brak logo

morpol.sa

Duninowo

Opinie o morpol.sa

Moja 2014-05-20 09:26:44
3000 to już całkiem niezła kaska trzeba przyznać, ale pewnie jak to w tym kraju trzeba o nią powalczyć, chyba warto mimo wszystko...?
Ola 2014-06-17 19:42:02
witam, gdzie mozna znalezc aktualne ogloszenia pracy?czy jest mozliosc dostania sie do administracji?
2
obeznana 2014-08-05 14:55:28
Mobbing w tej firmie to codzienność. Obcinanie stawek, praca za pół darmo. NIe warto wyliczać ile zarobiłeś, bo i tak dostaniesz kilkaset zł mniej, a jak za dużo zarobisz, to premi nie dostaniesz. Miesiącami pracuje się po 3 dni pod rząd po 11-12 godzin a bywa że i 4 dni po 11 godzin. Jak do pracy nie przyjdziesz to grożą ci zwolnieniem. To nie kwestia wyboru. Szczerze nie polecam morpolu!!
1
stary pracownik 2014-08-11 23:38:46
Pracowałam w morpol 4 ponad lata i nie narzekam ale rozmawiając z moimi znajomymi którzy tam nadal pracują mimo że ja już od 3 lat nie pracuje czyli 7 lat licząc tylko tych którzy zaczęli prace razem ze mną i pracują do dziś to tylko tyle mówią nie ma tak jak było kiedyś ,, chodzi o zarobki" juz się nie zarabia tyle co kiedyś ale cóż zawsze to jakaś praca jest dla tych którzy szukają pracy bo jej naprawdę potrzebują i którzy chcą pracować każda będzie dobra a w firmie gdzie na jednym dziale 2 zmianach liczba zatrudnionych osób przekracza 300 to nie ma tak żeby każdy każdemu przypasowal
Oligio 2014-08-12 09:05:33
@obeznana A niby dlaczego nie masz prawa do pieniędzy, które uczciwie człowiek zarobił? Myślę, że gdyby to była zawsze prawda to morpol nie zajmowałby takiej pozycji jaką posiada teraz, bo kto normalny by się zgodził na obcinanie pensji? Przetwórstwo rybne jest wymagającą działką i na pewno trzeba mieć obeznanie w temacie, a skoro Morpol planuje dalej tak się rozwijać musi dbać nie tylko o stałość zleceń ale również o odpowiednią motywację pracowników. Wtedy wszystko powinno wrócić na właściwe tory.
Ktośopcy 2014-12-04 12:43:10
czy morpol dostanie bony na święta ktoś się orientuje?
1
??? 2014-12-15 11:23:04
Czy Morpol przejmie Ternaeben w Łebie ?
2
Dana1991 2014-12-17 15:45:19
pracowałam w morpolu 4 lata niektórym się nie podoba niektórym tak. A czemu? Moje zdanie jest takie...nie pracuje już tam od dłuższego czasu ale tylko ze względu ze mam dzidziusia i muszę się nim zająć. dopóki nie zaszłam w ciąże nie planowałam zmieniać pracy owszem było raz gorzej raz lepiej z pracy wracałam raz uśmiechnięta raz przybita-tak jest wszędzie....ale tęsknie za swoja pracą. stałam na tackach na starej hali kto pracował ten wie. tęsknie za znajomymi chociaż dziewczęta z morpolu to zadziory i trzeba uważać na stare wygi hehehe ale mi się podobało a jak ktoś lubi pracować to można dużo zarobić. na rękę w sezonie zimowym potrafiłam zarobić nawet 3600 byłam zadowolona i mam nadziej ze w najbliższym czasie tam wrócę :)
2
Jarosław z metra cięty 2015-01-13 20:45:04
Pracuje tam od dluzszego czasu. Stawka godzinowa calkiem calkiem. Nie ma to jak mila drzemka w czasie pracy. Robilo sie na roznych dzialach a nieraz to i sie rybke wynioslo dla rodzinki;) Nie mowiac juz o jedzeniu lososika. MMMMM... Ale pychotka.. Ja juz nie biore jedzenia do roboty bo po co jak rybka dobra na miejscu jest. Praca jak marzenie. Tylko gorzej z dojazdami bo nieraz cisniemy sie w autobusie jak te sardynki w puszce. Jesli ktos chce kupic rybke za pol darmo, napisz na forum i podaj maila to sie jakos zgadamy co do ceny i ilosci. Pozdrawiam.
Matk 2015-01-14 09:34:59
jak masz rybke chetnie kupie pisz na mr435@wp.pl


jaaa 2015-01-21 21:56:03
pracowałam tam kilka miesięcy jak dla mnie bomba!!!! chwilowo jestem na zwolnieniu ale już nie mogę się doczekać kiedy tam wroce nie wiedziałam ze az tak można tesknic za praca polecam jak najbardziej i nie ma co sluchac ze morpol to oboz tam jest suuuuuuuuper :) stawki rozne zdarzalo się nawet 18.90 zł
2
jaaa 2015-01-21 21:56:07
pracowałam tam kilka miesięcy jak dla mnie bomba!!!! chwilowo jestem na zwolnieniu ale już nie mogę się doczekać kiedy tam wroce nie wiedziałam ze az tak można tesknic za praca polecam jak najbardziej i nie ma co sluchac ze morpol to oboz tam jest suuuuuuuuper :) stawki rozne zdarzalo się nawet 18.90 zł
2
poszukuje 2015-03-02 14:45:58
jak sie tam dostac? pilnie poszukuje
2
ana 2015-04-12 08:30:44
hej ja tez chcialabym sie spytac jak tam sie dostac do pracy pilnie szukam
ana 2015-04-12 08:32:37
hej ja tez chcialabym sie spytac jak tam sie dostac do pracy pilnie szukam
turkot 2015-06-10 21:23:33
Grupa Morpol jest jednym z większych światowych przetwórców łososi i producentów wędzonych oraz marynowanych produktów z łososia. Mają w Polsce swoje dwa zakłady produkcyjne jednak w żadnym z nich obecnie nie poszukują niestety nowych pracowników. Chociaż trzeba być czujnym bo czasem miejsce się zwolni
Anna 2015-06-22 17:30:33
Witam, ostatnio dostalas telefon, ze mam oferte pracy w kadrach. Okazalo sie, ze na stanowisko skrobacz, filetowanie lososia, solenie filetowanie. Mozecie napisac cos wiecej na temat pracy?
2
Marysia 2015-08-29 17:11:02
dokładnie @Anna mnie też to interesuje i chciałabym się więcej dowiedzieć na temat pracy u nich w morpolu. Słyszałam, że zapewniają stabilne zatrudnienie na czym bardzo mi zależy, widzę że jest dużo zainteresowanych co chyba świadczy po prostu o tym, że są dobrą marką, może ktoś kto tam teraz pracuje mógłby dać znać jak się tam dostać hmm
jack84 2015-09-01 12:23:38
Ile teraz można zarobić w Morpolu ?
Słyszałem od znajomego że podobno mają zlikwidować akord i że mają stawki wyrównać ale dokładnie nie wiem czy to prawda...
Jutro składam podanie o pracę do morpolu w Duninowie i zobaczę .
jack84 2015-09-01 12:25:32
a na jakim dziale te 18.90 zł/godz. można zarobić ???
1
buka 2015-09-20 11:49:03
praca tam jest super ale ludzie którzy tam pracują są nie przyjemni stare wyrzeracze poniżają nowych praconików są nie upszejmi i rozkazują nie potrafiom akceptowaci nowych pracowników tylko traktujom jak tredowatych a takie traktowanie zniecheca do pracy w takim zakładzie . ale trzeba pamietaci ze kazdy z nich tez zaczynał od zera
1
kk 2015-09-24 11:10:31
Jesli musicie juz pracowac w Morpolu,lepiej isc do Duninowa,tam przynajmniej maja wolne czasami ,natomiast odradzam pracowac w Strzelinku.Umowa zlecenie ok.10 miesiecy.praca od poniedzialku do piatku oraz w sezonie wiekszosc sobot,praca od 6 rano do bolu ,ostatnio do 20 bylo notorycznie,szef nieprzyjemny,opryskliwy dla pracownikow,zalatwic sobie wolne graniczy z cudem i trzeba sie nablagac,dla nich zlecenie ma byc zrobione i koniec ,sama podsluchalam taki tekst na korytarzu,szef do brygadzistki :maja po 12 zl(brutto)niech zapier...,atmosfera w pracy tez nieciekawa,stare pracownice zamiast pomoc mlodym,podkladaja swinie,sa niemile,nie racza odpowiadac na pytania ,i kabluja szefowi wszystko co zrobisz nie tak,i obgaduja nawet same siebie na okroglo,wystarczy ze ktoras odejdzie na dluzej.jesli ktos chce zrobic 2 etaty w jednym miesiacu to jak najbardziej bo zycia prywatnego praktycznie nie ma
pracownik 2015-10-01 22:57:37
Tam cały czas są przyjęcia , tylko trzeba miej znajomości albo dzwonić regularnie codziennie do kadr między 10 a 12 pod nr. +48 59 814 38 15 i liczyć na szczęście że w końcu się coś trafi ...

Pozdrawiam
nowa96 2015-10-12 10:41:24
witam, właśnie dostałam oferte pracy do morpolu na dział świeży i w związku z tym chciałabym żeby ktoś szczerze napisał jaka panuje tam atmosfera i jaki jest zakres obowiązków, żebym wiedziała czego się spodziewać. chodzi oczywiście o Morpol w Duninowie.
gość 2015-10-13 15:40:31
Niech was ręka boska broni przed tym zakładem śmieciowym , wynagrodzenia co rok to niższe , umowy tylko śmieciowe a praca na akord płatna oczywiście na godzinę

Pozdrawiam
3
robikl 2015-10-29 16:18:49
@user001 , czyli sezon od stycznia sie zaczyna, powiem ci tak , ja jestem studentem i mi by nawet pasowal taki uklad, wiez ze wiekszosc nie jest za smieciowkami bo kazdy poszukuje i potrzebuje stablilnosci i chca umowy o prace, natomiast mi studentowi w pelni to zlecenie na ten sezon wystarczy, a na jaki dzial przyjmuja w sezonie
zxcvb 2015-11-14 00:07:12
hello - jedno powiem na dział pakowania kobiety się nie pchajcie bo was zjedzą :P dział świeży polecam :)
11111 2015-11-28 21:22:05
Ja jestem kobietą i chciałabym wiedzieć @zxcvb dlaczego nie pchać się na ten dział? Podobno nieźle tam płacą i czytałam, że są umowy, więc nie wiem dlaczego
ARTUR 2015-12-08 20:12:40
to uwas sa niezle zarobki bo unas w suempolu 90zl dniowki za 10 godzin
iuytr 2015-12-09 00:29:28
calkiem ciekawe oferty pracy widziałem niedawno od firmy MORPOL SA a mianowicie na stanowisko specjalsity do spraw HACCP, mam nadzieje ze nielugo znowu jakies nowe wstaiwą
jaa 2015-12-10 15:47:50
A u nas stawka nawet powyzej 18 zl brutto. W tym byla 17.88 :)
marych 2015-12-19 22:30:20
a no to spoko całkiem trzeba przyznać @jaa :) poza tym z tego co mi wiadomo to można liczyć na fajne świąteczne socjale, jakieś talony typu sodexo itp. prawda?
qaz 2016-04-02 15:20:36
pracuję na dziale pakowania. W sezonie idzie zarobić 3k+. po sezonie coś pod 2,5k. Praca może być przyjemna pod warunkiem że się dobrze trafi. Ja nie narzekam gdyż bardzo szybko dostałem podwyżkę.
qaz 2016-04-02 15:40:40
Pracuję w Morpolu pół roku. Jednego dnia jest ciężko a drugiego lekko - jak to w każdej pracy. Jak ktoś się stara to już po 2 miesiącach będzie miał podwyżkę. Każdy zaczyna od stawki 12zł/h,potem norma jest 16zł/h. W sezonie zarabia się ok 18-19zł/h. Jak ktoś jest sprytny to zarobi nawet 3,5 tysiąca. Generalnie poniżej 2,4 tysiąca nie schodzę. Ładne kobiety tam pracują :) - tylko na dziale pakowania głównie starsze panie - ciężko je wygryźć a za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robienie mają czasami kosmiczne pensje no ale na to nie mamy wpływu. Niestety dużo ludzi jest tam biednych umysłowo ale da się wytrzymać. Teraz jest już po sezonie i jest mało pracy więc ciężko o zatrudnienie. We wrześniu czy październiku są masowe nabory (sezon)i jak się sprawdzicie to zostaniecie. Umowa o pracę po pół roku (3x po 2 miesiące na zleceniu). W sumie polecam, nie jest źle.
1
200 2016-04-07 20:45:10
hej wszystkjim no a czy ktos z was oreitnuje sie moze czy w najlbizyszm czaise bedzie u nich akas rekrtuacja? pamietam ze szukali na stanowisko asystenta managera rozowjy oraz Financial Controller w Sopocie..podobno byla umowa o prace a to jednak duzy plus
1
idocik 2016-05-12 20:10:59
Na tą chwilę @200 chyba niczego nie znajdziesz, a co do kwestii umowy to rzeczywiście swoim pracownikom oferują umowę o pracę, tuż po okresie próbnym.
Klaudia 2016-06-23 20:54:37
Widziałam ostatnio ofertę na sushi i zastanawiam się nad pracą tam, czy ktoś może coś więcej o tym dziale powiedzieć.
adrenlaina 2016-06-25 14:45:49
@idocik a ile taki okres próbny może trwać i na którym jego etapie dowiem się czy firma ma jakieś plany wobec mnie?
Ola.12 2016-07-11 15:27:42
A co powiecie o dziale Norweg pakowanie?
2
piccolo 2016-07-13 19:31:11
Świetnie, że jest umowa o pracę, ale skoro zapewnione są socjale do tego to się nie dziwię, że są tak opłacalni teraz.
Monia 2016-07-14 08:57:47
A czemu nieoplacalni? Norweg kupil i inwestuje, az milo. Zaklad sie rozbudowuje. Nowe linie, nowe hale. Dla pracownikow tez duzo dodatkow, od f.socjalnego, kase pozyczkowa, tansza rybe w sklepie, po szkolenia i nawet jakies wspolne imprezy. Lekarz nawet w zakladzie jest, mozna pojsc zrobic wyniki na miejscu. Pracuje od 7 lat i porownania nie ma z tym co bylo wtedy.
anka 2016-07-14 22:35:22
a jakie sa zarobki Monia' ja tez wczesniej chcialam aplikowac na Asystentke Managera Rozwoju, czy prowizje są jakieś?
kandydat 2016-07-30 15:32:14
Witam jak wyglada tam praca na magazynie ? Jakie sa stawki i system pracy ?
xoxo 2016-08-04 22:16:25
Wiecie jaka aktualnie panuje atmosfera? Dzięki za odpowiedź
Marcin 2016-08-09 16:08:31
Witam. Czy są na dzień dzisiejszy jakieś wolne etaty ? Pozdrawiam
ARKO 2016-08-09 17:50:18
a czemu nie zawierać znajomości???Skoro pracujesz z ludźmi praktycznie cały dzień,to kiedy poznać kogoś?W nocy???Na każdym dziale ekipy są raczej zgrane,nie możesz sobie z czymś poradzić "znajomy"Ci pomoże...
1
Kaska 2016-08-09 18:07:23
Sa etaty. Szukaja ludzi. Do kadr zadzwon najlepiej ( usunięte przez administratora )
1
3- 2016-08-10 20:50:31
no dobra, a zanim zadzwonię to sie od was dowiem o jakie stanowiska chodzi?
Gil 2016-09-09 22:23:18
Witam czytam wasze opinie tematy stawki godzinowe i powiem, ze ten Co narzeka na temat stawki MA 2 lewe rece ja przez 3 Lata za 11 zl po 15 godzinowe dniowki I jak trzebabylo to w niedziela pracowalem czasami 11 godzin w pracy z rodzina po pracy zero a mam 3 dzieci wiec taka praca jak wasza to zlotoe pieniadze stars sie dowas dostac do pracy pozdrawiam od pluga odciagniety Rambo Co niczego sie nie boje
1
oikj 2016-09-09 22:35:57
No to dobrze, że jes tu nich szansa na odpowiednie zarobki @skaio, bo doskonale wiedzą jak zadbać o niezłe zatrudnienie i stawki. Zastanawiam się jednak czy pokazują się teraz u nich jakieś oferty pracy, wiecie może? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o morpol.sa - Duninowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie morpol.sa