Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TOR-PAL;

Pracowałeś w firmie TOR-PAL; i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stachu troty na dachu - 2014-03-06 19:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
przerod drewna- cizka praca, cienkie zarobki, pracujacy na tym wydziale nic nie moze zaplanowac poza praca, dzis są weeekandy wolne jutro z dnia na dzien okazjuje sie sie pracujemy 3 soboty w miesiącu poprostu kpina i oblęd, a mistrz tego wydzialu to fenomen, nie ma u zadnego pracownika uznania jest tylko posmiewisiem ktoremu brakuje jaj i ktory tylko sie nadaje do sprzatania.. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-06-26 21:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM chciałabym pracować w tor-palu np na "pakarkach " proszę o kontakt z tą firmą (kiedyś pracowałam na wykańczalni w Kwidzynie
zdjecie uzytkownika
EWA - 2014-06-27 15:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
złozyc cv i czekać na tel i to zależy jaki wiek
zdjecie uzytkownika
Zalamany - 2014-06-30 16:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje obecnie na dziale przerobu drewna,i moja opinia jest podobna jak kolegów wyżej,od siebie mogę dodać ze brakuje motywacji dla młodych pracowników którzy poznają ten zakład i zmieniaja prace bo za 1500zl to cieszko żyć. Ale jak ktoś szuka stabilnej pracy z małymi zarobkami to polecam...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-30 19:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Zalamany, to nie macie jakis premii, czy nie ma zupełnie szans na rozwój zawodowy w postaci szkoleń, awansu?
zdjecie uzytkownika
Zalamany - 2014-07-15 10:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek wszystko jest,szkolenia,awanse nawet podwyżki...Jak są podwyżki to tylko obowiązków,jak szkolenia to tylko po to by ludzie z biura sie wykazywali ze coś robią a awans nie dotyczy nigdy młodego pracownika a o motywacji młodych pracowników pisałem!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-07-15 15:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to mnie zadziwiłeś. Naprawde spodziewałem się po tor-pal czegos więcej. Myslałem, że pracownik ma tam szanse na awans, rozwój swoich umiejętności, chyba kiedyś tak było patrzac po starszych komentarzach. Dlaczego to się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
Zalamany - 2014-09-12 13:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Długo myśląc i obserwując sytuacje w firmie,to mam wrażenie ze to pracownicy na szczeblu mistrz,kierownik maja więcej do powiedzenia niż sam prezes,bo presja jest w dużym stopniu wywierana i nie zawsze zgodnie z prawem pracownika Panie prezesie
zdjecie uzytkownika
zyga - 2014-09-13 14:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
załany co ty piszesz? Pracowałem w tej firmie i powiem, że tam trzęsie całym nadzorem i wszystkim sama góra. Ta presia i przykład jak wywierać naciski idzie z góry. Wiec nie pisz bzdur i nie wprowadzaj ludzi w bład. Nie chciałbys byc traktowany jak jest traktowany nadzór. I ta złośc nienawiśc przenosi się niżej. Popracuj z górą bliżej a sam się przekopnasz jak jest. Nikt nie ma nic do powiedzenia. Osobiście zmieniłem pracę z przymusu i dobrze bo aktualnie mam odniesienie to rej całej sytuacji. Nadzór na tabletkach i ciągle po lekarzach biega.
zdjecie uzytkownika
EWA - 2014-09-13 15:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRAKTOWANIE PRACOWNIKÓW WSZYSTKO SIE ZGADZA CO PISZE ZYGA PRACOWALAM TAM 23LAT
GÓRA GNEBI NADZÓR A NADZÓR PRACOWNIKÓW ZWŁASZCZA PRACOWNIKÓW TORPALA TRAGEDIA
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2014-09-16 13:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poznaje dopiero Tor-Pal i nie cienszka praca jest tu problemem tylko pracownicy z długim stażem którzy chcą pokazać ze są nie zastompieni i małe zarobki,praca pod presja kumuluje się to i też tu nie posiedzę za dlugo...
zdjecie uzytkownika
rikky - 2014-09-23 23:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tro-pal jest nowoczesną firmą produkującą: palety drewniane, tarcice oraz opakowania drewniane na indywidualne zlecenie. Posiadają nowoczesne urządzenia i linie produkcyjne, umożliwiające produkcję wyrobów wysokiej jakości i powtarzalności. Miesięczna produkcja opakowań drewnianych sięga 150.000 sztuk.
zdjecie uzytkownika
FTTA - 2014-10-10 11:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Masakra...
zdjecie uzytkownika
Lako - 2014-10-27 09:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekaw jestem jakie to ma przełożenie na warunki oferowane pracownikom. Czy idą za tym konkretne wyniki finansowe, które w miarę spokojnie pozwalają przeżyć kolejny miesiąc czy zawsze są jakieś problemy natury finansowej..? Aktualnie nie widzę na ich stronie żadnych ofert pracy co pozwala sądzić, że nie ma rotacji i pracownicy są zadowoleni ze swojej pracy.
zdjecie uzytkownika
torpalowiec - 2014-11-01 14:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lako pracuje w tej firmie... jest slabo z kasa, mija 4 rok a ja nadal ponizej 1800zl jest to praca na trzy zmiany i ciezka, takze jest lipa... na stronach ofert nie oglaszaja a przez te 4 lata juz okolo 20 ludzi sie przewineło a moze wiecej.. pracuje w tor-palu ze zgledu slabego rynku pracy w naszej okolicy, pracy na czas nie okreslony i z wypalatami na czas i tylko to mnie trzyma bo satyfkacja zadna
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-05 20:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem w poniedzialek na rozmowie i to co uslyszalem to normalnie szok praca w systemie za najnizsza krajowa !!! Dziekuje Dowidzenia
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-06 11:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-11-05 20:04:13]:
Bzdury Pan wypisuje! Praca w systemie to wynagrodzenie zasadnicze + premia + dodatek systemowy. I w żaden sposób nie jest to najniższa krajowa. Albo Pan nie słuchał albo Pan nie uczestniczył w takiej rozmowie.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-08 06:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze Pani/a w tym co Pan/i napisal jest troche prawdy poniewaz,Jest premia (pod warunkiem wykonania normy) plus dodatek systemowy ale wynagrodzenie zasadnicze to najnizsza krajowa.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-11-08 07:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.A wiec ile wychodzi na reke dla rozpoczynajacego prace liczac to wynagrodzenie+premia+dodatek systemowy?
Ile jest premii a ile jest tego dodatku systemowego?
Jaka atmosfera panuje na paleciarnii da sie tam przezyc? Jak wyglada tam praca ciezka jest?
Bede wdzieczny za odpowiedz.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sraszek - 2014-11-10 21:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tor-żal:) AOP !!! (usunięte przez administratora) MISTRZOSTWO ŚWIATA HAHAHAHA POCHLASTAĆ SIE MOŻNA !
zdjecie uzytkownika
Adasiiio - 2014-11-15 21:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile misiecznie mozna zarobic jak jest sie poczatkujacym..? Krotki opis co tam sie ogolnie robi..?
zdjecie uzytkownika
naleśnik zgredek - 2014-11-16 16:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do smaczek. . O jaki wpis chodzi ci ze usunięty przez administratora pytam bo śledzę te komentarze i jestem ciekaw
zdjecie uzytkownika
krokodyl kaskader - 2014-11-20 16:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byłem na stronie internetowej tor-pal i widzę że jest praca idealna dla mnie jako elektromechanik. spełniam prawie wszystkie niezbędne wymagania.ale nasuwa mi się jedno ważne pytanie: co to znaczy z tą umową o pracę? chodzi mi o to czy dają wszystkim od razu czy każą mieć nadzieję że kiedyś może będzie?
zdjecie uzytkownika
info - 2014-11-21 06:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krokodyl kaskader - 2014-11-20 16:18:48]:
Umowa jest na pełen etat, pierwsza próbna na 3 miesiące, kolejna na kilka miesięcy i następna juz na stałe.
zdjecie uzytkownika
zalamny - 2014-12-19 19:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki są ty takie w systemie tygodniowym na umowie 1500zl,premia,dodatki za nocki i 2 zmiany to na rękę wychodzi ok 1400zl jak juz prędzej pisałem nie placa za to co robisz tylko za to ze jesteś i jak długo pracujesz.starzy pracownicy uczą młodych ze bez różnicy co robisz i tak jest zle,wiec tu wracamy do tematu braku motywacji dla nowych pracowników.P.S.dofinansowanie do karnetu na siłownię czy kina itd to żadna motywacja Pani Moniko...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TOR-PAL;
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TOR-PAL;?
Zadaj pytanie
x