Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TOR-PAL;

Pracowałeś w firmie TOR-PAL; i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aop - 2013-09-08 18:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
obecnie pracuje w tor palu na wydziale przerobu drewna i nikomu nie zycze tego wydzialu, ogolnie o tej firmie nie moge zle powiedziec bo nie znam jej calej ale moj wydzial jest tylko wykanczalna psyhiki i sily ludzkiej, ciagle jest malo, ciagle brakuje a ludzie pracuja ponad ludzkim tempem, urlopy wtrzymywane ciezko o jaki kolwiek dzien wolny jedynie tylko na rzadanie
zdjecie uzytkownika
udziałowiec - 2013-11-25 11:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Również tam pracuję i popieram mojego przedmówcę od siebie dodam tylko tyle że panują tam układy,kolesiostwo itp.Zła organizacja pracy,brak porozumienia i jasnego przekazu informacji,czasami nierealne wręcz śmieszne wymagania od pracownika,słaby kontakt z kierownikiem .
Od jakiegoś czasu mamy młodego kierownika wydziału ludzie nie patrzą na niego zbyt przychylnie to chyba przez jego niezbyt udane inwestycje :)prywatnie jest pewnie spoko gość ale w pracy ... przydało by się trochę szanowny panie kierowniku popracować fizycznie w naszych szeregach i dopiero od nas wymagać bo ludzie którzy tam pracują od lat są naprawdę świetnymi fachowcami w tym co robią... wiedzą co i jak wystarczy zapytać a powiedzą panu.
Można by pisać i pisać o tym zakładzie powstała by ciekawa opowieść jest jeszcze mnóstwo spraw o których kierownictwo a w szczególności prezes nie wie dopiero by głowy poleciały a szkoda panie prezesie że tak mydlą panu oczy bo może wtedy można było by napisać o tym zakładzie coś fajnego .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-02-24 13:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ciężka praca małe pieniądze najlepiej żeby pracownik miał nad przyrodzone siły i kryształowa kule
zdjecie uzytkownika
stachu troty na dachu - 2014-03-06 19:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
przerod drewna- cizka praca, cienkie zarobki, pracujacy na tym wydziale nic nie moze zaplanowac poza praca, dzis są weeekandy wolne jutro z dnia na dzien okazjuje sie sie pracujemy 3 soboty w miesiącu poprostu kpina i oblęd, a mistrz tego wydzialu to fenomen, nie ma u zadnego pracownika uznania jest tylko posmiewisiem ktoremu brakuje jaj i ktory tylko sie nadaje do sprzatania.. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-06-26 21:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM chciałabym pracować w tor-palu np na "pakarkach " proszę o kontakt z tą firmą (kiedyś pracowałam na wykańczalni w Kwidzynie
zdjecie uzytkownika
EWA - 2014-06-27 15:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
złozyc cv i czekać na tel i to zależy jaki wiek
zdjecie uzytkownika
Zalamany - 2014-06-30 16:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje obecnie na dziale przerobu drewna,i moja opinia jest podobna jak kolegów wyżej,od siebie mogę dodać ze brakuje motywacji dla młodych pracowników którzy poznają ten zakład i zmieniaja prace bo za 1500zl to cieszko żyć. Ale jak ktoś szuka stabilnej pracy z małymi zarobkami to polecam...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-30 19:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Zalamany, to nie macie jakis premii, czy nie ma zupełnie szans na rozwój zawodowy w postaci szkoleń, awansu?
zdjecie uzytkownika
Zalamany - 2014-07-15 10:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek wszystko jest,szkolenia,awanse nawet podwyżki...Jak są podwyżki to tylko obowiązków,jak szkolenia to tylko po to by ludzie z biura sie wykazywali ze coś robią a awans nie dotyczy nigdy młodego pracownika a o motywacji młodych pracowników pisałem!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-07-15 15:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to mnie zadziwiłeś. Naprawde spodziewałem się po tor-pal czegos więcej. Myslałem, że pracownik ma tam szanse na awans, rozwój swoich umiejętności, chyba kiedyś tak było patrzac po starszych komentarzach. Dlaczego to się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
Zalamany - 2014-09-12 13:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Długo myśląc i obserwując sytuacje w firmie,to mam wrażenie ze to pracownicy na szczeblu mistrz,kierownik maja więcej do powiedzenia niż sam prezes,bo presja jest w dużym stopniu wywierana i nie zawsze zgodnie z prawem pracownika Panie prezesie
zdjecie uzytkownika
zyga - 2014-09-13 14:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
załany co ty piszesz? Pracowałem w tej firmie i powiem, że tam trzęsie całym nadzorem i wszystkim sama góra. Ta presia i przykład jak wywierać naciski idzie z góry. Wiec nie pisz bzdur i nie wprowadzaj ludzi w bład. Nie chciałbys byc traktowany jak jest traktowany nadzór. I ta złośc nienawiśc przenosi się niżej. Popracuj z górą bliżej a sam się przekopnasz jak jest. Nikt nie ma nic do powiedzenia. Osobiście zmieniłem pracę z przymusu i dobrze bo aktualnie mam odniesienie to rej całej sytuacji. Nadzór na tabletkach i ciągle po lekarzach biega.
zdjecie uzytkownika
EWA - 2014-09-13 15:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRAKTOWANIE PRACOWNIKÓW WSZYSTKO SIE ZGADZA CO PISZE ZYGA PRACOWALAM TAM 23LAT
GÓRA GNEBI NADZÓR A NADZÓR PRACOWNIKÓW ZWŁASZCZA PRACOWNIKÓW TORPALA TRAGEDIA
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2014-09-16 13:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poznaje dopiero Tor-Pal i nie cienszka praca jest tu problemem tylko pracownicy z długim stażem którzy chcą pokazać ze są nie zastompieni i małe zarobki,praca pod presja kumuluje się to i też tu nie posiedzę za dlugo...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOR-PAL;
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x