Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TOR-PAL;

Pracowałeś w firmie TOR-PAL; i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zyga - 2014-09-13 14:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
załany co ty piszesz? Pracowałem w tej firmie i powiem, że tam trzęsie całym nadzorem i wszystkim sama góra. Ta presia i przykład jak wywierać naciski idzie z góry. Wiec nie pisz bzdur i nie wprowadzaj ludzi w bład. Nie chciałbys byc traktowany jak jest traktowany nadzór. I ta złośc nienawiśc przenosi się niżej. Popracuj z górą bliżej a sam się przekopnasz jak jest. Nikt nie ma nic do powiedzenia. Osobiście zmieniłem pracę z przymusu i dobrze bo aktualnie mam odniesienie to rej całej sytuacji. Nadzór na tabletkach i ciągle po lekarzach biega.
zdjecie uzytkownika
EWA - 2014-09-13 15:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRAKTOWANIE PRACOWNIKÓW WSZYSTKO SIE ZGADZA CO PISZE ZYGA PRACOWALAM TAM 23LAT
GÓRA GNEBI NADZÓR A NADZÓR PRACOWNIKÓW ZWŁASZCZA PRACOWNIKÓW TORPALA TRAGEDIA
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2014-09-16 13:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poznaje dopiero Tor-Pal i nie cienszka praca jest tu problemem tylko pracownicy z długim stażem którzy chcą pokazać ze są nie zastompieni i małe zarobki,praca pod presja kumuluje się to i też tu nie posiedzę za dlugo...
zdjecie uzytkownika
rikky - 2014-09-23 23:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tro-pal jest nowoczesną firmą produkującą: palety drewniane, tarcice oraz opakowania drewniane na indywidualne zlecenie. Posiadają nowoczesne urządzenia i linie produkcyjne, umożliwiające produkcję wyrobów wysokiej jakości i powtarzalności. Miesięczna produkcja opakowań drewnianych sięga 150.000 sztuk.
zdjecie uzytkownika
FTTA - 2014-10-10 11:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Masakra...
zdjecie uzytkownika
Lako - 2014-10-27 09:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekaw jestem jakie to ma przełożenie na warunki oferowane pracownikom. Czy idą za tym konkretne wyniki finansowe, które w miarę spokojnie pozwalają przeżyć kolejny miesiąc czy zawsze są jakieś problemy natury finansowej..? Aktualnie nie widzę na ich stronie żadnych ofert pracy co pozwala sądzić, że nie ma rotacji i pracownicy są zadowoleni ze swojej pracy.
zdjecie uzytkownika
torpalowiec - 2014-11-01 14:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lako pracuje w tej firmie... jest slabo z kasa, mija 4 rok a ja nadal ponizej 1800zl jest to praca na trzy zmiany i ciezka, takze jest lipa... na stronach ofert nie oglaszaja a przez te 4 lata juz okolo 20 ludzi sie przewineło a moze wiecej.. pracuje w tor-palu ze zgledu slabego rynku pracy w naszej okolicy, pracy na czas nie okreslony i z wypalatami na czas i tylko to mnie trzyma bo satyfkacja zadna
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-05 20:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem w poniedzialek na rozmowie i to co uslyszalem to normalnie szok praca w systemie za najnizsza krajowa !!! Dziekuje Dowidzenia
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-06 11:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-11-05 20:04:13]:
Bzdury Pan wypisuje! Praca w systemie to wynagrodzenie zasadnicze + premia + dodatek systemowy. I w żaden sposób nie jest to najniższa krajowa. Albo Pan nie słuchał albo Pan nie uczestniczył w takiej rozmowie.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-08 06:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze Pani/a w tym co Pan/i napisal jest troche prawdy poniewaz,Jest premia (pod warunkiem wykonania normy) plus dodatek systemowy ale wynagrodzenie zasadnicze to najnizsza krajowa.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-11-08 07:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.A wiec ile wychodzi na reke dla rozpoczynajacego prace liczac to wynagrodzenie+premia+dodatek systemowy?
Ile jest premii a ile jest tego dodatku systemowego?
Jaka atmosfera panuje na paleciarnii da sie tam przezyc? Jak wyglada tam praca ciezka jest?
Bede wdzieczny za odpowiedz.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sraszek - 2014-11-10 21:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tor-żal:) AOP !!! (usunięte przez administratora) MISTRZOSTWO ŚWIATA HAHAHAHA POCHLASTAĆ SIE MOŻNA !
zdjecie uzytkownika
Adasiiio - 2014-11-15 21:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile misiecznie mozna zarobic jak jest sie poczatkujacym..? Krotki opis co tam sie ogolnie robi..?
zdjecie uzytkownika
naleśnik zgredek - 2014-11-16 16:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do smaczek. . O jaki wpis chodzi ci ze usunięty przez administratora pytam bo śledzę te komentarze i jestem ciekaw
zdjecie uzytkownika
krokodyl kaskader - 2014-11-20 16:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byłem na stronie internetowej tor-pal i widzę że jest praca idealna dla mnie jako elektromechanik. spełniam prawie wszystkie niezbędne wymagania.ale nasuwa mi się jedno ważne pytanie: co to znaczy z tą umową o pracę? chodzi mi o to czy dają wszystkim od razu czy każą mieć nadzieję że kiedyś może będzie?
zdjecie uzytkownika
info - 2014-11-21 06:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krokodyl kaskader - 2014-11-20 16:18:48]:
Umowa jest na pełen etat, pierwsza próbna na 3 miesiące, kolejna na kilka miesięcy i następna juz na stałe.
zdjecie uzytkownika
zalamny - 2014-12-19 19:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki są ty takie w systemie tygodniowym na umowie 1500zl,premia,dodatki za nocki i 2 zmiany to na rękę wychodzi ok 1400zl jak juz prędzej pisałem nie placa za to co robisz tylko za to ze jesteś i jak długo pracujesz.starzy pracownicy uczą młodych ze bez różnicy co robisz i tak jest zle,wiec tu wracamy do tematu braku motywacji dla nowych pracowników.P.S.dofinansowanie do karnetu na siłownię czy kina itd to żadna motywacja Pani Moniko...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-07 13:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i pracuje tam paru rogaczy haha i to jakich
zdjecie uzytkownika
Jagna - 2015-02-10 16:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy za pierdoły tu piszecie Tor-pal to dobry zakład pracy, co wy myślicie że za granicą się zarabia więcej. A może byście chcieli leżeć i nic nie robić tylko brać kase i się cieszyć.
zdjecie uzytkownika
tracacy sily od ciezkiej pracy w torpalu - 2015-03-10 11:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jagna do dobrego zakladu to im bardzo bardzo daleko
zdjecie uzytkownika
M4X - 2015-03-12 11:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem 17 lat i co ? 1750 na rękę teraz od pół roku siedzę w uk i nie żałuję że wyjechałem.dostateczna ocena za pensje na czas i umowe na stałe pozdrawiam kolegów z działki torowej
zdjecie uzytkownika
uciwy - 2015-04-22 15:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na dziale przerobu drewna i na temat tego działu tylko sie wypowiem, i zdanie moje jest takie dopóki kierownik tego działu sie nie zmieni to nic dobrego nas nie czeka,inwestycje są robione ale nie trafione bo po kazdej inwestycji my pracownicy musimy nadrabiać to co miała robic nowa inwestycja! Przeżyłem tu nie pierwszego i nie ostatniego kierownika,ale wytrzymałość ludzi też ma jakieś granice! A to że starzy pracownicy nie chcą szkolić młodych to tylko przez to ze każdy młody zwalnia sie w ciagu trzech miesięcy albo prędzej i tak wkoło wiec zbedna jest nasza energia!Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ktototaki - 2015-04-25 20:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-07 13:18:24]:
może sam nim jesteś
zdjecie uzytkownika
Luzak - 2015-04-30 06:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tor-pal wydawał mi się kompetentną firmą , w której zatrudnienie nie powinno przebiegać problemowo, a tu nagle wyskakuje kwestia kierownika. Co w takim razie robi ta osoba, że trzeba ją uwzględniać w kwestii zatrudnienia...?
zdjecie uzytkownika
obzerwator - 2015-05-24 19:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Pewnie to banał psychologiczny, że są ludzie, którzy rosną tylko wtedy, gdy inni maleją, są tym bardziej kimś, im bardziej inni są nikim. Poniżanie jest najprostszym sposobem utwierdzenia się w przekonaniu, że ma się władzę."
cyt. Prof.Szahaj UMK o .... Torpalu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOR-PAL;

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TOR-PAL;?
Zadaj pytanie
alert