zauważono więc te pogłoski że liczy się dla nich tylko kasa to tak jest bo po to te firmę prowadzi nie dla ludzi tylko dla kasy co nie
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-05-06 15:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz jak jest w tej firmie? jak tam się pracuje? Ile miesięcznie kasy się wyciąga? Jak jest z umową i socjalem? Proszę o pomoc osoby które tam pracowały lub pracują nadal. Z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-06-16 15:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz nie zarobisz. Jeżeli nie jest komuś potrzebna kasa "na teraz" to nie polecam. Lepiej poszukać sobie coś innego. Ja sama pracuje na plastrach, ale szczerze to od dłuższego czasu rozglądam się za czymś nowym.. A w Morpolu pracuję tylko dlatego, bo z czegoś muszę opłacać studia.
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-06-17 19:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba nie jest za ciekawie. Pracownik ale jeśli możesz to napisz taką orientacyjną miesięczną pensje
zdjecie uzytkownika
psota - 2013-06-23 23:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za bzdury piszesz dziewczyno,przecież darmo tam nie pracujesz.
zdjecie uzytkownika
antek - 2013-07-03 12:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
psota no to jak tam wkońcu jest? Bo szczerze powiem już nie wiem sam jak jest. Naprawdę jak możesz to napisz
zdjecie uzytkownika
JestjakJest - 2013-11-13 08:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są dni, że wszystkim puszczają nerwy, w szczególności brygadzistką jak mają te dni, a są dni, gdzie wręcz się chce iść do pracy i można złapać oddech. Różnie bywa i różni ludzie tam pracują. Zależy jak trafisz, jedni są lepiej wykształceni i skończyli więcej niż 8 klas podstawówki, a inni to dno z wodorostami. Nie pracowałem wszędzie, na każdym dziale, ale tam gdzie byłem to było ok. Ja zarabiałem ponad 2000 zł, a praca była tylko na sezon, studiowałem wtedy zaocznie i chciałem dorobić. Nie było problemu, żeby ustawić grafik pod moje zjazdy, ale z pracą bywało różnie, raz trzeba było zasuwać, a raz można było złapać oddech i na spokojnie popracować. Pracowałem tam, 2 lata temu i nie narzekałem.
zdjecie uzytkownika
miły - 2013-12-14 13:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie co tam się dzieje to wiedzą tylko Ci co tam pracowali lub pracują ,brygadziści to ludzie tylko nauczeni jak ganiać ludzi a nie potrafią być ludźmi bo tego się nie Morpol nie nauczy
zdjecie uzytkownika
miły - 2013-12-14 13:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy obecnie pracuję tam i widzę cuda ,współpraca jest miedzy ludźmi ale nie u wszystkich bo inni się tylko ślizgają i czarują że niby pracują ale to wtedy inny dobrzy ludzie dostają po tyłkach bo za nich pracują , w naszej firmie najbardziej jest z tym źle że brygadziści nie przechodzą żadnych testów psychologicznych bo nie wszyscy powinni tam byc na takich stanowiskach ,bo jak widzę młodego człowieka ,który nawet nie potrafi sie wysławiać do ludzi tylko debilne słowa do podpaska mi się przekręca,PAMIĘTAJCIE ŻE PRZEZ JEDNEGO BRY. JAK ZWOLNIA TO WOJNY SIĘ NIE PRZEGRA ALE JAK INNI PRACOWNICY ZGINA TO KONIEC WOJNY/ miłego dnia koleżanki i wracam do pracy bo w WC tyle dymu że szooook
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-12-19 09:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miły mozesz napisac cos wiecej ? jak wyglądają warunki zatrudnienia w morpol - w sensie na jaki rodzaj umowy moze liczyc nowy pracownik ? i w jakie dni sie pracuje od pon do pt czy w weekendy tez sie zdarza ? atmosfera ogólnie ok ? zamierzam tam aplikować wiec dzieki za kazde info...
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2013-12-19 21:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, ja bym też prosiła o jakieś info na temat obecnej sytuacji w tej firmie. Pracowałam tam 2 lata temu na sezon i bylo nieciekawie, sama banda gamoni ledwo po podstawowce i mlodzi chlopacy ktorzy tylko podrywaja nowe i mlode dziewczyny aż wytrzymac sie nie da bo dzien w dzien to samo. Mowisz takiemu zeby sie odczepil ale nie rozumieja. PRACOWALAM NA PLASTRACH I ETYKIECIE.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
miły/a - 2013-12-29 20:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [karol - 2013-12-19 09:16:34]:
Karolu to wszystko zależy do kogo trafisz i są cuda i niewidy bo trzeba mieć szczęście aby trafić na dobrego szefa i kolegów a wszystkie działy przelaciała/ł i 90% zwolnić a ludzie są OK boją się ale można wytrzymać .Teraz mamy 2 dni pracy i wolne i do 18
zdjecie uzytkownika
MIŁA - 2014-01-03 16:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w morpolu wielkie zmiany ludzie tyrali od 230 do 260 godz w Grudniu i co z tego jak wielkie nic zarobili mowa o plastrach gdzie stawki są po ucinane zero dodatków niby doliczaja 10% do wypłaty realia sa takie że (usunięte przez administratora)nas z kasy tłumaczą się tym że nowy system naliczania jest tylko ze wypłaty przekładają sie na 1700-2800 netto taki mamy dobrobyt
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-02-16 19:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli rzeczywiście jest tak, że zależy na kogo się trafi w morpolu to podajcie chociaz polecane działy, czy miejsca, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
selenit - 2014-03-18 12:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Morpolu i dobrze mi się pracowało.To jest praca dla ludzi,którzy cenią pracę,a nie tylko chca zarobić dużo i mało co robić.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
selenit - 2014-03-18 12:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej cenią sobie pracę ludzie,którzy mieli własny biznes.Oni potrafią się dopasować do każdej pracy i ją cenią,nie opieprzają sie.Idziesz do pracy,żeby pracować,a nie znajomości zawierać,trzeba być cierpliwym,niepodatnym na docinkii wykonywać polecenia brygadzisty.Fajnie było na hali U.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie morpol.sa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x